Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Közben Malik visszadobta az első ajánlatunkat, mondván kevés a matek. Az ilyeneket Elway nem szokta értékelni. Nekem a legfrissebb nyilatkozatai alapján az jön le, hogy nagyon alálöttünk annak amit szeretne.
PM_the_sheriff
Gondolom ez egy olyan ajánlat volt Elway-éktől, amit csak kb. kötelező körként nyomtak be, Malik helyében SB előtt még egy kb. jó ajánlatot se fogadtam volna el, 1 hét alatt akár milliókkal is növelheti az értékét egy jó teljesítménnyel a nagy meccsen...
StormST
Illetve a Vinny Curry-féle szerződés jócskán felnyomhatja az árakat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 849 — SB 50 Champion @ Grund
Közben Malik visszadobta az első ajánlatunkat, mondván kevés a matek. Az ilyeneket Elway nem szokta értékelni. Nekem a legfrissebb nyilatkozatai alapján az jön le, hogy nagyon alálöttünk annak amit szeretne.
PM_the_sheriff
Gondolom ez egy olyan ajánlat volt Elway-éktől, amit csak kb. kötelező körként nyomtak be, Malik helyében SB előtt még egy kb. jó ajánlatot se fogadtam volna el, 1 hét alatt akár milliókkal is növelheti az értékét egy jó teljesítménnyel a nagy meccsen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/lookit/2016/2/3/10904816/britton-colquitt-super-bowl-broncos-ticket-1-year-old-1800-dollars Miért nem ingyenes, neki meg főleg?
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
vasárnapra kérdés hogy vigyek-e kis hazait? 😀
van fent még pálinkám ha van igény rá vihetek fél litert, feltéve hogy a helyen nem nagyon cink 😀
Negritis
De, nagyon cink a helyen 😀 Általában 2 szekus áll a kapuban...
Múltkor ittam náluk vmi cseresznyét indulás előtt addig semmi bajon nem volt, utána ahogy kiléptem az utcára képtelen voltam egyenesen járni 😀
Nekem is van némi saját egyébként itt a közelben 😀
empty taxi
faternak bérfőzdéje van 😀 szal mikor nem vagyok lusta hozok fel magamnak birsalmát 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
van fent még pálinkám ha van igény rá vihetek fél litert, feltéve hogy a helyen nem nagyon cink 😀
Negritis
De, nagyon cink a helyen 😀 Általában 2 szekus áll a kapuban...
Múltkor ittam náluk vmi cseresznyét indulás előtt addig semmi bajon nem volt, utána ahogy kiléptem az utcára képtelen voltam egyenesen járni 😀
Nekem is van némi saját egyébként itt a közelben 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Elcsodálkoznék rajta ha Miller így lepattanna a nagyképűről.
Foresz
Benne van a pakliban, de ha Sly is odaér és ő is lepattan, akkor azon már tényleg meglepődök, ő nem szokott ugorva odaérni és nem is 50 kiló... 😛

több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
Elcsodálkoznék rajta ha Miller így lepattanna a nagyképűről.
több mint 10 éve
ea szimuláció:
 www.youtube.com/watch?v=cCElgbkVSE8

több mint 10 éve
tudom hogy nfl.com de érdekes

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kgxhe2juocf1yo62qo8d
Coach's guide to Super Bowl 50: Priorities for Broncos, Panthers
What are the biggest keys for Mike Shula's top-scoring offense? How about when it comes to Wade Phillips' No. 1 defense? Brian Billick provides three priorities for each unit in Super Bowl 50.

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
A Super Bowlok történetének 4. legemlékezetesebb jelenete:
 sports.yahoo.com/news/50-most-memorable-super-bowl-moments--no--4--john-elway-s-helicopter-spin-031223883.html

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Számításaim szerint a meccsnézés jelenleg így áll:

Probable:
StormST
Negritis+2
puppetm4st3r
Általános Doktor+2
ilPazzo+1
+ vendég szurkolóként Borbinho (+2)

Questionable:

Black_Adder
empty taxi
Zalán

12 hely van am foglalva, de nem hiszem h komoly logisztika kéne pár széket pluszban beszerezni.

Ha pedig a kövi napokban megjön más szurkolótársnak is a kedve és túllépjük a limitet, akkor max odatelefonálok, ezen nem fog múlni. Minél többen leszünk annál nagyobb élmény lesz 😊 | szal a jelenleg Questionable fórumtársak is egyenesítsék ki azt a kérdőjelet és szurkoljanak velünk 😊 |

Mondanám hogy gyertek hozzám meccset nézni - lévén hogy van egy saját üzletem - de ahhoz valszeg mindenkinek utazni kellene,és az sem olcsó....pedig a csapolt sört simán állnám! 😊
Foresz
Ezt úgy értsük, hogy egy nyertes Super Bowl után egy pénteki nap nálad ünneplünk? 😀
Általános Doktor
Pontosan úgy!!! 😀
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
The score is 27 - 33 panthers, In the last seconds broncos @ goaline, Peyton Manning does a QB sneak to win the SUPERBOWL. (34 - 33) Manning *hits dab* rides off in sunset.

:'DDDD facebook komment, bocsi az offért de nagyon sírok

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/2000-ravens--2002-bucs-----2015-broncos--defense-has-won-before-184252749.html Ha csak ezt nézzük akkor a Broncosnak kell nyerni!
több mint 10 éve
ilPazzo Denver Broncos 16

Probable:
StormST
Negritis+2
puppetm4st3r
Általános Doktor+2

Questionable:

Black_Adder
empty taxi
Zalán

12 hely van am foglalva, de nem hiszem h komoly logisztika kéne pár széket pluszban beszerezni.

Ha pedig a kövi napokban megjön más szurkolótársnak is a kedve és túllépjük a limitet, akkor max odatelefonálok, ezen nem fog múlni. Minél többen leszünk annál nagyobb élmény lesz 😊 | szal a jelenleg Questionable fórumtársak is egyenesítsék ki azt a kérdőjelet és szurkoljanak velünk 😊 |

Mondanám hogy gyertek hozzám meccset nézni - lévén hogy van egy saját üzletem - de ahhoz valszeg mindenkinek utazni kellene,és az sem olcsó....pedig a csapolt sört simán állnám! 😊
Foresz
Ezt úgy értsük, hogy egy nyertes Super Bowl után egy pénteki nap nálad ünneplünk? 😀
Általános Doktor
Sziasztok!
Bár a szezont IRn töltöttem de a közös meccsnézést ki nem hagynám! 😊 Az én statusom is probable az eseményre. 1 Patses ismerősömet még hozom magammal ha minden igaz.
This one's for PAT!

Szerkesztette: ilPazzo

Why do we fall?
So we can learn to pick ourselves up.

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Mi 11-fél 12 között érkezünk, az asztal bowl.hu denver fórum néven van foglalva, ott tali!

Probable:
StormST
Negritis+2
puppetm4st3r
Általános Doktor+1
ilPazzo+1
empty taxi

Questionable:

Black_Adder
Zalán

Foresz

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Naná, hogy mehet!!! 😊

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Annyi lesz a questinable, hogy lassan kell egy injury report-ot kitenni valahová, hogy lehessen nézni hogy alakulnak a dolgok 😀
StormST
A questionable az amerikai fociban azt jelenti, hogy biztosan pályára lép... Ha a haverokkal szervezel áprilisra egy szlovén raftingtúrát, egy kivételével mindenki kitolat a történetből két nappal az indulás előtt. 😊 Egyébként pedig ócska netem van az Andrássy úttól 2 percre. És választási lehetőségem sincs, mert nem húzták be a kornak megfelelő kábelt a házba, mindenki ugyanazon a szaron jön be. És hiába a 4,20 belmagasság, minden éjszaka végigüvölti a felső szomszédban a csecsemő a vasárnapi gamedayt. 😊 Vagy csak le akar jönni... 😊
Zalán
De legalább szép helyen laksz, az is valami... 😛

Azért olyat már láttunk, hogy a questionable végül nem lépett pályára, talán mostani résztvevőkre inkább az ellenkezője lesz igaz és minél többen leszünk 😊
StormST
Hát igen, az ELTE Pszichológiai Intézetével közvetlen szemben. Gondolhatod mennyire rendben vagyok fejben. 😊 De tényleg szeretem a lerobbant pesti bérpalotákat. Na most nálam az a helyzet, hogy otthon ugyan "én vagyok a főnök és a helyettesem is én vagyok", a jelenlétem attól függ – miközben megvárom az első labdafeladásunkat 😊 –, hogy a csajom fenn bír-e maradni vagy sem. Mivel hülyére dolgozom magam és legritkábban töltünk időt együtt, de legutóbb megnézte velem az AFC-döntőt és a végére úgy izgult, mint ha az élete függne rajta. Ha marad és amíg bírja, addig az ő társaságát választom.
De.
Hogy aktívan építsem én is a közösséget. Belefutottatok már ebbe a projektbe?
 www.facebook.com/media/set/?set=a.210678595635731.48190.114928111877447&type=3
 kolehel.com/elm.gif
A srác egy 50 darabos stadion-kollekciót készít a nagyvilágból. Legendás foci és amerikai foci arénák. Ebben szerepelni fog majd az Ivesco Field at Mile High háttérben a Sziklás-hegység csúcsaival – ez tuti infó. A sráccal vannak közös munkáink. Nahh, ha nyerünk, veszek három aláírt példányt, és a 3. SB győzelem tiszteletére három Mile High-óriásposztert kisorsolok köztetek, ha örültök és benne vagytok a játékban. Egyetlen feltétel, itt a nicknév mellett lófejlogó kell. 😊 Mehet?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Én is szívesen mennék meccset nézni,de sajna hétvégén estig kell melóznom,ráadásul utána még utaznom is kellene.A nagyobb baj viszont az volna,hogy hajnalba kéne visszaindulni haza,dolgozni 0 alvással,és bizony már nem nagyon bírom az éjszakázást....
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 384
Egyébként pedig ócska netem van az Andrássy úttól 2 percre. És választási lehetőségem sincs, mert nem húzták be a kornak megfelelő kábelt a házba, mindenki ugyanazon a szaron jön be.
Zalán
Én a XII-ben az Orbán-hegyen (!) szoptam 4 évig a T-vel, 5/1 ADSL + a családi csomag tányéros TV 13000-ért.
Nem volt más, ennyi. Sok volt a nyugger, nem bővítettek.
Most Gyömrőn 80/50 + DIGI TV 5 ezerért.
több mint 10 éve
Annyi lesz a questinable, hogy lassan kell egy injury report-ot kitenni valahová, hogy lehessen nézni hogy alakulnak a dolgok 😀
StormST
A questionable az amerikai fociban azt jelenti, hogy biztosan pályára lép... Ha a haverokkal szervezel áprilisra egy szlovén raftingtúrát, egy kivételével mindenki kitolat a történetből két nappal az indulás előtt. 😊 Egyébként pedig ócska netem van az Andrássy úttól 2 percre. És választási lehetőségem sincs, mert nem húzták be a kornak megfelelő kábelt a házba, mindenki ugyanazon a szaron jön be. És hiába a 4,20 belmagasság, minden éjszaka végigüvölti a felső szomszédban a csecsemő a vasárnapi gamedayt. 😊 Vagy csak le akar jönni... 😊
Zalán
De legalább szép helyen laksz, az is valami... 😛

Azért olyat már láttunk, hogy a questionable végül nem lépett pályára, talán mostani résztvevőkre inkább az ellenkezője lesz igaz és minél többen leszünk 😊

Szerkesztette: StormST

több mint 10 éve
szintén nagybelmagasságú bérházban lakok nálunk a téma az hogy a szomszédban lakó gyerekek vasárnap reggel7kor állatkertbe és hasonlókba akarnak menni állandóan és emiatt üvöltöznek 😀

több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
StormST

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve