Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 646 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
NFL Network was first to report the news.

The Seahawks will receive two first-round picks, two second-round picks, quarterback Drew Lock, tight end Noah Fant and defensive tackle Shelby Harris. Lock started 21 games for the Broncos the last three years and could be a candidate to take over as the team's starter.
dande
Fúeznagyonsok így elsőre.
Bazzani
Ez kb. már az átbaszás szint.
Amadeus
Ha oda-vissza verjük a Raiderst simán megérte 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 916
Wilsonnál baj hogy 33 éves de Rodgersnél nem hogy 38? Nyilván más volt a tavalyi szezonjuk, ahol az egyik egy remek stratéga alatt játszott, a másik meg kb a legrosszabb alatt. De nagy átlagot tekintve nincs nagy különbség kettejük között (csak a kor).
Seda26
Wohhh

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 170
Wilsonnál baj hogy 33 éves de Rodgersnél nem hogy 38? Nyilván más volt a tavalyi szezonjuk, ahol az egyik egy remek stratéga alatt játszott, a másik meg kb a legrosszabb alatt. De nagy átlagot tekintve nincs nagy különbség kettejük között (csak a kor).
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 179 — SB 50 Champion @ Grund
Nagyon le lett húzva a Seahawks, még egy harmadik első kört meg komoly offense játékost se kellett adni.
A Seahawks meg vitézkedhet az NFC Westbe Andrew Lockkal.
Cubehor
Nagyon meglepne, ha kezdőnek vitték volna Lock-ot, max 1 áthidaló évre, de most lesz miből építkezniük és cap space-ük is van, szerintem Lock csak azért került be a trade-be, mert más nem vitte volna el, ha marad, akkor meg csak a feszkó lett volna...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Doktor úr, mondjon már valamit, mert elbizonytalanít a fórum (ami már majdnem chat az elmúlt órában)!

Szerkesztette: Bozontron
több mint 2 éve
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 323 — 49ers GM
Mondjuk azt a részét szívesen meghallgattam volna a tárgyalásnak, ahol a 4-5.koros pick csere belekerült, ha az nincs, lehet, hogy nincs is deal 😊

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 041 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…

Mindegy, majd 2023 jó lesz biztos, előre a 20 QB /8 évért…
StormST
Igen, én is ezt írtam, csak Wilson ne.. Most már ne…
Mondhatni kijavítottuk az Osweiler hibát, meg a Ronnie Hillman hibát.. Kicsit sokba került, meg kicsit későn.. Mindegy, én beleàllok ebbe, mert valami történt végre… Adok egy évet Wilsonnak. Az biztos, tőle is keményfaszú lépés, hogy az AFC Westbe jön.. Ez becsülendő, s motivációra vall… Jobban megnyugszom, ha holnap visszahozzuk Vont cserébe…

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…

StormST
Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
Szóval jó lesz itt Wilson, nálam még ezért a sok ellenértékért cserébe is megérte.
Seda26
Nekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…
StormST
Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanem
QB-t kéne keresnunk akkor mennyivel jobb helyzetben lennénk 😀
Leonidasz007
Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...
StormST
Èn egyàltalàn nem
Gondolom h hulye lennél 😊 csak ezt borusabban látod. Én vok az aki mindenen fanyalog 6 éve. De ehhez a játékhoz QB kell. Szereztünk egyet a legmagasabb szintről. Meg kell fizetni. Nem lettunk volna beljebb nélküle. Nézted volna szivesen Lockot? Bridgewatert? Garoppolot?
Énis Arodot akartam vagy az uj Mahomest de ez volt lehetséges. Ne szomorkudjunk h potolni kell egy DLt es egy TEt. V akarkit. Ezeket ha akarja egy csapat tenyleg tudja potolni elobb v utobb. QBt nem, ahogy jol meg is mutatja az elmult 6 évunk
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever

StormST
Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
Szóval jó lesz itt Wilson, nálam még ezért a sok ellenértékért cserébe is megérte.
Seda26
Nekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…
StormST
Leonidasz007
Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...
StormST
Jól hangzik ez a 6 kezdő, de azokat ki is kell húzni. Plusz Fant is elég véleményes.

Ha odaadtuk volna a fel #O-t én is morcos lennék. De így, hogy a WR szakasz is pl egyben maradt teljesen vállalható deal lett ez.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve

StormST
Seda26
StormST
Leonidasz007

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Sztem ez a deal azon múlik, hogy Wilsonnak van-e kedve ehhez a játékhoz.
több mint 2 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Valószínűleg volt piaca, ment érte a denver, redskins, panthers és még ki tudja....ezért lett viszonylag drága.
Aztán majd két év múlva realizalódik, hogy mennyi az annyi..
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 796 — Bears & Illinois fan
Bejuttat titeket 2 Super Bowlba, az egyiket megnyeri, aztán ellovagol a naplementébe. Tízévekénti Broncos recept.....😀

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve

StormST
Seda26
StormST
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 946 — Circus Maximus
Úr isten milyen csoport lesz ha Wilson hozza amit 2 3 éve, és nem csak alibizbi megy Denverbe
Sifur
Jaja. Carr mint a kiraly. Es meg a tobbiek is jok!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
topin New England Patriots 2 009
Tavaly cseréltem egyik GM játékban Wilsonért:
Seahawks adja:

Russell Wilson QB

DM: 10 000 000

Panthers adja:

1/15.
2022/1.
2022/3.
2023/1.

Következtetés: jobb GM vagyok, mint George Paton!
empty taxi
Vagy a Seahawks GM kevésbé jó ott 😉
több mint 2 éve

StormST
Seda26

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Tavaly cseréltem egyik GM játékban Wilsonért:
Seahawks adja:

Russell Wilson QB

DM: 10 000 000

Panthers adja:

1/15.
2022/1.
2022/3.
2023/1.

Következtetés: jobb GM vagyok, mint George Paton!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ne röhögtessetek már hogy sok. 6 éve szopjuk A faszt mindenéle középszer megoldással. És ez a kozeljovoben se lett volna máskèpp ha csak nincs olyan ordas nagy màkunk h a 2013 ota nem latott szar classbol aki epp lehullik 1/9re az majd pont elit szint nem lesz (spoiler nem lett volna ilyen màkunk). És a kövi draftolon sem lett volna sokkal jobb esélyunk ugyanis lathatoan keptelenek voltunk elég szarok is lenni h top5ben huzzunk.

Russ már nem fiatal annyira és volt most 1-2 rosszabb (nem rossz csak rosszabb) éve, de annak a szűk top7-8 QBnak a tagja aki nagyon elit közeli játékra kèpes.
Na mostvegy ilyen játékosért adtunknegy 31 eves DL-t (szeretem
harrist, de na), egy selejtes Lockot és Fantot aki nem rossz de nem vok benne biztos h AlbertO nem jatszotta volna ki. És a pickek persze fajdalmasak, de az ideiek szinten egy jo szar classból vannak, meg hát hogy máshogy is lehetne megszerezninegy elit QB-t mint hogy fizetsz.

Akármi lesz a story vége ez egy belevaló tökös huzás ami sokat fizethet.

Let Russ Cook!

Szerkesztette: Patrik007
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 800 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most már véglegesnek tűnik

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Az Egyház a tengerszint fölé emelkedik v kettészakad. És jön ide, mint Manningnél a Colcosok.

Pozitívumok:

Ciara mehet síelni Aspenbe.

Pete Carroll ledobja láncait és 3 futó áll fel a backfielden. Sose látsz majd annyi handoffot.

Russell megint underdog lesz, amit szeret, mert vmi benzin már kellett a tankba.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Yeees!!

Nyugtaval dicsérd a napot, de végre történik valami.

Én örülök Wilsonnak, jó lesz itt! És az ellenérték is vállalható, egyedül Harris-t sajnálom én is, de ennyit megért.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 941 — Kinek mit intézett a kormánya
És RW már a 22-es alapszakaszban visszatérhet, mert lesz Broncos-Seahawks
több mint 2 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 170

StormST