Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Nézek ki a fejemből csalódottan. Kibaszott szerencsétlenek vagyunk.
Egy olyan rugóval is nyertük volna a meccset aki 3bol egyet berúg.
Erre tenyleg bàrki kèpes.
Gusztustalan.
elkeserito
Ehhez soha nem lehet hozzászokni 😕
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Rob Sims FA lesz év végén.Nagy kár érte............,hogy nem most volt az. Szánalmas volt ma is. Waddle is minek jött vissza...
több mint 11 éve
Freese 3/75-ből egyet bárki belő. Bárki.
Henery 1/5
Összesen 4/12
Részvétmustaine
Caldwell-éknek 5 forduló alatt sikerült elérni, hogy megint rajtunk röhög a liga. Én meg nem tudok aludni az idegtől.
Lombardi is egy vicc, kérem vissza Linehant.
több mint 11 éve
Voltak itt többen is Őt választották (Taveccio és HArtles is lehet szarabbak voltak. PErsze fos döntés volt de holnapra ki kell baszni. Hanson gyere vissza...Tavecchio, a norvég, Hartley, én, Te, anyám. Csak jobb opció volt mint ez a szánalmas fasz.BazzaniItt Mo.-on 100-ból 99NFL fan megmondta, hogy Henery egy tehetségtelen fasz. Egy ezer éve ott dolgozó ST edző meg nem látja. Sírnom kell. Ezt a csapatot már rég el kellett volna felejtenem.BazzaniMondjuk nem volt jobb opció a piacon. Most is talán csak Pratert mondanám.
Ilyenkor nem futkosnak a jégvérű kickerek, ez van. Reméljük kibasszák és jön más.Blevi
több mint 11 éve
Tavecchio, a norvég, Hartley, én, Te, anyám. Csak jobb opció volt mint ez a szánalmas fasz.Itt Mo.-on 100-ból 99NFL fan megmondta, hogy Henery egy tehetségtelen fasz. Egy ezer éve ott dolgozó ST edző meg nem látja. Sírnom kell. Ezt a csapatot már rég el kellett volna felejtenem.BazzaniMondjuk nem volt jobb opció a piacon. Most is talán csak Pratert mondanám.
Ilyenkor nem futkosnak a jégvérű kickerek, ez van. Reméljük kibasszák és jön más.Blevi
több mint 11 éve
Itt Mo.-on 100-ból 99NFL fan megmondta, hogy Henery egy tehetségtelen fasz. Egy ezer éve ott dolgozó ST edző meg nem látja. Sírnom kell. Ezt a csapatot már rég el kellett volna felejtenem.BazzaniMondjuk nem volt jobb opció a piacon. Most is talán csak Pratert mondanám.
Ilyenkor nem futkosnak a jégvérű kickerek, ez van. Reméljük kibasszák és jön más.
több mint 11 éve
Itt Mo.-on 100-ból 99NFL fan megmondta, hogy Henery egy tehetségtelen fasz. Egy ezer éve ott dolgozó ST edző meg nem látja. Sírnom kell. Ezt a csapatot már rég el kellett volna felejtenem.
több mint 11 éve
Ha holnap reggel felkelek és nem azt látom az nfl.com-on hogy.Lions release Henery sign Prater vagy akárki lerúgom a gépet!
több mint 11 éve
Vajon Praternek van már jegye Detroitba?
több mint 11 éve
Ezt találtam. A Lions logó Megatron nélkül:Nagy szükség van most még erre.
ulpianus
több mint 11 éve
Ha ez akkora profi liga....mi a kva anyjáért nem futnak az Fg előtt , hogy ne lehessen visszatámadni , ha kihagyja??? Már ez is csak 2-3 csapatos liga mint bármi a világon , a többi forintot nem ér.
több mint 11 éve
Ezt találtam. A Lions logó Megatron nélkül:sokkal inkább az oline és a playhívás az ami überfos
ulpianus
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Ezt találtam. A Lions logó Megatron nélkül:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Bocs srácok, nem direkt volt, nem veletek akartunk kiszúrni, hogy kiraktuk Henery-t, ő bezzeg nem akart csoport riválishoz menni.......
több mint 11 éve
This is relevant information. RT @spotrac: Releasing K Alex Henery will clear $531,176 from the #Lions 2014 cap.Most azonnal.
több mint 11 éve
Úristen de szégyen ez a csapat.Ennek örömére nem is írok összefoglalót soha többet.
Nem érdemlik meg ezek a gyökerek, hogy időt pazaroljak rájuk.
Akinek van kedve átveheti.
Henery takarodj.
több mint 11 éve
Facepalm.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Henery után rögtön mehet Lombardi is.Szégyen gyalázat.
több mint 11 éve
Ki ez a tálentum? Henery? Ő is mehet...
Simply the BEST!

több mint 11 éve
Inaktívok mára: Bell, Riddick, Fauria, Vaughn, Lewis, Moore and Webster.
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/518784708713656320"WR Calvin Johnson expected to be active. Question is how much Detroit will use him."
több mint 11 éve
Hey! Lehet már Megatronról tudni valamit? Örülnék, ha játszana ;PphylosEnnyire szurkolsz nekünk? Köszi, aranyos vagy.