Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Szembe kell nézni vele, hogy az idei PO elmegy szép lassan, de ennyi hibával nem is csoda...Azt sose fogom megérteni, hogy miért nem mentünk rá a 2-pointra az utolsó TD-nál, ha megvan, akkor vége a meccsnek, ha nincs a Chiefs akkor se ment volna 2-pointra és szintén OT. Nem tudom Kubes hol volt fejben, de biztos nem jó helyen...
Most először éreztem, hogy a D elfogy, mármint az ötlet, kiismernek minket és nem nagyon változtatunk, amikor kéne. Az utolsó 3 drive-jában a short-field részig azt csinált a Chiefs, amit akart, még ha az OT-ban először sikerült is FG-ra megfogni őket, az is kevés lett...
Sambrailo hígfos, Stephenson csak szar, de futásra az egész OL nagyon gyenge. Siemian nagyot játszott, Sanders is, DT-nek és Derby-nek is voltak villanásai, de ez is kevés lett, átaludtunk egy negyedet és az vissza is ütött..
A ST-re meg nem tudok eléggé negatív jelzőt találni, rossz elkapások, gyenge coverage a free kick-nél, hülye szabálytalansággal adott 1st down, amiből megint TD lett. A kihagyott FG-t nem verném rájuk egyedül, 62-ről nem egyszerű berúgni, benne van, hogy kimarad...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Undorító OL, fos ST, végére elfáradó D, megérdemeltük a vereséget...

több mint 9 éve
mondjuk sajnos BoB alatt nem csak Oz nem képes mutatni valamitviszont annak örülhetünk hogy nem mi adtunk neki nagy lóvét
ejj, 5 perc még jó h holnap szabi 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Érdekes, én nem neheztelek Oswira. Sőt, inkább drukkolok neki, hogy összejöjjön neki a sikeres karrier. (A Texansnak nem, ők ellenfél, de egyénileg Oswinak igen. Nekem, tök mindegy a válás körülményei, "saját kutyánk kölyke" maradt, az ilyenekre meg nem haragszik az ember 😊 )Egyébként valóban borzasztó idénye van. Viszont érdemes hozzátenni, hogy Houstonban egy teljesen más szisztémába kell beilleszkednie, megtanulnia, megérezni azt. Van akinek ez könnyen megy, van akinek nehezen. Tavaly, amikor a Giants koordinatort cserélt, Eli Manning-re se lehetett ráismerni. Kellett neki 1 év, hogy beleszokjon, ráérezzen, eredményes tudjon lenni az új rendszerben. Lehet, hogy Oswinak is kell 1 év. (Nem hiszem, szerintem inkább ő a Kubiak rendszerben mutatott csak jól, mert tavaly már az első pillanatoktól, az előszezon meccseken is jól festett, míg előtte, Gase rendszerében is teljesen reménytelennek látszott, és most BoB keze alatt is szenved.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nyilván megbecsüljük, és értem amit írsz. Ez egy józan fórum, nem lehet azt mondani, hogy beteges méreteket öltene a volt játékos veresége felett érzett öröm. A lelátó azonban mindig pontosan érzi és érti, ami a gyepen történik, a szurkolót becsapni nem lehet. Nem véletlen, hogy 75 ezer ember boo-zott, amikor visszatért, és nem véletlen, ahogy ezt mással nem teszi az Broncos Country, sőt, ellenkezőleg. Ebben a sportban nagyon sok a távozás, az új színekért való küzdés, de távozni úgy nem illendő, ahogy ő tette. Tiszteletlen volt a franchize-zal szemben. És persze elismerjük amit tavaly tett a csapatért - eközben a csapat is tett ő érte -, de az offseason történései ezt a szurkolókban felülírhatják. Én személy szerint most nyilvánultam meg ebben az ügyben, annyit feltétlen hozzátennék, hogy szinte majd minden egykor nálunk járt játékosnak szurkolok új csapatában is, kiemelt figyelemmel követem. Előbb pl. kifejezetten örültem Brandon Marshall td-jének a Pats ellen, és első reakcióm, hogy ő ex Bronco. De ugyanúgy szurkolok Cutlerért, sőt még Ortonnak is ment mikor Romo cseréjeként passzolta a 300+-okat, általában győzelem nélkül. És nem örülök, hogy Travathen ma megsérült. JMD-nek azonban szintén nem megy a szurkolás, és nem azért mert a Pats edzője a jelenben. A csapatunk nem játszik, várakozunk. De természetesen az örömeinkkel is foglalkozunk. Én most épp jól érzem magam Stew 4 éves szerződésétől. És várom, hogy Sly-jal is aláírjanak még december folyamán. Ha meg akarják tartani, őt sem kéne kiengedni a piacra.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Egyébként pont nem játszott szarul az SD ellen, egyik INT se az ő hibája volt. Nem mintha ez lett volna a lényeg. Nélküle nem lett volna SB, de tán PO se, szóval igazából akár egy kis hála is mehetne felé.Az offseasonben nem volt túl szimpi, valóban, de ha minden rossz szereplése után itt ujjongunk, az minket minősít, nem őt...
Egy 7-3-mas csapatnál csak lehet szurkolni valaminek előbb mint egy már nem itt játszó játékos kudarcáért.
Volt itt is 5 szűk esztendő, szóval inkább becsüljük meg az 5+ bő esztendőt, amíg csak tudjuk
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Látom az időt ezúttal is 
több mint 9 éve
Szurkolók vagyunk, teljesen fair érzés, amit Oswival szemben érzünk. Nem alszom rosszul ha épp nyer, de nem közömbös, ha veszít. Egyetlen más játékossal sem vagyok, voltam így. Ennek indoka pedig annyi, hogy a csapattársainak sem vette fel a telefont heteken keresztül. Azért nem a csapattárs osztja a pénzt és a kezdő helyet. Az az öt meccs pedig csak négy számításaim szerint, és így is nyertünk az Ötvenediken. Az utolsó SD elleni mérközésen pocsékul játszott, két intet szort, és a csapat is maga alatt teljesített, talán további két lasztit adtunk Riverséknek. Aztán beállt a csereirenyítónk, egy P. Manning nevű csóka, talpraugrasztotta a lelátót, megtáltosodtak a gamerek, felrajzolt egy értelmes drive-ot és megfordította a mérkőzést, és ezzel megszereztük az első kiemelést. A játékosok is elmondták mit jelentett nekik Peyton pápa pályára lépése ott és akkor. OZ ezen nyilván besértődött, mert elhitte, hogy ő az aki kiszoríthatja a leszállóágba került, karerejét veszített Manninget, de ott még ma sem tart.Hiába na, legszebb öröm a káröröm, nincs benne irigység. De azt azért ne felejtsük el, hogy OZ tavaly 7-ből 5 meccsen játszott elég jól a győzelemhez. Ha ezt csak 4-en teszi, nincs SBcsak azért hogy Siemiannál is van rosszabbOswi milyen homályt dobott, egyenesen asszem Verrett kezébeEzt szerintem inkább a Texans topikba írd, ott aktuálisabb...
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Ó, én is örülök, hogy nem ő játszik itt 18 millióért, de egy kicsit túl van már tolva ez a téma. Volt itt, megvertük, meg van az elég tétel, most már ki-ki a maga útján. Jelenleg épp Kovács Sanyinál legyen jobb TremorS, ne Oszinál...
Black_Adder
Szerkesztette: Zalán
több mint 9 éve
Hiába na, legszebb öröm a káröröm, nincs benne irigység. De azt azért ne felejtsük el, hogy OZ tavaly 7-ből 5 meccsen játszott elég jól a győzelemhez. Ha ezt csak 4-en teszi, nincs SBcsak azért hogy Siemiannál is van rosszabbOswi milyen homályt dobott, egyenesen asszem Verrett kezébeEzt szerintem inkább a Texans topikba írd, ott aktuálisabb...
Heisman Trophy
StormST
Heisman Trophy
Ó, én is örülök, hogy nem ő játszik itt 18 millióért, de egy kicsit túl van már tolva ez a téma. Volt itt, megvertük, meg van az elég tétel, most már ki-ki a maga útján. Jelenleg épp Kovács Sanyinál legyen jobb TremorS, ne Oszinál...
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
csak azért hogy Siemiannál is van rosszabbOswi milyen homályt dobott, egyenesen asszem Verrett kezébeEzt szerintem inkább a Texans topikba írd, ott aktuálisabb...
Heisman Trophy
StormST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Oswi milyen homályt dobott, egyenesen asszem Verrett kezébeEzt szerintem inkább a Texans topikba írd, ott aktuálisabb...
Heisman Trophy

több mint 9 éve
Oswi milyen homályt dobott, egyenesen asszem Verrett kezébe
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Szépen mennek fel a fizetések. Három éve Ward 5.4 millióért írt alá, aki azért Stewartnál magasabban értékelt játékos volt. És bár Stewart bizonyított, szerintem még most is fontosabb eleme a d-nek, mint DS.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jó hír, egyel kevesebb izgulni való tavaszra... 😊

több mint 9 éve
Hát ja. Én se szoktam figyelni, csak az tűnik fel, ha annyira elrontják, hogy a holder nem is tudja normálisan lerakni a labdát. De ki tudja hány FG vagy XP marad ki azért, mert a holdernek 1-2 tizeddel tovább tart, amíg a pontos helyére varázsolja?Néhány éve volt egy Steelers meccsen, hogy megsérült az LS, mint kiderült James Harrison volt a backup LS, ő meg utána egy alkalommal konkrétan átsnapelte a lasztit a punter fölött, azt így lett safety.
Gondolom ezért éri meg még egy Kilgo elvesztését is megkockáztatni. Ha olyan egyszerű lenne, beküldenék a csere centert, csak pár méterrel hosszabban kell dobni, mint a shotgunt, nem nagy ügy. És mégis.
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hát ja. Én se szoktam figyelni, csak az tűnik fel, ha annyira elrontják, hogy a holder nem is tudja normálisan lerakni a labdát. De ki tudja hány FG vagy XP marad ki azért, mert a holdernek 1-2 tizeddel tovább tart, amíg a pontos helyére varázsolja? Gondolom ezért éri meg még egy Kilgo elvesztését is megkockáztatni. Ha olyan egyszerű lenne, beküldenék a csere centert, csak pár méterrel hosszabban kell dobni, mint a shotgunt, nem nagy ügy. És mégis.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Pedig azert hibaznak. jo az ritka, hogy a feje folott elszall a labda, vagz foldbe dobja, de olyan is van. Viszont ha kicsit pontatlan, akkor a holdernek alig van ideje az idozitest helyrerakni. Mondjuk nalunk rutinos a holder is, kotelidegei vannak Colquittnak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Gafford kivalo LSnapper. Csak a cap miatt lett kirakva.amúgy sztem 1 kezemen meg tudom számolni hányszor láttam long snappert hibázni
ulpianus
de ezzel nem akarom devalválni a poszt fontosságát, csak hogy nem sűrűn látom őket hibázni vagy csak nekem nem tűnik fel
mondjuk ugyanez a holderek esetében is
több mint 9 éve
Gafford kivalo LSnapper. Csak a cap miatt lett kirakva.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Kreiter (ő a jelenlegi LS, akinek nem ugrana be kapásból a névről) sérült, ezért kellett hozni vkit a helyére. Kilgo-t gondolom megpróbáljuk visszahozni előbb PS-be aztán rosterre is, ha már nem kell 2 LS ott.Azért nem sok jót jelent számára, hogy az ő elvesztését kockáztatják meg.
2 nap van végigjáratni a labdát párszor az LS->H->K útvonalon. Remélem ezen nem fog múlni semmi...
A jó hír viszont hogy mindenki más edzett.
Rossz, hír számomra legalábbis, hogy nem hogy szabit nem tudtam kivenni, hanem még meetingem is lesz hétfőn, amire be kell menni. Szóval nekem doubtful a meccsnézés.
több mint 9 éve
Én vidéken leszek vasárnap és hétfőn, így sajnos én se tudok csatlakozni...

több mint 9 éve
The Broncos signed Thomas Gafford, a 10-year veteran long snapper, to the active roster on Friday. To make room, the Broncos waived second-year NT Darius Kilgo.Kilgo lapát, ez érdekes. Bár furcsa volt, hogy hosszú idő óta nem láttuk a pályán, pedig nem kezdett épp rosszul. Nem sokan maradnak Sly mögött. És hogy egy korábbi kérdésedre válaszoljak, én sajnos még nem éjszakázhatom, ha lesz közös meccsnézés, én nem tarthatok veletek. ;(
Negritis
Szerkesztette: Zalán
több mint 9 éve
The Broncos signed Thomas Gafford, a 10-year veteran long snapper, to the active roster on Friday. To make room, the Broncos waived second-year NT Darius Kilgo.
több mint 9 éve
PM élvezi, hogy nincs stressz, jöhet mehet tét nélkül, csak a buli kedvéért. Vasárnap a Colts meccsre látogatott ki, volt valami fogadás/ünnepség féle a 2006-os bajnokoknak.Aktív nyugdíjasévek, tele a hely spanomkal... hello-szia-szevasz apukám ... Itt egy pacsi, ott egy...
peterk2005
Te is ezt csinálnád