Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Tannehill kiesett a szezonra ACL-el.Ha így sem nyomjuk le a Miamit akkor meg is érdemeljük a sorsunk....
több mint 9 éve
www.nfl.com/standings/tiebreakingprocedureseszerint is (lentebb van a wildcard csapatokra vonatkozó rész). a CONF eredményünk ugyanaz, a közös ellenfelekben vagyunk jobbak (eggyel)
több mint 9 éve
Lehet rosszul tudom de a divízión belüli eredmények csak azon belül döntenek, másik csoportos csapattal a konferencián belüli mérleg meg a közös ellenfelek elleni mérleg számít.division mérleg elvileg jobb nekik, tudja a tökömAkkor a Dolphins hivatalosan is beelőzött, ha jól tudom...ESPN szerint nektek kedvez a tiebreaker Miami ellen jelenleg:
StormST
(Denver) Wins tie break over Miami based on best win percentage in common games.
KoporShow
Negritis
Amúgy itt láttam, csak nem írnak hülyeséget:
több mint 9 éve
Na látjátok, csak ütni kell a Pats-et, és máskülönben meg végig nekik szurkolni, hogy lenyomják a Ravens-Phins duót 😀
több mint 9 éve
Szoros az, ahogy nézem, ha bukunk a Pats ellen, akkor még inkább az lesz...Akkor a Dolphins hivatalosan is beelőzött, ha jól tudom...ESPN szerint nektek kedvez a tiebreaker Miami ellen jelenleg:
StormST
(Denver) Wins tie break over Miami based on best win percentage in common games.
KoporShow

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
division mérleg elvileg jobb nekik, tudja a tökömAkkor a Dolphins hivatalosan is beelőzött, ha jól tudom...ESPN szerint nektek kedvez a tiebreaker Miami ellen jelenleg:
StormST
KoporShow
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Akkor a Dolphins hivatalosan is beelőzött, ha jól tudom...ESPN szerint nektek kedvez a tiebreaker Miami ellen jelenleg:
StormST
több mint 9 éve
akkor hajrá Pats 😕 ezt is megértük😕
több mint 9 éve
mondjuk egy Le'Veon Bell elleni PO meccs nem feltétlen lenne jó a csapat önbizalmának
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Meg a Ravens/Steelers isravens holnap kikap, akk nem, Steelers egyenlőre meg Div győztes
Teabee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Meg a Ravens/Steelers is
több mint 9 éve
Akkor a Dolphins hivatalosan is beelőzött, ha jól tudom...

több mint 9 éve
agyfaszt kaptam
több mint 9 éve
Nem tudták volna még kicsit lábon tartani a RB-t... 😛A Cards megdolgozik rendesen a Dolphins győzelemért jelen pillanatban...pont 0:01nél meg tudják állítani az órát
StormST
Heisman Trophy

több mint 9 éve
sztem Miami is
több mint 9 éve
A Cards megdolgozik rendesen a Dolphins győzelemért jelen pillanatban...pont 0:01nél meg tudják állítani az órát
StormST
több mint 9 éve
A Cards megdolgozik rendesen a Dolphins győzelemért jelen pillanatban...

több mint 9 éve
bazmeg Phins
több mint 9 éve
A Raiders és a Chiefs meccs olyan, hogy bármelyik csapat bármilyen szituációban van, nyerhet. Láttam én olyat, hogy 50 pontot tett fel az Oakland amikor igazán mélyen volt. Ezzel a D-vel még mindig lehet nyerni azért.A Pats ellen kis szerencsével egy ilyen védelemmel talán lehet keresnivaló.Pats, Chiefs idegenben, Raiders. Ilyen offense-el csekély az esély. Ez a Titans defense kifejezetten közepecske, inkább gyengus, ez ellen sikerült mindezt összehozni. Menjünk amíg lehet, legyen meg a pozitív szezon, a többit meglátjuk.Átaludtunk egy félidőt, ráment a PO esélye is, ez van, majd jövőre, most már csak a pozitív mérleg a cél, remélem az legalább meglesz...Hagyjuk már ezt a negatív hozzáállást....
StormST
Még megvan az 1 meccs előny a wild cardért
flzoli
peterk2005
A Chiefs ellen már a múltkor is 50-50-es meccset nyomtunk, most kijöhet a lépés...
A Raiders elleni meccs szerintem a legnehezebb, talán már tét nélküli lesz nekik....
flzoli
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
ennek a falnak nem kell passrush hogy nyomás alatt játszunkPlussz a Pets-nél nem létezik szinte passrush, S'men sokkal jobban nézz ki, amikor van ideje passzolni.ebben reménykedhetünkA Pats ellen kis szerencsével egy ilyen védelemmel talán lehet keresnivaló.Pats, Chiefs idegenben, Raiders. Ilyen offense-el csekély az esély. Ez a Titans defense kifejezetten közepecske, inkább gyengus, ez ellen sikerült mindezt összehozni. Menjünk amíg lehet, legyen meg a pozitív szezon, a többit meglátjuk.Átaludtunk egy félidőt, ráment a PO esélye is, ez van, majd jövőre, most már csak a pozitív mérleg a cél, remélem az legalább meglesz...Hagyjuk már ezt a negatív hozzáállást....
StormST
flzoli
peterk2005
A Chiefs ellen már a múltkor is 50-50-es meccset nyomtunk, most kijöhet a lépés...
A Raiders elleni meccs szerintem a legnehezebb, talán már tét nélküli lesz nekik....
flzoli
Heisman Trophy
flzoli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
A Raiders egy meccset sem fog leadni. 14 eve varnak ra hogy kiralykodjanak, meg fogjak tenni ha tudjak. Foleg a Broncos (es Chiefs) ellen mindent meg fognak tenni a gyozelemert.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Plussz a Pets-nél nem létezik szinte passrush, S'men sokkal jobban nézz ki, amikor van ideje passzolni.ebben reménykedhetünkA Pats ellen kis szerencsével egy ilyen védelemmel talán lehet keresnivaló.Pats, Chiefs idegenben, Raiders. Ilyen offense-el csekély az esély. Ez a Titans defense kifejezetten közepecske, inkább gyengus, ez ellen sikerült mindezt összehozni. Menjünk amíg lehet, legyen meg a pozitív szezon, a többit meglátjuk.Átaludtunk egy félidőt, ráment a PO esélye is, ez van, majd jövőre, most már csak a pozitív mérleg a cél, remélem az legalább meglesz...Hagyjuk már ezt a negatív hozzáállást....
StormST
flzoli
peterk2005
flzoli
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Ha kikapunk a Chiefs-től, akkor nem lesz tét nélküli valszeg a Raiders-nek, bár ha megverjük őket, akkor se biztos... 😛A Pats ellen kis szerencsével egy ilyen védelemmel talán lehet keresnivaló.Pats, Chiefs idegenben, Raiders. Ilyen offense-el csekély az esély. Ez a Titans defense kifejezetten közepecske, inkább gyengus, ez ellen sikerült mindezt összehozni. Menjünk amíg lehet, legyen meg a pozitív szezon, a többit meglátjuk.Átaludtunk egy félidőt, ráment a PO esélye is, ez van, majd jövőre, most már csak a pozitív mérleg a cél, remélem az legalább meglesz...Hagyjuk már ezt a negatív hozzáállást....
StormST
flzoli
peterk2005
flzoli

több mint 9 éve
ebben reménykedhetünkA Pats ellen kis szerencsével egy ilyen védelemmel talán lehet keresnivaló.Pats, Chiefs idegenben, Raiders. Ilyen offense-el csekély az esély. Ez a Titans defense kifejezetten közepecske, inkább gyengus, ez ellen sikerült mindezt összehozni. Menjünk amíg lehet, legyen meg a pozitív szezon, a többit meglátjuk.Átaludtunk egy félidőt, ráment a PO esélye is, ez van, majd jövőre, most már csak a pozitív mérleg a cél, remélem az legalább meglesz...Hagyjuk már ezt a negatív hozzáállást....
StormST
flzoli
peterk2005
flzoli
több mint 9 éve
A Cards épp kijátsza a legjobb támadófegyverét, és odaadja Moore-nak a lasztit 😊