Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Aki itt nem lát fejlődést az vagy vak vagy simán Freddie hater. Top5 (3) D ellen toltuk, csak mondom. A vörös zónába meg kell Higgins és egy normális TE. Plusz egy FB.Chubb 116 yard. Wow. Állat a csávó, ha jól néz ki az új mez az ő neve lesz rajta 😊 Baker nem adta el, végre olvasta a védelmet és eljutott a második célpontig. OL állta a sarat, Garrett folyamatosan nyomta Allent, Ward meg ott volt amikor kellett. A többi felejtős, de ez egy igenis megérdemelt W volt.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
nem érdekel most semmi, nyertünk 😊 majd holnap nyekergek 😊
több mint 6 éve
Hát ezt a meccset se mi nyertük meg hanem a Bills adta le de legalább win.Kritikán aluli továbbra is a csapat, red zone teljesítményre bazmeg nem tudom vannak-e szavak??!!
több mint 6 éve
Vegas szerint mi vagyunk az esélyesek amit nem nagyon értek?! Mert papíron sima Bills.Viszont továbbra is tartom hogy nincs kifogás nyerni kell.
Múlt héten nem jött be ha most se fog akkor robog tovább a vonat a Konyhás FIRE fele.
több mint 6 éve
Bár azóta már újraépülni látszik a fal közepe, G-ba a mai napig elnézném nálunk. Jenkins idén elég jó draftnak túnik de Billy Turner helyett simán kezdő lehetne.bocsanat lol 😊Tretter 3 évet hosszabbított.Kivalo hir. A legfontosabb idei UFA lett volna, oromteli, h. mar novemberben sikerult letudni a dolgot.
3 év 32 millió, 23 millió garantált.
kapitnono
Joey Tribbiani
Joey Tribbiani
Bírom a palit!

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Kitchens a kirúgás szélénA szihoksz meccs óta rebesgetik
Amadeus
több mint 6 éve
Kitchens a kirúgás szélén
több mint 6 éve
Rashard HigginsDamarious Randall
Joe Schobert
Kareem Hunt
Eric Murray
Ők a további kérdőjelek.
több mint 6 éve
bocsanat lol 😊Tretter 3 évet hosszabbított.Kivalo hir. A legfontosabb idei UFA lett volna, oromteli, h. mar novemberben sikerult letudni a dolgot.
kapitnono
Joey Tribbiani
több mint 6 éve
Tretter 3 évet hosszabbított.Kivalo hir. A legfontosabb idei UFA lett volna, oromteli, h. mar novemberben sikerult letudni a dolgot.
kapitnono
Szerkesztette: r.baggio
több mint 6 éve
Tretter 3 évet hosszabbított.3 év 32 millió, 23 millió garantált.

több mint 6 éve
Igen, tőle én is sokkal többet vártam, az a 3 sack, 23 tackle, 1 kierőszakolt fumble az átlagos v az alatti teljesítmény, neki húzóembernek kellene lennie ebben a csapatban. Mondjuk nem mintha Sheldon Richardson brillírozna... szinte egyedül Garrett aki nyomás alá tudja helyezni az ellenfél QBját és Ogunjobi néha besegít neki. Schobert meg teljesen kiemelkedik mögöttük (főleg a tackle-ök terén, ne értsetek félre), de egyedül ő se tudja megváltani a világot.Semmi extrát nem tud hozzá tenni a csapat játékához ahogy én látom, sokszor el van tűnve, egyértelműen egy szar trade volt.A tegnapi balhé után kicsit visszatérve az eddigi szezonra, a redzone offense az kész katasztrófa, kb 50%-on vagyunk...Vernon számomra az eddigi legnagyobb csalódás, főleg annak tudatában hogy így pont az OL sikerült kinyírni.
Mindenki azt mondta, hogy kell a DL, a pass rush. Az alapanyag papíron megvan, de valahogy ez nem jön át. Sokkal többet vártam a DL-től, nekik minden meccsen terrorizálni kellene a futókat, irányítókat. Ehhez képest a futás ellen kész átjáró ház vagyunk...
A secondary nem tud szerelni? A tegnapi első td előtt is olyan flag tackle-t csináltak, hogy a denveri TE még most sem hiszi el...
Szerettem volna kedvelni Konyhás frédit és a csapatát, de így nem megy... Ezzel a kerettel 2-6al állni... szégyen.
A szezon első felében nekünk volt a legnehezebb a sorsolásunk, viszont a következő 7 meccsen nekünk a 2. legkönnyebb... Na majd meglátjuk.
Csiriba
zsutu
Bad 31
több mint 6 éve
Érdemes elolvasni! Just Browns things...dawgpounddaily.com/2019/11/05/cleveland-browns-want-the-influence-of-analytics-until-they-dont/
Szerkesztette: Cymbee
BIUSA"@
több mint 6 éve
Semmi extrát nem tud hozzá tenni a csapat játékához ahogy én látom, sokszor el van tűnve, egyértelműen egy szar trade volt.A tegnapi balhé után kicsit visszatérve az eddigi szezonra, a redzone offense az kész katasztrófa, kb 50%-on vagyunk...Vernon számomra az eddigi legnagyobb csalódás, főleg annak tudatában hogy így pont az OL sikerült kinyírni.
Mindenki azt mondta, hogy kell a DL, a pass rush. Az alapanyag papíron megvan, de valahogy ez nem jön át. Sokkal többet vártam a DL-től, nekik minden meccsen terrorizálni kellene a futókat, irányítókat. Ehhez képest a futás ellen kész átjáró ház vagyunk...
A secondary nem tud szerelni? A tegnapi első td előtt is olyan flag tackle-t csináltak, hogy a denveri TE még most sem hiszi el...
Szerettem volna kedvelni Konyhás frédit és a csapatát, de így nem megy... Ezzel a kerettel 2-6al állni... szégyen.
A szezon első felében nekünk volt a legnehezebb a sorsolásunk, viszont a következő 7 meccsen nekünk a 2. legkönnyebb... Na majd meglátjuk.
Csiriba
zsutu

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve
A tegnapi balhé után kicsit visszatérve az eddigi szezonra, a redzone offense az kész katasztrófa, kb 50%-on vagyunk...Vernon számomra az eddigi legnagyobb csalódás, főleg annak tudatában hogy így pont az OL sikerült kinyírni.
Csiriba
több mint 6 éve
A tegnapi balhé után kicsit visszatérve az eddigi szezonra, a redzone offense az kész katasztrófa, kb 50%-on vagyunk...Mindenki azt mondta, hogy kell a DL, a pass rush. Az alapanyag papíron megvan, de valahogy ez nem jön át. Sokkal többet vártam a DL-től, nekik minden meccsen terrorizálni kellene a futókat, irányítókat. Ehhez képest a futás ellen kész átjáró ház vagyunk...
több mint 6 éve
Neki is torott a keze?😊Valaki leforditaná mit írt ki.?Amit te irnal, ha elmondom neked, hogy a Lamar nem is tud dobni. 😀
Norbi180
ulpianus
több mint 6 éve
Valaki leforditaná mit írt ki.?Amit te irnal, ha elmondom neked, hogy a Lamar nem is tud dobni. 😀
Norbi180

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Valaki leforditaná mit írt ki.?Én ugyan nem idézem. Trágár módon káromkodik, 15 perccel a meccs lefújása után, ez a lényeg. Olyan hangnemben, ami nyilván minősíthetetlen
Norbi180
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
rokaur
876
Valaki leforditaná mit írt ki.?huha.. 😀 Eskü megpróbáltam de a "blood bitch made ass lil boy"-nál eltört az agyam 😀
Norbi180
több mint 6 éve
Valaki leforditaná mit írt ki.?
több mint 6 éve
Itt is az derül ki, mint sok más csapatnál coaching>rosterKell egy jó edző, különben baszhatod a sztárjaidat.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Idén? 1999...hát ez a franchise rendesen beleállt a földbe idén ezzel...Mit csinált konkrétan?
gabokockathings seem fine pic.twitter.com/9yhuEaUP4o
— Matt Kirchner (@MKirchner12) November 4, 2019
Browns player Jermaine Whitehead just got his twitter suspended 15 min after losing to the Broncos.
— Sports Nation Ohio (@SN_Ohio) November 4, 2019
Things are going well! pic.twitter.com/yPVPOwtHVW
Drip
petey
több mint 6 éve
hát ez a franchise rendesen beleállt a földbe idén ezzel...Mit csinált konkrétan?
gabokockathings seem fine pic.twitter.com/9yhuEaUP4o
Browns player Jermaine Whitehead just got his twitter suspended 15 min after losing to the Broncos.
Drip
több mint 6 éve
Mit csinált konkrétan?
gabokocka
things seem fine pic.twitter.com/9yhuEaUP4o