Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Osweiler vagy trade vagy cut lesz. Egy 3. körös pick lenne az álom, mi adnánk Oswit és egy 5. köröst. Nyilván nem fog összejönni, mert akkor a Texans is ezt csinálta volna 😊 A Pryor sztori az egy legjobb forrás szerint tényleg úgy zajlott, ahogy Tenorx írta. Hosszú távon többet ajánlottunk neki, mint amit a Skinsnél fog keresni, viszont ő (Rosenhaus az ügynöke...) 10 feletti akart kapni, azt meg már sokalltuk (és végül a piac is). Jött Britt, Pryornak pedig nem volt más választása, mint alárni Washingtonba. Ami még jól is elsülhet neki, lehet jövőre meglesz az a 10 millás szerződés, ha Kuzin jól dobál neki idén.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
Pfffffffffff
több mint 8 éve
Vagy ő, vagy az ügynöke túltolta ezt a nagy lóvé dolgot.Based on a true story 😊
Én úgy képzelem el a szitut, mivel elvileg egyszer már eljött Washingtonból szerződés nélkül, hogy
Pryor: Sok pénz kell
Browns: Lófaszt
Pryor: Akkor Free agency
Browns: Legyen, *enters Britt*
Pryor: Skins, sok pénz kell
Skins: Lófaszt
Pryor: Browns, szeretlek titeket, elég a 8 milla is
Browns: *finoman mutat Brittre*
Pryor: Akkor jó lesz a Skins is
tenorx
több mint 8 éve
Vagy ő, vagy az ügynöke túltolta ezt a nagy lóvé dolgot.Akárhogy is, de amikor van 100+ millás helyed nem engeded el az egyik legjobb játékosod... Persze hacsak nem Bears vagy Browns GM vagy 😀
Én úgy képzelem el a szitut, mivel elvileg egyszer már eljött Washingtonból szerződés nélkül, hogy
tenorx
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
Vagy ő, vagy az ügynöke túltolta ezt a nagy lóvé dolgot.Én úgy képzelem el a szitut, mivel elvileg egyszer már eljött Washingtonból szerződés nélkül, hogy
több mint 8 éve
Vágyvezérelt gondolkodásAz első Redskinses éve óta szimpatikus RG III, ha van is fala, szerintem akár egy korrekt teljesítményt le tudna hozni. Főleg ha tényleg működik a Hue magic (ez meg majd kiderül)Ez most vagy szuper irónikus, vagy alaposan megkésett, vagy egyszerűen érthetetlen komment 😀
Dodó
Awesome88
több mint 8 éve
Az első Redskinses éve óta szimpatikus RG III, ha van is fala, szerintem akár egy korrekt teljesítményt le tudna hozni. Főleg ha tényleg működik a Hue magic (ez meg majd kiderül)Ez most vagy szuper irónikus, vagy alaposan megkésett, vagy egyszerűen érthetetlen komment 😀
Dodó
több mint 8 éve
Csak őt közben kivágtákLehet, hogy tavaly óta piszkozatban volt a hsz.
Wyatt
több mint 8 éve
Az első Redskinses éve óta szimpatikus RG III, ha van is fala, szerintem akár egy korrekt teljesítményt le tudna hozni. Főleg ha tényleg működik a Hue magic (ez meg majd kiderül)
több mint 8 éve
Amúgy erről hol nyilatkoztak hogy tovább lesz passzolva vagy kivágva? vagy csak pletyka?Volt róla szó, hogy azt tervezik, hogy kivágják, de csak akkor ha nem tudják elcserélni. Ami a legdurvább, hogy elvileg van is rá érdeklődő, bár így, hogy már a pénz nem gond, így érthetőbb 1 fokkal.
Mert én azért fosok hogy itt marad a nyakunkon.
P@trik
több mint 8 éve
Amúgy erről hol nyilatkoztak hogy tovább lesz passzolva vagy kivágva? vagy csak pletyka?Mert én azért fosok hogy itt marad a nyakunkon.
több mint 8 éve
jön a Myles Garrett 1/1, meg remélhetőleg hátsóbb körben egy csere QB, aki tetszik Hue-nak. Oswi nem frencsájz QB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Houstonban kiürült egy öltözőszekrény 😀Na mondjuk nagyon búcsúzkodik Bostontól, lehet, a végén mégsem kamu, hogy elcserélik valahovaEgyetértekMajd meglássuk 😉
Wyatt
gabokocka
Wyatt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ha már elbúcsúzott, akkor csak nem kamu 😊 - bár egyelőre a twitter néma.Na mondjuk nagyon búcsúzkodik Bostontól, lehet, a végén mégsem kamu, hogy elcserélik valahovaEgyetértekMajd meglássuk 😉
Wyatt
gabokocka
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Na mondjuk nagyon búcsúzkodik Bostontól, lehet, a végén mégsem kamu, hogy elcserélik valahovaEgyetértekMajd meglássuk 😉
Wyatt
gabokocka

több mint 8 éve
EgyetértekMajd meglássuk 😉
Wyatt
több mint 8 éve
Amikor tök másnapos vagy és arra kelsz hogy nálunk játszik Brock?????... mi ez valami amerikai horror sztori??!Nem fog játszani
Mondjuk hogy kaptunk még egy 2.kört is jobban hangzik.
P@trik
Nekem tetszik az eddigi tevékenység, remélem nem basszák el azzal, hogy elhozzák Watsont a draftról Garoppolo helyett.Egyetértek
gabokocka

több mint 8 éve
Amikor tök másnapos vagy és arra kelsz hogy nálunk játszik Brock?????... mi ez valami amerikai horror sztori??!Mondjuk hogy kaptunk még egy 2.kört is jobban hangzik.
több mint 8 éve
Nekem tetszik az eddigi tevékenység, remélem nem basszák el azzal, hogy elhozzák Garoppolót.A fal kezd kikupálódni, szereztek még picket, Pryort vissza kéne még igazolni, és jöhet Watson a draftról.
több mint 8 éve
Az a durva, hogy a Broncos még kompenzációs picket is kapott Brokcyért, szóval itt Elway a király.mert volt egy nála is nagyobb hülye, aki ezért a játékosért pár millióval többet ajánlott?
malkav
akkor már inkább hatalmas mázlista

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/