NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Graham jó arc, de annyit nem ér jelenleg, mint amennyit keresett volna. Sanszos, hogy visszahozzuk, de ha nem, az se lesz nagy meglepetés...

Az RFA tenderezés meg kb. ugyanakkora vicc, mint a franchise tag-ek, fingja nincs még senkinek, hogy ki lesz RFA az új CBA szerint és ki nem... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
semmi meglepő egyik hírben sem. Várható volt, hogy Graham repül a rosterbonusz előtt. Simán benne van hogy visszaigazoljuk
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
"We extended qualifying offers today to the following Broncos RFAs: Ryan Harris, Matt Prater, Marcus Thomas, Kevin Vickerson, Wesley Woodyard." -Elway

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Na most már akkor mindenképp van TE needünk is...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Daniel Graham cut.
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
De továbbra is azt tartom, ha a fenti névsorból jön vki, akkor nagy baj nem lehet. Úgyse jövőre akarunk SB-t nyerni, még ha lesz szezon akkor se...Black_Adder
Elég nagy földindulás lenne, ha nem ezek közül választanánk 1/2-es pick-et, hanem pl felfedeznénk valami csodapuntert. 😀
Mondjuk Solder-nek lehet akkor is örülnék. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elvileg 3 emberrel biztos hogy interjúzunk. Bowers, Fairley és Von Miller. Utóbbit nem nagyon értem, bár szinte biztos, hogy a combine egyik legnagyobb sztárja lesz a védők között.
Fairley 291 fontal mérlegelt ami nem a legjobb, bár biztos fogyasztott a felmérőkre. Bowers felépítése csodás. 6-3 280 és emellé iszonyatos sebesség.
Von Miller ugye soha nem játszott 4-3 OLB-t és nagyon reach is lenne erre a posztra húzni, de a senior bowl alapján simán eljátszik ott is.

A másik dolog ami biztosnak látszik, hogy fogunk húzni a drafton RB-t. elég nagy a választék. a DP mai kedvence Alex Green a Hawaii-ról. Én nem vagyok oda érte
több mint 13 éve
Az elmúlt 2 draft után ha a PP, Dareus, Fairley, Bowers, von Miller névsorból választunk én már elégedett leszek.
Persze van akinek jobban örülnék van akinek kevésbé.
Fairleyt nem szeretem, de ő lenne a legjobb választűs, azért kicsit bízom benne, h viszi a Panthers és Dareus jön ide, de nem fogok itt kampányolni mellette.
PP, lehet h ő a legbiztosabb, de jó CB-t szvsz könnyebb találni hátul, mint jó DT-t. Cox viszont nem életbiztosítás, Goodman már nem, a többiek meg még nem kezdőszintűek. Szóval lenne ráció abban is ha 'elszórnánk' PPre...

De továbbra is azt tartom, ha a fenti névsorból jön vki, akkor nagy baj nem lehet. Úgyse jövőre akarunk SB-t nyerni, még ha lesz szezon akkor se...

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Én nem lepődnék meg rajta, hogy ha valóban nem érdekelne minket már annyira PP. Champ aláírásával nem létszükség, hogy egy 2nd overall picket "elszórjunk" arra a posztra, amit amúgyis birtokol egy klasszis, és Cox-ék is ott vannak mögötte, akik nem rossz projekt, inkább későbbi körökben hozhatnánk pár tehetséges DB-t. Fontosabbnak tartanám, hogy a DL-ben tátongó sötét lyukat próbáljuk befoltozni egy ilyen magas pick-kel, bízva benne, hogy a Panthers hátha Fairley mellé lő a first pick-ből. Persze, ettől még lehet zavarkeltés, de jobban el tudnám képzelni bármelyik top DE/DT kiválasztását, mint egy CB-ét.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
A Xanders nyilatkozat alapján PP már nincs célkeresztben Bailey hosszabbítása óta. Nekem legalábbis ez jött le, aztán persze lehet h csak altatnak nehogy valaki betrade-eljen 1/1be elénk, h elvihesse /*nem túl valószínű opció*/.

Amúgy a DP nem először tévedne...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most arra akartam célozni, hogy eléggé elvetik a Peterson draft-ot
több mint 13 éve
a DP-on nagyon kardoskodnak amellett, hogy összesen csak Dareus, Bowers, Fairley és Von Miller a kiszemelt az első körreharomt
Minek kéne több? Közülük max. 1 megy ki aztán válogathatunk a maradékból 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a DP-on nagyon kardoskodnak amellett, hogy összesen csak Dareus, Bowers, Fairley és Von Miller a kiszemelt az első körre
több mint 13 éve
Ortont cserélhetjük, ha átállunk 43ra akkor Jamalt is, de az 1/2se lesz olcsó

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Atogwe geci jó lenne, csak az a baj, hogy amíg nincsenek meg a végleges cap számok, addig nehéz lenne még egy top játékost bevállalni. Nem arról van szó, hogy Bowlen-nek ne lenne rá pénze, csak ugye be kell férni a cap alá, ahol már Champ, Doom, DJ és Kuper is kemény számokkal bent van és ők csak azok, akik utoljára írtak alá nagy szerződést, mellettük még számolni kell Graham-el, Dawkins-al, Orton-al, Jamal-al, meg még lehetne sorolni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Állítólag Oshiomogho Atogwe jöhet hozzánk. 3-4. körben úgyse tudnánk nála jobb S-t draftolni, sőt... Rajta kívül is kell majd még valaki, de kezdetnek szvsz jó lenneBlack_Adder
hmm. ez nem rossz elképzelés. csak hát nem olcsó ő az tuti
több mint 13 éve
Állítólag Oshiomogho Atogwe jöhet hozzánk. 3-4. körben úgyse tudnánk nála jobb S-t draftolni, sőt... Rajta kívül is kell majd még valaki, de kezdetnek szvsz jó lenne

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Balkezes QB alig van az NFL-ben. Leinart és Simms. Föleg az utóbbit kihagynám 😀 Majd jövőre Kellen Moore 😊
RB idén kell. Nagyon sok jó RB van a középső hátsó körökben
TE kéne, de Fox nem szereti
OL-ben nagy kérdés Harris. Ha megy kell valaki.
DT csak Bannan van. Esetleg Thomas. Idén sok ember kell. DE is kell
LB legalább 2 már idén is.
CB egy jöhet. Akár PP is. Safety meg kell sok. Bruton nem kezdő kaliber McBath meg porcelán.
P nek idén Chas Henry és csá.
több mint 13 éve
burzum4ever 66
Sziasztok!

Az utóbbi időben megjelent új információk (4-3-ra történő átállás biztossá válása, Champ hosszabbítása) tükrében érdemes újra átfutni a következő évek hiányposztjait. Ahogy minden offseasonben, így most is úgy érzem, hogy csak néhány poszton van szükségünk kezdő játékosokra. Mivel a 2011 őszi szezonra nem biztos, hogy van értelme tervezni, nézzük, hogy állunk a 2012-es évre!

QB: Ha komolyan gondoljuk Tebow-t (remélem igen), jó lenne mögé egy balkezes backup. Legjobb lenne, ha találnánk valakit FA-n, aki jól tűri a kispadot.

HB: Buckhalter öregszik nagyon, Moreno mellé legalább még egy jó futó kellene. Pláne így Fox-szal, aki amúgy sem híve az all-down running backeknek.

FB: Larsen nem nagy szám, de elfogadható lehet. Fox mennyit használ FB-et?

WR: Nagyon elit csapatrész, reméljük Lloyd sokáig egészséges és gyors marad. Nem kell senki.

TE: Graham öregedésével szükség lesz rá, de a következő 1-2 évben még nem a legnagyobb need.

Fal: Nagyon fiatal csapategység, szerintem az új szisztéma is elég jól fekszik majd a 2010 végi kezdő ötösnek. Ha összeszoknak, néhány éven belül a csapat erősségévé válhatnak. Mivel több poszton is bevethető játékosok is alkotják, más csapatokhoz képest elég lehet egy szűkebb depth.

DT: Mindenképp kell egy elit DT, a másik lehetne Bannan (/Thomas/Fields). Jamal-t szerintem elég ha néhány 3-4-es hívásra rakjuk be, sokat valószínűleg úgysem bír már.

DE: Ayers nagyon jó lesz, Doom főleg a passzoknál. Ide is kell még egy jó játékos.

LB: Lehet, hogy kicsit szigorú vagok, de szerintem csak D.J. kezdő szintű. Persze nem a defense legfontosabb posztja a kásik két LB-é, szóval 2.-3. körös draftokat lehet erre költeni.

S: Bruton és McBath megfelelnek. Mivel sérülékenyek, kell egy harmadik jó safety is. Ahogy Champ öregszik (lassul), előbb vagy utóbb átkonvertálhatjuk safetyvé. Ha nem lesz 2011-es szezon, szerintem nem kell erre a posztra értékes picket költeni.

CB: Bailey rövid távon még király, de Coxról még nem lehet tudni, hogy mit várhatunk el tőle. Másokkal ellentétben szerintem Bailey hosszabbításával nem szűnt meg a need, mindenképp kell ide egy minőségi ember, lehetőleg első körös (PP?) CB. A bomba meglepetés az lenne, ha Aso-t megszereznénk. Persze erre 0 az esély...

P: kell nagyon, ha van kiemelkedő rookie a class-ban, akár egy ötödik kör elejét is adjunk érte, csak oldjuk meg végre ezt a posztot.

K: Prater elég jó, reméljük a sérülése nem akasztja meg a fejlődését.

KR/PR: van bőven választék, nem kell.

Összességében a következő két drafton rendelkezésre álló 5 első két körös picket én a DT, DE, CB, LB, HB posztokra költeném. A két harmadik körös választási joggal jó lenne elcsípni még egy használható LB-t és egy TE-et. És minél hamarabb hozni egy elit puntert. Fontos lenne még egy balkezes, padot jól tűrő QB backupot szerezni (akár FA-n, akár középső pick-ért), de nem tudom, hogy ez a jelenlegi kínálat mellett reális-e.

Talán így lenne esély egy fiatal, ütőképes csapat építésére.
Valaki aki ért hozzá mondana véleményt?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Érdekes... Fox azt mondta a combine-on, hogy ő Orton-t tekinti a Broncos 1. számú QB-jának. Na most akkor mégis megtartják őt?
http://www.mockingthedraft.com/2011/2/24/2012619/john-fox-committed-to-kyle-orton-as-qbiktriad
Mivel úgy néz ki nem lesz szezon. Egy nem megtartott szezonnak neki lehet vágni Ortonnal is akár.
Ha mégis lesz szezon, akkor egy első számú QB-t lehet jól eltradelni, nem egy már leírtat.
De nem kérdéses, a Broncos első számú QB-ja Tim Tebow.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Érdekes... Fox azt mondta a combine-on, hogy ő Orton-t tekinti a Broncos 1. számú QB-jának. Na most akkor mégis megtartják őt?
http://www.mockingthedraft.com/2011/2/24/2012619/john-fox-committed-to-kyle-orton-as-qb
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Fairley könnyen lehet Merriman szerű vadállat, sackgép, de mivel valóban rettentően ostobának tűnik, ezért megeshet, hogy vele se lehet hosszútávra tervezni.
Ettől függetlenül ha a Carolina nem viszi el, vétek lenne benthagyni. Meg aztán bekerül Tebow aurájába, és lehet szeptemberre már a kórusban énekel, és hímzőkört alapít.

több mint 13 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Végre valami normális dolog is történt. Egyébként én még ennek ellenére sem vagyok PP ellenes. Cox nem egy életbiztosítás a jövőre nézve, mivel, ha nem most, akkor a közeljövőben biztos csinál valami f@szságot, ami miatt lesittelik. 2 körben van két pick, és az egyikkel biztos el lehetne hozni M.Austint ( igaz nem egy Fairley de mégiscsak egy UNC playa 😀 )akike
én is hasonlóan állok hozzá. Fairleytől az ostobasága miatt is félek, na meg hogy 1 jó éve volt. Bowers nem lenne akkora upgrade. Dareust 3-4esnek tartom, bár eljátszana itt is, nem jelentene hamar javulást. Olyant amit 1/2től vár az ember hamar.haromt
Bowers? Ilyen DE-k mellett tényleg nem. Bár, amilyen Fox tuti behúzza. - Gondolja majd - kell a depth :mad:

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Végre valami normális dolog is történt. Egyébként én még ennek ellenére sem vagyok PP ellenes. Cox nem egy életbiztosítás a jövőre nézve, mivel, ha nem most, akkor a közeljövőben biztos csinál valami f@szságot, ami miatt lesittelik. 2 körben van két pick, és az egyikkel biztos el lehetne hozni M.Austint ( igaz nem egy Fairley de mégiscsak egy UNC playa 😀 )akike
én is hasonlóan állok hozzá. Fairleytől az ostobasága miatt is félek, na meg hogy 1 jó éve volt. Bowers nem lenne akkora upgrade. Dareust 3-4esnek tartom, bár eljátszana itt is, nem jelentene hamar javulást. Olyant amit 1/2től vár az ember hamar.
több mint 13 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Végre valami normális dolog is történt. Egyébként én még ennek ellenére sem vagyok PP ellenes. Cox nem egy életbiztosítás a jövőre nézve, mivel, ha nem most, akkor a közeljövőben biztos csinál valami f@szságot, ami miatt lesittelik. 2 körben van két pick, és az egyikkel biztos el lehetne hozni M.Austint ( igaz nem egy Fairley de mégiscsak egy UNC playa 😀 )

There is only one person that carries the ball right here!