Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 6 éve
gedam 6 507
mayfieldről mi a vélemény? olvastam egy twittert, ami nagyon találó, hogy ő a józan johnny manziel.
ez csak egy megérzés, de látjátok rajta az elhivatottságot? mer én azt látom, hogy a munkát le akarja spórolni.
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 420 — Chiefs GM
Freddie-nek át KELL adnia a játékhívásokat az OC-nek! Ha úgy sem javul a támadójáték, akkor ez a szezon bizony kuka...
Cymbee
 twitter.com/Jake_Trotter/status/1175967424698572801
r.baggio
Amúgy tényleg ekkora kapitális marha aki behívja az ilyen playt? Mert még 3&9-re azt mondom, hogy ha nem jön be akkor ott a 4.down. Persze már akkor is faszságnak tartanám.
De tényleg bízik abban, hogy bejön? Mondjuk a meglepetés ereje működhetett volna...
Bazzani
Ilyenkor mindig eszembe jut a Ravens legutóbbi sb szezonja, ahol a po egy 4&29 Ray Rice screen passzal lett meg...

Ettől meg baromság volt.
somoskovig
Egy az ezerből.
Te sem ezt hívtad volna gondolom.
Bazzani
Persze, azért is írtam, hogy baromság volt szerintem is. Attól, hogy nagyon sok lehetőség közül egyszer 7-es és 2-es lapokkal a kezedben nyersz egy all-int, még nem jó ötlet megpróbálni. 😊

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 195 — Axel Foley
Freddie-nek át KELL adnia a játékhívásokat az OC-nek! Ha úgy sem javul a támadójáték, akkor ez a szezon bizony kuka...
Cymbee
r.baggio
Amúgy tényleg ekkora kapitális marha aki behívja az ilyen playt? Mert még 3&9-re azt mondom, hogy ha nem jön be akkor ott a 4.down. Persze már akkor is faszságnak tartanám.
De tényleg bízik abban, hogy bejön? Mondjuk a meglepetés ereje működhetett volna...
Bazzani
Ilyenkor mindig eszembe jut a Ravens legutóbbi sb szezonja, ahol a po egy 4&29 Ray Rice screen passzal lett meg...

Ettől meg baromság volt.
somoskovig
Egy az ezerből.
Te sem ezt hívtad volna gondolom.

több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293
Üdv a klubban, ahogy olvasom itt, nálatok is karcol az edzői stáb.

Steelers fan
több mint 6 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 698 — Believelander
20 ponton tartottuk a Rams O-t es a vegen ott volt a lehetoseg az egyenlitesre. Meccs elott ezt alairtam volna, de a 4&9 es foleg az utolso 4 call nagyon felidegesitett. Miert kell 4szer zsinorban passzolni 4 yardrol, 3 idokeressel amikor Chubbnak vegre jol megy es a 100 yardot karcolja? Egy futast talan be lehetne probalni, hatha betolja az OL...

Azert ne temessuk 3 meccs utan Kitchenst, varhato volt, h. rookie HC-vel belefutunk ilyenekbe, persze jo lenne ha a szezon nem menne el teljesen 4 jateknap utan. A Ravenst utni kell, nincs mese.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
Cymbee
r.baggio
Bazzani

Ettől meg baromság volt.

több mint 6 éve
Cymbee
r.baggio

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Cymbee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Asszem most kellene inget-gatyát odaadni Trent Williamsert.
somoskovig
Szerintem meg Tunsilt kell elhozni Houstonbol.
Stez
Szerintem BoB eszéből kitelik, hogy egy 1.körért vihető. 😊

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 175 — Whoops, looks like something went wrong.
somoskovig
Szerintem meg Tunsilt kell elhozni Houstonbol.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Az O-fal az nem újdonság.
Engem az sokkal jobban zavar hogy a playcall az brutál siralmas, ez a sok hosszú és közép passz erőltetés...
Kitchens saját tavalyi szobrát dönti le, mint valami dilettáns idióta.
P@trik
Vannak koordinatorok, akiknek az a hatar es foedzokent mar gyengek, es vannak, akikrol kiderul, hogy minden tekintetben nagy koponyak. Kitchens az elobbi.
Stez
Hát benne van a pakliba. Pedig ebbe az O-ba sokkal több van.
Így viszont jövő héten a Ravens felmossa velünk a padlót...
P@trik
Jaja, ezt gondolja mindenki, ezert nyer a Browns. 8)
Igen, tobb lenne, epp ez a nagy gond. Egy ev utan viszont nem lesz HC-valtas, es ha Kitchens tenyleg kaka, akkor nagy szarban lesz a csapat, megy a kukaba ismet 1-2 ev a huzoemberek karrierjebol. Persze ez egy fiatal tarsasag, de azert megis fajo latni ezt a szenvedest. Mayfieldet foleg. Ott vannak a tarsak, akik segitik, de ennel sokkal tobb kell, ezt lathattuk Lucknal. Kell egy jo fal, kellenek a kreativ jatekhivasok, kell egy olyan koponya, aki kepes az erossegeire raszabni a playbookot. En azt latom, hogy jelenleg a fal es a megfelelo koponya sincs meg, aki tenyleg kepes kihozni a legjobbat Mayfieldbol.

több mint 6 éve
Cymbee Cleveland Browns 38

BIUSA"@
több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 977 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
 twitter.com/ftbeard_17/status/1175966526966337537/video/1

Én itt engedtem el a meccset.
Bazzani
Az egyik kedvencem volt.
több mint 6 éve
 twitter.com/ftbeard_17/status/1175966526966337537/video/1

Én itt engedtem el a meccset.

több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 977 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Engem az sokkal jobban zavar hogy a playcall az brutál siralmas, ez a sok hosszú és közép passz erőltetés...
P@trik
Vannak koordinatorok, akiknek az a hatar es foedzokent mar gyengek, es vannak, akikrol kiderul, hogy minden tekintetben nagy koponyak. Kitchens az elobbi.
Stez
Hát benne van a pakliba. Pedig ebbe az O-ba sokkal több van.
Így viszont jövő héten a Ravens felmossa velünk a padlót...
több mint 6 éve
P@trik

több mint 6 éve
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 206 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Iszonyatos a támadójáték továbbra is...
P@trik
Meg az O-fal.
több mint 6 éve
Iszonyatos a támadójáték továbbra is...
több mint 6 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Számomra az első olyan hét amikor nem tartom magunkat esélyesnek.
Nem szeretném látni mit fog művelni a Rams front seven velünk...

Kell a jobb játékhívás, Mayfieldnek ideje lenne elkapni a fonalat, és Campen is megmutathatná végre hogy kell a szarból várat építeni.
Védelem részéről fontos lenne hogy a Dline a múlt héthez hasonlóan megaprítsa Goffot, ami persze közel se lesz egyszerű mert itt már Andrew Whitworth fog szembe jönni, de épp ideje lesz hogy ne csak Garrett hozza a számokat hanem a többiek is.
Secondarytől javulást várok mert a nyáron beharangozott Ward-Greedy páros eddig értékelhetetlen.

Alapvetően Rams győzelem várható, de ha végre megrázza magát a csapat benne van a WIN.
GoBrowns!
P@trik
Én csak az ismétlést fogom megnézni holnap, de a múltkorival ellentétben megnézem az eredményt mert egy olyan meccset mint a múltkori nem fogok végig szenvedni ha nem muszály. Nem zavarna ha kikapnánk, csak lássam azt, hogy ez a Browns, már nem az a Browns, mert az első két meccs kb pont olyan világtalan volt mint Hue alatt, csak jobb nevekkel.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve
Garrettnek 42K-ba került Siemian széttörése.
több mint 6 éve
Számomra az első olyan hét amikor nem tartom magunkat esélyesnek.
Nem szeretném látni mit fog művelni a Rams front seven velünk...

Kell a jobb játékhívás, Mayfieldnek ideje lenne elkapni a fonalat, és Campen is megmutathatná végre hogy kell a szarból várat építeni.
Védelem részéről fontos lenne hogy a Dline a múlt héthez hasonlóan megaprítsa Goffot, ami persze közel se lesz egyszerű mert itt már Andrew Whitworth fog szembe jönni, de épp ideje lesz hogy ne csak Garrett hozza a számokat hanem a többiek is.
Secondarytől javulást várok mert a nyáron beharangozott Ward-Greedy páros eddig értékelhetetlen.

Alapvetően Rams győzelem várható, de ha végre megrázza magát a csapat benne van a WIN.
GoBrowns!

Szerkesztette: P@trik
több mint 6 éve
Kirksey is IR.
Hullik a csapat rendesen.
több mint 6 éve
Njoku -> IR
 twitter.com/AdamSchefter/status/1175152787346395136
iktriad
Konkrétan megszűnik ez a poszt a csapatba.