NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
Denver Broncos
Johnson már fejvakarósabb, 53-as rosterre nem szívesen rakja az ember, training campben nyomás nélkül dobálni meg Case Cookus is tud évi 10k-ért. Bengals ellen jatszott 3 hónapja kezdőként, 28/40 304 yard, 2 td, 1 int, de elég teszkós játékokat hívtak rá.
RT kéne még mindenképpen a draft előtt, de szerintem alakulunk. Jó lesz ez!
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Josh Johnson is signing with the Denver Broncos, making this the 14th different NFL franchise he's signed a contract with.
— Field Yates (@FieldYates) March 18, 2022
He's now played for nearly half the league. https://t.co/wqyGjNuEdx
Tucatjátékos, ezért kár pénzt költeni
Source: WR Tim Patrick converted $6.9M of his roster bonus to signing bonus, a move that saves the Broncos roughly $4.6M in cap space.
— Mike Klis (@mikeklis) March 18, 2022
Wherever it comes from, Patrick still gets $8.5M total this year. Broncos still need a CB or two, George Paton said, so this will help. #9sports
Paton on #Broncos RT situation: "We're going to continue to add to the offensive line in free agency or the draft."
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) March 18, 2022
Számomra sokkal szerethetőbb lett volna Miller vagy Jones leigazolása.
Azt szerintem senki nem mondja, hogy a Gregory-Chubb duó lenne a legfélelmetesebb akár a Westben, de mint nevek ígéretesek. Ha szerencsénk van, akkor az ígéretnél többek lesznek.
Ellenben Vonnak a Bills féle szerződéssel én sem ugráltam volna örömömben, bár ez a dolog már az eltrade-elésekor eldőlt. Ki tudja még mennyi ideig fog elit szinten játszani, 1-2, vagy 3-4 év... Jóslatokba, hogy "biztos nem lesz annyi ideig elit", vagy "biztos tudja hozni az elit szintet addig is" szerintem felesleges bonyolódni.
Az most már nekem biztos, hogy Paton terveiben ő nem volt benne, de hogy ennek mi az oka, azt csak Paton tudja.
Azt se kívánom, hogy Patonnak legyen igaza, mert az Vonnak jelent rosszat, de azt se, hogy mi nagyon megbánjuk, hogy kihagytuk.
Legyen mondjuk pár Broncos-Bills AFC döntő, ahol mi jutunk Super Bowlba! 😃
Viccet félretéve én megértem Black oldalát is (bár azt itt tényleg senki nem mondta, hogy a Gregory-Chubb páros lehengerlően űberkirály lesz, azt max a médiahype és Paton döntései sugározhatják), illetve Dokit logikáját is tudom követni.
Nekem Gregory egy olyan játékos lesz, akitől a legrosszabbra számítok, és nem remélek semmit, de nem leszek egyáltalán csalódott, ha megcáfol.
Hát igen. Igaz, hogy végül prioritás ide vagy oda, inkább Dorance Armstrongot tartották meg DE poszton, de ha a szurkolók szomorúak, akkor az mindjárt más. 😊Azért csak megegyeztek mielőtt ide került egy olyan contractról amiből az egész liga által vágyott elit RT megtartható lett volna. És nem a Cowboys rúgta fel.
peterk2005
its a rabbitNem biztos, hogy fog, de erősebb talpakon áll, mint egy random csiszolatlan gyémánt. Nekem fontos, hogy 1. a Cowboys prioritásként pozicionálta házon belül más fontos sztárjátékosaikkal szemben 2. reakciókat olvasva a szurkolók nagyon szomorúak voltak amiért megy. Ez azt jelenti, hogy nem azt a szintet képviseli amit a sack, snap számai mutatnak.CruyffistaHát igen. Igaz, hogy végül prioritás ide vagy oda, inkább Dorance Armstrongot tartották meg DE poszton, de ha a szurkolók szomorúak, akkor az mindjárt más. 😊
Én meg úgy vagyok vele, hogy ami úgy hápog mint egy kacsa és úgy totyog mint egy kacsa ....
peterk2005
www.youtube.com/watch?v=6W7yhe1i-sQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nem biztos, hogy fog, de erősebb talpakon áll, mint egy random csiszolatlan gyémánt. Nekem fontos, hogy 1. a Cowboys prioritásként pozicionálta házon belül más fontos sztárjátékosaikkal szemben 2. reakciókat olvasva a szurkolók nagyon szomorúak voltak amiért megy. Ez azt jelenti, hogy nem azt a szintet képviseli amit a sack, snap számai mutatnak.CruyffistaHát igen. Igaz, hogy végül prioritás ide vagy oda, inkább Dorance Armstrongot tartották meg DE poszton, de ha a szurkolók szomorúak, akkor az mindjárt más. 😊
Én meg úgy vagyok vele, hogy ami úgy hápog mint egy kacsa és úgy totyog mint egy kacsa ....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
OFFICIAL: We've re-signed DeShawn Williams to a one-year deal.
— Denver Broncos (@Broncos) March 18, 2022
Welcome back, @iamDeShawnW!
📰 » https://t.co/F4uKyUXbgp pic.twitter.com/GEaBEwGTLn
Elég tiszta, hogy Gregory-nak miben kell fejlődnie, hogy elit játékos legyen. Az egyik legtöbbet duplázott játékos a ligában. Ha ennek ellenére képes lesz:
1. feltornászni a győztes párharcait 5%-kal
2. pályán lenni
akkor elmondható, hogy baromi jól jártunk. ezek nem megugorhatatlan feltételek
Jelen helyzetben: Von és Jones jobb játékosok, mint Gregory. De nem top top játékosok már. Ha csapatot kell draftolnod egy holnap játszandó Super Bowlba, Miller a non QB játékosok között top5-ben kimegy. Ha a következő 3 évre, akkor valószínűleg nem viszik el az első 10 pass rusher között. Gregory ezért jött, mert az 1/9 híján nem volt biztos talent akiért agresszívnak kellett volna lenni, cserébe a 28 millió garantált az semmi ár/érték/potenciál arányban. Ha TJ Watt kijön a piacra, már Bronco lenne minden idők szerződésével. Miller egy éves távlatban számolható top rushernek, ahogy Jones is, de mindkettő hülye lett volna 1 évre aláírni ilyen korban. Nem is véletlen, hogy a már kész Bills, és a random all int mondó Raiders vitte el őket ilyen garantáltakkal.CruyffistaÉn értem az érveket, csak szerintem ott bicsaklik meg, hogy Gregory nem az a játékos, akiről az érveid szólnak. Ahhoz egy olyan játékos kéne, akinek az első négy éve egy top10-ben húzott kaliberű játékosról beszél. Gregory nem ez a játékos volt eddig, akinek, 450 volt egy idényben a legtöbb snapje és 6 sack a legtöbb sackje, négy NFL év alatt. Ha Yannick Ngakogue-nek adtunk volna ennyit három évvel ezelőtt az első négy Jaguars-os NFL évére, az se jött volna be, de abban benne volt az, ami az érveidben elhangzik, így igazolta is volna azt a lépést. Ebben a Gregory igazolásban én nem látom ezt.
(Nekem egyébként az a gyanúm, hogy ezek a move-ok általában nem is "hideg számítás" eredményei, hanem valamilyen érzelmi / hangulati, vagy szituációs nyomás eredményei. Meglett Wilson, húdejó, és még van pénzünk is, akkor üssük a vasat. És a lelkesedés/siker/öröm felülírja a hideg fejet. A Raiders esetén meg mintha McDanielsnek a Wilson trade után esett volna le - nyilván nem, nyilván tudta, de érzelmileg/nyomás szempontjából így tűnik -, hogy egy olyan csapatot vállalt el, amelyiknek a divíziójában Mahomes, Herbert és Wilson a három másik irányító. Az meg nem lehet, hogy ők lesznek a negyedik csapat, és azt McDaniels megússza. És ez a - létező vagy nem létező - nyomás / kényszer irányítja ezt a nagy bevásárlási hullámot.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Jellemzően az van h te más szemszögből látod a csapatot, de valid érveid vannak, emiatt még akkor is el tudom fogadni őket, ha egyébként én nem úgy látom az adott helyzetet.Általános DoktorAlapvetően ez van, más szemszögből látjátok a csapatot. Aminek én direkt örülök, mert legalább két szempont szerint is látom értékelni a történéseket, ráadásul két olyan szempont szerint, amelyik mindegyike érvel, és következetes logikával teszi.
Én a Wilson trade kapcsán egyértelműen a pozitív oldalon állok. Azért is, mert szerintem az irányító az egyetlen poszt, ahol lényegében csak kettő plusz egy helyes stratégiát tudok elfogadni, amiből a kettő az amennyire csak lehetséges, agresszív. Az egyik az, hogy elhozni a lehetőségekhez mérten a legjobb szabadügynök irányítót, kerül, amibe kerül. A másik, hogy ha a csapat/roster/FO éppen olyan helyzetben van, hogy az a jobbik út, akkor pedig reset. Kiárusítani a csapatot, feltankolni pickekből, és egy év után rámenni a drafton az elérhető legjobb irányítóra. Utána pedig újraépíteni a csapatot, ami 2-3 év alatt simán megoldható. A plusz egy stratégia az az olyan csapatok számára lehetőség, akiknek van irányítójuk, és azt jelenti, hogy amikor az irányítójuk már néhány évre van a kiöregedéstől, akkor elkezdenek értékesebb - 1., 2. napi - pickekkel utódot keresni.
Minden más poszton viszont én a free agency-vel kapcsolatban sokkal-sokkal tartózkodóbb vagyok, mint az átlag. A tavalyi év átlagfizuban top 10 contractot kapó elkapók listája a következő volt: Golladay, Corey Davis, Curtis Samuel, Agholor, Will Fuller, T.Y. Hilton, Ju-Ju, Marvin Jones, A.J. Green. A top elkapó trade Julio Jones. A top 10 edge rusher Bud Dupree, Trey Hendrickson, Judon, Carl Lawson, Okwara, J.J. Watt, Ngakogue, Tyus Bowser, Denico Autry, Dunlap, Előbbi lista tragikus, lényegében egyikük sem érte meg. Az edge listát éppen ezért írtam, mert az egy jó átlagos lett, de az is azt jelenti, hogy egyetlen játékos volt aki túljátszotta az árát, és összesen kb. négyen voltak, akik hozták az árukat, a többi sérülés, nem elég jó játék, stb. miatt bukó. Azt a teljesítményt a mögöttük lévő 20 igazolás negyede is tudta hozni, jóval jobb ár/érték arányban. Szóval én inkább vagyok híve annak, hogy ár/érték arányban kell jól dolgozni a piacon. Ami nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag "olcsójánosokat" kell igazolni, hanem azt, hogy sokat fizetni csak nagyon meggondoltan, a cost/reward esélyeket átgondolva. Ha blockbuster igazolást/trade-et csinálunk, akkor az a játékos legyen is olyan, aki "szinte biztosan" hozza is amit kell. Azaz legyen igazi, virtigli elit, ideális korban, és az ára ha magas is, ne legyen agyament. Vagy legyen leszálló ágban levő sztár, relative olcsón.
Ezért nálam pl. a Davante Adams trade egy win lose trade, amit a Raiders veszít el. Meg se várom, hogy 2 év múlva mondjak róla véleményt, mert nincs az a teljesítmény, ami a két hónap múlva rendezett drafton (azaz kvázi azonnali draft értékként) 1+2. kört, plusz egy ekkora rekord contractot érne, poszt-relatív összevetésben (direkt nem írom, hogy 28 millió, mert a végén nem lesz annyi, de mindegy mennyi lesz, a 20 milliós contracok se annyik, szóval a végén mégiscsak ott lesz az a 30-40%-al nagyobb összeg, mint az elit fizetések). Adams lényegében úgy meg lett fizetve, mintha egy fénykorában játszó Megatron vagy Randy Moss lenne, de nem az. (Az offense az egy matchup játék, és a Raidersnek van két remek célpontja. Luxus ennyi erőforrást elkölteni egy még jobb első számú opcióért, amikor Renflow és Waller is jól megoldották az 1 és 2. számú célpont feladatát. Elég lett volna egy olyan #3 célpontot szerezni, aki jobb, mint az ellenfelek #3 számú passz védekezője. Racionálisabb lett volna fele ennyiből megszerezni azt a #3 elleni kiváló opciót, és a másik felét elkölteni mondjuk a secondary-ra. Vagy hozni egy negyedik elkapó opciót is, mélyítve a depthet, aki sérülés esetén minőségvesztés nélkül lehet #3 ha kell.) Máshogy megközelítve: egy jól menedzselt csapatba nem kell/kellhet annyi sztár, hogy 3-4 embert is igazolni kelljen évente az FA piac első napjaiban. De ha mégis, az FA akkor se fogja azt valószínűleg megoldani. Lásd a Patriots mit tudott kivenni a tavalyi - minden idők azt hiszem második legtöbb pénzt megmozgató - kiköltekezéséből. Ár/értékben elég keveset, hiába voltak olyan játékosok is, akik megérték a pénzüket. Összességében nem jött ki annyi, mint amennyi belement. Ha olyan helyzet van, mint a Patriotsnál, akkor az nem egy éves feladat. Meg lehet próbálni megoldani 1 év alatt, de pici az esélye, hogy sikerül. Viszont azt eredményezheti, mint most a Patriotsnál, hogy idénre úgy lecsökkent a mozgástér, hogy az építkezés második fázisára most kevesebb pénz van, mint amennyi jó lenne. Ha tavaly türelmesebbek, akkor se lettek volna rosszabbak, és idén több lenne előre lépni.
A Raiders és a Patriots példáját csak azért hoztam - és kérem is a Raiders ill Pats fanokat, hogy ne itt vitázzanak velem, ha nem értenek vele egyet -, hogy példával tudjam indokolni, hogy miért vagyok a kivárósabb, miért gondolom, hogy inkább az FA piac második, harmadik szakaszában lehet hasznosan csapatot építeni (nem kizárva azért 1-1 blockbustert sem persze, de ezt leírtam már feljebb, hogy akkor az milyen legyen).
Éppen ezért úgy gondolkodom, hogy nekünk Wilson megszerzése volt a blockbusterünk, abba bele kellett és bele lehetett tolni amit csak kellett. Az A+++. De aztán állj. Nekem már a Gregory igazolás pl. nem tetszik. Egy szituációs rusher, akinek egy idényben eddig a max snapszáma 450 volt, és egyszer jutott el 6 sackig, az nem 5 év 70 milliós nálam. És tartok attól, hogy be is fog bizonyosodni, hogy nem az. Ezért jobban örültem volna egy jóval olcsóbb / rövidebb időre szerződtetett kísérletnek (mondjuk Smith, vagy akár Derek Barnett, és mögéjuk rotációba mondjuk a sor végén turkálva, boom or bustra rámenve pl. Ogbonnia Okoronkwo vagy Kemoko Turay, akik sokat voltak sérültek, nem tettek le az asztalra semmit - ezért szinte semmibe nem kerülnek -, de amikor pályán voltak egészségesen, akkor pressure rate-ben, sack rate-ben elit közeli szakaszaik már voltak. Fiatalok is. Megvan az upside, hogy találjunk egy Shaq Barrettet, de ha nem jön be, akkor egye fene, nem számít. Két ilyen lóra tenni jobb esélyt jelent, mint rátenni a nagy tétet egy Gregory félére aztán reménykedni, hogy az az egy tét bejön.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
Én Arik Armsteadre gondoltam, my fault.Shelby DT, Armstead OT, oké cula mindkettő 🙂Ne a neveket nézd, Mathieu, meg Wagner a nagy nevű, így nagyobb pénzigényű, de már nem nagy produktumú játékosok tipik példái, nem ilyenek kellenek ide. Armstead dettó, nem need már a poszt, nagy név, de ha a negyedik körben húzták volna, akkor egyáltalán nem lenne kívánságlistán, sőt, Shelby sztem jobb volt mint ő.Rámentünk a La'el Collins, DeShawn Williams, Callahan hármasra. Szerintem Collins akkor jöhetett volna össze ha DJ Jones nem jön, így nem tudom hogyan versenyezhetünk a Bengalsszal. Necces, hogy fontos-e annyira, hogy elkezdjünk szerződéseket tologatni. Az OT piac továbbra is teljes kb...Hát ez nem túl veretes névsor. Bár nem tudom mennyi pénz van még és mennyit lehetne varázsolni a szerződés buherálással, hogy egy Armstead, Mathieu, Wagner trió beférjen.
Cruyffista
Kispöcs mentálissal ebben a csoportban nem jutsz semmire
FLZOLI
La'el Collins, sztem Bengalsba megy, de nyilván elférne, DeShawn Williams a twitterén már kirakott egy posztot, ami alapján visszaigazol, várhatóan 1-1,5M értéken, depthbe sztem kifjezetten jó játékos, amikor pályán volt nem volt csalódás, Callahan dettó, mindaddig amíg nem azt várod tőle h CB1-ként lehozzon egy teljes szezont, addig nagyon hasznos, slotban még átlag feletti szint várható tőle jövőre is (arra a 10 meccsre amit kibír).
Általános Doktor
Sok fiatal közé muszáj a leader power, még ha adott esetben idősebb is valaki ezt nem tudod újonccal pótolni, pláne hátsó körökből
FLZOLI
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Shelby DT, Armstead OT, oké cula mindkettő 🙂Ne a neveket nézd, Mathieu, meg Wagner a nagy nevű, így nagyobb pénzigényű, de már nem nagy produktumú játékosok tipik példái, nem ilyenek kellenek ide. Armstead dettó, nem need már a poszt, nagy név, de ha a negyedik körben húzták volna, akkor egyáltalán nem lenne kívánságlistán, sőt, Shelby sztem jobb volt mint ő.Rámentünk a La'el Collins, DeShawn Williams, Callahan hármasra. Szerintem Collins akkor jöhetett volna össze ha DJ Jones nem jön, így nem tudom hogyan versenyezhetünk a Bengalsszal. Necces, hogy fontos-e annyira, hogy elkezdjünk szerződéseket tologatni. Az OT piac továbbra is teljes kb...Hát ez nem túl veretes névsor. Bár nem tudom mennyi pénz van még és mennyit lehetne varázsolni a szerződés buherálással, hogy egy Armstead, Mathieu, Wagner trió beférjen.
Cruyffista
FLZOLI
La'el Collins, sztem Bengalsba megy, de nyilván elférne, DeShawn Williams a twitterén már kirakott egy posztot, ami alapján visszaigazol, várhatóan 1-1,5M értéken, depthbe sztem kifjezetten jó játékos, amikor pályán volt nem volt csalódás, Callahan dettó, mindaddig amíg nem azt várod tőle h CB1-ként lehozzon egy teljes szezont, addig nagyon hasznos, slotban még átlag feletti szint várható tőle jövőre is (arra a 10 meccsre amit kibír).
Általános Doktor
Sok fiatal közé muszáj a leader power, még ha adott esetben idősebb is valaki ezt nem tudod újonccal pótolni, pláne hátsó körökből
Jellemzően az van h te más szemszögből látod a csapatot, de valid érveid vannak, emiatt még akkor is el tudom fogadni őket, ha egyébként én nem úgy látom az adott helyzetet.3. kört kaptunk volna akkor is, ha nem trade-eljük és tőlünk megy. Kompenzációs pick. Emiatt kéretik az A+ trade-et innentől egy 2. körös ellenértékkel számolni. Az igaz, hogy ha már ment, szinte mindegy az a fél év. Azt nem tudjuk, hogy ha lett volna szándék a részünkről a megtartására, akkor kimegy-e a piacra vagy jobb feltételekkel ír alá hozzánk. Elengedni minden körülmények között hiba volt szerintem. Olyan ez, mint amikor Doommal játszottuk el a méltatlan gazdát és jött Shaun Phillips a helyére.Mert szerinted Vont kellett volna kitömni (51,5 M garantálttal, amiből 45-öt már át is utaltak neki), mint megtartani Chubbot és melléhozni Gregoryt? Ha az állásod múlna rajta, akkor ez elmúlt 3 éve alapján nyugodt szívvel azt mondanád h van még benne 3 évnyi átlag feletti/elit foci? Tényleg biztos h ő egymaga többet fog lerakni, mint a két említett úriember?Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselNem arról volt szó, hogy csak kölcsön adtuk és azért A+?
Zalán
Nem baj, nekünk van helyette Gregory és Chubb utóbbi 3 év alatt együttesen elért 18 sackje (tehát mondjuk fejenként 3 darab / év), így hasból azt gondolom hasonló áron...
Black_Adder
Én is qvára bírtam, és megérdemelten lesz meg a szobra a stadion előtt, de szakmai alapon nem értek egyet veled.
Így h nem jött vissza és "csak" az említett két játékos marad h romba döntse az ellen OL falának szélet, így egyezünk ki egy B+ban 😉
Szerk.: Vagy úgy is nézheted h meghúztad volna-e a ravaszt a tradenél, ha tudod h ennyit kell neki adni amikor év végén lejár a szerződése? 2+3. kör versus 51,5M garantált, 17,5M 3 évre bebetonzova, utána meg kozmetikának még 25Mx2. Így is hazaárulásnak néz ki?
Általános Doktor
Ha az állásom múlna rajta, nagyon rosszul aludnék, hogy a Gregory-Chubb duó próbál nyomást generálni úgy hogy középről még kiesett Shelby. Előbbi azért hagyta ott a Dallast, mert eltiltáson rajta vesztett volna, akkor itt biztos be akar szívni a friss "coloradoi levegőből", emellett 29 éves nálam az nem az a kor, amikor az áttörések jönnek, utóbbi meg 4 éve volt egész szezonban egészséges ugyanekkor játszott utoljára tényleg jól.
Minél többet alszok rá, annál rosszabbnak érzem ezt. Tudnék érvelni amellett, hogy egy hanyatló Von Millerben is több van középtávon, meg amellett is tudok érvelni, hogy nem hanyatlik ő annyira, de most csak annyit jegyeztem meg, hogy a tündérmese megint nem volt igaz, nem arról volt szó, hogy játszik félszezont a Ramsben, majd visszajön hozzánk, nem, minden jókívánság csak PR volt.
Ja és ezek a "milyen brutál lesz az AFC West pass rush" a névsorban tőlünk Gregory-val és Chubbal... Baszki tavaly Von Miller és Chubb volt, ezek szerint az szar, ez meg jó, tehát Gregory > Von Miller. ooookéééé... Ugyanaz lesz, mint eddig volt, tremendousjob helyre teszi Phillips szar védelmét, Gregory meg majd tud sackelni Miller helyén...
Évek óta kötjük a jó szerződéseket meg jó trade-eket, meg jó draftokat, csak jó játékosunk nincs. Most van egy Wilsonunk, brávó, tényleg. Elit QB vagy elit EDGE, egyértelmű a válasz. Csak a kettő nem zárja ki egymást. És egy dolog jobb annál hogy kötsz egy üzletet, amiből hamar és fájdalom mentesen kiszállhatsz, ha olyan játékossal kötsz üzletet, akinek a szerződéséből nem kell hamar kiszállni.
Az én gyomrom nem veszi be, hogy Gregoryt előrelépésként kommunikálják Von Millerhez képest, akkor már inkább tegyünk úgy, mintha az egész világon csak Wilson és Ciara törődnének beteg gyerekekkel az legalább egy pozitív valami eltúlozva nem egy negatív dolog pozitívnak beállítva...
Black_Adder
De most miről beszélsz? Ki mondta valaha h Von gyengébb mint Gregory? De komolyan? Miért teszel úgy, mintha bárki rosszat mondott volna Vonra? Az h nem ér ennyit racionálisan végiggondolva, az nem azt jelenti h szar, égessük el a mezét/töröljük ki a történelemkönyvekből.
Valamint leírtam két érvet:
-a várható teljesítményéhez képest irreálisan sokat kért Von, nem lett volna racionális vele hosszabbítani akkor sem ha nem tradeljük el, mert ő már nem lesz 3 éven keresztül ligaelit, márpedig a szerződésének még a garantált tartalma is az lesz ezen időszak alatt.
- a fentiek tükrében igenis nagy ellenértéket kaptunk érte (+ ha már komp. pickről beszélgetünk: Qva kevés FA-nak viszik el máshova, szal attól h sokat kap még nem jár érte komp. pick, valamint te is tökéletesen tudod h a jövő évi pick piaci értéke kb. egy körrel kevesebb, mint az idei, de nem a kidekázás itt a lényeg).
Ezekre pedig bedobod az ultimate sérelmedet, azt h A+nak értékelték azt ami neked elfogadhatatlan move és akkor innentől ha valaki valahol jót mond ránk, akkor muszáj leírni h A++++ pedig szaaar minden.
A Shaun Phillipses példád meg megint sántít, mert ok h volt egy faxos balfaszkodás, de ő speciel lehozott egy 10+ sackes szezont nálunk, szal bárcsak mind2 edgeünk ilyen szar szezont hozna.
Lehet rugózni napestig az értékeléseken, meg gúnyolódni az offseason bajnok csapatunkon, de úgy csinálsz, mintha nem épp most igazoltunk volna egy Fr.QB-t, ezzel megnyitva a bajnoki ablakunkat a kövi 5+ évre.
Ehhez képest ki a f.szt érdekel bmelyik másik játékosunk egy olyan csapatból ami 6 évig lófaszra nem volt elég? Főleg h egyáltalán nem egy brainfart cseréről beszélünk, nem a csúcson lévő Macket cseréltük el, könyörgöm...
Ne a neveket nézd, Mathieu, meg Wagner a nagy nevű, így nagyobb pénzigényű, de már nem nagy produktumú játékosok tipik példái, nem ilyenek kellenek ide. Armstead dettó, nem need már a poszt, nagy név, de ha a negyedik körben húzták volna, akkor egyáltalán nem lenne kívánságlistán, sőt, Shelby sztem jobb volt mint ő.Rámentünk a La'el Collins, DeShawn Williams, Callahan hármasra. Szerintem Collins akkor jöhetett volna össze ha DJ Jones nem jön, így nem tudom hogyan versenyezhetünk a Bengalsszal. Necces, hogy fontos-e annyira, hogy elkezdjünk szerződéseket tologatni. Az OT piac továbbra is teljes kb...Hát ez nem túl veretes névsor. Bár nem tudom mennyi pénz van még és mennyit lehetne varázsolni a szerződés buherálással, hogy egy Armstead, Mathieu, Wagner trió beférjen.
Cruyffista
FLZOLI
Rámentünk a La'el Collins, DeShawn Williams, Callahan hármasra. Szerintem Collins akkor jöhetett volna össze ha DJ Jones nem jön, így nem tudom hogyan versenyezhetünk a Bengalsszal. Necces, hogy fontos-e annyira, hogy elkezdjünk szerződéseket tologatni. Az OT piac továbbra is teljes kb...Hát ez nem túl veretes névsor. Bár nem tudom mennyi pénz van még és mennyit lehetne varázsolni a szerződés buherálással, hogy egy Armstead, Mathieu, Wagner trió beférjen.
Cruyffista
Szerkesztette: FLZOLI
Social media teljesítmény is a++Értjük az idők szavát…
twitter.com/psmyth12/status/1504577143899975686?t=1bCrwe5U0VmCMDqZT3TUOA&s=19
Negritis
Készülünk az FA legnagyobb dobására, amihez sapka sem kell.. Kit érdekel rekettyés Rodgers meg tétova Watson.. Ez már a hamarosan bemutatkozó új CEO hatás a szilikonvölgy bugyrából..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
twitter.com/psmyth12/status/1504577143899975686?t=1bCrwe5U0VmCMDqZT3TUOA&s=19
Én is örültem vna, ha visszajön, | sőt, szerintem mindenki | de gondolj arra, hogy 2 hónappal ezelőtt Hídvíz/Fangio tandemmel álltunk, most meg Wilson/Hackett kettőssel.most csak annyit jegyeztem meg, hogy a tündérmese megint nem volt igaz, nem arról volt szó, hogy játszik félszezont a Ramsben, majd visszajön hozzánk, nem, minden jókívánság csak PR volt.Én beszoptam a PR-t, és most szomorú vagyok.
Black_Adder
Assurbanapli
Így azért rögtön vidámabb az ember. 😊
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
most csak annyit jegyeztem meg, hogy a tündérmese megint nem volt igaz, nem arról volt szó, hogy játszik félszezont a Ramsben, majd visszajön hozzánk, nem, minden jókívánság csak PR volt.Én beszoptam a PR-t, és most szomorú vagyok.
Black_Adder
3. kört kaptunk volna akkor is, ha nem trade-eljük és tőlünk megy. Kompenzációs pick. Emiatt kéretik az A+ trade-et innentől egy 2. körös ellenértékkel számolni. Az igaz, hogy ha már ment, szinte mindegy az a fél év. Azt nem tudjuk, hogy ha lett volna szándék a részünkről a megtartására, akkor kimegy-e a piacra vagy jobb feltételekkel ír alá hozzánk. Elengedni minden körülmények között hiba volt szerintem. Olyan ez, mint amikor Doommal játszottuk el a méltatlan gazdát és jött Shaun Phillips a helyére.Mert szerinted Vont kellett volna kitömni (51,5 M garantálttal, amiből 45-öt már át is utaltak neki), mint megtartani Chubbot és melléhozni Gregoryt? Ha az állásod múlna rajta, akkor ez elmúlt 3 éve alapján nyugodt szívvel azt mondanád h van még benne 3 évnyi átlag feletti/elit foci? Tényleg biztos h ő egymaga többet fog lerakni, mint a két említett úriember?Von Bills. Dzsézus milyen szerződésselNem arról volt szó, hogy csak kölcsön adtuk és azért A+?
Zalán
Nem baj, nekünk van helyette Gregory és Chubb utóbbi 3 év alatt együttesen elért 18 sackje (tehát mondjuk fejenként 3 darab / év), így hasból azt gondolom hasonló áron...
Black_Adder
Én is qvára bírtam, és megérdemelten lesz meg a szobra a stadion előtt, de szakmai alapon nem értek egyet veled.
Így h nem jött vissza és "csak" az említett két játékos marad h romba döntse az ellen OL falának szélet, így egyezünk ki egy B+ban 😉
Szerk.: Vagy úgy is nézheted h meghúztad volna-e a ravaszt a tradenél, ha tudod h ennyit kell neki adni amikor év végén lejár a szerződése? 2+3. kör versus 51,5M garantált, 17,5M 3 évre bebetonzova, utána meg kozmetikának még 25Mx2. Így is hazaárulásnak néz ki?
Általános Doktor
Ha az állásom múlna rajta, nagyon rosszul aludnék, hogy a Gregory-Chubb duó próbál nyomást generálni úgy hogy középről még kiesett Shelby. Előbbi azért hagyta ott a Dallast, mert eltiltáson rajta vesztett volna, akkor itt biztos be akar szívni a friss "coloradoi levegőből", emellett 29 éves nálam az nem az a kor, amikor az áttörések jönnek, utóbbi meg 4 éve volt egész szezonban egészséges ugyanekkor játszott utoljára tényleg jól.
Minél többet alszok rá, annál rosszabbnak érzem ezt. Tudnék érvelni amellett, hogy egy hanyatló Von Millerben is több van középtávon, meg amellett is tudok érvelni, hogy nem hanyatlik ő annyira, de most csak annyit jegyeztem meg, hogy a tündérmese megint nem volt igaz, nem arról volt szó, hogy játszik félszezont a Ramsben, majd visszajön hozzánk, nem, minden jókívánság csak PR volt.
Ja és ezek a "milyen brutál lesz az AFC West pass rush" a névsorban tőlünk Gregory-val és Chubbal... Baszki tavaly Von Miller és Chubb volt, ezek szerint az szar, ez meg jó, tehát Gregory > Von Miller. ooookéééé... Ugyanaz lesz, mint eddig volt, tremendousjob helyre teszi Phillips szar védelmét, Gregory meg majd tud sackelni Miller helyén...
Évek óta kötjük a jó szerződéseket meg jó trade-eket, meg jó draftokat, csak jó játékosunk nincs. Most van egy Wilsonunk, brávó, tényleg. Elit QB vagy elit EDGE, egyértelmű a válasz. Csak a kettő nem zárja ki egymást. És egy dolog jobb annál hogy kötsz egy üzletet, amiből hamar és fájdalom mentesen kiszállhatsz, ha olyan játékossal kötsz üzletet, akinek a szerződéséből nem kell hamar kiszállni.
Az én gyomrom nem veszi be, hogy Gregoryt előrelépésként kommunikálják Von Millerhez képest, akkor már inkább tegyünk úgy, mintha az egész világon csak Wilson és Ciara törődnének beteg gyerekekkel az legalább egy pozitív valami eltúlozva nem egy negatív dolog pozitívnak beállítva...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear