NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Needek
1.) OL. Elsősorban RT, de ráfér az erősítés az LT és RG posztra is. Az én favoritom Riley Reiff, a legfelkapottabb név Ricky Wagner.
2.) DI. 34DE és NT is kéne. Álmodozzunk Poeról, Calais Campbellről, akár Wilkersonról is, aztán meglátjuk ki csurran-cseppen nekünk.
3.) No3 célpont: Ez lehet, WR, SR, TE, flex, akármi, valaki kell. Valami under the radar név, a falakba fektetném a nagyobb pénzt. DT és Sanders szerződése elviszi innen a keret nagyját.
4.) KR/PR: Írtam a posztnál, hogy vkit szeretnék ide, aki nem kényszerből csinálja ezt. Na ez pont egy olyan need, amit draftal is el lehet intézni, legrosszabb esetben egyfolytában fair catch lesz (ami már idén is sokkal jobb lett volna, szóval nem ez a legrosszabb eset)
+1) QB: Ha egy elit közeli QB elérhetővé vállna, az átírná a forgatókönyvet. többször leírtuk Romo idehozataláról a véleményem, nem célom újrajátszani azt a kört, majd az FO eldönti, hogy menynibe kerül és mennyit ér. Ha nem akkor nem, egy veterán QB azért kell.
Black_Adder
Úgy hírlik élénken érdeklődtök Cruz iránt, aki kipipálhatja a 3. pontot.
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 890 — we almost always almost win
Évértékelő

QB
Siemian
Egy szóval jellemezve, szürke. Nem játszott rosszul, nem nagyon tudok olyan meccset mondani, ami egyértelműen rajta ment el, de nem is játszott igazán jól, nem nyert olyan meccset ahol ő lett volna a különbség. Persze voltak jobb meccsei, KC ellen otthon, és rosszabb meccsei, KC ellen idegenben.
Amit eddig láttunk belőle, az egy game menedzser potenciál, egy jó 3. célponttal, tisztességgel fallal és működő futójátékkal működhet. Ehhez csak egy jó 3. célpont, tisztességes fal és működő futójáték kéne. Jó kérdés, hogy ha lenne olyan elérhető QB, aki ezekkel a hiányosságokkal is képes mozgatni az offense-t, képes kicsit eltüntetni ezeket, pl gyorsabb rellease-zel, nagyobb mobilitással vagy nehezen megnevezhető X faktorral, akkor melyik irányba mozdul az FO. Hozza a QB-t, aki rövid távon eltünteti a többi hiányosságot, de ha lesérül/visszavonul akkor ugyanott vagyunk mint eddig vagy a nyilvánvaló hiányosságokat foltozzuk bízva abban, hogy nálunk van a jövő QB-ja. Egy kezdőbe szánt veterán QB érkezése nem zárja ki a fal és a futójáték rendbe tételét, megfelelő 3. célpont hozatalát, de a lehetőségek limitáltak. A következő kérdés, hogy Lynch vagy akár Siemian jövőre alkalmas lehet-e arra, amie a veterán QB-t hoznánk.
Lynch
Tavaly látszólag nem volt NFL ready. Kérdés, hogy más sémába könnyebb-e beugrani számára, illetve, hogy a hiányosságai mennyire tanulhatók padról és mennyire élesben. Kicsi a minta az alapján viszont számomra lassú és bizonytalan. Egy olyan sémában, ami közelebb lenne ahhoz, amit egyetemen játszott valószínűleg gyorsabban menne neki, a falnak minden tizedmásodperc számítana, több sikeres passz meghozná az önbizalmat. Egy idegenebb sémában valószínűleg még sok practice passz kéne neki, hogy gondolkodás nélkül tudja mi a következő lépés. A sémát viszont nem feltétlen köré kell építeni, van még 24 másik ember, akik ugyanúgy valamiben otthonosabban mozognak, valamiben nem. Amit idáig láttunk tőle, az kevés a kezdőhöz.
Öszsességében
A jelenlgi álláspont, hogy jövőre open battle Siemian és Lynch között. Hogy jön-e veterán QB, az sok mindentől függ, elsősorban, hogy mekkora a bizalom a macska és Lynch felé rövid távon másodsorban az árérték arányon. Ha most lenne TC, Siemian lenne előrébb, így nálam azonnal életbe lép a Siemiannál felvázolt válaszút. A QB játékon javítani, vagy a QB-t körülvevő csapaton. Előbbi csak 1 ember, vagy van elérhető upgrade vagy nincs. Ha van, vagy megéri vagy nem. Viszonylag könnyű döntés. Stokley/Welker/JT pótlásával évek óta próbálkozunk, ott tartunk, hogy Booker kapta a 3. legtöbb labdát, nem azért mert olyan jó. A falat 2× teljesen lecseréltük, a várt javulás elmaradt. Nem kizárt, hogy idén sikerül ezeket orvosolni, de láthattuk, hogy nem ennyire egyszerű. A koránt draftolt falember nem feltétlen oldja meg, a sok WR és TE nem feltétlen jelent 1 megbízható 3. célpntot. Veterán QB-val járhatunk ugyanígy. Kiderülhet, hogy Romo szar fal mögött már PSben lesérül, illetve bárkit utólérhet a kor olyan hirtelen, ahogy Manninget is. tovább van némi kockázat a jelenlegi QB állomány fejlődésére. Nem véletlen beszélünk erről a témáról a legtöbbet. Én egy 2 éves kifejetten jó veterán projekt mellett vagyok, de teljesen védhető az az álláspont is, hogy várjuk ki, mi lesz a jelenlegi QB projektekkel. Sokat lehet tanulni egy Romo-tól, de 2019-ben valszeg akkor lennénk előbbre akár Siemiannel akár Lynchcsel, ha ő játszana a következő 2 évben. Mérlegen a mennyivel és mennyivel érhetünk el többet az alatt a 2 év alatt. Meg még sok apróság.

WR
DT
Számai kicsit visszaestek, talán ezért is valahol ott volt az év 10 csalódása között (nem brocnos, nfl). valójában azért estek vissza a számai, mert kevesebb ladba ment felé. De arányaiban nem feltétlen, egyszerűen idén kevesebbet passzoltunk, mint korábban, kisebb tortát kellett szétosztani az emberek között. Tavaly jól mutat a 100+ elkapás, de voltak nagyon off meccsei, idén eggyel kiegyensúlyozottabb volt, kevesebb drop, de megmaradtak a bravúrelkapások.
Sanders
Ő is elmaradt a tavalyi számaitól, de a szezon első felében nagyon megbízható volt. Félszezonnál 0.0-s drop rate-tel állt, ha jól emlékszem, a vége felé aztán a csapattal együtt ő is visszaesett kicsit.
Norwood
A WR-ek közül neki lett a 3. legtöbb elkapása. ...21-gyel. És ez nem 21db megoldott 3&hosszú volt. Egyértelműen nem ő a jövő, hátrébb kéne lennie a sorban.
Sunshine
Láttunk tőle szép dolgokat, de inkább highlight receiver volt, mint megbízható 3. opció. Egyelőre maradok a bandwagonon, de jövőre több kell tőle is. Mármint, nagyon jó a catch rate-je, a Y/R-je, 2 TD-t is szerzett, de kevés az a 25 felé menő labda nagyon. Hasonló 1 célpontra jutó átlagokkal, de mondjuk 50-60 labdából, na az volna az igazi.
Fowler
A WR-ek közül övé a legnagyobb Y/R, 11 elkapásból 2 TD, miért is nincs többet használva? Sokba került a KC elleni dropja, de benne is sokkal többet látok, mint Norwoodban.
Latimer
15db labda ment felé összesen. ST-ben egyébként nem rossz, de ha offense játékosként szeretne karriert, akkor amint lehet tovább áll, mert itt eddig 2 edző és 4 QB bizalmát nem sikerült elnyernie...
Összességében
DT és Sanders Pro Bowl kaliber elkapók. Meg van bennük a nagy play veszély, Sanders kifejeztten megbízható is, lehet őket tömni labdával, mindenképp ott vannak a jobb elkapó duók között. Mögöttük, ahogy QB témában már éritnettem hatalmas az űr. És még egyszer fogom, mert sem TE-ek sem RB-k között nem volt olyan, akikre konzisztensen lehetett volna játszani. Akkor volt valami passz játék, amikor DT vagy Sanders villant. Sunshinenak és Fowlernek voltak pillanatai, de azok egyelőre pillanatok. Kinőhet még belőlük valami, de idén ez kevés volt. A többiekkel meg csak többen voltunk...

RB
Booker
A futójáték kvázi megszűnés és az ő 1. számú RB-vel előlépése egy időpontra esik, ráadásul nem kis korreláció van a kettő között. Ez nem túl hízelgő. 2. számú RB-nek viszont azért nem muzsikált olyan rosszul, megkockáztatom, több van benne, mint Hillmanben. A feutrebackségtől még nagyon messze van...
CJ Anderson
Az elmúlt 2 évben télre jött igazán bele, most csak ősszel játszhatott. A legelején jobban, aztán a fal súlytalanságával ő se tudott mindig megküzdeni, de láttuk, hogy nélküle mit ért ez a csapategység. Sombrero, Stephenson és Schofield meg különösen hiányolhatták a pass protection képességeit...
Justin Forsett
Beugrónak jó volt. Kubes visszavonult, de attól még kaphat egy esélyt TCn...
Kapri Bibbs
Na ő egy jó kis szikra volt a futójátékban. Chagne of pace RBként van jövője.
Juwan Thompson
Lassan kinövi a PS kort, és akkor megy. Sosem kapott sok lehetőséget, az se kizárt hogy ha kapna, élne vele, de nem hinném, hogy valaha megkapja, és az se biztos, hogy ez véletlen.
Összességében
CJ kiválása után kb egy jó Bibbs meccs volt, és ennyi. Nem segített nekik az OL, de cserébe ők se segítettek az OL-nek pass protectionben. Az idei szezon alapján CJ single point of failure, ráadásul CJ maga sem tett még össze 1 teljes jó szezont. Én mondjuk elvárnám, hogy ne csak CJ-től múljon a futójáték, de itt megint 2 út van. futóba beruházni vagy falba. Itt egyértelműen az utóbbit látom a helyesebb útnak. Egy RB pályafutása rövidebb, gyakrabban esik ki mint egy OL ember, ráadásul egy jó OL, 1 ember kiesését még simán kiheveri lábon...

FB
Andy Janovich
Az egyik early season kedvencem. Kár hogy lesérült. A működő futójátékban neki is nagy szerepe volt.
Összességében
Sajnos ő lehet az egyik vesztese Kubes távozásának. McCoy vajon mennyire és hogyan akar FB-t használni? Hol máshol találhat Janovichnak helyet?

TE
Virgil Green
Jövőre TC alatt újra jöhetnek a cikkek, hogy kész arra, hogy elkapóként is igazán használjuk. Aztán semmi. Nem rossz blokkoló TE, néhány passz erejéig számítani is lehet rá, nincs ezzel semmi baj. A baj azzal van, hogy vele kezdődik a sor...
AJ Derby
20-ból 16-ot elkapott, ráadásul elsősorban 3rd downoknál. Más kérdés, hogy ennél kevesebb elkapása ért 1st downt, de ez alapján akár lehetne a go-to elkapó TE is. Blokkolásban kéne fejlődnie, hogy ne csak egyértelmű passz szituációknál lehessen rá számítani...
Jeff Heuerman
Na a tavalyról future HOF TE-ig, idén megmutatta az oroszlánkörmeit. Kétszer is volt bakc-to-back elkapása mielőtt és miután 4-5 meccsig pályán se láttuk. Arra gondolok, hogy az egyenlet megoldása az lesz, hogy mégse future HOF TE. Egyébként igen, zavar hogy valakire aki az OTAkon IRre kerül arról áradoznak, hogy majd akkor jövőre mekkora improvement lesz. innentől ha valakit tényleg dicsérni akarnak, azt se lehet komolyan venni, amíg Sombrero did good job, addig a good job az a posztján messze legrosszabb játékt jelenti. A tremendous meg a szimplán szart. Nem Heuermannel van bajom, 3. körös TE, első évében sérült volt, pech, lehet még belőle valami, de jelenleg 1 a sok közül.
Összességében
Egy kifejezetten alulteljesítő csapat. Senki nem nőtte ki magát megbízható célponttá, sem openfielden, sem EZ-ben. Utóbbi pedig nagyon hiányzik. Valaki, akinek fel dobod a labdát, ahol vagy elkapja ő, vagy senki. Jelenleg akkor tudunk TD-t szerzeni goal line szituációban, ha megfutjuk. Olyan meg ritkán van. Lehet gondolkodni, hogy Malik vagy Julius hiányzik jobban. A jó hír, hogy Julius könnyen cap casualty lehet (egyáltalán nem teljesít jól Jacksonvilleben), a rossz hír, hogy nem úgy váltunk meg tőle, mint akit valaha vissza várnánk. Nem tudom, én talán kipróbálnám, hogy nem a QB-t draftolom tornasor alapján, hanem a TE-et.

OL
OT
Okung
Nekem kicsit csalódás volt. A bal szél se muzsikált olyan jól, több costly penalty is jött róla, szóval átgondolnám én azt az opciót, hogy hogyan léptessük érvénybe. Na nem mintha nélküle jobbak lennénk...
Stephenson
3 opció, masszív paycut, cut-resign, cut. A PFFnél ő volt a legrosszabb OT. Ezzel azért vitatkoznék, csak a 2. legrosszabb OT, mert a legrosszabb az:
Sambrailo
Tragikomédia. Ha bemegy OG-be az talán megmentheti, Schofield se volt jobb szélen, eggyel beljebb meg elfogadható volt. Ez megtörténhet Sombreroval is, a baj csak az, hogy valakinek szélen is kell játszania, és nem látom ki lenne az.
OG
Garcia
Nem lógott ki lefelé, mondjuk annyira azért húzóember se volt. Rookie éve után kicsit többet vártam volna tőle, de a 6 kezdőt nézve még így is össze tehetjük a kezünket, hogy legalább ő van...
Schofield
Ez éves távlatban is kellemes meglepetés. Mondjuk elég alacsonyan volt a rúd, amit meg kellett ugrania, meg ezzel együtt is szánalom volt a fal, de azért csak jobb, ha nem jön meccsenként 5 sack róla. Azért láttuk amikor szélen játszott, hogy nem jobb játékos lett, csak jobb helyen játszik...
C
Paradis
Na az OL fénypontja. PFFnél a 3 legjobb C között, és ott nagyon szoros a verseny. Őszintén szólva én meg nem mondom, hogy mitől top3 C, voltak benézett delayed blitzek, meg siekrtelen rövid yardos futások, viszont az is igaz, hogy laikus szem számára is ő volt a minimum vakok közt félszemű. A sikeres játékoknál általában láltszott hogy jól tette a dolgát, a sikertelen játékoknál meg általában nem ő volt az, akit kiszúrtál, hogy elrontott valamit. Nem vitatkozok a PFFfel, legyen elit C, ez esetben csak az a baj, hogy ez még bőven kevés az elfogadható OL játékhoz.
Összességében
Inkább hagyjuk...

DI
Sly Williams
Nem tűnt ki se pozitív, se negatív irányban. Ez egyébként nem rossz, de ebben a védelemben szinte csak jobbak vannak. Nem hinném, hogy prioritás lesz a visszahozatala, de ha nem kell máshova, akkor visszahozzuk.
Derek Wolfe
Kicsit elmaradt a tavalyi formától, de még mindig a legjobb volt a DL-ben
Jared Crick
Ő volt a leggyengébb láncszem a falban. Amúgy ha lett volna előtte Walker, akkor lehet pozitívan emelném ki, de a kezdőhöz mindenképp kevés volt.
Összességében:
Az OL után a másik leggyengébb csapategység. Malik nagyon hiányzik, Walker is lesérült, Sly visszafogott volt, Wolfe elmaradt a tavalyitól, Winnben nincs is több szerintem, Gotsis idén még nem volt tényező, ez így kevés. Egy nagyobb nevű FA-val vagy újabb magas pickkel látnám el a falat.

EDGE
Von Miller
Egy szavazaton múlott a DPoY. Ez kb az, hogy Mack az elején volt magához képest gyengébb ő meg a végén, és az jobban emlékezetben maradt. Nagyon jól jött volna ebben a sikertelen évben egy ilyen siker, de ezt nem erre osztják. Ettől még Von Miller az egyik legjobb védő, és a nagy szerződés után se dőlt hátra...
Demarcus Ware
Maradna még egy évet, ami nagoyn jó lenne. Mára nem elsősorban a pályán nyújtott teljesítménye miatt, hanem amit az öltözőben jelent. Ezen kívül szituációs játékosként még mindig nagyon hasznos lenne. Kérdés, hogy elég-e neki szituációs játékos pénzt adni.
Shane Ray
Szintet lépett tavaly óta, az utolsó 6 meccsen 4 sacket jegyzett, szerintem lehet rá számítani kezdőként a jövőben
Shaquil Barrett
Ő viszont, korábban már írtam, számomra csalódás volt idén. Tavaly sokkal igéretesebb szezonja volt, egyébként jobb volt Raynél pl, idén viszont jelentősen visszaesett, és pl a szezon hajrájában, amikor 40 perceket volt fent a védelem, nem ártott volna, ha 2015-höz hasonlóan több pihenőt kaphat Von Miller vagy épp a pihenő idejei alatt is karcol a védelem. Ebben Barrett lett volna az egyik kulcs. Sokkal többet nem rugózok ezen, mert még az jönne le belőle, hogy rossz játékos, és nem célom ezt az érzetet kelteni.
Összességében
Egy különbség volt tavalyhoz képest, hogy sokkal több múlt Von Milleren idén. Egyrészt Ware-t idén se kerülték el a sérülések, másrészt kevésbé tudtuk hatékonyan pótolni, harmadrészt még a tavalyinál is nagyobb lett az elvárás feléjük. Idén nem csak az O-t hanem a DL-t is kompenzálniuk kellett. Összességében a tavalyitól tlaán elmaradtak, de még mindig a legjobbak a ligában.

LB
Brandon Marshall
Egészségesen jó volt, de túl sokat hagyott ki vagy játszott sérülésektől hátráltatva.
Todd Davis
Nagyjából rendben volt Marshall mellett, de úgy nem tudta átvenni a helyét, mint annak idején DJ helyét Woody, Woody helyét Trevathan, vagy Trevathan helyét Marshall
Corey Nelson
Dephtnek elég jó, idén viszont eggyel előbbre került a sorban, amit Marshall hiánáyval kezdőt jelentett. A tavalyi DL mögött talán oda is elég lett volna, az idei mögött így kijöttek hiányosságok.
Összességében
Trevathant elvesztettük, Marshall 5 meccset kihagyott, depth nem nagyon érkezett tavaly, így vékonyabb lett ez a poszt az ideálisnál. Nem szupersztár kell, de nem lehet idén is úgy elhanyagolni a posztot mint tavaly. Amit Nelsonnál írtam, az igaz az egész egységre is, a tavalyi DL mögött ez is elég lehetett volna, idén viszont nekik is kicsit ki kellett volna húzni őket a szarból, és ahhoz már gyengék voltak.

CB
Aqib Talib
Idén ő volt a legjobb. Általában több kockázatot vállal mint pl Harris, amiből több elkapás csúszik be, cserébe abban ahogy támadja a labdát több INT lehetősége van, sőt mivel az INTeket az EZ felé mozogva szerzi, a visszahordások se ritkák. Idén nagyon jól jött ki a kockázatvállalásokból
Chris Harris Jr.
Még mindig az egyik legmegbízhatóbb CB a ligában, bár idén ha jól számoltam 2 TD-t is engedett. Az talán több mint az elmúlt két szezonban összesen. Emellett ha azt is nézzük, hogy ő szélen és a sűrűjében is játszik, mindenhol megbízhatóan és jól (a hasonló kaliberű játékosokra ez nem mondható le, ők általában csak szélen játszanak), hát nagyon kijárt már neki az az All Pro.
Roby
Az 5. tagja az NFZ-nek. Volt egy nagyon rossz meccse, meg egy-két rosszabb. Kb ez az most, ami elválasztja őt kicsit a Talib-Harris duótól, de kevés csapat van ahol nem kezdő lenne.
Webster
4. CB-ként kevesebb lehetőséget kap a védelemben, cserébe a legjobb special teamerré nőtte ki magát a csapatban. Szépen átvette Bruton helyét.
Összességében:
A legjobb CB trió. Pont.
S
Ward
Végül ő lett a leading tackler (solo tackle-öket nézve, az assistoknak SEMMI értelme) Általában nem hízelgő egy védelemre, ha ez egy DB és nem egy LB, de ettől még a safety-re nézve ez lehet hízelgő.
Stewart
Élete meccsén 3 labdát szerzett, gyorsan hosszabbítottunk is vele. Nem sokkal később viszont volt egy rosszabb meccse is a KC ellen, nagyon sokba kerülő missed tackle-ökkel. Igazából egyik se kifejeztten jellemző rá, általában teszi a dolgát a védelemben és inkább mások tűnnek ki. A rossz meccsén láthattuk hogy valójában mennyire fontos ő is, a jó meccsén meg hogy benne is van bőven X faktor. Mást nem akarok kihozni belőle
Simmons
A 7. fordulótól stabil helye volt a rotációban, Parks-szal párban eldöntötte a Saints elleni meccset, utolsó 2 hétben 1-1 INT. Egy szép felfele ívelő parabola a szezon során. Ilyesmit vár az ember egy rookietől. Ha tavaly ott folytatja, ahol idén abba hagyta még félelmetesebb lehet az NFZ.
Összességében
Az NFZ szíve-lelke azért továbbra is a CB sor, Ward és Stewart inkább "csak" jó safety-k. De: jó safety-k. Ha még kiegészül a sor Simmon-szal, és akkor még Parks se reménytelen...
NFZ:
Ők azok, akik még a tavalyinál is jobbak voltak. Harris évek óta ugyanazt az elit szintet hozta, Talib mindig is nagyobb szórással fog játszani, idén többnyire pozitív irányba lengett ki, a depth is kicsit jobb lett. Ha DB 5-öst nézünk, ez a legjobb. Messze a legjobb passz elleni védekezés, és míg a DL és ILB sor gyengélkeedett a futás ellen, amikor takarítani kellett, azt megtették a safety-k. Amúgy 19 labdát és 3 TD-t szereztek.

K,P,R
McManus
40-ig kötelező, azokból hibátlan. 41-50 között 7/9, na ez akár lehetne jobb is, de akkor PB kaliber rúgóról beszélnénk. 50+ról 3/6, annál láttunk jobbat is Pratertől, de ahhoz elég jó, hogy ha kell meg lehessen próbálni 50+ról is. Amúgy valamilyen szinten a szezon forduló pontja volt a 62ről kihagyott FG-ja, de amiatt én nem hibáztatom őt, meg Kubes-t se. Rá kell tenni a tendert.
Dixon
Voltak gyengébb rúgásai, de szerintem pont a szezon végére egyre kevesebb, helyüket meg néhány I5-ös punt vette át. Számomra pont azt adja, amit én elvárok egy putnertől. Nem foglalja a helyet a capben hasznosabb játékos elől, és nem megy el rajta meccs.
Norwood
Gyenge. Nem jelentett veszélyt visszahordóként, és nem volt elég biztos kezű. Raymond eggyel jobb volt, de én méginkább egy új Trindon Hollidayt (Tyrek Hillt, de olyat nem akasztasz le bármelyik fáról) akarok. 6. WR, 8. DB semmit nem jelent az O-ban vagy D-ben, inkább egy gyorslábú visszahordóra tartsuk fent azt a helyet. Komolyan még abban is nagyobb rációt látok, hogy a visszahordó beküldöm elkapónak, minthogy majd a legrosszabb rostert fogó elkapó próbál visszahordani.

Visszatekeintés
Lehetünk csalódottak a szezonnal. SB után PO se. De egy nagyon nehéz divízióban az utolsó előtti fodulóig versenyben a POért, játszottunk sok jó meccset, volt amit szerencsével nyertünk, volt amit pechesen buktunk. 2015-ben majdnem minden szoros meccset behúztunk, idén pont az a kicsi hiányzott. Én nem vagyok csalódott. Nem lehet minden évben contendernek lenni.
Aztán míg tavaly több kulcsjátékosról le kellett mondani a cap miatt, idén 40 misi szabad hely és 10 draftpickből leht főzni. Az edzői stáb változatásai miatt csak mérsékelten vagyok bizakodó, új HC új DC első éve, nem lehet garantáltnak venni, hogy visszatérünk az elitbe, de egyébként minden adott hozzá, tehát annyira hatalmas meglepetés se lenne.

Előretekintés
Kulcs FA-k:
UFA-k:
- Demarcus Ware: 1 évben gondolkodnék nála, nem kell mindenáron, de jobb vele, mint nélküle
- Keywon Webster: Az ST-be nagyon fontos, kérdés csak hogy az ST mennyire fontos. Bruton 3 éves hosszabbítása lehet irányadó, természtesen inflációval / cap növekedéssel kalkulálva.
- Vance Walker: Szűk poszton játszik, úgyhogy megpróbálnám visszahozni, de rotációs játékosként számítanék rá, és olyan szerződést is adnék neki
- Sly Williams: Nem prioritás. Olyat mint ő, lehet találni. Persze lehet ő is az, aki olyan mint ő, itt nem kell bankot robbantani. Most lehet álmodozni Poeról, de ő marad piros mezben
- Justin Forsett: 3 csapatot koptatott végig tavaly, de szerintem nálunk megmutatta, hogy egy kicsi még van a tankban. Mondjuk Kubes nélkül, nem tudom mi a realitása. Egy olyan szerződést adnék neki, hogy ha nem éli túl a TC-t, abban 0 vagy minimális caphit legyen. Ha aláírja jó, ha nem, az se tragédia
- Jordan Norwood: Viszlát. Inkább a fiatalok.
RFA-k
- Todd Davis: Nobrainer. És ezúttal a garast se ütném a foghoz, legyen az 2. kör. Azért ha akarják akár vihetik is.
- Brandon McManus: Ő is nobrainer. Lehet neki hozni vetélytársat, de amíg nincs jobb, ne kockáztassuk elvesztését. Akár egy hosszabbtávú is lehet.
ERFA-k
- Mindne ERFA-t meg kell tartani. annyira olcsóak, hogy nincs értelme elengedni őket márciusban. Majd augusztusban, ha nem férnek be. A legfontosabb nevek Paradis, Bibbs, Fowler, Barrett.
Potenciális cutok
Stephenson, Okung. Más nem nagyon.
Needek
1.) OL. Elsősorban RT, de ráfér az erősítés az LT és RG posztra is. Az én favoritom Riley Reiff, a legfelkapottabb név Ricky Wagner.
2.) DI. 34DE és NT is kéne. Álmodozzunk Poeról, Calais Campbellről, akár Wilkersonról is, aztán meglátjuk ki csurran-cseppen nekünk.
3.) No3 célpont: Ez lehet, WR, SR, TE, flex, akármi, valaki kell. Valami under the radar név, a falakba fektetném a nagyobb pénzt. DT és Sanders szerződése elviszi innen a keret nagyját.
4.) KR/PR: Írtam a posztnál, hogy vkit szeretnék ide, aki nem kényszerből csinálja ezt. Na ez pont egy olyan need, amit draftal is el lehet intézni, legrosszabb esetben egyfolytában fair catch lesz (ami már idén is sokkal jobb lett volna, szóval nem ez a legrosszabb eset)
+1) QB: Ha egy elit közeli QB elérhetővé vállna, az átírná a forgatókönyvet. többször leírtuk Romo idehozataláról a véleményem, nem célom újrajátszani azt a kört, majd az FO eldönti, hogy menynibe kerül és mennyit ér. Ha nem akkor nem, egy veterán QB azért kell.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
Két dolgot hozzáfűznék ha már az SB a téma.
1: Ha éppen az aktuális MVP áll ott elvileg nem kéne attól félni, hogy a kezébe adjuk a labdát. Ettől persze taktikailag hiba volt, hogy 3 percel a vége előtt egyáltalán esélyt hagynak az ellenfélnek. (szoval valamelyes Stormal értek egyet)
2: Meccs után pont azon gondolkodtam ,hogy tavaly hányan fanyalogtak azon, hogy hogy lehet így SB-t nyerni ilyen kevés yardal és ilyen időhúzó taktikával amit Kubiak és PM összehozott. Hát most a végén pont egy Kubiaki mentalitás kellett volna a győzelemhez. Szerintem 😀
levaisw3
Mondjuk ha azt nézem, hogy 2000 óta nem nyert az aktuális MVP Super Bowl-t (ha jól tudom), akkor persze nem mondhatjuk tuti ötletnek a kezébe adni a labdát, de változatlanul tartom, hogy bár egy futás time management szempontjából természetesen jobb lett volna, de azért egy MVP QB-nek azt illene megoldani, hogy a szemből jövő blitz-et lereagálja megfelelően, ha már passz lett hívva...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Két dolgot hozzáfűznék ha már az SB a téma.
1: Ha éppen az aktuális MVP áll ott elvileg nem kéne attól félni, hogy a kezébe adjuk a labdát. Ettől persze taktikailag hiba volt, hogy 3 percel a vége előtt egyáltalán esélyt hagynak az ellenfélnek. (szoval valamelyes Stormal értek egyet)
2: Meccs után pont azon gondolkodtam ,hogy tavaly hányan fanyalogtak azon, hogy hogy lehet így SB-t nyerni ilyen kevés yardal és ilyen időhúzó taktikával amit Kubiak és PM összehozott. Hát most a végén pont egy Kubiaki mentalitás kellett volna a győzelemhez. Szerintem 😀
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 692 — Scream and scout
Shanahannel kapcsolatban meg az a baj, hogy szerintem ő is úgy gondolja, hogy azt a playhívást nagyon elszúrta. Márpedig, ha így gondolja, akkor azt fel kell dolgozni. Ráadásul mindez nem egy csak regionálisan közvetített normál meccsen, de még csak nem is egy főműsoridős esti rangadón történt, hanem a Superbowl-on, amit kis túlzással még a temetői halottak is néztek arrafelé. Ezt szó szerint MINDENKI látta. Egy első bálozó HC-n alapból is nagy a nyomás, bizonyítania kell/akar, hogy HC matéria. Tudni nyilván nem tudom, hogy egy ekkora és ilyen nyilvánosságot kapó hiba mennyire tud ráülni valakire, de az a sejtésem, hogy nem kicsivel..... Szerintem most minimum pár évig bármit is csinál, minden hibájánál rögtön elő fog jönni ez a vasárnapi eset. Ebben a pillanatban most nem bánom, hogy nem nálunk fogja ezt kiheverni....

peterk2005
Ez itt off, azt mondta Shanny a sajttájon, hogy egyszerűen elvitte a hév, nem figyelte az időt meg az eredményt, 1 dolog járt a fejében: TD-t kell csinálni.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 41 063 — The Mathematician
Az jobb nekünk, hogy a mi HC-nk élete első coordinator-i PO-ját heveri ki éppen, amit az általa irányított védelem 2 drive alatt bekapott 175 yard-al és 2 TD-vel indított, aztán végül 30-nál álltak meg? Ráadásul úgy, hogy ez a HC hoz egy OC-t, aki épp azt heveri ki, hogy most rúgták ki a HC állásából? Tényleg nem tudom megmondani melyik a jobb, de én inkább egy SB vesztesre szavaznék, mint egy 0 km-esre meg egy nagy vesztesre... 😀
StormST
hát SB nél nagyobb veszteség nincs 😀
szal a legnagyobb vesztes vs 2 kisebb vesztes
yay 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
Az jobb nekünk, hogy a mi HC-nk élete első coordinator-i PO-ját heveri ki éppen, amit az általa irányított védelem 2 drive alatt bekapott 175 yard-al és 2 TD-vel indított, aztán végül 30-nál álltak meg? Ráadásul úgy, hogy ez a HC hoz egy OC-t, aki épp azt heveri ki, hogy most rúgták ki a HC állásából? Tényleg nem tudom megmondani melyik a jobb, de én inkább egy SB vesztesre szavaznék, mint egy 0 km-esre meg egy nagy vesztesre... 😀



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha a Falcons fan-ok rá akarják verni a balhét, akkor hajrá, de én nem vagyok képes egy 45 játékossal felálló kb. 20 edző által irányított csapat 25 pontos előnyének eladását egy emberre kihozni. Valahogy azt az előnyt is összeszedték, valahogy felraktak 28 pontot a táblára úgy, hogy csak 3-at kaptak, aztán jött egy komplett összeomlás. Hogy lehetett volna több futást hívni? Persze, lehetett volna. Ugyanakkor lehetett volna azokkal a play-ekkel is jó eredményt elérni, amiket hívtak, ha nem hibáznak? Szerintem ez is igaz...StormST
Nyilván nem csak Shanahan a felelős, hanem Ryan is, a HC is, a csapat egészében az. De engem ez nem érdekel - ez tényleg legyen a Falcons fanok dolga -, hanem CSAK Shanahan, hiszen ő volt az egyik potenciális HC jelölt. Ráadásul nekem is ő volt a személyes favoritom. A többiekhez semmi közöm, dolgozzák fel ahogy akarják.

Shanahannel kapcsolatban meg az a baj, hogy szerintem ő is úgy gondolja, hogy azt a playhívást nagyon elszúrta. Márpedig, ha így gondolja, akkor azt fel kell dolgozni. Ráadásul mindez nem egy csak regionálisan közvetített normál meccsen, de még csak nem is egy főműsoridős esti rangadón történt, hanem a Superbowl-on, amit kis túlzással még a temetői halottak is néztek arrafelé. Ezt szó szerint MINDENKI látta. Egy első bálozó HC-n alapból is nagy a nyomás, bizonyítania kell/akar, hogy HC matéria. Tudni nyilván nem tudom, hogy egy ekkora és ilyen nyilvánosságot kapó hiba mennyire tud ráülni valakire, de az a sejtésem, hogy nem kicsivel..... Szerintem most minimum pár évig bármit is csinál, minden hibájánál rögtön elő fog jönni ez a vasárnapi eset. Ebben a pillanatban most nem bánom, hogy nem nálunk fogja ezt kiheverni....

McCoy:
San Diego-ban imádta használni Woodhead-et. itt Denverben pedig Stockley-nak és a Tamme, Dreessen TE duónak is 45-50 körüli elkapás száma volt fejenként. Papíron nincs akadálya, hogy akár a futó(k), akár #3WR ill a két TE ne kapjon nagyobb szerepet. Kérdés, hogy Siemian - ill. akárki is lesz a kezdő - és a fal mit enged majd meg. Kubiaknak se jött össze, hogy azt játssza amit akar. Illetve az még összejött, csak eredménye nem volt. 😀


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
Uraim, 1 éve ilyenkor még csak készültünk a mi nagy meccsünkre, aztán jött a izgulás, szurkolás és az ünneplés. Most újra szeretném megköszönni azt az estét mindenkinek, aki ott volt, azt hiszem nem fogom elfelejteni soha! 😊




THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 11 834 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én azért a jó öreg Julius Thomast csak el tudnám itt képzelni, ha már leszerepelt Floridában

több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 890 — we almost always almost win
Én absztraktabb szinten gondolkozok. Tavaly Booker volt a 3. legtöbb elkapással, 31-gyel.
Na kéne valki, aki 50+ot kap el DT és Sanders mellett és nem checkdownból. Nekem mindegy, hogy WR, TE vagy amit mostanában flexnek hívnak.
Green 22, Norwood 21, ezek nem 1. számú TE és 3. számú WR számok...

under the radar WR és TE érkezésére számítok, nagy névre nem. Ez aztán lehet, hogy Fowlerékkel fog küzdeni azért a 10-15 elkapásért messze attól az 50+tól, de a nagy luxus lenne még egy nagy WR szerződés...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
Láttok rá esélyt hogy hozunk a piacról wr-t? Mondjuk legjobban abban bízom h sunshinet visszaigazoljuk és potens wr3mat faragunk belőle.
Jordynelson87
A WR3 évek óta téma, én is megnézném Sunshine-t komolyabb terheléssel, de sanszosnak érzek egy újabbb 3-4. körös WR draftot is, komoly FA viszont nagyon kétlem, hogy jönne, vannak fontosabb lyukak is... 😊
StormST
jelen állás szerint sztem inkább kéne egy jó TE mint egy minőségi WR3
Negritis
McCoy inkább a spread offense híve, kell a sok használható WR, de azért tény, hogy jó elkapó TE még mindig kell...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 41 063 — The Mathematician
Láttok rá esélyt hogy hozunk a piacról wr-t? Mondjuk legjobban abban bízom h sunshinet visszaigazoljuk és potens wr3mat faragunk belőle.
Jordynelson87
A WR3 évek óta téma, én is megnézném Sunshine-t komolyabb terheléssel, de sanszosnak érzek egy újabbb 3-4. körös WR draftot is, komoly FA viszont nagyon kétlem, hogy jönne, vannak fontosabb lyukak is... 😊
StormST
jelen állás szerint sztem inkább kéne egy jó TE mint egy minőségi WR3

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
Láttok rá esélyt hogy hozunk a piacról wr-t? Mondjuk legjobban abban bízom h sunshinet visszaigazoljuk és potens wr3mat faragunk belőle.
Jordynelson87
A WR3 évek óta téma, én is megnézném Sunshine-t komolyabb terheléssel, de sanszosnak érzek egy újabbb 3-4. körös WR draftot is, komoly FA viszont nagyon kétlem, hogy jönne, vannak fontosabb lyukak is... 😊



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
esanders10 Denver Broncos 449
Láttok rá esélyt hogy hozunk a piacról wr-t? Mondjuk legjobban abban bízom h sunshinet visszaigazoljuk és potens wr3mat faragunk belőle.
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
De azért ha körbenézel itt vagy a kinti oldalakon, elég keményen az most a konszenzus, hogy ő a hibás, egy személyben, mert a végén nem hívott futásokat, ami mondjuk tény, de nem nagyon hiszem, hogy csak ezen ment el...
StormST
Mert mi máson ment el? Az, hogy jön egy fumble, egy INT, elejtik a labdát, stb. az bármikor benne lehet a meccsben, ilyen előfordulhat. Ha 3 Ryan INT-el kapnak ki, akkor egy szavam nincs, megfordult a szerencse, pályán elkövetett hiba, van ilyen, ennyi. Rossz lett volna úgy is kikapni, de ettől kiszámíthatalan a dolog, hogy a pályán mindig benne van a hiba. De 3 perccel a vége előtt, 8 pontos előnynél egyszerűen érthetetlen, hogy mit akartak csinálni? Minek akartak egyáltalán előre menni? TD-ra nem volt szükségük, a FG pont annyira megfelelt. A távolság már kényelmesen megvolt, arra sem kellett hajtani. Két dologra volt szükségük, berúgni 20-ról - dome-ban, ilyen rutinos rugóval ezt be KELL merni vállalni -, és arra, hogy menjen az idő. A passzban mindig benne van, hogy incomplete és megáll az óra. Csak a futás a biztos, azzal lehet letekerni 2 percig az órát. Ha félnek a fumbletól akkor ne fussanak, csak térdeljen le/feküdjön el a los mögött a futó, a távolság úgy is könnyű maradt volna.

Nem tudom Shanahan hogy fogja tudni ezt feldolgozni. Mert, hogy teljesen tisztában van vele, hogy nagy idiótaságot csinált, abban biztos vagyok. Őszintén szólva nem is bánom, hogy nem ide jött. Ez ráülhet a HC karrierjére is, kulcs pillanatokban újabb hibás döntésekbe taszítva. 😕 Sajnálom is, de őszintén szólva EKKORA hibát azért egy NFL coordinator (HC) ne kövessen már el....
peterk2005
Hogy min? Pl. az 44 yard-on, mit Matty fiú benyelt 5 sack-en, -23 ebből a negyedik negyedben. Ez még Siemian-tól is csúnya lett volna, de egy MVP-től azért már hadd ne, főleg nem SB-ban. Kulcs drive-ban -12-t egy szemből jövő sack-en meg egyenesen gyalázat, ez nem HC/OC/coach hiba. Igaz, az óra így is pörgött... 😛

(csak összehasonlításképpen, ez Brady-nél -24 yard 5 sack-en)

Hibás Shanahan? Persze, de ugyanígy lehetne még jó pár embert felsorolni, HC-t, DC-t, Ryan-t, az OL-ből aki a holding-ot csinálta, vagy előtte Freeman-t, aki miatt fumble lett, stb., stb., stb....

Egyébként meg, ahogy itt írták is pont előttem, ha Quinn nem szólt bele, akkor ugyanúgy hibás, nem nagyon hiszem, hogy magától találta ki Shanahan, hogy be akarták vinni a kegyelemdöfést, akár a time management kárára is, ez a HC döntése kell, hogy legyen, különben a farok csóválja...
StormST
Nem értem miért kardoskodsz ennyire mellette. Ez a meccs csak azt a kis reményt adta vissza sokunknak, hogy mégsem volt ám hülye döntés VJ-t választani a HC posztra inkább. Ettől még nem lett ócskább ember vagy rosszabb edző egyik sem, csak csináltak maguknak egy óriási szégyenfoltot, amit jó eséllyel sosem mosnak már le.

A 49ers sokkal jobb terep jelenleg egy mélyütést kapott edzőnek újra megtalálni önmagát.
flzoli
Hogy miért kardoskodok mellette? Igazságérzet? Reális hozzáállás?

VJ jött, van, lesz, nem kell az ő idehozását már igazolni, felesleges ezért sározni Shanahan-t. Az én szememben VJ idehozása ugyanúgy rossz döntésnek tűnik, mint 2 napja, attól még, hogy Shanny-ék kikaptak még ugyanúgy nem értem, hogy miért kellett D edzőt hozni, hogy miért kellett Wade-t elengedni, stb. Ezen nem változtat az, hogy egy másik jelölt épp kikapott, van még épp elég edző a ligában és azon kívül is, lehetett volna még válogatni, de Elway-ék nem akartak...

Ha a Falcons fan-ok rá akarják verni a balhét, akkor hajrá, de én nem vagyok képes egy 45 játékossal felálló kb. 20 edző által irányított csapat 25 pontos előnyének eladását egy emberre kihozni. Valahogy azt az előnyt is összeszedték, valahogy felraktak 28 pontot a táblára úgy, hogy csak 3-at kaptak, aztán jött egy komplett összeomlás. Hogy lehetett volna több futást hívni? Persze, lehetett volna. Ugyanakkor lehetett volna azokkal a play-ekkel is jó eredményt elérni, amiket hívtak, ha nem hibáznak? Szerintem ez is igaz...

Én a mi elbaszott SB-unkat se tudtam 1-1 emberre ráverni, pedig az is összeomlás volt, csak már az elején, nem a végén, bár kényelmesebb lett volna a rossz első snap-re, Fox-ra vagy PM-re kenni, de az nem lett volna más, mint önámítás. Szembe kell nézni a hibákkal, az összessel, nem csak azokkal, amelyikkel éppen akarunk...

Én még most is szívesen megnézném, hogy mit tudna összehozni Shanahan a mi támadóinkkal és a védelmünk segítségével, de majd talán McCoy se lesz rosszabb...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 11 834 — farkas.l.zoltan@gmail.com
De azért ha körbenézel itt vagy a kinti oldalakon, elég keményen az most a konszenzus, hogy ő a hibás, egy személyben, mert a végén nem hívott futásokat, ami mondjuk tény, de nem nagyon hiszem, hogy csak ezen ment el...
StormST
Mert mi máson ment el? Az, hogy jön egy fumble, egy INT, elejtik a labdát, stb. az bármikor benne lehet a meccsben, ilyen előfordulhat. Ha 3 Ryan INT-el kapnak ki, akkor egy szavam nincs, megfordult a szerencse, pályán elkövetett hiba, van ilyen, ennyi. Rossz lett volna úgy is kikapni, de ettől kiszámíthatalan a dolog, hogy a pályán mindig benne van a hiba. De 3 perccel a vége előtt, 8 pontos előnynél egyszerűen érthetetlen, hogy mit akartak csinálni? Minek akartak egyáltalán előre menni? TD-ra nem volt szükségük, a FG pont annyira megfelelt. A távolság már kényelmesen megvolt, arra sem kellett hajtani. Két dologra volt szükségük, berúgni 20-ról - dome-ban, ilyen rutinos rugóval ezt be KELL merni vállalni -, és arra, hogy menjen az idő. A passzban mindig benne van, hogy incomplete és megáll az óra. Csak a futás a biztos, azzal lehet letekerni 2 percig az órát. Ha félnek a fumbletól akkor ne fussanak, csak térdeljen le/feküdjön el a los mögött a futó, a távolság úgy is könnyű maradt volna.

Nem tudom Shanahan hogy fogja tudni ezt feldolgozni. Mert, hogy teljesen tisztában van vele, hogy nagy idiótaságot csinált, abban biztos vagyok. Őszintén szólva nem is bánom, hogy nem ide jött. Ez ráülhet a HC karrierjére is, kulcs pillanatokban újabb hibás döntésekbe taszítva. 😕 Sajnálom is, de őszintén szólva EKKORA hibát azért egy NFL coordinator (HC) ne kövessen már el....
peterk2005
Hogy min? Pl. az 44 yard-on, mit Matty fiú benyelt 5 sack-en, -23 ebből a negyedik negyedben. Ez még Siemian-tól is csúnya lett volna, de egy MVP-től azért már hadd ne, főleg nem SB-ban. Kulcs drive-ban -12-t egy szemből jövő sack-en meg egyenesen gyalázat, ez nem HC/OC/coach hiba. Igaz, az óra így is pörgött... 😛

(csak összehasonlításképpen, ez Brady-nél -24 yard 5 sack-en)

Hibás Shanahan? Persze, de ugyanígy lehetne még jó pár embert felsorolni, HC-t, DC-t, Ryan-t, az OL-ből aki a holding-ot csinálta, vagy előtte Freeman-t, aki miatt fumble lett, stb., stb., stb....

Egyébként meg, ahogy itt írták is pont előttem, ha Quinn nem szólt bele, akkor ugyanúgy hibás, nem nagyon hiszem, hogy magától találta ki Shanahan, hogy be akarták vinni a kegyelemdöfést, akár a time management kárára is, ez a HC döntése kell, hogy legyen, különben a farok csóválja...
StormST
Nem értem miért kardoskodsz ennyire mellette. Ez a meccs csak azt a kis reményt adta vissza sokunknak, hogy mégsem volt ám hülye döntés VJ-t választani a HC posztra inkább. Ettől még nem lett ócskább ember vagy rosszabb edző egyik sem, csak csináltak maguknak egy óriási szégyenfoltot, amit jó eséllyel sosem mosnak már le.

A 49ers sokkal jobb terep jelenleg egy mélyütést kapott edzőnek újra megtalálni önmagát.

több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 11 834 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kicsit előretekintve Ti kit látnátok szívesen az idei FA-n?

Személy szerint Calais Campbellnek örülnék, a Cardsnál sok UFA van, sztem a taget ellövik C.Jonesra, így a 31 éves DE utcára kerülhet. Tökéletes pótlása lenne Maliknak, egyben a D# oldalon az egyetlen hiányposztunk is megoldódna.

| Itt tudtok szemezgetni:
 walterfootball.com/freeagents2017all.php
|
Általános Doktor
Calais tényleg jó fit lenne, de ő szerintem majd a nagy pénzre megy majd rá, azt pedig nem Denverben kapja majd meg

JPP Von-al a túloldalon azért durva lenne 😊 Ware-hez hasonló klasszis ő is, jó lenne az öreget egy hasonló rutinos és klasszis emberrel pótolni. DT/NT posztra én a Poe/Williams duónak örülnék, a futásvédekezés mérföldeket javulna velük.

több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
De azért ha körbenézel itt vagy a kinti oldalakon, elég keményen az most a konszenzus, hogy ő a hibás, egy személyben, mert a végén nem hívott futásokat, ami mondjuk tény, de nem nagyon hiszem, hogy csak ezen ment el...
StormST
Mert mi máson ment el? Az, hogy jön egy fumble, egy INT, elejtik a labdát, stb. az bármikor benne lehet a meccsben, ilyen előfordulhat. Ha 3 Ryan INT-el kapnak ki, akkor egy szavam nincs, megfordult a szerencse, pályán elkövetett hiba, van ilyen, ennyi. Rossz lett volna úgy is kikapni, de ettől kiszámíthatalan a dolog, hogy a pályán mindig benne van a hiba. De 3 perccel a vége előtt, 8 pontos előnynél egyszerűen érthetetlen, hogy mit akartak csinálni? Minek akartak egyáltalán előre menni? TD-ra nem volt szükségük, a FG pont annyira megfelelt. A távolság már kényelmesen megvolt, arra sem kellett hajtani. Két dologra volt szükségük, berúgni 20-ról - dome-ban, ilyen rutinos rugóval ezt be KELL merni vállalni -, és arra, hogy menjen az idő. A passzban mindig benne van, hogy incomplete és megáll az óra. Csak a futás a biztos, azzal lehet letekerni 2 percig az órát. Ha félnek a fumbletól akkor ne fussanak, csak térdeljen le/feküdjön el a los mögött a futó, a távolság úgy is könnyű maradt volna.

Nem tudom Shanahan hogy fogja tudni ezt feldolgozni. Mert, hogy teljesen tisztában van vele, hogy nagy idiótaságot csinált, abban biztos vagyok. Őszintén szólva nem is bánom, hogy nem ide jött. Ez ráülhet a HC karrierjére is, kulcs pillanatokban újabb hibás döntésekbe taszítva. 😕 Sajnálom is, de őszintén szólva EKKORA hibát azért egy NFL coordinator (HC) ne kövessen már el....
peterk2005
Hogy min? Pl. az 44 yard-on, mit Matty fiú benyelt 5 sack-en, -23 ebből a negyedik negyedben. Ez még Siemian-tól is csúnya lett volna, de egy MVP-től azért már hadd ne, főleg nem SB-ban. Kulcs drive-ban -12-t egy szemből jövő sack-en meg egyenesen gyalázat, ez nem HC/OC/coach hiba. Igaz, az óra így is pörgött... 😛

(csak összehasonlításképpen, ez Brady-nél -24 yard 5 sack-en)

Hibás Shanahan? Persze, de ugyanígy lehetne még jó pár embert felsorolni, HC-t, DC-t, Ryan-t, az OL-ből aki a holding-ot csinálta, vagy előtte Freeman-t, aki miatt fumble lett, stb., stb., stb....

Egyébként meg, ahogy itt írták is pont előttem, ha Quinn nem szólt bele, akkor ugyanúgy hibás, nem nagyon hiszem, hogy magától találta ki Shanahan, hogy be akarták vinni a kegyelemdöfést, akár a time management kárára is, ez a HC döntése kell, hogy legyen, különben a farok csóválja...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Gerixx New York Giants 332
De azért ha körbenézel itt vagy a kinti oldalakon, elég keményen az most a konszenzus, hogy ő a hibás, egy személyben, mert a végén nem hívott futásokat, ami mondjuk tény, de nem nagyon hiszem, hogy csak ezen ment el...
StormST
Mert mi máson ment el? Az, hogy jön egy fumble, egy INT, elejtik a labdát, stb. az bármikor benne lehet a meccsben, ilyen előfordulhat. Ha 3 Ryan INT-el kapnak ki, akkor egy szavam nincs, megfordult a szerencse, pályán elkövetett hiba, van ilyen, ennyi. Rossz lett volna úgy is kikapni, de ettől kiszámíthatalan a dolog, hogy a pályán mindig benne van a hiba. De 3 perccel a vége előtt, 8 pontos előnynél egyszerűen érthetetlen, hogy mit akartak csinálni? Minek akartak egyáltalán előre menni? TD-ra nem volt szükségük, a FG pont annyira megfelelt. A távolság már kényelmesen megvolt, arra sem kellett hajtani. Két dologra volt szükségük, berúgni 20-ról - dome-ban, ilyen rutinos rugóval ezt be KELL merni vállalni -, és arra, hogy menjen az idő. A passzban mindig benne van, hogy incomplete és megáll az óra. Csak a futás a biztos, azzal lehet letekerni 2 percig az órát. Ha félnek a fumbletól akkor ne fussanak, csak térdeljen le/feküdjön el a los mögött a futó, a távolság úgy is könnyű maradt volna.

Nem tudom Shanahan hogy fogja tudni ezt feldolgozni. Mert, hogy teljesen tisztában van vele, hogy nagy idiótaságot csinált, abban biztos vagyok. Őszintén szólva nem is bánom, hogy nem ide jött. Ez ráülhet a HC karrierjére is, kulcs pillanatokban újabb hibás döntésekbe taszítva. 😕 Sajnálom is, de őszintén szólva EKKORA hibát azért egy NFL coordinator (HC) ne kövessen már el....
peterk2005
Ezért van a HC h ez ne forduljon elő .Neki kellett volna szólni h Kyle ezt inkabb hagyjuk most .Run the ball !Ennyi
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
De azért ha körbenézel itt vagy a kinti oldalakon, elég keményen az most a konszenzus, hogy ő a hibás, egy személyben, mert a végén nem hívott futásokat, ami mondjuk tény, de nem nagyon hiszem, hogy csak ezen ment el...
StormST
Mert mi máson ment el? Az, hogy jön egy fumble, egy INT, elejtik a labdát, stb. az bármikor benne lehet a meccsben, ilyen előfordulhat. Ha 3 Ryan INT-el kapnak ki, akkor egy szavam nincs, megfordult a szerencse, pályán elkövetett hiba, van ilyen, ennyi. Rossz lett volna úgy is kikapni, de ettől kiszámíthatalan a dolog, hogy a pályán mindig benne van a hiba. De 3 perccel a vége előtt, 8 pontos előnynél egyszerűen érthetetlen, hogy mit akartak csinálni? Minek akartak egyáltalán előre menni? TD-ra nem volt szükségük, a FG pont annyira megfelelt. A távolság már kényelmesen megvolt, arra sem kellett hajtani. Két dologra volt szükségük, berúgni 20-ról - dome-ban, ilyen rutinos rugóval ezt be KELL merni vállalni -, és arra, hogy menjen az idő. A passzban mindig benne van, hogy incomplete és megáll az óra. Csak a futás a biztos, azzal lehet letekerni 2 percig az órát. Ha félnek a fumbletól akkor ne fussanak, csak térdeljen le/feküdjön el a los mögött a futó, a távolság úgy is könnyű maradt volna.

Nem tudom Shanahan hogy fogja tudni ezt feldolgozni. Mert, hogy teljesen tisztában van vele, hogy nagy idiótaságot csinált, abban biztos vagyok. Őszintén szólva nem is bánom, hogy nem ide jött. Ez ráülhet a HC karrierjére is, kulcs pillanatokban újabb hibás döntésekbe taszítva. 😕 Sajnálom is, de őszintén szólva EKKORA hibát azért egy NFL coordinator (HC) ne kövessen már el....


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Általános Doktor Denver Broncos 1 972 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Kicsit előretekintve Ti kit látnátok szívesen az idei FA-n?

Személy szerint Calais Campbellnek örülnék, a Cardsnál sok UFA van, sztem a taget ellövik C.Jonesra, így a 31 éves DE utcára kerülhet. Tökéletes pótlása lenne Maliknak, egyben a D# oldalon az egyetlen hiányposztunk is megoldódna.

| Itt tudtok szemezgetni:
 walterfootball.com/freeagents2017all.php
|

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
Én sose gondoltam úgy, hogy egy embert egy meccsért ne lenne hiba elítélni. Szerintem a Falcons a SB közelében se lett volna Shanny nélkül és egyébként ha Ryan képes lett volna földhöz vágni a labdát vagy kidobni a pályáról, amikor jött a sack, az is segíthetett volna (Siemian-feeling)...

Meg most komolyan, abban a topicban már csak ne jöjjön ez fel komolyabban, ahol páran Romo-ban látják a jövőt, neki nem csak 1 olyan meccse volt, amiért el lehetett volna ásni ugyanazzal a hozzáállással... 😛
StormST
Persze, nem csak ezen múlt az tény. Azért egy komolyabb edző ilyen előnyről nem bukik meccset. Nem is kell tovább menni Bostonnál, elképzelhetetlen, hogy ez a forgatókönyv fordítva valósult volna meg az SB-n.
Csak annyit akartam kihozni belőle, hogy kár előre sajnálni magunkat a VJ<>KS "csere" miatt.
flzoli
SB-t még valóban nem bukott komolyabb edző ilyen előnyről, ez teljesen tény. Rendes meccset már buktak komoly edzők ekkora előnyről, igaz nem sokszor, de azért benne van a pakliban. Itt viszont egy még viszonylag fiatal emberről beszélünk, aki élete első SB-ban járt most...

Nem fényezném én a srácot, mert nincs érdekemben, de azért azt a boszorkányüldözést, ami most elindult, eléggé igazságtalannak érzem...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 11 834 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én sose gondoltam úgy, hogy egy embert egy meccsért ne lenne hiba elítélni. Szerintem a Falcons a SB közelében se lett volna Shanny nélkül és egyébként ha Ryan képes lett volna földhöz vágni a labdát vagy kidobni a pályáról, amikor jött a sack, az is segíthetett volna (Siemian-feeling)...

Meg most komolyan, abban a topicban már csak ne jöjjön ez fel komolyabban, ahol páran Romo-ban látják a jövőt, neki nem csak 1 olyan meccse volt, amiért el lehetett volna ásni ugyanazzal a hozzáállással... 😛
StormST
Persze, nem csak ezen múlt az tény. Azért egy komolyabb edző ilyen előnyről nem bukik meccset. Nem is kell tovább menni Bostonnál, elképzelhetetlen, hogy ez a forgatókönyv fordítva valósult volna meg az SB-n.
Csak annyit akartam kihozni belőle, hogy kár előre sajnálni magunkat a VJ<>KS "csere" miatt.

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 41 063 — The Mathematician
Én sose gondoltam úgy, hogy egy embert egy meccsért ne lenne hiba elítélni. Szerintem a Falcons a SB közelében se lett volna Shanny nélkül és egyébként ha Ryan képes lett volna földhöz vágni a labdát vagy kidobni a pályáról, amikor jött a sack, az is segíthetett volna (Siemian-feeling)...

Meg most komolyan, abban a topicban már csak ne jöjjön ez fel komolyabban, ahol páran Romo-ban látják a jövőt, neki nem csak 1 olyan meccse volt, amiért el lehetett volna ásni ugyanazzal a hozzáállással... 😛
StormST
arról nem is beszélve hogy a vérzés akkor indult legdurvábban mikor a running back elfelejtette hogy neki bizony nem kéne érintés nélkül átengedni a passrush-t

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!