Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Fiúk!Nem hiszem hogy tul sok gyozelmunk lesz meg de azert titeket meg elpicsazunk. Aztan visszaesel a szar a Lions pesszimista allapotodba 😊
Mi lenne ha (oroszlán)farokra rántanánk egymás után a vikingeket meg a sajtzabálókat? Nézegettem a csoportunkat. A medvék bombaformában vannak, pontosan a POra fognak kipukkadni. A vikingek nagyjából már összeestek, pár győzelmet még összekaparnak de nem ellenünk. Packersnél most érzem először, hogy elkaphatjuk őket ha a legjobb formánkat hozzuk.
Meglehet a csoport harmadik helye és egy 9-10 győzelemmel a PO is.
Ami aggasztó az a Tampa formája, ők még keresztbe tehetnek nekünk.
Még a Seattle-t kell nagyon figyelni.
Oroszlááááááán!!!!!Bazzani
több mint 12 éve
Fiúk!A D van bombaformában, az O pont a Po-ra LESZ bombaformában. Mit iszol egyébként ,mostanában? Valami elfújta a pesszimizmusodat. 😊
Mi lenne ha (oroszlán)farokra rántanánk egymás után a vikingeket meg a sajtzabálókat? Nézegettem a csoportunkat. A medvék bombaformában vannak, pontosan a POra fognak kipukkadni. A vikingek nagyjából már összeestek, pár győzelmet még összekaparnak de nem ellenünk. Packersnél most érzem először, hogy elkaphatjuk őket ha a legjobb formánkat hozzuk.
több mint 12 éve
Fiúk!Érdekes mondjuk, én a Packerstől biztosan tartanék, amikor Rodgers sorra hozza a 3-4-5 TD-s meccseket.
több mint 12 éve
Topmodi ezt neked küldöm (meg mindenkinek aki szereti): It was the first time a Lions running back had scored three rushing touchdowns in the first half since 1931, according to the NFL.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Fiúk!Valaki megfújta Bazzani accountját xD
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Megatron mennyit játszott? Ma sima 200 yardja lett volna szerintem, ha nem sérült, és végig fent van, de csak a statokat nézem, Indy meccset követtem élőben. 😊Stez90%át az első félidőben csinálta a yardjainak. Második halfban sokat pihent.
Broyles volt még jó, imádom a csókát.
LeShoure meg egy állat. Milyen állat? Oroszlááááán!
több mint 12 éve
Fiúk!Mi lenne ha (oroszlán)farokra rántanánk egymás után a vikingeket meg a sajtzabálókat? Nézegettem a csoportunkat. A medvék bombaformában vannak, pontosan a POra fognak kipukkadni. A vikingek nagyjából már összeestek, pár győzelmet még összekaparnak de nem ellenünk. Packersnél most érzem először, hogy elkaphatjuk őket ha a legjobb formánkat hozzuk.
Oroszlááááááán!!!!!
több mint 12 éve
Megatron mennyit játszott? Ma sima 200 yardja lett volna szerintem, ha nem sérült, és végig fent van, de csak a statokat nézem, Indy meccset követtem élőben. 😊StezAz elején sokat, és azt csinált amit akart.
több mint 12 éve
Megatron mennyit játszott? Ma sima 200 yardja lett volna szerintem, ha nem sérült, és végig fent van, de csak a statokat nézem, Indy meccset követtem élőben. 😊
több mint 12 éve
Nem idegeskedés volt, hanem méreg a beleszarás miatt.A csapat meg jó volt, vikingvér szagot érzek.
több mint 12 éve
Grat a teljesen megérdemelt Whez. Sok sikert a 2. félidőhöz.Bazzani, te meg nyugodj meg! Az az idegeskedés amit produkáltál, mikor a meccsnek már lényegében rég vége volt komikus volt a külső néző számára. 😊
több mint 12 éve
Sajnos dolgoznom kell közbe...Szép drive.
További jót uraim !
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Hihetetlen. Nincs ennyi kombinációja es permutacioja ennek a 4posztnak 😊topmodellVan még.
Jövő hétre az is meglesz. 😊
több mint 12 éve
Stafford needs 52 pass yds to reach 10,000 in 37th @nfl game. Only Kurt Warner did it faster (36)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Hihetetlen. Nincs ennyi kombinációja es permutacioja ennek a 4posztnak 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
8.meccs 8.féle secondary. 😀CB Chris Houston
CB Jonte Green
SS Erik Coleman
FS Ricardo Silva
több mint 12 éve
Lions inactives: QB Moore, S Delmas, S Spievey, LB Levy, T Fox, T Hilliard and WR Robiskie.Már napok óta tudni lehetett, hogy sok esetben valszeg csak 3rd downoknál lesz a pályán, ezek után várható volt, hogy Mike Thomas is rögtön pályát láthat, attól tartok nem is keveset. 😀
Mike Thomas aktív.
Ez viszont aggasztó lehet: Calvin Johnson is active. His knee is a concern, however, & he may not be in there for the volume of snaps he usually is (LaCanfora)iktriad
több mint 12 éve
Lions inactives: QB Moore, S Delmas, S Spievey, LB Levy, T Fox, T Hilliard and WR Robiskie.Mike Thomas aktív.
Ez viszont aggasztó lehet: Calvin Johnson is active. His knee is a concern, however, & he may not be in there for the volume of snaps he usually is (LaCanfora)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
semmi gond, fél szemmel én is ezt a meccset fogom követni, most mutathatja meg Stafford meg az offense, hogy melyik az igazi arca 😊
több mint 12 éve
Pedig már olvastam is.Hánykor kezdünk?!ha elolvasod a beharangozót látod, hogy rendes időben kezdenek, ma már ott is átállították.kristof
Volt mar oraatAllitas a tengerentúlon?!topmodell
Látod milyen figyelmes vagyok?!
Biztosra akartam menni 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hánykor kezdünk?!ha elolvasod a beharangozót látod, hogy rendes időben kezdenek, ma már ott is átállították.
Volt mar oraatAllitas a tengerentúlon?!topmodell
több mint 12 éve
Hánykor kezdünk?!Volt mar oraatAllitas a tengerentúlon?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Megatron állítólag csak limitáltan fog játszani, ilyenkor Scheffler lesz a slot WR vagy K.Smith mint múlt héten.A Jax idén a legrosszab csapat hazai pályán.
Ha akarunk bármit idén akkor ezt a meccset meg kell nyerni.
több mint 12 éve
Én is ebben bízom. Otthonra mar bekészítettem a kóla csoki kombót. Remelem nem kell idegeskedni es segítik a srácok a dohányzásról való leszokásomat.
Eredmény követni most sem fogok (igaz idén csak egyszer tettem, 2hsz erejéig), mert Melóból kezdem a meccset.
Aztán valamelyik időkeresben hazasietek.
Ha lejár a munkaidőm, hívom Schwartzot hogy kérjen időt 😊 azalatt hazaérek 😊
Go LIONS!
One Team
One Detroit
One Pride