NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 357
Javonte: rush: 203 carry, 903 yard, 4 TD, 2 fumbles, 4.4 y/a rec: 316 yard, 3 TD, pff overall rating: 75.9

Melvin: rush: 203 carrs, 918 yard, 8 TD, 3 fumbles, 4.5 y/a rec: 213 yard, 2 TD, pff overall rating: 77.8
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
Tényleg nem akarom védeni Gordont, de...
Ezekiel Elliot ki szerint gagyi RB? Csak mert 2015 óta eggyel több fumblija van mint Gordonnak. Mennyit is keres Elliot? 18milliót?

Gordon számai: 1761 total touches for 8388 yards, 67 TDs, 21 Fumbles. Minden 400. yardjára jut 1 fumbli (84 labdaérintésenként 1) Minden 26. érintése pontszerző akció. Nézzünk egy HOF Terrel Davist ugyanezekkel a számokkal.
1824 touches for 8887 yards, 65 TDs, 20 Fumbles. 440 yard/fumbli, (91 labdaérintésenként 1) Minden 28. érintése pontszerző.
Gondolom Terrel Davist senki se kutyázza, márpedig a számaik szinte centire azonosak. Még a yard átlaguk is 4.76/4.87.
Tudom, tudom, ez csak stat. meg játék a számokkal na de na.

Én is örülnék 2 Javonte-nak mert imádom a játékát. De Gordon ezért a pénzért amit idén kap, kiváló (vissza)igazolás. Szerintem.
dreadman
Mi a W-L arányuk?
Ki mennyi po-meccsen vett részt, ott milyen statjaik vannak? Mert a liga ott kezdődik.
Ez a számsor is csak azt bizonyítja, hogy lehet ugyanolyan számokat hozni, mint egy hof, és mégis a hasznod elenyésző.
Hány Gordon futásra emlékszel, azonnal, fejből, és hány Javonte-ra? Neki csak egy éve volt minderre..
Az egy elég fontos kérdés, milyen hatással lesz egy játékos az adott csapatrészre. Ha Gordon nem itt játszik az elmúlt két évben, pont igyanitt tartottunk volna. S senkinek nem hiányozna. Szóba sem kerülne mint oly sok futó a ligában. Ez megibt egy új csapat, azt mondtátok itt, 2023 a po run cél. Ezerszer inkább hozok az 5. körben vagy egy udfa-t idén Javonte mellé, és lássuk mi lesz belőle. Gordonkat bármikor szerzel a piacon.
Zalán
én túl sok gordon futásra emlékszem
középen -0.5yard vagy fubmle

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 041 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ezekiel Elliot ki szerint gagyi RB? Csak mert 2015 óta eggyel több fumblija van mint Gordonnak. Mennyit is keres Elliot? 18milliót?

Gordon számai: 1761 total touches for 8388 yards, 67 TDs, 21 Fumbles. Minden 400. yardjára jut 1 fumbli (84 labdaérintésenként 1) Minden 26. érintése pontszerző akció. Nézzünk egy HOF Terrel Davist ugyanezekkel a számokkal.
1824 touches for 8887 yards, 65 TDs, 20 Fumbles. 440 yard/fumbli, (91 labdaérintésenként 1) Minden 28. érintése pontszerző.
Gondolom Terrel Davist senki se kutyázza, márpedig a számaik szinte centire azonosak. Még a yard átlaguk is 4.76/4.87.

Én is örülnék 2 Javonte-nak mert imádom a játékát. De Gordon ezért a pénzért amit idén kap, kiváló (vissza)igazolás. Szerintem.
dreadman
Mi a W-L arányuk?
Ki mennyi po-meccsen vett részt, ott milyen statjaik vannak? Mert a liga ott kezdődik.
Ez a számsor is csak azt bizonyítja, hogy lehet ugyanolyan számokat hozni, mint egy hof, és mégis a hasznod elenyésző.
Hány Gordon futásra emlékszel, azonnal, fejből, és hány Javonte-ra? Neki csak egy éve volt minderre..
Az egy elég fontos kérdés, milyen hatással lesz egy játékos az adott csapatrészre. Ha Gordon nem itt játszik az elmúlt két évben, pont igyanitt tartottunk volna. S senkinek nem hiányozna. Szóba sem kerülne mint oly sok futó a ligában. Ez megibt egy új csapat, azt mondtátok itt, 2023 a po run cél. Ezerszer inkább hozok az 5. körben vagy egy udfa-t idén Javonte mellé, és lássuk mi lesz belőle. Gordonkat bármikor szerzel a piacon.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
sztem se zeke se gordon nem jó rb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dreadman Denver Broncos 159

Positive Vibration
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 041 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Látom Gordon körül megint vannak vélemény-különbségek. Meg hogy minden szép játékára van ugyanannyi balf...kodása. E így konkrétan nem igaz, mert simán össze lehetne szedni tavalyról vagy 20 átlag feletti játékát amire jutott 2 vagy 3 fumblija. De hogy azokon meccsek mentek el. Nem, a meccsek nem egy játékon mennek el, hanem azt azt megelőző 58 percen. Gordonnak nekem csak a fizujával volt gondom, most annyit kap amennyit kellett volna kapjon az elmúlt két szezonban. És szerintem is RB2 lesz. Úgy, hogy a ligában szerintem van nála vagy tíz vacakabb RB1.
Lindsey-t meg hagytuk elkallódni, akár tudott blokkolni akár nem, jobban meg kellett volna becsülni.
dreadman
Gordon simán RB1 szint a számai alapján fumblitisz ide v oda. Amiatt lett pária, mert sokat kért és kapott. 2,5 M a szerződése, ami 5-re nőhet, simán jó deal, bőven fog ennyit hozzátenni.

Lindsayt én szerettem, de valszeg az ügynöke unszolására úgy gondolta h sokkal nagyobb fizut érdemel, azóta két csapatban bukott meg, úgy h mindkét helyen bűnrossz volt.
| ésmielőtt rákezdenétek:
1) semmi bajom a sráccal, GM játékban újraigazoltam még a tavalyi rettenete után is, annak is örültem volna ha vetminért idejön
2) tudom h milyen szinten volt, de hadd ne a mi hibánk legyen h azóta szar
|
Általános Doktor
Konkrétan volt egy udfa pénzes első kèt idényében 1000 yardos, labdát sosem vesztő, pro bowlba eljutó futónk, aki ráadásul helyi sràc volt. Kibaszottul tudott futni. Futó, fut. Azért. Ráhozták Gordont csilliárdokért, aki ráadásul dobálta el a lasztikat, miközben kurvára nem az marad meg bennem, mekkora blokkzsák az emberke. Hoztàk akkor teljesen feleslegesen, amikor nem egy csilliárdos futóra voltunk attól, hogy po-ért menjünk. Ès mellesleg semmit nem javult összességében a csapat futssteljesítménye, és az O eredményessége a jobb blokktól. Viszont Lindsay tehetségét és fejlődését, akàr blokkban, keresztbevertük. Okè, nehezen nyeltem le, meg még Teddyt is hozták.. De legyen, hisz új vezetés van… Hoznak egy futót fentről, akiről kiderül, hogy egy állat a pali. Túlteszem magam Lindsay-n, mert én csak egy sokat nem értő pesti fotelBronco vagyok. Már az idényben is lehetett làtni, hogy Javonte lenyomta Gordont, még ha Gordonnak jobb is volt a második idénye. Oké, lejár a kibaszott szerződése, ès elkezdjük azt játszani Pukival, amit Lindsay-vel. Tavaly ilyenkor azzal nyugtatgattatok, hogy Teddyt cserének hozták, jó esetben pályán sem làtjuk, ha már igen, akkor úgy is édes mindegy. Akkor sem nyaltam be. De nem vitatkoztam tovább. Most mondom, hogy Gordon kezdeni jön, legjobb esetben is 50-50-re. Ne legyen igazam. Nyilván lényegtelen mit érzek, de egyet tudok. Ez számomra egy játék, élvezeti értèk.. És baszki én Javontét szeretném nèzni, mert kibaszott élmény minden megmozdulása. Ez van. Tehát köpködni fogok Gordonra. Lindsay pályafutàsát pedig nagyon vastagon mi basztuk szét.. Azon ne csodálkozzunk már, hogy a tavalyi Houstonban nem lett főnix madár.
Zalán
Én megértem a gordonos ellenszenvet, de ugyan mit basztuk szét Lindsay karrierjén? Max nem becsültük meg a szerződésénél, ezt meg tudnám érteni, de valójában olcsóbban írt alá a Texanshoz, mint amit nálunk kapott volna, szal ez is sántít.
Egyebekben meg Gordon egyáltalán nem szar futó | és ettől még valóban felesleges volt annyiért ott, de ennyiért itt nem az szvsz | .
Általános Doktor
A nem becsültük meg ez esetben egyenlő a szétbasztukkal. Mert szétbasztuk. Mert hoztunk elè valakit, akire semmi szükség nem volt, akkor is így gondoltuk és az idő is ezt igazolta, ès elvettük Lindsay snapszámát, akkor amikor kurvára topon volt. Ha Gordon ekkora talent, miért most igazoljuk vissza? Miért nem kellett senkinek? Ha Gordon hatással volt az O-ra, akkor miért volt ilyen minősíthetetlen az O? Tipikus vele is csak többen vagyunk manus.

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Látom Gordon körül megint vannak vélemény-különbségek. Meg hogy minden szép játékára van ugyanannyi balf...kodása. E így konkrétan nem igaz, mert simán össze lehetne szedni tavalyról vagy 20 átlag feletti játékát amire jutott 2 vagy 3 fumblija. De hogy azokon meccsek mentek el. Nem, a meccsek nem egy játékon mennek el, hanem azt azt megelőző 58 percen. Gordonnak nekem csak a fizujával volt gondom, most annyit kap amennyit kellett volna kapjon az elmúlt két szezonban. És szerintem is RB2 lesz. Úgy, hogy a ligában szerintem van nála vagy tíz vacakabb RB1.
Lindsey-t meg hagytuk elkallódni, akár tudott blokkolni akár nem, jobban meg kellett volna becsülni.
dreadman
Gordon simán RB1 szint a számai alapján fumblitisz ide v oda. Amiatt lett pária, mert sokat kért és kapott. 2,5 M a szerződése, ami 5-re nőhet, simán jó deal, bőven fog ennyit hozzátenni.

Lindsayt én szerettem, de valszeg az ügynöke unszolására úgy gondolta h sokkal nagyobb fizut érdemel, azóta két csapatban bukott meg, úgy h mindkét helyen bűnrossz volt.
1) semmi bajom a sráccal, GM játékban újraigazoltam még a tavalyi rettenete után is, annak is örültem volna ha vetminért idejön
|
Általános Doktor
Konkrétan volt egy udfa pénzes első kèt idényében 1000 yardos, labdát sosem vesztő, pro bowlba eljutó futónk, aki ráadásul helyi sràc volt. Kibaszottul tudott futni. Futó, fut. Azért. Ráhozták Gordont csilliárdokért, aki ráadásul dobálta el a lasztikat, miközben kurvára nem az marad meg bennem, mekkora blokkzsák az emberke. Hoztàk akkor teljesen feleslegesen, amikor nem egy csilliárdos futóra voltunk attól, hogy po-ért menjünk. Ès mellesleg semmit nem javult összességében a csapat futssteljesítménye, és az O eredményessége a jobb blokktól. Viszont Lindsay tehetségét és fejlődését, akàr blokkban, keresztbevertük. Okè, nehezen nyeltem le, meg még Teddyt is hozták.. De legyen, hisz új vezetés van… Hoznak egy futót fentről, akiről kiderül, hogy egy állat a pali. Túlteszem magam Lindsay-n, mert én csak egy sokat nem értő pesti fotelBronco vagyok. Már az idényben is lehetett làtni, hogy Javonte lenyomta Gordont, még ha Gordonnak jobb is volt a második idénye. Oké, lejár a kibaszott szerződése, ès elkezdjük azt játszani Pukival, amit Lindsay-vel. Tavaly ilyenkor azzal nyugtatgattatok, hogy Teddyt cserének hozták, jó esetben pályán sem làtjuk, ha már igen, akkor úgy is édes mindegy. Akkor sem nyaltam be. De nem vitatkoztam tovább. Most mondom, hogy Gordon kezdeni jön, legjobb esetben is 50-50-re. Ne legyen igazam. Nyilván lényegtelen mit érzek, de egyet tudok. Ez számomra egy játék, élvezeti értèk.. És baszki én Javontét szeretném nèzni, mert kibaszott élmény minden megmozdulása. Ez van. Tehát köpködni fogok Gordonra. Lindsay pályafutàsát pedig nagyon vastagon mi basztuk szét.. Azon ne csodálkozzunk már, hogy a tavalyi Houstonban nem lett főnix madár.
Zalán
Én megértem a gordonos ellenszenvet, de ugyan mit basztuk szét Lindsay karrierjén? Max nem becsültük meg a szerződésénél, ezt meg tudnám érteni, de valójában olcsóbban írt alá a Texanshoz, mint amit nálunk kapott volna, szal ez is sántít.
Egyebekben meg Gordon egyáltalán nem szar futó | és ettől még valóban felesleges volt annyiért ott, de ennyiért itt nem az szvsz | .

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
dreadman

|
Általános Doktor

Szerkesztette: Zalán

több mint 2 éve
Közben jött egy CB a Seahawks-ból. Blessuan Austin.
Meg egy WR/ Punt Returner Trey Quinn.

Szerkesztette: dreadman

Positive Vibration
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gordon korábbi szerződése szúrta a szememet, de ez nem. Nem azért, mert úgy gondolnám, hogy megéri, mert nem gondolom ezt. Én Javonta mellé vetmin plusz morzsákért hoztam volna valakit Marlon Macktől Freemanig, Breida-tól Ronald Jones-ig bármelyiket. Azokat a pihenő snapeket amikor Javonte helyett beállnak mindegyik le tudja úgy hozni, hogy nem esik vissza miatta a futás / blokkolás / offense overall.

Egyszerűen ez a 2-2.5 millió nem tétel. Egy bő millióval több, mintha vetmines lenne. Gordonnak számít, cap szempontból semmi jelentősége. Úgyhogy tőlem aztán jöjjön, nem különösebben érdekel. Ha meg egy Fournette sztori lesz belőle - bejutunk a playoffban és kiderül, hogy ott nagy segítség lesz mert Javonte lesérült -, akkor utólag még meg is dícsérem majd Patont.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
dreadman

|

több mint 2 éve

Positive Vibration
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Az összefüggés pont az, hogy vannak mások a csapatban akik nem tudnak blokkolni és senkit nem zavar, lindsaynek viszont mennie kellett mert nem tud blokkolni.
btw, Shanny-féle offenseben igenis fontos, hogy tudjon blokkolni a WR. És Hackett igenis oldja meg, hogy egy Jeudy-féle tehetségnek helyet talál benne, akár úgy hogy kellő szintre hozza a blokkolási képességeit, akár úgy hogy neki mégse kelljen blokkolnia. Egy udfa futóra nem kell átszabni a playbookot, ellenben Lindsay rookie éve sokkal jobb volt mint Jeudy bármelyik profi éve, szóval akár lehetne is vagy akár jeudyról is lemondhatnánk. Mindegy. Majd ha elmennek és valakinek hiányzk hirtelen elő lehet venni, hogy de nem tudtak blokkolni és route futásban rosszabb WR lesz Jeudy helyett, de majd hirtelen rájövünk hogy komplexebb játákos kell. Egyébként igen, komplexebb játékos kell, mint Okwuegbunam vagy Jeudy. Szerencsére Sutton és Patrick ilyen szempontból komplexebbek úgyhogy csak az a kérdés, hogy ki tudjuk-e használni azt amiben Jeudy jó lenne. Eddig nem igazán tudtuk. Wilsonnak se az ütempasszok az erősségei. Más úton-módon is lehetne kamatoztatni a képességeit, meglátjuk sikerül-e. Albert O meg könnyen lehet hogy már idén sem lesz 1. számú TE, bár nem örülnék egy TE picknek. Nem azért mert nincs rá szükség ha úgy dőlnek drafton a dominók, hanem annyi picket dobtunk ide ki, hogy fizikailag irritálna, független attól, hogy Paton mennyit költött a posztra én a Broncost követem, nem Patont...

Gordon nem fog ST-ben játszani. Ha Boone nem RB hanem ST játékos, akkor nem értem az összefüggést Gordon visszahozatala és Boone kirúghatósága között. Btw, Boone ST playának is szar igazolás volt. 73 darab snap, 1 solo tacke + 1 assist, nem csodálom ha nem tud megmondani, hogy milyen volt, mert semmilyen. Lehetett volna észrevétlen de hasznos tagja az ST-nek, csak az egész ST szar volt. Ez tudományos tény. Ennek szerintem 2 oka volt.
1. szar koordinátor
2. keretszűkítéskor nem kapott kellő súlyt hogy ki hogyan tud ST-ben játszani.
Gondolkoztam hogy ideírjam-e a gyenge/vékony keretet, de egyrészt ezzel sokan az eredmény tükrében sem értetek egyet, mert világverő kerettel voltunk 5 éven keresztül 5-11 és 7-9 között, másrészt bár a depth játszik az ST-ben, valójában attól hogy valaki gyengébb CB mint más ST-ben még lehet jobb és a vén demens fasz dokumentáltan leszarta az ST-t a defense javára. Ilyen szempontból hogy Boone ST-be jött megállhatja a helyét, csak annak (is) drága volt és nem volt jó, mint azt az eredmény mutatja. Fel tehetjük ugye a kérdést, hogy Lindsayvel mennyivel jártunk volna rosszabbul, de 4 darab futásra az "még sokabb" lett volna, amit ő kért. Ha marad, akkor - mivel Gordonnak volt szerződése, ráadásul jó szar szerződése - akkor Williams nem jön. Williams igéretes játékos. Nem a legjobb választás 2. körben az RB, de ha udfa-ként jön a 2. körben meg egy bust, akkor nem néznénk az árát, úgyhogy ne is nézzük az árát lépjünk túl Lindsayn. Csak ettől még Boone szar tranzakció volt, és Gordon visszahozatala se ettől lesz jó, ha jó lesz. Nem lesz az.

Most tegyük fel, hogy Gordon valóban RB2-nek jött vissza és fogjuk a vén demens faszra Williams viszonylagos mellőzését, rá most már mindent lehet fogni, bár tavaly ilyenkor még a nagy menetelés volt elképzelhető vele.
Szóval amíg a padon ül a fumblegyár és nem veszít el évenként 2-3 meccset mint ahogy szokott, nem fog zavarni a pénze. Mármint fog, csak nem annyira, hogy pampogjak róla. Boone-t se én hoztam fel, szar szerződés az is, de nincs akkora hordereje, hogy érdemben foglalkozzunk vele önmagában. Ez a Gordon deal sem ver akkora hullámokat. Lindsaynek lefőtt, ennyi volt. A problémám, hogy veterán kiegszítőnek pont egy megbízható játékos kéne, gordon ennek az ellenkezőjéről hírhedt. Közben foglalja a helyet egy fiatal RB elől, akinek még felfelé ívélne a pályája. És tényleg lehet ilyet udfa-n is találni. De ha nem sikerül, akkor is elviszi Williams egyedül a futójátékot. Ha meg lesérül, Gordon se ment meg minket. Épp ellenkezőleg, azt hisszük van B terv csak az működésképtelen...

5 év múlva a Wilson és a Von Miller trade fogja meghatározni ezt az offseasont (tudom, hogy Von Miller offseason előtt lett elcserélve) ha minden jól megy Gordonra nem is emlékszünk majd, de "semmi jövőbe mutató haszna". Nem ő az egyetlen, de most épp ő az aktuális. Nem fogunk vele foglalkozni, ha Williams Clinton Portis számokat hoz.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Ez megint masszív elfogultság. Albert O egy harmadik napos pass catcher TE rookie contracton. Ha most kapott volna hosszabbítást érteném az összefüggést, de most cutolni kéne? Jeudy esetében irreleváns, a legtöbb slot, route runner, gyalogkakukk WR nem tud blokkolni, kellően értékesek esetében direkt kerülik sikeresebb csapatoknál is. Lindsay-nek 2.5 milliót ajánlott tavaly Paton. Nem kérte. Ő maga kérte, hogy engedjük el. Elment 3 millióért játszani az 1/1 favorit Texansba ahol megbukott az említett okok miatt. Tegyük hozzá futásban is, Burkhead köröket vert rá, míg ő az egyik legrosszabb y/a átlagot hozta (2.6). Jelenleg a ligában maradásért küzd. Tehát ha már tankoló szinten is vannak követelmények, mondhatjuk fontosnak. Lindsay egy nagyon jó futó, futásban, és ebben sokkal jobb volt nálunk mint Gordon. Ha olyan játékosra lenne szüksegünk, akinek csak a darálás a feladata, őt hoztam volna. Ráadásul itt a mit nem tud kiemelés pont Gordonnál van a fumblik esetében. Lindsay-től senki nem veszi el amiben itt kiemelkedő szint volt, Gordontól viszont elvesszük, hogy komplexebb játékos, és falak hozzáadott értékét tekintve advanced statokban a felülteljesítő játékosok között van akikből nincs 32 a ligában. Mindeközben RB2-k kózött a nyers yard, td statjai is kimagaslóak.

Gordon nem egy 8.5 milliós futó, és ilyen tekintetben ár-érték arányban szar igazolás volt, hanem annyi amennyit most kapott. Igazából mindegy is mennyi a garantált, lehet 3,5 is, ez így bónuszos felépítésben rendben van, mert akkor kapja meg az egészet, ha jó lesz a csapat vele és RB1 számokat hoz. És ez tipikusan egy olyan elem, amit snapekért harcoló játékosok szoktak megkapni ösztönzőként, ennél jobban nem mutathatná semmi, hogy most előre kimondták a rangsort. De ez igazából már abból is kimondható, hogy nem volt prioritás. Ha oda terveznénk neki adni a labdát 50-50, nem most igazoltuk volna le.

Nem tudom kellett-e a másik 31 csapatnak, de a Ravenses vizitje amit említettem, az például tény. Emellett FA rankingokban inkább az RB listák elején volt, és akik alatta voltak, nehányan hasonló pénzt kaptak.

Boone tavaly nem szűk rotációs futónak jött (Williams és Gordon mellett RB3 poszt nem is létezett), hanem azért meg borzasztó lassú volt az ST és kellett valaki aki konzisztensen oda tud érni időben a returnerhez. Fogalmam sincs ebben milyen volt, nem néztem, így nem tudom megítélni. Az only ST túlfizetés miatt cutolnám, ha ez már nem szükséges sebtapasz.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Én se örülök Gordonnak. Azt a 2,5 (5) milliót lenyelném, de Gordon nagyon nagyon nem kellene ebbe a csapatba. Semmi szükség rá véleményem szerint. És oké, hogy Hackett egy run heavy #O-t fog futtatni, amihez nem árt több minőségi RB (bár Gordon szerintem véleményesen az, mert ugyan vannak szép játékai, de ezekre jut 1v1-ben kb egy hatalmas hiba is), de szerintem az elmúlt évek pont azt bizonyították, hogy egy fasza rendszerben egy UDFA futó is AllPro-nak tud kinézni (plusz nálunk már tradíció a penge UDFA RB). Szóval szerintem Williams mellé bőven elég lett vna egy UDFA, aztán had szóljon.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
árpilis 26-án, közvetlen a draft előtt sok az 5M apy valakiért aki lassan 2 hónapja nem kellett sehová. Persze érdeklődött iránta mind a 32 csapat tudom, csak senki más nem fizetett neki up-to 5M, csak mi...

Boone kivágása hatalmas sikerstory lenne. Ha nem vágjuk ki és idén is lesz 4 azaz négy darab futása, az is hatalmas sikerstory. Látom a sorok számából, hogy nagyon próbáljuk magyarázni miért jó amit RB poszton csinálunk, csak az a baj, hogy nem az. Érted, nem baj, hogy túlfizetünk egy RBt mert majd kivágunk egy másik túlfizetett RB-t. Btw, egyáltalán nem biztos hogy kivágjuk Boone-t.

Williamset majd idén is óvjuk a sérülésektől vagy lesz más magyarázat, hogy miért van fent elveszteni a labdát Grodon. btw tavayl össze-vissza csináltunk minden hülyeséget. A csapat arcát eltrédeljük mert a pick fontosabb, de több picket adtunk olyan játékosért tavaly szezon közben, akik már most nincsenek a csapatban, mert fontosabb hogy meneteljen a csapat előre, ne hátra, mindegy hogy szakadék van előttünk.
Persze attól hogy irracionálisan mindenféle hülyeséget csinálunk ami a zsinórban 5. losing seasonhöz vezet csak a tagadás fázisban ezt valahogy nem vesszük észre, attól még egy-egy dologban lehetne racionalitás, csak a kezdő is Gordon volt, nem csak a snapszámot kapta meg... Ezen a ponton egyszerűen valószínűbb, hogy ő a szentfazék...
Amúgy ezen a ponton mondjuk az 1000 yard semmit nem ér, de egy rookienak talán még számított volna, amikor már minden más úgy is mindegy. Egy kis önbizalomlöket. Veszteni való nem sok van. nem azon a meccsenkénti +1-2 futáson múlt volna...

Mindjárt sikerül bebizonyítani, hogy Lindsay szar játékos. Egy problémám van. Ott van okwueakárki, aki szintén nem tud blokkolni. Ő TE. Neki kéne tudnia. de ez nem baj. De Lindsaynél baj oké. Ott van Jeudy nem tud vagy nem hajlandó blokkolni, ezzel be fogja szűkíteni a playbookot akármilyen personel is van fent mellette. De senkit nem zavar, mert milyen jó route runner. Lindsay, mióta vissza lett vonva a tender, hirtelen nem egy pro bowler RB, hanem egy liability, nem számít hogy hogyan tud futni csak az számít, hogy mit NEM tud csinálni....

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Zalán
Ha ez megnyugtat:
- "up to 5m", amivel az ügynökök takargatják a valóságot, egyébként azt írják kareem jackson tipusú a szerződés, tehát kb 1 év 2m + bonuszok
- ha kerekítjük 1 év 2.5-re ennek a felét Boone kivágásával sporoljuk és marad az ide szánt pick is
- tavaly Williamset ovtuk a sérüléstől tet nelkuli szezonban, ezért volt 50-50 a snapszam
- Lindsay nem tud blokkolni, elkapni, st-ben játszani, ő a profilja miatt nem kell, nem azért mert gordont jobb _futónak_ tartjuk
- a szintén futásorientált po-csapat ravens volt az egyik legnagyobb rivális gordonért
- úgy korrekt ha megemlítjük hogy a fal is ugyanolyan szinvonalu volt előtte, ha nem rosszabb
több mint 2 éve
Egy pillanatig nem örülök Gordonnak, és teljesen mindegy mekkora spanja Wilsonnak. Egy rossz csapatban nem volt rossz tavaly, de most arra lesz jó, hogy Javonte kiteljesedését visszafogja. Persze lesz pár látványos futása, meg 6-7 td-je és két idióta labdavesztése, de 5 millióért semmi jövőbe mutató haszna nem.. Faszomat. Már olyan jól alakultak a dolgok.. Túl jól is. Draft előtt szokás lesz Patontól egy agyatlan igazolás. Arról nem beszélve, hogy töredékáron hozhatta volna Lindsayt is, aki ugyanezt biztosan lehozná. Persze belé csak mi vagyunk elfogultak, a liga objektivitása az, hogy nem való a ligába. Prüszkölök

több mint 2 éve
Gordon visszajött egy évre. Legalább a második napos + negyedik körös pickek mehetnek a többi posztra. Egyébként Wilsonnal ugyanoda jártak, nagy haverok.

Plusz Kyle Rudolph be van készítve ha nem jön TE a drafton, ebből arra tudok következtetni hogy nincs túl sok TE a boardunkon. Mondjuk akkor már visszajöhetne AJ is egy évre, ha nem jön az egyik ILB a drafton. Chad Muma vagy Troy Andersen nem lenne szar.

Needek: CB5, ILB2/OLB4 (Browningtól függően), pass rusher iDL csere, TE2. Elfér a pick: C, RT, WR5/KR, DT, QB2.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Vannak olyan hírek, illetve utalgatások Paton részéről, hogy második körbe felcsere nem kizárt ha a nagyon vágyott játékosok kózül valaki elkezd csúszni. Gondolom 2+3+4 lenne a csomag ha nagyon az elejébe kell menni, közepe felé lehet meg lehet uszni kevesebbel. Viszont így gondolom a másik harmadikból kéne több 4., 5. kört csinálni ami necces.

Igazából CB, DT azok akikért lenne értelme, esetleg Raimannért (OT), aki a posztján tényleg csúcs prospect és többet tud mint a 3. körös állomány. RB, WR, TE, OLB, G posztokon nem látok nagy különbséget. ILB, S, C esetében van egy kevés attól függően kik csúsznak, de azért na.

Amit el tudok képzelni még, hogy van egy konkrét OLB kiszemeltünk és nem akarunk mást ha őt el tudjuk hozni. Például Ojabo.
több mint 2 éve
Patonnal volt egy hosszabb interjú a draft előtt, semmi eget rengető (az első körbe nem fogunk visszatradelni, a második napon már tervezünk mozogni, akár felfele is, de valószínűbb a lefele mozgás).
 www.youtube.com/watch?v=QtVzuraWXLM

Ami nagyon tetszett, az az h hogy lehet áldásnak felfogni h nincs első körünk:
 twitter.com/Broncos/status/1517544222605418496?s=20&t=fAK44glTIhHCvsIAn7gv2A
Általános Doktor
Engem az sem zavar, ha állatos pornót néz, csak a második napon legyen az agyánál és huzzon ki két azonnal kezdő csávó talentet… 😋

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jackson mondjuk nem lenne rossz, versenyezhet Hamlerrel a speedster posztert 🙂

több mint 2 éve
Általános Doktor
Oké, de akkor jövőre csak 2022-es highlightokat nézhetnek róla az első választásig. Ha az kitart addig, akkor minden rendben.
Black_Adder
Jövőre SB LVII highlightokat akarnak nézni Wilsonról, sztem fognak is 😉

több mint 2 éve
Általános Doktor
Oké, de akkor jövőre csak 2022-es highlightokat nézhetnek róla az első választásig. Ha az kitart addig, akkor minden rendben.

több mint 2 éve
Patonnal volt egy hosszabb interjú a draft előtt, semmi eget rengető (az első körbe nem fogunk visszatradelni, a második napon már tervezünk mozogni, akár felfele is, de valószínűbb a lefele mozgás).
 www.youtube.com/watch?v=QtVzuraWXLM