Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most tudom, hogy leoltotok, meg az ő nevüket nem ér itt leírni, de nekem Lynch-cset nézve az volt az érzésem, hogy Tebowt összegyúrták Osweilerrel, és amit ez a furcsa klón csinált az az, amit az előző két úriember az első három negyedben általában szokott.Zalán
Tebow-nak olyan problémája volt, ami a dobótechnika teljes átalakítása nélkül megoldhatatlan: iszonyat lassú volt a dobó mozdulata. Az, hogy látványra is szörnyű, hogy alulról indította és "tekert" is még egyet rajta, az egy dolog, nem szépségre megyünk. Stafford is jól el van a fura sidearm mozdulatával. De az a baj, hogy nála időben is sokáig tartott, márpedig a dobómozdulat sebessége rendkívül fontos. Az NFL dobások zöme szűk területre, mozgás közben, ütemre történik. Ha egy QB-nak 3 tized helyett 6 tizedbe telik, hogy elhagyja a kezét a labda, akkor az 3 tizeddel több időt enged a védőnek. NFL sebességen ez közel 3 méter is lehet. Pl. egy halászgató safety, szembe mozogva ennyivel messzebbről odaér. Ez már perifériális látáson kívül is lehet. Arról nem is beszélve, hogy pl. a középső területre menő ütempasszok esetén a védő ott van az elkapó nyakán, és ha a labda nem egészen precízen van vezetve, úgy, hogy az elkapó teljes sebességgel éppen elérje, hanem kicsit lassítani, korrigálni kell (márpedig a legtöbb passznál korrigálnia kell az elkapónak, nem gépek dobnak nekik), akkor 3 tized másodperc sokkal több leütött labdát, sikertelen passzt eredményez. Egy flat/slant route-ra dobott back shoulder passznál pedig nagyon megnő a kockázata annak, hogy a védő be tud lépni és lehalászni a labdát .... aminek gyakran pick6 a vége.

Lynch dobó mozdulata nem ilyen lassú, nála ez nem probléma ..... bár tegnap nekem is nagyon nem tetszett ahogy dobott. Tényleg volt valami "Tebow"-s benne. 😊 De azért nem "úgy". Tudja fene. Lehet, hogy csak fantomot láttunk. Vagy lehet, hogy éppen átalakítják a mozdulatát, és tanuló fázisban van, azért tűnt ennyire szétesettnek. Egy csomó passza olyan volt, mint a végét járó Manning-é, kacsázott a levegőben össze-vissza, pedig azzal a hatalmas tenyérrel ami Lynchnek van, olyan spirálokat kellene dobnia, mint annak a rendje.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 912 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Most tudom, hogy leoltotok, meg az ő nevüket nem ér itt leírni, de nekem Lynch-cset nézve az volt az érzésem, hogy Tebowt összegyúrták Osweilerrel, és amit ez a furcsa klón csinált az az, amit az előző két úriember az első három negyedben általában szokott. De Lynchnek még bőven jár a türemből, ez neki megint egy beugró meccs volt, és hát tudjuk, hogy az első évek tanulással telnek. Én úgy éreztem, hogy amúgy is nagyon leegyszerűsített playbookkal játszottunk, olyan előszezonmeccs érzés uralkodott. Csak valahogy ússzuk meg sérülések nélkül, ha lehet ne mutassunk semmit, csak győzzünk és menjünk tovább. A sérültek nem sikerült, kíváncsi vagyok kinek lett maradandó fájdalma. A Titans ellen másik Broncot fogunk látni.
Zalán
Nem leoltás, csak szerintem rosszul látod. Lynch teljesen más lehet, Oswi-nál erősebb a karja, Tebow-nál pontosabb már most, én látom benne a lehetőséget, kérdés, hogy mennyire lehet belőle kihozni majd...
StormST
Annyit pontosítanék, hogy csak a mostani performanszon volt ez az érzésem, a korábbiakon nem. A Tampa második félidőben azt gondoltam, Siemiannak meg vannak számlálva kezdőként a napjai. Én is látom benne a lehetőséget, akár fr QB-é is válhat. Érdekes lesz a következő idény, melyik fiatal mit hoz ki önmagából és egymásból, ha nem kapjuk meg Romot. Én most nagyon lassúnak láttam a dobómozdulatát, pontatlannak láttam, de ha futott, az jól nézett ki. Egyformán szurkolok mindkettőjüknek. Számomra édesmindegy ki lesz az irányítónk, csak ne kerüljünk olyan helyzetbe, hogy hosszú éveken keresztül keresünk és próbálkozunk, miközben lenne potens csapat. Mint pl. Houston

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Most tudom, hogy leoltotok, meg az ő nevüket nem ér itt leírni, de nekem Lynch-cset nézve az volt az érzésem, hogy Tebowt összegyúrták Osweilerrel, és amit ez a furcsa klón csinált az az, amit az előző két úriember az első három negyedben általában szokott. De Lynchnek még bőven jár a türemből, ez neki megint egy beugró meccs volt, és hát tudjuk, hogy az első évek tanulással telnek. Én úgy éreztem, hogy amúgy is nagyon leegyszerűsített playbookkal játszottunk, olyan előszezonmeccs érzés uralkodott. Csak valahogy ússzuk meg sérülések nélkül, ha lehet ne mutassunk semmit, csak győzzünk és menjünk tovább. A sérültek nem sikerült, kíváncsi vagyok kinek lett maradandó fájdalma. A Titans ellen másik Broncot fogunk látni.
Zalán
Nem leoltás, csak szerintem rosszul látod. Lynch teljesen más lehet, Oswi-nál erősebb a karja, Tebow-nál pontosabb már most, én látom benne a lehetőséget, kérdés, hogy mennyire lehet belőle kihozni majd...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 912 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

több mint 9 éve
Na, akkor kicsit bővebben, aztán majd úgyis ki leszek javítva:

O:
- Lynch: hát ezzel a meccsel tutira nem adta el magát. Az látszik, hogy erős a karja és hogy ha fut, akkor elég gyors és viszonylag jól mozog, de sajnos a dobásai nagyon pontatlanok még. Ahogy meccs közben is írtam, remélem ebben több van az idegességből, mint a tehetség hiányából, mert az előbbi levetkőzhető rutinnal. Sajnos se a fal, se a futójáték nem segített neki, de ettől még ki lehet jelenteni, hogy ez messze volt az NFL szinttől.
- Futójáték: Booker ismét gyenge volt, Bibbs-nek voltak szép megmozdulásai, de erre ő meg lesérült, remélhetőleg nem komolyan. A fal nagyon sokszor cserbenhagyta a futókat, egy embert kellett volna csak sokszor megblokkolni és pont azt nem sikerült, de Booker sajnos nem lát igazán jól a pályán, ezzel nem tudom lehet-e mit kezdeni.
- OL: trágya továbbra is...
- Elkapók: volt pár elkapható, amit nem sikerült megfogni, de Lynch se segített nekik éppen pontos labdákkal

D:
- Front 7: nem nagyon találtuk a Jags futásainak az ellenszerét, szerencsére a HC sokszor kihúzta a csapatunkat a szarból hülye hívásokkal. Nyomást szinte alig tudtunk generálni, a végén lett egy fumble, de sack-et szerintem ott se írtak be, mert Von nem ért a QB-hoz...
- Secondary: általában ők azért még elég jó munkát végeztek, Roby pick-6-e kifejezetten szép volt, de azért volt pár megingás itt is

ST:
- Raymond: őt emelném ki név szerint egyedül, volt pár elég veszélyes visszahordása, de semmi olyannal nem indult el, amivel nem kellett volna, remélem marad a posztján még egy meccset legalább
- A többiek: most igazán nagy hiba talán nem volt, sőt Webster pár szép elkapással az 5-ön belülre nyomta a Jags-t, nagy volt a javulás a múlt héthez képest

Összességében elég szar meccs volt, talán csak azzal nyertünk, hogy kevesebbet hibáztunk, de ennél több kell sokkal, mindenki ellen, aki még jön szembe...

több mint 9 éve
Egyébként az azért nehezítette a Falcons dolgát, hogy nem volt náluk a labda, mivel ugye a Chiefs úgy szerezte meg a vezetést, hogy Ryan dobott egy pick-2-t Berry-nek, ami után a Chiefs támadhatott, mert a TD-t előtte a Falcons csinálta...

több mint 9 éve
Nekünk sikerült OT-ban múlt héten a végén? 😛

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Off: egyet nem értek. ATL - KC 28-29, 5 perc van hátra és az ATL egy mezőnygólig képtelen eljutni, hazai pályán? Nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, de ez olyan...furcsa..
több mint 9 éve
Két fos támadósor, nálunk egy pillanatokra erős, de egyébként közepes D, utóbbi nyert egy meccset még így is kb.

Bővebben később...

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
Ahogy látom Lynch nem ezen a héten játszotta be magát a kezdőbe... Kár, szorítottam neki.

A meccsről egy kis összefoglalót tudtok írni?
Általános Doktor
sztem minjd szeretnénk elfelejteni 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 155 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ahogy látom Lynch nem ezen a héten játszotta be magát a kezdőbe... Kár, szorítottam neki.

A meccsről egy kis összefoglalót tudtok írni?

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha bejutunk a PO-ba, akkor ott számítani fogunk, mert csak a Raiders, Chiefs testén keresztül juthatunk be, az meg azt jelenti, hogy jók leszünk 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha bejutunk a PO-ba, szerintem ott már bármi lehet. Még a NE is képes orbitális bénázásokra, Gronk nélkül meg egy kategóriát esett az O#-ük veszélyességi faktora is.

Na nem mintha nem verne el minket jelen állapotban 10-ből 8-szor a Pats, Raiders duó, de talán a PO szelleme majd ismét az oldalunkra áll megint..

több mint 9 éve
A W megvan, a meccset és Lynchet felejtsük el amilyen gyorsan csak lehet (utóbbi remélhetőleg csak idénre)
Black_Adder
Ahogy most állunk, az egész O-t el lehet felejteni, mert trágya úgy, ahogy van...
StormST
Bibbs tetszett. Igazából eddig minden meccsen biztatóbb volt, amin játszott, mint Devontae "for 2 yard" Booker

kár hogy lesérült, remélem jövőhétre rendbe jön
Black_Adder
Bookernek odaítèlhetjük Hillmann bronzfokozatú kézfogását. Az a baj, hogy a futás annyira reménytelen, és minden meccsel csak rosszabb a helyzet, hogy ha be is jutnánk a play offba, ott értelmes futás és vele szinergiában dolgozó fal nélkül egy meccsre leszünk hitelesítve. A védelemből kinézem, hogy felkeményedik a po-ra, ahogy igazából tavaly is tette, de passz és futás nélkül ők sem nyerhetnek. Átmeneti évünk van az irányítóhelyzet esetlegessége miatt. Frankón örüljünk, hogy Siemian legalább így teljesít. Ma láthattuk egy elsőkörös játékoson, hogy milyen nehéz belépni oda, hogy egy nfl csapatot irányíts. Innen nézve még inkább becsülendő Macska eddigi teljesítménye. December van, itt már bármi lehet, az is, hogy négy meccset bukunk, de az is, hogy négyet nyerünk. Ilyenkor már mindenkinek megvannak a gondjai, amit ki lehet használni.

több mint 9 éve
Sajnos Lynch nem fejlődik úgy ahogy reméltem. Mondjuk a playcalling is kiszámítható volt nagyon, de akkor is rettentően college-kúbé hatást kelt. Oldalra nem tud kimozogni, ha nyomást érez vadul elkezd futni, és valami a dobómozdulatával is van, mert lassabb, lustább és körülményesebb, mint akár a preseasonban. Remélem tényleg az van, hogy dolgoznak a technikán keményen, és szét van most esve, mert ha nem erről van szó, akkor kezdek nagyon pesszimista lenni... Nem is mondom Siemian-t, aki nem egy franchise szint, de ég és föld. De akár múlt csütörtökön Tolzien a Coltsban, hasonlóan rossz fall mögött sokkal jobban nézett ki. Pedig nála backupabb QB nem nagyon van.

Amúgy az offense-en kívül az egész csapat eléggé lent van most. A ST is hibázgat, a védelem is puhul, kezdenek jönni a hibák, zászlók, és a csúnya benyelt playek. Szép volt a meccs végi lezárás, meg a 2 INT, de a benyalt 10 pont inkább az inept Jags offense-nek köszönhető, mint a védelem teljesítményének.

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
A Titans ellen kéne vmi az O-tól is, mert a futás elleni nem karcol idén, ők meg ráadásul pihenőről jönnek. 25 perc labdabirtoklással ott nem nyerünk...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
A W megvan, a meccset és Lynchet felejtsük el amilyen gyorsan csak lehet (utóbbi remélhetőleg csak idénre)
Black_Adder
Ahogy most állunk, az egész O-t el lehet felejteni, mert trágya úgy, ahogy van...
StormST
Bibbs tetszett. Igazából eddig minden meccsen biztatóbb volt, amin játszott, mint Devontae "for 2 yard" Booker

kár hogy lesérült, remélem jövőhétre rendbe jön

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Oké fiatalok, idő kell bla-bla-bla, de remélem jövőre valamelyik kiszoruló veterán (Romo, Cutler esetleg Palmer) itt hajigál majd. Sia meg Lynch padozzon még egy darabig, hátha ember lesz belőlük.
flzoli
Palmer, ha ő fizet, hogy használja az öltözőt, meg a melegvizet. Cutler, ha annyi pénzt visz el a sapkából, amennyit Gyárfás az úszószövetség kasszájából hivatalosan 1993 óta. Romo jöhet veterán minimumért, de ő nyolc meccset fog bírni max. a szombathelyi Savaria Gépesített Lövészdandár keményre fagyott pampájához fogható Mérföldmagas gyepszőnyegén.

Szerkesztette: Zalán

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Oké fiatalok, idő kell bla-bla-bla, de remélem jövőre valamelyik kiszoruló veterán (Romo, Cutler, Kaep esetleg Palmer) itt hajigál majd. Sia meg Lynch padozzon még egy darabig, hátha ember lesz belőlük.

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 9 éve
Black_Adder

több mint 9 éve

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 819 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a W-hez. Siamiau épüljön fel jövő hétre, hogy elverjétek a Titanst.
több mint 9 éve
Fowler sérült?
Negritis
Igen, a térdével vannak gondok, csak egy limited edzése volt a héten.

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
Fowler sérült?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2016/11-November/161204_inactive_list.jpg