Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Várjuk a nagyit. Pedig 6eve várom hogy bemutatkozzon a fal jobb oldalán 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Remèlem Backuson idén nem csinal 3sack-et Allen.Nagyanyám már bemelegít, csak most fogyaszt, mert eddig az OL-re gyúrt xD
Majd erősítésének ott lesz Reiff plusz embernek.
Tavaly az összes RB 'meghalt' heteken belül aki idejött.
Most a Secondary van így hogy hullanak mint a legyek. Bármilyen Cornernek örülni kell, aki ki tud állni a pályára. topmodell
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Remèlem Backuson idén nem csinal 3sack-et Allen. Majd erősítésének ott lesz Reiff plusz embernek.
Tavaly az összes RB 'meghalt' heteken belül aki idejött.
Most a Secondary van így hogy hullanak mint a legyek. Bármilyen Cornernek örülni kell, aki ki tud állni a pályára.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Ááá a félelmetes Gabbertet csak igazán komoly tehetségek bírják megállítani. Az valami.
több mint 12 éve
Üdv,Nem olyan nagy homály, bár két meccs után korai róla bármit is mondani. Eddig tűrhető, mondjuk a Jax ellen aki szar, az azonnal kuka. 😛
Látom kezdett pár meccsen Jonte Green, mi a véleményetek róla, nagyon homály?Delonso_
több mint 12 éve
Üdv,Látom kezdett pár meccsen Jonte Green, mi a véleményetek róla, nagyon homály?
több mint 12 éve
Free agent CB Stanford Routt drawing interest from teams including Miami, Arizona and Detroit. Was released by KC and cleared waivers TuesKíváncs vagyok, hogy lenne e annyi hely a sapi alatt.
több mint 12 éve
Allen on Backus: "He doesn't talk much. I think we've said maybe 3 words to each other over the last 5 years"😊
több mint 12 éve
Annyit kivettem belőle hogy $30millat sikerült elkolteni feleslegesen 😊Megadnam a szamlaszamomat es ha legközelebb ilyen van, akkor nyugodtan utaljak nekem a pénzt majd én okosabban beosztom egy Las vegasi nyaralás keretein belül 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
www.detroitnews.com/article/20121107/OPINION01/211070333/1008/opinion01/Editorial-Michigan-citizens-proving-they-support-governor-Legislature-by-saying-no-proposalshogy legyen még jó hír, most már legközelebb biztosan csatlakozhattok Kanadához 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ilyen optimizmus szerintem Lions fórumban még nem volt 😀Olyan furcsa, hogy kétszer nézek körbe, hogy tuti jó helyen járok e 😊)
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Most el foglak keseríteni, de ott mi nyerünk.Stez!Bárkit lehet verni, kivéve a Coltsot, ott szopni kellene. 😛Stez
Szarjuk le a GB-t meg a medvéket.
Csináljuk meg a 9-10 győzelmet aztán meglátjuk mire elég.Bazzani
Még jobb csapat vagyunk, de a jövő ígéretes Luck-al.
több mint 12 éve
Harvin a vikingeknél Matthews meg a sajtosoknál fog hiányozni ellenünk.(alighanem)
Greenwood season ending PUP listára került.
több mint 12 éve
Stez!Bárkit lehet verni, kivéve a Coltsot, ott szopni kellene. 😛
Szarjuk le a GB-t meg a medvéket.
Csináljuk meg a 9-10 győzelmet aztán meglátjuk mire elég.Bazzani
több mint 12 éve
Micsoda hangulatjavulas van itt. 😊 helyes.
több mint 12 éve
Stez!Szarjuk le a GB-t meg a medvéket.
Csináljuk meg a 9-10 győzelmet aztán meglátjuk mire elég.
több mint 12 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 12 éve
Lions still No. 2 offense in NFL after Sun. Only team averaging more than 300 passing and 100 rushing. Defense moved up to No. 7 from No. 9.Hát bazmeg nem kellett volna átaludni kb. a szezon első harmadát Linehan papónak és nem kellene ennyire fosni. Lassan már ott tartunk, hogy 9 W sem lesz elég a wild cardra. A Bearsnek meg a Packersnek ráadásul botlania kellene néhányszor, meg ellenük a ki-ki meccseket nagyon fontos lenne hozni.
És akkor essünk ki? Faszt.Bazzani
több mint 12 éve
Lions still No. 2 offense in NFL after Sun. Only team averaging more than 300 passing and 100 rushing. Defense moved up to No. 7 from No. 9.És akkor essünk ki? Faszt.
több mint 12 éve
Én is olvastam Reiff-ről, hogy 33 snap erejéig volt bent. Es Schwartz szerint amióta ő Itt van a Lionsnál ez volt a legjobb futó játékunk. Igaz ez nem nehéz, mert nem is nagyon volt futó játékunk az elmúlt 3 évben. (Előtte is régen)A rájátszásban az aranyásó brigádot büntetjük szét az első fordulóban xD
Többnyire extra linemanként használtuk néha full backnek.
Ez meglepett. Gyenge minőségű Streamet néztem, es meccs közben haza is kellett jönnöm Melóból , de én erről lemaradtam.
Bazzani:
Ha ez valami álomnak köszönhető akkor feküdj vissza es álmodd meg hogy megverjuk a Houstont is es a Green Bayt is idegenben is MEG RAjATSZASBAN IS 😊topmodell
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Én is olvastam Reiff-ről, hogy 33 snap erejéig volt bent. Es Schwartz szerint amióta ő Itt van a Lionsnál ez volt a legjobb futó játékunk. Igaz ez nem nehéz, mert nem is nagyon volt futó játékunk az elmúlt 3 évben. (Előtte is régen)Többnyire extra linemanként használtuk néha full backnek.
Ez meglepett. Gyenge minőségű Streamet néztem, es meccs közben haza is kellett jönnöm Melóból , de én erről lemaradtam.
Bazzani:
Ha ez valami álomnak köszönhető akkor feküdj vissza es álmodd meg hogy megverjuk a Houstont is es a Green Bayt is idegenben is MEG RAjATSZASBAN IS 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
LeShoure mindhárom TD-jénél Reiff törte előtte az utat.Mindegyik játéknál mint extra blokkoló volt fenn.
As optimizmusom amúgy a Bears meccs másnapján kezdődött.
Reggel úgy ébredtem, hogy megbaszunk mindenkit.
Na jó a Houstont meg a GB-t (idegenben) nem.
Greenwood megy IR-re alighanem, nem mintha sok vizet zavart volna.
A fene sem gondolta, hogy Jonte Green lesz a leghasználhatóbb a 3 CB pickünkből. Bentley mekkora csalódás te atyaég...
több mint 12 éve
Ellenünk csak 2ig jutott 8 napja.Fiúk!Érdekes mondjuk, én a Packerstől biztosan tartanék, amikor Rodgers sorra hozza a 3-4-5 TD-s meccseket.Stez
Mi lenne ha (oroszlán)farokra rántanánk egymás után a vikingeket meg a sajtzabálókat? Nézegettem a csoportunkat. A medvék bombaformában vannak, pontosan a POra fognak kipukkadni. A vikingek nagyjából már összeestek, pár győzelmet még összekaparnak de nem ellenünk. Packersnél most érzem először, hogy elkaphatjuk őket ha a legjobb formánkat hozzuk.
Meglehet a csoport harmadik helye és egy 9-10 győzelemmel a PO is.
Ami aggasztó az a Tampa formája, ők még keresztbe tehetnek nekünk.
Még a Seattle-t kell nagyon figyelni.
Oroszlááááááán!!!!!Bazzani
több mint 12 éve
Bazzani optimista. 3 hete még temette a Lionst. A Viking meccs után kijelentette hogy nincs PO.
Erre most 10 gyoztes meccset is tud prognoztizalni.
Nem lehet hogy az asszony megtudta a jelszót?! Teljesen érted ül állok az optimizmus elott.
Bár megjegyzem a Lions drukkerek alapjában véve nem pesszimisták csak realisták.
A rengeteg jó szezon tette. Évek óta gyűjtom a győztes meccsek videó anyagát. De mindig elfér egy Vinyón 😀
Es min tudjuk van olyan év aminek mappat sem kellett létrehozni :-/
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Topmodi ezt neked küldöm (meg mindenkinek aki szereti): It was the first time a Lions running back had scored three rushing touchdowns in the first half since 1931, according to the NFL. MacPhistoKöszönöm. Továbbra is szívesen várom a 4futott TD / egesz meccs statot!de ez se semmi 😉
One Team
One Detroit
One Pride