Denver Broncos

49 feliratkozó

3 hónapja
Általános Doktor Denver Broncos 2 132 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
PS, valamint a benne szereplőkről rövid összefoglaló:
 www.milehighreport.com/denver-broncos-news/156328/broncos-officially-sign-16-players-to-their-practice-squad

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
3 hónapja
Zalán Denver Broncos 4 690 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
@AdamSchefter
Broncos released quarterback Sam Ehlinger, safety Sam Franklin Jr., fullback Adam Prentice, guard Calvin Throckmorton and linebacker Garret Wallow.

Negritis, a vajda
Sok meglepetés nincs. Van rookie udfa ismét. Burton egész éves IR sajnálatos. Nagyon. Drew Sanders úgy néz ki tol egy Dulcich-t. Lohn-airt remélem visszahozzuk és felfejleszti egy év alatt Payton. Esete is mutatja mekkora húzás volt tavaly ugyanitt Vele. Az istálló idénre megtelt, a versenylovak felkészültek, zabosak. A po-ért fogunk küzdeni, de a Super Bowlt ne emlegessük, mert az túlzás. Az AFC West idén is horror. Az AFC meg főleg. Most már csak egyszerűen várom a szezont.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 699 — The Mathematician
@AdamSchefter
Broncos released quarterback Sam Ehlinger, safety Sam Franklin Jr., fullback Adam Prentice, guard Calvin Throckmorton and linebacker Garret Wallow.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Én amúgy azon kevesek közé tartozom, akik Estimét nem basznák ki. 21 éves a kisgyerek, a legfiatalabb emberke volt a keretben. Simán adnék neki még egy év és tc fejlődési lehetőséget. Szerintem ő picit korán jött ki a draftra.
Zalán
Gondolom bízunk benne hogy nem kell senkinek és majd jön vissza

3 hónapja
Zalán Denver Broncos 4 690 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én amúgy azon kevesek közé tartozom, akik Estimét nem basznák ki. 21 éves a kisgyerek, a legfiatalabb emberke volt a keretben. Simán adnék neki még egy év és tc fejlődési lehetőséget. Szerintem ő picit korán jött ki a draftra.

3 hónapja
Estime es Mathis is lapát.
rob3r7o
Egyik se igazán lep meg sajnos
Amúgy Blake Watson is cut

3 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 736
Estime es Mathis is lapát.

„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
xrace77 Denver Broncos 4 623
😀
3 hónapja
Black_Adder Denver Broncos 9 310 — we almost always almost win
Ti elcserélnétek Stiddyt egy harmadik körért spórolva 5,5 milliócskát, meg jövőre is???
Mert èn abszolút.
Nagy a várakozás, talàn túl nagy is. A futójátékban én annyira nem bízom. Sem JK-ban, sem Harvey-ban nem látom azt, akit keresünk. Pár hét alatt ez változhat. A D 3-4 hét alatt belelendül és idén várhatóan ki is tart az idény végéig. De ennek a csapatnak kell mèg egy holtszezon, hogy kontenderre érje magát. Így is csoda azonban, ahogy Payton és Paton az új tulajdonossal a háttérben megfordította ennek a csapatnak a működését, és ahogy 3 első és 2 második kör hiányában teletömte és fejlesztette tehetségekkel ezt a csapatot.
Zalán
Stiddy, gondolkodás nélkül, de nem hinném hogy bárki megközelítőleg adna ennyit érte. Az elhangzott 6. körért viszont nem. Nem azért mert sokkal többet érne, hanem mert POért megyünk, kell egy QB aki Nix rövid távú sérülés estén életben tartja a szezont. Osweiler nélkül sem lettünk volna bajnokok 15ben. 3. körért vállalnám a kockázatot.

Futójátékot először nézzük meg élesben. Harveyval az a bajom, hogy nagyon lateral futó, azok helyett a 2-3 yardok helyett, amik után sokan fel lennének háborodva hogy miért középsú futást hívunk, mintha az 1 play lenne, hogy "középső futás", na azok helyett ő stabilan fogja tudni szállítani a -3 yardokat. Cserébe több highlight, hosszú play lesz tőle, ami jól jön egy pro bowl szavazáson, de a battle of inchesben nem. Hozzáteszem, hogy ezt úgy írom, hogy még a PS meccset sem néztem meg, csak összefoglalókat, szóval első benyomás előtti érzés.

Én Franklinre és Mimsre vagyok kíváncsi. Elég hasonló szerepkörük van, elméletben elférnek egymás mellett a pályán. Franklint kb minden nap sztárolták TC alatt, míg Mimsről nem nagyon írtak semmit, amit írtak az valami "egészséges beef" Roachcsal. Most hogy ez gyenge TC-t jelent-e vagy sem, nem tudom, ha háttérbe szorult az Franklin előretörése maitt van-e vagy független azt sem tudom. Tavaly az utolsó néhány meccsen All PRO szinten játszott, azt nem hiszem hogy állandósítani tudja, de a Bengals elleni parádéja és az első hetek láthatatlansága között van még néhány árnyalat.
Ha Mims és Franklin is jó lesz, két mélységi elkapóval nagyon szét lehet húzni a védelmet, ami megkönnyíti a futásblokkolást illetve egyiküket slotban is használhatjuk, tavaly szezon végére abból is voltak sikeres playek.

Egyébként Suttont nem nagyon tudom hova tenni. Ő szerintem jobb elkapó, mint ami a basic számokból látszik. És mégis, ha valahol gyengébb az elkapó sorunk mint a legjobbak, az az első számú elkapó miattinak érzem. Az meg Sutton lenne.
Most hosszabbítottunk vele, jobb mint Vele és csak 1 vagy 2 évvel idősebb nála, Pat Bryant lehet az utódja, de helyesen tettük hogy vakon nem tettünk fel rá mindent, de ha a nap végén azt adja ki a matek, hogy Sutton és Bonitto között kellett dönteni, én utóbbit tartottam volna meg és szerintem drágulásra is nála van nagyobb esély az idei szezon során. Aztán ha mindenkit is megtartunk Wilson csilliárdos DM-je mellett, akkor el kell ismernem, hogy helyes volt nem kibaszni Patont akármennyire is elkúrta a Wilson igazolás és hosszabbítás körül a dolgokat...
De úgy általában nem kell Nix sophomore slump, hogy kédéses legyen, melyik az offense igazi arca, a szezon eleji szenvedés, vagy a szezon végi remeklés. Van ok bizakodni, hogy nem véletlen lettünk jobbak, a fiatal játékosok fejlődésével és összekovácsolódással, de biztosak akkor lehetünk benne, ha a pályán nem azt látjuk majd az első hetekben, mint tavaly a Hox vagy Steelers ellen.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
3 hónapja
topin New England Patriots 2 195
Ti elcserélnétek Stiddyt egy harmadik körért spórolva 5,5 milliócskát, meg jövőre is???
Mert èn abszolút.
Zalán
van fixen ilyen ajánlat?
mer meglepne
Negritis, a vajda
Ha lenne ilyen ajánlat azonnal adni kell, de mivel nem ér ennyit, így egy hatodik körnek is örülni kellene.
3 hónapja
Mert èn abszolút.
Zalán
van fixen ilyen ajánlat?
mer meglepne

3 hónapja
Gondoltam szólok, hogy a Millenárison csinos hostessek Coloradóban főzött sört osztogatnak pacekba (éppen most), olyan dobozzal, amin az ajánlott iható hőmérséklet esetèn kékre színeződik a Sziklás hegység rajza. Nyakunkon a bajnokság. Nem tudom, jelent e ez valamit. Én Bo-t is láttam a lakókocsi körül. De kibéreltem a nyitómeccsre Doki tárgyalóját. Idén egy doboz Coors-t kap tőlem minden megjelenő résztvevő. 🫣
Zalán
Erre van időd, bezzeg a közös kávét tolod fél éve…
Bár lehet nem veszem a jeleket..
🏳️‍🌈☹️😓
JC6 (Mr. Miele)
Augusztus 31. Vasárnap. 10,00. Déryné pékség. Menü: Francia sajtosszendvics.
Ott tali.
Millió az ügy.
A többit leírom privàtban.
Húsvétkor te nem értèl rá, mert locsolkodtál.
On.
Hogy legyen Broncos tartalom is.
Mert èn abszolút.
Nagy a várakozás, talàn túl nagy is. A futójátékban én annyira nem bízom. Sem JK-ban, sem Harvey-ban nem látom azt, akit keresünk. Pár hét alatt ez változhat. A D 3-4 hét alatt belelendül és idén várhatóan ki is tart az idény végéig. De ennek a csapatnak kell mèg egy holtszezon, hogy kontenderre érje magát. Így is csoda azonban, ahogy Payton és Paton az új tulajdonossal a háttérben megfordította ennek a csapatnak a működését, és ahogy 3 első és 2 második kör hiányában teletömte és fejlesztette tehetségekkel ezt a csapatot.
(JC-nek üzenem, a Hév-en tömegközlekedve írok.)
Go

3 hónapja
Vonster Denver Broncos 1 186
A meccset ugyan nem láttam, de a számok alapján Nix nem tűnt most gyengének. 😀

Na 2 hét es kezdődik a szezon érdemi része. Egyelőre igyekszem nem túlzottan belelkesedni, de nagyon várom már. 😊
rob3r7o
Első félidőt néztem (idejét se tudom, hogy mikor néztem utoljára élőben preseason meccset), a Nix-Sutton kapcsolat szépen megy, Nix szépen menekült, ha kellett, volt 1-2 drop is, főleg Ingram-é volt csúnya, meg volt rontott passz is persze, de alapvetően visszaesést nem láttam tavalyhoz képest a passzjátékban. Futójátékunk viszont nagyon ocsmány, hogy mennyire nincs egyelőre és a többi WR-t se nagyon láttam üresbe kerülni.

A D meg kicsit mintha az elején rozsdás lett volna, utána jött a nyomás, de TD-t legalább nem kaptak a kezdők és nagyobb hibára se emlékszem...
StormST
Minden részével egyetértek. És a nagyobb probléma a futójátéknál, hogy nem a RB személye ami miatt nem megy, hanem a fal nulla helyet csinál, ezt szerintem nehezebb orvosolni.
3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 346 — SB 50 Champion @ Grund

Na 2 hét es kezdődik a szezon érdemi része. Egyelőre igyekszem nem túlzottan belelkesedni, de nagyon várom már. 😊
rob3r7o
Első félidőt néztem (idejét se tudom, hogy mikor néztem utoljára élőben preseason meccset), a Nix-Sutton kapcsolat szépen megy, Nix szépen menekült, ha kellett, volt 1-2 drop is, főleg Ingram-é volt csúnya, meg volt rontott passz is persze, de alapvetően visszaesést nem láttam tavalyhoz képest a passzjátékban. Futójátékunk viszont nagyon ocsmány, hogy mennyire nincs egyelőre és a többi WR-t se nagyon láttam üresbe kerülni.

A D meg kicsit mintha az elején rozsdás lett volna, utána jött a nyomás, de TD-t legalább nem kaptak a kezdők és nagyobb hibára se emlékszem...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 515
Gondoltam szólok, hogy a Millenárison csinos hostessek Coloradóban főzött sört osztogatnak pacekba (éppen most), olyan dobozzal, amin az ajánlott iható hőmérséklet esetèn kékre színeződik a Sziklás hegység rajza. Nyakunkon a bajnokság. Nem tudom, jelent e ez valamit. Én Bo-t is láttam a lakókocsi körül. De kibéreltem a nyitómeccsre Doki tárgyalóját. Idén egy doboz Coors-t kap tőlem minden megjelenő résztvevő. 🫣
Zalán
Erre van időd, bezzeg a közös kávét tolod fél éve…
Bár lehet nem veszem a jeleket..
🏳️‍🌈☹️😓
3 hónapja

3 hónapja
Bozontron Denver Broncos 494
3/3, kontenderek vagyunk, Nix gyenge, Joseph takaroggy, szezON 😀
3 hónapja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592
Zalán
én is kaptam tőlük egyet. hát az amerikai kommersz sörök azóta se lettek jobbak, mióta legutóbb kóstoltam őket bármennyire csini is a doboz
3 hónapja

Szerkesztette: Zalán

3 hónapja
Volt drafttőkénk, amiatt nem kellett volna tovább adni rajta, független attól, hogy vevők leszünk-e tradedeadlinekor.
Nekem sokkal logikusabb, hogy jelentősen csökkent volna Vele szerepe idén azáltal, hogy jobbak a 3-4-5. opcióink, ergo nélkülözhető, nem fiatal, és az ára csökkenne már trade deadlineig is.
Ráadásul ha nem erről van szó, akkor bankolni egy esetleges 8. heti WRért nem lenne bölcs, mert ha az első 8 hétben hiányzik Vele, akkor hátrányba kerülünk - csapaton belüli optimizmustól függően - a div győzelemért vagy a wild card helyekért.
Illetve azok után, hogy hosszabbítottunk Suttonnal nem nagyon látom, hogy mi leszünk a pénzeszsák valami elégedetlen WR-nek. Beleférne, ha elengednénk Bonittot, de ez az offseason pont nem arról szólt, hogy leszarjuk a védelmet, mert Payton no1 támadósort akar összerakni, hogy a saját hagyatékát erősítse. Ellenkezőleg, a vártnál többet költöttünk a védelemre.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 826
Trade Deadline körüli elégedetlen, kihasználatlan, szerződésre váró WR-re van a draft cetli gyúrás tárgya nálam.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 hónapja
Hát ezt sajnálom. A realitás, hogy valószínűleg eltemetődött volna a depth charton Sutton, Franklin, Mims és Bryant mögött, ha marad, és egy 28 éves játékosról van szó, de a 4+7-ből meg azért lehet főzni jövőre.

Franklinnek nagyon jó offseasonje van, de cserébe pl Mimsről talán aggasztóan kevés szó esik a beszámolók során és hát Bryant egyelőre valójában ismeretlen paraméter az egyenletben.
Ha a szerepeket nézem, nagy darab posession receiver, leginkább talán Suttonnal cserélhető, de elférnek ketten együtt a pályán bizonyos felállásokban, és Vele volt a legmegbízhatóbb 3rd down receiver. Ez az utolsó aspektusa hiányozhat a játékból, mert valójában nem 1db WR poszt van ahova 5. lett volna a sorban (ha elfogadjuk, hogy Franklin tényleg beelőzte és Bryant is tényleg előtte van) Cserébe idén lehet hogy lesz TE játékunk, amiből profitálhat a 3rd down offense is.

Egy párhuzamos univerzumban találn Bonittoval hosszabbítunk Sutton helyett, és akkor marad Vele, ebben az univerzumban, ahol ha valahol hiányérzet van az elkapósorban, az az sor legeleje, ez egy nagyon értelmes trade, egy 7. körös befektetésből lett 4+7 két évvel később, úgy hogy közben aktív részese volt egy PO-val végződő szezonnak.

Az, hogy a Saints részéről miért jó trade-elni egy - jelen állás szerint - kilátástalannak tűnő szezonban egy 28 éves játékosért azt nem pontosan értem, de lelkük rajta. Mi végül is olyan játékosért adtunk 4. kört, aki aktív rosteren se volt és hagytuk elmenni FAn, vele meg még 3 év szerődése van Saintsnek és nem keres sokat. Fiatalabb elkapót tudnának húzni a 4. körben, de hogy az jobb is lenne-e? Lehet találni a 4. körben nála jobbat, de nem lepődnék meg rajta, ha több olyan lenne köztük aki kevesebbre viszi mint Vele

3 hónapja
Egy 28 éves, tavalyi 7. koros WR-ért kapni egy 4. es 7. kort…. Elég kemény.

De amúgy en is sajnálom, bírom az ilyen sztorikat, mint az övé. Remelem Franklin es Bryant tétmeccseken is hozzák a mostani formát, es akkor megleszunk mind darabra, mint minőségre is.

3 hónapja
Neeeeeeeeeee….
Tudom, hogy racionális döntés.
De Tebow óta a leg, akiért igazán rajongtam (magamban).
Isten Vele…

3 hónapja
And another trade! The Denver Broncos are sending WR Devaughn Vele to the New Orleans Saints for a 2026 4th-round pick and a 2027 7th-round pick, per sources.