NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyre inkább úgy tűnik, hogy az idei Jags - Broncos Londonban kerülhet megrendezésre.
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
A punter srácot nagyon csíped látom 😀 érthető mondjuk, én is kiválasztanám 6. körben ha bent lenne 😀
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 357
Egy hét múlva draft, összefoglaló véleményem azokról akik jelen állás szerint bent lesznek:

- CB-k borzalmasak, lényegében ketten vannak akiket kivinnék 5. kör előtt. Ordító bustokat hype-oltak be harmadik-negyedik körbe. Eközben a harmadik körös CB picket tartják legvalószínűbbnek nálunk, mert neednek mondható a depth.

- Az S class egész jó, el tudom képzelni, hogy 3. kör végére vagy 4. elejére ide ad ki játékost a BPA.

- DT-knél hasonlo a helyzet mint a CB-knél, borzalmasan szürke játekosok vannak. Logan Hall csúszásában lehet bízni 2/64-re ha ide akarunk picket, de nem túl sanszos. Reális állományból Perrion Winfrey és Neil Farrell Jr. akiket vinnék.

- Az EDGE class brutál jó. Mind a három második napos pickünk helyén lesz nagyon ígéretes prospect várhatóan. Ha az lesz amit most várnak a boardokon, én ide húznék elsőre.

- OT, iOL class szintén szinten felüli, főleg utóbbi. Előbbinél azért vannak olyanok akiket messziről kerülni kéne.

- iLB, RB classból csak második körbe várt csúszót vinnék harmadik körben, illetve James Cookot. Többiekért nem látnám értelmét erre a posztra reachelni, habár itt a CB-DT posztokkal ellentétben vannak ígéretes arcok, így kevésbé zavarna.

Mock draftok:

Baromi nagy különbségek vannak boardok között, így többet végig pörgettem.

www.profootballnetwork.com/mockdraft/ (tradekkel)
64. Logan Hall, DT
85. Kingsley Enagbare, EDGE
96. Jalen Pitre, S
114. Calvin Austin III, WR
127. Zach Tom, OT
145. Pierre Strong Jr., RB
157. Chigoziem Okonkwo, TE
163. Matt Araiza, P
180. Josh Paschal, EDGE
188. Kellen Diesch, OT
197. Neil Farrell Jr., DT
232. D'Eriq King, QB
+ jövő évi 6. kör

thedraftnetwork.com/mock-draft-machine
64. Logan Hall, DT
75. Christian Harris, iLB
96. James Cook, RB
115. Zach Tom, OT
116. Jelani Woods, TE
145. Luke Fortner, iOL
206. Tyquan Thornton, WR
232. Jerrion Ealy, RB
234. Kaleb Eleby, QB

PFF: (itt éreztem a legnehezebbnek a draftot, szóval szerintem ez a legreálisabb board)

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ebben a 25 millio dollaros kis oduban huzza meg magat RW es csaladja:
undisputedly
Manning egy 5 milliósat vett magának (ma is abban lakik). Abból 2 SB és 1 gyűrű lett. Ötször öt, az huszonöt, Russell be is hozhatná vele Brady-t. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 041 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

undisputedly
Szóljatok, ha Pintér Béla-társulat lép fel speciálba… Arra a partyra én is beregelek.. 😋

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
Szegény Lynch-nek nagyon nem megy ez a foci dolog. Nem elég, hogy az USFL-ben is csak csere, de amikor beáll is értékelhetetlen. Tegnap egy nagyon impozáns 2/5, 1 yard, 1 int lőlapot hozott össze.

Elképesztő, hogy egy első kört lőttünk el rá anno. Brutál bust szegény srác.
roberto23
meglepne ha anyagi gondjai lennének ha meg igen akkor az a saját hülyesége
 www.spotrac.com/nfl/pittsburgh-steelers/paxton-lynch-18974/cash-earnings/

az meg hogy máshol is kevés nem lep meg, nála nem fizikai hanem hozzállásbeli korlátok jöttek elő

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Szegény Lynch-nek nagyon nem megy ez a foci dolog. Nem elég, hogy az USFL-ben is csak csere, de amikor beáll is értékelhetetlen. Tegnap egy nagyon impozáns 2/5, 1 yard, 1 int lőlapot hozott össze.

Elképesztő, hogy egy első kört lőttünk el rá anno. Brutál bust szegény srác.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
Csabi dolgozik a diplomajan

twitter.com/Jeff_Legwold/status/1514696434095960077?t=iyZYqj2blR-cnCHrfpBt6w&s=19

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amit figyelni kell, hogy UDFA piacon mennyire tudunk majd dominálni. Tavaly nem igazán sikerült megszerezni minden kiszemeltet. Most míg a többi csapat ellövi első-második-harmadik-korai harmadik napos prospectekre a látogatási limitet, mi UDFA embereket is hívtunk meg nagyobb mennyiségben. Ha sikerül őket megszerezni, az kvázi olyan, mintha lenne náhány 7. körös komp pickünk.

Illetve ez is érdekes még. Browning szerintem a szezon felét kihagyta, de lehet még többet is. Lehet hagyni kéne középen Jewellel párban. Bár ha passzsiettetőnek is ilyen jó lesz, nyilván az az értékesebb.

Most coverage snaps played without allowing a TD last year among rookie defenders

1️⃣ Baron Browning: 305
2️⃣ Micah Parsons: 295
3️⃣ Pete Werner: 197
Cruyffista
Csak ebből nehogy az legyen, hogy 2 forduló után minden LB maródi lesz és az IR, nem IR kérdést kell majd náluk feltenni.

több mint 2 éve
Amit figyelni kell, hogy UDFA piacon mennyire tudunk majd dominálni. Tavaly nem igazán sikerült megszerezni minden kiszemeltet. Most míg a többi csapat ellövi első-második-harmadik-korai harmadik napos prospectekre a látogatási limitet, mi UDFA embereket is hívtunk meg nagyobb mennyiségben. Ha sikerül őket megszerezni, az kvázi olyan, mintha lenne náhány 7. körös komp pickünk.

Illetve ez is érdekes még. Browning szerintem a szezon felét kihagyta, de lehet még többet is. Lehet hagyni kéne középen Jewellel párban. Bár ha passzsiettetőnek is ilyen jó lesz, nyilván az az értékesebb.

Most coverage snaps played without allowing a TD last year among rookie defenders

1️⃣ Baron Browning: 305
2️⃣ Micah Parsons: 295
3️⃣ Pete Werner: 197
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
 www.raidersbeat.com/host-the-broncos-fired-vic-fangio-because-he-couldnt-beat-the-raiders/

The [Broncos] head coach got fired because of the Raiders. I’ve been told that within their organization,” JT The Brick said on Tuesday during his 920 AM Raider Nation Radio show. “Vic Fangio got fired because he couldn’t beat the Raiders. Not that he couldn’t beat the Chargers. No. They can’t handle losing to the Raiders. To their credit, they hate the Raiders. They judge their success by the Raiders, historically. And after losing the last four they fired Fangio.”

Szívesen srácok.
Amadeus
Hááát, szerintem nem vezethető vissza egyetlen okra a kirúgása, de biztos segített a döntés meghozatalában a Raiders elleni mérleg is, szóval azért köszi.
Ha egy 8-9 után maradt volna tremendousjob a jelenleginél is sokkal elviselhetetlenebb lettem volna itt a fórumon...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
 www.raidersbeat.com/host-the-broncos-fired-vic-fangio-because-he-couldnt-beat-the-raiders/

The [Broncos] head coach got fired because of the Raiders. I’ve been told that within their organization,” JT The Brick said on Tuesday during his 920 AM Raider Nation Radio show. “Vic Fangio got fired because he couldn’t beat the Raiders. Not that he couldn’t beat the Chargers. No. They can’t handle losing to the Raiders. To their credit, they hate the Raiders. They judge their success by the Raiders, historically. And after losing the last four they fired Fangio.”

Szívesen srácok.
Amadeus
Sztem am ennek nem sok valóságtartalma van, ha már vmi miatt kirúgtuk, akkor az az h a KC ellen nem sikerült nyernie (ha jól emlékszem egyszer sem).

Nem megbántva a Raiderst | , mert többízben jobbak voltak nálunk | , de Patonnak a KC a benchmark, arra a szintre akar elérni.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

Szívesen srácok.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
FélOFF

Kicsit visszaolvastam itt a topikban és láttam felmerült a nevem.
Igen valóban negatívan latom a dolgokat, bizonyára a hosszan tartó sikeresség hatására voltak túlzóak az elvárásaim.
Nektek is javaslom, hogy nem kell nagyot álmodni. SB győzelemként kell ünnepelni a 12.fordulóban elért első győzelmet, a meccs győztese tulajdonképpen legtöbbször a szimpatikus vesztes, nem a W-k száma határozza meg egy franchise sikerességét, nem jó játékosok kellenek hanem olyanok akik a már elbukott meccs második félidejében tudják megmutatni magukat, meg persze minek jó irányító ha van helyette szar!
Black! A szeretet erejét kell használnod, ne kételkedj a sikerben.
Bazzani
Én csak vicceltem, ne vedd magadra 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
FélOFF

Kicsit visszaolvastam itt a topikban és láttam felmerült a nevem.
Igen valóban negatívan latom a dolgokat, bizonyára a hosszan tartó sikeresség hatására voltak túlzóak az elvárásaim.
Nektek is javaslom, hogy nem kell nagyot álmodni. SB győzelemként kell ünnepelni a 12.fordulóban elért első győzelmet, a meccs győztese tulajdonképpen legtöbbször a szimpatikus vesztes, nem a W-k száma határozza meg egy franchise sikerességét, nem jó játékosok kellenek hanem olyanok akik a már elbukott meccs második félidejében tudják megmutatni magukat, meg persze minek jó irányító ha van helyette szar!
Black! A szeretet erejét kell használnod, ne kételkedj a sikerben.

több mint 2 éve
Igazából emberünknek semmi köze a sportokhoz, se kedvenc csapata nincs, se kedvenc sportága, se mutatkozni nem mutatkozott sporteseményeken. Balhéja annyi van, hogy demokrata politikusok rendszeresen beleszállnak amiért a Walmart nevű örökölt világvezető cége amerikai átlag alatt tartja az alkalmazottjait. 8 évvel ezelőtt meg akarták puccsolni cégen belül a dolgozók újraválasztása előtt.
Cruyffista
77 éves. 5-10 év és ugyanott leszünk mint most...
Black_Adder
De addig Wilson 3-4 Szuper Bóvlt nyer 😳😳
Zalán
Na jó, de Wilson akkor is nyer 3-4 Szuper Bóvlt, ha nincs tulajunk, vagy ha Kanye West az...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 041 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Igazából emberünknek semmi köze a sportokhoz, se kedvenc csapata nincs, se kedvenc sportága, se mutatkozni nem mutatkozott sporteseményeken. Balhéja annyi van, hogy demokrata politikusok rendszeresen beleszállnak amiért a Walmart nevű örökölt világvezető cége amerikai átlag alatt tartja az alkalmazottjait. 8 évvel ezelőtt meg akarták puccsolni cégen belül a dolgozók újraválasztása előtt.

Egyetlen potenciális riválisa, Todd Boehly jelenleg a Chelseavel foglalkozik, jár a meccseikre, folyamatosan tárgyal. Valószínűleg miután olcsóbban megszerezheti, és egyben a csapat szurkolója is, így már nem aktuális neki a Broncos. De vele talán jobban járnank, több sikeres franchiseban van részesedése.
Cruyffista
Ilyen helyi Széles Gábornak tűnik… Remélem lesz denveri békemenet is Trump stratégiai nyugalma visszaszerzèse miatt..

több mint 2 éve
Cruyffista
Black_Adder
De addig Wilson 3-4 Szuper Bóvlt nyer 😳😳

több mint 2 éve
Cruyffista

több mint 2 éve

Egyetlen potenciális riválisa, Todd Boehly jelenleg a Chelseavel foglalkozik, jár a meccseikre, folyamatosan tárgyal. Valószínűleg miután olcsóbban megszerezheti, és egyben a csapat szurkolója is, így már nem aktuális neki a Broncos. De vele talán jobban járnank, több sikeres franchiseban van részesedése.
több mint 2 éve
Rob Walton 4m feletti ajánlatot tett a csapatért, és 2 hónapos cikkekben így szól: "If Walton is in the race, everybody else out". Tehát gyaníthatóan ő az új tulajunk.

Világ 18. leggazdagabb embere. Még nem néztem rendesen utána de elsőre nem találtam semmi olyat hogy alápörkölt volna valamelyik Trump vagy Bush kampánynak néhány milliárddal.
több mint 2 éve
Karimnak örülök, szükség lesz rá ebben az öltözőben, és ő is megérdemelne egy értelmezhető célokért küzdő csapatot.. Jó srác, nagyon, és DT is a karjára van varrva…

több mint 2 éve
Kjack in da house.

Mondjuk egzotikus lenne az Albert Okwuegbunam - Chigoziem Okonkwo vagy - Grant Calcaterra TE párossal rohamozni az AFC Westben… 🙈
Zalán
Ők ügyesek egyébként, de méretre inkább WR-ek NFL-szinten. Olyan kéne szvsz aki bármelyik ILB-nek missmatch és tudunk utazni csoportbeli riválisaink gyengéire. Igazából gyors WR is ezért férne el, mert potenciálisan gyenge DB jutna rá illetve Hamlert még nem láttuk ACL után. Én Jelani Woodsot (4. körbe várják) vagy Derrick Deese Jr-t (7.) hoznám TE-nek.

WR-nek Tyquan Thorntont (class egyik leggyorsabb játékosa) és D'Eriq Kinget (hibrid QB2, következő Tysom Hill) olvastam hogy jönnek látogatásra a nagyobb nevek közül. Harmadik napos mindkettő. Nekem Calvin Austin III kellene, ebben a futásorientált rendszerben tökéletesen meg tudnánk vele fingatni az ellenfeleket amolyan Deebo Samuel módra, de érte 3. kör elejét kéne adni, ami nem fér bele.

Ja meg egy UDFA lacrosse játékos is érkezni fog várhatóan kick returnernek. Jared Bernhardt a neve, tegnap volt nálunk látogatón. Amikor rákerestem valami QB highlightsot adott ki rá ahol pusztítóan rossz labdákkal kínálta meg a társakat.
több mint 2 éve
Gyakorlatilag minden második napos G/C hibrid OL prospectet interjúra hívtunk, ami nekem egyáltalán nem jutott eszembe, de ha abból indulok ki hogy Paton tavaly le akarta váltani Cushenberry-t ami úgy sikerült hogy jelenleg Meinerzzel kezdő RG-ként számolunk, akkor nem kizárt hogy megint nekimegy. Pláne hogy Risner és Glasgow ha nem lépnek idén szintet jövőre nem lesznek itt. Mondjuk ehhez nem ártana elcserélni valakit egy harmadik napos pickért, mert ezek a prospectek készek az azonnali beállásra.

Továbbá 4. körös speedster WR és RB, 3. körös TE és CB prospectekkel lesznek interjúk ahogy nézem. Emellett esetleges második kör közepébe várt lecsorgók OT Abraham Lucas, ILB Chad Muma, iDL Logan Hall.
Cruyffista
Mondjuk egzotikus lenne az Albert Okwuegbunam - Chigoziem Okonkwo vagy - Grant Calcaterra TE párossal rohamozni az AFC Westben… 🙈