NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Gyakorlatilag minden második napos G/C hibrid OL prospectet interjúra hívtunk, ami nekem egyáltalán nem jutott eszembe, de ha abból indulok ki hogy Paton tavaly le akarta váltani Cushenberry-t ami úgy sikerült hogy jelenleg Meinerzzel kezdő RG-ként számolunk, akkor nem kizárt hogy megint nekimegy. Pláne hogy Risner és Glasgow ha nem lépnek idén szintet jövőre nem lesznek itt. Mondjuk ehhez nem ártana elcserélni valakit egy harmadik napos pickért, mert ezek a prospectek készek az azonnali beállásra.Továbbá 4. körös speedster WR és RB, 3. körös TE és CB prospectekkel lesznek interjúk ahogy nézem. Emellett esetleges második kör közepébe várt lecsorgók OT Abraham Lucas, ILB Chad Muma, iDL Logan Hall.
több mint 2 éve
Minden tisztelettel Kurt fele, ilyen videot Bradybol vagy Mahomesbol is csinalsz. Az egyik egesz eleteben ugyanazon rendszerben jatszott (profik kozott), a masik meg a GOAT.Felhívtam a figylemet a szűk mintára, és pont ezért volt szándékom óva inteni mindekit hogy ez alapján a 2 videó alapján végérvéynes következtetéseket vonjon le. Szerintem egy teljes bekezdést szántam ennek, úgy néz ki nem ment át az info.
En 10 eve nezem RW jatekat, nem szellemi korlatjai vannak (lol, ezen a “nem ismeri a rendszert 3. eveben sem” dolgon ferohogtem), hanem a playcallingnak es a semanak voltak korlatjai, az fogyott el rendre, amikor a jatekosok arrol panaszkodtak, hogy a szezon utolso harmadaban a vedok mar tudtak elore a playt a motionbol vagy felallasbol stb.
Tisztan emlekszem, kerdezzetek meg barmilyen Seahawks drukkert, amikor volt olyan, hogy 6+ downbol mentunk vegig TD-re egy-egy szenvedos meccsen, utolag sokszor kiderult, hogy bedoglott a headset es RW hivta a jatekokat.
2 kerdest kell fetenni RW-nel:
1) Vajon a magassaga vagy egyeb preferenciai miatt nem hivtunk 10 evig rovid TE, underneath routokat?
2) Elfog-e fogyni a karja a kovetkezo 1 vagy 2 evben?
Minden mas kerdes vicc kategoria. A liga osszes QB-jabol tudnek olyan videot csinalni amikor dob egy homalyt, aztan rafogom, hogy az o hibaja (amugy nincs qb aki a playek 100%-ban tokeletesen jatszik), nem
erti a rendszert, nem tud olvasni stb.
undisputedly
Ugyanakkor egyik playnél sem arról volt szó, hogy tudta a védelem mit fog csinálni. Olyan playek vannak a videón, ahol a design lehetőséget adott volna egy jó játékra, de azt Wilson elszalasztotta.
Ez nem jelenti azt, hogy ne fogyott volna el a playbook a szezon végére, lehet hogy lenne 20 play minden meccsről, ahol nem is kínálkozott alkalom a pozitív playre, mert tudta a védelem, hogy mi jön, de a videókon nem ilyen playek vannak. A videón jó playek látszanak rosszul kivitelezve. Ez nem biztos, hogy helyes képet fest akár a meccsről főleg nem a szezonról, ha már kicsi a bemutatott minta jobban szeretem, azt amikor olyan arányban vannak a jó és rossz playek, mint amilyen a meccs képe, ez nem olyan videó, a playek kiválasztását lehet kritizálni, a mennyiségét én magam is kritizáltam, viszont a kiválasztott playek elemzésénél szerintem igaza van Warnernek. Világosan elmagyarázza a designt, világosan megmondja mi lett volna a helyes döntés, a további képkockák alapján nem csak bízok Warnerben, mert volt már pályán irányítóként hanem én is úgy ítélem meg hogy igaza van, Leállítva, felülnézetből, meg minden könnyítéssel amire szintén felhívtam a figyelmet, hogy az irányítónak ott helyben nem adott.
Hogy ezek a playek reprezentálják-e legjobban hogy mire számíthatunk Wilsontól azt nyilván nem tudom, és mivel nem tudom, nem is vitatkozom azzal, ha azt mondod, hogy Wilsonnak erőssége a döntés hozatal, csak találtak tőle néhány elbaszott playt.
Az elemzés minőségét laikusként megosztásra alkalmasnak találtam, a szerintem kellő mélységben kifejtett disclaimerek figyelembe vételével gondolatébreszésre is.
---a meccs teljes képéhez, az összes passz playről kéne hasonló részletességű elemzés, meg méginkább Wilson összes passz playének hasonló részletezettségű elemzése, mondjuk 3 független elemzőtől, de mivel ennyi ideje senkinek sincs ezekből a kicsi mintákból lehet főzni. Végérvényes következtetések ebből nem vonhatók le, csak egyfajta benyomást adnak.Nyilván az is egy gondolat, hogy semmi nem szűrhető le a videóból és ezt most cinizmus nélkül írom.
A kicsi minta alapján...Black_Adder
TE játékunk nem lesz. Nem (csak) Wilson miatt. Nem hoztunk elég játékost a drafton vagy trade-del a 3-5. kör között
Ha statisztikailag mérhető Wilson december-januári visszaesése, akkor az nyilván nem véletlen. A körülméynek közül az változik, hogy Denver elvileg kevésbé csapadékos, mint Seattle. A ritka levegőnek nem tudom pozitív, negatív vagy semleges hatása van. Én túl gyakran láttam a playcallingot kritizálni, amikor valójában a kivitelezéssel volt baj, de ha a playbook elfogyasára tett feltételezés helyes, akkor az minden külső körülmény nélkül magarázat az évvégi visszaesésre A kérdés akkor az, hogy Hackettnek marad-e lapja télre meg elegendő figyelme minden más mellett a playcallingra.
De én először ősszel akarok Hackett-Wilson kémiát látni, akár triviális akár nem. A SB-on már Williams is befuthat 1 yardról az utolsó pillanatban, nem bánom. Csak a több éves projekt fenntarthatósága miatt a szezon meghatározó szakaszában azt szeretném látni, hogy Wilson könnyű-biztonságos playekkel viszi előre az offenset. Ha decemberre elfogy de ez meg van, már az is óriási előrelépés nekünk...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
A kövi 2 évre be van betonozva minden skillpozíciós fegyver, többségük 3 évre is, szal nem lesz gond.Minden tisztelettel Kurt fele, ilyen videot Bradybol vagy Mahomesbol is csinalsz. Az egyik egesz eleteben ugyanazon rendszerben jatszott (profik kozott), a masik meg a GOAT.1. Szerintem igen. Amikor Gino bent volt,akkor sokat használta a TE-ket.Meg talán középre is többet dobált.
En 10 eve nezem RW jatekat, nem szellemi korlatjai vannak (lol, ezen a “nem ismeri a rendszert 3. eveben sem” dolgon ferohogtem), hanem a playcallingnak es a semanak voltak korlatjai, az fogyott el rendre, amikor a jatekosok arrol panaszkodtak, hogy a szezon utolso harmadaban a vedok mar tudtak elore a playt a motionbol vagy felallasbol stb.
Tisztan emlekszem, kerdezzetek meg barmilyen Seahawks drukkert, amikor volt olyan, hogy 6+ downbol mentunk vegig TD-re egy-egy szenvedos meccsen, utolag sokszor kiderult, hogy bedoglott a headset es RW hivta a jatekokat.
1) Vajon a magassaga vagy egyeb preferenciai miatt nem hivtunk 10 evig rovid TE, underneath routokat?
Minden mas kerdes vicc kategoria. A liga osszes QB-jabol tudnek olyan videot csinalni amikor dob egy homalyt, aztan rafogom, hogy az o hibaja (amugy nincs qb aki a playek 100%-ban tokeletesen jatszik), nem
undisputedly
2. Remélem 😊 De szerintem nem,megmarad neki.
3. Meddig lesz pénz,köré embereket hozni?
Zman77
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Zman77
533
Minden tisztelettel Kurt fele, ilyen videot Bradybol vagy Mahomesbol is csinalsz. Az egyik egesz eleteben ugyanazon rendszerben jatszott (profik kozott), a masik meg a GOAT.1. Szerintem igen. Amikor Gino bent volt,akkor sokat használta a TE-ket.Meg talán középre is többet dobált.
undisputedly
2. Remélem 😊 De szerintem nem,megmarad neki.
3. Meddig lesz pénz,köré embereket hozni?
Szerkesztette: Zman77
több mint 2 éve
Minden tisztelettel Kurt fele, ilyen videot Bradybol vagy Mahomesbol is csinalsz. Az egyik egesz eleteben ugyanazon rendszerben jatszott (profik kozott), a masik meg a GOAT.En 10 eve nezem RW jatekat, nem szellemi korlatjai vannak (lol, ezen a “nem ismeri a rendszert 3. eveben sem” dolgon ferohogtem), hanem a playcallingnak es a semanak voltak korlatjai, az fogyott el rendre, amikor a jatekosok arrol panaszkodtak, hogy a szezon utolso harmadaban a vedok mar tudtak elore a playt a motionbol vagy felallasbol stb.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Én egyes egyedül amiatt aggódom, hogy hogyan fog Wilson kinézni decemberben, és esetleg januárban? Tavaly az első fordulóban a Colts ellen játszott, embertelenül jól. És még néhány fordulóig hozta szinte ugyanazt. Aztán lesérült, és utána már nem tudott formába visszajönni. Ha ez csak tavaly fordult volna elő, és csak egy sérülés után, akkor egyáltalán nem aggódnék. De nem az első eset, hogy MVP formában kezdi a szezont, aztán fokozatosan "elfogy". Legalábbis önmagához képest. A sok forintos (dolláros) kérdés, hogy vajon ez az évek és a játék stílusának az elkerülhetetlen következménye, vagy pedig valami javítható dolog, amit egy környezet változás a helyére tehet?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Tanulom Wilsont.Még nem fogyasztottam annyi tartalmat sem Wilsonból sem Hackettből, hogy legyen valami elképzelésem, mit kéne játszani, csak bedobok 1-1 videót, amik úgy érzem nagyobb mértékben befolyásolják majd a véleményem szeptemberig.
Kurt Warner elemzése Wilson egyik gyengébb meccséről
2020 week 13 SEA vs NYG 12-17
www.youtube.com/watch?v=Oq1NR9-zFig
Még több elszalasztott lehetőség a Rams elleni PO meccsükről
www.youtube.com/watch?v=E6BUU_FZAPE
Hasonló mint Jenkins elemzései, csak itt nincs jóra is rosszra is példa, inkább arra fókuszál miben kell javulnia, ezért a rossz playek vannak fókuszban.
Ugye a meccs teljes képéhez, az összes passz playről kéne hasonló részletességű elemzés, meg méginkább Wilson összes passz playének hasonló részletezettségű elemzése, mondjuk 3 független elemzőtől, de mivel ennyi ideje senkinek sincs ezekből a kicsi mintákból lehet főzni. Végérvényes következtetések ebből nem vonhatók le, csak egyfajta benyomást adnak.
A kicsi minta alapján van egy félelem, hogy ha Schottenheimer 3. évének végére ennyire nem tudta, hogy hogyan kéne olvasni a playt a playbookból és a heroplayekkel próbált haladni, akkor a sikeres playek megismételhetősége volatilis lesz.
Ha jó a támadó koncepció, és megfelelő play van hívva, ha a QB tudja hogy mikor melyik védőt kell figyelni és mikor hiva kell dobnia valós időben valós sebességnél nem fölső kamerából hanem a pályán állva, az mindig működik. A kicselezek 4 embert és futok 17 yardot 3&15-re, az attól, hogy egyszer sikerült, legközelebb nem biztos hogy fog. Sokkal több a bizonytalan tényező benne.
A negatív play nem mindig a rossz playcalling miatt van, és olykor a pozitív playnél is lett volna egy sokkal jövedelmezőbb play.
Nekünk mondjuk ugye az is előrelépés lesz, ha nem tudja ovlasni a relatív könnyű 35 yardos playt, de throwaway helyett fut belőle 10 yardot.
De azt hiszem egy 30+ éves embernek késő megtanítani ezeket, inkább olyan koncepcióval kéne előállni, amiben otthonosan mozog.
Tebow-t 11-ben megmentette a zoneread. Attól hogy Wilsonnak jók a lábai, nem biztos hogy egy RPO alapú koncepció feküdne neki, de Susmus playbookja, amiben - mint szerintem minden OC könyvében - minden szituációra volt megfelelő játék - más kérdés hogy kulcsszituációban nem egyszer rossz játékot vett elő - szóval Susmus playbookjából lehet Wilson se főzött volna ki sokkal többet. Egyébként 7-10 és 10-7 között nincs akkora különbség, néhány jól időzített hero playjel akár a PO is
meg lehetett volna ha az ezzel jövő sikernek a csapatra gyakorolt pozitív mentális haátsát is beleszámolom a képletbe, de ezek nem tervezhetők. Nem biztos, hogy -2 nél 4. kísérletre az FG határán fog jönni egy hero 1st down, lehet olyankor jön, amikor amúgy is nyerünk.
Szóval Kurt Warner után nem érezm azt, hogy mindegy milyen lesz a támadó koncepció, Wilson megodlja. Hiába van jó veterán QB-nk, nagyon fog számítani, hogy a rendszer az erősségeire épüjön, ne a gyengéire.
Mivel Hackett egy 1st time HC, aki emellett a teljes play calling processzen uralkodni fog, mindezt 1 jó playcaller évvel a háta mögött, itt azért több dolognak összekell érnie, hogy akkor is olyan sallangmentes legyen a Wilson->Jeudy összjáték, ha van 11 játékos a pályán aki ezt megpróbálja megakadályozni
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Tényleg jó helyzetben vannak, és nincs még semmi gond. Nekem csak az nem tetszik, hogy pl. 2024-ben 7 játékosra 160+ milliót kell költeni majd. Ha mind játszik még akkor túl sok, ha nem játszanak akkor meg fölösleges terhet hagynak maguk után. Nem gond még, de Herbie fiatal csikó (izé... villám), olyan nagy a window, hogy nincs is értelme window-ról beszélni. Én nem erőltetném a 3.-4. évét annál jobban, hogy már számottevő rizikója legyen, hogy esetleg az 5.-7. éveiben kicsit gatyát kelljen szorítani. Várhatóan éppen az 5. évétől lesz igazán elit.Na, úgy néz ki ebben a csoportban megbolondították egymást a csapatok. 😀 Még mi árultuk ki a legkevésbé a jövő éveket, és így is kb. 10-15 milla lesz a cap alatt a jövő évi nyitáskor úgy, hogy Chubb, Dremont Jones és az összes 1 éves szerződött nem lesznek benne. A Chargersé tűnik még tarthatónak, de ők is árulják a jövőt rendesen. A Chiefs alapból szorosan állt már és ők sem álltak le, a Raiders meg nem is értem, hogy mit művel. Mintha mindent 2022-re raknának fel. Lehet, hogy JMD most nem az irányító b*szogatással, hanem a cap menedzsmenttel lövi ki maga alól a lovat?Herbie újoncszerződése végefelé közeledik, szvsz a legkönnyebben újoncszerződés alatt lévő klasszis QB-vel nyersz Super Bowlt, nekem tetszik, amit a Chargers csinál.
Érdekes idők jönnek...
peterk2005
empty taxi
Mindenesetre szerintem lehet a sok igazolásban egy pici "húvazze, mindenkinek van kúbéja, mindenki erősít, mi se maradhatunk le" is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Randy Gregory is expected to be ready for the regular season, but will be sidelined for the team’s offseason workout program after undergoing an arthroscopic procedure on his rotator cuff. https://t.co/E5wGQuwOCb
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) March 29, 2022
több mint 2 éve
En megertem, hogy nem tulajdonitesz jelentoseget ezeknek a throwing sessionoknek, de uborkaszezonban mirol szulessen poszt? A legtobb elit QB-nak fontos a kemia az elkapoival, mert ha nem bizik bennuk, nem fogja odadobni a labdat. Pl Brady Tampas tevekenyseget lehet megnezni. RW-nel is fontos ugye az improvizacios dolgok miatt. Szuletett egy ilyen video, nem kell hurra-optimizmusba atesni persze, de legalabb dolgoznak. Ez nagy szam, mert rengetegen ilyenkor a jol megerdemelt pihenesbol aldoznak ezekre az edzesekre, meg igy legalabb nem vegasban kockaznak vagy Miamiban clubboznak 😊Magyarra fordítva:Pedig szerintem jó lesz Wilsonnal a Broncos.ellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapatMintha Bazzat olvasnám Lions topikba
Black_Adder
Heisman
Csak nem azért lesz jó Wilsonnal a Broncos, mert beteg gyerekeket simogat a kórházban, ilyeneket Lock is csinált, TBW is, a legtöbb profi játékos csinál pozitv dolgokat városában legyen az jótékonykodés ésvagy egyéb nem pénzhez köthető akció.
És nem is azért lesz jó mert 2vs0-ban ad pár jó passzt. Remélem nem kell kifejtenem a 2vs0 és 11vs11 közti különbséget. Ami ezen az 1 perces videón látszik, azt bármelyik highschool QB tudná. btw ilyet is csinált Lock is, közvetve azért megy majd a HOFbe Hinton...
Igen, ezek pozitív dolgok és jó hogy csinál ilyeneket. De egyrészt eznem változás Lockhoz képest, másrészt a pályán legyen előrelépés ne a magánéletében.
tfh hogy Lock egy fasz volt. TBW nem volt az. Hiába lett volna nála jobb ember, ha ugyanúgy nem lett volna nála jobb QB. De Lock nem egy rossz hozzáállású motiválatlan alulteljesítő volt, hanem egy jó hozzáállású motivált alulteljesítő.
Örülök hogy Wilson jó ember is, könnyebb így szrukolni, de most ugyanakkora örömünnep lenne Watsonnak, csak ő nem beteg gyerekeket hanem egészséges masszőröket simogatna, de ugyanúgy azt várnánk hogy jobb QB lesz, mint Lock és TBW vagy bárki PFM óta volt.
Akinek volt félelme Wilson hozzáállásával kapcsolatban, azt esetleg lehet ezzel a videóval cáfolni, de valójában az is akkor derül majd ki, ha jönnek a nehézségek. Most méginkább lehet bízni abban, hogy motiváltan erősen kezdi majd a szezont, kérdés mennyire lesz frusztrált ha elvesztünk 3 meccset szinórban, akkor mutatkozik majd meg, hogy mekkora vezér az öltözőben és hogy mennyire motivált. PFM pl csinált 2-3ból egy 13-3-mat ha jól emlékszem. Nem twitteren kezdett hibáztatni másokat. Kóklerrel hiába kezdtük jól a szezont, egy hullámvölgy elég volt, hogy darabjaira hulljon és az nem segített hogy we've had a great week of practice...
Nem akarok nagyon megmondtamozni, de itt meg kell jegyeznem, hogy én nem érzem úgy, hogy utólag olyan nagyon alaptalannak bizonyult volna hogy szar lesz a tavalyi szezon vagy hogy szar lesz a tavalyelőtti szezon vagy hogy tremendousjob egy all-time bad coach, hogy tbw-t hozni 1 éves szerződéssel hülyeség hogy fullert hozni 1 éves szerződéssel hülyeség, mert úgyse megyünk semmire abban az 1 évben amíg itt vannak vagy hogy nem gordon volt az utolsó hiányzó láncszem az offenseben és nem lett jobb vele a futjáték és hiába lett volna jobb vele a futójáték úgy se lett volna elég a POhoz tehát fölösleges pénzkidobás volt, és nem sorolom tovább. Kérdekni nem akarok vele, de konzisztens rétékrend szerint logikus gondolkodással jutottam ezekre az álláspontokra, le lehet söpörni egy legyintéssel, ohgy yin vagyok, de láb jegyzetben legyen ott, hogy ez nem jelenti automatikusan azt, hogy tévedek... Ahogy egyébként az említett Bazza is akkor tévedett utoljára, amikor pozitívan fogadta a rakétamérnököt, és amióta negatív a Lions csak alulmúlja a negatív várakozásait, ahogy a Broncos alulmúlja az én negatív várakozásaimat, csak a Broncos 15-ben még a legjobb csapat volt, a Lions meg utoljára 57-ben lett bajnok. Valójában mondjuk a jelen értékeléséhez nincs köze annak, hogy mi volt abban az időben, aminek már hírmondója sincs a jelenlegi csapatban és most már a bajnok csapatból se tulaj, se HC, se QB, se senki, kb egy McManus van szóval majdnem olyan távoli nekünk 2015 mint a Lionsnak 1957, a sok év sikertelenségből fakadó savanyúságot meg helyettesíti az, hogy láttam egy nem öreg, erős csapatot évek alatt ligaalja szintre süllyedni és mindezt a média által úgy tálalva, hogy minden a legnagyobb rendben és a legjobb irányba haladunk. Ha csinálunk egy 180-at akkor is, előtte is utána is a legjobb irányba haladt minden.
De az előző bekezdés olyan szempontból elhanyagolható, hogy továbbra is örülök Wilsonnak és azt várom hogy POba jutunk vele, és ott lesz esélyünk meccset nyerni vele.
Csak én nem a gyereksimogatás és a 2vs0 játék miatt gondolom ezt, hanem Wilson elmúlt majdnem 10 év játéka alapján. És attól, hogy a twitter a jelenben él és a jelenben ez a 2vs0 játék lehet a legtöbb, mert konkrétan tilos a csapat által szervzett ezdés, attól még nem kötöm össze a pozitív várakozásaimat a jelenben elérhető történésekkel, ha köztük nincs vagy nagyon kicsi a korreláció.
| btw, szerencse hogy ilyenkor a rossz passzok, ha vannak, azok nem kerülnek megosztásra, ezért nem derülhet ki ha esetleg nem menne 2vs0-ban sem, vagy Lockéknak nem ment volna 2vs0-ban... |
Black_Adder
Black is Super Bowlt vár jövőre!
Általános Doktor
Amugy Hackett is azt nyilatkozta, hogy ossze vannak nove RW-vel, folyamatosan kommunikalnak. Biztosan jo lehet ez a honeymoon phase egy edzo-QB viszonyban is 😊 En mar tukon ulve varom, milyen falat raktok ele es hogyan fog muzsikalni az O az 5. fordulotol.
több mint 2 éve
Magyarra fordítva:Pedig szerintem jó lesz Wilsonnal a Broncos.ellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapatMintha Bazzat olvasnám Lions topikba
Black_Adder
Heisman
Csak nem azért lesz jó Wilsonnal a Broncos, mert beteg gyerekeket simogat a kórházban, ilyeneket Lock is csinált, TBW is, a legtöbb profi játékos csinál pozitv dolgokat városában legyen az jótékonykodés ésvagy egyéb nem pénzhez köthető akció.
És nem is azért lesz jó mert 2vs0-ban ad pár jó passzt. Remélem nem kell kifejtenem a 2vs0 és 11vs11 közti különbséget. Ami ezen az 1 perces videón látszik, azt bármelyik highschool QB tudná. btw ilyet is csinált Lock is, közvetve azért megy majd a HOFbe Hinton...
Igen, ezek pozitív dolgok és jó hogy csinál ilyeneket. De egyrészt eznem változás Lockhoz képest, másrészt a pályán legyen előrelépés ne a magánéletében.
tfh hogy Lock egy fasz volt. TBW nem volt az. Hiába lett volna nála jobb ember, ha ugyanúgy nem lett volna nála jobb QB. De Lock nem egy rossz hozzáállású motiválatlan alulteljesítő volt, hanem egy jó hozzáállású motivált alulteljesítő.
Örülök hogy Wilson jó ember is, könnyebb így szrukolni, de most ugyanakkora örömünnep lenne Watsonnak, csak ő nem beteg gyerekeket hanem egészséges masszőröket simogatna, de ugyanúgy azt várnánk hogy jobb QB lesz, mint Lock és TBW vagy bárki PFM óta volt.
Akinek volt félelme Wilson hozzáállásával kapcsolatban, azt esetleg lehet ezzel a videóval cáfolni, de valójában az is akkor derül majd ki, ha jönnek a nehézségek. Most méginkább lehet bízni abban, hogy motiváltan erősen kezdi majd a szezont, kérdés mennyire lesz frusztrált ha elvesztünk 3 meccset szinórban, akkor mutatkozik majd meg, hogy mekkora vezér az öltözőben és hogy mennyire motivált. PFM pl csinált 2-3ból egy 13-3-mat ha jól emlékszem. Nem twitteren kezdett hibáztatni másokat. Kóklerrel hiába kezdtük jól a szezont, egy hullámvölgy elég volt, hogy darabjaira hulljon és az nem segített hogy we've had a great week of practice...
Nem akarok nagyon megmondtamozni, de itt meg kell jegyeznem, hogy én nem érzem úgy, hogy utólag olyan nagyon alaptalannak bizonyult volna hogy szar lesz a tavalyi szezon vagy hogy szar lesz a tavalyelőtti szezon vagy hogy tremendousjob egy all-time bad coach, hogy tbw-t hozni 1 éves szerződéssel hülyeség hogy fullert hozni 1 éves szerződéssel hülyeség, mert úgyse megyünk semmire abban az 1 évben amíg itt vannak vagy hogy nem gordon volt az utolsó hiányzó láncszem az offenseben és nem lett jobb vele a futjáték és hiába lett volna jobb vele a futójáték úgy se lett volna elég a POhoz tehát fölösleges pénzkidobás volt, és nem sorolom tovább. Kérdekni nem akarok vele, de konzisztens rétékrend szerint logikus gondolkodással jutottam ezekre az álláspontokra, le lehet söpörni egy legyintéssel, ohgy yin vagyok, de láb jegyzetben legyen ott, hogy ez nem jelenti automatikusan azt, hogy tévedek... Ahogy egyébként az említett Bazza is akkor tévedett utoljára, amikor pozitívan fogadta a rakétamérnököt, és amióta negatív a Lions csak alulmúlja a negatív várakozásait, ahogy a Broncos alulmúlja az én negatív várakozásaimat, csak a Broncos 15-ben még a legjobb csapat volt, a Lions meg utoljára 57-ben lett bajnok. Valójában mondjuk a jelen értékeléséhez nincs köze annak, hogy mi volt abban az időben, aminek már hírmondója sincs a jelenlegi csapatban és most már a bajnok csapatból se tulaj, se HC, se QB, se senki, kb egy McManus van szóval majdnem olyan távoli nekünk 2015 mint a Lionsnak 1957, a sok év sikertelenségből fakadó savanyúságot meg helyettesíti az, hogy láttam egy nem öreg, erős csapatot évek alatt ligaalja szintre süllyedni és mindezt a média által úgy tálalva, hogy minden a legnagyobb rendben és a legjobb irányba haladunk. Ha csinálunk egy 180-at akkor is, előtte is utána is a legjobb irányba haladt minden.
De az előző bekezdés olyan szempontból elhanyagolható, hogy továbbra is örülök Wilsonnak és azt várom hogy POba jutunk vele, és ott lesz esélyünk meccset nyerni vele.
Csak én nem a gyereksimogatás és a 2vs0 játék miatt gondolom ezt, hanem Wilson elmúlt majdnem 10 év játéka alapján. És attól, hogy a twitter a jelenben él és a jelenben ez a 2vs0 játék lehet a legtöbb, mert konkrétan tilos a csapat által szervzett ezdés, attól még nem kötöm össze a pozitív várakozásaimat a jelenben elérhető történésekkel, ha köztük nincs vagy nagyon kicsi a korreláció.
| btw, szerencse hogy ilyenkor a rossz passzok, ha vannak, azok nem kerülnek megosztásra, ezért nem derülhet ki ha esetleg nem menne 2vs0-ban sem, vagy Lockéknak nem ment volna 2vs0-ban... |
Black_Adder
Black is Super Bowlt vár jövőre!
több mint 2 éve
Én nem a berakott videókról beszéltem, most hogy passzolgatnak sokra nem jók, max az összhangra. Ha jó ember Russ örülök neki hogy ad vissza a communitynak, de én is a sportért követem a ligát. De a folytonos negatív hozzáállás, ahogy a túl pozitív, sem jó, mert ez az offseason. Paton másik irányba lépett, hozott egy sztár irányítót, lehet más posztokon nem lesznek olyan jók a játékosok, de most megpróbálunk másik irányba lépni. Szerintem nem jó vagy rossz, hanem más. A jó vagy rossz a pályán dől el majd élesben. Én azért írtam ezt mert szívesen olvasom itt mindenkinél a véleményét (valszeg mindenki többet ért a focihoz mint én), de ez már tényleg Bazzás volt hogy minden rossz, rossz volt, vagy rossz lesz az SB50 W után.Pedig szerintem jó lesz Wilsonnal a Broncos.ellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapatMintha Bazzat olvasnám Lions topikba
Black_Adder
Heisman
Black_Adder
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Pedig szerintem jó lesz Wilsonnal a Broncos.ellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapatMintha Bazzat olvasnám Lions topikba
Black_Adder
Heisman
több mint 2 éve
Altalanos Doktor (doki nevet megtartom a 9ers-es dokinak, nagy kar, hogy mar visszavonult innet) es Black Adder olyan, mint a yin-yang:Doki is érti csak balanszban tartja a fórumot … 😊jó csak az első fordulóig hiába nyerünk bármit isellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapatAzt kell megverni, aki szembejön, mondaná a tanult kolléga. Jelenleg az offseason jött szembe, itt kell nyerni 😉 😀
Black_Adder
Általános Doktor
és azért az elmúlt években a preseasonig mindig nyertünk aztán mikor számított mégse
szal én értem a pesszimizmusát
Negritis
Önmagában a látvány üdítő, hogy van irányítónk… Jeudyt pedig meg kell menteni.. Nagyobb talent ő, mint hogy elvesszen az elmúlt idők hibás döntéseiben..
Zalán
több mint 2 éve
Doki is érti csak balanszban tartja a fórumot … 😊jó csak az első fordulóig hiába nyerünk bármit isellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapatAzt kell megverni, aki szembejön, mondaná a tanult kolléga. Jelenleg az offseason jött szembe, itt kell nyerni 😉 😀
Black_Adder
Általános Doktor
és azért az elmúlt években a preseasonig mindig nyertünk aztán mikor számított mégse
Negritis
Önmagában a látvány üdítő, hogy van irányítónk… Jeudyt pedig meg kell menteni.. Nagyobb talent ő, mint hogy elvesszen az elmúlt idők hibás döntéseiben..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
jó csak az első fordulóig hiába nyerünk bármit isellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapatAzt kell megverni, aki szembejön, mondaná a tanult kolléga. Jelenleg az offseason jött szembe, itt kell nyerni 😉 😀
Black_Adder
Általános Doktor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapatMintha Bazzat olvasnám Lions topikba
Black_Adder
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapatAzt kell megverni, aki szembejön, mondaná a tanult kolléga. Jelenleg az offseason jött szembe, itt kell nyerni 😉 😀
Black_Adder
több mint 2 éve
ellenfelek nélkül továbbra is nagyon jó a csapat
több mint 2 éve
Értem én, hogy Lock nagy locker room császár volt leader tulajdonságokkal a mondák szerint, de azért Wilson más szint. Az egész csapatből kihozhat valami olyasmit, amitől mindenki elhiszi, hogy jobb mint amúgy a képességei.Wilson to Jeudy.
— Russell Wilson (@DangeRussWilson) March 29, 2022
Rain or Shine.
Morning or Night.@JerryJeudy 🏈 pic.twitter.com/yt8BoNFKoQ
Cruyffista
Azért a fallal se ártana majd összeszokni, azon áll vagy bukik igazából ez a projekt, hogy ők képesek lehetnek-e egy ilyen típusú QB-t jól védeni.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Wilson to Jeudy.
— Russell Wilson (@DangeRussWilson) March 29, 2022
Rain or Shine.
Morning or Night.@JerryJeudy 🏈 pic.twitter.com/yt8BoNFKoQ
több mint 2 éve
Na, úgy néz ki ebben a csoportban megbolondították egymást a csapatok. 😀 Még mi árultuk ki a legkevésbé a jövő éveket, és így is kb. 10-15 milla lesz a cap alatt a jövő évi nyitáskor úgy, hogy Chubb, Dremont Jones és az összes 1 éves szerződött nem lesznek benne. A Chargersé tűnik még tarthatónak, de ők is árulják a jövőt rendesen. A Chiefs alapból szorosan állt már és ők sem álltak le, a Raiders meg nem is értem, hogy mit művel. Mintha mindent 2022-re raknának fel. Lehet, hogy JMD most nem az irányító b*szogatással, hanem a cap menedzsmenttel lövi ki maga alól a lovat?Herbie újoncszerződése végefelé közeledik, szvsz a legkönnyebben újoncszerződés alatt lévő klasszis QB-vel nyersz Super Bowlt, nekem tetszik, amit a Chargers csinál.
Érdekes idők jönnek...
peterk2005
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Én ezzel nem értek egyet. A Lasgow cut nem 11m-t felszabadít, hanem 3 millió elköltését jelenti úgy, hogy azért cserébe egy pályán töltött snapet sem kapunk cserébe. És minél többet "szabadítunk fel", annál több lesz az úgy a capet foglaló összeg, hogy azért a pályán nem jön teljesítmény. Még rossz se.Pont most mondta Hackett, hogy Meinerzzel számolnak kezdő guardként hosszútávon. Ezzel Glasgow lenyegeben maximum akkor lesz kezdo, ha Risner megy, vagy legyőzi Cushenberry-t a C posztért, és bizonyítja is, hogy ő egy 14 milliós C. Egyébként az a 11 millió mehet máshova is... Például a jövő évi piac legjobb RT-jének, ha most nem draftolunk.
peterk2005
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Russell Wilson reportedly frustrated he didn't have enough say in SEA offense. Won't be case w/Broncos. Hackett on tailoring offense: "Once get to know him, understand him, we'll build it around him. So what is it going to be? It’s going to be what Russell likes to do.”Ez itt a lenyeg Kivancsian varom, milyen lesz az az O# amit RW-re szabnak es nem egy konok 70 eves edzo kepzeletere.
Cruyffista