Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Ok, de engem már az is zavar hogy Lombardi-Klis szintű insiderek irogatnak erről. Bridgewater rengeteg pénzt keres. Idén 23 millió, jövőre 26 m a cap hit. És szerintem például egy Trubisky, Dalton jobbak. Tovább megyek, Minshew és Foles is jobb nála. Még tovább, Lock is. Aki a fizetése ellenére szintlépés Lockhoz és az ilyen Wentz-Darnold féle kínálathoz képest, az ligán belül Jimmy G Watsonon túl. Nem top10 QB, de egyértelműen jobb. Vagy Cousins. Ki ne találják, hogy Teddy is ez a polc, mert beleőrülök. Konkrétan előbb adnám oda az 1/9-et Mac Jonesért, mint picket + capet Teddy-ért.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Na már Klis is kezdi. Nálam Paton megbukott mint GM, ha Teddy-t ezzel a jelenlegi szerződésével idehozza. Cut után oké, de így nonszensz. Inkább vágjon hozzá a 49ershez két harmadikat, de tényleg.
Cruyffista
Ennyire azért nem eszik forrón a kását. Amiket eddig olvastam ezzel a Bridgewater dologgal kapcsolatban mind találgatás volt, sehol semmi konkrét. Klis meg amúgy is egy kretén.
roberto23
Egyetértek, annyival kiegészítve h azért nálam egy rossz döntésnél több kell ahhoz h egy GM elveszítse a bizalmat.

De ettől még semmi sem utal arra h a jelenlegi kondíciókkal tradelünk érte, kevés pénzért tök okés backup lenne am, de a mostani szerződése nem ilyen + draft előtt kevés értelmét látom ennek - ha csak nem egy ördögi smokescreen h ne tradeljenek be elénk és lecsússzon a 4. QB hozzánk 😀

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Na már Klis is kezdi. Nálam Paton megbukott mint GM, ha Teddy-t ezzel a jelenlegi szerződésével idehozza. Cut után oké, de így nonszensz. Inkább vágjon hozzá a 49ershez két harmadikat, de tényleg.
Cruyffista
Ennyire azért nem eszik forrón a kását. Amiket eddig olvastam ezzel a Bridgewater dologgal kapcsolatban mind találgatás volt, sehol semmi konkrét. Klis meg amúgy is egy kretén.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Kb mindenki lépett valamerre QB fronton, mi meg tökölünk továbbra is a semmin.
Nem látom mi az elképzelés, jön egy vén róka No2-ra, draftról jön valaki, kukázunk egy félkegyelműt?

Vegyük a legjobb scanariot, hogy Lock szintet lép, de a fal pocsék, a menekülési stílusa/játékintelligenciája elég rossz, így tuti le fogják zúzni jó párszor a zseben kívül. Itt mi a terv, hogy ne letolt nadrággal és epillált fenékkel menjünk a börtön zuhanyzóba? 😊
FLZOLI
Sztem meg a létező legjobb dolog h nem kapkodunk.

Jelenleg minden opciót nyitva tartunk: feltrade, letrade, más irányítóért csere, veterán a piacról.

Minden scenárióban van olyan megoldás, ami miatt lehet lelkesedni: Fields, akár csere árán | úgy h a legnagyobb trade riválisaink már kikerültek a képből | ; Watsonért csere egy fél év múlva | úgy h a legnagyobb trade riválisaink már kikerültek a képből | ; letrade, több pick és esetleg egy Alex Smith padra.

Sztem semmi olyan nem történt, ami miatt aggódni kéne, az ilyen Wentz félék egész nyugodtan kerüljenek el csak minket.

Bridgewaterről egy érdekes stat: Lock tavaly 12 teljes meccsen dobott 16 TD-t, Bridewater egész karrierjében egyetlen szezonban sem dobott 15nél többet. Nekem nem lenne bajom vele ha a kivágása után ilyen ~5M dealért jönne a padra, de ő benne semmi upside nincs, mindösszesen lenne egy jó stabil tucatirányítód.
Általános Doktor
Abszolút egyetértek. Örülök, hogy senkit nem hoztunk el a piacról. Senki nem lett volna itt érezhető erősítés. Watson igen, de nagyon szövevényes az az ügy. Én most már egy első vagy egy második körös qb picket is jobb megoldásnak tartok, mint bármi mást. De azt is, ha nem hozunk senkit Locknak versenyezni. Jöjjön minél több tehetség a D-be, O-ba, a falakba, építsük a 2023-as csapatot.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Nem látom mi az elképzelés, jön egy vén róka No2-ra, draftról jön valaki, kukázunk egy félkegyelműt?

Vegyük a legjobb scanariot, hogy Lock szintet lép, de a fal pocsék, a menekülési stílusa/játékintelligenciája elég rossz, így tuti le fogják zúzni jó párszor a zseben kívül. Itt mi a terv, hogy ne letolt nadrággal és epillált fenékkel menjünk a börtön zuhanyzóba? 😊
FLZOLI
Sztem meg a létező legjobb dolog h nem kapkodunk.

Jelenleg minden opciót nyitva tartunk: feltrade, letrade, más irányítóért csere, veterán a piacról.

Minden scenárióban van olyan megoldás, ami miatt lehet lelkesedni: Fields, akár csere árán | úgy h a legnagyobb trade riválisaink már kikerültek a képből | ; Watsonért csere egy fél év múlva | úgy h a legnagyobb trade riválisaink már kikerültek a képből | ; letrade, több pick és esetleg egy Alex Smith padra.

Sztem semmi olyan nem történt, ami miatt aggódni kéne, az ilyen Wentz félék egész nyugodtan kerüljenek el csak minket.

Bridgewaterről egy érdekes stat: Lock tavaly 12 teljes meccsen dobott 16 TD-t, Bridewater egész karrierjében egyetlen szezonban sem dobott 15nél többet. Nekem nem lenne bajom vele ha a kivágása után ilyen ~5M dealért jönne a padra, de ő benne semmi upside nincs, mindösszesen lenne egy jó stabil tucatirányítód.

több mint 4 éve
ez remélem csak valami kamu, egyátalán nem emlékszem ilyen hírre februárból 😀 akkor már inkább jimmy G
 twitter.com/mlombardiNFL/status/1379165113777786883?s=20

FLZOLI
Inkább azt kéne összeszámolni kik azok akik Lockhoz képest felfele léptek el. Mert például Darnold és Wentz Lock pénzének sokszorosát keresik, második illetve első kör plusz értékes pickekbe kerültek, csak éppenséggel az előző szezonban rosszabbul játszottak nála. A Dalton féle megoldások szintén olyanok, hogy maradsz Locknál inkább.

Van még egy draft, várjuk meg előbb azt.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Itt mi a terv, hogy ne letolt nadrággal és epillált fenékkel menjünk a börtön zuhanyzóba?
FLZOLI

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
Nah darnold nem jön és a jets qbt húz

twitter.com/AdamSchefter/status/1379162518162132993?s=19
Negritis
Érdekes fejlemény, ezek szerint nem lehettek annyira elájulva a 4. QB-tól idén (legyen az bárki is). Am szvsz Darnoldért ez így egy kicsit sok, főleg h a jövő évi pickek miatt belekényszerítik magukat az 5. éves opcióba, amire eddig khmm... nem szolgált rá.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 533 — The Mathematician
Nah darnold nem jön és a jets qbt húz

twitter.com/AdamSchefter/status/1379162518162132993?s=19

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egy kis trollhumor:

több mint 4 éve
Komolyan a leglényegtelenebb meccset teszik a zárófordulóra? Az egyetlen észszerű változtatás az elmúlt 15 évben az volt, hogy a divzió rangadókat hagyták az utolsó fordulókra...
Black_Adder
Ez fix? Mert én úgy értelmeztem a 17. meccset, hogy a meglévő 16 melletti, nem, hogy az utolsó fordulóban az lesz
Wyatt
Lehet félreértelmeztem. Sőt, valószínű mivel NFC North vs AFC West van, és kizárt hogy egy Chiefs-Packers csata utolsó fordulós legyen például.

Szerk: Megtaláltam közben. "To be clear, this is not the Week 18 schedule. This the 17th game added to the previously known list of games. Schedule will be released in May."

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Komolyan a leglényegtelenebb meccset teszik a zárófordulóra? Az egyetlen észszerű változtatás az elmúlt 15 évben az volt, hogy a divzió rangadókat hagyták az utolsó fordulókra...
Black_Adder
Ez fix? Mert én úgy értelmeztem a 17. meccset, hogy a meglévő 16 melletti, nem, hogy az utolsó fordulóban az lesz

több mint 4 éve
Ezt én is támogatnám alapesetben, de kínálat borzalmas. Hátracsere esetén húznék csak pass rushert, nekem Ojulari a kedvencem, de ő is 2. körös prospect. Első kör végét viszont nem sajnálnék érte. Egyébként Chubb bőven OLB1 kaliber, és Reed is elég jó. Nem érzem rossznak ezt a párost a következő évekre, de Reedet nyilván upgrade-elném, ha tehetném. Ha lenne egy Chase Young, Bosa, vagy Chubb, nem vinne QB-kat az első 3-4 pick potenciálisan és teljesen máshogy állt volna a kicseréhez a Miami, vagy állna majd a Falcons.

Szóval emiatt én nem várok embert a védelem első ötösébe és csalódott is lennék ha oda húznánk. Ha már betelt posztok, CB egy fokkal reálisabb, mert oda Callahan és Fuller lejár jövőre. Bár szerepelhet úgy ez az új secondary, hogy mindenki maradjon mert van benne talent bőven, már csak egészség kell. Szóval ez is rizikós. Callahan helye eleve blöff, mert CB3-nak nem húzol első körben riválist/utódot.
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Egyébként valamire elég jó lehet ez a szitu. Például egy korszakos edge rushert kihúzni észrevétlenül. Vont rég láttuk igazán jól játszani. Ő az utolsó mohikán. De tudjuk, hogy a pályafutása vége felé közeledik. Szerintem, ha ő nem Von lenne és az elért eredményeit nem számítanánk, már nem lenne a klubnál. Chubb sem az akinek igazán vártuk. Sokat sérültek sajnos. Elway is Vonnal kezdte a csapatépítést. A sok irányító tolja lefelé az edge-eket. Nem tudom idén milyen a kínálat. De ha Paton kivár, mondjuk Watson miatt, akkor sanszos lehet a legfontosabb pozícióra hozni egy talentet... Még ha ma úgy is tűnünk, mint ha meglennénk.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Ma a Florida pro day-e helyett (Kyle Pitts potenciális BPA 1/9-en, Trask 2. körös QB) a Notre Dame 2. körös ILB és OT prospectjét mennek megnézni Patonék.

Közben megszavazták a 17 meccset, ami annyit jelent, hogy az eddigi vállalható sorsolásunk kibővült egy hazai Lions elleni zárófordulóval.
Cruyffista
Ezzel csak jobb lett a sorsolás szvsz.

több mint 4 éve
Ma a Florida pro day-e helyett (Kyle Pitts potenciális BPA 1/9-en, Trask 2. körös QB) a Notre Dame 2. körös ILB és OT prospectjét mennek megnézni Patonék.

Közben megszavazták a 17 meccset, ami annyit jelent, hogy az eddigi vállalható sorsolásunk kibővült egy hazai Lions elleni zárófordulóval.
több mint 4 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
Hát ezek a draft előtti kinek ki tetszik dolgok sokat nem jelentenek. Három éve a top négy irányító közül egytől féltem nagyon: Allentől. Mayfield karakterproblémásnak látszott, plusz alacsonynak is, és nem is volt atletikus. Darnoldban látszott potenciál, de fiatal volt, és sophomore-ként gyengébb éve volt, mint redshirt freshmanként. A "legérettebbnek" Rosen nézett ki a társaságból. Hát nagyon bejött. 😀 A tavalyi classról nem is beszélve, ahol Burrowt mondjuk általános elismerés övezte, de Herbertnél minden egyes pozitív véleményre jutott kettő negatív.

Az a baj, hogy ritkán jön a draftra öt olyan fiatal irányító is, aki reach nélkül joggal draftolható top15-ben. Ilyen évben top5-ben draftolva QB needes csapatként papíron húzni kéne, mert mikor húzunk, ha nem ilyen évben. És benne van, hogy az ötből akár három-négy is beválik, köztük olyan is, aki hátrébb megy ki, mint az 1/5. Közben mégse tudom egyikre se jó szívvel azt mondani, hogy húzzuk ki, mert ott a Broncos franchise irányítója, csak le kell érte nyúlni. (Lawrence-n kívül, aki azért elég bust biztosnak tűnik. De a bust biztos nem jelenti azt, hogy évek múlva ne állhassunk úgy, hogy mondjuk csak a 3. legjobb lesz ezek közül.) Az én személyes kedvencem egyébként Wilson, benne akár Mahomesi plafont is látok. De jó helyre kell neki kerülni, hogy ki is jöjjön. Shanahan az lenne, de hogy a Jets az lesz-e az már kérdőjel.

(Engem egyébként meglepett, hogy mind McVay mind Shanny így eldobták a Goff ill Gerappa projektet. McVay kevésbé, nem ő választotta Goff-ot. De Shanny igen, Ő tradelt érte, és ő hosszabbított is Gerappával. És azon kívül, hogy nem tudta neki megnyerni a Superbowl-t élete kb. 20. NFL meccsén, Gerappa azért elég sok jó meccset is lerakott. A sérülékenység értem, hogy probléma lett, de így is meglep, hogy ilyen hamar feladta és ennyit kockáztat, hogy egy új fiatalt hozzon. Simán lehet, hogy neki lesz igaza, de azért meglepő lépés volt.)
peterk2005
McVay ott hibás hogy akkor miért hosszabbítottak vele?
Soknak tűnik az a 3 első kör, de továbbra se látom olyan vészesnek, ha nem lesz ennyi sérült akkor ebben a rendszerben egy akár későbbi bust újoncal is 1/15 meglenne szerintem. Ha nem is válik be valaki, pénzügyileg 3 évig meglehet tartani a Bosa, Warner féle talenteket. Nyílván a gyűrű kell legyen a cél de JG-nek megvan a plafonja ezt próbálják megugrani, ha nem legalább az anyagiak helyrerázódnak. 🙃

Ha Jones lesz a pick akkor már kevésbé fogom jól értékelni ezt, JG szint a plafonja, Fieldsel vagy Lancel új lehetőségek tárháza lenne.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 152
Mind az öt topból tudna Shanny kihozni egy csomó mindent, de sztem pont Jones nem adna annyit hozzá Jimmyhez képest.

Wilson és Fields a kimozgásokkal, többféle option, RPO játékokkal lehetőségek tárházát nyithatná meg. A mélységi játékra (Deebo Samuel, Aiyuk ebben is jók) ők alkalmasabbak Jonesnál, aki messzire egyszerűen túlzottan pontatlan.

Lance-ben én nem látok sokat, sztem ő prospectként nem jobb Wentz-nél.
Willie Parker
Shannynek sztem Jones az öngól, azért abban a stretch-WCO-koncepcióban bőven van vertikális play action, amire azért nem az igazi Mac, ráadásul rá még optiont se hívhatsz, hogy legalább legyen vmi kompenzáció.
empty taxi
Szerintem ugyanazt gondoljuk, írjuk 😊
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ezek a draft előtti kinek ki tetszik dolgok sokat nem jelentenek. Három éve a top négy irányító közül egytől féltem nagyon: Allentől. Mayfield karakterproblémásnak látszott, plusz alacsonynak is, és nem is volt atletikus. Darnoldban látszott potenciál, de fiatal volt, és sophomore-ként gyengébb éve volt, mint redshirt freshmanként. A "legérettebbnek" Rosen nézett ki a társaságból. Hát nagyon bejött. 😀 A tavalyi classról nem is beszélve, ahol Burrowt mondjuk általános elismerés övezte, de Herbertnél minden egyes pozitív véleményre jutott kettő negatív.

Az a baj, hogy ritkán jön a draftra öt olyan fiatal irányító is, aki reach nélkül joggal draftolható top15-ben. Ilyen évben top5-ben draftolva QB needes csapatként papíron húzni kéne, mert mikor húzunk, ha nem ilyen évben. És benne van, hogy az ötből akár három-négy is beválik, köztük olyan is, aki hátrébb megy ki, mint az 1/5. Közben mégse tudom egyikre se jó szívvel azt mondani, hogy húzzuk ki, mert ott a Broncos franchise irányítója, csak le kell érte nyúlni. (Lawrence-n kívül, aki azért elég bust biztosnak tűnik. De a bust biztos nem jelenti azt, hogy évek múlva ne állhassunk úgy, hogy mondjuk csak a 3. legjobb lesz ezek közül.) Az én személyes kedvencem egyébként Wilson, benne akár Mahomesi plafont is látok. De jó helyre kell neki kerülni, hogy ki is jöjjön. Shanahan az lenne, de hogy a Jets az lesz-e az már kérdőjel.

(Engem egyébként meglepett, hogy mind McVay mind Shanny így eldobták a Goff ill Gerappa projektet. McVay kevésbé, nem ő választotta Goff-ot. De Shanny igen, Ő tradelt érte, és ő hosszabbított is Gerappával. És azon kívül, hogy nem tudta neki megnyerni a Superbowl-t élete kb. 20. NFL meccsén, Gerappa azért elég sok jó meccset is lerakott. A sérülékenység értem, hogy probléma lett, de így is meglep, hogy ilyen hamar feladta és ennyit kockáztat, hogy egy új fiatalt hozzon. Simán lehet, hogy neki lesz igaza, de azért meglepő lépés volt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A QB leírásokkal teljesen egyetértek.
(Pont ezért szerintem nagy baromságot csinál a SF, ha nem Fields-et húzza, hanem Jonest.)
Jonesról nekem sincs jó véleményem, ugye neki voltak piával kapcsolatos dolgai (állítólag egy másikat el is sikáltak neki, de arról már twitter bejegyzést sem találok) Willie Parker
A karakter dolgokról nincs véleményem, ezt döntsék el akik kihúzzák. Azt is megértem, akit zavar, azt is akit nem, én ebben inkább nem döntök. Az már sokkal inkább izgat engem is, hogy a Niners vajon kiért mehetett fel, mert Shanahan lényegében mindenféle típusú irányítóval dolgozott, döntően sikeresen. Schaub-ból pl. évekig korrekt, sőt 5000 yardos irányítót csinált. Aztán ott volt RGIII, akivel egy Lamarr féle évet hozott össze rookie-ként. Ryanból nem sokkal később MVP évet hozott ki, aztán Jimmyvel meg újra SB-ba jutott. Szerintem nem atletikus képességek lesznek nála a döntő szempontok, hanem az, hogy kiben érzi a legbiztosabban a legtöbbet. Nekem vannak preferenciáim, ahogy nektek is, de Shanahan egész más szinten nézi a dolgot, dunsztom sincs, hogy kiben mit lát meg vagy nem lát meg. Érdekes lesz.

Broncos szempontból egyszerűen csak azért nem tetszik most a QB húzás, mert az a lecsorgó negyedik lenne. Akármennyire is crapshot a draft, három másik csapat három szintén hozzáértő scout teamje otthagyja azt a negyediket, ezt kényszer döntésnek érzem. Másrészt viszont másodszor húznánk top5-ben nem irányítót három éven belül úgy, hogy 2015 óta egyértelműen az irányítót keressük. 2018-ban ott hagytunk 2 franchise irányítót. Ha kiderülne, hogy idén is kettőt ott hagytunk, az nem fog jól mutatni.
peterk2005
Tudom csak egy pro day, tudom h benne van pár rossz dobás bárkiben, de minden idők legpontosabbjától azért ez megmosolyogtató:
 www.youtube.com/watch?v=B30_Qiv9NG8

Azt is értem h ő egy pocket Qb, oda nem kell kibaszni magad, de azért na:

A piálós ügyei sem azt mutatják h fejben rendben van, sőt nekem azt mutatja h közelebb van Johnny Footballhoz, mint Bradyhez (1x azt mondod h fiatal, mindenki megbotlik, szvsz 2-nél már karakterprobléma).
Általános Doktor
Ezzel a dobással látva Sanyi fejét el is dőlt hogy nem ő lesz az
Hope
Sztem am ezek -az általam is linkelt vidik- csak hangulatkeltésre jók, azért ne gondoljuk h egy rosszabbra sikeredett pro day miatt megváltoztatják a véleményüket MIUTÁN eladtak 3 első kört egy nekik tetsző jelöltért (függetlenül attól h kiért mentek fel). Mindenesetre vicces az biztos.

Közben néztem még több vidit Mac Jones uraságról és mozgásból kifejezetten szar, szal az ilyen bootleges O#-be ő nem day1 fit szvsz.

Megjegyzem, minél többet nézem ezt a classt, annál jobban elmegy a kedvem h QB-t húzzunk. Egyedül Fields tetszik a maradék 3-ból, de neki elég nagy red flag ez a lassú döntéshozatal/nyomásérzékenység h feltradeljünk érte. Bár érzésre ez jobban tanítható mint a pontosság, de biztos van olyan QB guru aki ennek az ellenkezőjét mondja...

több mint 4 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
A QB leírásokkal teljesen egyetértek.
(Pont ezért szerintem nagy baromságot csinál a SF, ha nem Fields-et húzza, hanem Jonest.)
Jonesról nekem sincs jó véleményem, ugye neki voltak piával kapcsolatos dolgai (állítólag egy másikat el is sikáltak neki, de arról már twitter bejegyzést sem találok) Willie Parker
A karakter dolgokról nincs véleményem, ezt döntsék el akik kihúzzák. Azt is megértem, akit zavar, azt is akit nem, én ebben inkább nem döntök. Az már sokkal inkább izgat engem is, hogy a Niners vajon kiért mehetett fel, mert Shanahan lényegében mindenféle típusú irányítóval dolgozott, döntően sikeresen. Schaub-ból pl. évekig korrekt, sőt 5000 yardos irányítót csinált. Aztán ott volt RGIII, akivel egy Lamarr féle évet hozott össze rookie-ként. Ryanból nem sokkal később MVP évet hozott ki, aztán Jimmyvel meg újra SB-ba jutott. Szerintem nem atletikus képességek lesznek nála a döntő szempontok, hanem az, hogy kiben érzi a legbiztosabban a legtöbbet. Nekem vannak preferenciáim, ahogy nektek is, de Shanahan egész más szinten nézi a dolgot, dunsztom sincs, hogy kiben mit lát meg vagy nem lát meg. Érdekes lesz.

Broncos szempontból egyszerűen csak azért nem tetszik most a QB húzás, mert az a lecsorgó negyedik lenne. Akármennyire is crapshot a draft, három másik csapat három szintén hozzáértő scout teamje otthagyja azt a negyediket, ezt kényszer döntésnek érzem. Másrészt viszont másodszor húznánk top5-ben nem irányítót három éven belül úgy, hogy 2015 óta egyértelműen az irányítót keressük. 2018-ban ott hagytunk 2 franchise irányítót. Ha kiderülne, hogy idén is kettőt ott hagytunk, az nem fog jól mutatni.
peterk2005
Tudom csak egy pro day, tudom h benne van pár rossz dobás bárkiben, de minden idők legpontosabbjától azért ez megmosolyogtató:
 www.youtube.com/watch?v=B30_Qiv9NG8

Azt is értem h ő egy pocket Qb, oda nem kell kibaszni magad, de azért na:

A piálós ügyei sem azt mutatják h fejben rendben van, sőt nekem azt mutatja h közelebb van Johnny Footballhoz, mint Bradyhez (1x azt mondod h fiatal, mindenki megbotlik, szvsz 2-nél már karakterprobléma).
Általános Doktor
Ezzel a dobással látva Sanyi fejét el is dőlt hogy nem ő lesz az
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Mind az öt topból tudna Shanny kihozni egy csomó mindent, de sztem pont Jones nem adna annyit hozzá Jimmyhez képest.

Wilson és Fields a kimozgásokkal, többféle option, RPO játékokkal lehetőségek tárházát nyithatná meg. A mélységi játékra (Deebo Samuel, Aiyuk ebben is jók) ők alkalmasabbak Jonesnál, aki messzire egyszerűen túlzottan pontatlan.

Lance-ben én nem látok sokat, sztem ő prospectként nem jobb Wentz-nél.
Willie Parker
Shannynek sztem Jones az öngól, azért abban a stretch-WCO-koncepcióban bőven van vertikális play action, amire azért nem az igazi Mac, ráadásul rá még optiont se hívhatsz, hogy legalább legyen vmi kompenzáció.
empty taxi
Pedig elég sok pletyka mondja őt oda, szted kit visznek, illetve te kit vinnél?
Általános Doktor
Ha megy a papírforma (1/1 Lawrence, 1/2 Wilson) én Fieldset, benne is van kockázat, mert mozgásból annyira nem pontos, viszont lábon hozzá tud tenni annyit h arra Shanny írjon playt, plusz Wilson mellett deep ballban ő a legjobb ebben a classban. Az h kicsit hajlamos sokat tökölni a zsebben, azt én annyira nem érzem parának ha Trent Williams meg Alex Mack védi a seggét.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...