Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
helyben vagyunk nahh:
Josh Allen: It was fantastic to work with Broncos coaches
Zalán
Lehet bennünk van a hiba. Hogy Bödöcsöt idézzem jól érezték magukat a fiúk, jót edzettek, jó levegőn voltak, minden teljesen jó. Ragaszkodunk itt az eredményekhez....

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 909 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
helyben vagyunk nahh:
Josh Allen: It was fantastic to work with Broncos coaches

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
szovyoo Denver Broncos Georgia Bulldogs 34 — Mile High Salute
Azon gondolkodtam, hogy VJ vagy nagyon jó vagy nagyon rossz.
Ha nagyon rossz és arra képes csak mint a Senior Bowl-on a class 2 legjobb (SB-on résztvevő) Qb-jával, mint amit mutattak akkor lehet, hogy a mi 3 QB-nk nem is rossz. Sőt (meglepetés) lehet, hogy JÓ-k. 😊
Vagy nagyon okos és az egész így lett megtervezve. Elkezdtük az évet 3-1-el, majd megtetszett VJ-nek az egyik Qb jelölt. Neki kell Mayfield vagy Allen. Gyorsan elvesztettünk 8 meccset, hogy jó helyen draftolhassunk. De fellázadtak a szurkolók. El kell őket hallgattatni. Nyertünk 2 meccset. Jó, az állása megmaradt. Újra foglalkozzunk a jó draft hellyel. Még 2 vereség. Az a 2 nyert meccs betett, csak az 5.-ek vagyunk. Nem baj a senior bowlon mi edzünk a 2 sráccal. A meccset pedig elveszítjük, hogy rajtunk kívül senkinek ne kelljenek. Így mi még az 5. helyen is tudunk választani. Ebben az esetben egy zseni. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
 twitter.com/EricGoodman/status/957386772954189830?s=09

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
ugyanmár, edzéseken biztos szenzációs volt a csapat, és csak ez számít. Maga a meccs a losereknek van...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
de övé az öltöző, a játékosok szeretik, és ott vannak még a faja edzések is. john papa leülhetne vele megint reggelizni ezután a gyalázat után
Zalán
Mert gondolod azt nem magyarázná ki? Ha az 5-11-et ki tudta, akkor ez könnyed chit-chat lenne csak...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 909 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
de övé az öltöző, a játékosok szeretik, és ott vannak még a faja edzések is. john papa leülhetne vele megint reggelizni ezután a gyalázat után

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
szovyoo Denver Broncos Georgia Bulldogs 34 — Mile High Salute
Mindegy melyik QB jön ide FA-ról vagy Draft-ról. Amíg VJ itt van bízhatunk a stabil teljesítményben. 😊  broncoswire.usatoday.com/2018/01/27/twitter-reacts-to-north-team-getting-blown-out-in-senior-bowl/
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Azért én elég régóta követem a Denvert, alig hagytam ki meccset 2005 óta
Tim Tebow #1
Te nem manningel együtt igazoltál át ide a coltstól? 😊
peach
az peterk.
JC vagyok, de untam a nick-et.
Tim Tebow #1
Igen tudom. Csak rosszul emlékeztem ezek szerint 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
itt az edzőn fele annyi sem múlik, mint ahogy te írod.
Szerintem.
Tim Tebow #1
Szerintem pont de. az egyetlen érdemi változás az edőcsere volt, a visszaesés magáért beszél.
Black_Adder
Viszont előtte évben meg nem volt edzőváltás és ott is elég kemény volt a visszaesés. Hiába dolgozik jól az edző, ha gyengébb a játékosanyag. Mind a kettő fontos, függenek egymástól, azt lehet vitatni, hogy mennyire...

több mint 8 éve
itt az edzőn fele annyi sem múlik, mint ahogy te írod.
Szerintem.
Tim Tebow #1
Szerintem pont de. az egyetlen érdemi változás az edőcsere volt, a visszaesés magáért beszél.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tim Tebow #1
peach
az peterk.
JC vagyok, de untam a nick-et.
több mint 8 éve
Tim Tebow #1
peach
Pontosan ahogy mondod:
Nem Manninggel együtt igazolt át ide a coltstól.

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Tim Tebow #1

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Vagy gondoljunk a félidei elemzésekre, milyen szerepük van minden egyes play esetén a vonalon kívül lévő stábnak. A Pats-Jags meccsn is láthattuk, hogyan fogták meg szinte teljesen a második félidőre a Jags O-t. Vagy vegyük az utolsó egy percet, amikor három időkérés mellett nem indultak el pontokat feltenni a táblára. Pedig akkor még nem voltak félidőben kielemezve. Gondoltam is Blackre, hogy ha ez nálunk történik, hülyét kapunk. Csak a Jags oly rég volt rájátszás közelében, örültek ők a biztos félidei vezetésnek. Pedig lehet Bortles három passzal átmasírozott volna a másik térfélre 3/7 pontért. De kintről azt kapta utasításba, nem mehet. Minden egyes play kontrollálva van kintről. Ez egy nagyobb hatás mint általában.
Zalán
Eredménykövetőben többen is említették, hogy gyáva népnek nincs hazája és ez térdelés bizony vissza fog ütni a végén. Be is jött.
Igaz, biztos, hogy jót videóztak a félidőben a bostoniak, de ha a nyilvánvaló fumble return-be nem fújnak bele a sporik, akkor hiába minden...tudom, hogy a "ha" nem játszik, de például 60 percet lehozni egy Pats-nek 10 yard büntivel..na, az művészet 😀

Azért én elég régóta követem a Denvert, alig hagytam ki meccset 2005 óta, de itt az edzőn fele annyi sem múlik, mint ahogy te írod.
Szerintem.
Hiszen volt egy - a vége felé - szenilis Shannynk, meg egy beszari, töketlen Foxunk is, szóval tudom miről beszélek. Attól még hogy VJ remek motivátor, a pályán sz@rt sem ér. Amit mondott róla Elway, annak se híre se hamva. Nem is csodálkoztam a szezonban nyújtott gyalázatos teljesítményünk láttán, elég volt megnézni azokat a pillanatokat, amikor a kamera VJ-t mutatta. Azt sem tudta milyen rendezvényen van.

Sok múlik egy edzőn, de még több a csapatán és a kiszolgáló személyzeten. A HC szinte kész anyagot kap meccs előtt. Amit pedig VJ ebből az anyagból kihozott, tényleg, csodálom hogy még ő a HC...
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Patriots nem elég tökös, fehérben játszanak majd Super Bowlt, hogy növeljék esélyüket. Nem is tudom honnan vették... 😀
Heisman Trophy
#colorgate
Black_Adder
rövidítve:

A mocskos fogkrémlobby miatt nyer mindig a Pats!!!

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Patriots nem elég tökös, fehérben játszanak majd Super Bowlt, hogy növeljék esélyüket. Nem is tudom honnan vették... 😀
Heisman Trophy
#colorgate

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
És?? A Lánchídra is volt vevő.
tomi-tomi
Simicska Lajost az NFL-be!!!
empty taxi
Van már - harminckettő. S egytől egyig megennék reggelire a mi Lajosunkat.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
tomi-tomi
Simicska Lajost az NFL-be!!!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Kicsit olvasgattam a pletykarovatokat, mi hír a 3 titanrol. Siemian valószínűleg tradelve lesz ha sikerül (állítólag a Falcons érdeklődik iránta mint új backup, de hogy ebből mennyi igaz mindenki döntse el maga 😀 ). Oswi nem valószínű, hogy új szerződést fog kapni, szóval eddig úgy áll Lynch marad a következő szezonra is (na meg Kelly, de hogy vele mi lesz bazi nagy homály). Szóval szerintem lassan már csak az a kérdés hányadik számú irányító lesz Paxton jövőre, második vagy harmadik vagy a n1 lehetőség, hogy első. 😛
roberto23
Mondjuk még Lynch-el is jobban járunk mint Oszikával. Adjuk el a picsába, legyen egy kis cap. Lynchnek szerintem csak pár meccs kéne és belerázódna. Mondjuk nem tudom hogy milyen edzéseket fog kapni, de remélem az új QB coach-al többre megyünk majd, és Pax jobb lesz.

Ha meg nem lesz más lehetőség, el kell hoznunk Cousinst, mert kurva jó deal lenne. Ha sikerülne megszerezni, akkor lennének jó célpontjai, feltéve ha DT nem ejt el labdákat mint az idei szezonban. Bár mondjuk szerintem Ő is cutolva lesz. El kéne hozni Landryt FA-ról, csak az a baj hogy nincsen annyi $ a csapatnál. 😕
broncoforlife
Kapott már pár meccset, de én nem láttam, hogy bárhová is razodott volna. Ha jól számolom eddig 1 értékelhető meccse volt, de ott is sikerült 2 int-et dobnia. De arra talán jó lesz, hogy ha csereként beáll nyert helyzetben nem bassza majd el.
Én meg azt mondom hozzuk el Allent a draftrol. Lesz 2 colos irányító, aki szuperül belátja a pályát. Bonuszba kurva erős a karjuk is, széltébe hosszába atdobaljak majd a pályát. Ha mazlink van, embert is találnak. Ha megnagyobb, csapattársat 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Kicsit olvasgattam a pletykarovatokat, mi hír a 3 titanrol. Siemian valószínűleg tradelve lesz ha sikerül (állítólag a Falcons érdeklődik iránta mint új backup, de hogy ebből mennyi igaz mindenki döntse el maga 😀 ). Oswi nem valószínű, hogy új szerződést fog kapni, szóval eddig úgy áll Lynch marad a következő szezonra is (na meg Kelly, de hogy vele mi lesz bazi nagy homály). Szóval szerintem lassan már csak az a kérdés hányadik számú irányító lesz Paxton jövőre, második vagy harmadik vagy a n1 lehetőség, hogy első. 😛
roberto23
Mondjuk még Lynch-el is jobban járunk mint Oszikával. Adjuk el a picsába, legyen egy kis cap. Lynchnek szerintem csak pár meccs kéne és belerázódna. Mondjuk nem tudom hogy milyen edzéseket fog kapni, de remélem az új QB coach-al többre megyünk majd, és Pax jobb lesz.

Ha meg nem lesz más lehetőség, el kell hoznunk Cousinst, mert kurva jó deal lenne. Ha sikerülne megszerezni, akkor lennének jó célpontjai, feltéve ha DT nem ejt el labdákat mint az idei szezonban. Bár mondjuk szerintem Ő is cutolva lesz. El kéne hozni Landryt FA-ról, csak az a baj hogy nincsen annyi $ a csapatnál. 😕
broncoforlife
Brocknak nincs szerződése, 1 évre írt alá veterán minimumért...
StormST

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
roberto23

broncoforlife
Brocknak nincs szerződése, 1 évre írt alá veterán minimumért...

több mint 8 éve
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈 New York Giants Alabama Crimson Tide 81
roberto23

Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...