Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Gamepassot én is tudok dobni a közösbe, a Kandallóban én se voltam, de meg tudom oldani az odajutást... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 912 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én sem voltam, a gamepassomat, ha kell, bedobom a közösbe.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
nem voltam még úgyhogy rátok bízom 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 155 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
No, akkor hogy legyen holnap? Mivel nem lesz TVs meccs elvileg, így a megtekintés módja is kérdéses lehet...
StormST
A kandallóban lesz game pass:
 m.facebook.com/events/1243544519040883/?_rdr#_=_

Érdemes lenne foglalni egy asztalt minél előbb.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
No, akkor hogy legyen holnap? Mivel nem lesz TVs meccs elvileg, így a megtekintés módja is kérdéses lehet...

több mint 9 éve
Szegény Bruton, nem jött be neki a full-time Safety váltás, remélem még visszatalál a ligába, mert egy kiváló ST játékos és jó csapattárs. Mondjuk egy gyűrűje már van... 😛

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 912 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Siemian questionable
Marshall out
Kilgo kivágva a Patstől is (Mellesleg Brutonnak sincs már csapata Redskinsben)

több mint 9 éve
Nekem is jó a vasárnap koraesti meccs brigádban. Így a Kansas meccs megnézése után, talán az idény legfontosabb mérkőzése jön. Egyrészt, ha nyerünk, megnyílik az esély a csoportgyőzelemre is akár, ha viszont veszítünk, a 6. Afc play offért küzdhetünk csak, és arra sokaknak fáj a foga.

több mint 9 éve
én majd jövő héten megyek haza 😀

több mint 9 éve
Elvileg nekem is jó lehet, bár nem tudom mikortól leszek a városban, mert csak délután jövök fel vidékről...

több mint 9 éve
nekem jó 😀
ha 2-3 fő akkor nálam is simán 😀

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 155 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Sziasztok! Hétvégén 19:00-kor játszunk, ami munkabarát időpont, így sztem ideje lenne összehozni az első közös meccsnézést.
Kinek van kedve hozzá?

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
szerintetek Chiefs vagy a Raiders győzelme lenne jobb. Szerintem a csoportgyőzelemre az esélyünk elment, ezért nyerjen a Raiders, hogy a Chiefs messzebb legyen a WC-től
Heisman Trophy
Ott jó az iksz. Egy amerikai focista nem így gondolkozik, amíg matematikailag van esélyünk, addig hisz benne. Játszunk mindkettőjükkel, persze a sérülések miatt egyelőre messzinek tűnik a meccshátrány ledolgozása, de decemberben sok minden változhat. A Raiders csupa play offba igyekvő csapattal játszik, vagy Chargers, akik szeretnek kellemetlenkedni, nem fog mindig az OAK felé billeni a momentum. A Chiefs komplettebb a szememben, de nekik sem diadalmenet lesz a vége. Mindenesetre amit ez a csoport idén összehozott, azért kalap(úr)emelgetés és tisztelet jár mindenkinek, és Blackhez hasonlóan annak is szurkolok, hogy a Chargers se negatív szezont fusson. Tehát jelenleg a willd cardért küzdünk, de én még nem mondtam le a csoport megnyeréséről sem.

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 682 — "Montoya por favor!"
szerintetek Chiefs vagy a Raiders győzelme lenne jobb. Szerintem a csoportgyőzelemre az esélyünk elment, ezért nyerjen a Raiders, hogy a Chiefs messzebb legyen a WC-től

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
Siemian nélkül kevesek leszünk vasárnap, pedig álláspontom szerint ezt a meccset mindenképp húzni kell főleg h a Kansas és az Oakland egymás ellen tolja. Tudom, hogy sokan leírjátok Siemiant, de sztem elég jo a tag. Első meccsen emlékszem screenjatek lett volna és alacsonyan dobta így IT lett belőle. Következő pályára lépésénel egyből beleallt egy hosszú passzba és sikeres lett. Ez nem egy nagy vmi oké ez az alap, egy rookie irányító a bajnokcsapat nyitó meccsen az akkori Carolina ellen sztem ez orasi volt. Önbizalma rendbe van, és ne felejtsük el egy sérülésbol tért vissza mikor draftoltuk. Sztem most kezd olyan lenni (mint a Kansas ellen) amit valójában is tud. Nyilván nem egy Manning v Rogers kariber de sztem jó irányító aki köre fel lehetne epeiteni a Broncost, legalábbis egy pár éves bizalmat kaphat. Go broncos.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Majd Justin Forsett megmutatja. Ja, nem....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Irányító, futó, és fal nélkül szép nyerni 😀

több mint 9 éve
 www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Trevor-Siemian-making-some-progress-as-Broncos-prepare-for-Titans/91d634dc-baca-4d82-9705-97caac0f3f4f
Negritis
Hát, ez nem hangzik úgy, mintha túlságosan valószínű lenne jelen pillanatban, hogy játszani fog a hétvégén...

több mint 9 éve
 www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Trevor-Siemian-making-some-progress-as-Broncos-prepare-for-Titans/91d634dc-baca-4d82-9705-97caac0f3f4f

több mint 9 éve
janovichnak is kéne blokkolnia, nem? jó nem tudom hogy milyen képességei vannak ezen a fronton
Negritis
Kéne neki, de most épp csak a kórházi nővérkéket tudja blokkolni, vagy otthon az asszonyt, mivel már IR-en van, műtik a bokáját, vagy lehet már meg is volt a műtét...
StormST
tudom hogy nem sokat tudott játszani pedig bíztam benne
remélem sikerül megragadnia

több mint 9 éve
janovichnak is kéne blokkolnia, nem? jó nem tudom hogy milyen képességei vannak ezen a fronton
Negritis
Kéne neki, de most épp csak a kórházi nővérkéket tudja blokkolni, vagy otthon az asszonyt, mivel már IR-en van, műtik a bokáját, vagy lehet már meg is volt a műtét...

Szerkesztette: StormST

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
CJ, Janovich, Bibbs, csak a futójáték, de az gyökerestől... 😕
(OK, Anderson pass protban is nagyon hiányzik...)

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Bibbs IR
felvettük Forsettet

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
Ahogy látom Lynch nem ezen a héten játszotta be magát a kezdőbe... Kár, szorítottam neki.

A meccsről egy kis összefoglalót tudtok írni?
Általános Doktor
Nézzük sorra:
- Több mint 10db 3&outunk volt. 1/12 3rd down %-kal. Igazából aki nem látta a meccset, annak ez tömören visszaadja az élményt. Persze ennek a statnak szépen megágyaztunk 2 yardos futásokkal 1st downra, meg indokolatlanul pontatlan passzokkal. Sikeresen eladtunk kb #kubiakspecial 4 playaction bootleg játékot, 3× vagy inkább úgy írom n-1-szer csúnyán túldobta a célpontot, egyszer meg pont annyit habozott, és pont annyival volt gyengébb a labda a kelleténél, hogy Ramsey visszaérhessen 1 lépés hátrányból Sandersre.

- Szóval egy igazi punt háború volt, Dixon 2 TB-t leszámítva szépen odarúgdosta az 5-10 yardosra, Raymondnak volt 2 szép visszahordása, szóval általában mi álltunk jobban a fieldpositionbattle-ben. Egy szerencsés megpattanó labdával mégis a Jags szerzett először pontot. A TD driveunk, egy a Jags szempontjából nagyon szerencsétlen szabálytalansággal indult. Blokkolni akarta a védő a passzt, a labdát nem találta el, de a sisakot igen. 3rd downra. 15 yard. Jogos zászló, de szégyen, hogy ez 15 yardos buntetés kell hogy legyen. Utána kb átfutottunk rajtuk 2 szép futás Bibbstől, aztán Booker fejezte be, kb 5 yardot húzta-tolta az OL, hogy elérje az EZ-t, de úgy nézett ki messzebbről is megoldották volna.

- Éledezett a Jags offense, de aztán egy hosszúpasszból, a mi 10-ezüsnkhöz, amiből akár elkapás is lehetett volna, egy Chris Harris INT lett. Jó volt a coverage, ott volt szorosan, de jó volt a passz is, oda ment, ahol a WR-é kellett volna, hogy legyen. dadogott kicsit a labda, Harrisnek meg nem kellett ennél több. Visszahordta, nagyjából fél pályáig. Na itt a hiba. Félpályáról ez az Offense nem tud eljutni FG távolságig. 3&out, punt, csak a szokásos.

- 2 first down után 1 perccel a vége előtt puntolt a Jags, a már említett Raymond egyrészt visszahordta elég szépen a fél pálya környékére, másrészt 1 ütemmel csúszott a szerelés, ami így már pályán kívül ért oda +15 yardért. na innen mer elmentünk FG távra, de sokat elmond, hogy, 10-15 másodperc volt még 1 időkéréssel, nem próbáltunk extra playt TD-re, hanem hagytuk lepörögni 5-ig, és akkor kértünk időt...

- 2. félidőben tovább romlott a meccs képe. Míg az első félidőben nagyjából ugyanannyit volt a 2 csapatnál a labda, és söszesen 10 yard volt közte, a 2-ban teljesen megszűnt a offense. Valahol a 3. negyed derekán vagy már a 4-ben kiírták, hogy 1 yardot futottunk a 2. félidőben. A következő futás -2 yardra volt... Labdabirtoklásban is elkezdett látszódni, hogy mi rendre 3&out, ők meg 1-2 1st downt összehoznak. Persze ezen Roby pick6 se segít, hisz kvázi kimarad 1 támadás, de hatalmas nagy nulla.

- A meccs vége felé érezhetően fáradt a védelmünk, egyre hosszabb támadásokat vezett a Jags. 4th downra szoptuk be a 22 yardos Bortles TD-t, majd egy villámgyors 3&out után (vagy itt lehet hogy 1db 1st volt közte), az újabb Jags támadásnál a FG határon megint neki mentek a 4th-nak, és Talib megúszott egy DPI-t, ami életben tartotta volna a drive-ot. Ráadásul reklamálás miatt még egy 15 yardot büntetés is, megint félpályáról indulhattunk. Igazából egész meccsen onnan kezdtük a drive-okat, de megint nem sikerült semmit se kihozni belőle. Eztután igazán említésre méltó már nem történt. 1 drive kivédekezve, válaszul egy 3&out, aztán a fumble-lel lezártuk a meccset. Az szerencsére már FG távon belül történt, úgyhogy 10 lett közte, meg lehetett nyugodtni.

Szeritnem 2010-ben láttam utoljára ilyen szar Broncos meccset. Vagy 2011-ben besztcsensszel. Kilátástalan. A front7-is. Millert kétszer is simán kizárták a játékból 2 Bortles futásnál, semmi nyomás. A futás ellen jobbnak tűntek, de ez a Jaguars volt a legjobb futójuk nélkül.
A secondary jó volt, 2 pick, jó coverage, biztos tackling.

Az OL szar volt. Értsd, sokkal jobb, mint az elmúlt hetekben. Csak 2 sack, pedig Lynch mindent elkövetett, hogy több legyen belőle. futásra mondjuk esély se volt, Malik megmutatta, hogy pontosan ő hiányzik pontosan onnan, ahol problémák vannak. Egy lyuk nem nyílt a közelében. De egyébként mindkét guardot kikapcsolták a játékból,

DT volt a legfoglalkoztatottabb elkapó. Sanders volt az áldozata, az elbaszott playactionbootlegpasszoknak, más elkapó csak 1-1 playre kerülhetett labdaközelbe. Booker nagyon gyenge, Bibbs megérdemelne több cipelést. Ha nem sérül le, talán el is jött volna az ő ideje. Pár hete azzal az elkapással felhívta magára a figyelmet, egyébként szemre gyorsabb mint Booker és bár ránézésre nem az a back, aki középen puhítja a DL-t, de Hillmannél azért eggyel fizikálisabb. Lynch tragédia a köbön. Nem tudok jó playt mondani tőle...

Az ST már jobban tetszett. Raymondnak van egy képessége, amit már rég láttunk Denverben. Tud fair catchet jelezni, és EZ-ben le tud térdelni a labdával KO után. Mellé 2 jó visszahordás. Egy szar offense gyárszalagon hozta volna a FG-okat ilyen fieldpositionök után, mi sajnos naggggyon messze voltunk egy szar offensetől....
Dixon többször oda ragasztotta 5-10 yardo környékére, mint Colquitt jobb napjain., hozzátartozik, hogy általában félpályáról, hisz onnan kezdtük a támadást. Webster szépen belenőtt Bruton cipőjébe. McManus OB-re rúgott egy KO-t, de belefért.

A Titans ellen muszáj lesz valami Offense is, mert átfutnak rajtunk. 35-40 percet nem fog kitartani a futás elleni védelmünk, márpedig ha nem lesz képes 1st downra az O, akkor annyit lesznek fent. A Titans meg szép csendben POért küzd és bye weekről jön.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data