Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
mondjuk én megvártam a nagy lóvé odatolásával, hogy hogy meg tud e újjulni Denverben, vagy hozza azt a fost mint az elmúlt 1,5 évbenA TC-ben azért láthatták a saját szemükkel is h milyen állapotban van, az FO úgy ítélte meg h megfelelőben 😊
braxa88
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
mondjuk én megvártam a nagy lóvé odatolásával, hogy hogy meg tud e újjulni Denverben, vagy hozza azt a fost mint az elmúlt 1,5 évben
több mint 3 éve
Puff neki....Bradytől veszi a leckèket, hogy kell papakènt is jàtszani? 🤪
több mint 3 éve
Wilzon megkapta a nagy zsozsot.
több mint 3 éve
Russell 7 ev 296 millio
több mint 3 éve
@AdamSchefter·
11m
QB Josh Johnson, who has played for a record 14 NFL teams in 15 seasons, signed with the Broncos’ practice squad.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Megvan minden ujja, testrésze? 😳Az OTA-k alatt húzta meg a combhajlítóját, amire rásérült, (bár ezt tagadják, de nyilván rásérült).A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Black_Adder
De pro bowler lesz, meglásd 😀
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Az OTA-k alatt húzta meg a combhajlítóját, amire rásérült, (bár ezt tagadják, de nyilván rásérült).A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Black_Adder
De pro bowler lesz, meglásd 😀

több mint 3 éve
a hagyomány tisztelet fontos része a franchisenakA hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be). Az insiderek szerint várható CB, valamint nem lepődnének meg, ha WR érkezne (akár a PS-be).
Várható még külsős QB is a PS-be, de Johnsont is oda szánják.

több mint 3 éve
Csak, hogy meglegyen egyben is, a végső 53-as keretünk:www.milehighreport.com/2022/8/30/23329334/broncos-53-man-roster
több mint 3 éve
Seth Williams sem tudta beverekedni magát az klubba, Brandon Johnson is cut, igaz ő sérült. a sok wr tehetségből már csak Jalen Virgil maradt..
több mint 3 éve
Muti is lapát. Így Glasgow és Risner maradni fognak szinte biztosan.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Kendall Hinton is megy.. 😔 Persze őt lehet visszahozzuk ps-be. Josh Johnson sem a Broncos kispadról nézi majd a Wilson parádét.. eddig szinte minden úgy van, ahogy az mhr megírta.Kár, jó lett volna rutin a padon. Jól mozgott a meccseken és minden csapat zuhanyzójában volt már...
Zalán
több mint 3 éve
Nagyon karcsú lesz a DE depth, főleg a két ropival a kezdőben...Az tény, hogy ma sokkal jobb állapotban van Gordon és sokkal nagyobb benne a várható haszon. Most már fátylat rá.. 💁
FLZOLI
több mint 3 éve
Nagyon karcsú lesz a DE depth, főleg a két ropival a kezdőben...
több mint 3 éve
Kendall Hinton is megy.. 😔 Persze őt lehet visszahozzuk ps-be. Josh Johnson sem a Broncos kispadról nézi majd a Wilson parádét.. eddig szinte minden úgy van, ahogy az mhr megírta.
több mint 3 éve
Lehet miután random kiraktuk eltőrt nála valami. A Javonte pick egyenlőre igazolja magát, dehogy Gordon mért maradt azt nem értem...Lindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋Elismervén mindent amit abban a két szezonban nekünk lehozott, de azóta ez már a 4. csapat, aki azt mondja h nem tart igényt a szolgálataira...
Zalán
Általános Doktor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ő csak Denverben tud ezer yard fölött futni… 😋 Itt újra paripa lenne.. NyugiLindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋Elismervén mindent amit abban a két szezonban nekünk lehozott, de azóta ez már a 4. csapat, aki azt mondja h nem tart igényt a szolgálataira...
Zalán
Általános Doktor
több mint 3 éve
MTA megy.. Reedért kapunk is valamit a Steelerstől. Jó helyre kerül, szerintem nem fog elveszni.. Fogyunk. 😊
több mint 3 éve
Lindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋Elismervén mindent amit abban a két szezonban nekünk lehozott, de azóta ez már a 4. csapat, aki azt mondja h nem tart igényt a szolgálataira...
Zalán

több mint 3 éve
Lindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋
több mint 3 éve
előző preseason meccsen is azt mondták a kommentátorok hogy ez egy potenciális pénzcsökkentő move a csapatnak, amit valszeg kihasználnakKözben kivágtuk Sam Martint, mert nem ment bele egy fizetéscsökkentébe, szóval szerintem idén nem fogunk puntolni. 😃Hat én nagy különbséget nem láttam közte és Waitman között az előszezonban. Sőt, én igazából az elmúlt években sem estem hanyatt Martin teljesítményétől, ugyh nekem nincs bajom ezzel a move-al.
Gerichill
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ismerkedjünk az új rendszerrel, kíváncsi vagyok, hogy fognak kinézni a dolgok ha a kezdők játszanak végre 😀www.youtube.com/watch?v=4lrIYCl0Zus