Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
sztem amúgy függetlenül Wilson teljesítményétől meg kellett húzni ezt a lépéstEbben a tradeben reálisan egyetlen egy downside van az pedig az h Wilsonnak lefőtt a kávés és a sérülése utáni forma végleges. Minden más esetben nekünk ezt meg kellett lépni, kérdés nélkül.Általános DoktorTedd mellé azt, hogy hat évig próbálta a franchise foltozgatva megoldani Flaccotól Bridgewateren át jópár foltemberrel, a drafton meg nem volt hajlandó elöl rizikózni, egy második körös tehetség kipróbálására futotta összesen.
Nincs mese, valamit már ideje volt csinálni, ami nem langyosban alibizés. Ez legalább nem langyosban alibizés.
peterk2005
az ár volt a kérdés mert az sztem egy elsővel talán több mint kellene így nagyobb a rizikó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ebben a tradeben reálisan egyetlen egy downside van az pedig az h Wilsonnak lefőtt a kávés és a sérülése utáni forma végleges. Minden más esetben nekünk ezt meg kellett lépni, kérdés nélkül.Általános DoktorTedd mellé azt, hogy hat évig próbálta a franchise foltozgatva megoldani Flaccotól Bridgewateren át jópár foltemberrel, a drafton meg nem volt hajlandó elöl rizikózni, egy második körös tehetség kipróbálására futotta összesen.
Nincs mese, valamit már ideje volt csinálni, ami nem langyosban alibizés. Ez legalább nem langyosban alibizés.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
No trade clause aláírva, orvosin is átment. Már csak a liga jóváhagyása és Lockék orvosija kell. Legkésőbb holnap délután hivatalos lesz szerintem.Happy player/happy agent. @DangeRussWilson and Mark Rodgers landing in Denver yesterday. pic.twitter.com/M2h2SvFJQj
— Mike Tannenbaum (@RealTannenbaum) March 9, 2022
több mint 2 éve
Hát a legjobbakat! Sok türelmet, és kitatást, és még több sikert! 😊Remélem azt a Wilsont kapjátok, akit mi oly nagyon szerettünk , és nem a teljesen motiváció vesztett Wilsont, aki már csak hibázni nem akart.
<3
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Persze meg lehet próbálni a 4. körben kezdőt húzni, csak nem fog sikerülni. Vagy kezdő lesz csak annak kevés.Nem is írtam hogy mind az 5 az lesz, de maradt egy late 2nd, két harmadik, két korai 4. körünk, ami elég jó szerintem ahhoz képest, hogy all int toltunk. Ha ezt egybe vesszük azzal hogy tudunk költeni néhány kezdő szintű játékosra FA-n, szerintem kijelenthető, hogy jó lapok vannak Paton kezében. A többi csapathoz képest kontrának kontra, összszituációt tekintve viszont ebből jól jöhetünk ki. És azért a TE, S, iDL rush általában a negyedik körben kezdődik, előtte értékesebb posztok dominálnak. Ha igaz amit Klis ír, a draftra komolyabb lyuk nélkül fogunk menni. Nem az van, hogy van végre QB, de nincs miből csapatot tenni köré.
Nem lehet egyszerre FuckThemPicks meg minden pick HOFer...
Igen vannak 6. körös Terrell Davisek és 7. körös Shannon Sharpe-ok, de nem ez a realitás. Vannak persze olcsóbb posztok, egy Jewell vagy Okwuegbunam 1-2 év tanulás után el is van a poszton, mert nem fontosak, de ha eddig azért volt fényes a jövő, mert mennyi és milyen pickünk van, akkor azokat most ne a pro oldalra írjuk, hanem a contrá-ra, mert az hogy 2/64-ben húzunk először az lószar, akármi van utána...
Ez önmagában nem tragédia és ha Wilson úgy játszik mint két éve, pont nem fog érdekelni a pickek hiánya, de jövőre bevethető (és jó) EDGE és RT ezekből a pickekből kvára nem fog jönni és a pickértékeket nézve biztos, hogy a liga aljába tartozunk most... meg jövőre is... Amíg nem cserélünk el még valaki mást...
Black_Adder
Na meg a szerződések is jók többségben, így Paton több úton elindulhat, nem muszáj Rams szintű all int tolni, nyitva hagyhatja az ablakot egy 2024-es retoolra.
Szerintem ezért volt a csapat első a top QB-k esetleges listáján.
több mint 2 éve
Tehát akkor így most már lehet tisztán számolni, és nem kell minden egyes mondatot "ha"-val kezdeni.Persze meg lehet próbálni a 4. körben kezdőt húzni, csak nem fog sikerülni. Vagy kezdő lesz csak annak kevés.
Idei pickjeink:
2/64 from Rams
3/73
3/96 from Rams
4/111
4/112 from Seahawks
5/143 from Lions
6/194 from Colts
7/246 from 49ers
Akárhogy is, 5 olyan pickünk van amiből meg lehet próbálni kezdő potenciálú játékosokat húzni.
Cruyffista
Nem lehet egyszerre FuckThemPicks meg minden pick HOFer...
Igen vannak 6. körös Terrell Davisek és 7. körös Shannon Sharpe-ok, de nem ez a realitás. Vannak persze olcsóbb posztok, egy Jewell vagy Okwuegbunam 1-2 év tanulás után el is van a poszton, mert nem fontosak, de ha eddig azért volt fényes a jövő, mert mennyi és milyen pickünk van, akkor azokat most ne a pro oldalra írjuk, hanem a contrá-ra, mert az hogy 2/64-ben húzunk először az lószar, akármi van utána...
Ez önmagában nem tragédia és ha Wilson úgy játszik mint két éve, pont nem fog érdekelni a pickek hiánya, de jövőre bevethető (és jó) EDGE és RT ezekből a pickekből kvára nem fog jönni és a pickértékeket nézve biztos, hogy a liga aljába tartozunk most... meg jövőre is... Amíg nem cserélünk el még valaki mást...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Ebben a tradeben reálisan egyetlen egy downside van az pedig az h Wilsonnak lefőtt a kávés és a sérülése utáni forma végleges. Minden más esetben nekünk ezt meg kellett lépni, kérdés nélkül. Jöhettek itt azzal h 5-6 kezdőnyi emberanyagot adtunk egy Wilsonért, de az elmúlt 6 évben mi demonstráltuk h mit ér az 5-6 embernyi kezdőanyag elit QB nélkül. Wilson elit QB volt az eddigi karrierje túlnyomó részében:
Év - PFF érték - rangsor a kezdő QB-k között
2021 73.9 18th of 38
2020 90.5 6th of 38
2019 91.9 1st of 39
2018 88.9 6th of 39
2017 78.8 11th of 41
2016 83.8 6th of 37
2015 82.1 6th of 40
2014 74.5 14th of 39
2013 83.8 6th of 43
2012 90.6 2nd of 39
10 évéből 7-nél top6, 9 esetben top 15 számokat hozott. Itt nem az áll fent h volt egy jó éve és hátha megismétli, hanem volt két gyengébb éve a 10-ből | a valaha volt 4 legjobb szezonjából 3 az elmúlt 4 évben volt | .
Igen a tavalyi év gyengébb volt, de itt azért több ok is közrejátszik:
- az ujjsérülése, amelyet megelőzően —90.3 PFF értéke volt, ami a 2. legjobb volt addig, köztük 13 "nagyjátékkal" és zero turnoverrel felérő játékkal. Összehasonlítás képen a visszatérése után 61.4 PFF értéket tudott 13 nagyjátékal 12 turnoverrel felérő mellett. - Itt lehet bízni abban h ebből teljesen felépül.
- a helyzete sem volt tökéletes, tavalyi évben is pedzegették már az elcserélését is. - Ez változott, új légkör, új remények.
- futás nem volt olyan szinten - nálunk minden emberi bizakodás szerint lesz.
- öregszik, ami miatt a mobilitása kopik, a sérülése miatt meg pontatlanabb volt és ezeket kompenzálva több heroballt csinál a kelleténél -ergo rossz döntéseket hozott-, mert hozzá volt szokva h neki KELL megnyerni a meccset. - A mobilitása meglátjuk h mennyire lesz tendecia, de azért várható h kopni fog, a döntéshoztalával a karrierje alatt generálban nem volt gond, így az új rendszerben, egészségesen várhatóan ismét javul.
Összefoglalva okkal lehet bizakodni abban, h a tavalyi szezonja volt az atipikus, és a normális a top 6 szint.
Azokat az érveket h "ez mire elég ebben a csoportban" meg pláne nem értem, Trubisky/Gerappa+Fant+Shelby+1. körös játékos ugyan mire lett volna elég? Tényleg úgy gondolja bárki h így van kevesebb esélyünk?
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Jelenlegi allas szerint mire ti valasztani fogtok iden addigra a chiefs es a bills mar ket jatekost is kivalasztott plusz jovore mire sorra kerultok addigra szinten. azert remelem nem kell magyarazni, hogy attol mert nektek top 100ban van 3 picketek a bills/chiefs jobban jar, mert nekik top 62ben 2 van mig nektek nulla.Stafford például idősebb, mint Wilson, és mégrosszabb állapotban cserélték el mint most Russellt. Egyre inkább az a minta, hogy ilyen korban még évekig lehet topszinten teljesíteni. Pláne Wilson esetében, aki évek óta így építi magát, hogy legyen longevity-je. Már hetek óta tart neki a preseason.
A problema sztem azzal van, hogy Wilson 34 eves. 3 ev mulva lesz 37. Ilyen idosen (vagy idosebben) kovetkezo qbk nyertek SBt: Brady, Manning (inkabb o ellenere nyertetek anno mint neki koszonhetoen), Elway, Unitas (o meg is serult az SB kozben, nem o fejezte be a meccset) es Plunkett. sztem Wilson nem tartozik ebbe a kategoriaba, mint ezek az iranyitok, es van is arra pelda, hogy hiaba vki nagy nev, ilyen idosen mar nem jellemzo, hogy SBt nyernek a csapataiknak.
csebi
Meglepne, ha a Chiefs zsinórban két évben az összes top pickjét be tudná gyömöszölni, de meglátjuk. Szerintem nem ezen múlik. Ha a Broncos jól erősít, ott lesznek, én nem érzem úgy hogy ne lenne meg a forrás úgy erősíteni az állományt, hogy az versenyképes legyen. A hangsúly a személyeken lesz.
A draft class rossz, az FA kínálat kritikán aluli, Rodgers és Watson pedig nem elérhető ilyen-olyan okok miatt. Nem értem, mit kellett volna csinálni, vagy miért jelenthető ki jelenlegi tudásunk szerint a minden advanced statban bottom 5-10 Fieldset kellett volna draftolni. Tavaly Paton kivette Surtaint azzal a céllal, hogy jövőre úgyis meghúzza a tutit és klasszist hoz. Klasszist hozott.
több mint 2 éve
- JC6
7 006
Kabbe Stez, iszonyat fáradt voltam😃Storm, adj egy esélyt. Úgy sem tudsz innen mit tenni... nézzük meg ezt a pár hónapot, aztán adjunk 2-3 hónapot nekik, semmit nem veszítünk.Legyen par honap. Ha Wilsonnak augusztusig elejeig nem lesz gyoztes meccse itt, akkor oriasi bukta!
Szerintem. Feleslegesen pumpálod fel most magad.
#JC6
Stez
több mint 2 éve
Túl sok opció itt nem volt a mínőségi ugrásra. Watson, ha nem a börtönben emelget szappant és ennyi.Broncos:en is igy latom. ugy latszik gordon nem ertette meg a lenyegetEgyrészt ugyanannyi top100 pickünk maradt, mint a Billsnek és Chiefsnek van, másrészt jóval nagyobb cap space-ünk van mint az említett párosnak, ahol már macon járnak a stukturálós ügyeskedések. Nálunk el sem kezdődött. Új edző van. Játékosok, akiket még nem láttunk soha ilyen szintű QB-val. Nincs win now mód. Ha 3 év múlva nyerünk, az is igazolja a dealt.
ha itt WC csapat lesz akkor eleg nagy esellyel kell megverni a Bills ES KC parost is. ehhez megvan itt a szemelyi allomany Wilsonnal? sztem nem. arra meg nem lehet alapozni, hogy majd felulnek egy olyan hullamra, mint a Bengals iden.
csebi
Cruyffista
2022: 2/64, 3/75, 3/96 plusz kiment a 2023 1st es 2nd
Bills:
2022: 1/25, 2/57, 3/ 89, megvan a 2023 1st es 2nd
Chiefs:
2022: 1/30, 2/62, 3/94 es 3/102, plusz megvan a 2023 1st es 2nd
Jelenlegi allas szerint mire ti valasztani fogtok iden addigra a chiefs es a bills mar ket jatekost is kivalasztott plusz jovore mire sorra kerultok addigra szinten. azert remelem nem kell magyarazni, hogy attol mert nektek top 100ban van 3 picketek a bills/chiefs jobban jar, mert nekik top 62ben 2 van mig nektek nulla.
A problema sztem azzal van, hogy Wilson 34 eves. 3 ev mulva lesz 37. Ilyen idosen (vagy idosebben) kovetkezo qbk nyertek SBt: Brady, Manning (inkabb o ellenere nyertetek anno mint neki koszonhetoen), Elway, Unitas (o meg is serult az SB kozben, nem o fejezte be a meccset) es Plunkett. sztem Wilson nem tartozik ebbe a kategoriaba, mint ezek az iranyitok, es van is arra pelda, hogy hiaba vki nagy nev, ilyen idosen mar nem jellemzo, hogy SBt nyernek a csapataiknak.
csebi
Mahomes, Allen, Herbert, Burrow, Prescott féle vonal mozdíthatatlan.
Ryan, Cusins szerű emberek nem lettek volna olcsóbbak, cserébe jóval kisebb a plafonjuk.
Carr csoportriválishoz nem jött volna.
És ki is fújt kb a lista. Winston, JimmyG, Wentz, Goff, Dalton..... A maradék elérhető opció.
Hát inkább az egész ház egy Wilsonra
több mint 2 éve
Broncos:en is igy latom. ugy latszik gordon nem ertette meg a lenyegetEgyrészt ugyanannyi top100 pickünk maradt, mint a Billsnek és Chiefsnek van, másrészt jóval nagyobb cap space-ünk van mint az említett párosnak, ahol már macon járnak a stukturálós ügyeskedések. Nálunk el sem kezdődött. Új edző van. Játékosok, akiket még nem láttunk soha ilyen szintű QB-val. Nincs win now mód. Ha 3 év múlva nyerünk, az is igazolja a dealt.
ha itt WC csapat lesz akkor eleg nagy esellyel kell megverni a Bills ES KC parost is. ehhez megvan itt a szemelyi allomany Wilsonnal? sztem nem. arra meg nem lehet alapozni, hogy majd felulnek egy olyan hullamra, mint a Bengals iden.
csebi
Cruyffista
2022: 2/64, 3/75, 3/96 plusz kiment a 2023 1st es 2nd
Bills:
2022: 1/25, 2/57, 3/ 89, megvan a 2023 1st es 2nd
Chiefs:
2022: 1/30, 2/62, 3/94 es 3/102, plusz megvan a 2023 1st es 2nd
Jelenlegi allas szerint mire ti valasztani fogtok iden addigra a chiefs es a bills mar ket jatekost is kivalasztott plusz jovore mire sorra kerultok addigra szinten. azert remelem nem kell magyarazni, hogy attol mert nektek top 100ban van 3 picketek a bills/chiefs jobban jar, mert nekik top 62ben 2 van mig nektek nulla.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Tehát akkor így most már lehet tisztán számolni, és nem kell minden egyes mondatot "ha"-val kezdeni.Szép üsszefoglaló 😊
Idei pickjeink:
2/64 from Rams
3/73
3/96 from Rams
4/111
4/112 from Seahawks
5/143 from Lions
6/194 from Colts
7/246 from 49ers
Akárhogy is, 5 olyan pickünk van amiből meg lehet próbálni kezdő potenciálú játékosokat húzni.
Cap space előtte: 42m
Wilson cap hit: 24m
Cap space utána: 26m
Továbbá mozgolódási lehetőség Wilson hosszabbítása (hírek szerint jönni is fog), amivel lehet egy minőségi játékosra, vagy meglévő fontos játékos(ok) hosszabbítására elegendő helyet kreálni. Daesean Hamiltont cutoltuk, valószínűleg lesz még pár, egy korábbi gyűjtés:
Cut jelöltek:Needek jelenleg:
- DeSean Hamilton (2.1 millió felszabadul, 0 dm)
- Mike Boone (1.25 millió felszabadul, 800k dm)
- Tyrie Cleveland (900k felszabadul, 0 dm)
- Quinn Bailey (825k, 0 dm)
- Sam Martin (2.3m felszabadul, 400k dm)
- Aaron Patrick (820k felszabadul, 6k dm)
Cruyffista
- QB2 (Rypien?)
- RB2
- TE2
- Blokkoló TE3
- RT1
- kezdő EDGE
- kezdő iDL
- kezdő ILB
- D line és linebacker depth
- CB3
- S2
Összesítve: 5 kezdő, 3 szűk rotáció, 6-8 csere. Ha kivágjuk Sam Martint kell punter is.
Klis szerint FA-ról első hullámban OLB, iDL, RT, ILB, és TE érkezik. Ez azt jelentené, hogy kvázi csak a safety pozició maradna üresen a kezdőben, de KJ tavaly is második hullámos játekos volt, illetve ott van Sterns ugye, akit meg lehet próbálni kezdőben.
Cruyffista
Szerintem most a legnagyobb need a front7 megerősítése, Jones-on kívűl kb mindenki mehetne amerre lát. Ha Von visszajönne más lenne a történet, de egy Casey szerű elefánt elférne a falban így is. (A Titans nem árulja Simmons-t mondjuk? 😊 )
Egy impact LB nagyon hiányzik, aki az iparos AJ, Jewell, Kiser, Young aktuálisan épp nem sérült tagja mellett darálna. Wagner extra lenne, de lehet túl drága lenne már. Esetleg a tankoló Saints (Davis) Tampa (White) körül lehetne szaglászni pár cetlivel
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Tehát akkor így most már lehet tisztán számolni, és nem kell minden egyes mondatot "ha"-val kezdeni.Idei pickjeink:
2/64 from Rams
3/73
3/96 from Rams
4/111
4/112 from Seahawks
5/143 from Lions
6/194 from Colts
7/246 from 49ers
Cap space előtte: 42m
Wilson cap hit: 24m
Cap space utána: 26m
Továbbá mozgolódási lehetőség Wilson hosszabbítása (hírek szerint jönni is fog), amivel lehet egy minőségi játékosra, vagy meglévő fontos játékos(ok) hosszabbítására elegendő helyet kreálni. Daesean Hamiltont cutoltuk, valószínűleg lesz még pár, egy korábbi gyűjtés:
Cut jelöltek:Needek jelenleg:
- DeSean Hamilton (2.1 millió felszabadul, 0 dm)
- Mike Boone (1.25 millió felszabadul, 800k dm)
- Tyrie Cleveland (900k felszabadul, 0 dm)
- Quinn Bailey (825k, 0 dm)
- Sam Martin (2.3m felszabadul, 400k dm)
- Aaron Patrick (820k felszabadul, 6k dm)
Cruyffista
- QB2 (Rypien?)
- RB2
- TE2
- Blokkoló TE3
- RT1
- kezdő EDGE
- kezdő iDL
- kezdő ILB
- D line és linebacker depth
- CB3
- S2
Összesítve: 5 kezdő, 3 szűk rotáció, 6-8 csere. Ha kivágjuk Sam Martint kell punter is.
Klis szerint FA-ról első hullámban OLB, iDL, RT, ILB, és TE érkezik. Ez azt jelentené, hogy kvázi csak a safety pozició maradna üresen a kezdőben, de KJ tavaly is második hullámos játekos volt, illetve ott van Sterns ugye, akit meg lehet próbálni kezdőben.
Post trade redraft: 😅
több mint 2 éve
Storm, adj egy esélyt. Úgy sem tudsz innen mit tenni... nézzük meg ezt a pár hónapot, aztán adjunk 2-3 hónapot nekik, semmit nem veszítünk.Legyen par honap. Ha Wilsonnak augusztusig elejeig nem lesz gyoztes meccse itt, akkor oriasi bukta!
Szerintem. Feleslegesen pumpálod fel most magad.
#JC6
több mint 2 éve
így aludva rá egyet, Wilson szerintem túl alacsony hogy valaha is sikeres legyen az NFLben, jobban járna ha elmenne baseballozoni, mert itt max gimmick player lesz egy-egy trickplay erejéig.Pedig ecceru. Amig Mahomes+Herbert aktiv, feladja a Broncos. Most mit bohóckodnak?
Pedig ott lett volna Mike Glennon, ő minden gond nélkül ki látott volna a fal mögül.
Nem értem én ezt...
Black_Adder
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Egyetértek. Ha Rodgers jött volna 38 évesen én is azt mondanam van kb 2 évünk nyerni és annyi.en is igy latom. ugy latszik gordon nem ertette meg a lenyegetEgyrészt ugyanannyi top100 pickünk maradt, mint a Billsnek és Chiefsnek van, másrészt jóval nagyobb cap space-ünk van mint az említett párosnak, ahol már macon járnak a stukturálós ügyeskedések. Nálunk el sem kezdődött. Új edző van. Játékosok, akiket még nem láttunk soha ilyen szintű QB-val. Nincs win now mód. Ha 3 év múlva nyerünk, az is igazolja a dealt.
csebi
Cruyffista
RW viszont 33, bőven benne lehet minimum 5-6 prime év, es hiába kell majd egy masszív hosszabbítást adni, bőven lesz mozgásterük, hogy csapat is legyen körülötte.
Hoztunk egy elit qb-t jó korban, es a jövőt sem adtuk fel érte teljesen. Nem tudom mi a jó trade, ha nem ez.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
en is igy latom. ugy latszik gordon nem ertette meg a lenyegetEgyrészt ugyanannyi top100 pickünk maradt, mint a Billsnek és Chiefsnek van, másrészt jóval nagyobb cap space-ünk van mint az említett párosnak, ahol már macon járnak a stukturálós ügyeskedések. Nálunk el sem kezdődött. Új edző van. Játékosok, akiket még nem láttunk soha ilyen szintű QB-val. Nincs win now mód. Ha 3 év múlva nyerünk, az is igazolja a dealt.
csebi
több mint 2 éve
így aludva rá egyet, Wilson szerintem túl alacsony hogy valaha is sikeres legyen az NFLben, jobban járna ha elmenne baseballozoni, mert itt max gimmick player lesz egy-egy trickplay erejéig.Pedig ott lett volna Mike Glennon, ő minden gond nélkül ki látott volna a fal mögül.
Nem értem én ezt...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Gerichill
526
No de akkor Broncos részről mi lett volna a "biztos recept a sikerhez"?en is igy latom. ugy latszik gordon nem ertette meg a lenyegetIgen, meg a leicester is bajnok volt a pl-ben, erre azonban nem lehet kalkulálni hogy majd ellenetek is leadják akkora előnyről.Gondolom azt is megtippelted, hogy a bengals sb-t játszik.ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...Mivel minden csoportmeccs élet-halál párharc lesz elit vagy elit közeli QB-kal így simán lehet olyan korbeveres majd. De reálisan a KC, Bills nyilván a top, a 3 wild cardot meg a West és a North csapatai között osztják szét. Bár azt sem lenne meglepő ha az egész West bejutna jövőre, de az nem tudom kijohet e matekban
csebi
FLZOLI
csebi
Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásoknak, kc kikapott otthon a konf döntőben az megvan?
gordon
Ez persze nem a józan mérlegelés időszaka, ezt elhiszem de ahogy Bradynél és Staffordnál is egyértelműen ki lehetett jelenteni a sb runt mindkét csapatnál, én ezt most ebben a broncosban annyira nem érzem kb. Lesznek jó meccsek, jó időszakok, izgalmas lesz de ez nekem nem ugyanaz mint az előző 2 évi trade.
davemayer
csebi
Nyilván ezt senki nem tudja megmondani, meg ilyen nem létezik, de ők ezt az utat választották és én nem tudom hibáztatni őket. Szerintem ennél jobb rövid távon nem lett volna. Hány éve az a mantra, hogy jó QB hiányzik a csapatból?
A legnagyobb hiányposzt lett szerintem betöltve. Wilson nélkül én tuti nem látnám esélyét a KC és Bills páros megverésének, vele inkább. Építkezni nagy trade nélkül évek óta próbálunk, látjuk, hogy mit értünk el vele.
több mint 2 éve
PM utáni hitványkodásos évek után nekünk minden pénzt megér, hogy ne egy nyomorult dobálgasson. Ennyi 🙂Elit QB mindig drága, mivel nevelni nem tudunk muszáj hozni. A wr állomány szépen fel van építve, a fal se liga alja, nem értem mit kellett volna hozni QB helyett. Egy prémium pass rusher elég lutri, Chubb, Clowney Ferrell is inkább bust.
több mint 2 éve
en is igy latom. ugy latszik gordon nem ertette meg a lenyegetIgen, meg a leicester is bajnok volt a pl-ben, erre azonban nem lehet kalkulálni hogy majd ellenetek is leadják akkora előnyről.Gondolom azt is megtippelted, hogy a bengals sb-t játszik.ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...Mivel minden csoportmeccs élet-halál párharc lesz elit vagy elit közeli QB-kal így simán lehet olyan korbeveres majd. De reálisan a KC, Bills nyilván a top, a 3 wild cardot meg a West és a North csapatai között osztják szét. Bár azt sem lenne meglepő ha az egész West bejutna jövőre, de az nem tudom kijohet e matekban
csebi
FLZOLI
csebi
Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásoknak, kc kikapott otthon a konf döntőben az megvan?
gordon
Ez persze nem a józan mérlegelés időszaka, ezt elhiszem de ahogy Bradynél és Staffordnál is egyértelműen ki lehetett jelenteni a sb runt mindkét csapatnál, én ezt most ebben a broncosban annyira nem érzem kb. Lesznek jó meccsek, jó időszakok, izgalmas lesz de ez nekem nem ugyanaz mint az előző 2 évi trade.
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Igen, meg a leicester is bajnok volt a pl-ben, erre azonban nem lehet kalkulálni hogy majd ellenetek is leadják akkora előnyről.Gondolom azt is megtippelted, hogy a bengals sb-t játszik.ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...Mivel minden csoportmeccs élet-halál párharc lesz elit vagy elit közeli QB-kal így simán lehet olyan korbeveres majd. De reálisan a KC, Bills nyilván a top, a 3 wild cardot meg a West és a North csapatai között osztják szét. Bár azt sem lenne meglepő ha az egész West bejutna jövőre, de az nem tudom kijohet e matekban
csebi
FLZOLI
csebi
gordon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Én úgy mondanám hogy hiányzott egy Wilson, de nem úgy hogy kvázi feladom a draftot érte hanem ki kellett volna húzni. Ha nem idén akkor jövőre, de készre összerakott csapat nélkül nem lehet Wilsonnal sem felvenni a versenyt stabilan ebben az afc-ben, pláne ebben a csoportban. Véletlen lenne hogy az előző 2 ilyen "tündérmese" az nfc-ben született? Aligha. És mindkét esetben a "fogadó" csapat sokkal inkább kész volt a sb runra mint ez a broncos. Persze sok sikert, de nekem ez érthetetlen (pláne a tavalyi draft függvényében ahol ehhez képest ingyen kaptatok volna egy akár ilyen szintre felhúzható qbt).ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...Mivel minden csoportmeccs élet-halál párharc lesz elit vagy elit közeli QB-kal így simán lehet olyan korbeveres majd. De reálisan a KC, Bills nyilván a top, a 3 wild cardot meg a West és a North csapatai között osztják szét. Bár azt sem lenne meglepő ha az egész West bejutna jövőre, de az nem tudom kijohet e matekban
csebi
FLZOLI
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal