Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Cruyffista
Jó csaja van az öregnek!
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az OL-etek hogyan nez ki amugy?
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szépen fegyverkezik a csoport.
A Mack Bosa duó egészségesen durva matchup lesz

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 357
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Áh köszi így értem.

A Wentz trade miatt megváltozott a piaci ár, ezért utólag a TBW trade is jó lett.

Jamarcus Russel óriási bust lett, megváltozott a piaci ár, Ryan Leaf utólag jó pick lett.

A Jags 3-14-el végzett, az új piaci ár alapján a 7-10 nálunk siekres volt.

tremendousjob nem kérte ki az időket amikor az ellenfél a győzelemért támadt, nem maradt idő visszatámadni kikaptunk. Megváltozott a piaci ár, Kókler utólag jó edző lett.

flashgordon egymás után kétszer kifutott oob-re, hogy ne tudjuk lepörgetni az órát, elmenjen rajta a meccs, Marion Barber csak egyszer csinálta ezt meg, megváltozott a piaci ár, Marion Barber utólag okos lett.

Black_Adder
Kaptal egy racionalis valaszt a kerdesedre, erre szarkasztikusan, logikai kapcsolat nelkul idevetsz peldakat az elmult 3 evtizedbol.

Akkor beszelgess magadban 😊
undisputedly
Sztem nem neked szólt | a személyednek biztosan nem | , csak szegényt kiidegeltem már az örökoptimizmussal, meg az A+os értékelésekkel, emiatt harapósabb lett az idők alatt az érvelése 😀
Általános Doktor
Én ha valamiről azt érzem, hogy jó, nem valami all-time bad dologhoz hasonlítom, hogy alátámasszam, hogy jó.Black_Adder
Ez a mondanivalóm, a többi 6 év frusztráció. Aminek nem te vagy a forrása, hanem a Broncos, meg a szánalmas langyosszar szereplése beállítva úgy hogy semmi probléma.

Emellett ha valóban minden jól megy, akkor is lehet diverzifikálni - nem tudom ezt a szót keresem-e de jól hangzik - a jó döntéseket azzal, hogy nem minden A+, hanem csak ami a sok jó döntés közül is kiemelkedik.

És persze ha a Wilson trade jó, az nem azért van mert a Wentz trade szar, akár zárt a közeg, akár nyílt akármi. De felőlem értékelheti bárki A+ra Fre vagy közte bármire most már úgyis csak az számít, hogy Wilson hogy játszik. És nem, az sem számít majd, hogy Wentz hogyan játszik...

De az elmúlt két évben megtanultam beszélgetni magamban szóval nem para, beszélgetek magamban. A saját érvelési rendszerem legalább megfelel a saját elvárásaimnak és a saját következetességemben én a lyukakat sem fogom észrevenni, ha meg mégis összeveszek magammal az csak az én dolgom lesz....

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Áh köszi így értem.

A Wentz trade miatt megváltozott a piaci ár, ezért utólag a TBW trade is jó lett.

Jamarcus Russel óriási bust lett, megváltozott a piaci ár, Ryan Leaf utólag jó pick lett.

tremendousjob nem kérte ki az időket amikor az ellenfél a győzelemért támadt, nem maradt idő visszatámadni kikaptunk. Megváltozott a piaci ár, Kókler utólag jó edző lett.

flashgordon egymás után kétszer kifutott oob-re, hogy ne tudjuk lepörgetni az órát, elmenjen rajta a meccs, Marion Barber csak egyszer csinálta ezt meg, megváltozott a piaci ár, Marion Barber utólag okos lett.

Black_Adder
Kaptal egy racionalis valaszt a kerdesedre, erre szarkasztikusan, logikai kapcsolat nelkul idevetsz peldakat az elmult 3 evtizedbol.

undisputedly
Sztem nem neked szólt | a személyednek biztosan nem | , csak szegényt kiidegeltem már az örökoptimizmussal, meg az A+os értékelésekkel, emiatt harapósabb lett az idők alatt az érvelése 😀

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Áh köszi így értem.

Black_Adder

több mint 2 éve
Áh köszi így értem.

....

Nem e-közül a 2 trade közül kellett 1-et választani. Ha nem jön össze Wilson nem jelenti azt, hogy Wentz célpnt lett volna, vagy ennyit adtunk volna érte. A Wilson trade előbb kötetett, ezért nem hiszem hogy a későbbi Wentz trade bármit befolyásolt volna rajta. A zárt közegről írt véleményed érvényes lehet a Wentz trade-re, mert született előtte egy referencia trade, amihez lehet hasonlítani, visszafele, szerintem nagyon nem állja meg a helyét

cserébe minket így post-wilson trade nagyon minimálisan érint a Wentz trade. A hox számára annyi a korreláció, hogy változnak, hogy kik húznak előttük, számunkra az, hogy konferencián belül a Colts mihez kezd az ellenértékkel, ha esetleg a PO-ban összefutnánk velük.
Maradjunk annyiban, hogy egészen minimális hatás annak árnyékában hogy van egy QB-nk és míinusz három játékosunk meg mínusz nem tudom mennyi pickünk.

Nem hiszem, hogy bárkit aki elégedetlen a Wilson trade-del meggyőzne arról hogy jó volt így, az hogy mennyibe került Wentz. Attól hogy elismeri, hogy az jobb volt, még nem jelenti azt, hogy ezt jónak fogja tartani, ezért érvelés technikailag nagyon gyengének érzem. Én ha valamiről azt érzem, hogy jó, nem valami all-time bad dologhoz hasonlítom, hogy alátámasszam, hogy jó.

De mindegy, majd jön a következő trade, ami úgy változtatja a piaci árat, hogy 180 fokban megfordul ennek az értékelése, amíg az azt követő vissza nem fordítja, hogy a következő megint megfordítsa...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Nem tudom mit foglalkoztok a Commandersszel. Ha szar trade-et kötöttünk az akkor is szar marad, ha más még nagyobb hülyeséget csinál.
Black_Adder
Az NFL egy zart "okoszisztema". Ha a maradek 31 csapatbol valaki csinal egy hasonlo cseret, akkor az a "piaci ar" beloveseben segit. PErsze johet a kozhely, hogy mindenki annyit er amennyit adnak erte, de az NFL egy roppant belterjes liga ahol a fizetesek es a trade ertekek egymast figyelve es masolva alakulnak ki. Ezert erdekes a WFT tradeje is, ami csak erositi a velemenyt, hogy nem fizettetek sokat.
több mint 2 éve
Nem tudom mit foglalkoztok a Commandersszel. Ha szar trade-et kötöttünk az akkor is szar marad, ha más még nagyobb hülyeséget csinál.
De így harmadnapra azt mondom fuck them picks. Surtain, csak mint draftcetli értéket nézve jó pick volt, mire mentünk vele, semmire.

Itt két opció volt, mindent 1 lapra egy veteránra, vagy mindent 1 lapra egy rookie QB-ra. Az örökoptimisták ugyanilyen optimisták lennének egy 1/9-ces QB-val mert OCból lett HC. Most Wilsonnak is vannak hiányosságai, de őszintén a tavalyi motiválatlan gyenge éve is nagyságrenddel jobb mint Osweiler, Keenum, Flacco, Bridgewater és a többiek. Sok türelem kell hozzá? LOL azok után, amin itt 6 éve edződünk, szerintem nem fog gondot jelenteni Wilson "tolerálása".
Ha ennyi volt neki, így járunk, de valójában ezeket a 7-10-es langyos szar szezonokat kockáztatjuk. Ha nem válik be és földbeállunk, nem leszek boldog, de ígérem nem fogom visszasírni a tremendousjob éra legendás öt-hét győzelmeit vagy a kókler éra great week of practice-eit...
Végre elindultunk valamerre, most már az se zavar, ha egyenesen a szakadékba

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
- Gondolkodtam Shelbyn. Először azt hittem azért szerepel a dealben, mert jó picket helyettesít, de rá kellett jönnöm hogy nagyon nem. Shelby szerződése úgy volt összerakva, hogy kevesebb dm-et kell benyelni ha cseréljük, míg sima cut esetén sokkal többet, ami miatt nem éri meg csak úgy simán elküldeni. Ettől még nem biztos hogy a Seattle negatív értéknek számolta, de hogy őt mi raktuk bele a dealbe spórolási szándékból, az szinte biztos.

- A Commanders 2., 3. És 2. körös pick swap üzlete a Coltsszal a bukott Wentzért szerintem gyorsan más megvilágításba helyezte a Wilson dealt.
Cruyffista
Shelbyvel kapcsolatban nem értek egyet, sztem ő még 1-2 évig átlag feletti játékot tud hozni a posztján és nem "szexi név", ráadásul most hosszabbítottunk vele.

A Commanders nem tudom milyen mozit néz, ha mi csináltuk volna ezt, akkor az öngyilkosság gondolata kerülgetne.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 357
- Gondolkodtam Shelbyn. Először azt hittem azért szerepel a dealben, mert jó picket helyettesít, de rá kellett jönnöm hogy nagyon nem. Shelby szerződése úgy volt összerakva, hogy kevesebb dm-et kell benyelni ha cseréljük, míg sima cut esetén sokkal többet, ami miatt nem éri meg csak úgy simán elküldeni. Ettől még nem biztos hogy a Seattle negatív értéknek számolta, de hogy őt mi raktuk bele a dealbe spórolási szándékból, az szinte biztos.

- A Commanders 2., 3. És 2. körös pick swap üzlete a Coltsszal a bukott Wentzért szerintem gyorsan más megvilágításba helyezte a Wilson dealt.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Ebben a tradeben reálisan egyetlen egy downside van az pedig az h Wilsonnak lefőtt a kávés és a sérülése utáni forma végleges. Minden más esetben nekünk ezt meg kellett lépni, kérdés nélkül.Általános Doktor
Tedd mellé azt, hogy hat évig próbálta a franchise foltozgatva megoldani Flaccotól Bridgewateren át jópár foltemberrel, a drafton meg nem volt hajlandó elöl rizikózni, egy második körös tehetség kipróbálására futotta összesen.

Nincs mese, valamit már ideje volt csinálni, ami nem langyosban alibizés. Ez legalább nem langyosban alibizés.
peterk2005
Az a baj, hogy szerintem most jön majd csak igazán a foltozgatás, mert nem lesz semmi lyukat betömni igazán pénzünk FA-n, drafton meg pick-ünk. Eddig örültünk, ha a folt nagyjából lefedi a lyukat, most örülhetünk majd, ha valamelyik széléhez hozzá tudjuk varrni...
StormST
De Storm, az megvan, hogy eddig a lyuk akkora volt, hogy beleesett az összes folt?
Bozontron
Ez nézőpont kérdése, szerintem jobb, ha a nagy lyukat tömöd be nagyjából és a többit teljesen, mint ha a nagyot teljesen és a sok másikat nagyjából...
StormST
Eddig a nagy lyukat próbáltuk betömni nagyjából. Nem jött be.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
dreadman Denver Broncos 159
Nagyjából leírtatok mindent amit lehetett, én meg dolgoztam hírek nélkül.
Ezért csak az érzéseimet írom le.
6 éve azért hörgünk mert nem vagyunk képesek tökösen beleállni egy ehhez hasonló trade-be. Most beleállt Paton, nagyon helyesen.
Rogers jobb lett volna? Lehet de csak 2-3 évig. Russ, ha visszatér a DangeRuss formájához, még 5-6 évig rendben lehet. Ha lesz egy neki való rendszer meg gameplan, motivációban se lesz nála hiány.
Az ár amit adtunk? Hát kérem, ennyibe kerül egy elit QB. A hidegrázás fogott volna el JimmyG vagy Wentz féléktől. A beáldozott playerek? Fant nem nőtte ki magát azzá akivé szerettük volna. Harris miatt kicsit fáj a szívem, de ő se lesz fiatalabb.
Lock meg......én tényleg csipáztam a kissrácot, de ennyi volt benne. Mindenesetre kívánom neki, hogy valami értelmezhető karriert fusson be valahol.
Szóval én örülök, hogy nem a langyos vízben tapicskolunk tovább hanem tettünk valamit. Ja, és nem az első évben kell SB-t nyernünk. Legyen előrelépés, fejlődés. DB4L!!

Positive Vibration
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 179 — SB 50 Champion @ Grund
Ebben a tradeben reálisan egyetlen egy downside van az pedig az h Wilsonnak lefőtt a kávés és a sérülése utáni forma végleges. Minden más esetben nekünk ezt meg kellett lépni, kérdés nélkül.Általános Doktor
Tedd mellé azt, hogy hat évig próbálta a franchise foltozgatva megoldani Flaccotól Bridgewateren át jópár foltemberrel, a drafton meg nem volt hajlandó elöl rizikózni, egy második körös tehetség kipróbálására futotta összesen.

Nincs mese, valamit már ideje volt csinálni, ami nem langyosban alibizés. Ez legalább nem langyosban alibizés.
peterk2005
Az a baj, hogy szerintem most jön majd csak igazán a foltozgatás, mert nem lesz semmi lyukat betömni igazán pénzünk FA-n, drafton meg pick-ünk. Eddig örültünk, ha a folt nagyjából lefedi a lyukat, most örülhetünk majd, ha valamelyik széléhez hozzá tudjuk varrni...
StormST
De Storm, az megvan, hogy eddig a lyuk akkora volt, hogy beleesett az összes folt?
Bozontron
Ez nézőpont kérdése, szerintem jobb, ha a nagy lyukat tömöd be nagyjából és a többit teljesen, mint ha a nagyot teljesen és a sok másikat nagyjából...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Hát a Redskinsbe meg Wentz ment 😀
Ha Jimmy G átpakolja még a székhelyét a Coltsba, akkor egyre jobban A+ (😀) a Wilson trade 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
ugye van, lesz nagyon-nagyon (nagyon.....) pontos route futótok
Helmut the Dystopian Ride
ebbe nem én vagyok a szagértő, de emlékeim szerint Jeudy nagyon szép routeokat futott tavaly. "Oh we lit" 😊
Heisman
Jeudy profitálhat a legtöbbet, ha egy ütemre tudnak játszani. Mindenesetre tudja azt, amit Helmut keres.

Anno PM érkeztevel is kiderült, hogy DT elit.
ulpianus
Wilson nem fog ütemre - emberre játszani, ő területre fog játszani. Inkább megindul lábon, vagy lenyeli a sacket, de emberre, ütemre, forgalomba nem fog játszani. Nem is megy neki nagyon.

3 fontos szerepkör kell Wilson játékához, a srác, aki tartja a kupolát, tehát a fal belsejét, hogy fel tudjon lépni. A srác, aki megbontja a zónákat, és gyorsan beér mélyebb zóna határára, és aki megnyeri az egy az egyet 15 yardon belül. Utóbbi kettőnek kell ütemre játszania magát. Előbbi szerepkör nálunk Baldwin/Tate, Lockett, utóbbi Rice, Curse, Graham,DK.
Beteszek egy meccset, tanulságos. Esszenciája annak, hogy mit kell átgondolni Wilson játékával kapcsolatban.

Ha valaki Wilson highlightokat néz, azt is nézze, hogy mennyit dolgozik Baldwin, Lockett, hogy kijöjjön az ütem, és pont befussa a labdát. Azt is érdemes nézni, hogy a nagy játékok hány százaléka megy busted cov ellen.
Na jó videózást.

www.youtube.com/watch?v=HNT6WElv9Yw
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390

peterk2005
StormST
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 942 — Circus Maximus
ebbe nem én vagyok a szagértő, de emlékeim szerint Jeudy nagyon szép routeokat futott tavaly. "Oh we lit" 😊
Heisman
Jeudy profitálhat a legtöbbet, ha egy ütemre tudnak játszani. Mindenesetre tudja azt, amit Helmut keres.

Anno PM érkeztevel is kiderült, hogy DT elit.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Kicsit más téma: nagyon kíváncsi leszek, hogy a jelen helyzetben, amikor igazából se már, se még nincs tulajdonosa a csapatnak, mennyire lesznek és lehetnek bátrak a FO-ban akár a FA-ben, akár hosszabbításokban...

Nyilván egy 4 milliárd dolláros csomagban a játékosok pénzei nem képviselnek túl nagy szeletet, de azért ha mondjuk rádobunk egy játékosra egy 50-100 milliós garantáltat, amit általában az első 12 hónapban fizet ki a csapat, akkor azt már nem mindegy ki fizeti ki és miből, egy ilyen eladási procedúra közben...

több mint 2 éve

peterk2005

több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Heisman
Neki már csak elkapni kell megtanulni. 😀
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
több mint 2 éve
Hát remélem lesz egy jó szezonunk hogy ez jövőre senkit se érdekeljen mint a Ramsnél. Egy biztos, rövidtávon izgatottak lehetünk, és az elmúlt évek után ez önmagában extra.