Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Állítólag Rosburg is egyeztetett a tulajdonosokkal és bejelentkezett főállású HC-nak.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Ryans jöhet is ide ilyen D munkával… hozhatja magával kis Shanny-t Oc-nak.. 😊
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Kegyetlen látni hogy milyen rohadtul messze vagyunk egy PO-tól…Na mizu? Van valakinek új infoja az edzokeresesrol, ki van pole pozícióban az első koros interjúk után?Egyelőre mindenki po-csapatokat néz a klubházban, hogy jéé.. Ilyen is lehetne a futball?? Mahomes láb nélkül zabosan hozza a főcsoportdöntőt.. Aham. Mi meg ezt a brigádot akarjuk elkapni.. Én Quinn-t szeretném megúszni elsősorban. Aztán Caldwellt, s Payton a draftcetli miatt. De ház ezeknek a vágyaknak semmi alapja.
Én nem nagyon találtam semmit a napokban, bár lehet rossz helyen kerestem. 😀
roberto23
Zalán
több mint 2 éve
Na mizu? Van valakinek új infoja az edzokeresesrol, ki van pole pozícióban az első koros interjúk után?Egyelőre mindenki po-csapatokat néz a klubházban, hogy jéé.. Ilyen is lehetne a futball?? Mahomes láb nélkül zabosan hozza a főcsoportdöntőt.. Aham. Mi meg ezt a brigádot akarjuk elkapni.. Én Quinn-t szeretném megúszni elsősorban. Aztán Caldwellt, s Payton a draftcetli miatt. De ház ezeknek a vágyaknak semmi alapja.
Én nem nagyon találtam semmit a napokban, bár lehet rossz helyen kerestem. 😀
roberto23
több mint 2 éve
Na mizu? Van valakinek új infoja az edzokeresesrol, ki van pole pozícióban az első koros interjúk után?Én nem nagyon találtam semmit a napokban, bár lehet rossz helyen kerestem. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
A D# a szezon előrehaladtával azért szépen visszaesett:www.milehighreport.com/2023/1/21/23565065/broncos-news-dvoa-offense-defense-2022
Ebbe nyilván belejátszott h az Edge poszt a szezon elejéhez képest kiürült Gregory sérülése meg Chubb cseréje miatt, de az is látszik h ahogy kiismerték, úgy erodálódott az általános hatékonysága is.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Na de addig is 😊Én átgondoltam… Megúsznám ezt a Quinn, Caldwell, Payton vonalat.. Payton a draftcetli miatt is. Én odaadnám ismét valami null kilométeres hc-nak a csapatot újra, ha már nem lehet Rosburg papi. DeMeco Ryans, Morris, Shaw nekem jó is lesz. Ryans kis Shanny mellől jönne, nekem már ez szimpi. Persze, ha Caldwell lesz is, beállok mögé míg nem lesz 4 győzelme 9 forduló alatt.aztán 1 meccs után jön a nihil 😀
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy a kintiek is úgy látják, hogy előbb a győzelmek, s aztán a stadion. Elsöprő az elutasítottsága egy új létesítménynek. Jó lenne, ha a tulajka kívételesen hallgatna a szurkolókra. 😊 (Nem fog)
Zalán
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Én átgondoltam… Megúsznám ezt a Quinn, Caldwell, Payton vonalat.. Payton a draftcetli miatt is. Én odaadnám ismét valami null kilométeres hc-nak a csapatot újra, ha már nem lehet Rosburg papi. DeMeco Ryans, Morris, Shaw nekem jó is lesz. Ryans kis Shanny mellől jönne, nekem már ez szimpi. Persze, ha Caldwell lesz is, beállok mögé míg nem lesz 4 győzelme 9 forduló alatt.aztán 1 meccs után jön a nihil 😀
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy a kintiek is úgy látják, hogy előbb a győzelmek, s aztán a stadion. Elsöprő az elutasítottsága egy új létesítménynek. Jó lenne, ha a tulajka kívételesen hallgatna a szurkolókra. 😊 (Nem fog)
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Én átgondoltam… Megúsznám ezt a Quinn, Caldwell, Payton vonalat.. Payton a draftcetli miatt is. Én odaadnám ismét valami null kilométeres hc-nak a csapatot újra, ha már nem lehet Rosburg papi. DeMeco Ryans, Morris, Shaw nekem jó is lesz. Ryans kis Shanny mellől jönne, nekem már ez szimpi. Persze, ha Caldwell lesz is, beállok mögé míg nem lesz 4 győzelme 9 forduló alatt. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy a kintiek is úgy látják, hogy előbb a győzelmek, s aztán a stadion. Elsöprő az elutasítottsága egy új létesítménynek. Jó lenne, ha a tulajka kívételesen hallgatna a szurkolókra. 😊 (Nem fog)
több mint 2 éve
Ma volt neki az interjúja | és bár ezen a héten már annyi füst jött Payton felől h ott már tűznek is kell lennie de | , róla mi a tapasztalat mint HC?OFFolvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
Viszont hatalmas a baj.
Caldwell már Bamba Jabba szóval ő nem lehet Nagynév.
Dan Quinn viszont lehet Nagynév, ő még becenévszűz.
ON
Bazzani
peach
Olyan aki szerinted tud tanulni a hibáiból, így van esély rá h másodjára jobb legyen?

több mint 2 éve
Itt pont azt mondtam, hogy neki jó lesz a Nagynév.OFFolvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
Viszont hatalmas a baj.
ON
Bazzani
peach
A csapatok heteket gondolkodnak a tökéletes jelölt kiválasztásán 5-10 névből. Az esetek jó részében kiderül, hogy egy vak majom egy szakadt kalapból jobban választott volna náluk vezetőedzőt ha belerakják neki cetlin a neveket. Lásd a Lions cirka 50évig.
több mint 2 éve
OFFolvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
Viszont hatalmas a baj.
ON
Bazzani
peach
több mint 2 éve
OFFolvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
Viszont hatalmas a baj.
ON
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
válaszokat kell átbogarászni hozzá, egy csomó infót oszt meg a kérdezőkkel (pl ez alatt azt is írja, hogy Reich nem kap interjút, vagy hogy Caldwellt Rosburg hatására hívtuk meg interjúra)Na Klis megint teljesen Allbright ellen megy 🤦Am amit korábban írtál Allbrighttól, azt hol láttad? Mert én követem a podcastjét meg a twitterét, de nem láttam így leírva h Shaw kiesett volna (Everóról korábban a podcastben már mondta h nem sikerült jól az interjú).
- There is mutual interest between Payton and the Broncos to finalize a deal soon
- David Shaw is a serious sleeper candidate
Illetve a Titans el akarja vinni Outtent.
Cruyffista
Általános Doktor
twitter.com/AllbrightNFL/status/1615390191140900866?t=eC1AU1hFgPQmEBFNAPuUCg&s=19
több mint 2 éve
Na Klis megint teljesen Allbright ellen megy 🤦Am amit korábban írtál Allbrighttól, azt hol láttad? Mert én követem a podcastjét meg a twitterét, de nem láttam így leírva h Shaw kiesett volna (Everóról korábban a podcastben már mondta h nem sikerült jól az interjú).
- There is mutual interest between Payton and the Broncos to finalize a deal soon
Cruyffista

több mint 2 éve
Na Klis megint teljesen Allbright ellen megy 🤦- There is mutual interest between Payton and the Broncos to finalize a deal soon
több mint 2 éve
Halló Nyuszi… Itt Tigris 😋Jöjjön Caldwell.. Vele jön Bazza is simogatni. Nekem ez már jó… 😊Szia.
Zalán
Kerestél?
Bazzani
több mint 2 éve
OFFViszont hatalmas a baj.
ON
több mint 2 éve
Jöjjön Caldwell.. Vele jön Bazza is simogatni. Nekem ez már jó… 😊Szia.
Zalán
Kerestél?
több mint 2 éve
Nézve a jelölteketAllbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
- Evero és Shaw elbuktak az interjún, őket lehúzták a HC listáról
- Quinn előrébb van a listánkon mint Payton
- Úgy tudja Payton hamarosan aláír a Panthershöz
- Caldwellnek nagyon erős interjúja volt
Cruyffista
Amadeus von Dollárbaloldal
Szögek. Szögek mindenhol
Black_Adder
több mint 2 éve
Jöjjön Caldwell.. Vele jön Bazza is simogatni. Nekem ez már jó… 😊De miért?
Zalán
több mint 2 éve
Jöjjön Caldwell.. Vele jön Bazza is simogatni. Nekem ez már jó… 😊
több mint 2 éve
Nézve a jelölteketAllbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista

Szögek. Szögek mindenhol
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy Brady jön-e a Raidersbe...Nem mindegy, hogy kb. instant veszited a divizioelso posztot a Chiefsnek vagy arra is van eselyed. Azert akarmekkora nev vagy, 2-3 ev alatt kitesznek, ha nem jon az eredmeny (Hackett, mint kisnevu OC, 1 evet se kapott konkretan). Azt meg lehet latni, hogy ez a Chiefs a kovi 2-3 eves periodusban ugyanugy a Reid es Mahoems kettossel fog felallni. (en legalabbis igy gondolkodnek.)Mondjuk a Herbert elleni meccsekről most már van egy kis minta, nem épp fényes Chargers mérleggel. Ha valaki ezért nem jön ide, az jobb is ha a seggén marad.Szerintem nincs ilyen, hogy x vagy y az ellenfél QB, akkor nem is akarok oda menni.
Cruyffista
NFL HC az olyan állás, amiből csak 32 van a világon, az edzői szakma csúcsa ebben a sportágban, és egyikük sem tudhatja biztosan, hogy hányszor kap ilyen ajánlatot.
Másrészt, játékosok néha lesérülnek, balhéba keverednek, szerződnek ide-oda, stb... senki nem tudja biztosra mondani, hogy Mahomes vagy Herbert hol lesz 3 év múlva. Ez nem lehet szempont, szvsz.
Jan
undisputedly
több mint 2 éve
Ezt kéne így aláírni.Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊eddig messze a legjobb alternatíva.Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.Allbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Cruyffista
somoskovig
somoskovig
Cruyffista