Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
nando89
3 906
Jaire inactiveKing is , Josh Jackson-Hollman páros a két szélén esetleg Sulivan ...sok pontos meccset várok , 60 pont föle , 40-24.
alatriste
több mint 4 éve
Jaire inactive
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Aktiváltuk Kirkseyt, 2 meccset adok nekiA kis optimista!
pecsi92
Liverpool Fc
több mint 4 éve
pecsi92
505
Aktiváltuk Kirkseyt, 2 meccset adok neki
több mint 4 éve
Ha mégis kikapunk, akkor jössz néhány karton sörrel. (Inkább lemondok róla.)Miheztartás végett: kedvenc magyar fogadóirodám 1,10-es szorzóval adja a GB győzelmét, a Jaxét 6,25-tel...1.01-en kéne lennie a Packersnek, a mi oddsunk meg 16-on, Nem jön a talán legjobb OL-ünk, a C Brandon Linder se, és egy 5. körös újonc kezd SS-ben Daniel Thomas személyében, Az eddigi kezdő, (egykori 2. körös bustotok, Josh Jones) IR-re lett ma rakva. Ja és új rugónk is lesz, mint szinte minden héten idén...Chase McLaughlin idén már a HATODIK kickerünk, Lambo sajna múlt héten megsérült(előtte még beállította franchise rekordot 59-ről...) és kidőlt erre az évre így nem jöhetett el a róla elnevezett stadionba 😊 ) .
nagylaza
iktriad
több mint 4 éve
Miheztartás végett: kedvenc magyar fogadóirodám 1,10-es szorzóval adja a GB győzelmét, a Jaxét 6,25-tel...1.01-en kéne lennie a Packersnek, a mi oddsunk meg 16-on, Nem jön a talán legjobb OL-ünk, a C Brandon Linder se, és egy 5. körös újonc kezd SS-ben Daniel Thomas személyében, Az eddigi kezdő, (egykori 2. körös bustotok, Josh Jones) IR-re lett ma rakva. Ja és új rugónk is lesz, mint szinte minden héten idén...Chase McLaughlin idén már a HATODIK kickerünk, Lambo sajna múlt héten megsérült(előtte még beállította franchise rekordot 59-ről...) és kidőlt erre az évre így nem jöhetett el a róla elnevezett stadionba 😊 ) .
nagylaza
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Miheztartás végett: kedvenc magyar fogadóirodám 1,10-es szorzóval adja a GB győzelmét, a Jaxét 6,25-tel...
több mint 4 éve
Oké, kösz, ennyi elég is!Alexander doubtful, King questionable -> Josh Jackson megint kezdeni fog. Ez eleg? 😊Bakhtiari vélhetően visszatér vasárnapRossz híreket kértem!😊😊😊
alatriste
nagylaza
casaubon
több mint 4 éve
gbol
383
A doubtful általában azt jelenti, hogy nem fog játszani a játékos, de Alexander esetében még várnék, mert az USÁ-ban gyakorlatilag még csak most fog elkezdődni a szombat, pénteken pedig már könnyített edzésen részt vett. Ez lehet, hogy az agyrázkódás protokolnak szól. Majd a holnapi sérülésjelentésekből okosabbak leszünk.Alexander doubtful, King questionable -> Josh Jackson megint kezdeni fog. Ez eleg? 😊Bakhtiari vélhetően visszatér vasárnapRossz híreket kértem!😊😊😊
alatriste
nagylaza
casaubon
több mint 4 éve
casaubon
2 441
Alexander doubtful, King questionable -> Josh Jackson megint kezdeni fog. Ez eleg? 😊Bakhtiari vélhetően visszatér vasárnapRossz híreket kértem!😊😊😊
alatriste
nagylaza
több mint 4 éve
Tanácsot kérek azoktól, akiknek már rutinjuk van: honnan érdemes GB-maszkot rendelni?amazonon egész jók vannak
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Tanácsot kérek azoktól, akiknek már rutinjuk van: honnan érdemes GB-maszkot rendelni?
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Ugy gondolom a kerdeses jatekosok nem fognak jatszani, es jobb is lenne. En orulnek, ha Lazard, Bakh, Tonyan, King es a quest. jatekosok nem lepnenek palyara. Talan most kibirjuk nelkuluk, utana lesznek meccsek, ahol viszont (nagy) szukseg lesz rajuk, es nem felserult allapotban...Bakhtiari vélhetően visszatér vasárnapRossz híreket kértem!😊😊😊
alatriste
nagylaza
több mint 4 éve
Bakhtiari vélhetően visszatér vasárnapRossz híreket kértem!😊😊😊
alatriste
több mint 4 éve
Bakhtiari vélhetően visszatér vasárnap
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ha nem tudtok megverni minket, Marcedest, Lazardot, Ervint és Hackettet is visszavisszük Jacksonvillebe és hadizsákményként A.A.Ron Rodgerst is. 😊 Hackettnek ráadásul megvan a DC-nk, Todd Wash playbookja tőlünk (és fordítva, de nem Hackett hívja itt a playeket, szóval az nem gond) abból az időből, mikor ő volt nálunk az OC. És Wash védelmi sémája nem sokat változott sajna az elmúlt években(csak a védelmet alkotó játékosok lettek sokkal gyengébbek...).Wagner es Alexander nem tudott edzeni, Lovett seson ending. Ez nagyon erdekes, hogy M. Lewis masodik eve pihenonapokkal van edzesben. Gondolom igy vallalta a szezont. Mindenesetre mukodik. A kora ellenere komoly serulese nem volt ( pedig nem a klasszikus kontaktmentes Clinton-Dix modszerrel jatszik).Várok még más rossz híreket is. Annyira biztosnak veszem a Jax elleni W-t, hogy magam is kezdek megijedni. (Aztán a Colts ellenit már nem annyira...)
jossbeaumont
nagylaza
Ja és Laviska Shenault, aki 2. WR-nk és RB-nk is egyben kihagyja a meccset. Ahogy természetesen Minshew is.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Wagner es Alexander nem tudott edzeni, Lovett seson ending. Ez nagyon erdekes, hogy M. Lewis masodik eve pihenonapokkal van edzesben. Gondolom igy vallalta a szezont. Mindenesetre mukodik. A kora ellenere komoly serulese nem volt ( pedig nem a klasszikus kontaktmentes Clinton-Dix modszerrel jatszik).Várok még más rossz híreket is. Annyira biztosnak veszem a Jax elleni W-t, hogy magam is kezdek megijedni. (Aztán a Colts ellenit már nem annyira...)
jossbeaumont
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Wagner es Alexander nem tudott edzeni, Lovett seson ending. Ez nagyon erdekes, hogy M. Lewis masodik eve pihenonapokkal van edzesben. Gondolom igy vallalta a szezont. Mindenesetre mukodik. A kora ellenere komoly serulese nem volt ( pedig nem a klasszikus kontaktmentes Clinton-Dix modszerrel jatszik).
Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 4 éve
nando89
3 906
Amúgy az tény h hál isten idén Fumble-ök nagyon erkerülnek minket , futók és elkapók is nagyon vigyáznak a labdára...de szerintem ez inkább szerencse most mint h valami tudatos dolog lenne .Aaron meg mindig is vigyázott a zsugára 😊
több mint 4 éve
Közben Tramon Williams leszerződött a Baltimore-ral. Sok sikert neki!!!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
esz-ki-mo
307
Önmagában ehhez Rodgers kevés lenne, pl. Mahomes is csak 1 INT dobott, Carr pedig 2-t, mégis a fumble-k miatt a KC-nak és a LV-nak van 6 ill. 9 eladott labdája.Most néztem egy számomra meglepő statot.ebben mi a meglepő? 😀
A csapatok közül mi adtuk el a legkevesebb labdát eddig (3).
Viszont mi szereztük a 3. legkevesebbet (6).
Következtetést nemigen tudok ebből levonni, viszont a nagyságrendet érzékeltetve, a Giants pl. egyaránt 15 labdát szerzett és adott el.
Izgalmas lehet Giants szurkernek lenni.
esz-ki-mo
ARod messze a legjobb TD/INT aránnyal rendelkezik az NFL történelmében.
A D# meg sz.r 😀
Pep71
A Def-t érintő kritikád sajna nem áll módomban cáfolni...
több mint 4 éve
Engem a hat szerzett labda lep meg. Nem emlékszem ilyen sokra.Most néztem egy számomra meglepő statot.ebben mi a meglepő? 😀
Következtetést nemigen tudok ebből levonni, viszont a nagyságrendet érzékeltetve, a Giants pl. egyaránt 15 labdát szerzett és adott el.
esz-ki-mo
A D# meg sz.r 😀
Pep71
több mint 4 éve
Pep71
2 609
Most néztem egy számomra meglepő statot.ebben mi a meglepő? 😀
esz-ki-mo
A D# meg sz.r 😀
több mint 4 éve
esz-ki-mo
307
Most néztem egy számomra meglepő statot.A csapatok közül mi adtuk el a legkevesebb labdát eddig (3).
Szerkesztette: esz-ki-mo