NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Ezek a fejlesztések mennyire szoktak sikeresek lenni? Én nem nagyon láttam még erre valóban működő példát. Az olb ráadásul elöl van a fontossági sorban. Persze cb van hogy átmegy s-be. De ilyen átnevelőtáboros olb aki elit is lett, van a világtörténelemben?
Zalán
Nálunk anno Ryan Shazier játszott ILB/OLB hibridet, de az ő tehetségével és mentalitásával meg motorjával nem volt nehéz.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Ezek a fejlesztések mennyire szoktak sikeresek lenni? Én nem nagyon láttam még erre valóban működő példát. Az olb ráadásul elöl van a fontossági sorban. Persze cb van hogy átmegy s-be. De ilyen átnevelőtáboros olb aki elit is lett, van a világtörténelemben?
Zalán
Nem hiszem hogy az elit itt a cél 🙂 A hitványnál jobb töltelék a belőtt színvonal
FLZOLI
Szerintem ha a hitvanynal jobb lenne az elvárás hoztunk vna vmi journeyman-t.

Gondolom Browning-ban látnak vmit, aki akar be is johet. Itt van az offseason, lehet próbálkozni. 😊

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 041 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
Nem hiszem hogy az elit itt a cél 🙂 A hitványnál jobb töltelék a belőtt színvonal
FLZOLI
Ha ez így van, az szomorú, bele se kezdjünk..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 041 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Most lehet rosszul emlékszem, de szerintem Lock ugyanígy kezdte, első OTAk előtt megkezdte az összeszokást a csapattársakkal egy történelmien jó A+ draft után, Von Miller is megmondta, hogy végre igazi vezér van irányító poszton Manning óta először, mindezek mellé a kókler helyett végre egy hozzáértő edzőnk volt végre elindulhatott a franchise felfelé... 3 év múlva a mostani vibera fogunk emlékezni?

Nem azt mondom, hogy nem lesz jobb, hanem hogy ha jobb lesz nem ezek miatt a képkockák miatt lesz, nem a márciusi vibe miatt lesz. Majd amikor kikapunk zsinórban 3×, akkor kell tehetség ahhoz, hogy ne savanyúsör vibe legyen, hanem valami pozitív, ami átlendít a hullámvölgyön...

Az offseasont annyiszor megnyertük az elmúlt években, most már hagyhatnánk valamit a regular seasonre is, post seasonről nem is beszélve...
Black_Adder
Ez nyilván így van, és így történt.
De újra újrakezdés van. Minden poszton új emberkékkel. Pontosan azért történik, mert helyben is látják, hova jutottunk. Garancia nincs semmire. Erre az újrakezdésre sem lesz. Ha el is bukunk, nem úgy és abba fogunk, ahogy legutóbbi hat évben tettük. Fejreállni sokféleképpen lehet. De az újrakezdések törvénye, hogy újra hinni lehet abban, hogy ez lesz a felemelkedés fordulópontja. Elmentek a srácok dobigálni, elkezdeni megismerni egymást, összeszokni. És jó ezt most látni.. nincs foci, hiányzik már mindenkinek, főleg, mert végre most van olyan irànyítónk, aki ezerszer bizonyított, aki szintén egy ujjászületésre vágyik. És jó ezt látni.. 😊 Én drukkolok nekik… csak Fant hiányzik a képről, és remélem Jeudy már befutott…

Szerkesztette: Zalán

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Zalán

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 357
Nem elhanyagolható hír, hogy Gregory rotációjaként Browningot fogjuk használni akiben az edzői stáb látja a pass rusher kvalitásokat, akinek a kezdő ILB helyére ezeknél a snapeknél pedig addig Singleton/K'Waun Williams fog beállni. Mivel elég intenzív terhelése lesz ebben a rendszerben az OLB-knek, ez a formáció is sokat lesz így pályán. Ebben az esetben lehet jobb lenne csak simán visszaigazolni AJ-t kezdőnek Jewell mellé, és Browningot tekinteni a fejlesztendő pass rusher prospectnek. Onnantól mind korban, mind mélységben rendben lenne az ILB és OLB poszt.
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Most lehet rosszul emlékszem, de szerintem Lock ugyanígy kezdte, első OTAk előtt megkezdte az összeszokást a csapattársakkal egy történelmien jó A+ draft után, Von Miller is megmondta, hogy végre igazi vezér van irányító poszton Manning óta először, mindezek mellé a kókler helyett végre egy hozzáértő edzőnk volt végre elindulhatott a franchise felfelé... 3 év múlva a mostani vibera fogunk emlékezni?

Nem azt mondom, hogy nem lesz jobb, hanem hogy ha jobb lesz nem ezek miatt a képkockák miatt lesz, nem a márciusi vibe miatt lesz. Majd amikor kikapunk zsinórban 3×, akkor kell tehetség ahhoz, hogy ne savanyúsör vibe legyen, hanem valami pozitív, ami átlendít a hullámvölgyön...

Az offseasont annyiszor megnyertük az elmúlt években, most már hagyhatnánk valamit a regular seasonre is, post seasonről nem is beszélve...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Wilson nem vesztegeti az időt. 😊

roberto23
Már a csapat körüli vibe is sokkal jobb az új HC, QB érkezésétől.... Nincs az a terjengő savanyú sörrel itatott trágyaszag. Már csak valami értelmes, ambiciózus tulajt kéne találni Zoknibábné Family Co. helyett (mondjuk PM és haverjai) és végre elindulhat a franchise kifele a looser culture-ből.

több mint 2 éve
Shell vizitje jól sikerült állítólag, ő jöhet RT-nek még. Veterán safety igazolás szinte biztosan lesz. Mondjuk Jackson. Aztán ezek után nem sok pénzünk marad, azt inkább eltenném szezon közepére, amikor OBJ-ket vágnak ki.

Ha a fenti kettő jön akkor RB2, TE2, interior pass rusher 2, CB5 a tényleges lyukak.

Elférne még egy normális QB2, második nap szintű OT ILB OLB CB prospect hogy elkezdhessük őket építeni, és egy csere speedster WR Hamler mögé, hogy ne egy ember legyen a rosteren aki bárkit képes lefutni. Mindet nem, de ha a needeket és ezekből mondjuk kettőt megoldunk valahogy akkor az már jó.
több mint 2 éve
Várható még valami FA mozgolódás vagy már arccal a draft felé? RT, DE, LB, CB, S, RB2, TE2 kellene még, ennyit csak a fiatalokból nehéz lesz megoldani top pickek nélkül

2nd round: 64th overall
3rd round: 73rd and 96th overall
4th round: 111th and 112th overall
5th round: 150th overall
6th round: 194th overall
7th round: 246th overall

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Wilson nem vesztegeti az időt. 😊

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

slot CB
Black_Adder
Milyen minőséget képvisel ?
Zalán
Jót.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve

slot CB
Black_Adder
Milyen minőséget képvisel ?

több mint 2 éve

youtu.be/nY-erHSpdlM
több mint 2 éve

slot CB

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
A Lock témájú írásokért mindenkinek hatalmas köszönet!!!! 😊
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Drew Lockról valakinek nincs kedve összefoglalót írni a Hawks topicba, vagy, ha volt korábban ilyesmi, akkor átdobni!?

köszi előre is
Helmut the Dystopian Ride
Elég széles lesz a véleményskála a futureMVP-től a hulladéksz.rig 😀
| én az előbbi tábort erősít(ett)em |

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Drew Lockról valakinek nincs kedve összefoglalót írni a Hawks topicba, vagy, ha volt korábban ilyesmi, akkor átdobni!?

köszi előre is
több mint 2 éve
Ha tényleg így van akkor Hackettnek nem kell megfejteni a világot mágnestáblán a gyorsan érzékelhető fejlődésért.
Cruyffista
Ugyanezt gondoltuk tremendousjobról a kókler után...

több mint 2 éve
Brandon Shell érkezik vizitre. Seahawks RT-je volt, volt róla hír hogy szívesen játszana Wilsonnal és fordítva. A Seahawks is vissza akarja igazolni, de kivárt a hívásig. Pff rating 67, sack 3, penalties 1, 550 snap. Karrierje legerősebb éve nagyjából. Ez alapján nem jobb mint Massie, aki ennél kicsivel jobb idényt hozott nálunk, de nem tudom melyikük mennyire fit Hackett rendszerébe.

Mindenesetre az se biztos, hogy kezdene amennyiben szerződést kap. Anderson és Compton nem rossz versenytarsak.
több mint 2 éve
Most már semmi, mert Simmons lájkolta a posztjait.

Reed az új DC embere, Ramsnél játszott szezon elején. Nem fix 53-as roster igazolás.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Ha tényleg így van akkor Hackettnek nem kell megfejteni a világot mágnestáblán a gyorsan érzékelhető fejlődésért.

Collins a hírekkel ellentétben 22m garantált, ezt nem lett volna lehetetlen bepréselni, úgy látszik nem őt láttuk megoldásnak.
Cruyffista
Mi oka lenne ennek a soha nem játszott Cravensnek hülyeségeket beszélni erről az időszakról? Ő mondja ki, amit a csapat nem mer/mert. Szerintem ez sokkal súlyosabb ügy, mint eddig bármi. Csoda, hogy maradtak még romok, maradtak még játékosok, hogy van mire újra építkezni.
Nem az a bűn, és a F mínusz, hogy Von-t elengedte Paton, hanem az a bűn és az F mínusz, hogy ezt tették vele a SB óta eltelt hat szezonben. Mindezt itt Denverben.
Velejéig bűzlőtt az, ami az elmúlt öt év alatt történt. És ebben a legnagyobb felelőssége Elwaynek és a Ellisnek van. Kubesig volt észnél Elway. Vagy addig sem. Vagy addig vitte a Manning sztori. Olyan Mészöly Kálmán típusú arc, csodálatos pályafutás, sikerek vezetőként, karizmából megoldja.. De a karizmából megoldja egy idő után minden esetben lelepleződik. Mert nincs benne a professzionalizmus. Kár volt ennyire lerombolnia az első öt évben felépített GM-nimbuszt. Azért tisztelem, mert belátta és át tudta engedni a helyét, és talán Paton az az ember lesz, aki egy fiatal, sikerre éhes edzővel megfordítja ennek a csodálatos városnak, államnak a csapatát. Örültem Patonnak, majd fenntartásokkal voltam vele, tavaly is hangzatos volt qb ügyben, és úgy éreztem, nem tartotta a szavát. De nem ástam el. Vártam a folytatást. Egyelőre tetszik, amin megyünk. Wilson is egy hasonló traumatizált öltözőből jön. Most, márciusban nagyon is hiszek benne, hogy itt minden és mindenki megújul, újjászületik. Persze hiányozni fog a draft a következő két évben. Azért a 2023-as második kör megmaradhatott volna. Ez az ára az elmúlt évek nihilizmusának.
Érezni, hogy friss levegő érkezett Denverbe. És én most ezt teli tüdőre szívom szeptemberig... 😊

Szerkesztette: Zalán

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Közben J.R Reed Safety-t leigazoltuk
Valaki tud róla valamit?😅
noflyzone
Okos játékos, de lassú.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Shanny Magic Denver Broncos 201
Közben J.R Reed Safety-t leigazoltuk
Valaki tud róla valamit?😅

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City