NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Foglalmam sincs Hackett milyen HC lesz, de az biztos, hogy iszonyatosan nagy forma. 😀Mesélj.. Hosszan.. Mi történt ?
Kellett nagyon egy ilyen típusú karakter már szerintem.
roberto23
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Foglalmam sincs Hackett milyen HC lesz, de az biztos, hogy iszonyatosan nagy forma. 😀 Kellett nagyon egy ilyen típusú karakter már szerintem.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
George Paton intro for Russell Wilson presser. #9sports pic.twitter.com/MgExO7AUIe
— Mike Klis (@mikeklis) March 16, 2022
több mint 2 éve
29 éves, 3 darab évvel fiatalabb, mint Von. Persze lehet 30 éves korára jön az áttörés, de annak még jönnia kell és még akkor sincs azon a szinten, mint most Von...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Chandler Jones -> Raiders
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Gregory breakout szezon várakozásai kapcsán néhány jó anyag, hogy miért tartják ígéretesnek. Érdekes egyébként, hogy a Cowboys szurkolok nagy része egy ~5000 szavazatos poll alapján őt választotta volna Miller és Chandler Jonesszal szemben. Sanszosan jobb nem lesz náluk, de a bizalmat jól mutatja. Én ez alapján 10 sackes alapszakasz, clutch playoff játékokra tenném nála a lécet amit elérhet. Illetve a konzisztens nyomásgyakorlás sem lenne rossz, ha már őt hoztuk idősebbek helyett.Randy Gregory pressures from Week 8 against the Vikings.#BroncosCountry https://t.co/PXLuijyKch pic.twitter.com/PwBy4GdQ3B
— Frankie Abbott (@FrankiesFilm) March 16, 2022
Randy Gregory vs Tampa Bay 2021: A thread ⬇️
— Jason Bishop (@JasonBishopBI) March 15, 2022
több mint 2 éve
A drafton ahol húzunk második napon az OT állomány lesz a legerősebb a WR mellett. Így az is lehet onnan jön RT.Szerintem okwueakárkivel számolnak elkapó TEként, blokkolót meg hoztak. Nem azt mondom, hogy rettegj nfl, de majd legfeljebb passzolunk WR-eknek, meg RBknek.
De azt se tudjuk még mi van Wilson hosszabbításával, kik lesznek cutolva, átstrukturálva, stb. Az EDGE és DT muszáj volt, mert rush volt várható a piac elején. Az OT allomány még fullos választékban. De tegyük hozzá, Chubb, Risner, DreMont Jones a lejárók jövőre. Fantet ezért mondom rég hogy offolni kell. Meglepne ha most kezdenénk el ellőni a struktúrálások adta előnyt, és nem jövőre összeszokva mondanánk all int.
Igazából jelenleg csak TE-ben áll szarul a helyzet: draft nem jó, sokan elkeltek. QB2, RB2, S, CB, DL depth, RT, ezek még mind megoldhatóak piacról, draftról.
Cruyffista
Az EDGE poszt nem (sem) tetszik, de ott se várható már földrengés, ha valahol nagyot dobbantunk, az RT lesz, az viszont kéne is nagyon és én nem hiszem, hogy 2/64-ben rookiekezdőmatéria lenne még bent. Wilsonnak pedig nem biztos, hogy lesz olyan PFM hatása, hogy minden OL játékos kettővel jobbnak tűnik előtte, sőt, ha elkezdt hátul jobbra-balra rohangálni, még nehezíti az előtte lévők dolgát. Cserébe mondjuk hozzá van szokva...
ILBből is csak egy van ékszerrel is, de az tényleg megoldható a drafton is, DB-ből mondjuk nem hagynám az összeset a draftra, úgy túl sok maradna oda meg kéne azért egy megbízhatóbb veterán. Nekem mondjuk leginkább Simmons és PS2 akik kezdők, de ha csak 2 (régi)új emberrel egészül ki a kezdő, az is jobb, mintha eggyel se...
QB2-re, RB2-re nagyjából semmit nem költenék. Ha lesérül Wilson, puntoljuk el a szezont nyugodtan, arra Rypien is elég. Valami QB projekt jöhet drafton ha van rá pick, nem azért hogy megmentse a szezont, hanem hogy 3-4 év múlva ne letolt gatyával álljunk, ha Wilon visszavonulna.
RB meg, most komolyan hozzunk udfa-n egy CJ Andersont vagy Philip Lindsayt Williams mellé vagy küldjük pályára a csodafegyvert Boone-t, olyat is ér, hogy le kelljen izzadni a 2+ millióért, meg az ellenértékért amiért hoztuk. Williams everydown back, nem baj, ha kap pihenőt, de nem kell a snappek 50%-ban gondolkozni amikor RB-t keresünk, hátsó körös rookie, vetminimumos FA, báki megteszi.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
A drafton ahol húzunk második napon az OT állomány lesz a legerősebb a WR mellett. Így az is lehet onnan jön RT.De azt se tudjuk még mi van Wilson hosszabbításával, kik lesznek cutolva, átstrukturálva, stb. Az EDGE és DT muszáj volt, mert rush volt várható a piac elején. Az OT allomány még fullos választékban. De tegyük hozzá, Chubb, Risner, DreMont Jones a lejárók jövőre. Fantet ezért mondom rég hogy offolni kell. Meglepne ha most kezdenénk el ellőni a struktúrálások adta előnyt, és nem jövőre összeszokva mondanánk all int.
Igazából jelenleg csak TE-ben áll szarul a helyzet: draft nem jó, sokan elkeltek. QB2, RB2, S, CB, DL depth, RT, ezek még mind megoldhatóak piacról, draftról.
több mint 2 éve
Malik Reed sima tender.Tavaly amikor elő kellett volna lépnie, akkor nem volt meg a Barrettes áttörés, de sztem szituációs rusherként korábban stabilan jó volt, 2,4 M-et megér.
Cruyffista
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Malik Reed sima tender.
több mint 2 éve
Ez a Lock távozás hatása, itt pozitív, ott negatív 😊Mondjuk, pont annyi százalékkal nőttünk, amennyivel a Hawks csökkent. Biztos valami véletlen.De a lényeg, hogy az offseasont idén is mi nyertük:Tremendous job!
Black_Adder
#JC6
Assurbanapli
több mint 2 éve
A támadófalunk megerősítése hogy áll? A Bolts védelme kezd elég durva lenni. Chris Jonestól eleve féltettem Wilsont, nem kéne minden csoportmeccsen agyonveretni.iOL depth-be érkezett már ember, de ott alapból megvoltunk szvsz, csak össze kell rakni őket, RT egyelőre nyitott kérdés, Calvin Anderson vissza lett igazolva egy évre, olcsón, de ide várható még mozgás.
Assurbanapli
Arról ügye nem beszélve, hogy két blokkolásban is erős TE érkezett, szal a séma is jobban el fog tolódni efelé.
Szerkesztette: Általános Doktor
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
A támadófalunk megerősítése hogy áll? A Bolts védelme kezd elég durva lenni. Chris Jonestól eleve féltettem Wilsont, nem kéne minden csoportmeccsen agyonveretni.
több mint 2 éve
KeyG
9 537
Közben érkezett egy TE a hollóktól? Róla mit tudunk?Futásblokkoló TE, heavy package felállásokban volt fent.
Zalán
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
dreadman
159
Közben érkezett egy TE a hollóktól? Róla mit tudunk?www.milehighreport.com/2022/3/15/22979729/broncos-agreed-to-terms-tight-end-eric-tomlinson?fbclid=IwAR3Q20doJviUhIyr2vPaeeTUm5x2uY5o3vA4pgsmKHctBdS4RoCZ4c9BSyk
Zalán
Positive Vibration
több mint 2 éve
Közben érkezett egy TE a hollóktól? Róla mit tudunk?
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Mondjuk, pont annyi százalékkal nőttünk, amennyivel a Hawks csökkent. Biztos valami véletlen.De a lényeg, hogy az offseasont idén is mi nyertük:Tremendous job!
Black_Adder
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
7 006
De a lényeg, hogy az offseasont idén is mi nyertük:Tremendous job!
Black_Adder
több mint 2 éve
Azt látom továbbra is, hogy nem bizonyított sztárokat akarunk/akartunk hozni nagy pénzért, hanem kicsit kevesebbért, olyanokat, akik jó játékosok és majd nálunk válhatnak sztárrá.DJ Jonesban látom ennek esélyét, Gregoryban kevésbé és ő ráadásul már 29 éves. A pályán kívüli dolgai csak annyiból érdekelnek, hogy eltilthatják miatta, de a játékában szerintem én nem igazán látom a szintlépést. Nem rossz deal, de nem is hiszem, hogy jobb lesz mint aminek látszik.
És pass rush sem hiszem hogy feltámad így, hogy elvesztettük a legjobb inside rusherünket, DJ Jones ebben nem fogja pótolni Shelbyt, Chubb utoljára rookieként volt jó és Gregory is jóindulattal 2nd tier edge rusher szerintem, nem egy lapon, egy könyvben sem lehet emlegetni Von Millerrel, akire meg sajnáljuk a pénzt. Mondjuk ez engem egyáltalán nem lepetett, de azért még párszor fel fogom emlegetni, amikor neki egymaga lesz annyi sackje, mint nekünk csapatként...
Egy felől Wilson önmagában elég starpower erre az offseasonre nekünk | - nem azért mert máris kézrátétellel gyógyítja a gyerekeket, hanem mert szabályosan viseli a maszkot még az orra sem lóg ki fölötte, így Kendall Hintonnak nem kell beszállnia majd a helyére QB-nak szóval beszállhat majd Gregory helyére a védelembe, amikor őt tiltják el - | lehet a 2. polcról hozni a többi posztra, de van egy kis elszalasztott lehetőség érzésem. Úgy rossz nem történt, mint az elmúlt években Bridgewater, Fuller, Gordon és a többi csak most számomra nem ez tűnik a legjobb opciónak.
De a lényeg, hogy az offseasont idén is mi nyertük:
több mint 2 éve
Gregory nekem most felemás érzés, játékosként sztem jó értéken hoztuk, off field korábban sok balhéja volt, de ahogy olvasom inkább csak ilyen füvezések voltak a számláján. Allbright szerint C.Jones volt az első számú jelölt, de elszállt az ára, a b terv végig Gregory volt | Vont árban sokallták már az elejétől | . Nekem meg kell szoknom még őt, de az esélyt megkapja természetesen.JJ az öltözőben is vezér volt, év elején kifejezetten jól játszott, az ára is baráti, örülök neki.-
Most már DB-ket várok: CHJ, Callahan, Jackson, vagy hasonló kaliberű külsős.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Jewell 2 év, 11 millió. Ezzel már csak ebben a range-ben költhetünk kb, pár DB, és egy RT kellene még. Top RT-nek tudunk helyet csinálni ha úgy van. Callahan lesz szerintem a következő, ő ebbe az évi 5 milliós árba passzolhat talán.Edit: Ja meg egy TE is kell. QB2, RB2 jöhet draftról.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Szép volt Paton. JJ marad, nagy az öröm... 😊Külön tetszik, hogy végre lehet maradni is a csapatban, létezik hosszabbíts saját draftolt játékossal. Nem csak egy-két kiváltságosnak meg fogalmatlan TE-nek..
Szerkesztette: Zalán
több mint 2 éve
Broncos have reached 2-year agreement with ILB Josey Jewell
Beki
The Outlaw. 🤠
— Denver Broncos (@Broncos) March 15, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Broncos have reached 2-year agreement with ILB Josey Jewell
több mint 2 éve