Denver Broncos

49 feliratkozó

37 perce
Black_Adder Denver Broncos 9 318 — we almost always almost win
Ez most megdőlt. Persze nem értek a lábmunkához, meg a dobótexhnikához, de a tegnapi négy td passz az egész más volt, mint az eddigiek. Elképesztő rakéták. És minden fogadónak a keze mértani pontosságú volt. Még Lil is elkapóvá vált. Egyszerűen gyönyörűen játszott az O.
Doki. Nagy a csend. Nincs vita. Generációs qb bontogatja a szárnyait. 🥹
Zalán
Tavaly is játszott ilyen szinten. Browns, Bengals, KC cseere sor, idén a Cowboys ellen. A Giants ellen a 4. negyed tuti valami alltime nagyonszűk listára ráfér mint legjobb negyed egy QB-tól.
Most annyi, hogy a Packersnek elvileg van (volt 😕) védelme és mégis jó volt. De hogy ebből mennyi az esetleges kedvező matchup, mennyi hogy jó napja volt, mennyi, hogy leveluppolt, elosztotta perk pointokat és mostantól ez a norma, na az jó kérdés...

Annak nem kéne, hogy újdonság legyen, hogy tud jól játszani, de tegyék csak 20-on kívülre a QB rangsorokban, Murray meg Geno meg mittomén kik mögé, csak lesz majd min élcelődni, ha kitart még egy darabig a tehetséggel abszolút megalapozatlan érdemtelen szerencsesorozata

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
40 perce
Zalán Denver Broncos 4 726 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nix amúgy Tebow reinkarnációja.
You are welcome.
JC6 (Mr. Miele)
TeBo - csak egyik sem tud dobni, de Bo egy picit jobban…

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
1 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
The REAL REASON Bo Nix Is a Franchise QB! | Week 15 Film Analysis vs Green Bay Packers

www.youtube.com/watch?v=nG_dJdLaMDE

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 532
Nix amúgy Tebow reinkarnációja.
You are welcome.
1 órája
Zalán Denver Broncos 4 726 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ez most megdőlt. Persze nem értek a lábmunkához, meg a dobótexhnikához, de a tegnapi négy td passz az egész más volt, mint az eddigiek. Elképesztő rakéták. És minden fogadónak a keze mértani pontosságú volt. Még Lil is elkapóvá vált. Egyszerűen gyönyörűen játszott az O.
Doki. Nagy a csend. Nincs vita. Generációs qb bontogatja a szárnyait. 🥹

2 órája
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
Nix, who now has 22 wins, 7,031 pass yards and 52 pass touchdowns in his career, joined Marino as the only quarterbacks in NFL history with at least 20 wins, 7,000 pass yards and 50 pass touchdowns in his first two career seasons.

Mi lenne, ha tudna dobni? 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 órája

8 órája
Nem térek magamhoz, PS2 mekkora inttel robbantotta be a csapatot a második félidőben. Nem is tudom, láttam e ehhez hasonló repülés utáni labdaszerzést…

9 órája
Harvey átlaga nem néz ki jól, de elég keményet melózik Dobbins hiányában és amikor kellett azért tudott haladni

a D#el annyira nem voltam elégedett, de azért sikerült fellépni amikor fontos volt
Negritis, a vajda
valahol jót tett neki Dobbins sérülése. Muszáj középen is próbálkozni a bursztolós pár yardokért, nem csak outsidezone, meg rb screen.
viszont sajnos jónak nem mondanám. McLaughlinnál és Badie-nél jobban lehet rá támaszkodni, nem feltétlen kidobott play ha kezébe adjuk a labdát, amikor épp megfogják a labdát az elkapók nem elejtik, akkor ez elég.

RZ defense nagyon jó volt, a végére úgy általánosan is, de hogy az mennyire rajtuk múlt mennyire az ellenfelet súlytó sérüléseken az más kérdés. De a második félidőben egyedül a hosszú engedett TD rontja a képet ami csak egy hatalmaskamu DPI miatt következhetett amúgy be. Attól persze még fogniuk kellett volna, de összességében így azt mondom rendben volt.

Inkább fontosabb hogy az offense nem csak a despreation time-ban kezdett el focizni, hogy nem voltak nagyon elkerülhető büntetések (azt a dpit felejtsük el, úgy kell védekezni), ha ezt így állandósítani tudjuk a PO-ra, akkor kb mi leszünk a team to beat az afcben.

az mondjuk nem tetszik, hogy néha volt hangzavar a mi 3rd downunknál, ne jusson már ennyi ellenfélszurkoló a stadionba, ha 11-2-vel állunk a meccs előtt, meg amúgy sem.
A másik meg, hogy rövid időn belül másodszor fordul elő, hogy annyira fújol a saját közönség egy bírói hiba után, hogy el kell égetnünk egy időkérést. Most a Franklintől elvett TD miatt, de pár hete is volt egy hasonló szitu. PFM megtanította nekik, hogy amikor ő pályán van, akkor kuss van. Most újra meg kéne tanítani.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
10 órája
nyertünk
Nix és az O# jól játszott
Harvey átlaga nem néz ki jól, de elég keményet melózik Dobbins hiányában és amikor kellett azért tudott haladni

a D#el annyira nem voltam elégedett, de azért sikerült fellépni amikor fontos volt

10 órája
Jó hír: KC kiesett
Rossz hír: Mahomes megsérült, neki jobbulást
Heisman nádor
jó hír: szívott a Pats, így a packers meccsen "bármi" belefér
rossz hír: a Texans egyre meggyőzöbb
Negritis, a vajda
Jövő heti ellenfél meg már le is van szarva, ahol Lawrence 6 TD-t szerzett? 😀
iktriad
tekintve hogy a mai meccs még folyamatban, így igen
majd holnap reggel foglalkozok veletek 😀
Negritis, a vajda
A Texansszal már most foglalkozol. 😀
iktriad
nah, szóval az van hogy a Texansban többet látok mint a Jagsben
beszarás milyen jó a védelmük és az O# is elkezdett életjeleket mutatni
Nico Collins az egyik kedvenc nem Broncos elkapóm és jó is megint

a Jags D# nekem kicsit olyan mint a Bears, csak nem annyira extrém és nagyon épít a csapat a pozitív TO ratiora
ráadásul az O# is inkább top5-10 ami jó, de nem az az elit szint
szóval van 2 jól működő egység ami hozza a koncepciót, de egyik sem igazán elit
amivel az a baj hogy alapszakaszban jól mutat, de sztem POban már nem annyira hasznos, hiszen így mind2 oldalon könnyebb gyengeséget támadni, amire a tapasztalatlan edzői gárda nem hiszem hogy fel tud készülni ideálisan

ezen kívül, azzal hogy a Pats és a KC kikapott, az van hogy a Packers-Jags duóból 1 meccset bukhatunk, de a 2 csoport meccset nyerni kell, nem csak azért hogy meglegyen a #1 Seed, hanem hogy a csoport se legyen veszélyben, a Chargers így 5-0 a csoportban, mi 3-1 ergo tudunk "egyenlíteni", de a többi részét nem vágom a TIE breakereknek

szóval jah, jók vagytok, de a PO-ban kevésbé félek tőletek és a meccsnek sincs "akkora" tétje a győzelem miatt, mint az utolsó 2 fordulónak
ha kikaptunk volna, akkor más lenne a baba fekvése

11 órája
A Wsh ellen td passz is jó volt, meg a tavalyi bengals elleni egyenlítő, de szerintem ez Bo (nfl) pályafutásának eddigi 'legnagyobb' játéka.
 streamable.com/8r4ehj
Cruyffista
A Bolles-ra nem dobott zászló is szép volt. 😊 De tény, hogy ügyesen kígyózik Bo, van benne valami ösztönös… Ha így megy tovább megörökli Plummer becenevét…
Zalán
ő nem snake, hanem boa

11 órája
A Wsh ellen td passz is jó volt, meg a tavalyi bengals elleni egyenlítő, de szerintem ez Bo (nfl) pályafutásának eddigi 'legnagyobb' játéka.
 streamable.com/8r4ehj
Cruyffista
A Bolles-ra nem dobott zászló is szép volt. 😊 De tény, hogy ügyesen kígyózik Bo, van benne valami ösztönös… Ha így megy tovább megörökli Plummer becenevét…

11 órája
Jó hír: KC kiesett
Rossz hír: Mahomes megsérült, neki jobbulást
Heisman nádor
mondjuk pont nekünk nem jó hír, hogy kikapotta KC, ők már matematikailag nem előzhettek meg minket, a Chargers még igen.
Amúgy is ráért volna az utolsó előtti fordulóig, nem hiányoznak nekem ők a rájátszásból, de azért ne legyenek a drafton pozícióban egy elit elkapóért, mert akkor hamar visszaszerzik a trónt...

12 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 412
13 órája
Nyilván ehhez Paton is kellett, meg a tulajdonosi kör rendezettsége…
Zalán
Az all pro 1st team franchise LT-t és a WR1-et draftoló szakemberről se feledkezzünk meg. Lerakta az alapokat.

15 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 532
Én nagyon bírom ezt a tulajdonosi kört. Kicserélik a gyepet X idő után, figyelve a sérülésekre, 15 ezer sisakot rendelnek és adományoznak iskoláknak meg a többi.
Azért ezek nem két forintok.
Fuuu most nagyon jó musztángnak lenni.
Végre.
16 órája
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Jó meccs volt,Nix jól nyomta,illetve tetszett Humphrey játéka is.Azért kellett ide még egy célpont,na.... 😊
17 órája
Colts: Kevered a mi meccsünket a Texans-Colts-al.
iktriad
a schedule sokat segített,
Cruyffista
NFC West, AFC West, mi divíziónk 2 borderline PO csapattal + a Panthers. Könnyű, nem? 😀 😀 😀
iktriad
a colts meccsein már week4 körül rendre beillesztették a jax ezen raiders-jets közötti periódusát, ami azért elég ritka. és a ti topikotokban is téma volt, hogy akkor kell majd jönni felfele. a könnyű az nfl-ben csúnya szó, de ez szerintem a kellemes sorsolás definiciója
17 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 83 431 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
a schedule sokat segített,
Cruyffista
NFC West, AFC West, mi divíziónk 2 borderline PO csapattal + a Panthers. Könnyű, nem? 😀 😀 😀
17 órája
iktriad
ez jogos, tényleg összekevertem. de a lejjebbi 6 csapat sb győzelemről szól. a jax nálam erre 0% eséllyel bír a többiekkel együtt. ettől még jövőhéten benne van, hogy nyertek, vagy mentek egy jó po-runt mint tavaly a wsh, de végső győzelemre a jax nem esélyes nálam. a schedule sokat segített, ahogy a patsnek is. felkészülés, terhelés, regeneráció, hatalmas hendikep egy ilyen 7 meccses spin ami nektek a raiders óta van. viszont ha mondjuk januárban nektek utaznotok kell new englandbe majd a hóba, szerintem nincs túl sok esélyetek és lawrencenek jönnek majd a turnoverek. emiatt nektek kulcskérdés bemenni minél magasabbra. és mivel coen valid hc-nak tűnik, ezért tlawnak ezt a formát állandósítani kéne, mert teljes szezonos minta már nem annyira jó. igazából teljes szezonos mintán ugyanazokat a pozíciókat foglalja el advanced mutatókban, mint az elmúlt szezonokban
18 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 83 431 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jags miért nincs a listán? Piszkosul összeálltak…
Zalán
rookie HC, melegben edző csapat, bottom half irányító (néha tud elit szinten játszani, tudom-tudom, de a számok azt mutatják, hogy Coen TLaw ellenére rakta össze őket, nem az ő felfejlesztésével), schedule függőség, múlthéten belenyúltak a zebrák a colts ellen, a houstont akkor sem tudták megverni, amikor a világtalan mills játszott. mondjuk jövőhéten elverhetnek, szerintem benne van, de januárban nem lesz nekik ízletes ha utazni kell hidegbe. de ahogy írtam egy csapatot sem szeretnék lebecsülni, viszont elég furcsa lenne számomra, hogy ha nem a 6 említettből nyerne valaki (a GB Parsons miatt került ki, vele ők voltak nálam a Rams fő kihívója, de nélküle már nem látom őket).
Cruyffista
Megvertük őket, mikor Stroud volt a pályán a Texansban és a 2.-at is mi adtuk le, ami egy jókor jött pofon volt, csak kár, hogy a Houston ellen jött - mert így nyerési kényszerben vagyunk a csoportgyőzelemért. Konkrétan ha nem botlik a Texans, mind a 3 hátralévőt nyernünk kell az AFC Southért és az 1. körös hazai pályáért a PO-ban.
Colts: Kevered a mi meccsünket a Texans-Colts-al, ami a csalás határát kerülgette. A mi meccsünkön csak szokásos össze-vissza fújások mentek mindkét oldalra. És akkor is meglett volna a W szvsz, ha nem sérül le Indiana Jones.
Trevor meg pont a 2. Texans meccs óta nagyon összekapta magát, az elmúlt 3 meccsen még turnovere se volt, szemben 10 TD-je igen. Etienne pár órája mondta, hogy akkor se látta őt ennyire jó formában, ennyire magabiztosnak, amikor a Clemsonon együtt bajnokok lettek.
Az elmúlt 2 meccse, amit lejátszott konkrétan itt van ezen a listán.

Azt adom, hogy Sean Payton és a stábja jelenleg talán a legkeményebb falat talán az egész ligában, szóval ellene bárkinek nehéz lesz meccselni. Coen és Campanile nagy feladat előtt áll ellenetek(utóbbi, ha jól vizsgázik itt Denverben, az akár egy HC állást érhet neki jövőre valahol az NFL-ben.)
Egy biztos: nagy meccs lesz most vasárnap a 2 csapat között.

Szerkesztette: iktriad
21 órája
Zalán
rookie HC, melegben edző csapat, bottom half irányító (néha tud elit szinten játszani, tudom-tudom, de a számok azt mutatják, hogy Coen TLaw ellenére rakta össze őket, nem az ő felfejlesztésével), schedule függőség, múlthéten belenyúltak a zebrák a colts ellen, a houstont akkor sem tudták megverni, amikor a világtalan mills játszott. mondjuk jövőhéten elverhetnek, szerintem benne van, de januárban nem lesz nekik ízletes ha utazni kell hidegbe. de ahogy írtam egy csapatot sem szeretnék lebecsülni, viszont elég furcsa lenne számomra, hogy ha nem a 6 említettből nyerne valaki (a GB Parsons miatt került ki, vele ők voltak nálam a Rams fő kihívója, de nélküle már nem látom őket).
21 órája
anélkül, hogy bárkit lebecsülnék, megsértenék, jelenleg így látom a bajnoki cím esélyeit:
- la rams 50% (csak azért nem több, mert ma elvesztették adamset)
- san francisco 5% (rommá sérült roster, de elit coachingból tudnak menni)
- philadelphia 5% (legjobb roster, diszfunkcionális irányító és coaching)
- houston 10% (nasty d)
- buffalo 20% (elit OL, elit irányító és run game)
- denver 10% (elit falak, elit coaching, dobbins week16 térhet vissza, utána a run game is jobb lehet)

tendenciák alapján nagyon meglepne, ha bárki más egyáltalán odaszagolna, de persze ez egy vicces szezon, vicces végkimenetel is lehet
Cruyffista

21 órája
anélkül, hogy bárkit lebecsülnék, megsértenék, jelenleg így látom a bajnoki cím esélyeit:
- la rams 50% (csak azért nem több, mert ma elvesztették adamset)
- san francisco 5% (rommá sérült roster, de elit coachingból tudnak menni)
- philadelphia 5% (legjobb roster, diszfunkcionális irányító és coaching)
- houston 10% (nasty d)
- buffalo 20% (elit OL, elit irányító és run game)
- denver 10% (elit falak, elit coaching, dobbins week16 térhet vissza, utána a run game is jobb lehet)

tendenciák alapján nagyon meglepne, ha bárki más egyáltalán odaszagolna, de persze ez egy vicces szezon, vicces végkimenetel is lehet