NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Jó lenne, ha mind a négyen egészségesek maradnának idén mondjuk...Mert szerinted Vont kellett volna kitömni (51,5 M garantálttal, amiből 45-öt már át is utaltak neki), mint megtartani Chubbot és melléhozni Gregoryt? Ha az állásod múlna rajta, akkor ez elmúlt 3 éve alapján nyugodt szívvel azt mondanád h van még benne 3 évnyi átlag feletti/elit foci? Tényleg biztos h ő egymaga többet fog lerakni, mint a két említett úriember?Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselNem arról volt szó, hogy csak kölcsön adtuk és azért A+?
Zalán
Nem baj, nekünk van helyette Gregory és Chubb utóbbi 3 év alatt együttesen elért 18 sackje (tehát mondjuk fejenként 3 darab / év), így hasból azt gondolom hasonló áron...
Black_Adder
Én is qvára bírtam, és megérdemelten lesz meg a szobra a stadion előtt, de szakmai alapon nem értek egyet veled.
Így h nem jött vissza és "csak" az említett két játékos marad h romba döntse az ellen OL falának szélet, így egyezünk ki egy B+ban 😉
Szerk.: Vagy úgy is nézheted h meghúztad volna-e a ravaszt a tradenél, ha tudod h ennyit kell neki adni amikor év végén lejár a szerződése? 2+3. kör versus 51,5M garantált, 17,5M 3 évre bebetonzova, utána meg kozmetikának még 25Mx2. Így is hazaárulásnak néz ki?
Más:
A Wilson trade kapcsán örömteli ezt látni:
www.youtube.com/watch?v=hWgP9as0VVU
Wilson az idecserélése óta minden nap beszélt a WR-jeivel, közös dobálást is terveznek nemsokára Wilsonnál.
Utoljára ilyet PFM-nél éreztem a levegőben, reméljük ez is hasonlóan végződik.
Általános Doktor
KJ nagy fegyvere lehet Wilsonnak. Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak össze ezek.. Szerintem a trade legnagyobb vesztese Fant. Nézetem szerint ő sokkal többet ér, mint amit itt mutatott az elmúlt években. Pont egy Wilson hiányzott volna neki. Erre Wilson most Seattle-ben sincs. Nyilván kellett adni valami értéket is. És ha Jeudy és közte kell választani, kit küldjünk, én is Jeudy mellett döntöttem volna. Ki fog derülni, mit ér ez a Sutton, Patrick, Jeudy, Hamler négyes. Azt várom, hogy két szintet lép a brigád Wilsonnal.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Jonathon Cooper who? 😊Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselNem arról volt szó, hogy csak kölcsön adtuk és azért A+?
Zalán
Nem baj, nekünk van helyette Gregory és Chubb utóbbi 3 év alatt együttesen elért 18 sackje (tehát mondjuk fejenként 3 darab / év), így hasból azt gondolom hasonló áron...
Black_Adder
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Von nyilván olcsóbban jött volna haza, de a vezetőség annyira ezt nem erőltette.Az a gond, hogy Miller olyan szerződést kapott, amiben a harmadik évében 36 évesen sem lehet kirakni komoly károk nélkül, pláne hogy sanszosan tologatni is fogják minden PO kiesés után más erősítések érdekében. Ha ad is kedvezményt, ezzel nehéz versenyezni. Nekünk idén meg kell nézni mi hova illik, ha összeáll minden akkor mehetünk a PO-ban egyet mint a Bengals, egyébként meg jövöre kell all int mondani, és SB runt kiáltani. Ez a szerződés a Billsnek B+, nekünk C- lett volna. Biztos hosszútávon kockázatos felturbózása vs egyelőre építkezés alatt álló projekté.
Remélhetőleg behúz még 1 SB-t valamikor, a franchise is megérdemli amúgy hogy egyszer kijojjon nekik a lépés. Szép story lenne. A mezét úgyis itt fogják felhúzni majd
FLZOLI
több mint 2 éve
Von nyilván olcsóbban jött volna haza, de a vezetőség annyira ezt nem erőltette.Remélhetőleg behúz még 1 SB-t valamikor, a franchise is megérdemli amúgy hogy egyszer kijojjon nekik a lépés. Szép story lenne. A mezét úgyis itt fogják felhúzni majd
több mint 2 éve
Mert szerinted Vont kellett volna kitömni (51,5 M garantálttal, amiből 45-öt már át is utaltak neki), mint megtartani Chubbot és melléhozni Gregoryt? Ha az állásod múlna rajta, akkor ez elmúlt 3 éve alapján nyugodt szívvel azt mondanád h van még benne 3 évnyi átlag feletti/elit foci? Tényleg biztos h ő egymaga többet fog lerakni, mint a két említett úriember?Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselNem arról volt szó, hogy csak kölcsön adtuk és azért A+?
Zalán
Black_Adder
Én is qvára bírtam, és megérdemelten lesz meg a szobra a stadion előtt, de szakmai alapon nem értek egyet veled.
Így h nem jött vissza és "csak" az említett két játékos marad h romba döntse az ellen OL falának szélet, így egyezünk ki egy B+ban 😉
Szerk.: Vagy úgy is nézheted h meghúztad volna-e a ravaszt a tradenél, ha tudod h ennyit kell neki adni amikor év végén lejár a szerződése? 2+3. kör versus 51,5M garantált, 17,5M 3 évre bebetonzova, utána meg kozmetikának még 25Mx2. Így is hazaárulásnak néz ki?
Más:
A Wilson trade kapcsán örömteli ezt látni:
www.youtube.com/watch?v=hWgP9as0VVU
Wilson az idecserélése óta minden nap beszélt a WR-jeivel, közös dobálást is terveznek nemsokára Wilsonnál.
Utoljára ilyet PFM-nél éreztem a levegőben, reméljük ez is hasonlóan végződik.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
La’el Collins kivágvaBengals ki fogja tömni abszurd pénzzel szerintem, ők tényleg rá vártak.
Remélem Paton ezt a hírt várta😅
noflyzone
több mint 2 éve
Chubb-ban én még bízom. Persze tudom, hogy a szerkezet alapvetően nem fog változni, de hátha az új edzői kar többet tud kihozni majd belőle, mint Mastermind.Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselNem arról volt szó, hogy csak kölcsön adtuk és azért A+?
Zalán
Black_Adder
Persze nála inkább a sérülések a nagy kérdés, de én ezt a szezont odaadom még neki. Hátha.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselNem arról volt szó, hogy csak kölcsön adtuk és azért A+?
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
La’el Collins kivágvaPont most akartam írni, hogy remélem hamarosan érkezik is hozzánk. 😀
Remélem Paton ezt a hírt várta😅
noflyzone
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Shanny Magic
201
La’el Collins kivágvaRemélem Paton ezt a hírt várta😅
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
Évekig volt iOL depth, de tavaly McGlinchey kidőlése után ő volt a kezdő RT és nem nagyon érzete meg a fal a váltást. Persze kicsi a minta és a tavalyi éve előtt utáljára 2014-ben volt hosszabb ideig pályán mint OT.2021 Overall PFF Grade: 86.5Oké de Guard, ott megvan a létszám.
Offensive Snaps: 573
Penalties: 2
Sacks Allowed: 4
Ez majdnem egy teljes szezonnyi snap a ligaelit 49ers falában.
Cruyffista
FLZOLI
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Patrik007
342
2021 Overall PFF Grade: 86.5Ez tényleg ígéretes. De még mindig kicsi a minta. Nem hiába 1 éves csak a szerződés. Bizakodni lehet már, megnyugodni nem.
Cruyffista
Ès nagyon kéne egy OT. Nem, nem a draft 2. Körèből szeretnèk valami lutrit elsősorban, akarmilyen mély az OT class
több mint 2 éve
2021 Overall PFF Grade: 86.5Oké de Guard, ott megvan a létszám.
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
2021 Overall PFF Grade: 86.5Offensive Snaps: 573
több mint 2 éve
Broncos signing Tom Compton to one-year deal. https://t.co/HQ0o5JSEL0
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) March 17, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
QB1Let’s Ride! 🐎 @Broncos pic.twitter.com/co0QQR976R
— Russell Wilson (@DangeRussWilson) March 16, 2022
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselMeg voltam győződve róla, hogy visszajön hozzánk, ha nem is bagóért, de nem magas áron. Elég nagyot tévedtem. 🙁
Zalán
több mint 2 éve
KeyG
9 537
Szerintem ez egy nagyon rossz szerződés ezt a Bills alaposan benézte.Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselAzt hiszem érhető, hogy nem hoztuk vissza. Engem meglep, hogy nem Rams (bizalom) vagy Cowboys (szülőváros) lett belőle. Annak mondjuk nem örülök, hogy ennyire egybe fog forrni egy másik franchise-zal, de Vonnak szüksége van a stabil környezetre, a Bills pedig jó kultúra.
Zalán
Cruyffista
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselAzt hiszem érhető, hogy nem hoztuk vissza. Engem meglep, hogy nem Rams (bizalom) vagy Cowboys (szülőváros) lett belőle. Annak mondjuk nem örülök, hogy ennyire egybe fog forrni egy másik franchise-zal, de Vonnak szüksége van a stabil környezetre, a Bills pedig jó kultúra.
Zalán
több mint 2 éve
Von Bills. Dzsézus milyen szerződéssel
több mint 2 éve
Kedvenc részem Hackettől:"Valaki megkérdezett a Combineon h mit keresek egy QB-ban, akkor azt mondtam h legyen kemény, okos, pontos és atletikus, ha kinyitsz egy értelmező kéziszótárat ennél a definíciónál akkor megtalálod a mosolygó Russell Wilsont illusztrációként".
A Ciarás kiszólása annyi volt h "nagyon várta h találkozzon a feleségével is, talán még jobban is mint Wilsont vártam", de itt az a háttérsztori h Hackett hatalmas Hiphop/RnB fan, de am jah, a riporterek nem röhögtek rajta 😀
A főszereplő Russ maga nekem elsőre rendkívül intelligens, alázatos és szimpatikus volt, nem lesz nehéz megszeretni 😊
Szerkesztette: Általános Doktor
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Wilson azt mondta 12 évet akar itt játszani, és 3-4 gyűrűt nyerni. Illetve többször megnézte az összes meccset, beleértve az előszezon meccseket is, hogy mindenkiről tudja milyen játékos. Bátor ember. Ebből én arra számítok lesz hosszabbítás a napokban. Hackett Ciarás kiszólása kínos volt.Plusz vannak olyen hírek, hogy Wilson saját fizujából adna le, hogy Wagner jöjjön. Sajttáj vége után egyből posztolt egy csalogató posztot, hogy legjobb játékos, akivel valaha játszott.
több mint 2 éve
Ha valakinek kimaradt volna:www.youtube.com/watch?v=a8zlRci54mk
Nekem is nagyon pozitív volt az egész, jó lesz ez.
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Amúgy írta valaki, hogy több dime package lesz a D-ben szóval inkább a DB-kre kéne vadászni, szerintem Landon Collins így egy jó húzás lenne, ő ez a tipik hibrid S-LB, tapasztalt is, és bár az utolsó évével nem vagyok tisztában, azelőtt elég jó playa volt, kérdés mennyibe fájna
több mint 2 éve
Hát Wilson bemutatóján is hozza a formáját rendesen. 😀Foglalmam sincs Hackett milyen HC lesz, de az biztos, hogy iszonyatosan nagy forma. 😀Mesélj.. Hosszan.. Mi történt ?
Kellett nagyon egy ilyen típusú karakter már szerintem.
roberto23
Zalán
Nyilván ez tök szubjektív, és valszeg valamennyi elfogultság is van benne, de nekem az eddigiek alapján Hackett tipikusan olyan embernek tűnik, aki mellett egyszerűen nem tudod szarul érezni magad. Olyan energiája, kisugárzása és stílusa van, ami magával ragadja az embert. Viszont ez a kicsit talán haveri stílus nem megy a tekintélye rovására se szerintem. Nála elhiszem, hogy maximálisan megbíznak benne a játékosai, és ha kell tűzbe is mennek érte, mert róla pl. nem tudom elképzelni, hogy bárkit is bedobna a busz alá, csak hogy magát mentse.
De ez tényleg teljesen szubjektív, és a puding próbája az evés, szóval ez a jövő zenéje, hogy milyen HC lesz. Fangio is nagyon szimpi volt az elején, aztán idővel kiderült róla, hogy milyen ember is valójában. De az biztos, kellett ez a változás a csapatnak Fangio old school, én vagyok a HC, szóval mindenkinél mindent is jobban tudok és sose hibázok mentalitása után.
Egyébként Wilson is baromi szimpi volt nekem. Nem szoktam szeretni ezeket a sajtótájékoztatókat, de ezt megérte végignézni.