NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Teljesen komolyan: ha tényleg nagyon menni akar, ha valóban kibékíthetetlen, és ráadásul még a magánélethez is kapcsolódó körülmények is késztetik, akkor menjen. Persze akkor már húzzunk le brutálisan egy kérőt, kb. egy Herschel Walker trade-hez hasonló ellenértékért.Én most felhívnám a Texanst hogy 1 az 1-be cseréljék ki Rodgerst Watsonra.
Eléggé szomorú, hogy ha Favre után ő is csúnyán távozik, annyiban lenne a mostani helyzet jóval randább, hogy most nem igazán látszik egy készen álló örökös, hacsak nem Jordan Love lesz a következő Mahomes és ez a front office meg LaFleur legféltettebb titka.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Teljesen komolyan: ha tényleg nagyon menni akar, ha valóban kibékíthetetlen, és ráadásul még a magánélethez is kapcsolódó körülmények is késztetik, akkor menjen. Persze akkor már húzzunk le brutálisan egy kérőt, kb. egy Herschel Walker trade-hez hasonló ellenértékért.Eléggé szomorú, hogy ha Favre után ő is csúnyán távozik, annyiban lenne a mostani helyzet jóval randább, hogy most nem igazán látszik egy készen álló örökös, hacsak nem Jordan Love lesz a következő Mahomes és ez a front office meg LaFleur legféltettebb titka.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Hoppá, Schefter szerint Rodgers nem akar Green Bayben játszani.Muszáj lesz megint hazai meccseket vinni Milwaukee-ba, mint a régi szép időkben.
Cruyffista
több mint 3 éve
Reigning MVP Aaron Rodgers is so disgruntled with the Green Bay Packers that he has told some within the organization that he does not want to return to the team, league and team sources told ESPN on Thursday.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 29, 2021
More on NFL Live now....
Pont megelőztetek 😛
több mint 3 éve
Hoppá, Schefter szerint Rodgers nem akar Green Bayben játszani.Bill papa biztos felhívta, hogy szeretettel várja 😀
Cruyffista
több mint 3 éve
Cruyffista
3 356
Hoppá, Schefter szerint Rodgers nem akar Green Bayben játszani.
több mint 3 éve
gremi
118
twitter.com/robdemovsky/status/1387791065021919235?s=21what????jujj, darftolhatnánk még egy raklapnyi Qb-t
twitter.com/PatMcAfeeShow/status/1387784702069706752
gamerkr
Tactful Cactus
Es honnan is lenne ennyi cap space?!
twitter.com/g_show00/status/1387807654161043456?s=21
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Annyira nekem sem tetszik, de túl sok realitása egy ilyen cserének még akkor se volt, hogy ha manapság már nincsenek érinthetetlen játékosok.Az oké, hogy - szerencsére - nem jött össze, de nekem nem tetszik, hogy csapkodnak a villámok.Csak arra gondoltam, hogy Rodgers SF közelében nőtt fel, és gyerekkori álma volt a Ninersben játszani. Már az nagy csalódás volt neki, hogy 2005-ben 1/1-re nem őt választották.Én értem rosszul? Nem a 49ers ajánlott fel ellenértéket AR-ért, amit a Packers visszautasított? (ha igen, milyen tőrre gondolsz?)what????Megint döfnek egy tőrt AR szívébe.
gamerkr
Kampman
gbol
Most felvillant volna az esély, de megint nem jött össze.
Nyilván a Packers drukkerek emiatt nem lesznek szomorúak.
Kampman
nagylaza
több mint 3 éve
Az oké, hogy - szerencsére - nem jött össze, de nekem nem tetszik, hogy csapkodnak a villámok.Csak arra gondoltam, hogy Rodgers SF közelében nőtt fel, és gyerekkori álma volt a Ninersben játszani. Már az nagy csalódás volt neki, hogy 2005-ben 1/1-re nem őt választották.Én értem rosszul? Nem a 49ers ajánlott fel ellenértéket AR-ért, amit a Packers visszautasított? (ha igen, milyen tőrre gondolsz?)what????Megint döfnek egy tőrt AR szívébe.
gamerkr
Kampman
gbol
Kampman
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 908
what????jujj, darftolhatnánk még egy raklapnyi Qb-t
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Csak arra gondoltam, hogy Rodgers SF közelében nőtt fel, és gyerekkori álma volt a Ninersben játszani. Már az nagy csalódás volt neki, hogy 2005-ben 1/1-re nem őt választották.Én értem rosszul? Nem a 49ers ajánlott fel ellenértéket AR-ért, amit a Packers visszautasított? (ha igen, milyen tőrre gondolsz?)what????Megint döfnek egy tőrt AR szívébe.
gamerkr
Kampman
gbol
több mint 3 éve
gbol
382
Én értem rosszul? Nem a 49ers ajánlott fel ellenértéket AR-ért, amit a Packers visszautasított? (ha igen, milyen tőrre gondolsz?)what????Megint döfnek egy tőrt AR szívébe.
gamerkr
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 353
what????Megint döfnek egy tőrt AR szívébe.
gamerkr
több mint 3 éve
casaubon
2 423
what????Pont most akartam beirni 😊
gamerkr
Tipp estere:
Jenkins/Cosmi/Newsome/Samuel/Bateman
Es mindenkepp trade, vagy elore vagy hatra.
több mint 3 éve
SGBP
280
Wr húzást várok az 1. körben, ha nem cserélünk fel Newsome-ért, Barmore-ért vagy Jenkins-ért.Bateman
E.Moore
Toney (remélem nem)
Aztán a jóisten se tudja 😀😀😀
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Ok az en favoritjaim:A 2008-as free agent piacon nem igazoltuk le az apját, pedig szóba hozták velünk. Nagy kár, mert arra a csapatra (is) ráfért volna. Remélem most bepótoljuk.
CB - Greg Newsome
CB - Asante Samuel Jr.
OT - Samuel Cosmi
DL - Christian Barmore
De felcserelunk a 20-23 hely kornyekere, es elhozzuk Teven Jenkinst.
gremi
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Vigyázó szemeitek Tyson Campbellre vessétek!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
gremi
118
Ok az en favoritjaim:CB - Greg Newsome
CB - Asante Samuel Jr.
OT - Samuel Cosmi
DL - Christian Barmore
De felcserelunk a 20-23 hely kornyekere, es elhozzuk Teven Jenkinst.
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Ti megtehetitek. De mi 1/2 és 1/23-ra választunk úgyh, h benne van bőven egy pár helyes feltrade, úgyhogy nem lesz túl sok lehetőség alvásra 😀Rohadtul nem emlékszem, hogy tavaly hány órakor kerültünk sorra. 5?En sem tervezem, hogy egesz ejjel figyelni fogom a draftot, ugy fel 5 korul kelek, kave, megnezem, ki ment ki a kedvencek kozul es elkezdem nezni az adast 😀. Nem akarom a fejem a falba verni azert, hogy nem alszok fel ejjel es a vegen kicserelunk az elso korbol (amivel amugy semmi bajom nem lenne)
nagylaza
gremi
GO JETS!!!
több mint 3 éve
nando89
3 905
Mayfield lesz szerintem !
több mint 3 éve
James007
1 858
4 tippem van:WR Elijah Moore
CB Caleb Farley
DT Levi Onwuzunike - Barmore már nem lesz benn
A csütörtököt offoljuk
több mint 3 éve
Ha megengeditek:Nagyot változott itt a közhangulat tavaly óta. Akkor még No.1. need volt a WR, most már nem különösebb kell…😊
Rashod Bateman WR
tüsi91
több mint 3 éve
amaru
153
Jamin Davis, mindenkit meglepunk es linebackert huzunk
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
A 3 legutóbbi nfl.comos mock egyaránt az O-line-ba húz az első körben (Radunz, Dickerson, Mayfield)Hmmm....
A tippem nekem is a támadófal lenne, mondjuk ideális esetben Jenkins, ha ő már nincs bent, akkor Eichenberg vagy Radunz.