Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondanám, hogy jöjjön hozzánk ha nem lenne egy Rózsink 😊
több mint 6 éve
Felgyujtani az egeszet a pcsaba... szánalmas, okadni tudnék haslamtol
több mint 6 éve
Azt hiszem értelmes ember, legyen bármekkora fan, ezek után míg haslamék a tulajok, egy percet nem szán a browns-raEz az igazi clown show
Buék!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
...BÚÉK!
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
Meg nem tuti, de ugy fest h Dorsey is megy.De már az.
Beki
A Browns az anti Jags(mi meg túl türelmesek vagyunk - lásd mai döntések Jacksonfalván), Itt lassan annyi HC és GM lesz mint kezdő QB az elmúlt 20 évben De az eredmények majdnem ugyanazok.
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Meg nem tuti, de ugy fest h Dorsey is megy.
több mint 6 éve
Néger jelöltet mi is bedobjuk a Rooney Rule miatt.
több mint 6 éve
Charles Robinson: 'It’s clear Jimmy Haslam is fully at the controls now'brownswire.usatoday.com/2019/12/31/charles-robinson-its-clear-jimmy-haslam-is-fully-at-the-controls-now/
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1212031057236758534Szertárosokat nem akarjuk megkérdezni?
twitter.com/AdamSchefter/status/1212031514281697280
empty taxi
több mint 6 éve
Aki ezzel a kerettel negatív szezont csinál ne is maradjon vezetőedző.
több mint 6 éve
Nem kell túlgondolni, szerintem ezzel akarják csak vonzóvá tenni az állástCsak hát a terms-ben az is ott van, hogy "nekem, Jimmy Haslamnak jelentesz, és ha nem jutsz be rögtön a PO-ba, akkor repülsz is"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ez hogy Dorseyéknak is meleg a pite és a HC dönti el majd hogy alakul a sorsuk ez csak számomra beszarás kategória?Besétálsz egy új céghez és bejelented hogy picsán kéne rúgni a felső vezetést?!
Volt valaha ilyen egyáltalán?
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1212018148213448706Kíváncsi leszek kilesz egyáltalán hajlandó leülni...
empty taxi
több mint 6 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ron Rivéra redskins lett 5 évre. 1 névvel kevesebb.
több mint 6 éve
JMD messze van a zsenitől. Minden idők legjobb játékosának és irányítójának és minden idők legjobb vezetőedzőjének árnyékában érte el amit elért. Ez a kettős csinált egy pár emberből látszólagos zsenit, ha viszont kiléptek ebből a komfortból akkor átlagos tucatedzőnek tűnik szinte mindegyikük.
Steelers fan
több mint 6 éve
Mikor JMD karrierleépitési körúton volt, Denver HC piszt után volt Spags alatt OC a Ramsben. Aztán hamar kivágták õket. Ott nem HC volt.Másrészt, emlékeim szerint BoB lett kinevezve a helyére, és kiderült, hogy Brady mögött õ is zseni. Aztán BoB ment Penn state edzõnek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mondjuk a liga egyik legjobb O koponyája eddig amikor elhagyta Bostont masszív káoszt és fostengert hagyott maga mögött, emberileg is finoman fogalmazva megkérdőjelezhető jellem, ráadásul idén már a Patsnél is megkopott a mágia. Szóval én nem vágom, miért hugyozza magát össze tőle mindenki.Pedig ez a csapat csak akkor fog működni ha mindenki beáll a sorba.. én nem védem JMD-t, nagyjából leszarom, hogy ki lesz itt a HC de ő elismerten a liga egyik legjobb O koponyája ezt ne felejtsd el.Baker talán a legkonokabb és legönfejűbb irányító jelenleg a ligában. Ez nem is fog változni, egész életében ilyen volt, el is mondta, ő nem fog jópofizni senki kedvéért. Nyilván szarul kezelte Hue a szitut tavaly a TC-ben, de az hogy Baker hogy kezelte, ismert.Végülis lehet még hova tovább rombolni ezt a franchiset?Ezt kifejtenéd?
JMD Baker mellé...pre seasont se élné meg
Borbinho
gordon
JMD meg a Broncosnál mindent és mindenkit leszart, semmibe vett, ha úgy érezte megalázott, csak hogy ő legyen a leghangosabb kutya (ami soha sem jó jel). Hatalom és irányítás mániás, akiről ha azt is hitték az emberek,hogy megváltozhatott, bebizonyította, hogy nem (nem fejtem ki a a Colts sztorit, ismeri mindenki). Egyszerűen nem jó vezető | (és ember) | .
Erről a párosításról sztem messziről lerí, hogy pusztulásra van ítélve.
De Landry, OBJ, vagy épp Garrett se azok a típusú játékosok, akik fejet hajtanának bárki előtt.
Borbinho
Btw a lenti jelölteket olvasva mindenki bukott már nflHC ként, aki még nem az azért mert még nem volt...
gordon
Ha már Pats stáb, én sokkal fontosabb láncszemnek érzem Scarnecchiát (nyilván ő 70+ évesen nem lesz HC pozíciós edzőből), vagy inkább látnék fantáziát Bilibá kölykében.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Egyetértek, JMD tényleg egy offense zseni. De a HC poszt más. És sztem neki egy dobása maradt, lehet ő se feltétlen a Brownsnál lőné azt el (főleg ha esetleg nálatok a közeljövőben lenne üresedés)Pedig ez a csapat csak akkor fog működni ha mindenki beáll a sorba.. én nem védem JMD-t, nagyjából leszarom, hogy ki lesz itt a HC de ő elismerten a liga egyik legjobb O koponyája ezt ne felejtsd el.Baker talán a legkonokabb és legönfejűbb irányító jelenleg a ligában. Ez nem is fog változni, egész életében ilyen volt, el is mondta, ő nem fog jópofizni senki kedvéért. Nyilván szarul kezelte Hue a szitut tavaly a TC-ben, de az hogy Baker hogy kezelte, ismert.Végülis lehet még hova tovább rombolni ezt a franchiset?Ezt kifejtenéd?
Borbinho
gordon
JMD meg a Broncosnál mindent és mindenkit leszart, semmibe vett, ha úgy érezte megalázott, csak hogy ő legyen a leghangosabb kutya (ami soha sem jó jel). Hatalom és irányítás mániás, akiről ha azt is hitték az emberek,hogy megváltozhatott, bebizonyította, hogy nem (nem fejtem ki a a Colts sztorit, ismeri mindenki). Egyszerűen nem jó vezető | (és ember) | .
De Landry, OBJ, vagy épp Garrett se azok a típusú játékosok, akik fejet hajtanának bárki előtt.
Borbinho
Btw a lenti jelölteket olvasva mindenki bukott már nflHC ként, aki még nem az azért mert még nem volt...
gordon
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Pedig ez a csapat csak akkor fog működni ha mindenki beáll a sorba.. én nem védem JMD-t, nagyjából leszarom, hogy ki lesz itt a HC de ő elismerten a liga egyik legjobb O koponyája ezt ne felejtsd el.Baker talán a legkonokabb és legönfejűbb irányító jelenleg a ligában. Ez nem is fog változni, egész életében ilyen volt, el is mondta, ő nem fog jópofizni senki kedvéért. Nyilván szarul kezelte Hue a szitut tavaly a TC-ben, de az hogy Baker hogy kezelte, ismert.Végülis lehet még hova tovább rombolni ezt a franchiset?Ezt kifejtenéd?
Borbinho
gordon
Borbinho
több mint 6 éve
Baker talán a legkonokabb és legönfejűbb irányító jelenleg a ligában. Ez nem is fog változni, egész életében ilyen volt, el is mondta, ő nem fog jópofizni senki kedvéért. Nyilván szarul kezelte Hue a szitut tavaly a TC-ben, de az hogy Baker hogy kezelte, ismert.Végülis lehet még hova tovább rombolni ezt a franchiset?Ezt kifejtenéd?
Borbinho
gordon
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
gedam
6 512
McCarthy legalabb egyben tartotta a Packerst evekig. Ami itt mar onmagaban elorelepesnek szamit. Az tehetsegpazarlas ami itt folyt (folyik?) a legnagyobb problema.nem ide tartozik, de az az elterjedt nézet, miszerint a korszakos zseni azért nem nyert többször, mert mekarti, az is egy nagy hüjeség. arod azért nem nyert többet, mert sokat dédelgeti a bogyót és 12 mississippit vár a hero játékra. mondjuk az mekarti hibája volt, hogy szabadkezet adott a korszakos zseninek. most, hogy ezt nem engedi neki az új hc a számai visszaestek, de a győzelmek jönnek. (persze a védelem is jobb, de rodgers is szürkébb, mint régen)
ulpianus