Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
ZseniBolles mestert kéne bevonni ebbe, hátha eljut egyszer oda hogy kirakja a sárga oldalt 😊
index.hu/sport/amerikaifutball/2019/10/23/135_kilos_nfl-es_a_rubik-kocka_elso_profi_sportolo_nagykovete/
O1G
több mint 6 éve
itt vannak az érdeklődőktwitter.com/AllbrightNFL/status/1186743064200531968
Hogy mi ez az "after Tennessee game" azt nem tudom, de ha egyszer nem fejti ki Elway, talán elegánsabb lett volna fel se hozni.
twitter.com/RyanKoenigsberg/status/1186743307654746112
A lényeg, hogy valószínűleg mindenképp el akartuk trade-elni és ez volt a legjobb ellenérték, belekalkulálva azt is, hogy hova küldjük. A 4/32 meg az 5/5 az majdnem ugyanaz, szóval gyakorlatilag egy 3. kör.
Egyébként nem adnék ennyit se egy olyan elkapóért, aki fél év múlva FA lesz, csak ha biztos vagyok benne, hogy március előtt megállapdok vele a hosszabbításról.
DT pl csak fél évet játszott Houstonban...
Amúgy szerintem win-win-win trade. Mi kaptunk egy 3. és 4. kört. Ott szeret Elway játékra alkalmatlan CB-ket és egyfolytában sérült TE-eket húzni, a 9ers komoly eredményeket érhet el, és ebben nagy segítségükre lesz Sanders. Sanders meg egy jobb csapatba, jobb edzőkhöz került.
Az egyedüli vesztesek mi szurkolók vagyunk, eggyel kevesebb dolog, ami segít átszenvedni a kilátástalan vereségeket.
Maga a trade viszont rendben van. Sanu meg nem nagyon érdekel, az legyen a Pats vagy a Falcons baja...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Hát nem tudom, párhuzamba állítva a Sanu és Sanders cserét, ez így baromi kevés. Sanu sem rossz, de Sanders minimum egy klasszissal jobb elkapó. Azt a két év korkülönbséget hagyjuk, sérülések ellenére semmiféle romlást nem mutatott eddig idén. Pedig nem kicsi sérülésből jött ki az offseasonban. CruyffistaSajnos (vagy nem sajnos) a kereslet és kínálat határozza meg az árat. A Patriotsnak nagyon kellett egy WR, ők valószínűleg Sandersért is többet adtak volna, de gondolom oda nem akarta Elway elengedni. Ment az NFC-be, ott meg úgy látszik ennyi volt az érdeklődő és a költekezési hajlandóság.
All-time top3 kedvenc Broncóm, nekem az elmúlt évek róla és Millerről szóltak, imádtam ahogy a lehetetlen szituációkban is mindent kihajtottak magukból, a csapatért. A könnyeimmel küszködök, remélem sokat fog nyerni, megérdemli.CruyffistaNálam - bár nem vagyok régi szurkoló - azért a top3-ban nincs benne, de - ahogy Harris is - az utóbbi évek egyik kedvence volt. Ezért sem bánom az olcsóbb árat. Úgy vagyok vele, hogy ott egye meg a fene azt az esetleges 1 körrel jobb picket, ha olyan csapathoz kerül ahol neki is jó és én is tudok majd neki szurkolni. A Niners ilyen szempontból ideális hely. Messze van az AFC-től, izgalmas csoport, fiatal, érdekes csapat, és szükségük van Sandersre, nem csak ad-hoc lát majd pályát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hát nem tudom, párhuzamba állítva a Sanu és Sanders cserét, ez így baromi kevés. Sanu sem rossz, de Sanders minimum egy klasszissal jobb elkapó. Azt a két év korkülönbséget hagyjuk, sérülések ellenére semmiféle romlást nem mutatott eddig idén. Pedig nem kicsi sérülésből jött ki az offseasonban. All-time top3 kedvenc Broncóm, nekem az elmúlt évek róla és Millerről szóltak, imádtam ahogy a lehetetlen szituációkban is mindent kihajtottak magukból, a csapatért. A könnyeimmel küszködök, remélem sokat fog nyerni, megérdemli.
több mint 6 éve
Bevallom nem bántam volna, ha a heti meccsünk lemegy, és utána Indybe jött volna Sanders, de így is jó helyre került. Szimpatikus, felfelé ívelő pályán futó csapat, kiváló támadó felfogású főedzővel. Megérdemli, hogy ilyen helyen fejezze be a pályafutását. Az ellenérték is megfelelő, ennyi idősen ebben nem volt több.Harrist viszont nem szeretném sem Phillyben, sem Houstonban látni. Az Eagles-t az idény előtt bajnok esélyesnek gondoltam, de nagyon félrecsúszott ott valami. Abban a csapatban idén volt esély, de nincs közeljövő, ordas cap szorításban lesznek jövő évtől. A Texans meg inget-gatyát elköltött, olyanok mintha a 2013 körüli Colts-ot látnám. Baromi tehetséges fiatal irányító egy edzővel aki edzőnek so-so, GM-nek meg dilettáns. Egyik sem Harris-nek való hely a következő 1-2-3 évre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hát ez fájdalmas így, sajnálom nagyon Sanderst, csupaszív de penge spíler volt
több mint 6 éve
kiváncsi vagyok Wolfe, Shelby Harris és Simmons megússza-eShelby és Simmons talán, ők még fiatalok. Wofle megy ha lesz rá vevő. De lehet megússzuk, mert neki nincs akkora piaci értéke...
Negritis
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
szintén zenész, és végre kis Shanny keze alá kerül ahogy annak korábban kellett volna történnieNem tudom, szomszéd fűje mindig zöldebb. És amúgy pont egy Sandersnyire vannak szerintem hogy más dimenzióba kerüljön a légi erejük. 2 megbízható kéz Kittle mellé. De majd kiderül. Csak a legjobbakat kívánom neki.Legalább DTvel ellentétben nem a jövőheti ellenfelünkhöz.hát nemtom hogy a 49ers O# mennyire jó
Legalább egy olyan offensebe, amit Sanders megérdemel.
Nekünk viszont marad egy újabb nagyon nehéz szezon...
Black_Adder
passzjátékban kb ott vannak ahol mi
de persze több pontenciált érzünk az edzőkben
Negritis
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nem tudom, szomszéd fűje mindig zöldebb. És amúgy pont egy Sandersnyire vannak szerintem hogy más dimenzióba kerüljön a légi erejük. 2 megbízható kéz Kittle mellé. De majd kiderül. Csak a legjobbakat kívánom neki.Legalább DTvel ellentétben nem a jövőheti ellenfelünkhöz.hát nemtom hogy a 49ers O# mennyire jó
Black_Adder
Negritis
több mint 6 éve
kiváncsi vagyok Wolfe, Shelby Harris és Simmons megússza-e
több mint 6 éve
Legalább DTvel ellentétben nem a jövőheti ellenfelünkhöz.És állítólag CHJ-re is vannak érdeklődők | Eagles és Texans | , de egyelőre elég nagy a különbség a kért és a kínált érték között.
Black_Adder
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Legalább DTvel ellentétben nem a jövőheti ellenfelünkhöz.hát nemtom hogy a 49ers O# mennyire jó
Black_Adder
több mint 6 éve
Legalább DTvel ellentétben nem a jövőheti ellenfelünkhöz.Legalább egy olyan offensebe, amit Sanders megérdemel.
több mint 6 éve
Hát elkezdődött! Felkészül Harris. Ez btw egy jó lépés végre ElwaytőlEgyetértek. Nagyon fog Sanders hiányozni, de nincs mese, újra kell építeni a csapatot.
Leonidasz007
És legalább kicsi Shanny keze alá került. Szimpi csapat a 49ers, szurkolok nekik.
több mint 6 éve
Hát elkezdődött! Felkészül Harris. Ez btw egy jó lépés végre Elwaytől
több mint 6 éve
Sanders a 49ersé A trade: Sanders+ 5. Kör a 49ersé
Egy 3. és egy 4. Kör a Broncosé
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 6 éve
Hát, látva Sanu értékét, lehet Sandersért első kör végéhez sem hülyeség ragaszkodni. Persze ha tényleg cserélnénk...Első kör esélytelen. Ahhoz egy nagyon hülye GM kéne, hogy első kört adjon egy 32 éves WR-ert.
Cruyffista
Plusz állítólag 3. kört kérünk érte. 2. körnek jobban örülnék, de a 3. lehet reálisabb.
több mint 6 éve
Hát, látva Sanu értékét, lehet Sandersért első kör végéhez sem hülyeség ragaszkodni. Persze ha tényleg cserélnénk...
több mint 6 éve
Jó is lett volna, ha sikerült volna a félpályáig eljutni....
xrace77
több mint 6 éve
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. Sanders bár 32 éves, és az utóbbi időszakban elég komoly sérülései voltak. Ennek ellenére sem a sebességéből, sem az atletikusságából nem vesztett sokat, és még mindig ragad hozzá a labda. Ez annak a jele, hogy ő az a típus, mint pl Fitzgerald (ellenben pl DT-nél láttuk az öregedés jeleit: lassulás, droppolás). Adott esetben simán lehet még benne 4 jó szezon, ami azért lehet fontos, mert egyrészt jól jön az öltözőben, másrészt egy tapasztalt elkapó sokat tud segíteni egy fiatal irányítónak. A második körös pletykákkal azért várnék, szerintem ez reális érte, de vannak kétségeim affelől, hogy beérkezik-e ilyen offer. Ennél alább biztos, hogy nem adnám. Inkább hosszabítanék vele. Ő azért fizetésben más kategória lenne most már, mint amit például Harris kér.
több mint 6 éve
Ahogy olvasgatom a Twitter-t egyre valószínűbb, hogy Sanders megy. Ha játszik is vasárnap az lesz az utolsó meccse Bronco-kent. Elvileg 2 körös picket kérünk érte.Top3 kedvenc a csapatból, de megérdemli, hogy egy értelmes csapatban egy agilis QB-val játszon. Durván jó játékos még mindig, pláne ilyen sérülés után. Remélem nem a Pats lesz ebből azért... 49ers, Texans, Ravens simán lehet ebből
Nagyon fogom sajnálni ha megy, de jelen esetben logikus sajnos az elcserelese 😕
roberto23
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 6 éve
Ahogy olvasgatom a Twitter-t egyre valószínűbb, hogy Sanders megy. Ha játszik is vasárnap az lesz az utolsó meccse Bronco-kent. Elvileg 2. körös picket kérünk érte.Nagyon fogom sajnálni ha megy, de jelen esetben logikus sajnos az elcserelese 😕