NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
zolten
230
Szörnyen hangzik, de most kéne eltradelni, mert nagyon sok ellenértéket kapnánk érte. Plusz Love sem menne a levesbe, lenne cap space is. A szívem szakadna meg, de meg kell lépni...
több mint 3 éve
Kampman
28 353
miMegteheti.
a
tosz?
Ha teszem azt, nincs trade akkor A-rod kiüli a kövi szezont?
gamerkr
több mint 3 éve
mi a
tosz?
Ha teszem azt, nincs trade akkor A-rod kiüli a kövi szezont?
Olyan Packers-ös lesz így elveszíteni a regnáló MVP-t.
több mint 3 éve
gremi
118
Nagyobb a füstje mint a lángja. Rodgers így gyakorol nyomást az FO-ra egy zsírosabb hosszú távú dealre. Nem lesz ebből semmi, nem kell sírni. Adná az ég hogy elhúzzon Greenbayből, de sajnos ez nem fog bekövetkezni...Ha igen még egy QB needes team kilőve a drafton tehát nagyobb az esély hogy mi be tudunk húzni valami csúszó QB-t ( Fields ) Álmok ....Miert, nem vagy elegedett Red Rifle Andyvel?! Nalunk meg maradna a szerelemgyerek 😀. A Vikingek meg hulyere nevetnek magukat rajtunk😀
Tomcsik
Szerkesztette: gremi
több mint 3 éve
gremi
118
Eddig el volt foglalva a Jeopardyval, az ugynoke targyalt. Most volt ideje felhuzni magat azon, hogy Gutekunst olyan szerzodest akart eletenni, amelyikbol barmikor kilephet a csapat...Az is furcsa, hogy eddig nem szivárgott ki semmi, pedig - úgy fest - nem egyik pillanatról a másikra eszkalálódott a helyzet.Itt is van:Hát ez most sokkol ..több szempontból is ..Megkeresem a tweetet, de ha igazak a hirek, akkor arrol van szo, hogy a FO ajanlatot tett neki (szerzodeshoszabbitas - de nincsenek reszletek) es nem fogadta el.
-ha egyből a Love draft után bemondja , megértem..
-ha a Tampa meccs után bemondja , megértem ..
- de ezt most így nagyon fura , és nem túl elegáns..
Örök kedvencem marad így is úgy is ..de ezt nem így intéztem volna .
Kurva draft day , tavaly is idén is... gyásznap.
nando89
gremi
twitter.com/willbrinson/status/1387849394880499717?s=21
gremi
nagylaza
több mint 3 éve
Nagyobb a füstje mint a lángja. Rodgers így gyakorol nyomást az FO-ra egy zsírosabb hosszú távú dealre. Nem lesz ebből semmi, nem kell sírni. Adná az ég hogy elhúzzon Greenbayből, de sajnos ez nem fog bekövetkezni...Ha igen még egy QB needes team kilőve a drafton tehát nagyobb az esély hogy mi be tudunk húzni valami csúszó QB-t ( Fields ) Álmok ....Szerintem ez akkor is mérgez, ha tényleg "nem lesz ebből semmi".
Tomcsik
több mint 3 éve
Az is furcsa, hogy eddig nem szivárgott ki semmi, pedig - úgy fest - nem egyik pillanatról a másikra eszkalálódott a helyzet.Itt is van:Hát ez most sokkol ..több szempontból is ..Megkeresem a tweetet, de ha igazak a hirek, akkor arrol van szo, hogy a FO ajanlatot tett neki (szerzodeshoszabbitas - de nincsenek reszletek) es nem fogadta el.
nando89
gremi
gremi
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Nagyobb a füstje mint a lángja. Rodgers így gyakorol nyomást az FO-ra egy zsírosabb hosszú távú dealre. Nem lesz ebből semmi, nem kell sírni. Adná az ég hogy elhúzzon Greenbayből, de sajnos ez nem fog bekövetkezni...Ha igen még egy QB needes team kilőve a drafton tehát nagyobb az esély hogy mi be tudunk húzni valami csúszó QB-t ( Fields ) Álmok ....
több mint 3 éve
gremi
118
Itt is van:Hát ez most sokkol ..több szempontból is ..Megkeresem a tweetet, de ha igazak a hirek, akkor arrol van szo, hogy a FO ajanlatot tett neki (szerzodeshoszabbitas - de nincsenek reszletek) es nem fogadta el.
nando89
gremi
több mint 3 éve
gremi
118
Hát ez most sokkol ..több szempontból is ..Megkeresem a tweetet, de ha igazak a hirek, akkor arrol van szo, hogy a FO ajanlatot tett neki (szerzodeshoszabbitas - de nincsenek reszletek) es nem fogadta el.
nando89
több mint 3 éve
Hát ez most sokkol ..több szempontból is ..Nevezzük atombombának. Favre után pont ezt nem akartam megélni újra.
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 905
Hát ez most sokkol ..több szempontból is ..-ha egyből a Love draft után bemondja , megértem..
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Igaz, ez már nem a kilencvenes évek, de Green Bay még mindig egy kisváros, szóval érted.Wisconsinban nincsenek nők?Igen, a potenciális eltiltás mondjuk lehet egy red flag. De ha azt a részét sikerül elsimítani, akkor bejátszhat az, amit annak idején a szintén kicsapongó Favre-ra mondtak Atlantában, hogy az egyetlen helyre cserélik, ahol nem lesz kitéve kísértésnek 😊Biztosan nem. Wattsonnal eleg nagy az esely, hogy el lesz tiltva... Es ahogy lejjebbirtam, nincs annyi penze a Packersnek, hogy eltradelje + meg egy uj jatekosnak komoly penzeket fizessen.Aláírnám.Teljesen komolyan: ha tényleg nagyon menni akar, ha valóban kibékíthetetlen, és ráadásul még a magánélethez is kapcsolódó körülmények is késztetik, akkor menjen. Persze akkor már húzzunk le brutálisan egy kérőt, kb. egy Herschel Walker trade-hez hasonló ellenértékért.Én most felhívnám a Texanst hogy 1 az 1-be cseréljék ki Rodgerst Watsonra.
Eléggé szomorú, hogy ha Favre után ő is csúnyán távozik, annyiban lenne a mostani helyzet jóval randább, hogy most nem igazán látszik egy készen álló örökös, hacsak nem Jordan Love lesz a következő Mahomes és ez a front office meg LaFleur legféltettebb titka.
Kampman
iktriad
Kampman
gremi
Kampman
Willie Parker
több mint 3 éve
Ne hozzunk már QB-t. Én látni akarom MLF arcát mikor Love gyerek lesz a kezdő irányítók!Aláírnám.Teljesen komolyan: ha tényleg nagyon menni akar, ha valóban kibékíthetetlen, és ráadásul még a magánélethez is kapcsolódó körülmények is késztetik, akkor menjen. Persze akkor már húzzunk le brutálisan egy kérőt, kb. egy Herschel Walker trade-hez hasonló ellenértékért.Én most felhívnám a Texanst hogy 1 az 1-be cseréljék ki Rodgerst Watsonra.
Eléggé szomorú, hogy ha Favre után ő is csúnyán távozik, annyiban lenne a mostani helyzet jóval randább, hogy most nem igazán látszik egy készen álló örökös, hacsak nem Jordan Love lesz a következő Mahomes és ez a front office meg LaFleur legféltettebb titka.
Kampman
iktriad
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Wisconsinban nincsenek nők?Igen, a potenciális eltiltás mondjuk lehet egy red flag. De ha azt a részét sikerül elsimítani, akkor bejátszhat az, amit annak idején a szintén kicsapongó Favre-ra mondtak Atlantában, hogy az egyetlen helyre cserélik, ahol nem lesz kitéve kísértésnek 😊Biztosan nem. Wattsonnal eleg nagy az esely, hogy el lesz tiltva... Es ahogy lejjebbirtam, nincs annyi penze a Packersnek, hogy eltradelje + meg egy uj jatekosnak komoly penzeket fizessen.Aláírnám.Teljesen komolyan: ha tényleg nagyon menni akar, ha valóban kibékíthetetlen, és ráadásul még a magánélethez is kapcsolódó körülmények is késztetik, akkor menjen. Persze akkor már húzzunk le brutálisan egy kérőt, kb. egy Herschel Walker trade-hez hasonló ellenértékért.Én most felhívnám a Texanst hogy 1 az 1-be cseréljék ki Rodgerst Watsonra.
Kampman
iktriad
Kampman
gremi
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Igen, a potenciális eltiltás mondjuk lehet egy red flag. De ha azt a részét sikerül elsimítani, akkor bejátszhat az, amit annak idején a szintén kicsapongó Favre-ra mondtak Atlantában, hogy az egyetlen helyre cserélik, ahol nem lesz kitéve kísértésnek 😊Biztosan nem. Wattsonnal eleg nagy az esely, hogy el lesz tiltva... Es ahogy lejjebbirtam, nincs annyi penze a Packersnek, hogy eltradelje + meg egy uj jatekosnak komoly penzeket fizessen.Aláírnám.Teljesen komolyan: ha tényleg nagyon menni akar, ha valóban kibékíthetetlen, és ráadásul még a magánélethez is kapcsolódó körülmények is késztetik, akkor menjen. Persze akkor már húzzunk le brutálisan egy kérőt, kb. egy Herschel Walker trade-hez hasonló ellenértékért.Én most felhívnám a Texanst hogy 1 az 1-be cseréljék ki Rodgerst Watsonra.
Kampman
iktriad
Kampman
gremi
több mint 3 éve
Rémálom, basszameg.
több mint 3 éve
Kampman
28 353
A ti irányítotok nem akar maradni, a miénk meg nem akar elmenniNem tudom ki jár rosszabbul 😀
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
A ti irányítotok nem akar maradni, a miénk meg nem akar elmenni
több mint 3 éve
gremi
118
Biztosan nem. Wattsonnal eleg nagy az esely, hogy el lesz tiltva... Es ahogy lejjebbirtam, nincs annyi penze a Packersnek, hogy eltradelje + meg egy uj jatekosnak komoly penzeket fizessen.Aláírnám.Teljesen komolyan: ha tényleg nagyon menni akar, ha valóban kibékíthetetlen, és ráadásul még a magánélethez is kapcsolódó körülmények is késztetik, akkor menjen. Persze akkor már húzzunk le brutálisan egy kérőt, kb. egy Herschel Walker trade-hez hasonló ellenértékért.Én most felhívnám a Texanst hogy 1 az 1-be cseréljék ki Rodgerst Watsonra.
Kampman
iktriad
Kampman
több mint 3 éve
Hoppá, Schefter szerint Rodgers nem akar Green Bayben játszani.Àllítólag 49ers megakarta szerezni Rodgerst....adtàk volna az 1/3-at JG-t plusz draft cetliket de a GB beintett...
Cruyffista
Lehet csak csak kacsa a hír ,de ilyenkor még az is igaz lesz ami nem
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
gremi
118
Teljesen komolyan: ha tényleg nagyon menni akar, ha valóban kibékíthetetlen, és ráadásul még a magánélethez is kapcsolódó körülmények is késztetik, akkor menjen. Persze akkor már húzzunk le brutálisan egy kérőt, kb. egy Herschel Walker trade-hez hasonló ellenértékért.Hmm egy trade a Jaguarsal 4db 1. korert?
Kampman
De szerintem nem megy sehova. Egy kis hiszti utan megkapja amit akar (hosszu tavu szerzodest) es megnyugodnak a kedelyek.
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Aláírnám.Teljesen komolyan: ha tényleg nagyon menni akar, ha valóban kibékíthetetlen, és ráadásul még a magánélethez is kapcsolódó körülmények is késztetik, akkor menjen. Persze akkor már húzzunk le brutálisan egy kérőt, kb. egy Herschel Walker trade-hez hasonló ellenértékért.Én most felhívnám a Texanst hogy 1 az 1-be cseréljék ki Rodgerst Watsonra.
Kampman
iktriad
több mint 3 éve
Cruyffista
3 356
Én most felhívnám a Texanst hogy 1 az 1-be cseréljék ki Rodgerst Watsonra.Akkor inkább Rodgers mégis maradni szeretne.
iktriad