Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Hát őt akartam a legkevésbé a lehetőségek közül... de adjunk neki egy esélyt, amikor legutóbb elhoztuk a Cowboystól a 94-est annak egész jó vége lett...
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 357
További érdekesség: Szegény Quinn elsőszámú kérése volt Gregory maradása, a Cowboys ugye Wilsont, Coopert stb is előbb tette csapaton kívülre. Nagyon szeretett vele dolgozni, és elvileg Jerry Jones egyik kedvenc játékosa volt. De tárgyalasok alatt sokkal szimpatikusabbnak tartott minket, és nem tetszett neki néhány dolog a Cowboys részéről. Úgy érezte mi jobban akarjuk.

Úgy látom Cowboysos kommentmezőkben eléggé akarták a maradását.

Ez most a sztori. Remélhetőleg tényleg most fog szintet lépni.
több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Elvileg Gregory Chandler Jones és Miller előtt volt Paton-nál😅
noflyzone
No comment from my side...
több mint 2 éve
Shanny Magic Denver Broncos 201
Elvileg Gregory Chandler Jones és Miller előtt volt Paton-nál😅

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 041 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ebben a pilanatban nem örülök, de novemberre ez sokat változhat. Nehéz ember.., És Von és Ch Jones is ezerszer szimpibb arc innen a hatodik kerületből. De Paton és Hackett teljesen új csapatot épít, nincs mese, nincs érzelgősség, nincs visszatekintés. Egy éve volt Patonnak, megismerni a csapatot, a játékosokat. És kitalálni, hogy mit akar kezdeni Broncosban. Van egy edzője, a boomer mentalitás kisöpörve mindenhonnan. Szerzett egy qb-t, akivel vitatkozni itt nem lehet. És most építőkockázik. Semmi mást nem tehetek, mint megadom az esélyt neki, nekik és ennek a programnak... Elképesztő lesz ez az AFC West. Csodálatos csapatok épülnek. Klassz ebben részt venni, és végre nem lúzer lócítromként néznek ránk. Ez mindenképp hatalmas fordulat...

Szerkesztette: Zalán

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
gyönyörű volt a trollkodás a broncos twitter fióktól 😀

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez nem tetszik, még ha reális áron is jött.

több mint 2 éve
Lol, Gregory minket választott. Ugyanaz a deal. 5 év 70 millió.
Cruyffista
Uhh basszus. Mint játékos nem rossz, de mint ember...
És ezzel az a bajom, hogy a hülyeségei a pályán lévő teljesítményére is hatással van. A pályán is buta zászlók.
Ez most nem tetszik nekem.
Gerichill
Ja, nekem se. Ha tényleg ugyanaz a deal mint most írják, tartom hogy jó ár, a garantáltak nem nagyok, 2 év után ki lehet rakni ha nem viselkedik. Egy felmérésen amit OT-k körében végeztek hogy kit a legnehezebb tartani a ligában élbolyban végzett, és eléggé dicsérik a technikáját edzők. Breakout szezont várnak tőle sokan, ami a korát nézve vicces, de ugye későn érő zseni.

Remélem Von és Chandler Jones hatalmas fizut kap, hogy legyen valami indok erre...
több mint 2 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Cruyffista
És ezzel az a bajom, hogy a hülyeségei a pályán lévő teljesítményére is hatással van. A pályán is buta zászlók.
Gerichill
Colorádoban legalis a fű. Nem lesz baj, ezert jött 😀 am Millernek vagy Jonesnsk jobban orultem volna de korrekt deal.
több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Cruyffista
több mint 2 éve
több mint 2 éve
B-Wagz hatalmas vezer a palyan, o igazitja a vedotarsakat, futas ellen kivalo, jol blitzel, de a cover skilljei azert mar kicsit megkoptak 😊
akdestroyer
Köszi, nagyjából így raktam össze én is. Utóbbi miatt necces.

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ware pont megmutatta mi a különbség az öreg elit és a fiatal tucatember között
FLZOLI
De Jewell szerintem abszolút nem tucatember, az egyetlen dolog ami tényleg ligaelit volt a védelmünkben nem csak egyén szinten az a Jewell AJ paros meg általában a safety-k. Ráadásul folyamatos felfelé haladó fejlődési ívük volt, ami idén a sérülésük előtt még egy szintet lépett. Emellett egyikük sem "lassító" sérülést szenvedett, a torn pecből erő, sebességvesztés nélkül térnek vissza emberek. Jewell PFF szerint is a liga egyik legjobb ILB-je volt a sérülésig, ahogy AJ is. Szét is esett teljesen a csapat miután nem voltak.

Ettől még felőlem jöhet Bobby, ez lesz a legkisebb gondom.
Cruyffista
B-Wagz hatalmas vezer a palyan, o igazitja a vedotarsakat, futas ellen kivalo, jol blitzel, de a cover skilljei azert mar kicsit megkoptak 😊
több mint 2 éve
Gregory 5 év 70 millio Cowboys. Ez mondjuk nem rossz irányár. Remélem Chandler Jones nem lesz 18-nál és 2 évnél több.

Ha ő se jön össze a resztliből max Zadarius Smith tűnik értelmes opciónak, egyebként azt is el tudom képzelni hogy cserélünk valakiért.
több mint 2 éve
Wagner még a jelenlegi formájában is a legjobb LB lenne itt Trevathan és Marshall óta, évek óta nincs olyan ILB a csapatban aki a futáson kívül másban is jó lenne (ez igaz Jewellre és AJ-re is) szóval nálam továbbra is kötelező igazolás.

Chandler Jonest meg tudnám érteni, mert valószínűleg több van benne már mint Vonban, de itt akkor sem tudom elengedni a közös múltat, és azért láttuk a PO-ban, hogy ha van tétje a meccseknek akkor el tud még szabadulni ő is, és ha nem megy félre semmi akkor lesz tétje a mi meccseinknek is.
több mint 2 éve
FLZOLI
De Jewell szerintem abszolút nem tucatember, az egyetlen dolog ami tényleg ligaelit volt a védelmünkben nem csak egyén szinten az a Jewell AJ paros meg általában a safety-k. Ráadásul folyamatos felfelé haladó fejlődési ívük volt, ami idén a sérülésük előtt még egy szintet lépett. Emellett egyikük sem "lassító" sérülést szenvedett, a torn pecből erő, sebességvesztés nélkül térnek vissza emberek. Jewell PFF szerint is a liga egyik legjobb ILB-je volt a sérülésig, ahogy AJ is. Szét is esett teljesen a csapat miután nem voltak.

Cruyffista
Arra gondolsz hogy az egyik legjobb LB alatt a sérüléséig hogy volt másfél jól sikerült meccse? Hàt erre azért ne alapozzunk.
több mint 2 éve
FLZOLI

több mint 2 éve
Egy Von Wagner duó teljesen rendben lenne nálam. De Jewell szerinten már jobb játékos mint Bobby. Illetve AJ is. Von viszont bármikor jobb, mint a B terv Gregory. Chandler Jones már többször ér oda, így ő még érhető lenne érzelemmentes alapon..
Cruyffista
Azért a Jewell jobb játékos mint Bobby az elég meredek állítás. A cipőjét nem köthetné be.

A többivel egyetértek. De én mondjuk RT-t keresnék nagyon mert az Wilson elé se ártana.
Leonidasz007
Wagner már a B oldalon van, a pályán sztem már nem elit, de vezérként még értelmezhető lenne.
Bármilyen hülyén hangzik Von is nagyobb rizikó, mint amilyen fizut elé kell rakni, persze ettől még bizakodom benne h relatíve olcsóért visszajön, de ha kivesszük az érzelmi szálat, akkor azért nem "nobrainer" ő se.
Általános Doktor
Èn nem is azt állítom h Wagner még elit. De Jewell jobb mint ő? V a közelébe? Ne már 😀
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Egy Von Wagner duó teljesen rendben lenne nálam. De Jewell szerinten már jobb játékos mint Bobby. Illetve AJ is. Von viszont bármikor jobb, mint a B terv Gregory. Chandler Jones már többször ér oda, így ő még érhető lenne érzelemmentes alapon..
Cruyffista
Azért a Jewell jobb játékos mint Bobby az elég meredek állítás. A cipőjét nem köthetné be.

A többivel egyetértek. De én mondjuk RT-t keresnék nagyon mert az Wilson elé se ártana.
Leonidasz007
Wagner már a B oldalon van, a pályán sztem már nem elit, de vezérként még értelmezhető lenne.
Bármilyen hülyén hangzik Von is nagyobb rizikó, mint amilyen fizut elé kell rakni, persze ettől még bizakodom benne h relatíve olcsóért visszajön, de ha kivesszük az érzelmi szálat, akkor azért nem "nobrainer" ő se.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Cruyffista

több mint 2 éve
Cruyffista
Ez jó volt 😀
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Én csak azt nem értem, hogy Wagner és Von még miért nincs itt, akkora no brainer mindkettő, hogy hihetetlen, ráadásul ők is jönni akarnak...
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Broncos have signed former Green Bay Packers guard, Ben Braden. It’s a one-year deal according to 9New’s Denver’s Mike Klis.

Ajjajjj… még egy egy éves emberke.. Black nem lesz boldog… 😊
Zalán
Magammal beszélgetek, nincs konfliktus.

De amúgy most jöhet 1 éves ember, mert PO-ra gyúrunk. Mármint most reális a PO idén.
Olyan évre amikor úgse jutunk be, fölösleges is pénzt költeni, de Wilsonnal ez a helyzet megváltozott.

Eddig az volt a baj, hogy volt egy 5-11 - 7-10-es csapatunk ami a PO-tól is nagggyon messze volt, és úgy építettük, mintha Super Bowlan lennénk. Egy 30+ éves veterán QB-val, aki volt már pár Super Bowlban, muszáj úgy építeni, mintha ott lennénk, mert amúgy meg minek hoztuk volna...
Elsőre nem Ben Braden tűnik a legfontosabb kirakósnak, de nem ő lesz az utolsó számunkra ismeretlenebb exPackers arc aki jön. Nem feltétlen baj, ha az első OTAn eggyel kevesebb embernek kell bemutatkoznia Hackettnek...

Persze Von Millernek és Wagnernek jobban örülnék első hullámban, de a depthbe is több ember kell, mint amennyi pickünk van és Wilson fizetésével a capben, van még keret de azért már azt is számolni kell hova mennyit költünk (ugye milyen kib*jó hogy pl Fuller pénzét tavalyról nem görgettük át idénre, hanem ráköltöttük, meg a többi 1 éves most mindegyis is hogy bust igazolás, akikkel a nagyszerű 7-10 sikerült)
De úgy érzem nem kifejezetten sztárjátékosokat fogunk hozni, legfeljebb akciósan, inkább inkább az eggyel lentebbi polcból próbálunk eggyel több embert szerezni mint pl DJ Jones. Elway legalábbis ennyi idő alatt általában több pénzt költött az FAn és innen a gép elől úg tűnt, inkább mindent feltett az A tervre, ha nem is mindent Paton szerintem előbb elengedi az A tervet és jön a B-vel, amivel jobban meg lehet úszni pl Flaccot, de nehezebben lesz belőle Talib+Ware+Ward... De majd kiderül.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear