Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Aki esetleg még nem nézte meg, annak ajánlom erősen:

www.youtube.com/watch?v=XnjcaAWlz1Q

www.youtube.com/watch?v=xoc09r1aTTw
Vonster
Hiányzik Von.. 😔

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
Aki esetleg még nem nézte meg, annak ajánlom erősen:

www.youtube.com/watch?v=XnjcaAWlz1Q

www.youtube.com/watch?v=xoc09r1aTTw
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
nem belátni a hibát < belátni a hibát és "elmenekülni" < beismerni a hibát

És ugye van egy olyan dimenziója is a relációnak, hogy mennyi idő belátni a hibát. Itt akárhogy ragozhatjuk, de, denveri szinten történelmi mélyrepülés volt felelősségre vonás nélkül. Mármint nem hogy felelősségre vonás nélkül, hanem diadalittas ünneplés közepette... Szerintem ezt sem kéne elfelejteni. És a között is vannak fokozatok, hogy nem emlegetjük fel tiszteletből, meg aközött, hogy örüljünk a 2017-2021 közti időszaknak.
Az én megítélésemben Elway 2 évvel tovább maradt annál, hogy csendesen "előléptesse" magát, és 1 évvel tovább annál, hogy kiálljon "elbasztam, lemondok, értsd lemondok nem előléptetem magam". Egy ultrakompetitív alak - egyébként szerintem is az - ne nyilatkozzon olyat, hogy tremendous job egy 5-11-es szezon után. Ezt senki nem adja el nekem.
És egyetértünk, hogy nagy előrelépés a csapat számára, hogy outside consultant, csak tette volna 1 évvel korábban egy felelősségelimserés után vagy 2 évvel korábban.

Ez a hiba beismerés nekem nagyon hiányzik ahhoz, hogy elhiggyem tanult belőle az aki hibázott, de úgy általában mindegy tanult-e belőle vagy sem, már nem számít, de azok után hogy a '70-es évekbe látott mélységekbe jutott vissza a csapat és amit kaptunk az, We've had a great week of practice, He's done a tremendous job, egy nap alatt találok új munkát, ha mennem el, annyira király vagyok, meg hasonlók, hát nekem még mindig hiányzik tartozik egy beismeréssel...
Ott tartunk hogy azért magasztaljuk, mert "csendben elmenekült" a káoszból, amit csinált. Ha maradt volna, akkor meg még mindig az lenne a narratíva, hogy továbbra is mindent jól csinált és jó kezekben a csapat?
5-11, 6-10, 7-9, 5-11, 7-10 után nálam nem érdemel tapsvihart, hogy előlépteti magát külső tanácsadónak, ahogy az se hogy volt ebben az időszakban is nálunk szarabb csapat.

Felépített egy nagyon jó csapatot, nyert 2 AFC-t, 1 SB-t, ezt senki nem veszi el tőle. 5 évig nagyon jó munkát végzett GMként, de aztán ugyanennyi ideig nagyon rosszat. Annak sincs igaza, aki elfelejti az első 5 évét, de annak se, aki elfelejti az utolsó 5 évét

De a tényeken nem változtat. Mindegy hogy egyenes vagy hajlékony gerinccel, önszántából vagy máshogy az a rezsim, aki felelős Siemianért, Osweilerért, Sanchezért, Paxton Lynchért, Flaccoért és Lockért, már nincs itt.
RW-vel egy új rezsim próbálkozik, akik lelkén eddig Bridgewater szárad - ami amúgy pontosan ugyanolyan szar döntés volt, mint Elway bármelyik QB-ja PFM után csak itt hallkan jegyezzük meg míg Paton készül a HOF beiktatására - nem a régi rezsim próbálkozik új módszerrel. btw, próbálkoztak volna ők is Wilsonnal, ha tudnak, csak nem minden évben bassza el úgy egy csapat, mint a Colts PFM-mel vagy a Hox RW-vel...

Lehetne rosszabb is, tény. Mostantól lehet akár jó is, legalább szeptember 2-án még él a remény, ilyen is rég volt utoljára, a maga módján már ez hatalmas előrelépés, akárki érdeme is.
Amiket nem befolyálsol
- a régi rezsimnek nem nő ettől gerince
- az új rezsimnek ez nem lesz sokadik próbálkozása
- a szerződésen az új rezsim nem bukhat (nagyobbat mint a szerződés nélkül)
- az áramszámla nem lesz olcsóbb

a többi az személyi kultusz ápolás vs hagyaték el nem ismerés közti véleményegyensúlyozás

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én Peterk korábbi véleményével értek egyet: igenis qvara értékelendő dolog Elwaytől h félreállt és h utóbb nem pofázik bele. Ő egy klasszik ultra kompetitív alkat, aki egyébként jellemzően nyert is karrierje minden állomásán, tőle az h képes hátrébb lépni, sőt, az h képes úgy hátrébb lépni h egyébként még segíti is az utódját, sztem igenis komoly jellemvonás, amit nem érdemes elvitatni.

Az RW-s szerződésnél én olvastam olyat h 2024. szezon 5. napján élesedik a 2025-ös garantált, addig nem az, de nem találom most hirtelen, ha majd minden részlet kiderül, akkor lehet biztosra mondani h mikor-hogy lehetne kiszállni belőle. Jelenleg örülök h a reális 4 évre számolva egy abszolút vállalható eloszlású és mértékű deal, ami kellő mozgásteret is ad a kövi évekre, abban pedig szentül hiszek h RW-nek nem főtt le a kávé, és az FO zseninek fog tűnni jövő ilyenkorra 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 892 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Amugy en a helyetekben orulnek, es ezt most nem arra ertem, hogy RW itt van (persze az is eleg kellemes), DE az evek alatt olyan keves FO-t lattam amelyik kepes onreflexiora, hogy ez egy ude kivetel. PM utan probalkoztak drafton, nem kis tokevel, nem egy jatekossal. Nem jott be egyik sem. Rosszul valasztottak, rossz volt a scouting, egyszeruen nem tudtak kinevelni oket? Ki tudja. A lenyeg, hogy ez az ut nem ment. Akkor fogtak magukat es a masik lehetseges utat valasztottak, egy mar bizonyitott frencsajz QB-t hoztak. Teljesen mindegy mi lesz az eredmeny, a lenyeg, hogy volt onkritika. En evekig remenykedtem (kb 5-6 eve mar), hogy a Hawksnal is lesz onkritika, de ott egyre melyebbre assuk magunkat a foldben.

Itt legalabb probalkoznak. Engem, ha Denver drukker lennak, mar az "boldogsaggal" toltene el, hogy legalabb az FO igyekszik es belatja ha valami nem megy. Annal nincs lelekolobb, mint amikor egy FO evrol evre ugyanazt a vegzetrs rosterepitesi hibat kovetinel es nem tanul belole.
undisputedly
a.) próbálkoztak korábban bizonyított irányítóval is. Megoszlanak a vélemények, hogy Flacco mit bizonyított, de nyilván nem fiatal tehetségnek hozták, akit majd kinevelnek.
b.) ez másik FO, mint ami Paxton Lynch-csel, Flaccoval, Osweilerrel, Sanchezzel, Siemiannel és Lockkal próbálkozott.

Amúgy Denverben semmi önkritika nem létezik, az 5-11-es szezont is vállveregetéssel "tremendous job"-nak értékelték, csak hogy tudd, 2017 óta miénk a legerősebb csapat legjobb HC és minden offseasonben mi erősödünk a legtöbbet, csak "pechesek" vagyunk. Persze Elway "előléptette" magát outsider consultantnak, hangsúly az outside-on, amit fel lehet fogni önkiritikának, csak senki nem állt a szurkolók elé, hogy "elbasztuk, nem kicsit, nagyon", inkább kimenekültek az összedőlő várból. Persze ez is jobb, mint bennmaradni a romok közt és még tovább fenntartani a látszatát, hogy még áll a vár... Ők ugyan azt hazudták hogy áll a vár, de legalább hoztak munkásokat újraépíteni, kérdés csak hogy ők értenek-e hozzá, de önkritikának, felelősségvállalásnak vagy úgy általában gerincnek nyoma sincs a csapat táján...

TC alatt látták Wilsont. Igen, Bridgewatert is látták TC alatt tavaly, mégse lett meg az igért 21-0. Az előző rezsim helyzetértékeléséről meg inkább ne is beszéljünk. Nyilván megegyeztettek a hosszabbításról a trade megkötésekor, legfeljebb a részleteken alkudoztak, vagy az is meg volt, csak az új tulajra vártak, aki ennyi signing bonust zsebből kifizet, de nézzük a 2 szélét a forgatókönyvek skálájának. Nem kell hozzá tudás, hogy józan paraszti ész.
1.) Wilson bust.
Az FO is bukik, függetlenül a szeződéshosszabbítástól. Számukra semmi nem változik. Igazából semmit nem kockáztattak. Persze miután ők repülnek nem csak a csapat lesz szar és QB nem lesz, hanem DM is lesz jó sok, de az már nem a mostani FO problémája lesz -> ők semmit nem kockáztatnak, a kockázatot a Walmart és a szurkolók viselik.

2.) Wilson beválik
Év végén nem kicsit, hanem sokkal lett volna drágább. Hatalmas ütemben inflálódik a sapka vele minden fizetés, most a gazdasági infláció ha begyűrűzik az adhat ennek még egy pofont, úgy általában túlértékelté vált a sapka, mégha egy-két csapatot utól is ért az özönvíz.
Szóval 2 év múlva lesz egy nagyon akciós árú Russel Wilsonjuk még 5 évig, és zseninek tűnnek

Ergo az FO, nem a Broncos csak a mostani front office, ezzel a hosszabbítással csak nyerhet. A Trade kockázat volt a részükről, de a hosszabbítás nem. Szóval a saját érdekeik mentén zseniális hosszabbítást kötöttek. A csapat valahol 2. a prioritási sorban. Nekem is a saját életminőségem fontosabb, mint a cégem ebitdája, van a kettő között összefüggés, fontos az utóbbi is, de mindenkinek a saját boldogsága kell hogy a legfontosabb legyen, legyen az beosztott, játékos, edző vagy general manager.
A saját hasznukat akarták maximalizálni, és abba ez egy nagyon logikus lépés volt. Fontos számukra hogy beválljon Wilson, mert a trade-nél összefonódott a sorsuk az övével, de most már csak abban van logika, hogy minden további lépésnél azzal a feltételezéssel élnek, hogy Wilson beválik, hisz bebiztosítani nem tudják magukat ellenkező esetre. Érted, Rypien a csere irányító. Nem a Super Bowl győztes Rypien, hanem az unokaöccse...

Mi változott ránk nézve
Semmi. Bíznunk kell Wilsonban, egyelőre vakon. Az eddigiek alapján motiváltabb mint tavaly, amikor kicsit mintha látszódott volna rajta, hogy számolja a napokat amikorra végre megszabadulaht Carolltól, eddig PFM óta nem látott profizmust látunk tőle, ami biztató, ha belemagyarázás is.
Ha földbeállunk nehezebb lesz talpra állni a DM súlya alatt, de a földbeállás ugyanolyan fájldalmas lesz és az elmúlt 7-8 évben megtanulhattuk, hogy nem pénzt, hanem szakértelem kell a talpraálláshoz. Jó edző + jó kúbé kell, nem capspace.
A rossz ami még történhet, hogy beragadunk egy nem contender de nem is bukás kategóriás csapatba, és akkor 2 helyett 5-7 évig maradunk azok, mert a nagytakarításhoz nem vagyunk elég rosszak, a Super Bowlhoz nem vagyunk elég jók. Őszintén, én most erre a WC/div round csapatképre is rábólintanék a kókler + tremendousjob éra után.
Black_Adder
Az en olvasatomban:

Denver: 2015 SB cim, utana Elway nem tudott sikereket hozni, vegul belatta, hogy mas irany kell es felreallt, lemondott a kbazi teljhatalomrol, jott az uj vezetes akik most idehoztak RW-t.

Seahawks: ‘13 SB cim, utana downhill, evrol evre kb gyengebbek lettunk, mindenki tudta mi a hiba a rosterben, de PC fullba tolta a kretent (frencsajz Qb-val a rostere ) PA halalaval pedig megszunt a tulajdonosi kontroll, teljhatalma van es Jody rabizta az ujjaepitest is.
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Amugy en a helyetekben orulnek, es ezt most nem arra ertem, hogy RW itt van (persze az is eleg kellemes), DE az evek alatt olyan keves FO-t lattam amelyik kepes onreflexiora, hogy ez egy ude kivetel. PM utan probalkoztak drafton, nem kis tokevel, nem egy jatekossal. Nem jott be egyik sem. Rosszul valasztottak, rossz volt a scouting, egyszeruen nem tudtak kinevelni oket? Ki tudja. A lenyeg, hogy ez az ut nem ment. Akkor fogtak magukat es a masik lehetseges utat valasztottak, egy mar bizonyitott frencsajz QB-t hoztak. Teljesen mindegy mi lesz az eredmeny, a lenyeg, hogy volt onkritika. En evekig remenykedtem (kb 5-6 eve mar), hogy a Hawksnal is lesz onkritika, de ott egyre melyebbre assuk magunkat a foldben.

Itt legalabb probalkoznak. Engem, ha Denver drukker lennak, mar az "boldogsaggal" toltene el, hogy legalabb az FO igyekszik es belatja ha valami nem megy. Annal nincs lelekolobb, mint amikor egy FO evrol evre ugyanazt a vegzetrs rosterepitesi hibat kovetinel es nem tanul belole.
undisputedly
a.) próbálkoztak korábban bizonyított irányítóval is. Megoszlanak a vélemények, hogy Flacco mit bizonyított, de nyilván nem fiatal tehetségnek hozták, akit majd kinevelnek.
b.) ez másik FO, mint ami Paxton Lynch-csel, Flaccoval, Osweilerrel, Sanchezzel, Siemiannel és Lockkal próbálkozott.

Amúgy Denverben semmi önkritika nem létezik, az 5-11-es szezont is vállveregetéssel "tremendous job"-nak értékelték, csak hogy tudd, 2017 óta miénk a legerősebb csapat legjobb HC és minden offseasonben mi erősödünk a legtöbbet, csak "pechesek" vagyunk. Persze Elway "előléptette" magát outsider consultantnak, hangsúly az outside-on, amit fel lehet fogni önkiritikának, csak senki nem állt a szurkolók elé, hogy "elbasztuk, nem kicsit, nagyon", inkább kimenekültek az összedőlő várból. Persze ez is jobb, mint bennmaradni a romok közt és még tovább fenntartani a látszatát, hogy még áll a vár... Ők ugyan azt hazudták hogy áll a vár, de legalább hoztak munkásokat újraépíteni, kérdés csak hogy ők értenek-e hozzá, de önkritikának, felelősségvállalásnak vagy úgy általában gerincnek nyoma sincs a csapat táján...

TC alatt látták Wilsont. Igen, Bridgewatert is látták TC alatt tavaly, mégse lett meg az igért 21-0. Az előző rezsim helyzetértékeléséről meg inkább ne is beszéljünk. Nyilván megegyeztettek a hosszabbításról a trade megkötésekor, legfeljebb a részleteken alkudoztak, vagy az is meg volt, csak az új tulajra vártak, aki ennyi signing bonust zsebből kifizet, de nézzük a 2 szélét a forgatókönyvek skálájának. Nem kell hozzá tudás, hogy józan paraszti ész.
1.) Wilson bust.
Az FO is bukik, függetlenül a szeződéshosszabbítástól. Számukra semmi nem változik. Igazából semmit nem kockáztattak. Persze miután ők repülnek nem csak a csapat lesz szar és QB nem lesz, hanem DM is lesz jó sok, de az már nem a mostani FO problémája lesz -> ők semmit nem kockáztatnak, a kockázatot a Walmart és a szurkolók viselik.

2.) Wilson beválik
Év végén nem kicsit, hanem sokkal lett volna drágább. Hatalmas ütemben inflálódik a sapka vele minden fizetés, most a gazdasági infláció ha begyűrűzik az adhat ennek még egy pofont, úgy általában túlértékelté vált a sapka, mégha egy-két csapatot utól is ért az özönvíz.
Szóval 2 év múlva lesz egy nagyon akciós árú Russel Wilsonjuk még 5 évig, és zseninek tűnnek

Ergo az FO, nem a Broncos csak a mostani front office, ezzel a hosszabbítással csak nyerhet. A Trade kockázat volt a részükről, de a hosszabbítás nem. Szóval a saját érdekeik mentén zseniális hosszabbítást kötöttek. A csapat valahol 2. a prioritási sorban. Nekem is a saját életminőségem fontosabb, mint a cégem ebitdája, van a kettő között összefüggés, fontos az utóbbi is, de mindenkinek a saját boldogsága kell hogy a legfontosabb legyen, legyen az beosztott, játékos, edző vagy general manager.
A saját hasznukat akarták maximalizálni, és abba ez egy nagyon logikus lépés volt. Fontos számukra hogy beválljon Wilson, mert a trade-nél összefonódott a sorsuk az övével, de most már csak abban van logika, hogy minden további lépésnél azzal a feltételezéssel élnek, hogy Wilson beválik, hisz bebiztosítani nem tudják magukat ellenkező esetre. Érted, Rypien a csere irányító. Nem a Super Bowl győztes Rypien, hanem az unokaöccse...

Mi változott ránk nézve
Semmi. Bíznunk kell Wilsonban, egyelőre vakon. Az eddigiek alapján motiváltabb mint tavaly, amikor kicsit mintha látszódott volna rajta, hogy számolja a napokat amikorra végre megszabadulaht Carolltól, eddig PFM óta nem látott profizmust látunk tőle, ami biztató, ha belemagyarázás is.
Ha földbeállunk nehezebb lesz talpra állni a DM súlya alatt, de a földbeállás ugyanolyan fájldalmas lesz és az elmúlt 7-8 évben megtanulhattuk, hogy nem pénzt, hanem szakértelem kell a talpraálláshoz. Jó edző + jó kúbé kell, nem capspace.
A rossz ami még történhet, hogy beragadunk egy nem contender de nem is bukás kategóriás csapatba, és akkor 2 helyett 5-7 évig maradunk azok, mert a nagytakarításhoz nem vagyunk elég rosszak, a Super Bowlhoz nem vagyunk elég jók. Őszintén, én most erre a WC/div round csapatképre is rábólintanék a kókler + tremendousjob éra után.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 892 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Amugy en a helyetekben orulnek, es ezt most nem arra ertem, hogy RW itt van (persze az is eleg kellemes), DE az evek alatt olyan keves FO-t lattam amelyik kepes onreflexiora, hogy ez egy ude kivetel. PM utan probalkoztak drafton, nem kis tokevel, nem egy jatekossal. Nem jott be egyik sem. Rosszul valasztottak, rossz volt a scouting, egyszeruen nem tudtak kinevelni oket? Ki tudja. A lenyeg, hogy ez az ut nem ment. Akkor fogtak magukat es a masik lehetseges utat valasztottak, egy mar bizonyitott frencsajz QB-t hoztak. Teljesen mindegy mi lesz az eredmeny, a lenyeg, hogy volt onkritika. En evekig remenykedtem (kb 5-6 eve mar), hogy a Hawksnal is lesz onkritika, de ott egyre melyebbre assuk magunkat a foldben.undisputedly
Nincs azért fenékig az a tejfel. Ez a 7 év azért nem arról szólt, hogy próbálkozunk, próbálkozunk, nem jön össze sajnos. Ezekben az években két top5 pickünk is volt, és a ligában _jópár_ olyan kiváló játékossá érett fiatal irányító játszik ma, aki még feltrade nélkül is elérhető lett volna, de a megelőző FO-knak nem kellett. A két top5 pick, és több további magas pick mellett hét éven keresztül egy satnya második kört voltunk hajlandóak irányítóra beáldozni. Ezt nem lehet kitenni a falra semmiképpen. Akkor sem, ha a szerencse (valószínűleg) megint úgy fordult, hogy erre fújt egy kiváló irányítót.

Megjegyzem, ha a Wilson éra kifut, akkor nagyon itt lesz már majd az ideje annak, hogy a Broncos végre draftoljon egy saját irányítót is. Mert eddig gyakorlatilag minden sikerét "import" irányítóval érte el. (Elway persze denveri irányító lett a történelem könyvekben, de még ő is úgy került ide, hogy Indianapolisba nem volt hajlandó menni. Szóval itt lesz az ideje egy "valódi" saját irányító megtalálásának. Akinek a nevét már a draft pulpituson is a Broncoshoz mondják be, aztán itt érik be, itt lesz belőle franchise irányító, és aztán itt ér el sikereket.)

De ez a jövő zenéje. Most Wilsonnal legyen jó a csapat néhány évig, a többire ráérünk utána.
peterk2005 udvari bolond
Tok mindegy, nem te fizetes es rosszabb nem lesz, mint az elmult evek langyosvize, akkor sem, ha az Rw/Hackett hazassag nem mukodik.

Ez a liga a rememyrol szol. 31 csapat nem fogja magsba emelni a Lombardy-t, a csapatoknak a remenyt kell eladni. Amig ugy ul le a szurkolo, hogy van remeny, addig okes minden, amikor ez mar nem megy, akkor van gond.

RW-vel van remeny, nekem ennyi eleg lenne, ha Denver drukker lennek, mert nalunk 5-6 eve remeny sincs.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 786 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amugy en a helyetekben orulnek, es ezt most nem arra ertem, hogy RW itt van (persze az is eleg kellemes), DE az evek alatt olyan keves FO-t lattam amelyik kepes onreflexiora, hogy ez egy ude kivetel. PM utan probalkoztak drafton, nem kis tokevel, nem egy jatekossal. Nem jott be egyik sem. Rosszul valasztottak, rossz volt a scouting, egyszeruen nem tudtak kinevelni oket? Ki tudja. A lenyeg, hogy ez az ut nem ment. Akkor fogtak magukat es a masik lehetseges utat valasztottak, egy mar bizonyitott frencsajz QB-t hoztak. Teljesen mindegy mi lesz az eredmeny, a lenyeg, hogy volt onkritika. En evekig remenykedtem (kb 5-6 eve mar), hogy a Hawksnal is lesz onkritika, de ott egyre melyebbre assuk magunkat a foldben.undisputedly
Nincs azért fenékig az a tejfel. Ez a 7 év azért nem arról szólt, hogy próbálkozunk, próbálkozunk, nem jön össze sajnos. Ezekben az években két top5 pickünk is volt, és a ligában _jópár_ olyan kiváló játékossá érett fiatal irányító játszik ma, aki még feltrade nélkül is elérhető lett volna, de a megelőző FO-knak nem kellett. A két top5 pick, és több további magas pick mellett hét éven keresztül egy satnya második kört voltunk hajlandóak irányítóra beáldozni. Ezt nem lehet kitenni a falra semmiképpen. Akkor sem, ha a szerencse (valószínűleg) megint úgy fordult, hogy erre fújt egy kiváló irányítót.

Megjegyzem, ha a Wilson éra kifut, akkor nagyon itt lesz már majd az ideje annak, hogy a Broncos végre draftoljon egy saját irányítót is. Mert eddig gyakorlatilag minden sikerét "import" irányítóval érte el. (Elway persze denveri irányító lett a történelem könyvekben, de még ő is úgy került ide, hogy Indianapolisba nem volt hajlandó menni. Szóval itt lesz az ideje egy "valódi" saját irányító megtalálásának. Akinek a nevét már a draft pulpituson is a Broncoshoz mondják be, aztán itt érik be, itt lesz belőle franchise irányító, és aztán itt ér el sikereket.)

De ez a jövő zenéje. Most Wilsonnal legyen jó a csapat néhány évig, a többire ráérünk utána.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 786 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha a 4. éves kilépéssel számolok, akkor ez a mai árak mellett a 7. legnagyobb QB fizu, ami sztem nagyon jó deal. Ha feltételezem h kitölti, akkor az azt jelenti h magas színvonalon játszott a kövi 4 évben, márpedig akkor meg is érdemli a nagyobb lét, de addigra ez már bőven el fog inflálódni.
Általános Doktor
Ezt ki fogja tölteni akkor is, ha rossz lesz. Sőt akkor is, ha pályára se lép. 80+ milliós deac money-val képtelenség kiszállni belőle korábban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én leginkább azt nem értem, hogy miért siettünk vele ennyire, 2 év szerződése volt még, bőven ráértünk volna jövő nyáron hosszabbítani vele, el nem ment volna, ha visszajön a régi formája sokkal drágább akkor se lett volna, ha meg olyan lesz, mint tavaly volt, akkor kiszállhattunk volna olcsón. Nyilván neki jó, a csapat oldaláról nem értem a döntést igazán...
StormST
99,9%, hogy a cserelnel megegyeztek abban, hogy iden kap uj szerzodest, aztan gondolom mostanra veglegesitettek.
undisputedly
Igen, nyilván ezzel a feltétellel került ide alapból, hogy kap egyből majd egy új szerződést 😊

Így legalább ő sem fog ezen problémázni, csak a játékkal foglalkozni

több mint 3 éve
Én leginkább azt nem értem, hogy miért siettünk vele ennyire, 2 év szerződése volt még, bőven ráértünk volna jövő nyáron hosszabbítani vele, el nem ment volna, ha visszajön a régi formája sokkal drágább akkor se lett volna, ha meg olyan lesz, mint tavaly volt, akkor kiszállhattunk volna olcsón. Nyilván neki jó, a csapat oldaláról nem értem a döntést igazán...
StormST
99,9%, hogy a cserelnel megegyeztek abban, hogy iden kap uj szerzodest, aztan gondolom mostanra veglegesitettek.
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 789 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 686 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Olcsó és jó QB-t csak drafton tudsz szerezni. Tudjuk kiknek szurkolunk, szóval B terv és marad a megfizetés.

Wilson szerintem jó karakter, bőven alkalmas franchise arcnak. Ennyi cetlit és pénzt szerintem megér, ezen a polcon már ilyen szinten mozognak a játékosok.

több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 977
Szerintem belefer bőven ez a szerződés. Ha bejön és jól fog játszani, kutyát nem fogja érdekelni mennyi a cap hitje.

En már most nagyon bírom őt, jó Denver mezben látni. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Wilson szerződése évenkénti bontásban.
Ezt mondtam. Jol van ez igy. Drukkolok, hogy jol sikeruljon a Hackett-RW hazassag,
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Itt látszik h mi vagyunk a "leggazdagabb" csapat jelenleg, Wilson szerződése sok casht ad számára már az elején:

A caphitje:
2022: 17M
2023: 22M
2024: 35,4M
2025: 55,4M
2026: 58,4M
2027: 53,4M
2028: 55,4M

Érdemi kilépési lehetőség 2026: aláírási pénzzel együtt így 4 év/$161,000,000 a deal - amiből 2026-os kilépés esetén $31,200,000 DM keletkezne, így kvázi 5 évre könyvelődne le.

Ha a 4. éves kilépéssel számolok, akkor ez a mai árak mellett a 7. legnagyobb QB fizu, ami sztem nagyon jó deal. Ha feltételezem h kitölti, akkor az azt jelenti h magas színvonalon játszott a kövi 4 évben, márpedig akkor meg is érdemli a nagyobb lét, de addigra ez már bőven el fog inflálódni.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
Russell 7 ev 296 millio
Cruyffista
Lassuk a szamokat, van egy olyan erzesem, hogy ez egy 3-4 ev utan konnyen kiszallos szerzodes. Ez az ara ma egy frencsajz QB-nak. Remelem bevalik 😊
undisputedly
Ahogy Ford Fairlane mondja: csóró szupersztár faszi....

több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 710
több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 710
Wilson szerződése évenkénti bontásban.

Szerkesztette: xrace77
több mint 3 éve
Lesz pénz gázra 🤣
steelwolf
Pont néztem, mennyi ez most

98 817 554 981 forint, írom is le, hogy ez azért már szemmel elég jól látható, mire frissül az oldal
98 856 322 365 forint.

Ha gyorsan váltott volna, 5 másodperc alatt keresett volna majd 40 milliót, pont mint én
Wyatt
Egyharmad lélegeztetőgép. Még kispályás, de azért már ez se rossz. 😊

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lesz pénz gázra 🤣
steelwolf
Pont néztem, mennyi ez most

98 817 554 981 forint, írom is le, hogy ez azért már szemmel elég jól látható, mire frissül az oldal
98 856 322 365 forint.

Ha gyorsan váltott volna, 5 másodperc alatt keresett volna majd 40 milliót, pont mint én

több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 789 — SB 50 Champion @ Grund
Rapoport szerint 5 év 245 millió, 165 garantált, ez a meglévő 2-re, tehát ha jól számolom, akkor 41 éves koráig számolunk vele…

Én azért megnéztem volna előtte, hogy meccsen mit mutat, edzésen Orton és társai is voltak már nagy királyok nálunk…

Szerintem ez egy 34 éves QB-nek, aki az utóbbi 1-1,5 évben messze nem hozta magát, nagyon sok pénz és hosszú idő, főleg a 165 garantáltat érzem túlzásnak…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Russell 7 ev 296 millio
Cruyffista
Lassuk a szamokat, van egy olyan erzesem, hogy ez egy 3-4 ev utan konnyen kiszallos szerzodes. Ez az ara ma egy frencsajz QB-nak. Remelem bevalik 😊
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 790 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Lesz pénz gázra 🤣