Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Szerintem az elkapó sorunk legnagyobb hibája, hogy nem lett senkiből go-to target. Mindenki megmaradt egy remek színvonalú játékosnak. Márpedig ezek a QB-WR kapcsolatok megnyerik a szoros meccseket. Adamsből pedig kinézném, hogy egy offseason alatt kiépíti ezt Wilsonnal, mert Stidhammel is hozott monster meccseket
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Nincs új a nap alatt, kaptunk ajánlatokat Jeudy Hamler Suttonért, de túl magas árat kérünk hogy bárki megadja.

A Raiders is kiárusít egyébként, Adams és Renfrow is elérhető. Ha valaki megadja az elkapóinkért amit kérünk, mehetne egy nagyobb offer Adamsért. Egyik oldalon Patrick, másikon Adams... Ezt levédekezni sok szerencsét.
Cruyffista
Nem igazán látnám értelmét idehozni Adamst, arról nem beszélve, hogy Patrick kérdés milyen formában lesz, inkább maradjanak a mostani elkapóink.
több mint 2 éve
Nincs új a nap alatt, kaptunk ajánlatokat Jeudy Hamler Suttonért, de túl magas árat kérünk hogy bárki megadja.

A Raiders is kiárusít egyébként, Adams és Renfrow is elérhető. Ha valaki megadja az elkapóinkért amit kérünk, mehetne egy nagyobb offer Adamsért. Egyik oldalon Patrick, másikon Adams... Ezt levédekezni sok szerencsét.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
mondjuk jo h par hete Jeudyt huztam le itt eppen nalatok, erre cserelunk erte...
kis bovebb beszamolo lenne esetleg? milyen routekban jo, miben tudja segiteni Jonest?
csebi
Ezt a hírt én még sehol nem láttam, honnan van?
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 631 — Lucas Scott
mondjuk jo h par hete Jeudyt huztam le itt eppen nalatok, erre cserelunk erte...
kis bovebb beszamolo lenne esetleg? milyen routekban jo, miben tudja segiteni Jonest?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Az OTC szerint csak Singletont és Studhamet fizettük túl, a többiek szolid/jó szerződéseket kaptak.

A Saints jatszott két YAC tipusu route-runnerrel? Csak mert Lazard és Jeudy is az.
Cruyffista
Most végignézve a wr állományaikat csak Thomas volt ilyen, őt inkább vonal melletti arcokkal vették körbe.
több mint 2 éve
A Saints jatszott két YAC tipusu route-runnerrel? Csak mert Lazard és Jeudy is az.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 896
Michael Burton FB is érkezett 1 évre. Plusz Lazard-ot is megpróbáltuk elhozni, mielőtt a Jets-be ment. Ot mondjuk annyira nem sajnálom, hogy nem jött össze.

Annak is örülök, hogy az őrült első nap után kicsit csendesebbek voltunk.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 782 — a new hope (again)
Jött Perine, remélem ettől még LMurray maradni fog még egy évet, főleg ha igazak a hírek és Javonte felépülése nem halad jól
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Nem drága, elkapni is tud, bizonyított, menő a szakálla.
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Jó lesz, köszi. A szakáll kicsit meglepett. Vajon a golyszikon és környékén borotválja a szőrt vagy a kongói esőerdőben hisz? Ezt nem tudod esetleg? 😋
Zalán
Fuh hát messze még a nyár meg a pride, de a kiemelt mondat és a szöveg végén az a smiley komolyan elgondolkodtat, hogy érdemes-e elmennem Zalánnal kávézni…
😆
jobbágy#JC6
miért? szerintem tök jó téma lenne a broncos mellett. 🙏😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 881
Jött Perine, remélem ettől még LMurray maradni fog még egy évet, főleg ha igazak a hírek és Javonte felépülése nem halad jól
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Jó lesz, köszi. A szakáll kicsit meglepett. Vajon a golyszikon és környékén borotválja a szőrt vagy a kongói esőerdőben hisz? Ezt nem tudod esetleg? 😋
Zalán
Fuh hát messze még a nyár meg a pride, de a kiemelt mondat és a szöveg végén az a smiley komolyan elgondolkodtat, hogy érdemes-e elmennem Zalánnal kávézni…
😆
több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Zalán
Ha szeretnéd írok neki instán, hogy küldjön képet róla neked. 😃
Gerichill
Köszi. Átjött a kép. Annyit mondok, a beceneve legyen mostantól: Vonat ! 😅
Zalán
A fontos, hogy fék legyen rajta. 😃
(A többi fórumtártól bocsi az offért)
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Zalán
Gerichill
Köszi. Átjött a kép. Annyit mondok, a beceneve legyen mostantól: Vonat ! 😅

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 2 éve
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill
Zalán
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
Gerichill

több mint 2 éve
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Remélem így jó lesz. 🙂
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Bengalsnál sokszor jobban ment mint Mixon, de legalábbis a végére már közel azonos szintet képviseltek. 2 év 7.5 milliós szerződés, szerintem korrekt. Kellett egy veterán futó, jött, sokat nem kell belelátni ebbe.
Vonster
A különbség közte és Mixon között az, hogy ő inkább a Broncosban játszik és nem fegyveresdit.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?
Zalán
Bengalsnál sokszor jobban ment mint Mixon, de legalábbis a végére már közel azonos szintet képviseltek. 2 év 7.5 milliós szerződés, szerintem korrekt. Kellett egy veterán futó, jött, sokat nem kell belelátni ebbe.
több mint 2 éve
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
Gerichill
Indoklás?

több mint 2 éve
Heisman nádor
Perinenak nagyon örülök.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Tegnap este megállapodtunk Gardner-Johnson sztár safetyvel, de az utolsó pillanatban időt kértünk.
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A jó cap menedzsment az, ha rugalmasan tudja "lepapírozni" egy éves kötött szám alá azt, hogy a roster fejlesztés dinamikáiból adódóan egyik évben több, a másikban kevesebb erőforrást igényel az építkezés. M
peterk2005 udvari bolond
A jó cap menedzselést a szótárban az "Elway" cikknél illik keresni. | kivételesen minden szarkazmus nélkül |

Doki, minden okes amúgy? 😀
roberto23
 coub.com/view/176ud6

Próbálok rájönni, hogy doki újkeletű "bottom 5 csapat vagyunk" álláspontja most szarkazmus, ő is feladta a reményt vagy feltörték a fiókját, de az biztos, hogy ha ezek után jók leszünk megtiltjuk neki, hogy a jövőben bármi pozitívat írjon a csapatról
Black_Adder

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 444
Próbálok rájönni, hogy doki újkeletű "bottom 5 csapat vagyunk" álláspontja most szarkazmus, ő is feladta a reményt vagy feltörték a fiókját, de az biztos, hogy ha ezek után jók leszünk megtiltjuk neki, hogy a jövőben bármi pozitívat írjon a csapatról

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 896
Én amiatt aggódom leginkább, mert ez az első néhány hét, beleértve ezt a mínusz kettedik napi kiköltekezést, nekem túlságosan Saints-Paytonos lett. Nem tudok semmit a Saints belső működéséről a Loomis-Payton időszakban, de kívülről nézve én azt hittem, hogy a cap management elsősorban Loomis sara. De ezek után már nem tudom. Lehet, hogy Paytonnak is volt benne szerepe?

(Azért aggódom emiatt, mert nekem a Saints cap management hosszú idők óta nem tetszik. Részletesen is le tudom írni, hogy miért, ha valakit érdekel esetleg, de ez inkább Saints téma, nem ide tartozik. Legalábbis azt hittem, hogy Saints téma, de most nem vagyok olyan biztos benne már. Ha Payton tesz le évről évre olyan listákat az asztalra, ami így kifeszíti a húrt, nem pedig Loomis feszített így önmagától, akkor lehet, hogy ide is jön a húrfeszítős időszak? Azt tudom, hogy Coughlin hajlamos volt ilyesmire, Paytonról eddig ezt nem hallottam, de most elbizonytalanodtam.)
peterk2005 udvari bolond
Ugyan, hiszen a "sapka nem létezik", így a caphell is csak egy mítosz. Köztudott h hosszútávon nem nyal vissza a fagyi ha átstrukturálsz és a jövő évi sapkát felhasználod idén. Hiszen ezt jövőre is meg tudod csinálni, meg azután is insertokosnégermém

A deadmoneyra meg úgy kell tekinteni mintha csak egy sérült játékos lenne, egyből nem zavaró annyira, elvégre ez egy kontakt sport, benne van és tenni sem lehet ellene - tavaly pl.: a kezdőt nem játszattuk az előszezonban, aztán mi lett? Naügye.

Külső szemlélőként persze úgy tűnhet mintha a Saints meg a Rams is caphellben lenne, de igazándiból kettőjüknek együtt volt 12 győzelme, ami már PO-t ért volna: mi mikor láttunk ennyit utoljára?
Szal valójában ez az egész csak látszat, hiszen sapka sincs, nemhogy pokol | egyre jobban meg vagyok győződve h a föld is lapos | .
Általános Doktor
Doki, minden okes amúgy? 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
Bár PS2 és Simmons szerintem önjáró, nehéz őket sematikusan tönkretenni, de majd meglátjuk.
Black_Adder
Azért ne becsüld alul VJ képességeit. 😊