Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Nem tudom mekkora skalp ez a 18-as Hox, tartok tőle, hogy kisebb, mint a 13-mas évjárat.
Black_Adder
Ez a sor remélem viccnek készült. 😀

A támadófalat énis dícsérni akartam, de még kivárok vele, mert lehet lesz ennél komolyabb erőpróbájuk is.
Leonidasz007
Remélem ez is. 😀
Passrush, mint olyan, nem volt, a futást nagyon kevés kivétellel mind átengedtük a LoS-on, ez így 0.
Négy árvizeknél használt homokzsák sokkal nagyobb veszélyt jelentett volna, mert azok bármikor dőlhetnek úgy, hogy letapad a tackle bokája és sérülés lesz a vége.

több mint 7 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
Pár gondolal a meccsről:

Keenum borzasztó Volt. Nem Lynch szinten borzasztó (az egy más fokozat), de rossz Volt. Rengeteg rossz döntés, rengeteg rossz passz és végig frusztráltnak tűnt. Voltak jó pillanatai is, de a TD-ket ink a társak zsenijének köszönhette. Sanders és Lindsay jó Volt, valami kis dinamika votl a játékukba legalább. Támadóhívások megint kreativitás nélküliek és borzasztóak. Néha egy-egy jó Play, de semmi több.

A védelem jobb Volt, de messze nem tökéletes. TE védekezés mint olyan nem létezett és a coverage-be is cúsztak hibák. A Pass rush az jó Volt, a kérdés h ebből mennyi a Hawks fal hibája (félek h sok).

King és az egész spec Team jó Volt.

Még vissza kell néznem hogy részltesebb véleményt tudjak alkotni. W megvan de nem bizakodom.
Leonidasz007
A playcall nekem nem tűnt fel. Voltak lagymatag időszakok, amikor kerestük a rést a pajzson, de tavaly többször vakartam a fejem, hogy most mi volt a terv ezzel a drive-val. Tegnap ilyen nem volt. Ami a rövid alvási ciklus alatt elraktározódott, az a CB blitz 3&5-re amikor a győzelemért támadott volna Wilson. Az tökös húzás volt, jár érte a pacsi Woodsnak.

Black_Adder
A támadóoldali playcallinggal voltak gondjaim. Védőoldalon jobbak voltak a hívások (Igen az a Harris sack az nekem is tetszett).

A támadófalat énis dícsérni akartam, de még kivárok vele, mert lehet lesz ennél komolyabb erőpróbájuk is.
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem volt rossz ez a meccs, főleg a tavalyi kilátástalanság után.
Három dolog nem tetszett igazából (Keenum teljes homály INT-jeit leszámítva persze)

- DT még mindig sokad droppol
- Roby nagyon karcsú lesz a CB poszton
- A belső 4-es a védelemben (Davis, Marshall, Stewart és Simmons) baromi lassú, nem csoda, hogy a TE-ek folyamatosan villognak a csapat ellen.

Ami jól működött:
+ Sanders nagy király
+ Fiatalok bemutatkozása
+ Von elszabadul
+ ST, King és Pacman eddig telitalálat.

több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
Egy Von Millerrel jobbak voltatok. Nem szoktam bírózni, de látom az a Thomas TD nálatok is erősen necces volt. Mindenesetre gratulálok, de a SB még nektek is eléggé távolinak tűnik, rólunk már nem is beszélve. Ha Wilson nem kerül tolókocsiba a szezonban, akkor már nyertünk.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 324 — we almost always almost win
Pár gondolal a meccsről:

Keenum borzasztó Volt. Nem Lynch szinten borzasztó (az egy más fokozat), de rossz Volt. Rengeteg rossz döntés, rengeteg rossz passz és végig frusztráltnak tűnt. Voltak jó pillanatai is, de a TD-ket ink a társak zsenijének köszönhette. Sanders és Lindsay jó Volt, valami kis dinamika votl a játékukba legalább. Támadóhívások megint kreativitás nélküliek és borzasztóak. Néha egy-egy jó Play, de semmi több.

A védelem jobb Volt, de messze nem tökéletes. TE védekezés mint olyan nem létezett és a coverage-be is cúsztak hibák. A Pass rush az jó Volt, a kérdés h ebből mennyi a Hawks fal hibája (félek h sok).

Még vissza kell néznem hogy részltesebb véleményt tudjak alkotni. W megvan de nem bizakodom.
Leonidasz007
Az hogy nem megy a TE védekezés nem újdonság. Ellenben rengeteg missed tackle volt az elején. Amikor jó volt a védelem az első számú erénye volt, hogy nem hibáztak amikor meg kellett csinálni a tackle-t. Szerintem 15-ben kb összesen nem volt annyi missed tackle, mint most az első félidőben. Igen elsősorban egy bizonyos tightenden, de onnantól hogy nála a labda és fut mi meg úgy kergetjük mintha Benny Hill Show lenne, az nem TE védekezés, hanem tackling, valami ami korábban ment... 2. félidő jobb volt. Igazából a félidő vége előtt felébredt Von a nyári álmából, aztán nem nagyon hagyta a meccs hátralevő részében kibontakozni a Seahawks támadó játékát, de feljavultak a társak is, utána inkább esetleges volt a Seattlei támadás, egy nagy hiba Simmons/Harris párostól vagy egy labdaszerzés után a mi térfelünkről indulva...

A playcall nekem nem tűnt fel. Voltak lagymatag időszakok, amikor kerestük a rést a pajzson, de tavaly többször vakartam a fejem, hogy most mi volt a terv ezzel a drive-val. Tegnap ilyen nem volt. Ami a rövid alvási ciklus alatt elraktározódott, az a CB blitz 3&5-re amikor a győzelemért támadott volna Wilson. Az tökös húzás volt, jár érte a pacsi Woodsnak.

Ami tetszett, hogy nem padlóztunk a hibák után, mint tavaly rendre mindig. OK, a 3. pick után kicsit szétesett Keenum, de még pont időben új életet lehelt az offensebe Lindsay.

Nem tudom, hogy mekkora teszttel nézett szembe a támadó fal, de sokkal jobb volt, mint amire számítottam.

Nem tudom mekkora skalp ez a 18-as Hox, tartok tőle, hogy kisebb, mint a 13-mas évjárat. Ráadásul a szerencsével se álltunk hadilábon, Freeman megúszott egy fubmlet az elején, pedig simán kiütötték a kezéből mielőtt földre került volna, Jani 2× is mellé rúgta ugyanazt a fieldgoalt, Thomas TD-jét nem tudom hogy adták meg. A meccs képe alapján úgy érzem simán jobbak voltunk, mégis nagyon könnyen lehetne fordított eredmény.
Szerintem egy langyos 8-8 felé tettük meg az első lépést, de jobbak vagyunk, mint ahol tavaly befejeztük. Egészen felemelő érzés úgy nézni egy meccset, hogy nem dőlt el abban a pillanatban, hogy hátrányba kerültél

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Gratulálunk a tegnapi győzelemhez, jó meccs volt!
Csak nem nekünk. Mi szarok voltunk!
😀

több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 12 423 — SB 50 Champion @ Grund
No, hát nem tudom kinek mi jött le, nekem az alábbiak:
+ Von: állat, mint mindig
+ A futójáték jó, Lindsay külön tetszett
+ Sanders
+ ST

- Kínom: nem látom a hú-de-nagy fejlődést QB poszton eddig, vannak jó megoldások, de ugyanúgy megvoltak a brainfartok is
- Playcalling

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Pár gondolal a meccsről:

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 199
Lynch nem sokáig örülhet(gondolom ő megy és nem Kelly), hogy keretre került.
 twitter.com/FieldYates/status/1036294840638570497
iktriad
ő is always open?
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így van, a Lynch projekt véget ért. Kelly viszont szépen halad, kár azért az egy évért...
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lynch nem sokáig örülhet(gondolom ő megy és nem Kelly), hogy keretre került.
 twitter.com/FieldYates/status/1036294840638570497
több mint 7 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Odaát vagyunk, de ide is figyelünk.
Zalán
És akkor melyik fórumot is sikerült kiválasztani?
sickmyduck
First Down fóruma. Linkelni nem akarom, de szerintem meglesz így is.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 7 éve
sickmyduck Denver Broncos 83
Odaát vagyunk, de ide is figyelünk.
Zalán
És akkor melyik fórumot is sikerült kiválasztani?

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 7 éve
Alakul a "friss-nyugdíjas Broncos válogatott", Decker és Juliska után ma Doom döntött úgy, hogy szögre akasztja a stoplist. Nagy kedvencem volt, amíg nálunk volt és gyalázat volt, ami akkor történt körülötte, minden jót kívánok neki a nyugdíjasévekre... 😊

több mint 7 éve
Na végre én is megnéztem a meccset. Az 1st Team offense továbbra Sem annyira biztató számomra. Ami pozítiv, hogy kevesebb turnovert nézek ki Keenumból és ez jól fog esni mindenkinek. Ennek ellenére továbbra is ritmustalan kicsit és pontatlan. A támadófal talán egy lehelletnyivel jobban néz ki mint tavaly, de majd éles védelmek ellen kiderül ez valóban igy van-e. Booker kevés, Sanders jó.

A Special Team mindenképp jobb mint tavaly, remélem ez így is marad, mert ez is sokat tud az esetünkben számítani. A védelmet nem tudom egyelőre megítélni, de Corner poszton jól jött az erősítés, mert Yiadom láthatoan kevés még.

Összeségében nem látom rózsásabban a helyzetet, de kevesebb a hiba a csapatban és nem lesz konstans jó field pozicioja az ellenfélnek, mint tavaly. Talán ebben lehet fejlődés. Edzői szinten továbbra se látom, hogy támadóoldalon mit is akarunk játszani.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Decker búcsút intett a játéknak. Itt voltak a legszebb évei.
több mint 7 éve
Én néztem a meccset, Sanders jó volt, Freeman is, Kínom so-so (nálam), McManus meg bolond újra, a D se volt rossz, de Redskins-t én alapból elég halványnak éreztem, nem tudom, hogy maguktól vagy tőlünk...

Friss hír, hogy állítólag leszerződtetjük Adam "don't call meg Pacman" Jones-t, amit így elsőre jó döntésnek érzek, mert a CB depth az egész offseason-ben halványnak érződött, de majd akkor derül ki, hogy mennyi ér, ha látjuk, hogy milyen állapotban és formában érkezik...

több mint 7 éve
Zalán Denver Broncos 4 738 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Semmi értékelés és vélemény a 3. előszezoni meccs után? 😊
Ennyire feladta mindenki a reményt a meccseket illetően, és már mindenki csak mérföld magas edzőmeccseket nézz? 😊
flzoli
Odaát vagyunk, de ide is figyelünk. Csak az történik, ami várható volt. Bonyolult ügy egyszerre két fórumon élni. Velem az történ, hogy csak a Broncos fórumot olvasom, se itt, se ott nem nézem a többieket. Nem tudom számontartani, hogy a véleményvezérek, akiknek igazán szerettem olvasni a mindennapi irományait, szóval hogy ki hol ír. Ez sajnos hiányzik és megfoszt. Lassan itt a szezon, kíváncsi leszek, az eredménykövetés hogyan fog történni. Mindenki veszített. Gyere oda is olvasni, megy a diskurzus. Most pl. Kelly az új Sloterbe gyúrt Tebow... 😊

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Semmi értékelés és vélemény a 3. előszezoni meccs után? 😊
Ennyire feladta mindenki a reményt a meccseket illetően, és már mindenki csak mérföld magas edzőmeccseket nézz? 😊

több mint 7 éve
Pat Bowlen HoF "döntős" lett a Contributor kategóriába, Gil Brandt-el együtt. Nagyon remélem, hogy be is kerül, beszéltünk már róla párszor, hogy mennyi minden szól mellette, számomra már az is felháborító, hogy még nincs bent..

több mint 7 éve
aki nézte este azoknak hogy tetszett Kelly? teló értesített hogy beállt és kapásból TD
és ahogy nézem 7/9, 90yd + td
ez bíztatónak tűnik
Negritis
Lynch után mindenképp felüdülés volt, de semmi különös nem volt. Mikor beállt a félpályáról indult a drive és összesen 2 passza volt, abból a TD átadás nagyon is rendben. Lynchet egyértelműen előzi, de már nem a kezdő Bears D volt fenn.

Ami aggasztóbb hogy a két 1st teamnél Keenumék nem festettek jól. Kingmek lesz dolga bőven, de a spec team viszont jobban néz ki.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
aki nézte este azoknak hogy tetszett Kelly? teló értesített hogy beállt és kapásból TD
és ahogy nézem 7/9, 90yd + td
ez bíztatónak tűnik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
 www.milehighreport.com/2018/8/15/17696714/broncos-adam-gotsis-cleared-of-rape-charge

Egyelore meguszta az ugyet Gotsis, remeljuk nem tortent tenyleg semmi (es nem is lehet mar semmi az ugybol)

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Most állítólag Kelly a QB2.
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 324 — we almost always almost win
CB (5)
Harris, Roby, Brock, Yiadom, Langley
A kezdő páros egyértelmű, mögöttük a megszokottnál több probléma. Brock sérült, Yiadomnak egyelőre többet kell játszania, mint az ideális lenne, ST/4th CB jobban feküdne neki egyelőre, Langleyval csak többen vagyunk, ami az 53 szempontjából kifejeztten hátrány. 4 CB kevés a rosterre, de ő csak ballaszt. Kéne egy megbízható 3rd CB. Hogy ki lesz a nickel DB, azt továbbra se tudom, most úgy néz ki Yiadom, de játékkal nem támasztja alá, úgyhogy inkább nem nem emelek ki senkit.

Black_Adder
Nickelnél elképzelhető az h Harris marad kint a szélen és 3 safetys felállással kvázi Parks lesz az NCB?
empty taxi
Valószínűnek tartom, hogy viszonylag sokat játszunk big nickelt, akár Cravensszel akár Parksszal, ha előbbi nickel LB-nek áll fel, de valamiért úgy gondolom, hogy ahhoz inkább a zóna védekezés fekszik, aki jól tud emberezni 1v1-ben az nálam CB. Már tavaly is több zóna volt Phillipshez képest, most még inkább efelé tolódhat a védekezés, de szignifikánsan sok man coverage-re számítok nickelben is, 3 CB-vel. Ha csak a nickel felállások 40%-áról beszélünk, már akkor is lyuknak számolom a 3rd CB-t és a zónázás sem megy annyira a csapatnak mint az emberezés. Ha Parksot vagy bármelyik safetyt ott lehet hagyni 0 coverageben egy WR-rel, akkor legyen, csak egy ilyen sezrepkörben nem biztos, hogy annyival jobbak mint Yiadom vagy Brock.
Black_Adder
Ugye erre gyakori válaszlépés h a CB-k embereznek és az ILB-k, safetyk zónáznak. Ez működik is addig, amíg ez ellenfélnél nincs seamen veszélyes TE.
empty taxi
Igen, csak egyrészt az elmúlt években jobban működött az a koncepció, amikor az 5 DB-ből 3man embereztek 2-en zónáztak, másrészt továbbra is úgy gondolkozok, ha ha többet is játszunk big nickelben akkor is bőven lesznek playek amikor 3 CB-vel állunk fel.
De majd kiderül. Még Yiadomnak is van több hete és nem reménytelen ő se, a 3. safetytől meg akkor is nagyobb szerepet várnék, ha még Talib is lenne (amúgy szerintem van összefüggés Talib elcserélése és a S poszt erősítése között). Így hogy nikcel LB-nek Jewell elég biztató, vannak opciók hogy a 3rd CB poszton elfedjük a hiányosságot.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear