Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Gondolom azt is megtippelted, hogy a bengals sb-t játszik.ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...Mivel minden csoportmeccs élet-halál párharc lesz elit vagy elit közeli QB-kal így simán lehet olyan korbeveres majd. De reálisan a KC, Bills nyilván a top, a 3 wild cardot meg a West és a North csapatai között osztják szét. Bár azt sem lenne meglepő ha az egész West bejutna jövőre, de az nem tudom kijohet e matekban
csebi
FLZOLI
csebi
Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásoknak, kc kikapott otthon a konf döntőben az megvan?
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Közben Bobby Wagner is lapát, nagy need az ILB, ez nekem no brainer
több mint 2 éve
azt a hosszu tavu szerzodest fogjatok ti meg itt atkozni sztem.ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.Egyrészt Wilson 33 éves és alá fog írni egy hosszútávú szerződést a napokban. Másrészt a Chiefst idén a Bengals verte meg egy közepes teljesítménnyel, a Bills vedelem pedig előtte betlizett hatalmasat. Nyilvánvalóan ezek nagyon jó csapatok, de messze nem annyira verhetetlenek, hogy kitaláljuk hogy nekünk nem is kell QB. Az ellenérték pedig egyáltalán nem volt drága, meg lehet nézni más cserékben hulladék játékosokért milyen értékeket adnak fel csapatok.
csebi
Cruyffista
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.Egyrészt Wilson 33 éves és alá fog írni egy hosszútávú szerződést a napokban. Másrészt a Chiefst idén a Bengals verte meg egy közepes teljesítménnyel, a Bills vedelem pedig előtte betlizett hatalmasat. Nyilvánvalóan ezek nagyon jó csapatok, de messze nem annyira verhetetlenek, hogy kitaláljuk hogy nekünk nem is kell QB. Az ellenérték pedig egyáltalán nem volt drága, meg lehet nézni más cserékben hulladék játékosokért milyen értékeket adnak fel csapatok.
csebi
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Patonra gondoltam és a QB kiválasztásra.De akkor még vedoguru kókler volt a padon nálunk. Fingja nem volt hogyan épül föl egy értelmes csapatNekem ez azért fura, mert számomra Fields és Wilson attribútumai takkra ugyanott vannak, ugyanazt tudják játszani.Persze most így lehetett csak szerezni egy értelmes qbt, de ehhez képest érthetetlen hogy a tavalyi draftról ennek töredékéért miért nem hoztatok egyet.Patonnak Lance és Zach tetszett. Fields és Jones nem. A 3 első és egy harmadik sok volt a nyers Lance-ért. Megkerestük a Jetset is, de hamar világossá tették, hogy no way hogy kicseréljenek. Így BPA alapon jött Surtain. Szerintem redraft esetén csak rosszabbul járhatnánk, mert PS2 4. vagy 5. picken menne ki.
davemayer
Cruyffista
Bolles-nak mindenesetre nem lesz egyszerű dolga a scramblingnél, ezt már most így látom.
A WR-ek meg statpumpálnak majd.
Willie Parker
FLZOLI
több mint 2 éve
ok tegyuk fel WCn bementek vele. szerinted meg tudjatok verni a Bills es/vagy KCt? Sztem egyiket sem, nem hogy mindkettot, marpedig konnyen lehet, hogy mindketton keresztul vezet az ut az SB-be. sztem nem egy Wilson hianyzott nektek, es ehhez kepest nagyon sokat adtatok.hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...Mivel minden csoportmeccs élet-halál párharc lesz elit vagy elit közeli QB-kal így simán lehet olyan korbeveres majd. De reálisan a KC, Bills nyilván a top, a 3 wild cardot meg a West és a North csapatai között osztják szét. Bár azt sem lenne meglepő ha az egész West bejutna jövőre, de az nem tudom kijohet e matekban
csebi
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
De akkor még vedoguru kókler volt a padon nálunk. Fingja nem volt hogyan épül föl egy értelmes csapatNekem ez azért fura, mert számomra Fields és Wilson attribútumai takkra ugyanott vannak, ugyanazt tudják játszani.Persze most így lehetett csak szerezni egy értelmes qbt, de ehhez képest érthetetlen hogy a tavalyi draftról ennek töredékéért miért nem hoztatok egyet.Patonnak Lance és Zach tetszett. Fields és Jones nem. A 3 első és egy harmadik sok volt a nyers Lance-ért. Megkerestük a Jetset is, de hamar világossá tették, hogy no way hogy kicseréljenek. Így BPA alapon jött Surtain. Szerintem redraft esetén csak rosszabbul járhatnánk, mert PS2 4. vagy 5. picken menne ki.
davemayer
Cruyffista
Bolles-nak mindenesetre nem lesz egyszerű dolga a scramblingnél, ezt már most így látom.
Willie Parker
több mint 2 éve
hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...Mivel minden csoportmeccs élet-halál párharc lesz elit vagy elit közeli QB-kal így simán lehet olyan korbeveres majd. De reálisan a KC, Bills nyilván a top, a 3 wild cardot meg a West és a North csapatai között osztják szét. Bár azt sem lenne meglepő ha az egész West bejutna jövőre, de az nem tudom kijohet e matekban
csebi
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Nekem ez azért fura, mert számomra Fields és Wilson attribútumai takkra ugyanott vannak, ugyanazt tudják játszani.Persze most így lehetett csak szerezni egy értelmes qbt, de ehhez képest érthetetlen hogy a tavalyi draftról ennek töredékéért miért nem hoztatok egyet.Patonnak Lance és Zach tetszett. Fields és Jones nem. A 3 első és egy harmadik sok volt a nyers Lance-ért. Megkerestük a Jetset is, de hamar világossá tették, hogy no way hogy kicseréljenek. Így BPA alapon jött Surtain. Szerintem redraft esetén csak rosszabbul járhatnánk, mert PS2 4. vagy 5. picken menne ki.
davemayer
Cruyffista
több mint 2 éve
Blacky Betty
49
Jó tesztje lesz az edzői gárdának ez az év. Elit QB van, tessék egy működő rendszert összerakni hozzá. PO a minimum, én azt mondom.
több mint 2 éve
hoztatok Wilsont mikozben sztem vele sem fogtok bejutni a POba. legalabb a Hawksnak jo lesz a jovo evi elso kor is ...
több mint 2 éve
Na, legalább támadó falra már nem lesz szükségünk. Wilson meg is sértődne, ha kapna egyet, annyira megszokta már, hogy nincs. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Persze most így lehetett csak szerezni egy értelmes qbt, de ehhez képest érthetetlen hogy a tavalyi draftról ennek töredékéért miért nem hoztatok egyet.Patonnak Lance és Zach tetszett. Fields és Jones nem. A 3 első és egy harmadik sok volt a nyers Lance-ért. Megkerestük a Jetset is, de hamar világossá tették, hogy no way hogy kicseréljenek. Így BPA alapon jött Surtain. Szerintem redraft esetén csak rosszabbul járhatnánk, mert PS2 4. vagy 5. picken menne ki.
davemayer
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
LEEEETTSSSS FUCKINGGG GOOÓOOOOOOOOOOOOIIIGyerekek, a Commanders és Wilson kapcsán 4 elsőről pusmogtak. 2 első, 2 második, ez kb semmi, Carr, Matt Ryan kapcsán volt szó hasonló ellenértékről. Így is lesz egy izgalmas draftunk. Fantet én többször írtam, hogy szerintem el fogjuk cserélni, nem gondolnám hogy meglepő lenne. Shelby érthetetlen, lett volna más szerződés szerintem. Az ő bekerülése nagyon random. Ezek szerint ő egy értékes picket érő játékos.
Viszont így a belső DL hatalmas need lett. Fant helyére ott van Okwuegbunam.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Ezek után szinte biztos vagyok benne, hogy meg fogunk egyezni Vonnal. A gyűrűkirándulás jól sikerült, de ha egy mód van rá, ő is meg akar egyezni velünk.
több mint 2 éve
Persze most így lehetett csak szerezni egy értelmes qbt, de ehhez képest érthetetlen hogy a tavalyi draftról ennek töredékéért miért nem hoztatok egyet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Szerintem Wilson ócska formában is top10 QB, ami az elmúlt évek fogalmatlanjai után ég és föld.Van jó futó, elkapó sor rendben, te játék is létezik, jó esély van rá hogy működjön. Remélem Harrist kivagja a Seattle teljes rebuild jegyében és visszajon Von apóval együtt. Remélhetőleg az öreg Jacksonnak is lesz hely a DB rotacioban. És akkor sokadik opciónak Chris Harris a Chargers kaland után jön nosztalgiázni 🙂
több mint 2 éve
esanders10
543
-Ha Wilsont lutrira írod hogy elit, akkor én azt mondom hogy Lock tuti nem elit 😀Az én szememben egy olyan feltrade, mint a Mahomes-féle, még ha nem is olcsó, kisebb kockázat, mint ez a mostani, anyagilag is, meg hát ha Reid odaáll valaki mögé, hogy nekem ő kell, azért az nem egy Paton-Hackett szint... 😀Én egyébként pont úgy akarnék labdába rúgni, ahogy az a 2 másik csapat is tette a csoportban, akiknek az a 2 top5-6-os QB-je van, nem a világot dobták rájuk 30 felett, hanem egy magas pick-et és a bizalmat...Most kukacoskodok. Mert nem ez a lenyeg abban amit irsz, tudom. Es ertem amit mondasz. De a Chiefs is ketto elso kort adott Mahomesert (a felcsereert + egyet). Kockaztattak? Nezd, Reid hitte, hogy kepes egy spread QBt futtattni az NFLben, hiaba sokan buktak bele elotte. Kockaztattak ezzel is.
StormST
Mikor PM jott ide, kabe rokkant volt. Kockaztattak? Ha jol mondom, kapott egy 4 vagy 5 eves szerzodest, kezdo QB fizuval. Kockaztattak. Ha nem tud jatszani, sokba kerul. De ha bejon, senkit nem erdekel. Bejott.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
En ugy latom ezt, hogy 4 dolog kell a SB komoly eselyhez. Elit QB, jo rencer, elfogadhato (vagy jobb) roster, es jo edzo. Ha csak egyik van, vagy ketto, akkor nagyon nehez. A legnehezebb az elit QB. Jo edzo van, tobb mint elit QB. A rencer nem kell vilagmegvalto legyen, a roster sem. Ha xar, az nem jo.
Sztem Wilson nem hitt mar a Seahawksban. Az edzokben, a tervben. Ha nyernek jo, ha nem, neki az is jo. El akart menni. Ezert xart az edzesekbe is szvsz. Ami viszont meglatszott. Nemtom mi lesz ,ha nem latja itt fenyesen par meccs utan a dolgokat. mindenesetre en hiszem, hogy neki van visszaut. Csak az sok munkat jelent itt. Keptlen vagyok ezt teljesen atlatni. Azt se tudom, millyen rendszerben akarnak vele mit kezdeni. Pedig, ha vmi, ez fontos.
ulpianus
PM annyiban volt más, hogy egyrészt neki 5x1 év volt a szerződése, ha nem egészséges, akkor 1 év után felbomlott volna a szerződés és csak az első év 20 millióját buktuk, az egy elég jól kitalált szerződés volt, PM többet kockáztatott igazából, mint mi...
Kb én is úgy látom, ahogy te, mármint hogy mi kell egy SB-hoz, a gondot abban látom jelen pillanatban, hogy
- Wilson lehet elit, de lutri
- a rendszerről semmit nem tudunk, Hackett, amennyire tudom, ilyen stílusú QB-val még nem dolgozott, a DC-ről meg még kevesebbet lehet tudni, hogy mit is hoz
- elfogadható rostert nem látok, ahhoz nálam túl sok a lyuk
- jó edző lehet van, ez is kiderül
StormST
- 2-es pont ugyanaz
-ha eddig elfogadható is volt a roster, az elit qb nélkül nagyon maximum playoffba becsúszás. De mindenekelőtt FA és draft után nézzük meg h elfogadható e a roster. Cap miatt a Saintset látva, és most a Packers helyzetét, nem aggódnék.
-4-es pont ugyanaz.
Ergo ha ez alapján végig veszed, szerintem finoman szólva sem romlottak az esélyeink 😀 Viszont van remény. És nem az a fajta ami az elmúlt 5-6 évben.
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Amúgy nem azért, de anno Jamal Adams 2 első körért ment a Hawksba, nyilván az nem volt reális, de azért van némi különbség egy S meg egy QB között...
több mint 2 éve
- JC6
7 006
Storm, adj egy esélyt. Úgy sem tudsz innen mit tenni... nézzük meg ezt a pár hónapot, aztán adjunk 2-3 hónapot nekik, semmit nem veszítünk.Szerintem. Feleslegesen pumpálod fel most magad.
több mint 2 éve
Az én szememben egy olyan feltrade, mint a Mahomes-féle, még ha nem is olcsó, kisebb kockázat, mint ez a mostani, anyagilag is, meg hát ha Reid odaáll valaki mögé, hogy nekem ő kell, azért az nem egy Paton-Hackett szint... 😀Én egyébként pont úgy akarnék labdába rúgni, ahogy az a 2 másik csapat is tette a csoportban, akiknek az a 2 top5-6-os QB-je van, nem a világot dobták rájuk 30 felett, hanem egy magas pick-et és a bizalmat...Most kukacoskodok. Mert nem ez a lenyeg abban amit irsz, tudom. Es ertem amit mondasz. De a Chiefs is ketto elso kort adott Mahomesert (a felcsereert + egyet). Kockaztattak? Nezd, Reid hitte, hogy kepes egy spread QBt futtattni az NFLben, hiaba sokan buktak bele elotte. Kockaztattak ezzel is.
StormST
Mikor PM jott ide, kabe rokkant volt. Kockaztattak? Ha jol mondom, kapott egy 4 vagy 5 eves szerzodest, kezdo QB fizuval. Kockaztattak. Ha nem tud jatszani, sokba kerul. De ha bejon, senkit nem erdekel. Bejott.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
En ugy latom ezt, hogy 4 dolog kell a SB komoly eselyhez. Elit QB, jo rencer, elfogadhato (vagy jobb) roster, es jo edzo. Ha csak egyik van, vagy ketto, akkor nagyon nehez. A legnehezebb az elit QB. Jo edzo van, tobb mint elit QB. A rencer nem kell vilagmegvalto legyen, a roster sem. Ha xar, az nem jo.
Sztem Wilson nem hitt mar a Seahawksban. Az edzokben, a tervben. Ha nyernek jo, ha nem, neki az is jo. El akart menni. Ezert xart az edzesekbe is szvsz. Ami viszont meglatszott. Nemtom mi lesz ,ha nem latja itt fenyesen par meccs utan a dolgokat. mindenesetre en hiszem, hogy neki van visszaut. Csak az sok munkat jelent itt. Keptlen vagyok ezt teljesen atlatni. Azt se tudom, millyen rendszerben akarnak vele mit kezdeni. Pedig, ha vmi, ez fontos.
ulpianus
PM annyiban volt más, hogy egyrészt neki 5x1 év volt a szerződése, ha nem egészséges, akkor 1 év után felbomlott volna a szerződés és csak az első év 20 millióját buktuk, az egy elég jól kitalált szerződés volt, PM többet kockáztatott igazából, mint mi...
Kb én is úgy látom, ahogy te, mármint hogy mi kell egy SB-hoz, a gondot abban látom jelen pillanatban, hogy
- Wilson lehet elit, de lutri
- a rendszerről semmit nem tudunk, Hackett, amennyire tudom, ilyen stílusú QB-val még nem dolgozott, a DC-ről meg még kevesebbet lehet tudni, hogy mit is hoz
- elfogadható rostert nem látok, ahhoz nálam túl sok a lyuk
- jó edző lehet van, ez is kiderül
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Gerichill
526
Lock nem tudta megverni a campben Teddyt...Azt már sokan leírták, hogy mi minden miatt nem, lefutott meccs volt, stb, de ha olyannyira reményteli lett volna akkor és ott simán nyernie kellett volna, kérdés nélkül.
Azt a dolgot nem most rontották el, hanem, hogy ide hozták BH2O-t, de azzal már nem lehet mit csinálni.
Wilson többszörös Pro Bowler, Super Bowl nyertes QB. Vele el lehet menni a SB-ba. Lockkal szerintem nem lehet, és ha egy szem Lockkal megyünk neki a szezonnak, nekem az lett volna a nagy csalódás.
Nem voltam ilyen izgatott a csapat miatt évek óta. Persze, simán be lehet fürdeni Wilsonnal, sérülések, vagy szar forma, demotiváltság által, de van újra remény.
Ahogy mondták is már korábban, ha Wilson a jó játékát hozza, akkor bármit megért.
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Hát Paton nem kamuzott, tényleg rohadt agresszív volt, és én nagyon adom. Úgy örültem a hír láttán mint egy kisgyerek. Szerintem Wilson jó lesz itt megint, és ha nem is már idén, de jövőre már szerintem biztos contenderek leszünk. FA-k is szívesebben fognak aláírni ide így, hogy van egy top qb. Von jöhetne is kezdésnek. Végre nem ez a langyos szar lesz mint 6 éve folyamatosan, lesz miért izgulni a meccseken. Ha meg nem jön be és elcseszünk 2 évet akkor mi lesz? Ami 6 éve folyamatosan? Jaj ne, én annak is jobban örültem volna 3 éve ha 1/1-ek leszünk, az is nagyobb esély a középszerből való kijutásra, szóval bármi csak ez ne.
Jó lesz ez!
több mint 2 éve
Seda26
170
1. Locknak volt 2 éve bizonyítani ez nem jött össze. Nem nagyon van olyan hof qb, aki az első két évében szar volt és utána hirtelen jó lett. Jelenlegi elit irányítók közül is csak Josh Allent lehet mondani, bár 2019-ben már neki is voltak olyan játékai amik agyeldobosak voltak, és látszott hogy azért ügyes gyerek ez. Locknal ez nincs meg.Aki nem örül ennek az egésznek az úgy leírná btw h minek örült volna ami valódi forgatókönyv? (Tehát ne azzal gyertek h Arod m ő alairt GB-ben pl.) mert komolyan azon gondolkozom amiota megtortent a trade h én mit nem látok ami miatt örülni kéne ha ez nem történt volna meg. Remémykedni h FA-rol elhozzuk minden posztrol a lehjobb arcot? H rogton draftolunk 2 HoF-ert? Es meg akkor is ott van h Lock (jimmy, Teddy) az iranyito. Komolyan nem latom h ez h a picsába lenne bármiben jobb mint h szereztunk egy elit QB-t.OK, elmondom, ha már ilyen szépen kéred.
Az szvsz meg teljesen irrelevans h 3 evig van szerzodese. Lehet mar a napokban hosszabbitunk. Lehet meg akarjuk varni az epso evet amikor kiderul h barmennyire is mukodik Hackettel a dolog. Hosszabbitunk majd ha ugy alakul.
Leonidasz007
1. Én mondjuk már annak örültem volna a legjobban, ha végre nem cserélünk QB-t. Lock nyilván nem top QB, de mi lenne, ha egyszer végre megkeresnénk a "bizalom" szót a szótárban. Ha a többi csapat is úgy bánna a draftolt QB-kkal, mint mi, akkor kb. egyetlen HoF-er QB se jutott volna a rookie szerződése végére se soha a csapatánál...
2. Ha már mindenképp rámegyünk arra, hogy jöjjön másik QB, akkor jöjjön FA, ha már sikerül egy olyan évben meghúzni ezt, amikor szar a draft class...
Szerintem nekünk rohadt nagy luxus a következő 2 év 4 top pickjét beáldozni. Tényleg ennyire jól állunk a többi poszton? Van 2 használható ember az OL-ban, jelenleg így ugyanannyi a front7-ben is. Igen, van elit WR sor, egy jó kezdő RB, 1-1 jó/elit CB és FS, de itt vége is a felsorolásnak, a többi az vagy gyengébb játékos, vagy komoly sérülésből jön vissza majd valahogy...
StormST
2. Ez mind szép és jó, csak idén az FA piac is szar. Nincs egy értékelhető qb sem, max Winston nem rossz, de benne sem látok sokkal többet egy híd qb-nal.
3. Ez amit felsoroltal a jelenlegi NFL csapatok nagy részének nincs meg. Nézegettem, de egy-ket kivételtől eltekintve szinte az összes roster egy nagy szar jelenleg. De ez természetes mert még csak most jön majd az FA piac. Itt nyugodtan költhettek ti is annyit amennyit akartok, mert a saints eset óta tudjuk hogy a cap space nem olyan nagy akadály.