Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 486 — The Mathematician
Jó olvasni ezeket az ősszefoglalókat Doki.. Respekt érte. Szerintem Muti achillesproblémák mitt csúszott a drafton hozzánk, nem a térdével volt probléma.
Zalán
'18ban achilles
'19ben Lisfranc foot injury, ami vmi lábközépcsont szerű ahogy nézem
'20ban pedig inkább kiülte a szezont és jelentkezett a draftra

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Jó olvasni ezeket az ősszefoglalókat Doki.. Respekt érte. Szerintem Muti achillesproblémák mitt csúszott a drafton hozzánk, nem a térdével volt probléma.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
ha már legendák: Elway eddig minden edzést személyesen tekintett meg (ő ügye Patton mellett van, mint tanácsadó)Általános Doktor
Utólag nézve ez a GM utódlás kérdés egész jól megoldódott. Pár évvel ezelőtt - tekintettel arra, hogy Elway mekkora legenda és a kompetitiv természetéből adódóan nyilván nem könnyen adja be a derekát - azt hittem, hogy jópár évi nyűglődés lesz mire megtörténik az a váltás, hogy az új vezető megfelelő hatáskörrel bírjon ahhoz, hogy hatékonyan tudja irányítani a klubot. Patton beválni látszik, Elwaynek meg jár az elismerés, hogy felismerte, hogy hátra kell lépnie.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
TC hírmorzsák:
Tegnap a Cowboysal volt közös edzésünk, ami igencsak jól sikerült
Az O# haladt, kifejezetten az RZ-ben volt hatékony, sok TD szereztünk, míg a D# nullázta az ellent

- RW éles volt az alap szituknál, de voltak nagy playek is (Sutton, Jeudy, Hinton, AlbertO neve mind említésre került)
- AlbertO egyébként egész héten tündökölt, az insederek szerint megvan ki lesz a TE1

- Montrell Washington nem mutatja a lassulás jeleit, Albright szerint fix kerettag jelenleg és nem csak ST szerepkörben

- a védelemből sokakat ki lehet emelni (Chubb TFL, Simmons INT, Jackson PBU, Jones + Henningsen TFL), de kétség kívül Nick Bonnito emelkedett ki, aki 4 "sacket" szerzett volna meccskörülmények közt, ebből 2-t az első csapat ellen (legyen QB hit, a pesszimistábbak kedvéért, az is jó jel 😊

- hogy a gyengébb pillanatokról is essen szó: alapvetően konstans a mi egységeink dominálták az edzést, de Parsons és CeeDee Lamb egyénileg villogott
- az edzőtábort nálunk egy esettől eltekintve elkerülték a verekedések, a mai nap viszont a D#-ünk négyszer is összebalhézott a boys támadósorával
- a TC meccseken várhatóan nem fog szerepet kapni RW, ahogy több kezdőjátékos sem

Egyéb:
- Damani Leech lett a csapat elnöke, nem ismerem az urat, remélem nem akar majd Patton dolgába beledumálni, am természetesen sok sikert neki

- PFM a héten több edzésen személyesen is jelen volt, köztük a boysoson is, ahol az új tulajdonosokkal csevegett hosszasan - várhatóan kínálunk neki vmilyen hivatalos szerepet is
- ha már legendák: Elway eddig minden edzést személyesen tekintett meg (ő ügye Patton mellett van, mint tanácsadó)
- 9 (!) Long snappert próbáltunk ki a héten, de egy se kapott szerződést, így Bobenmoyeré a poszt jelenleg.

Sérültek:
WR K.J. Hamler - pihentetve van, elvileg csak a terveztet "visszaszoktatás" részeként
WR Tyrie Cleveland - több edzést is kihagyott "torok" sérülés miatt
CB Ronald Darby - bordasérülés miatt hagyott ki edzést, elvileg nem komoly
RB Melvin Gordon - lábával van vmi bibi, ez sem komoly a hírek szerint
OG Netane Mutinak - a térdével van baja, több edzést is kihagyott... ha komoly lenne, akkor gondolom már lenne róla hír, de ügye ő a drafton is a szar térdei miatt csúszott, így aggodalomra azért van ok
OG Ben Braden - hátsérülés miatt hagyott ki edzéseket
TE Greg Dulcich - combhajlító izom sérülés miatt nem tudott immár huzamosabb ideje edzeni
EDGE Christopher Allen -> IR-re került (őt ügye lábfej sérüléssel igazoltuk, mint legjobban fizetett UDFA, a csapat úgy döntött h a széleken megvagyunk, de nem akarják megkockáztatni h elveszítsük a waiveren, így redshirt évet kap)

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?
FLZOLI
Los Angeles Rams > St. Louis Rams,
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Több Super Bowl részvétel,
Trendi szexy mindennapok
Zalán
Szomorú lennék, ha az Empower Field at Mile High-t befednék...
Lassan nem maradna klasszik stadion, csak ezek a csilivili csarnokok...
Reggio1914
Idén már megpróbálták felgyújtani… Én is szomorú lennék..
Le a stadionprojektekkel !!! 🤞
Zalán
👀👀👀

több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Trendi szexy mindennapok
Zalán
Reggio1914
Idén már megpróbálták felgyújtani… Én is szomorú lennék..
Le a stadionprojektekkel !!! 🤞

több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Trendi szexy mindennapok
Zalán
több mint 3 éve
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Trendi szexy mindennapok

több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 665
Első félhivatalos depth chart.

www.denverbroncos.com/news/broncos-release-initial-unofficial-2022-depth-chart
több mint 3 éve
FLZOLI

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 898
Hivatalosan is új tulajunk van és ezzel Elis is távozik 27 év után. Bár vmi tanácsadó poziban marad jövőre is, de ez szerintem inkább vmi névleges pozíció csak.

Hat komoly kis nyarunk volt minden szempontból. És vasárnap végre meccs.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Igen ezek nekem is megfordultak a fejemben és igazat is adok nektek, de én úgy vagyok vele, hogy ha már itt van Wilson akkor tegyünk meg mindent ami lehetséges, hogy jöjjön majd a gyűrű is. Az ILB pedig évek óta hiányposzt, szívtunk is miatta már rendesen, nyilván nem adnék érte irreális ellenértéket, de ha viszonylag olcsón mozdítható akkor miért ne? De egyébként szerintem is valószínűtlen az érkezése Evero miatt, pont most mutatta meg a Rams, hogy jó LB-k nélkül is lehet SB-t nyerni...
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
AJ még szabadügynök ha minden igaz, mégse kell. Ezek alapján egyáltalán nem keresünk még csak közepes nevet se oda, nemhogy nagyot, akiért cserélni kéne és pénzt fizetni neki.
Gondolom nem véletlen ignoráltuk ennyire a posztot offseasonben, hanem Evero-nak ide nem kellet erősítés. Lehet megégünk miatta, de szezon előtt nem számítok nagy változásra. AJ lehet jön majd vmikor olcsón ha nem kell máshova vagy más szabadügynök, de Roquan Smith szerintem nagyon valószínűtlen...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Roquan Smith cserét kért a Bearstől, ha valami, akkor egy ilyen kaliberű LB nagyon hiányzik a védelemből, én biztosan megkörnyékezném a macikat, hogy mennyi az annyi...
Vonster
A leglényegtelenebb poszttá vált az ILB a mai védelmekben.

Ha égne a ház előbb nyúlunk majd AJ Johnsonshoz, aki FA, mint egy cseréhez, főleg h jövőre nincs se első se második körünk.

De persze ez csak az én véleményem.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Roquan Smith cserét kért a Bearstől, ha valami, akkor egy ilyen kaliberű LB nagyon hiányzik a védelemből, én biztosan megkörnyékezném a macikat, hogy mennyi az annyi...
Vonster
Simán mehet érte a 3. kör, vagy ami megmaradt.

több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
több mint 3 éve
@Broncos
·
1m
G Netane Muti did not practice on Saturday and is being evaluated for a knee injury.

több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Nem jo hir. Nyugtassatok meg, hogy azert RW-nek lesznek celpontjai. Jeudy letartoztatasaval kapcsolatban fejlemeny?
undisputedly
A bíróságon szerintem már lefutott az ügy, nem lesz belőle semmi. Hogy az NFL akarja-e szankcionálni azt nem tudom. Mondanám hogy nem valószínű vagy Watson eltiltásához mérten eltilthatják őt mondjuk 1 playből, de rég feladtam hogy konzisztenciát keressek vagy feltételezzek az NFL döntései kapcsán...

Ellenben - személyes vélemény - elég szar TC-je van idén (is), a legutóbbi napja kifejezetten rosszul sikerült, sima TD-ket ejt el, nem futja végig az útját az RZ drillben, etc...
Nem akarok nagyon írni róla, mert nem akarom minden hszemben szekálni, jót meg nem tudok megosztani róla.
Eddig nagyjából semmit nem mutatott NFL-ben és vannak kisebb nevek a TC-n akik alázatosabban dolgoznak és jobb teljesítményt nyújtanak, csak nincs akkor pofájuk mint Jeudynak és nem minden bajukért rögtön valaki mást hibáztatnak, hogy ők maguk hibátlannak tűnjenek. Amit eddig Jeudyból láttam a TC-n az kevés lenne. Vannak játékosok, akik élesben jók nem edzésen, Jeudy is lehet ilyen, lehet csak éles meccs kell neki és jó QB, csak ez eddig 2-el több feltétel, mint amennyit draftolásakor igértek és még nem láttuk, hogy ez a 2 feltétel elég lenne neki, hogy valami produktuma is legyen a jelenlétének.

Sutton mellett viszont eddig Washington is nagyon jó (5. körös rookie WR), volt már pár hátsó körös rookie / udfa aki lenyűgöző volt a TC első egy-két hetében, hogy aztán semmi ne legyen belőle, de időről időre jut egy-egy Phillips Lindsay is ezekre, idén Washingtonban látom a legnagyobb esély erre, aminek a pozitív kimenetele relatíve sok highlight passz lehet a Wilson->Washington összejátékból.
Viszont a felépített drive-oknak elsősorban Sutton,Patrick,Jeudy passzokkal kéne haladnia levegőben, ebből egy kiesett egy meg (még) nem igazán működik. Akárhogy is tapsolsz a 20-40 yardos playeknek a konzisztencia a legfontosabb, egy-egy nagy play Jeudyban is benne van, de a konzisztens és ezáltal leghatékonyabb fegyverek Sutton, Patrick és talán Williams (RB).

Most Okwuegbunamot próbáljuk jobban belevonni a passz játékba, na az ő neve nem sokakat hoz lázba és Wilsonról se az a kép van a fejemben, hogy ilyen 4-6 yardos TE paszokkal menetel végig a pályán és nem Okwuegbunam az akivel ezt meglehetne csinálni, ő egy max 25-30 elkapásos TE, ha kényszerből 40 lesz ebből az sok elszalasztott lehetőség, nem azt akarom mondani, hogy kár a felé menő labdákért, de azért vannak rosteren olyanok akik nagyobb varázslók nála labdával vagy anélkül, btw Jeudy is, ha véletlenül elkapja azt, de még akár Gordon is ha valahogy beültetnének neki pár agysejtet a fejébe... Albert O lehet konzisztensebb náluk csak ő meg a ló túloldalán van. Kellenek azok a belső 2-4 yardos futások és a 3-5 yardos TE passzok is a repertoárba, de ha kásássá kell válnia valamikor a streamnek remélem ilyenkor lesz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 844 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem jo hir. Nyugtassatok meg, hogy azert RW-nek lesznek celpontjai. Jeudy letartoztatasaval kapcsolatban fejlemeny?
több mint 3 éve
Hamilton-Hamler-Washington... lesz itt eszeveszett sebesség…😊
Zalán
Térdelni fogtok...
Buffalo Bill
Engem spec. egy pillanatig nem zavar. Nem is értem, miért probléma ez bárhol..
Amúgy Vin Miller előtt bármikor..

több mint 3 éve
dreadman Denver Broncos 171
Jött egy WR .
 heavy.com/sports/denver-broncos/broncos-signed-darrius-shepherd/?fbclid=IwAR0IQZxlrrpDZiCBOvrK82y5UjD6kZkOe-G2hVrNokqQUYqbkrgrVk4BUSs

Positive Vibration
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 525 — karsaijanos@gmail.com
Hamilton-Hamler-Washington... lesz itt eszeveszett sebesség…😊
Zalán
Térdelni fogtok...
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=jly1geLRIS0

több mint 3 éve
Nézzük a jó oldalát. A nagy kedvenc Hinton eggyel előrébb a listán, s benne meglehet az a semmiből jövő fejlődési potenciál, ami Tim Patrickban volt, s mára az, aki, itt Broncosban..