Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen, én úgy gondolom, hogy Lock-al kellett volna nekimenni. Én már tavaly se értettem, hogy miért hoztuk a nyakára Bridgewater-t (vagyis persze értettem, mert Paton), de megint csak azt tudom mondani, hogy ha örök életben a csodát várjuk azonnal a QB pick-ektől, akkor hagyni kéne az egészet a picsába. Régi példa, de nagyon érdemes megnézni Elway első 2-3 szezonjának statisztikáit, vagy Terry Bradshaw-ét. Mi a fenéért nem tudunk odaállni egy QB mögé Cutler óta (itt is fuck you JMD) és adni bizalmat?Hát értem. Tehat te tényleg ugy gondolod hogy Lockal és/vagy Bridgewaterrel/Jimmyvel kellett volna nekimenni. Erre nem tudok mit mondani. A hideg kiráz ettől. Ezeket az arcokat látjuk 2-3 éve (5-6). És hát, kb a hatodik hétre szoktunk eljutni oda hogy nincs kedvünk több meccset nézni a szezonban. Szíved joga így gondolni, de ezzel a legkevésbé se tudok azonosulni. Ha megkell baszodni akkor inkább fogok Wilsonnal mint ezekkelAki nem örül ennek az egésznek az úgy leírná btw h minek örült volna ami valódi forgatókönyv? (Tehát ne azzal gyertek h Arod m ő alairt GB-ben pl.) mert komolyan azon gondolkozom amiota megtortent a trade h én mit nem látok ami miatt örülni kéne ha ez nem történt volna meg. Remémykedni h FA-rol elhozzuk minden posztrol a lehjobb arcot? H rogton draftolunk 2 HoF-ert? Es meg akkor is ott van h Lock (jimmy, Teddy) az iranyito. Komolyan nem latom h ez h a picsába lenne bármiben jobb mint h szereztunk egy elit QB-t.OK, elmondom, ha már ilyen szépen kéred.
Az szvsz meg teljesen irrelevans h 3 evig van szerzodese. Lehet mar a napokban hosszabbitunk. Lehet meg akarjuk varni az epso evet amikor kiderul h barmennyire is mukodik Hackettel a dolog. Hosszabbitunk majd ha ugy alakul.
Leonidasz007
1. Én mondjuk már annak örültem volna a legjobban, ha végre nem cserélünk QB-t. Lock nyilván nem top QB, de mi lenne, ha egyszer végre megkeresnénk a "bizalom" szót a szótárban. Ha a többi csapat is úgy bánna a draftolt QB-kkal, mint mi, akkor kb. egyetlen HoF-er QB se jutott volna a rookie szerződése végére se soha a csapatánál...
2. Ha már mindenképp rámegyünk arra, hogy jöjjön másik QB, akkor jöjjön FA, ha már sikerül egy olyan évben meghúzni ezt, amikor szar a draft class...
Szerintem nekünk rohadt nagy luxus a következő 2 év 4 top pickjét beáldozni. Tényleg ennyire jól állunk a többi poszton? Van 2 használható ember az OL-ban, jelenleg így ugyanannyi a front7-ben is. Igen, van elit WR sor, egy jó kezdő RB, 1-1 jó/elit CB és FS, de itt vége is a felsorolásnak, a többi az vagy gyengébb játékos, vagy komoly sérülésből jön vissza majd valahogy...
StormST
A figurakkal.
A végére reagalva pedig. A chiefsben nem volt normalis 3rd WR, rosszabb RB felhozatal, egy darab vén pass rusheruk mentek, nem volt ertelmezheto LB jatek, nem volt CB és megis ott voltak ahol. A Bengals lyukas tamadofallal, szinten LBk es CBk nelkul volt ott ahol. Nincs olyan hogy tokeletes roster, nincs. De ha van QB-d sokkal egyszerubb. Ezerszer inkabb vagok neki sokadrangu DL tagokkal, vmi hatodik koros 2, szamu RBvel, vmi 3 millios TEel mint QB nelkul. Nem ertem hogy lehet ezt máshogy látni, de hát nem vagyunk ugyanolyanok.
Leonidasz007
Én azzal nem tudok azonosulni, amit te gondolsz, van ez így. Ne legyen igazam, de én Wilson-ban már nem látok 2 jó évet se, nem hogy 5-6-ot. Engem tőle ráz ki a hideg, attól, hogy rányomtunk mindent, mint a ruletten a piros 13-ra, csak közben omlik össze a ház otthon, miközben élete legrosszabb szezonja után érkezik és lehet azt mondani, hogy sérült volt (ez nálam nem magyarázat btw, ha valaki felmegy a pályára, akkor egészséges, ha nincs jól, akkor ne vegye fel a mezt), de ettől még lutri...
És a Bengals meg a Chiefs hogy szerezte azt a QB-t? Ja, hogy drafton? 1. körben? Ahol mi nem húzunk most 2 évig? Persze, QB-val egyszerűbb, csak nagyon nem mindegy hogyan szerzed...
Én egyébként azt tudom hogyan lehet úgy látni, ahogy te, tényleg nem vagyunk egyformák. Szerintem fontosabb egy jó és komplett csapat, mint 1 játékos. Az én szememben egy jó OL, jó DL, normális RB páros és olyan TE-k, akik blokkolni és elkapni is tudnak, sokkal fontosabb, mint hogy van egy kurva jó QB. Tökéletes roster nincs, persze, de ha az ember elkezd minden posztra rálegyinteni, hogy "nem baj, ha ez szarabb épp, de van jó QB", akkor hová jutunk? Szerintem sehová, vagy oda, hogy azt a QB-t eltörik vagy elmegy, mert nem látja maga körül a minőséget...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Én egyébként pont úgy akarnék labdába rúgni, ahogy az a 2 másik csapat is tette a csoportban, akiknek az a 2 top5-6-os QB-je van, nem a világot dobták rájuk 30 felett, hanem egy magas pick-et és a bizalmat...Most kukacoskodok. Mert nem ez a lenyeg abban amit irsz, tudom. Es ertem amit mondasz. De a Chiefs is ketto elso kort adott Mahomesert (a felcsereert + egyet). Kockaztattak? Nezd, Reid hitte, hogy kepes egy spread QBt futtattni az NFLben, hiaba sokan buktak bele elotte. Kockaztattak ezzel is.
StormST
Mikor PM jott ide, kabe rokkant volt. Kockaztattak? Ha jol mondom, kapott egy 4 vagy 5 eves szerzodest, kezdo QB fizuval. Kockaztattak. Ha nem tud jatszani, sokba kerul. De ha bejon, senkit nem erdekel. Bejott.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
En ugy latom ezt, hogy 4 dolog kell a SB komoly eselyhez. Elit QB, jo rencer, elfogadhato (vagy jobb) roster, es jo edzo. Ha csak egyik van, vagy ketto, akkor nagyon nehez. A legnehezebb az elit QB. Jo edzo van, tobb mint elit QB. A rencer nem kell vilagmegvalto legyen, a roster sem. Ha xar, az nem jo.
Sztem Wilson nem hitt mar a Seahawksban. Az edzokben, a tervben. Ha nyernek jo, ha nem, neki az is jo. El akart menni. Ezert xart az edzesekbe is szvsz. Ami viszont meglatszott. Nemtom mi lesz ,ha nem latja itt fenyesen par meccs utan a dolgokat. mindenesetre en hiszem, hogy neki van visszaut. Csak az sok munkat jelent itt. Keptlen vagyok ezt teljesen atlatni. Azt se tudom, millyen rendszerben akarnak vele mit kezdeni. Pedig, ha vmi, ez fontos.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Blacky Betty
49
Paton cselekszik, ezt adom. A Lock projekt nem húzódik, ezt is adom. A többit az új szezon eldönti majd.
több mint 2 éve
Igen, csak azok a csapatok, akik húzták a bátrat, ott volt egy erős keret, amiből csak az hiányzott, igaz ez főleg a Rams-re, de a Tampa kerete is jóval erősebb volt akkor, mint amilyen a miénk most, ráadásul oda Brady nem trade-el ment...Az elozo 2 evben olyan csapat nyerte a gyurut ahol huztak egy batrat es szereztek egy top QB-t. Russban van meg 2-3 kiemelkedo ev boven.Aki nem örül ennek az egésznek az úgy leírná btw h minek örült volna ami valódi forgatókönyv? (Tehát ne azzal gyertek h Arod m ő alairt GB-ben pl.) mert komolyan azon gondolkozom amiota megtortent a trade h én mit nem látok ami miatt örülni kéne ha ez nem történt volna meg. Remémykedni h FA-rol elhozzuk minden posztrol a lehjobb arcot? H rogton draftolunk 2 HoF-ert? Es meg akkor is ott van h Lock (jimmy, Teddy) az iranyito. Komolyan nem latom h ez h a picsába lenne bármiben jobb mint h szereztunk egy elit QB-t.OK, elmondom, ha már ilyen szépen kéred.
Az szvsz meg teljesen irrelevans h 3 evig van szerzodese. Lehet mar a napokban hosszabbitunk. Lehet meg akarjuk varni az epso evet amikor kiderul h barmennyire is mukodik Hackettel a dolog. Hosszabbitunk majd ha ugy alakul.
Leonidasz007
1. Én mondjuk már annak örültem volna a legjobban, ha végre nem cserélünk QB-t. Lock nyilván nem top QB, de mi lenne, ha egyszer végre megkeresnénk a "bizalom" szót a szótárban. Ha a többi csapat is úgy bánna a draftolt QB-kkal, mint mi, akkor kb. egyetlen HoF-er QB se jutott volna a rookie szerződése végére se soha a csapatánál...
2. Ha már mindenképp rámegyünk arra, hogy jöjjön másik QB, akkor jöjjön FA, ha már sikerül egy olyan évben meghúzni ezt, amikor szar a draft class...
Szerintem nekünk rohadt nagy luxus a következő 2 év 4 top pickjét beáldozni. Tényleg ennyire jól állunk a többi poszton? Van 2 használható ember az OL-ban, jelenleg így ugyanannyi a front7-ben is. Igen, van elit WR sor, egy jó kezdő RB, 1-1 jó/elit CB és FS, de itt vége is a felsorolásnak, a többi az vagy gyengébb játékos, vagy komoly sérülésből jön vissza majd valahogy...
StormST
Es ha nem jon be akkor mi van? 2 ev magas draft pickjeit bukjatok egy olyan csoportban ahol a liga 5-6 legjobb qb-ja kozul itt van 2.
Hogy akartok labdaba rugni?
undisputedly
Hogy mi van, ha nem jön be? Elbaszunk még 2 évet, igaz 6 elbaszott után már lehet mondani, hogy 2 újabb nem számít, pedig szerintem de...
Én egyébként pont úgy akarnék labdába rúgni, ahogy az a 2 másik csapat is tette a csoportban, akiknek az a 2 top5-6-os QB-je van, nem a világot dobták rájuk 30 felett, hanem egy magas pick-et és a bizalmat...
több mint 2 éve
Huh, látva a 74 új üzenetet gondoltam, hogy valami nagy dolog történt, kérdés jó vagy rossz.Hát valami nagy dolog történt, kérdés jó vagy rossz.
Shelby 30 fölött, nincs már sajnos sok neki, Fant meh nem váltotta meg a világot, Lockot sajnálom, én nagyon megnéztem volna úgy hogy megkapja a bizalmat meg a támogatást Shanny-style offenseben jó volt most is az jött volna, de annyi reménybe kapaszkodtunk már az elmúlt években. Igazából rookieként volt pár jó meccse.
A pickek hiányozni fognak. Nincs elit játékosunk és nagyon vékony a depth, stabil kezdőkből állunk viszonylag jól, az 1/9-cel lehetett volna elit játékosban reménykedni (gondolom része a trade-nek) a többivel meg a depthet mélyíteni.
Van viszont egy Wilsonunk. Addig fölösleges vitatkozni, amíg nem látjuk, hogyan játszik. A tavalyi játéka lehet nem elég ellenérték, de van olyan játéka ami bármit megér. Meglátjuk melyiekt kaptuk.
lose-lose-tól win-win-ig benne van minden.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Patrik007
342
Hát értem. Tehat te tényleg ugy gondolod hogy Lockal és/vagy Bridgewaterrel/Jimmyvel kellett volna nekimenni. Erre nem tudok mit mondani. A hideg kiráz ettől. Ezeket az arcokat látjuk 2-3 éve (5-6). És hát, kb a hatodik hétre szoktunk eljutni oda hogy nincs kedvünk több meccset nézni a szezonban. Szíved joga így gondolni, de ezzel a legkevésbé se tudok azonosulni. Ha megkell baszodni akkor inkább fogok Wilsonnal mint ezekkelAki nem örül ennek az egésznek az úgy leírná btw h minek örült volna ami valódi forgatókönyv? (Tehát ne azzal gyertek h Arod m ő alairt GB-ben pl.) mert komolyan azon gondolkozom amiota megtortent a trade h én mit nem látok ami miatt örülni kéne ha ez nem történt volna meg. Remémykedni h FA-rol elhozzuk minden posztrol a lehjobb arcot? H rogton draftolunk 2 HoF-ert? Es meg akkor is ott van h Lock (jimmy, Teddy) az iranyito. Komolyan nem latom h ez h a picsába lenne bármiben jobb mint h szereztunk egy elit QB-t.OK, elmondom, ha már ilyen szépen kéred.
Leonidasz007
StormST
A figurakkal.
A végére reagalva pedig. A chiefsben nem volt normalis 3rd WR, rosszabb RB felhozatal, egy darab vén pass rusheruk mentek, nem volt ertelmezheto LB jatek, nem volt CB és megis ott voltak ahol. A Bengals lyukas tamadofallal, szinten LBk es CBk nelkul volt ott ahol. Nincs olyan hogy tokeletes roster, nincs. De ha van QB-d sokkal egyszerubb. Ezerszer inkabb vagok neki sokadrangu DL tagokkal, vmi hatodik koros 2, szamu RBvel, vmi 3 millios TEel mint QB nelkul. Nem ertem hogy lehet ezt máshogy látni, de hát nem vagyunk ugyanolyanok.
több mint 2 éve
- JC6
7 006
Én meg Rodgers-től nem vagyok elájulva, ráadásul az alapszakasz végére lesz 39 éves, azért nemár. RW mögé kell egy jót draftolni, mögötte lehet még fejlődni.Ráadásul ÁR nincs beoltva!!!444!!! 🤣
Fuh, nagyon kellett az a hír a nap végére!
Halleluja 😄😄😄
több mint 2 éve
Az elozo 2 evben olyan csapat nyerte a gyurut ahol huztak egy batrat es szereztek egy top QB-t. Russban van meg 2-3 kiemelkedo ev boven.Aki nem örül ennek az egésznek az úgy leírná btw h minek örült volna ami valódi forgatókönyv? (Tehát ne azzal gyertek h Arod m ő alairt GB-ben pl.) mert komolyan azon gondolkozom amiota megtortent a trade h én mit nem látok ami miatt örülni kéne ha ez nem történt volna meg. Remémykedni h FA-rol elhozzuk minden posztrol a lehjobb arcot? H rogton draftolunk 2 HoF-ert? Es meg akkor is ott van h Lock (jimmy, Teddy) az iranyito. Komolyan nem latom h ez h a picsába lenne bármiben jobb mint h szereztunk egy elit QB-t.OK, elmondom, ha már ilyen szépen kéred.
Leonidasz007
StormST
Es ha nem jon be akkor mi van? 2 ev magas draft pickjeit bukjatok egy olyan csoportban ahol a liga 5-6 legjobb qb-ja kozul itt van 2.
Hogy akartok labdaba rugni?
több mint 2 éve
Aki nem örül ennek az egésznek az úgy leírná btw h minek örült volna ami valódi forgatókönyv? (Tehát ne azzal gyertek h Arod m ő alairt GB-ben pl.) mert komolyan azon gondolkozom amiota megtortent a trade h én mit nem látok ami miatt örülni kéne ha ez nem történt volna meg. Remémykedni h FA-rol elhozzuk minden posztrol a lehjobb arcot? H rogton draftolunk 2 HoF-ert? Es meg akkor is ott van h Lock (jimmy, Teddy) az iranyito. Komolyan nem latom h ez h a picsába lenne bármiben jobb mint h szereztunk egy elit QB-t.OK, elmondom, ha már ilyen szépen kéred.
Leonidasz007
több mint 2 éve
Sajnos nem A+, de azért egy A befért értékelésnek (hawks esetében D-re teszik):walterfootball.com/nfltrades.php
| fenntartásokkal kell kezelni őket, de legalább egy semleges szempont |
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
A pesszimista hozzáállással csak veszíteni lehet, addig amíg nem igazolódik be az ellenkezője indokolatlanul depis vagy, utána meg azért vagy depis h beigazolódott.a pesszimista hozzáállással csak nyerni lehet: ha nem lesz igaza, akkor kellemes meglepetés éri, ha meg igaza lesz, akkor meg tudja mondani, hogy én megmondtam..Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...Megszereztetek egy minimum top 10 qb-ét, de az a baj hogy nincs RB2. Zseniális 😀
StormST
Seda26
gedam
A túlzott optimizmusnál meg mindenben megtalálod a jót, szal ritkán van szar kedved.
Off vége 😉
több mint 2 éve
gedam
5 914
a pesszimista hozzáállással csak nyerni lehet: ha nem lesz igaza, akkor kellemes meglepetés éri, ha meg igaza lesz, akkor meg tudja mondani, hogy én megmondtam..Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...Megszereztetek egy minimum top 10 qb-ét, de az a baj hogy nincs RB2. Zseniális 😀
StormST
Seda26
több mint 2 éve
Gerichill
526
Az elmúlt évek szívása után nekem újra van remény. QB kellett, mondtunk egy kvázi all-int. Kíváncsi vagyok, hogy Wilsonra milyen hatással lesz az új csapat.Remélem, hogy jól. 😃
több mint 2 éve
Patrik007
342
Aki nem örül ennek az egésznek az úgy leírná btw h minek örült volna ami valódi forgatókönyv? (Tehát ne azzal gyertek h Arod m ő alairt GB-ben pl.) mert komolyan azon gondolkozom amiota megtortent a trade h én mit nem látok ami miatt örülni kéne ha ez nem történt volna meg. Remémykedni h FA-rol elhozzuk minden posztrol a lehjobb arcot? H rogton draftolunk 2 HoF-ert? Es meg akkor is ott van h Lock (jimmy, Teddy) az iranyito. Komolyan nem latom h ez h a picsába lenne bármiben jobb mint h szereztunk egy elit QB-t. Az szvsz meg teljesen irrelevans h 3 evig van szerzodese. Lehet mar a napokban hosszabbitunk. Lehet meg akarjuk varni az epso evet amikor kiderul h barmennyire is mukodik Hackettel a dolog. Hosszabbitunk majd ha ugy alakul.
több mint 2 éve
Nemsokára kiderül h hosszabbítottunk-e máris vele v sem. Sztem azt is rögzíthetjük h ha ennyit adunk érte, akkor nem két évre terveznek vele Patonék, gondolom azért annyi eszük volt h úgy mentek bele h kipuhatolták ezt a részét.2023 végéig van szerződése jelen pillanatban, addig köti hozzánk papír, ez a tény, a többi csak wishful thinking...Miért gondolod h csak két évig lesz itt? 33 éves, reálisan 5 évet kéne még átlag felett hoznia.Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanemNekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
Mindegy, majd 2023 jó lesz biztos, előre a 20 QB /8 évért…
StormST
Szóval jó lesz itt Wilson, nálam még ezért a sok ellenértékért cserébe is megérte.
Seda26
StormST
QB-t kéne keresnunk akkor mennyivel jobb helyzetben lennénk 😀
Leonidasz007
StormST
Tavaly magához képest szar volt, de eddig azért nagyjából minden évben inkább a szűk elithez tartozott, szal a minta jót sejtet.
Nyilván előfordulhat h öregségére végleg szétesett, de azért a statisztika inkább azt mondatja h a sérülése és a motiváltsága miatt volt magához képeset gyengébb.
Ez már jövőre ki fog derülni.
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...39 milla volt a sapka alatt, nem 48 és ha nincs trükk a szerződésekben, akkor abból maradt 27,5M, ami még mindig korrekt mozgástér.
StormST
Sztem TE max ilyen középső körös tradícionális gyémánt kell (abban am viccen kívül jó a class), RB2-nek jó lesz Lindsay vetminért/vagy vmi hátsó körös gyémánt, de megvan az RB1, tavaly azért sírt a fél fórum h minek osztjuk meg a snapjeit. Az OL jókérdés, tavaly sztem a közepe volt gyengébb, mint a széle, ott darabra megvagyunk, köztük fiatalokkal is, egy normális edzővel ezt liga közepe szintre illene kihozni.
Shelbyért valóban kár, de idén is van még azért második körünk, meg két harmadik is, a DL-be simán lehet kezdőket is találni ott, valamint nem premier poszt, FA-n is lehet alternatívákat leakasztani.
A két első-két második persze sok, és én is nagyon sokáig ez ellen voltam, de mire is mentünk velük PM óta?
Én sokkal, de sokkal jobban örülök ennek a tradnek, mint ha Kirk kapitányt hoztuk volna egy elsőért-harmadikért-meg Lockért, vagy Gerappát hasonlóért. Itt az upside is qurvanagy, | konkrétan az SB kontenderség az egyáltalán nem földtől elrugaszkodott plafon | , amellett h a sok átadott érték miatt a bukás esélye is nyilván nagy.
Eddig évekig ezért sírtunk, most h itt van, tessék bizakodni!
Általános Doktor
Én 24-et láttam, de 27,5-ből se fogunk tudni FA-ből minden lyukat betömni. A DL-be pont nehéz hátsó körben igazán jókat találni, FA-ban meg drágák. RB2 FA-ról megint nem nagyon lesz 4-5 millió alatt...
A TE meg pont az a poszt, ahol eddig vagy FA lett jó, vagy top pick, Shannon Sharpe óta komoly karriert késői körös TE nem nagyon futott be nálunk emlékeim szerint...
Én személy szerin nem sírtam ezért, Rodgers-nek örültem volna, de csak ha kilép a szerződéséből és FA-ként jön, ilyen Aaron neki se örülnék.
StormST
Shelby maga is egy udfa kukázott arc volt, így itt nem értünk egyet, sztem második/harmadik körben jó pufifánkot lehet találni jó százalékkal.
Fant sztem átlagostól jobb volt, de nem hozta az elit áttörést, amit láttunk JT-nél pl. AlbertO sebességben, méretben is hasonló, itt sztem házon belül megvan a pótlás, de nyilván egy stabil kezdőről beszélünk.
Lockot én szerettem, de Russ mögé felesleges lett volna. A pickek meg sokak, de végre van QB-nk!
több mint 2 éve
- JC6
7 006
Köszönöm Istenem!Ráadásul Russell keresztény tesó, áh, nagyon örülök. Lesz QB-nk! Egy nagyon jó QB-nk! Biztos vagyok benne hogy kettőzött erővel fog küzdeni, meg fogja mutatni nálunk hogy mitől döglik a légy! Shelby kicsit fáj, de megérte. Szerintem Von is jön vissza, brutál évünk lesz gyerekek!!!!
több mint 2 éve
Olvasásértés 1-es, ülj le, fordulj a fal felé és olvasgasd a tenyered, azt talán megérted...Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...Megszereztetek egy minimum top 10 qb-ét, de az a baj hogy nincs RB2. Zseniális 😀
StormST
Seda26
több mint 2 éve
Seda26
170
Lafleur előtt Rodgersnek is voltak rosszabb évei, Mccartarthyval. Én úgy látom most ugyanez volt a helyzet Russellel és Carrollal. A két játékos plafonja között meg tényleg nem látom azt a hatalmas szakadékot. De biztosan ott van, azért volt annyival többször Rodgers a super bowlban. Ja nem.Wilsonnál baj hogy 33 éves de Rodgersnél nem hogy 38? Nyilván más volt a tavalyi szezonjuk, ahol az egyik egy remek stratéga alatt játszott, a másik meg kb a legrosszabb alatt. De nagy átlagot tekintve nincs nagy különbség kettejük között (csak a kor).Wohhh
Seda26
Amadeus
több mint 2 éve
2023 végéig van szerződése jelen pillanatban, addig köti hozzánk papír, ez a tény, a többi csak wishful thinking...Miért gondolod h csak két évig lesz itt? 33 éves, reálisan 5 évet kéne még átlag felett hoznia.Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanemNekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
StormST
Szóval jó lesz itt Wilson, nálam még ezért a sok ellenértékért cserébe is megérte.
Seda26
StormST
Leonidasz007
StormST
Tavaly magához képest szar volt, de eddig azért nagyjából minden évben inkább a szűk elithez tartozott, szal a minta jót sejtet.
Nyilván előfordulhat h öregségére végleg szétesett, de azért a statisztika inkább azt mondatja h a sérülése és a motiváltsága miatt volt magához képeset gyengébb.
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...39 milla volt a sapka alatt, nem 48 és ha nincs trükk a szerződésekben, akkor abból maradt 27,5M, ami még mindig korrekt mozgástér.
StormST
Sztem TE max ilyen középső körös tradícionális gyémánt kell (abban am viccen kívül jó a class), RB2-nek jó lesz Lindsay vetminért/vagy vmi hátsó körös gyémánt, de megvan az RB1, tavaly azért sírt a fél fórum h minek osztjuk meg a snapjeit. Az OL jókérdés, tavaly sztem a közepe volt gyengébb, mint a széle, ott darabra megvagyunk, köztük fiatalokkal is, egy normális edzővel ezt liga közepe szintre illene kihozni.
Shelbyért valóban kár, de idén is van még azért második körünk, meg két harmadik is, a DL-be simán lehet kezdőket is találni ott, valamint nem premier poszt, FA-n is lehet alternatívákat leakasztani.
A két első-két második persze sok, és én is nagyon sokáig ez ellen voltam, de mire is mentünk velük PM óta?
Én sokkal, de sokkal jobban örülök ennek a tradnek, mint ha Kirk kapitányt hoztuk volna egy elsőért-harmadikért-meg Lockért, vagy Gerappát hasonlóért. Itt az upside is qurvanagy, | konkrétan az SB kontenderség az egyáltalán nem földtől elrugaszkodott plafon | , amellett h a sok átadott érték miatt a bukás esélye is nyilván nagy.
Általános Doktor
Én 24-et láttam, de 27,5-ből se fogunk tudni FA-ből minden lyukat betömni. A DL-be pont nehéz hátsó körben igazán jókat találni, FA-ban meg drágák. RB2 FA-ról megint nem nagyon lesz 4-5 millió alatt...
A TE meg pont az a poszt, ahol eddig vagy FA lett jó, vagy top pick, Shannon Sharpe óta komoly karriert késői körös TE nem nagyon futott be nálunk emlékeim szerint...
Én személy szerin nem sírtam ezért, Rodgers-nek örültem volna, de csak ha kilép a szerződéséből és FA-ként jön, ilyen Aaron neki se örülnék.
több mint 2 éve
Seda26
170
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...Megszereztetek egy minimum top 10 qb-ét, de az a baj hogy nincs RB2. Zseniális 😀
StormST
több mint 2 éve
Volt mit felül írni.The Washington Commanders' offer to the Seahawks for QB Russell Wilson included high draft picks in '22, '23, '24, source confirms. (@AlbertBreer 1st)
— Ben Standig (@BenStandig) March 8, 2022
However, multiple teams exploring a Wilson trade told @TheAthleticNFL that Seattle wanted Wilson out of the NFC.
több mint 2 éve
Wilson azért volt gyenge, mert nem edzett rendesen. Nem gyakorolta be, gondolta séróból is megy.Illetve hagyták fõzni. Ami kiderült, nem mūxik. Van akinél igen, nála nem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Miért gondolod h csak két évig lesz itt? 33 éves, reálisan 5 évet kéne még átlag felett hoznia.Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanemNekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
StormST
Seda26
StormST
Leonidasz007
StormST
StormST
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Az én szememben most ebben a pillanatban ott tartunk, hogy elnyomtuk a cap space felét 1 mozdulattal (maradt 24 millió a 48-ból), nincs rendes OL, kéne egy RB2, egy TE1, Shelby-t pótolni kell, Von-t pótolni kell, sajnos Chubb-ot is, hacsak hirtelen nem lesz hiper-egészséges. Minderre maradt a FA és a draft alja. Nem tudom ebből hogy jövünk ki jól, de hajrá-hajrá, én inkább várom a 2023-as offseason-t innentől...Nyugi, Ciara holnap kiad egy insta sztorit, hogy Aspenbe kéne ám PÉNZ is.
StormST