Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintetek Simeien jó nekem tetszik a mutattot játéka ahoz képest ,hogy 250.-ik pick volt? Hosszú távon láthatjuk a Denverben vagy neki ez csak egy egyszezonos álom?Jövőre TC alatt nem ahhoz fogják viszonyítani a játékát, hogy hol húzták, hanem Lynchez, esetleg Romohoz.
Én szurkolok neki ,hogy legyen újra legyen egy ilyen QB ligában? Véleményetek?
Szomi
Megbízható backup, kétségbeesett csapatnál kezdő is lehet. Akár mi is lehetünk a kétségbeesett csapat. Amit eddig mutatott az alapján nem fr.QB, potenciálra se. Van még sok javítható hibája, hiányossága, szóval van hely fejlődésre, de egyrészt hiányzik a konzisztencia (Alex Smith level gamemanagerhez) másrészt eddig 10 meccsen talán most először, a Sunshinenak adott TD az, amire jövőre is emlékezni fogok play szinten. (és miatta, nem az elkapó miatt). Tehát az a valami, amire azt mondod, ha többször látod tőle, mekkora király lenne. Tehát jószívvel 1 playre mondom azt eddig, hogy Siemian-varázslat. btw, hasból Oszitól is pontosan 1-et tudok felidézni, a Pats elleni fordító TD-t az alapszakaszban. Azt se feltétlen azért, mert rajta kívül csak kevesen oldották volna meg, inkább azért mert az volt az ő pillanata, egy nagyszerű comebacknek (amit amúgy egy ST labdaszerzés indított útjának, de a lényeg, hogy az az övé volt és emlékszem rá)
De vissza a macskához, mondjuk Hoyer szinten simán megragadhat a ligában, én azt mondom nála még akár jobb is, de ez már nem objektív értékelés, hanem szubjektív vélemény.
Nem teljesen kizárt, h jövőre is ő legyen a legjobb, de ezt még korai találgatni. Állandósítsa a hajnali formáját, és akkor nehezebb (vagy épp könnyebb) lesz a kérdés
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
a hajnali meccsről annyit, hogy kurva mérges vagyokfőleg az ST-re
az OL szánalmasan kezdett aztán a passzhoz kb összekapták magukat, a TY projectet remélem elfelejtjük most már teljesen
a D# sztem fejben fogyott el a meccs végére az egyenlítő drive során 3 v 4 kritikus büntis is benyaltunk amiken múlt a tovább haladás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Siemian néha nagyon jól mutat, néha nagyon rookiemax még 1,5 szezonja van
kétlem hogy jelentősen halasztanánk Lynch bedobását
a kérdés az lesz hogy van-e akit érdekel egy trade keretén belül el akarjuk-e boltolni
hosszútávon nem hiszem hogy rá építenénk bár hajnalba tényleg jól mutatott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Szerintetek Simeien jó nekem tetszik a mutattot játéka ahoz képest ,hogy 250.-ik pick volt? Hosszú távon láthatjuk a Denverben vagy neki ez csak egy egyszezonos álom? Én szurkolok neki ,hogy legyen újra legyen egy ilyen QB ligában? Véleményetek?
Törtelyi Dévid
több mint 9 éve
Azért arra kevésbé van esély, hogy Alex végiggyalogol a pályán pláne a Broncos D ellen ami még mindig nem gyenge, mint mondjuk Brady. Meg is lepődtem, hogy sikerült, mikor láttam az eredménykövetőt.
több mint 9 éve
Végül is, azon kívül, hogy nem volt értelmes futójátékunk, kaptunk egy safety-t és kb. egy valag sack-et, a D a WR nélküli Chiefs-től szopott 3 fontos drive-ban egyhuzamban, a ST meg egy totális katasztrófa volt, minden fasza volt. Egyedül a passzjáték tetszett, de futás nélkül az is besült párszor, ahogy az törvényszerű...nem tudom miről beszélsz, apróbb hibák voltak (azok is inkább edzői döntések), a mutatott játékotok meg top 5-ös, megkockáztatom, hogy jobb, mint tavaly ilyenkor.Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.Nem a mérleg miatt van baj, hanem a mutatott játékkal és főleg a sok sok hibával...
empty taxi
StormST
gedam
Ahogy azt Black is írta, a nagy különbség, hogy tavaly az ilyeneket nyertük, idén meg nem, ez egy hatalmas különbség...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Caroll két hete úgy gondolta, hogy nagyon hasonló helyzetben nekimegy a 2 pontosnak a Pats ellen. Nem sikerült, de megúszták, mert a végén a Pats elszerencsétlenkedte a dolgot az 1 yardosuknál.Sose lehet tudni hogy a végrehajtás hogy alakul, mindegyik választás bizonyos mértékig lutri. A nyers valószínűségek alapján (NFL átlagokkal számolva) a nem bevállalásnak jobbak az esélyei, de nem annyival, hogy az adott meccs szituáció, a védelmek, támadó sorok minősége, stb. ne tudna átfordítani.
Kubiak tegnap máshogy döntött, mint Caroll három hete. Nem jött be, kikaptunk. Ezek szerint Carrollnak volt igaza? Nem hiszem, hogy ez eldönthető lenne. A végrehajtásba bekerülhetnek kiszámíthatatlan esetek. Brady talán életében nem ejtett el QB sneaknél labdát, de akkor éppen megtörtént. Ezzel nem lehet kalkulálni.
Én is Black véleménye felé hajlok, én se vállaltam volna be a 2 pontost, de ez habitus kérdése is, szóval végeredményben mindegy, azzal se lett volna problémám, ha bevállaljuk. Ha bejön, ha nem jön be, ez nem olyan hiba, mint egy elmenedzselt óra, elhibázott felesleges időkérés, kihagyott challenge esély, stb. Azok miatt ideges lennék, emiatt nem.
Ami viszont szintén idegesít, az az, hogy az elit defense-ünk már a második meccsen egymás után bukik el a last minute drive-ban. Ez bosszantó. Ennek a defense-nek éppen az adott eddig identity-t, attól lett az ami, hogy az ilyen helyzetekben lépett elő, ilyenkor húzott nagyot. Nem egyszer-egyszer, hanem másfél éve folyamatosan, számtalanszor. Most ez az identity sérült meg. Remélem, csak átmeneti formaingadozásról van szó, nem tartós visszaesésről.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
A zárójeles kérdésedre válaszolva: hosszabbítás 😀Stormmal kell egyetértenem, egy extraesély lett volna a meccs lezárására a 2-pontos. Ha nincs is meg és megcsinálja a TD-t a Chiefs, Andy Reid akkor sem fog Jack Del Riot játszani és akk legrosszabb esetben is ugyanígy OT következik, mint a megtörtént esetnél.Ez így ebben a formájában igaz. Csak nem vizsgáljátok a nyolc pontos vezetés nyerési esélyeit, vagy alul becsülitek.
empty taxi
Kubiak kötésben fogadott arra, hogy a Chiefs Off. nem csinál TD-t három perc alatt két pontossal együtt a Broncos védelem ellen. (Nem mindegy szerintem, hogy az esélyeknél a ligaátlagot nézed, vagy a konkrét matchup-ot.)
Minden bizonnyal még jobb esélye van, hogy a Chiefs nem megy végig kétszer a pályán. De ez a kockáztatás mennyivel növeli a győzelmi esélyeket? Nyolc pontos előnynél 96% körüli volt. Kilenc pontnál nem lehet sokkal több.
Amit a ST egész meccsen elbaszott, azt a támadók (nehezen) helyre hozták a 2. félidőben. Kubiak - egyébként még a 62 yard-ról bevállalt FG-nál is! - a ligaelit védelmére tette a zsetonjait. Szerintem jól döntött. Más kérdés, hogy az elit nem tudott még csak nagyon jó sem lenni.
(Mi lenne itt, ha kimaradt két pontos után sima extra ponttal egyenlített volna a Chiefs?!)
tomi-tomi
A kötésre válaszolva meg származtatott valószínűségekről beszélünk, való igaz benne volt, hogy nem sikerül a 2 pontos, de ha igen, az 100%-ra növeli a győzelmi esélyt.
Ellenben az XP sikeres végrehajtása után alacsonyabb a győzelmi esély, mint a 2 pontos után.
Szóval volt egy döntési helyzet a 9 pont vs. 7 pont és a 8 pont vs. 7 pont között azzal a körülménnyel 8 megvalósulására nagyobb, mint a 9-re. Innentől fogva meg tényleg edzői felfogás kérdése h kinek mi a szimpatikusabb. Elfogadom h Kubes a védelemben bízott, de én nem hagytam volna ki az esélyt arra, hogy lezárjam a mérkőzést egy csoportellenfél ellen úgy, hogy worst case scenario esetén is ott a hosszabbítás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
gedam
6 485
nem tudom miről beszélsz, apróbb hibák voltak (azok is inkább edzői döntések), a mutatott játékotok meg top 5-ös, megkockáztatom, hogy jobb, mint tavaly ilyenkor.Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.Nem a mérleg miatt van baj, hanem a mutatott játékkal és főleg a sok sok hibával...
empty taxi
StormST
több mint 9 éve
Stormmal kell egyetértenem, egy extraesély lett volna a meccs lezárására a 2-pontos. Ha nincs is meg és megcsinálja a TD-t a Chiefs, Andy Reid akkor sem fog Jack Del Riot játszani és akk legrosszabb esetben is ugyanígy OT következik, mint a megtörtént esetnél.Ez így ebben a formájában igaz. Csak nem vizsgáljátok a nyolc pontos vezetés nyerési esélyeit, vagy alul becsülitek.
empty taxi
Kubiak kötésben fogadott arra, hogy a Chiefs Off. nem csinál TD-t három perc alatt két pontossal együtt a Broncos védelem ellen. (Nem mindegy szerintem, hogy az esélyeknél a ligaátlagot nézed, vagy a konkrét matchup-ot.)
Minden bizonnyal még jobb esélye van, hogy a Chiefs nem megy végig kétszer a pályán. De ez a kockáztatás mennyivel növeli a győzelmi esélyeket? Nyolc pontos előnynél 96% körüli volt. Kilenc pontnál nem lehet sokkal több.
Amit a ST egész meccsen elbaszott, azt a támadók (nehezen) helyre hozták a 2. félidőben. Kubiak - egyébként még a 62 yard-ról bevállalt FG-nál is! - a ligaelit védelmére tette a zsetonjait. Szerintem jól döntött. Más kérdés, hogy az elit nem tudott még csak nagyon jó sem lenni.
(Mi lenne itt, ha kimaradt két pontos után sima extra ponttal egyenlített volna a Chiefs?!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
És ha kivédekezzük a 2 pontost, mint tavaly a Pats ellen a PO-ban vagy a Bears ellen az alapszakaszban, akkor W.Az én fejemben ez arról szól, hogy az O-ban bízok-e jobban vagy a D-ben. Jelenleg a D-ben. Akkor is, ha most nem sikerült. Imho, ennek a csapatnak könnyebb kivédekezni, mint megoldani a 2 pontosakat. Az igaz, hogy 8 és 9 pont között nagyobb különbség van, mint 7 és 8 között, tehát többet lehet nyerni mint veszteni, nem is ez alapján gondolom máshogy, hanem, az alapján amennyi esélyt látok a 2 pontos megoldására és a pálya másik végén annak kivédekezésére.
Egyébként ha megpróbálja Kubes, akkor azt se rovom fel neki hibának, akár sikerül akár nem. De ebben a szituációban ezzel a csapattal én is a védelem kezébe adtam volna a meccset. 2013-ban az offense érezte volna bizalmamat.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Stormmal kell egyetértenem, egy extraesély lett volna a meccs lezárására a 2-pontos. Ha nincs is meg és megcsinálja a TD-t a Chiefs, Andy Reid akkor sem fog Jack Del Riot játszani és akk legrosszabb esetben is ugyanígy OT következik, mint a megtörtént esetnél.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Valóban, nem értünk egyet. Mindegy, milyen a D, ha 9 pontot tudsz 2 perccel a vége előtt közé rakni, akkor azt szerintem meg kell próbálni. Ha a végén nekimentünk a FG-nak, hogy nyerjünk, úgy a 2-pointnak is neki kellett volna, mert azzal nyertünk volna és nem lett volna kisebb esélye, mint egy 62 yard-os FG-nak. Azt mondod, hogy Santos berúgja simán az XP-t, ez igaz, de ahogy írtam is, ha a Chiefs át tud menni 60-70 yard-ot a D-n egy TD-ért 2 perc alatt, akkor a 2-point egyből nem 20-30, hanem 80-90%-os valószínűségűvé ugrik, hiszen addigra már fáradt a D, szar lelkiállapotban és dekoncentráltan...Nem értünk egyet.De semmit nem vesztettünk volna a 2-pointtal, csak nyerhettünk volna rajta. Sose értettem, hogy miért jó 8 pontra kihozni a végén, ha lehet 9-re is, ha az ellenfél végig tud menni a pályán 6-ért, akkor elég nagy az esély arra, hogy a 2-t is meg tudja csinálni...Azt sose fogom megérteni, hogy miért nem mentünk rá a 2-pointra az utolsó TD-nál, ha megvan, akkor vége a meccsnek, ha nincs a Chiefs akkor se ment volna 2-pointra és szintén OT. Nem tudom Kubes hol volt fejben, de biztos nem jó helyen...Én több esélyt láttam a 2point kivédekezésére, mint megcsinálására. Valszeg Kubiak is. Csak pont a végére fogyott el a védelem, ami azért lássuk az elmúlt másfél évben nem nagyon volt jellemző...
StormST
Black_Adder
StormST
A 2013-mas Broncos menjen rá a 2 pontosra, az elit O-val és sérülsektől tizedelt D#vel, a 2015-ös, 2016-os Broncos rúgjon csak, a védelem úgy is megoldja. Kivéve, hogy most nem oldotta meg. Szerintem jó döntés volt. A 2 pontos azért nem sikerül olyan nagy százalékban, Santosszal viszont kb garantált lett volna a sikeres 1 pontos...
Egy ilyen meccsen számtalan pont van mindkét csapatnak amikor és ahol megnyerhette volna. Egy sikeres 2 pontos is ilyen, mondok egy meredekebbet, ha Fowler húz egy Stokleyt a végén, lehet meg van a meccs. De kár ezeket a pontokat keresgetni. Nyertünk sok szoros meccset, most elbuktunk egyet.
Egyébként Siemiannek talán az eddigi legjobb meccse volt. Ami akár biztató is lehet a hátralévő meccsekre. Más kérdés, hogy Ty "deserves to play more ... he did a good job" Sambrailonak nem...
Black_Adder

több mint 9 éve
Nem értünk egyet.De semmit nem vesztettünk volna a 2-pointtal, csak nyerhettünk volna rajta. Sose értettem, hogy miért jó 8 pontra kihozni a végén, ha lehet 9-re is, ha az ellenfél végig tud menni a pályán 6-ért, akkor elég nagy az esély arra, hogy a 2-t is meg tudja csinálni...Azt sose fogom megérteni, hogy miért nem mentünk rá a 2-pointra az utolsó TD-nál, ha megvan, akkor vége a meccsnek, ha nincs a Chiefs akkor se ment volna 2-pointra és szintén OT. Nem tudom Kubes hol volt fejben, de biztos nem jó helyen...Én több esélyt láttam a 2point kivédekezésére, mint megcsinálására. Valszeg Kubiak is. Csak pont a végére fogyott el a védelem, ami azért lássuk az elmúlt másfél évben nem nagyon volt jellemző...
StormST
Black_Adder
StormST
A 2013-mas Broncos menjen rá a 2 pontosra, az elit O-val és sérülsektől tizedelt D#vel, a 2015-ös, 2016-os Broncos rúgjon csak, a védelem úgy is megoldja. Kivéve, hogy most nem oldotta meg. Szerintem jó döntés volt. A 2 pontos azért nem sikerül olyan nagy százalékban, Santosszal viszont kb garantált lett volna a sikeres 1 pontos...
Egy ilyen meccsen számtalan pont van mindkét csapatnak amikor és ahol megnyerhette volna. Egy sikeres 2 pontos is ilyen, mondok egy meredekebbet, ha Fowler húz egy Stokleyt a végén, lehet meg van a meccs. De kár ezeket a pontokat keresgetni. Nyertünk sok szoros meccset, most elbuktunk egyet.
Egyébként Siemiannek talán az eddigi legjobb meccse volt. Ami akár biztató is lehet a hátralévő meccsekre. Más kérdés, hogy Ty "deserves to play more ... he did a good job" Sambrailonak nem...
több mint 9 éve
Jags kötelező (bár ezek a legnehezebbek), de a TEN-t hogy fogja meg a D?úgy fogják meg mint a Colts
sirarcheer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Jags kötelező (bár ezek a legnehezebbek), de a TEN-t hogy fogja meg a D?Most jön a korábban mondott Wade Phillips első évben zúz, de ha kiismerték akkor nem tud változtatni?
Szerkesztette: sirarcheer
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
De semmit nem vesztettünk volna a 2-pointtal, csak nyerhettünk volna rajta. Sose értettem, hogy miért jó 8 pontra kihozni a végén, ha lehet 9-re is, ha az ellenfél végig tud menni a pályán 6-ért, akkor elég nagy az esély arra, hogy a 2-t is meg tudja csinálni...Azt sose fogom megérteni, hogy miért nem mentünk rá a 2-pointra az utolsó TD-nál, ha megvan, akkor vége a meccsnek, ha nincs a Chiefs akkor se ment volna 2-pointra és szintén OT. Nem tudom Kubes hol volt fejben, de biztos nem jó helyen...Én több esélyt láttam a 2point kivédekezésére, mint megcsinálására. Valszeg Kubiak is. Csak pont a végére fogyott el a védelem, ami azért lássuk az elmúlt másfél évben nem nagyon volt jellemző...
StormST
Black_Adder

több mint 9 éve
Azt sose fogom megérteni, hogy miért nem mentünk rá a 2-pointra az utolsó TD-nál, ha megvan, akkor vége a meccsnek, ha nincs a Chiefs akkor se ment volna 2-pointra és szintén OT. Nem tudom Kubes hol volt fejben, de biztos nem jó helyen...Én több esélyt láttam a 2point kivédekezésére, mint megcsinálására. Valszeg Kubiak is. Csak pont a végére fogyott el a védelem, ami azért lássuk az elmúlt másfél évben nem nagyon volt jellemző...
StormST
több mint 9 éve
Most ez zsinórban a 2. meccs, ahol a végén nem tudta megtartani az előnyt a védelem. Ez a baj. Tavaly az ilyen meccseket behúztuk, eddig idén is, de ahhoz kellett kihagyott FG az első fordulóban, blokkolt és visszahordott PAT a Saints ellen, most még a kapufa se mentett meg minket.Lehetett volna döntetlen, de én örülök, hogy megpróbáltuk megnyerni, még ha nem is sikerült.
A 2 déli meccs ezek után kötelező, utána meg lehet számolgatni mennyit kell nyerni a NE,OAK,KC hármasból. PO tekintetében bizakodó vagyok, jelenleg egy WC hétre is úgy ülnék le, hogy győzelemben reménykedek, de azon túl már minden bravúr. Nem baj ez, néha le kell szállni a földre is, hogy ne vesszen ki az élvezet a szárnyalásból.
több mint 9 éve
Az ST jó nagyot betlizett az éjjel. Úgy látszik a sors visszavette amit múlt héten odaadott, akkor megcsinálták a majdnem lehetetlent, most meg elrontották az elvárhatót is.Az OL továbbra is szenved, a futás inkább csak megyeget, de minden, csak nem erősség. A pass protection Sombreroval nem létezett, de Stephenson beállása után elfogadható lett. Ha menne a futás, az sokat segítene, kevésbé lenne agresszív az ellen védelem.
Mindezzel együtt a meccset nálam a defense vesztette el. Igaz, a ST ajándékozott pontokat, de még ezzel együtt is megnyerhettük volna többször is a meccset. De egy ilyen elit defense számára, amelyikben lassan minden poszton 8-10 milliókat (vagy többet) kereső sztárok játszanak, nekik kellett volna hozni a meccset. Ennek a csapatnak a defense a nyerő kártyája. Szóval fáradtság ide vagy oda, utolsó drive-ban bekapni egy TD-t, majd 2 pontost, utána pedig kétszer is RZ-ig engedni overtime-ban ezt a Chiefs offense-et, az gyenge teljesítmény. Mondanám, hogy most a meccs végén jött be a szokásos 1 bealudt drive per meccs, de ez sem igaz, mert az a gyenge drive megvolt 16-10 után, amikor Alexék 2 perc alatt visszavették a vezetést,
Ez van, ezt elszúrta a csapat, ez egy nyerhető meccs volt. Most el kell meni pihenni, aztán megverni a 2 southos csapatot, és utána meglátjuk. Nem tartom lehetetlennek, hogy majd az Arrowheadből mi csenjük el a W-t, mert ez a Chiefs kb. ezt tudja, három hét múlva is ezt fogja tudni. Nem leszünk esélytelenek ellenük akkor sem. (A Raiders-t meg verni kell itthon .... valahogy 😀 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Igen, bár a Titans futójátéka és Mariota utóbbi időben mutatott formája okozhat még komoly gondokat...Persze.Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.Nem a mérleg miatt van baj, hanem a mutatott játékkal és főleg a sok sok hibával...
empty taxi
StormST
Ugyanakkor most van két hét, ami alatt rendezni lehet a sorokat h az alapszakasz végén lévő 3 nehéz meccsre már rendben legyen a csapat, ha pedig ott kap egy pozitív lökést a gárda, az a PO-ban segíthet.
empty taxi

több mint 9 éve
Persze.Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.Nem a mérleg miatt van baj, hanem a mutatott játékkal és főleg a sok sok hibával...
empty taxi
StormST
Ugyanakkor most van két hét, ami alatt rendezni lehet a sorokat h az alapszakasz végén lévő 3 nehéz meccsre már rendben legyen a csapat, ha pedig ott kap egy pozitív lökést a gárda, az a PO-ban segíthet.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.Nem a mérleg miatt van baj, hanem a mutatott játékkal és főleg a sok sok hibával...
empty taxi

több mint 9 éve
Nincs olyan nagy baj. Hoznotok kell most a 2 kötelezőt idegenben a Jaguars és a Titans ellen, utána a vs. Patriots, @ Chiefs, vs. Raidersből csak 1 kell és máris 10-6 a mérleg, az meg valszeg elég a wild cardhoz.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Fáj ez a vereség, főleg úgy, hogy 16-10-ről fordítottunk 24-16-ra. Szvsz a PO még nem ment el, viszont értelmét nem nagyon látom. Picit elfáradt a csapat..Meg kellett volna nyerni ezt a meccset.