NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
412
54
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
SGBP
280
Azt gondolom, hogy Jaire mellé kellett egy magasabb CB. Van egy olyan érzésem, hogy a Buffalo kivitte volna, ha bent hagyjuk, ezért nem cseréltünk ki az 1.-ből.Én nem tartom trének a Stokes picket, véleményem szerint a BPA volt 29. helyen corner poszton Samuel alulméretezettsége miatt.Mondjuk ezt az pont az apja után megjegyezni mókás szempont 😛 😉 Attól még Stokes jobb lehet, csak Samuel esetében nem a méret a lényeg 😊
SGBP
dande
több mint 3 éve
Én nem tartom trének a Stokes picket, véleményem szerint a BPA volt 29. helyen corner poszton Samuel alulméretezettsége miatt.Mondjuk ezt az pont az apja után megjegyezni mókás szempont 😛 😉 Attól még Stokes jobb lehet, csak Samuel esetében nem a méret a lényeg 😊
SGBP
több mint 3 éve
SGBP
280
Én nem tartom trének a Stokes picket, véleményem szerint a BPA volt 29. helyen corner poszton Samuel alulméretezettsége miatt.Wr-t húzhatunk 2.körben nem is akármilyeneket, Dyami Brown, St.Brown vagy Nico Collins is azonnali upgrade lenne...és akkor nem is említettem E.Moore-t, vagy Marshall-t.
Valamiért nem csak nálunk csúszott Barmore, JOK, Teven Jenkins.
Elsőre én is azt mondtam, hogy korai Stokes, de 1-2 óra múlva megbarátkoztam abszolút a választással.
Nem tudom ki-hogy van vele, de kezd elegem lenni ebből az ARod drámából.
Amellett, hogy imádom valaminek most már történnie kell vagy pozitív vagy negatív oldalon, de az legyen végérvényes...
több mint 3 éve
D-Train
29
Pont ez a legidegesítőbb az egészben hogy hosszú évek óta öljük bele a magas pickeket a D-be és az átlagosnál jobb nagyon kevésszer volt...(top 5 védelemről meg aztán ne is beszéljünk)10 ev, 9 vedo es egy iranyito az elso korben.de legalább egyszer lett volna egy jó védelem...😀
JéBé
Pep71
Ehelyett folyamatosan ha a védelem megy a pályára az ember gyomra összeszorul és csak imádkozik hogy ne csináljunk valami oltári balfaszságot, pedig azért ebben a védelemben vannak jó játékosok és playmakerek bőven de valahogy mégse azt érzi az ember hogy csak nyugodtan legyetek a pályán nem lesz baj. Na mind1 új coordinátor új remények...
Ellentétben a támadósorral amit nem nagyon támogatunk az elmúlt években mégis többnyire hozzák magukat sőt...
Egyébként a Stokes pickkel semmi bajom, hiányposztra jött és kellett valaki King mellé/elé aki gyors és magas, jó párja lesz idővel Alexandernek, mentalitása is hasonló. Secondary nagyjából megvan (talán egy csere safety jöhetne hátsó körökben majd)
Mai napra is még jó kis játékosok maradtak bent, a tavalyi után én már örülök ha posztot találunk szóval ha a WR, OT,DL,LB posztokra jönnének emberek a kövi 2 napban akkor én már elégedett vagyok 😊
több mint 3 éve
gremi
118
49ers ellen a futas elleni vedelem miatt kaptunk ki. Draftoltunk es FArol hoztunk LBt, javult a helyzet. Tampa ellen a CB poszt volt a vesztunk. Draftoltunk elso korben egy CB-t (es visszahoztuk Kinget 😀).Mindenki látta a csúnyán el elbukott 9ers elleni NFC döntő után, h mik a hiányzó posztok. A HoF irányító adott volt.(aki mvp szezont tolt) Erre kidobtuk az első három kört. Brady elment Tampaba és akit csak szeretett volna, megkapott. Illetve top D is megadatott neki. GB-ben egy jaguars csere cserecsapatos wr a második számú elkapó, liga hátsó fele D-vel. Azt ugye tudjuk azóta, h melyik hozzá állás jött be...De ezt már kicsit unom leírni, annyiszor volt már róla szó. Esküszöm valamennyire várom, h meglássuk ez a csapat mire képes, ha nem a liga egyik valaha volt legtehetsegesebb QB-ja van a keretben...Nekem nincs vele gondom. Mi nem tetszett benne?Mondjuk ha ennyire a műsorra akar koncentrálni inkább vonuljon vissza... Egyébként egy öltözőbe se hiányzik ez a mentalitás...Mert az a mentalitás nagyon kell, amit a vezetőség mutatott a tavalyi szezonban, ill az elmúlt offseasonokban.
dande
twitch(4thline)
gremi
twitch(4thline)
Kit kapott Brady Tampaban? A csapat magja keszen volt, hoztak a kivansagara egy bukott futot, aki a POban megtaltosodott, egy 1 evet kihagyo/vegigbúlizo TEet es egy sok helyrol kiutalt/kidobott (amugy tehetseges) WR3at.
Egy NFL csapat nem 1 emberrol es annak teljesitmenyerol szol. 3 csapatreszed van. Es igen, valoszinuleg ha Rodgers veszi a kalapjat, lesz visszaeses. Csak nem tudjuk hogy mekkora.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 908
Azt hittem a tavalyi első kör után, hogy még egy ilyen első nap nem lesz.De így: üzengetés, találgatás, megyek-maradok, menjél-maradjál, Stokes. Két NFC döntőt (jó, buktuk őket) követően ez így elég tré.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Pep71
2 605
10 ev, 9 vedo es egy iranyito az elso korben.de legalább egyszer lett volna egy jó védelem...😀
JéBé
több mint 3 éve
JéBé
7 035
10 ev, 9 vedo es egy iranyito az elso korben.
több mint 3 éve
Pep71
2 605
Eddig két dolgot tudunk biztosan, minden más bizonytalan:A vezetőség kritikán aluli draftokat tol,nem képesek normális WR-t hozni évek óta stb.. máshol meg pár év alatt SB csapatot raknak össze a semmiből lásd Tampa, mert próbálkoznak és akarnak SB-t.
1. Nem a vezetőség akarja Rodgers távozását, ellenkezőleg, könyörögnek neki, hogy maradjon
2. Nem Rodgers akar távozni, a vezetőség teremt olyan helyzetet, hogy ne legyen más választása
nagylaza
Aarod meg MVP szezont. Döntse el mindenki maga, hogy akkor ki is a hibás a kialakult helyzetért.
több mint 3 éve
Eddig két dolgot tudunk biztosan, minden más bizonytalan:1. Nem a vezetőség akarja Rodgers távozását, ellenkezőleg, könyörögnek neki, hogy maradjon
2. Nem Rodgers akar távozni, a vezetőség teremt olyan helyzetet, hogy ne legyen más választása
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Egyébként Rodgers mondott már valamit? Arra valahogy nem vagyok kíváncsi melyik twitteres okostojás mit hallott a tutibiztos forrásátólIlyenkor a csend is sokatmondó tud lenni.
Peszinter Ferenc
Nyilván ha nagyon akarja, már tegnap este megcáfolja 10 percen belül.
több mint 3 éve
Egyébként Rodgers mondott már valamit? Arra valahogy nem vagyok kíváncsi melyik twitteres okostojás mit hallott a tutibiztos forrásától
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Most, hogy elsőnek a CB needet kipipáltuk (hogy kivel, azt most hagyjuk), érdemes a második körre fókuszálni.Azt néztem, hogy a minket érintő posztokon még egész szép számmal vannak első körre-második kör első felére várt prospectek, így talán megfontolandó lenne egy esetleges felcsere a kör közepére...
WR E. Moore, Marshall
DT Bateman, Onwuzurike
OT Jenkins, Radunz, Cosmi, Little, Eichenberg
C Dickerson, Humprey, Meinerz
Szóval van még választék, remélem, em csúszunk le róluk...
több mint 3 éve
James007
1 858
Ha ennek a pasinak nő kerül a közelébe, akkor teljesen megvadul...Nem tudom, hogy mióta megy ez a dolog a háttérben, de úriember ezt nem így intézi...
Az időzítésből arra következtetek, hogy véglegesen megromlott a viszony a vezetőség és AR között.
Ebből kiülés lesz, de még a visszavonulást sem látom lehetetlennek.
több mint 3 éve
Mindenki látta a csúnyán el elbukott 9ers elleni NFC döntő után, h mik a hiányzó posztok. A HoF irányító adott volt.(aki mvp szezont tolt) Erre kidobtuk az első három kört. Brady elment Tampaba és akit csak szeretett volna, megkapott. Illetve top D is megadatott neki. GB-ben egy jaguars csere cserecsapatos wr a második számú elkapó, liga hátsó fele D-vel. Azt ugye tudjuk azóta, h melyik hozzá állás jött be...De ezt már kicsit unom leírni, annyiszor volt már róla szó. Esküszöm valamennyire várom, h meglássuk ez a csapat mire képes, ha nem a liga egyik valaha volt legtehetsegesebb QB-ja van a keretben...Nekem nincs vele gondom. Mi nem tetszett benne?Mondjuk ha ennyire a műsorra akar koncentrálni inkább vonuljon vissza... Egyébként egy öltözőbe se hiányzik ez a mentalitás...Mert az a mentalitás nagyon kell, amit a vezetőség mutatott a tavalyi szezonban, ill az elmúlt offseasonokban.
dande
twitch(4thline)
gremi
több mint 3 éve
nando89
3 905
Nem ezt vartam , de ez meg be is johet ..Egyelőre Jobban izgat az Aaron saga.
Gute elmondta draft után h nem lesz trade ..
több mint 3 éve
Stokes magassága 6'1" ez biztos fontos volt hogy nem akartunk meg egy undersized kezdo CB-t. Hiába jó Jaire kicsit alacsony. Jo duo most ez így.Ez is valami...😊 Tekintsünk optimistán a jövőbe!😊😊
stokes nagyon gyors de inkabb egyenes vonalban. Irányvaltasai nem olyan fluidak.
Ami előny, hogy volt hogy mecsekre leradirozott embereket, tapasztalt pressben és egész jó is benne.
Kezei nem jók, sok INT eselyes labdát ejtett el.
Jó pick. Nem a legjobb amit léphettünk, de jó.
alatriste
több mint 3 éve
Stokes magassága 6'1" ez biztos fontos volt hogy nem akartunk meg egy undersized kezdo CB-t. Hiába jó Jaire kicsit alacsony. Jo duo most ez így.stokes nagyon gyors de inkabb egyenes vonalban. Irányvaltasai nem olyan fluidak.
Ami előny, hogy volt hogy mecsekre leradirozott embereket, tapasztalt pressben és egész jó is benne.
Kezei nem jók, sok INT eselyes labdát ejtett el.
Jó pick. Nem a legjobb amit léphettünk, de jó.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Persze, erről nincs vita. Első nap?Eric Stokes, CB... Csak nekem tűnik úgy, hogy ez amolyan megúszós, se hús, se hal, nem bánt senkit pick?Magáról a játékosról nem sokat tudok mondani, de a posztra mindenképpen kellett mélyítés, a Rodgers-helyzettől függetlenül is.
nagylaza
Kampman
Olyan érzésem van, a legfőbb cél az volt, hogy a Rodgers-helyzetben se pro, se kontra semmilyen "üzenetet" ne lehessen kiolvasni. Aztán lehet, hogy pont az ellenkezője igaz, és éppen ez az üzenet. Jobb híján próbálok kombinálni...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Eric Stokes, CB... Csak nekem tűnik úgy, hogy ez amolyan megúszós, se hús, se hal, nem bánt senkit pick?Magáról a játékosról nem sokat tudok mondani, de a posztra mindenképpen kellett mélyítés, a Rodgers-helyzettől függetlenül is.
nagylaza
több mint 3 éve
Eric Stokes, CB... Csak nekem tűnik úgy, hogy ez amolyan megúszós, se hús, se hal, nem bánt senkit pick?
több mint 3 éve
gremi
118
Páratlan lenne ez a sztori egy másik szempontból is.En nem ugy erzem, hogy a FO akarja elcserelni, hanem inkabb Rodgers az, aki nem elgedett ( lehet, hogy veteranminimumos szerzodest tettek ele, ezert sz ellentet). Vagy ahogy Cubehor irta, Kellen Mond mar hazat vett a Lambeau kozeleben
Más csapatokkal is előfordult már, hogy megszabadultak egy ikonikus QB-tól. De nem így.
Montanát akkor engedte a 49ers, amikor már idős volt, sérülésekkel bajlódott és készen állt egy helyettes (Young)
Favre a visszavonulásból visszatáncolásakor lett elcserélve és már készen állt Rodgers.
Manninget egy teljes kihagyott szezon és Luck draftolásának tudatában hagyták elmenni.
Bradyt egy önmagához képest gyengébb év után nem igazolták vissza. Nála mondjuk a helyettesítésről pont nem gondoskodtak.
De hogy a regnáló MVP-t elpasszoljuk úgy, hogy a potenciális utód több, mint kérdéses, ez páratlannak tűnik.
Kampman
több mint 3 éve
Cubehor
318
Eddig nyilván az volt a Packers terve, hogy az első körben feltradelnek Kellen Mondért, a másodikban meg draftolnak egy ötödik számú long snappert, érdekes lesz, hogy ez a hír változtat-e ezen.
több mint 3 éve
Tökéletes helyzetelemzés. Hey Aaron, what is the Packers future in? pic.twitter.com/h9kHo12PfW
— Annie Agar (@AnnieAgar) April 29, 2021