Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Szerintem így a napok múlásával csökken az esély. Én azt mondanám:most akkor mondjam azt h ha n a napok száma akkor :Minden nap, amíg nincs új szerzõdésük, lineárisan növekszik az esélye hogy nálunk kötnek ki. Tehát szerintem: xSzóval akkor a múltkori Smith nem jön ide kirohanásom után az esélyekrőlde lehet 😀
Alex Smithre az esély >>>>>> Brees-re az esély.
Csak 0 és 0 között valójában nem lehet ekkora különbség.
Higgyétek el, jobb a földön maradni...
Black_Adder
az egyik 1/x a másik pedig 1/x^2 😀 ahol x->+végtelen
Negritis
sickmyduck
1 /( 1+2+....n)^2 míg a másik 1/(1^2+2^2+....n^2)^3 ? így jobb? 😀
Negritis
lim 1/(x-n) vs lim 1/((x^2) - n)
x->végtelen mindkét esetben
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
most akkor mondjam azt h ha n a napok száma akkor :Minden nap, amíg nincs új szerzõdésük, lineárisan növekszik az esélye hogy nálunk kötnek ki. Tehát szerintem: xSzóval akkor a múltkori Smith nem jön ide kirohanásom után az esélyekrőlde lehet 😀
Black_Adder
Negritis
sickmyduck
1 /( 1+2+....n)^2 míg a másik 1/(1^2+2^2+....n^2)^3 ? így jobb? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Minden nap, amíg nincs új szerzõdésük, lineárisan növekszik az esélye hogy nálunk kötnek ki. Tehát szerintem: xSzóval akkor a múltkori Smith nem jön ide kirohanásom után az esélyekrőlde lehet 😀
Black_Adder
Negritis
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Szóval akkor a múltkori Smith nem jön ide kirohanásom után az esélyekrőlde lehet 😀
Black_Adder
több mint 8 éve
Ez az ogre ki fogja nőni. A pali jofogas.hu 😀Pont akartam írni, hogy ha ki tudná nőni ezt a holdinggyárat, amit idén bemutatott, akkor potens fr. LT lehetne belőle.A Pro Football Writers All-Rookie csapatába bekerült Bolles. Ennyire gyenge a többi rookie OT? 😛Ezekszerint nem véletlen volt az első kiválasztott tackle. Amúgy szerintem nem (nagy) volt visszalépés Okunghoz képest, szerintem belőle pont lehet még valami, tetszik a mentalitása. Csak tanuljon meg "kis" holdingokat csinálni, amit úgyse fújnak be mindig, ne azonnal tacklet csináljon az ellenfélen. Meg hasonlók...
StormST
Black_Adder
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Pont akartam írni, hogy ha ki tudná nőni ezt a holdinggyárat, amit idén bemutatott, akkor potens fr. LT lehetne belőle.A Pro Football Writers All-Rookie csapatába bekerült Bolles. Ennyire gyenge a többi rookie OT? 😛Ezekszerint nem véletlen volt az első kiválasztott tackle. Amúgy szerintem nem (nagy) volt visszalépés Okunghoz képest, szerintem belőle pont lehet még valami, tetszik a mentalitása. Csak tanuljon meg "kis" holdingokat csinálni, amit úgyse fújnak be mindig, ne azonnal tacklet csináljon az ellenfélen. Meg hasonlók...
StormST
Black_Adder
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
A Pro Football Writers All-Rookie csapatába bekerült Bolles. Ennyire gyenge a többi rookie OT? 😛Ezekszerint nem véletlen volt az első kiválasztott tackle. Amúgy szerintem nem (nagy) volt visszalépés Okunghoz képest, szerintem belőle pont lehet még valami, tetszik a mentalitása. Csak tanuljon meg "kis" holdingokat csinálni, amit úgyse fújnak be mindig, ne azonnal tacklet csináljon az ellenfélen. Meg hasonlók...
StormST
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Szóval akkor a múltkori Smith nem jön ide kirohanásom után az esélyekrőlAlex Smithre az esély >>>>>> Brees-re az esély.
több mint 8 éve
Ehhez két fél kell. Gondolom a vetminimumot nem írja alá. Szóval lehet olyan forgatókönyv, hogy ő maradna, de a klub már az új csapatot kezdi építeni és megírja az elbocsátó szépet. Simán lehet, hogy nyom egy Favre-ot. Volt itt már minden. De nem vele álmodom.Vagy Elwaynek elgurul a gyógyszere és elhozza BreestBrees már lenyilatkozta h marad a seggén, 99.9999999% h nem lesz FA
sickmyduck
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Vagy Elwaynek elgurul a gyógyszere és elhozza BreestBrees már lenyilatkozta h marad a seggén, 99.9999999% h nem lesz FA
sickmyduck

több mint 8 éve
A Pro Football Writers All-Rookie csapatába bekerült Bolles. Ennyire gyenge a többi rookie OT? 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Vagy Elwaynek elgurul a gyógyszere és elhozza BreestAkkor inkább Breesnek gurulna el a gyógyszere. 😀
sickmyduck
több mint 8 éve
Vagy Elwaynek elgurul a gyógyszere és elhozza Breest
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Nem tudom mi van most QB ügyben ? Elway már elbeszélgetett velük mint VJ-vel? Ugyanúgy erősebbek leszünk jövőre?Sztem február közepéig nem beszélget senkivel.
Heisman Trophy
Am elég egyértelműen kijelentette, hogy erősíteni fogja a posztot, szal egy FA-t mindenképpen várhatunk.
Sztem ha sikerül elhozni Kirk kapitányt (esetleg Smitht), akkor vége is a poszt erősítésének, de ha csak Bradford/McCarron/stb. féle másodvonal érkezik, akkor még várhatunk első körben is valakit.

több mint 8 éve
Nem tudom mi van most QB ügyben ? Elway már elbeszélgetett velük mint VJ-vel? Ugyanúgy erősebbek leszünk jövőre?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Titeket is vezethetne már valaki 1/2-re. Alanyi jogon, nem a Clevelandtől megszerzett 1. kör vagy hasonlók. 😛Tyű, te aztán nagyon nem tudod értékelni, hogy nyert nektek egy Super Bowlt 😀Vagy akkor már inkább egy zacskó szotyiért trade-eljük el. Azt alá is írnám, rögtön...jah aztán jön majd egy hír hogy eltradeltük VJ-t JMDért 😀3 "hivatalos" bejelntés is volt, de mind3 leghamarabb hétfőn lehet ténylegesen hivatalosHát igen, ha feltételezzük, hogy Rapoport és Schefter nem téved + a Pats és a Vikings kiesik vasárnap. 😀
Negritis
Beki
Negritis
Black_Adder
Wyatt
Mondjuk Goodell úgy is elvenné, de az már nem engem zavarna 😀
több mint 8 éve
trust the process!!Hát ezzel a logikával tényleg Fischer minden idők legrosszabb edzője. JMD, VJ, vagy a Coltsnál Caldwell, Pagano legalább egy 1/1, 1/2 1/3 picket elintéztek a csapataiknak. De ez Fisher még rossznak lenni is rosszul tud. 😀Neeeem, ő a legjobb utánpótlás-nevelő edző. Nézd csak meg, kik irányítanak majd az NFC-döntőben! Na ugye...
peterk2005
Wyatt
több mint 8 éve
Hát ezzel a logikával tényleg Fischer minden idők legrosszabb edzője. JMD, VJ, vagy a Coltsnál Caldwell, Pagano legalább egy 1/1, 1/2 1/3 picket elintéztek a csapataiknak. De ez Fisher még rossznak lenni is rosszul tud. 😀Neeeem, ő a legjobb utánpótlás-nevelő edző. Nézd csak meg, kik irányítanak majd az NFC-döntőben! Na ugye...
peterk2005

több mint 8 éve
Hát ezzel a logikával tényleg Fischer minden idők legrosszabb edzője. JMD, VJ, vagy a Coltsnál Caldwell, Pagano legalább egy 1/1, 1/2 1/3 picket elintéztek a csapataiknak. De ez Fisher még rossznak lenni is rosszul tud. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Ehh...JMD, ki más?Kicsoda?Tyű, te aztán nagyon nem tudod értékelni, hogy nyert nektek egy Super Bowlt 😀Vagy akkor már inkább egy zacskó szotyiért trade-eljük el. Azt alá is írnám, rögtön...jah aztán jön majd egy hír hogy eltradeltük VJ-t JMDért 😀3 "hivatalos" bejelntés is volt, de mind3 leghamarabb hétfőn lehet ténylegesen hivatalosHát igen, ha feltételezzük, hogy Rapoport és Schefter nem téved + a Pats és a Vikings kiesik vasárnap. 😀
Negritis
Beki
Negritis
Black_Adder
Wyatt
StormST
Ha nincs ő, akkor nincs 1/2 2011-ben, akkor nincs Von Miller, aki nélkül nincs Super Bowl sem, nemhogy győzelem. Szóval inkább hálásnak kellene lennetek neki 😀
Wyatt
Akkor ennyiből Shannynek köszönhetjük igazán, mert ha ő nem lesz szenilis és kell ezért kivágni, akkor nem jön JMD se. De visszamehetünk ennyiből Jézusig is nyugodtan, csak megfelelően kell csavarni a dolgokat... 😀

több mint 8 éve
JMD, ki más?Kicsoda?Tyű, te aztán nagyon nem tudod értékelni, hogy nyert nektek egy Super Bowlt 😀Vagy akkor már inkább egy zacskó szotyiért trade-eljük el. Azt alá is írnám, rögtön...jah aztán jön majd egy hír hogy eltradeltük VJ-t JMDért 😀3 "hivatalos" bejelntés is volt, de mind3 leghamarabb hétfőn lehet ténylegesen hivatalosHát igen, ha feltételezzük, hogy Rapoport és Schefter nem téved + a Pats és a Vikings kiesik vasárnap. 😀
Negritis
Beki
Negritis
Black_Adder
Wyatt
StormST
Ha nincs ő, akkor nincs 1/2 2011-ben, akkor nincs Von Miller, aki nélkül nincs Super Bowl sem, nemhogy győzelem. Szóval inkább hálásnak kellene lennetek neki 😀

több mint 8 éve
Kicsoda?Tyű, te aztán nagyon nem tudod értékelni, hogy nyert nektek egy Super Bowlt 😀Vagy akkor már inkább egy zacskó szotyiért trade-eljük el. Azt alá is írnám, rögtön...jah aztán jön majd egy hír hogy eltradeltük VJ-t JMDért 😀3 "hivatalos" bejelntés is volt, de mind3 leghamarabb hétfőn lehet ténylegesen hivatalosHát igen, ha feltételezzük, hogy Rapoport és Schefter nem téved + a Pats és a Vikings kiesik vasárnap. 😀
Negritis
Beki
Negritis
Black_Adder
Wyatt

több mint 8 éve
Tyű, te aztán nagyon nem tudod értékelni, hogy nyert nektek egy Super Bowlt 😀Vagy akkor már inkább egy zacskó szotyiért trade-eljük el. Azt alá is írnám, rögtön...jah aztán jön majd egy hír hogy eltradeltük VJ-t JMDért 😀3 "hivatalos" bejelntés is volt, de mind3 leghamarabb hétfőn lehet ténylegesen hivatalosHát igen, ha feltételezzük, hogy Rapoport és Schefter nem téved + a Pats és a Vikings kiesik vasárnap. 😀
Negritis
Beki
Negritis
Black_Adder

több mint 8 éve
Én csak azt sajnálom, hogy VJ marad nálunk. Egyszer sem láttam tőle azt a közvetítésben, hogy valamit is motyogott volna. Végig tanácstalanul állt az oldalvonal mellett, és várta a csodát. Így nem lehet edzősködni, hogy nem teszel hozzá semmit. Nem is értem miért maradt a csapatnál... FFSAmi az instán facebookon vagy twitteren van az minden hivatalos.Ránéztem. Egy hang nincs arról, hogy hivatalos. Beki pontosan leírta, lehetetlen hivatalos bejelentést tenni, amíg a jelenlegi csapata PO résztvevő. (Illetve lehet, csak akkor megb@sszák az új csapatot néhány első körre. Expected nem jelent hivatalost.)www.instagram.com/nfl/Kinek az instájára? 😀Nézz rá instára 😀Hivatalos: JMD a Coltsé...Abszolút nem hivatalos még és nem is lehet, míg a Pats PO-ban játszik... max formalitásnak tekinthető, hogy szóban megegyeztek már.
broncoforlife
Beki
broncoforlife
Beki
broncoforlife
tomi-tomi
it is known.
Amúgy mindegy, egyrészt ami késik nem múlik, majd hivatalos lesz pár hét múlva,, másrészt a Colts baja, nem a miénk. Pár héttel később veszik össze Luckkal, és üldözi el, ennyi.
Black_Adder
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Vagy akkor már inkább egy zacskó szotyiért trade-eljük el. Azt alá is írnám, rögtön...jah aztán jön majd egy hír hogy eltradeltük VJ-t JMDért 😀3 "hivatalos" bejelntés is volt, de mind3 leghamarabb hétfőn lehet ténylegesen hivatalosHát igen, ha feltételezzük, hogy Rapoport és Schefter nem téved + a Pats és a Vikings kiesik vasárnap. 😀
Negritis
Beki
Negritis