Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor másképp fogalmazok: semmi esélyt nem látok rá h draft előtt felmenjünk a 4. helyre, szvsz elmebetegség is lenne.Aki ugyanúgy lehet fr QB vagy jobb, mint az 1/1.
Ha annyira szerelmesek lennénk valakibe, akkor mi mentünk volna fel a 3. helyre, de nem véletlen h nem mentünk.
Arról nem beszélve h nettó hazárdírozás 3 első kört, meg aprót feláldozni egy prospectért, főleg h nem is a te top emberedet viheted. A 49erses példánál maradva: nem érv h nem tudjuk h nekik ki a top, mert lehet h a saját top emberükért mentek fel: teljesen irreális abban bízni h az előtted lévő két csapat hülye és majd a te top QB-d bent lesz harmadikon. Ergo még a saját számításaik szerint is a class második, vagy a harmadik legjobb prospectjükért áldoztak fel három első kört. Nekem ez túl nagy lutri h lelkesedjek érte.
Persze lehet mondani h ha QB van, minden van és bármennyi első kört megér, de jelenleg ők nem biztos QB-ra váltották be az értékeiket, hanem egy - saját számításaik szerint is a class második/harmadik legjobb eséllyel kecsegtető kaparós sorsjegyére.
Általános Doktor
Akik joggal hisznek abban, hogy Shanny rendszerében a 3. prospect is jobban néz majd ki, mint Jimmy.
Akik nem akarnak 20+ milliókat fizetni egy only handoff QB-nak, hanem pár évre olcsó megoldást keresnek.
több mint 4 éve
Akkor másképp fogalmazok: semmi esélyt nem látok rá h draft előtt felmenjünk a 4. helyre, szvsz elmebetegség is lenne.Ha annyira szerelmesek lennénk valakibe, akkor mi mentünk volna fel a 3. helyre, de nem véletlen h nem mentünk.
Arról nem beszélve h nettó hazárdírozás 3 első kört, meg aprót feláldozni egy prospectért, főleg h nem is a te top emberedet viheted. A 49erses példánál maradva: nem érv h nem tudjuk h nekik ki a top, mert lehet h a saját top emberükért mentek fel: teljesen irreális abban bízni h az előtted lévő két csapat hülye és majd a te top QB-d bent lesz harmadikon. Ergo még a saját számításaik szerint is a class második, vagy a harmadik legjobb prospectjükért áldoztak fel három első kört. Nekem ez túl nagy lutri h lelkesedjek érte.
Persze lehet mondani h ha QB van, minden van és bármennyi első kört megér, de jelenleg ők nem biztos QB-ra váltották be az értékeiket, hanem egy - saját számításaik szerint is a class második/harmadik legjobb eséllyel kecsegtető kaparós sorsjegyére.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
a bears miért nyomna all in-t? ott van az mvp foles meg super andy 😀Én nem látom | (hálistennek) | h mi felmennénk a 4. helyre. Egy Watson tradet, vagy egy jets tradet előbb el tudok képzelni mint a 4. helyet, de a valószínűbb a letrade, ha már mozgás.Ha Fields és/vagy Lance olyanok, akit kihúznánk (vagy esetleg Mac Jones), és a 49ers nem azt húzza, aki nekünk kell, akkor nagyon is képben lesz az a 4. pick nálunk szerintem. És én arra tippelek, hogy a Falcons nagyon is árulni fogja.
Általános Doktor
De az biztos, hogy igen drága lesz, mert a Pats, Panthers, Bears bármikor betolhatja a 49ers féle all int. Watsont egy időre engedjük el, mint reális opció. Az 1/2 meg nem eladó szerintem, ha eladó lenne, oda ment volna fel a 49ers. Nem azon az 1-2 második körön múlik, ha valaki 3 elsőt beajánl.
Remélem Fortenot nem sértődött meg túlságosan, hogy nem őt választotta a csapat Paton helyett, és ide postázza az 1/4-et.
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én nem látom | (hálistennek) | h mi felmennénk a 4. helyre. Egy Watson tradet, vagy egy jets tradet előbb el tudok képzelni mint a 4. helyet, de a valószínűbb a letrade, ha már mozgás.Ha Fields és/vagy Lance olyanok, akit kihúznánk (vagy esetleg Mac Jones), és a 49ers nem azt húzza, aki nekünk kell, akkor nagyon is képben lesz az a 4. pick nálunk szerintem. És én arra tippelek, hogy a Falcons nagyon is árulni fogja.
Általános Doktor
De az biztos, hogy igen drága lesz, mert a Pats, Panthers, Bears bármikor betolhatja a 49ers féle all int. Watsont egy időre engedjük el, mint reális opció. Az 1/2 meg nem eladó szerintem, ha eladó lenne, oda ment volna fel a 49ers. Nem azon az 1-2 második körön múlik, ha valaki 3 elsőt beajánl.
Remélem Fortenot nem sértődött meg túlságosan, hogy nem őt választotta a csapat Paton helyett, és ide postázza az 1/4-et.
több mint 4 éve
Én nem látom | (hálistennek) | h mi felmennénk a 4. helyre. Egy Watson tradet, vagy egy jets tradet előbb el tudok képzelni mint a 4. helyet, de a valószínűbb a letrade, ha már mozgás.

több mint 4 éve
Hát, azért most nagyon tolják, hogy a Frisconál Wilson a no1 de őt Mac Jones követi a sorban. Akárhogy is lesz, Elway legnagyobb haverjai irányítják a 49erst, úgyhogy a Denver biztosan tudni fogja, hogy érdemes-e felmenni a 4. helyre vagy sem. Szerintem nekünk Fields vagy Lance kell. Ha Mac Jones kéne, elment volt Paton a pro dayre. Szóval nekünk a 4. hely is jó lehet, pláne hogy amilyen megosztó mindenki abban, hogy Fields vagy Lance-e a jobb, simán lehet hogy pont az marad bent aki jobb.és az is lehet h a class legjobb QB-ja az 5. körben kel el, mert miért ne 😀
Cruyffista
több mint 4 éve
Hát, azért most nagyon tolják, hogy a Frisconál Wilson a no1 de őt Mac Jones követi a sorban. Akárhogy is lesz, Elway legnagyobb haverjai irányítják a 49erst, úgyhogy a Denver biztosan tudni fogja, hogy érdemes-e felmenni a 4. helyre vagy sem. Szerintem nekünk Fields vagy Lance kell. Ha Mac Jones kéne, elment volt Paton a pro dayre. Szóval nekünk a 4. hely is jó lehet, pláne hogy amilyen megosztó mindenki abban, hogy Fields vagy Lance-e a jobb, simán lehet hogy pont az marad bent aki jobb.
több mint 4 éve
A probléma sokrétű.Max ilyen Mac Jones féle homályarcok lehetnek ott a 9. körül, de érte top 10-es picket pazarolni...
1. Watson nagyon komoly ügybe keveredett. Amíg nem tisztázódik, nem opció senkinek.
2. A drafton így 3 QB már biztosan off.
3. Jövőre csont 1/1 lesz a Texans, akik QB-t húznak jó eséllyel. A Miaminak és az Eaglesnek elképesztő draft capitalja van felcseréhez, ha Tua vagy/és Hurts nem válik be. Nekünk nem lesz top pickünk. (A class pedig gyenge, de ha erős is lenne, akkor is rossz pozícióban vagyunk.)
Most csak abban lehet bízni, hogy Paton kedvelt QB-ja átjut a Jetsen és a Friscon, különben Lock vagy semmi. Idén és jövőre is.
Cruyffista
Szerintem simán benne lehet az is hogy az első 4 csapat is qb t vigyen, ha nem a Falcons akkor valaki felcserél a helyükre.

több mint 4 éve
mennyit kell még szívni a kövi Manning-ig? 😀Ahogy elnézem az van még 5-6 év 😛 😀
Negritis
A kis Archie még csak 15-16 most.
több mint 4 éve
mennyit kell még szívni a kövi Manning-ig? 😀
több mint 4 éve
A probléma sokrétű.1. Watson nagyon komoly ügybe keveredett. Amíg nem tisztázódik, nem opció senkinek.
2. A drafton így 3 QB már biztosan off.
3. Jövőre csont 1/1 lesz a Texans, akik QB-t húznak jó eséllyel. A Miaminak és az Eaglesnek elképesztő draft capitalja van felcseréhez, ha Tua vagy/és Hurts nem válik be. Nekünk nem lesz top pickünk. (A class pedig gyenge, de ha erős is lenne, akkor is rossz pozícióban vagyunk.)
Most csak abban lehet bízni, hogy Paton kedvelt QB-ja átjut a Jetsen és a Friscon, különben Lock vagy semmi. Idén és jövőre is.
több mint 4 éve
Amúgy az eddigi hírek alapján így mi maradtunk az egyetlen csapat ahol Watson játszana nem? Más kérdés, hogy mi lesz vele a jelenleg folyó ügyek miatt...Szerintem igen. A Niners tuti kiszállt, talán még a Panthers aki all-in-t tolna érte. De ha hinni lehet a híreknek Watson vagy hozzánk, vagy a frisco-ba menne.
Vonster
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Amúgy az eddigi hírek alapján így mi maradtunk az egyetlen csapat ahol Watson játszana nem? Más kérdés, hogy mi lesz vele a jelenleg folyó ügyek miatt...panthers?
Vonster
több mint 4 éve
Ja hogy ez.firsco feltrade a miamivalInkább nem mondok semmit.Mert? Miről maradtam le?
Cruyffista
roberto23
aztán a miami visszajött az eagles pickért
Negritis
Hát igen, innentől szerintem is Watson/Lock legyen, a class 4. qb-ját én nem húznám ki, hacsak nem akkora szerencsére lenne Paton-nak, hogy lecsúszik hozzá a kiszemelt.
Aztán ha földe állunk az új stáb húzhatja a saját qb-ját.
több mint 4 éve
Amúgy az eddigi hírek alapján így mi maradtunk az egyetlen csapat ahol Watson játszana nem? Más kérdés, hogy mi lesz vele a jelenleg folyó ügyek miatt...
több mint 4 éve
sztem felesleges erőlködni veleAkkor már csak az Atlanta vagy a Cicusok helyére lehet felmenni a negyedik dobóemberért.. asszem inkább induljunk el le vagy maradjunk a popónkon..firsco feltrade a miamivalInkább nem mondok semmit.Mert? Miről maradtam le?
Cruyffista
roberto23
Negritis
Zalán
Watson vagy Lock, oszt jóva
több mint 4 éve
Akkor már csak az Atlanta vagy a Cicusok helyére lehet felmenni a negyedik dobóemberért.. asszem inkább induljunk el le vagy maradjunk a popónkon..firsco feltrade a miamivalInkább nem mondok semmit.Mert? Miről maradtam le?
Cruyffista
roberto23
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
firsco feltrade a miamivalInkább nem mondok semmit.Mert? Miről maradtam le?
Cruyffista
roberto23
több mint 4 éve
Inkább nem mondok semmit.Mert? Miről maradtam le?
Cruyffista
több mint 4 éve
Inkább nem mondok semmit.
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=BA3GY21fV44nemtom itt említettem-e, de Chadwick Boseman alakítja őt a The Express-ben egy kis ideig
Black_Adder
www.imdb.com/title/tt0469903/?ref_=nm_flmg_act_27
a film is egész jó sztem
több mint 4 éve
Lance után Jaycee Horn a második játékos, akit Paton élőben néz meg.Micah Parsons a harmadik, Zach Wilson a negyedik.
Cruyffista
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=BA3GY21fV44
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Lance után Jaycee Horn a második játékos, akit Paton élőben néz meg. Én azért nem örülnék most már CB-nek, mert nem játszana. Persze Fuller jövőre lejár, de jó teljesítmény esetén egy 2 éves hosszabbítás simán benne van.. 29 éves. Mondjuk szerintem a CB BPA és need szempontból is nehezen fog kijönni.
több mint 4 éve
Állítólag még mindig 20 millió felett vagyunk, és nem nagyon tervezünk több move-ot csinálni második hullámos kisebb igazolásokon túl. Szóval át lehet már görgetni valamennyit szezon végén.Egész pontosan ~27 milla hely van még idén (Bolles, Shelby, Simmons, Darby összesen 18,75M-et foglal idén, cserébe 60 millát jövőre), ez sztem a potenciális Watson tradenek idekészített hely, így ha szükséges akkor tudunk durrantani, ha nem, akkor meg nincs semmi veszve, mert átgörgetjük jövőre.
Draft szempontból eléggé lecsökkentek a potenciális célpontok. Szerintem 1/9-en (de ez felcserével is ül, lecserével nem) 6 játékos van benne a pakliban
Cruyffista
Én nehezen tudom elképzelni most h a helyünkön maradjunk, vagy feltrade egy olyan QB-ért akibe szerelembe estek, vagy letrade és pickgyűjtés.