Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Qb2-re megoldás: Brock Purdyért vissza is adnám a Frisco első körös pickjét. 😊
Zalán
és még hány elsőt adnál mellé? A szezon utsó 5 meccse tekintetében minden Qb statban no1 a gyerek.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Qb2-re megoldás: Brock Purdyért vissza is adnám a Frisco első körös pickjét. 😊

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
@AdamSchefter
Denver is scheduled to be the first team this month to have an in-person head-coach interview with Sean Payton, per source. The Broncos and Payton are scheduled to meet Tuesday morning in Los Angeles

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 326 — we almost always almost win
Szezon értékelő
Least Valuable Player: Wilson
Worst Offensive Player: Gordon
Worst Defensive Player: -
a védelemre nem haragszom. Év végére visszaestek DVOA-ban a 10. helyre, de van egy kiugró rossz teljesítmény a Rams ellen és amúgy is eléggé elvékonyodott a keret év végére. Ha marad Evero kiderül, hogy halványodik-e, ahogy több a videó róluk, vagy akár erősödik, ahogy mindenkinek ismerősebb lesz a séma esetleg jön erősítés másnem IR-ről visszatérők lévén DVOA szerint 10. védelmet fenn tartani szerintem jó teljesítmény egy 250 milliós QB mellett (igen itt most pont számít, hogy mennyit keres)
Wors ST Player: Mindenki. McManus karakteridegenül sokat rontott, érzésre mindig buktuk a pozíciós harcot a béna puntokkal és béna returnökkel, azt hiszem nem véletlen, hogy Hackett nem egyedül távozott a szezon vége előtt
Az év vissza nem térője: Von Miller, nem jött be a kölcsönszerződés, btw több meccset játszott mint Gregory
Még Hackett legjobb döntéseiből lehetne valami díjátadót csinálni, de inkább csak átveheti vj-től az univerzum legnagyobb kóklere vándordíjat, rászolgált

Offseason todo lista posztonként, ahogy én látom, most
Nem akarom idézni, mert hosszú, de itt egy link @Cruyffista összefoglalójára, a tényeket (lejárók, cap, stb) nem ismétlem meg
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Denver Broncos - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

QB
Nem írok róla sokat. Le lehet írni Wilsont veszteségként, rövid távon fajni fog. Meg lehet próbálni helyre rakni a projektet. Ez Nagynév döntése lesz. Wilson cut esetén 23-ban 1/1 esélyesek leszünk, de még meg van a pickünk. Okfejteni inkább a döntés következményeit lehet, ha és amikor lesz döntés
- Komolyan vehető QB2 kell. Rypien nem az.

OL
- Glasgow cut. Vagy paycut. Utóbbiban nem nagyon hiszek, de volt már rá példa hogy valaki annyira maradni akart, hogy kevesebbel is megelégedett.
- Kell egy kezdő OG. Ez lehet akár Risner is, egy óvatos 1 vagy 1+1 éves deallel, de szeritnem tudnánk upgradelni a poszton FA-n.
- RT. Utoljára akkor volt értelmes RT-nk amikor Manning irányított és a játéka a gyors és jó döntései óriási mértékben megkönnyítették az OL dolgát. Azelőtt Shanny-vel volt jó RT (és OL) utoljára 2008-ban. Össze se tudom számolni hány sikertelen próbálkozáson vagyunk túl
- Swing tackle. Ez lehet Calvin Anderson felőlem, valaki kell az biztos.
- valami jó közepes C vagy újabb rookie. Inkább FA arról jobban tudni kezdhet-e vagy sem, egy rookie center előtt azért még áll egy learning curve

RB
- K* sokat költünk erre a posztra és naggyon gyenge. Shanny óta 2 értelmes futónk volt CJ Anderson és Lindsay, mindketten udfa-k. Nem arról van szó, hogy Moreno ne lett volna jó 2013-ban vagy Murray ne lett volna előrelépés gordonhoz képest, de nagyon sokat költünk a posztra pickben és pénzben egyaránt. Williams nem lesz azzal a térddel onecut back, más stílusú playekben lehet hogy tudunk rá számítani, de jelenleg több a kérdőjel körülötte mint a válasz és nem arról van szó, hogy amikor pályán lett volna, akkor ő lett volna a következő Terrel Davis.
Ugyanitt Edmonds szerzdését sokallom és nem garantált, ellenben gondolom nem azért ő jött a trade-ben, mert ne számolnánk vele. Csak a világot meg nem váltotta meg a 30+ éves Murray mellett.
Akárhogy számolom már most túl drága a poszt, és nagyon messze van a jótól, merítenék nagyot a 3. napos prospektekből és udfa-kból
Nem nagyon látok olyan reális forgatókönyvet, hogy ne legyen gyenge ez az egység, egyelőre muszáj lesz vertikálisan szét húzni a pályát és az OL-t erősíteni, amíg "one of the best gms" nem 10+ millióból rak össze subudfa level futójátékot
- gordont esetleg leigazolhatjuk garantált nélkül, hogy újra cutoljuk

WR
- Jeudy 5. éves opcióját le kell hívni. Év végére egyértelműen ő lett az első számú célpont. Sutton sokkal szürkébb volt, mint arra számítottam volna, Patrick sajnos egész évre kiesett, itt igazából egyedül Jeudy volt az akivel elégedettek lehetünk. Nem volt sokszor elfogadható az offense, de amikor igen, akkor elsősorban Jeudy vitte a hátán
- További erősítést én nem nagyon gondolok. Séma függvényében jöhet még bizonyos szerepkörre ember, esetleg máris lemondhatunk Hamlerről, de inkább a draftra tartanám fenn opciónak. Ha jól dőlnek ilyen szempontból a dominók, akkor oké, mindenáron viszont nem kell

TE
- Nem akarok sokat írni, egészen szánalmas az a mennyiségű erőforrás amit ezen a poszton elégetünk, szóval ha nem lenne TE-ünk jövőre talán akkor se szeretnék újat látni, ellenben nem tudom miért volt egész szezonban mellőzve Okwuegbunam, utolsó meccsekre amikor beállt az szerintem rendben volt én több fantáziát látok benne, mint Saubertben vagy Tomlinsonban. Talán Tim Jenkins is mondta valamelyik elemzésében (de lehet más), hogy miért nem küldjük fel egyszerre Dulich mellett. A WR sérülésekre amúgy is több 12 és 21 personellel kellett volna reagálni
Hackett szerencsétlen helyzetben van olyan szempontból, hogy nincs már itt megvédeni a döntéseit, de vannak eredmények amik szintén nem védik meg őt. Okwuegbunammal gyengébb nehezen tudott volna lenni az offense, év végén amikor Outen megtalálta őt, nekem jobbnak tűnt a poszton mint bárki, vagy inkább úgy mondom ő és Dulcich volt a 2 jobb TE a sok senki között

EDGE
- Gregory bust, de nem menekülünk a szerződéséből. Sokat kéne költeni, hogy erősítsünk a poszton, RB-vel ellentétben itt meg is érné a befektetés, de máshol vannak nagyobb problémák. A draftra hagynám és nem biztos, hogy Bonitto után szituációs pass rushert keresnék, lehet inkább ilyen ILB/OLB hibrid megoldásban gondolkodnék, aki esetleg pont a passz siettetésbeli hiányosságok miatt csúszik. Nem tudom, ideális jelölt túl drága nekünk "one of the best gms" döntései eredményeképp.
Nagy pénzt biztos nem tudunk ide költeni, szóval kompromisszum kell, ez lehet egy szituációs pass rusher, aki Bonittoval ellentétben tud nyomást gyakorolni az irányítóra vagy lehet valaki, aki ritkábban ér oda, de futásnál le tudja zárni a széleket vagy ha kell coverageben vissza tud lépni egy TE-hez., én a sackeket szeretem nézni, de a séma mondja majd meg melyik a fontosabb, ha marad Evero, nála azt hiszem mindkét fajta szélsőt tudná jól használni. Rotációs szint kell a sorba, majd kiderül kivel hogyan osztozik a snappeken

IDL
- Dre'Mont Jones és DeShawn Williams is lejár sajnos. Mindkettőt nem biztos, hogy meg tartjuk, bár Suttont és Patrickot sikerült. Jonesra viszont nem tennék fr.tag-et, az 20 milla környékén lenne, annyit nem ér. Olyan szerződést ajánlanék neki, hogy ha máshonnan többet kap 3. körös kompenzáció jöjjön vissza.
- Williams már 30 éves, ezért bánnék óvatosan a hosszabbításával, de ha ő megy, akkor már FA-n pótolnám őt egy jó munkásemberrel mint amilyen ő is. A Gregory fiaskóval keletkezett minőségromlást a szélen valahogy középen kell kompenzálni, és ahhoz egyébként nem vagyunk rossz helyzetben

LB
- Singleton az év egyik felfedezettje, őt mindenképp szeretném megtartani és posztja sem drága, meg ő sincs annyira fent a radaron szerntem.
- Girffith visszajön IR-ről szóval ha nem sikerül Singletont itt tartani backup levellel is próbálkozhatunk, remélve, hogy nálunk növi ki magát kezdővé A low profile játékosok jobban mennek Patonnak mint a megadeallel jövők, komolyan modnom 5M APY-ból jobbat hoz, mint 15M APY-ból. Mondjuk off ball LB-nek nem is adnék 5M APY-nál többet ebbe a sémába...

S
- Sterns jó volt amíg volt, csak kicsi a minta. Vagy még egy évre hozzuk vissza mellé Jacksont vagy más kipróbált veteránt. Félek, hogy Jacksonnak lassan lejár a szavatossága, DB-nél nagyon éles tud lenni a törés, de szerintem Jackson most az egyik lockerroom glue. Ha csak dime-ban kap szerepet, még akkor is hasznos tud lenni.

CB
- Darby cut
- Darby pénzéből egy adequate CB-t FA-ról. PS2-re rá se néznek lassan az irányítók, ami effektíve egy 10vs10-et eredményez, ez csak akkor jó, ha nincs gyenge pont a secondaryben. Most a CB2 gyenge pont, CB3-ra vannak jelentkezők.

ST
- Kickert puntert egyszerűen minden évben lehet hozni udfa-n és versenyeztetni őket PS-ben. McManus a szokásosnál többet hibázott idén, összeszedheti magát, egy udfa kickerrel nem vesztünk és nem kockáztatunk semmit.
Punterre hatványozottan igaz ez. Colquittal se az volt a baj, hogy ne lett volna megbízható jó punter, hanem hogy bőven volt rá esély, hogy egy olcsó újoncszerződéses punter hasonlót tud. Hogy őszinte legyek ezt a zsugoriságot most akár RB poszton is lehetne játszani, amikor új szerződést kéne adni a bevállt udfa futónak, hozni egy újat, de ST-ben mindenképp.
McManus nem túlzottan drága, csak akkor kell lecserélni, ha meggyőző utódot tudunk keríteni és kickert nehzebb udfa-n mint puntert, de egy próbát megér. punterből mindenképp akarok egy új - szigorúan udfa - arcot látni TC-ben, aztán maradjon a jobb.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2023%2F0112%2Fr1116658_1296x729_16-9.jpg
Sources: Broncos interview former Stanford coach
Former Stanford coach David Shaw, the winningest coach in Cardinal history with a 96-54 career record across 12 seasons, interviewed Wednesday with the Denver Broncos regarding their vacant head-coaching position, sources told ESPN's Adam Schefter.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 443
I'm told Jim Caldwell is interviewing with the Denver #Broncos today, per league source.

Itt leszek mellettetek a bajban.
Bazzani
Csak a rasszista kvota miatt.
undisputedly
Tudom és nagyon bánt.
Bamba Jabba apó megérdemelne egy lehetőséget.
Bazzani
Azt mondjuk sosem ertettem, hogy ha valakinel egyertelmu, hogy csak a kvota miatt hivjak, minek megy el? Ennyire kell az az ingyen repjegy? Elmegy varost nezni? 😀
undisputedly
Amúgy szerintem ő az 5. szinesboru interjuvolt volt, ha Everot nem számolom akkor is 4. Szóval szerintem valós az érdeklődés.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
érdekes, hogy már potenciàlis OC-kat interjuvolunk HC interju keretein belül. David Shaw OC volt Harbaugh alatt a Stanfordon 2010-ben. Fangio volt a DC. Érdekes, hogy Penner Stanford szurker. Konkrétan oda járt.
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 711 — SuperBowl Champions 2013/2014
I'm told Jim Caldwell is interviewing with the Denver #Broncos today, per league source.

Bazzani
undisputedly
Tudom és nagyon bánt.
Bazzani
Azt mondjuk sosem ertettem, hogy ha valakinel egyertelmu, hogy csak a kvota miatt hivjak, minek megy el? Ennyire kell az az ingyen repjegy? Elmegy varost nezni? 😀
undisputedly
Caldwell bácsi már amúgy is ingyen utazik. Amúgy eskü ahhoz képest amit Hackett csinált itt Bamba Jabba sokkal jobbat hozna.
Bazzani
Szerintem itt nem egy frencsajz-normalizalo ero kell, hanem egy gyoztes edzo. Nincs azert romokban a frencsajz, nem egy modern tortenetileg sikertelen csapatrol beszelunk. Amugy en sem ertem a Payton iranti hurra optimizmust. Brees-zel 15 ev alatt egy gyurut nyert (dontojuk is csak egy volt, nem?), azt is a Katrina hurrikan utan, ami hatalmas erzelmi plusz volt nekik. Azota folyamatosan "kijatszva" (nem negativ ertelemben) a fizetesi plafont, nem sikerult elerni semmit maradandot. Raadasul nem eros jellemre vall, hogy otthagyta a csapatot a sz@rban, amit o okozott.

Quinn eddig egyszer kapott HC allast, igaz SB-ve vezette a Falconst, aztan le is olvadtak es utana osszeeesett teljesen a frencsajz.

Jim "Habzo szaju" Harbough lehet talan a legjobb megoldas, papiron.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Amúgy Evero-t itt kellene tartani. Nem lenne jó HC?
jobbágy#JC6
Szerinted itt bárkiről meg lehet mondani előre, hogy milyen hc lesz? Főleg kezdőként! Sablonválasz: aki jó dc/oc még nem biztos, hogy jó hc is. Ő róla még az sem derült ki, hogy igazán jó dc vajon? Azt tudjuk, hogy van egy brutál jó éve dc-ként egy olyan helyen, ahol nem várták, hogy top3 d-t csináljon, csak sötét lóként meglepte a ligát. De hogy mondjuk második évben, játékosok cseréje után is el tudja ezt érni? Nem tudhatjuk. Népszerű jelölt, több helyre megy, mint Saon vagy Jimbo eddig, de azt gondolom, nem lesz ő hc idén, csak beszélgetnek egy jót vele, megmérik milyen arc, stb. Az is segít, hogy fekete, de még inkább tudni, hogy itt az új rezsimnek lehet mem kell. Szerintem inkàbb potenciális dc helyre nézik meg. Abból még baj úgy sem volt alapon. Én nagyon bírom, az egyetlen pozitívum idén ő, s ők. Meg persze Rosburg papa. Én nagyon szeretném, hogy egy új hc alatt folytassa a munkáját itt. 😊

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Amúgy Evero-t itt kellene tartani. Nem lenne jó HC?
több mint 2 éve
Swain-t és Edmonds-t nem dobnám ki. És szerintem ebbe a keretbe WR-t draftolni ismét, nagyon nagy luxus. Tele van a keret tehetséges emberekkel itt, s kiforrottakkal is. Meg sebességkirályokkal is. Csak meg kell nekik tanítani, ki merre rohangásszon.
Vagy egy brutál OLB-t hoznék, a végére nagyon elfogyott a pass rush, de inkább a támadófalba embert, ott bárhova elfér, bár szemre az utolsó meccsen sokkal jobban megvédték Wilsont. Vagy Surtainnak egy párt az első körben, de persze Mathisban benne van egy Chris Harris, meg az utana jövő kisgyerek is ígeretes. A D nagyon úgy tűnt, hogy rendszer szinten működött ennyire jól, s nem pár játékos teljesítménye miatt. Szóval, ha marad Evero, akkor menjen a falba az első pick, de ne a Saintshez.
Zalán
A pass rush szerintem a két Jones sérülése miatt tűnt gyengébbnek a végére. A Gregory, Browning, Bonitto, Cooper sor rendben van OLB-nek, és jövőre lesz Chris Allen is. DreMont Jonest lenne fontos megtartani, vagy idehozni Hargrave-t az Eaglesből. Ez nagyjából évi 20 milliós móka lesz mindkét esetben, de mint látjuk Evero védelme itt nem bírja el a minőségesést.

Edmonds 6 milliót keresne jövőre, amit 0 halott pénzzel lehetne kirakni. Így neki nem sok esélye van a maradásra.

OL-nél fontos lesz hogy kik távoznak, de igen, alapvetően oda lenne leglogikusabb az első kör. WR-nél én úgy számoltam, hogy Hamlerből ki lehet szedni egy harmadik nap eleji picket, Patrick pedig 30 felett van és ACL-ből jön. Egy Lockett-tipusu WR-rel teszünk egy lépést Wilson formába lendülése érdekében, és csoportrangadókon teszünk egy lépést az ellenfelek gyenge pontjainak kiaknázása felé. Szerintem alapvetően a Raiders sem bánta meg az Adams cserét, igaz ott nagyobb biztosíték volt arra hogy beválik, mint egy rookie-nál.
Cruyffista
Edmonds hatosáról nem tudtam, természetesen maradhat, amennyiben jelentős fizetésről lemond.
Én még nem adnék túl Hamleren sem. Ha nálunk elbukott, miért adna érte bárki is picket? És ott van ugyanerre a szerepre a tavaly hozott Montrell. Persze mindenki mondja, Montrell cut, de eddig csak visszahordóként játszott (sehogy), s meg sem próbálta használni egy egyébként teljesen impotens offense edző. Két nem régi pickünk van ilyen WR-ben, s rookie szerződés alatt. A tc-t biztosan odaadnám nekik egy új rezsimmel. Patrick még fiatal, simán rendbejön a mai orvostudomány alapján. Aztán ott van a kereten Virgil. Egyszer robbant, Wilsonnal. Tehetséges, csak szintén nem használtuk, csak st-ben. Ott van Doki kedvence, Brandon.. Jó, most elizgukt egy puntot, de van benne ráció, és ezek a játékosok simán fejlődnek egy nagyot a második évükre, ha igazán ügyesek. Patrick is így lett valaki itt.

több mint 2 éve
Gregory nem annak a játékosnak tűnik a végig fog játszani egy szezont sérülés ésvagy eltiltás nélkül.
Bonitto elég gyenge volt. Nem tart ott a story hogy kidobjuk, de nincs alapja hogy jó teljesítményt várjunk tőle
Browning pozitív meglepetés volt, Cooper rendben van rotációs embernek, egy jó kezdő elférne Miller/Chubb helyett. 9ers pickkel ilyen aligha lesz elérhető...

Hogy mi kell az csak az FA első hetei után fog kiderülni, addig találgatni lehet. Semmit nem jelent, de akit szórakoztat. A konkrét nevek még úgy 20-30 helyet fognak mozogni a boardokon, találgatni attól persze lehet.

Egyébként hogy milyen poszt mekkora erősítésre szorul az új ezdőktől és az ő sémáiktól is függ. Amikről még semmit nem tudunk. Oké, EDGE pl minden sémában fontos kell, hogy legyen, de teljes képet nem látunk a needekről FA előtt sem. WR-ből talán van minden stílusú, de ha az új sémába 2 speedster kell, akkor kell Hamler mellé valaki, btw, lassan akár Hamler helyére is jöhet valaki, biztos hogy nem a legfontosabb, de...

..."One of the best gms in the league" amúgy szerintem idén is le szarja, hogy mire van szüksége ennek a csapatnak, hogy ne 7-10 / 5-12 legyen, inkább kihúzza a legjobb elérhető játékost független attól hogy mennyire van rá szükség. Ez amúgy nem lenne baj. Surtain jobb mint Fields, csak ugye QB-nak meg Bridgewatert hozta FA-n... Addig rendben van a BPA-zás amíg FA-n megoldod a fontos needeket, sőt ezt az irányt preferálnám, csak "one of the best gms" igazolásai hagynak maguk után kivetni valót...

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
DreMont Jomeshoz note: Pár éve franchise tag kiosztása előtt pár nappal a Colts az 1/13-at küldte DeForest Bucknerért, és egyből adtak neki évi 21 milliót. Mivel ő SB-t játszott ez egy kicsit becsapós ellenérték, de alapvetően szerintem egy 2. körös pickért el tudjuk cserélni Jonest ha nem lesz hosszabbítás. Ha kiengedjük a piacra az hatalmas butaság.
több mint 2 éve
Swain-t és Edmonds-t nem dobnám ki. És szerintem ebbe a keretbe WR-t draftolni ismét, nagyon nagy luxus. Tele van a keret tehetséges emberekkel itt, s kiforrottakkal is. Meg sebességkirályokkal is. Csak meg kell nekik tanítani, ki merre rohangásszon.
Vagy egy brutál OLB-t hoznék, a végére nagyon elfogyott a pass rush, de inkább a támadófalba embert, ott bárhova elfér, bár szemre az utolsó meccsen sokkal jobban megvédték Wilsont. Vagy Surtainnak egy párt az első körben, de persze Mathisban benne van egy Chris Harris, meg az utana jövő kisgyerek is ígeretes. A D nagyon úgy tűnt, hogy rendszer szinten működött ennyire jól, s nem pár játékos teljesítménye miatt. Szóval, ha marad Evero, akkor menjen a falba az első pick, de ne a Saintshez.
Zalán
A pass rush szerintem a két Jones sérülése miatt tűnt gyengébbnek a végére. A Gregory, Browning, Bonitto, Cooper sor rendben van OLB-nek, és jövőre lesz Chris Allen is. DreMont Jonest lenne fontos megtartani, vagy idehozni Hargrave-t az Eaglesből. Ez nagyjából évi 20 milliós móka lesz mindkét esetben, de mint látjuk Evero védelme itt nem bírja el a minőségesést.

Edmonds 6 milliót keresne jövőre, amit 0 halott pénzzel lehetne kirakni. Így neki nem sok esélye van a maradásra.

OL-nél fontos lesz hogy kik távoznak, de igen, alapvetően oda lenne leglogikusabb az első kör. WR-nél én úgy számoltam, hogy Hamlerből ki lehet szedni egy harmadik nap eleji picket, Patrick pedig 30 felett van és ACL-ből jön. Egy Lockett-tipusu WR-rel teszünk egy lépést Wilson formába lendülése érdekében, és csoportrangadókon teszünk egy lépést az ellenfelek gyenge pontjainak kiaknázása felé. Szerintem alapvetően a Raiders sem bánta meg az Adams cserét, igaz ott nagyobb biztosíték volt arra hogy beválik, mint egy rookie-nál.
több mint 2 éve
Egy prospect aki kiváló fit lenne: Rashee Rice. Ha már Sanders és Sutton is SMU termék, próbáljunk rá egy harmadikra is. Az egyik leggyorsabb játékos a drafton.
 youtu.be/UxMTOtalx5A
[/quote]Swain-t és Edmonds-t nem dobnám ki. És szerintem ebbe a keretbe WR-t draftolni ismét, nagyon nagy luxus. Tele van a keret tehetséges emberekkel itt, s kiforrottakkal is. Meg sebességkirályokkal is. Csak meg kell nekik tanítani, ki merre rohangásszon.

több mint 2 éve
Shanny Magic Denver Broncos 377
Pat Surtain CB1 a játékosok által választott All-Pro-ba
Azért ez nagyon komoly elismerés🙌

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
Az van a szabály mögött - keresve az értelmét - hogy olyat neveznek ki, aki interjúzik előtte. Ha nem is interjúzik, akkor biztos, hogy nem lesz HC. Ha interjúzik, akkor - hogy a Dumb és Dumberből idézzek - van rá esély
btw Lovie Smithre is azt hittem, hogy csak muszájból hívják, aztán... Most ilyen szempontból független, hogy máris kibaszták.

Hogy a szabály jó-e vagy sem, szerintem nem Broncos téma. Nekem mindegy, hogy fekete, fehér, ázsiai, transznemű vagy cisz, meleg vagy hetero. Legyen jó edző. Bamba Jabba nem az. Hackettnél jobb, kóklernél is és még tremendousjobnál is, de valahogy nagyon nem látom bele hogy egy szar csapatból várat épít vagy hogy egy PO meccsen az ő döntései fordítsák a meccset a mi javunkra vagy ahogy feltüzeli a játékosokat egy sorsdöntő drivera

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745

Bazzani
undisputedly
Tudom és nagyon bánt.
Bazzani
undisputedly
Caldwell bácsi már amúgy is ingyen utazik. Amúgy eskü ahhoz képest amit Hackett csinált itt Bamba Jabba sokkal jobbat hozna.
Bazzani
Igen, pont ezt akartam mondani. Az elmúlt évekhez képest ő is masszív előrelépés lenne. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding

Bazzani
undisputedly
Tudom és nagyon bánt.
Bazzani
undisputedly
Maga a szabaly is egy faszsag.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley

Bazzani
undisputedly
Tudom és nagyon bánt.
Bazzani
undisputedly

több mint 2 éve

Bazzani
undisputedly
Tudom és nagyon bánt.
Bazzani
több mint 2 éve

Bazzani
undisputedly
Tudom és nagyon bánt.

több mint 2 éve

Bazzani
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 191
Jeudy közben a hét támadójátékosa az AFC-ben!
több mint 2 éve