NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
LOL. Ez a videó, ez tényleg hol volt sack???Olvasd vissza a meccskövetést, volt ott anyázás gazdagon... 😛
Na nem csodálkozom, hogy idegesek vagytok, én szétbasztam volna egy két fejet ha ilyen történik a mi meccsünkön :SBruce
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
LOL. Ez a videó, ez tényleg hol volt sack???Na nem csodálkozom, hogy idegesek vagytok, én szétbasztam volna egy két fejet ha ilyen történik a mi meccsünkön :S
több mint 13 éve
Mi volt a csalás a bírók részéről, mert nem láttam már akkor a meccset, mert lehalt a gépem...Bruce1. Volt egy 3&sok, aminél Cassell passza rossz lett, a WR nekiszaladt DJ-nek (aki picit lenyomta a vállát, készülve az ütközésre). A play vége után kb. 10 másodperccel repült egy zászló felesleges durvaságért, ami 1st down-t hozott a Chiefs-nek. Az már más kérdés, hogy saját hülyeségük (egy rossz felállás, majd egy false start, végül egy rossz 4. down) nem szereztek pontot, de a bírók nagy lehetőséget adtak rá...
2. Negyedik negyed vége, 3:45 volt vissza, 2&10. Orton-hoz odaért a blitz, de még messze nem volt a földön, amikor Moreno-hoz varázsolta a labdát, aki már a 1st down marker közelében járt, amikor a bíró visszafújta, hogy lent volt Orton. Sok yard és 1&10 helyett 3&18 jött...
http://www.nfl.com/videos/denver-broncos/09000d5d81ca8337/Chiefs-defense-sack-8-yd-loss
több mint 13 éve
Mi volt a csalás a bírók részéről, mert nem láttam már akkor a meccset, mert lehalt a gépem...
több mint 13 éve
JMD kezdete nem 6-0 volt?ThundersNFLDe 6-0. Utána rögtön egy 2-8-as befejezése annak a szezonnak rájátszás nélkül, majd idén ez a csodás 3-9. Így összesen 5-17-es sorozat. Nem tudom, mikor voltunk utoljára ilyen szarok, de az biztos, h '77 előtt. Sőt inkább '73 (első winning season) előtt.
Még jó, h nem értik miért vagyunk idegesek...
JMD takarodj!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
JMD kezdete nem 6-0 volt?ThundersNFLBezony, azóta meg 5 sikeredett... 😛
Ügyes a srác, na, nagyon ügyes... 😛
több mint 13 éve
JMD kezdete nem 6-0 volt?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Báázeg milyen statra leltem 😀Pedig nem így kezdődött Denveri "ámokfutása",emlékszik még itt valaki a Pats elleni sikerre?sztem nem.
JMD a legutóbbi 22 meccsből 17 vereség... szép..JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Báázeg milyen statra leltem 😀JMD a legutóbbi 22 meccsből 17 vereség... szép..
több mint 13 éve
Mindegyik tetves köcsög zebra, aki ezen a meccsen bíráskodott elmehet a büdös k***a anyjába.A Chiefs drukkerek meg, akik próbáltak undorító poénkodással kimosni a mocskokat nálam ugyanazon a szinten vannak, mint a csaló zebra banda...
Nem voltunk jók, Orton iszonyat fos volt, ahogy a playcalling is, de a védelem a TD után összekapta magát, igaz kellett sokszor a sok balfaszkodás a Chiefs-től is, de azért jók voltak, főleg Champ-et és Bannan-t illeti dicséret...
Moreno végre kezd úgy játszani, ahogy azt vártuk (vártam) tőle tavaly óta, végre lehetőséget is kapott eleget, erre kell építeni...
Kibaszott pipa lettem ettől a meccstől, mert ilyen alávaló csalást még nem nagyon láttam...
több mint 13 éve
A bírói bakik 2-1. Megint minket hátráltattak jobban, de nem ezen múlt a KC jobb volt. Orton dobott vagy 4 picket, amiből egyet se tudtak leszedni. 2× FG távolságban voltak, egyszer puntoltak, egyszer nem jött össze nekik a 4. Csoda, hogy ilyen szoros maradt a meccs, de a szoros meccseket elveszíteni szoktuk idén.Én nem bántanám Ortont miatta, mert eddig ő tartotta bennem a lelket, de ez ma az övé volt...
JMD meg takaroggyon a büdös picsába. Ha jönne egy értelmes HC, nem lenne annyira szar ez a keret. Mindenképp több van benne, mint 3-9. /*Mondjuk a sorsolásunk meg soha többé nem lesz ilyen gagyi*/
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
takaroggyon mindenki
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hááát.......egyértelműen Moreno volt ma a mai nap legjobbja, a hátán vitte a csapatot egész meccsen. néha felcsillant a remény, de sajnos elcsesztük ilyen ostoba playcallingokkal... Ortonnak sem élete meccse volt. és akárhogy is állunk, egy rivális ellen elveszített meccs nagyon fáj...
Champ is levette a pályáról Bowe-t, nagyot alkotott. kár az impotens támadójátékért.... 😕
ja, és nem is beszélve a 2 hatalmas bírói bakiról, ami el is döntötte a meccset...
több mint 13 éve
Ajánlom mind a Denver-szurkolók, mind az egyéb major sportbarátok figyelmébe az év denveri sportolója választásunkat:Nincs rajta Tebow 😕
http://denversports.blog.hu/2010/12/05/az_ev_denveri_sportoloja_valasztas_2010
Szavazzatok! 😊TheMileHighCity
több mint 13 éve
Ajánlom mind a Denver-szurkolók, mind az egyéb major sportbarátok figyelmébe az év denveri sportolója választásunkat:http://denversports.blog.hu/2010/12/05/az_ev_denveri_sportoloja_valasztas_2010
Szavazzatok! 😊
több mint 13 éve
Majd meglátjuk 😀Megfizetek mindenért? 😀
Ha nyerünk fizetsz valamit TMHC barátom 😀JC6
Tényleg inkább a Chiefs nyerje a divet, mint a SD, nekünk meg kellene a jó pick, hogy JMD-nek még legyen mit elbasznia búcsúzóul. 😊
több mint 13 éve
Ha nyertek, én fizetek vmit. 😊szabaAkkor már inkább kapjunk ki 😛, valakinek meg kell nyerni a divíziót, és még talán még az a legkevésbé rossz, ha ők lesznek azok, ha már mi nem lehetünk...
több mint 13 éve
szaba
10 543
Ha nyertek, én fizetek vmit. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Majd meglátjuk 😀Ha nyerünk fizetsz valamit TMHC barátom 😀
több mint 13 éve
Összefoglaló a Rams elleni meccsről by StormST:http://denversports.blog.hu/2010/12/03/broncos_vs_rams_ujabb_melypont_talan_mar_tul_mely_is
Beharangozó a KC elleni meccshez by Black_Adder:
http://denversports.blog.hu/2010/12/04/broncos_chiefs_beharangozo
😉
több mint 13 éve
utoljára írom le: nem kapunk ki 😀JC6Ez olyan demagóg, mint a nem-lesz-gázáremelés. 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
utoljára írom le: nem kapunk ki 😀
több mint 13 éve
Injury Report:Broncos
OUT: Dawkins, Goodman, McBath, Bay-bay
Gyönyörű secondarynk lesz
KC:
OUT: Jackie Bates
Q: Brandon Flowers
P: Kendrick Lewis, Ryan Lilja, Jon McGraw
Ha Flowers se játszik, még akkor is jobban állnak, mint mi, de nem a sérülések miatt fogunk kikapni...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na ne. simán nyerünk, figyeljétek meg 😀 esélytelenül győzünk, meg is tettem 😀 😛sok antibroncos fan 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ugyan. ti is általában szopni jöttök a mile high-ra, mi is szopni megyünk hozzátok. Tavaly megfordult a helyzet, de idén visszaáll a rend vsz.azért én ebben nem lennék olyan biztos, ortonban és a wr sorotokban simán benne van, hogy szétdobálnak minket, utána már nehéz lenne nekünk futni, ráadásul cassel-nak már lassan jönnie kell valami nagyon szar meccsnek ennyi jó utánmindkét oldalon elképzelhető, hogy csodálatos secondaryk állnak felmindegy. úgyis verésért megyünk az arrowheadbe. még olyankor is amikor jók vagyunk. nem hogy ezzel a fos csapattal.haromt
😊ehh
😊ehh
Annyi esélyünk van, hogy ha a Hunter-Haggan páros terrorizálni tudta Cassel-t akkor Ayers és Haggan méginkább fogja.
de szerintem sima zakó lesz. ha viszonylag normális méretű akkor annyira nem is bánom a jobb draft hely és JMD kirúgásának érdekében 😊