Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 919
Lehet, hogy a 40 perces zanzából, amit láttam, nem jött ki játékunk zsenialitása, de én valahogy nem voltam elájulva a teljesítménytől.Ahogy a WR sorban az egy Adams-en kívül csak egy-egy playre jó elkapók vannak, úgy a secondary-ben Alexander kiválásával megnyílt a pálya.
A támadóknál Adamst és Jonest leszámítva nem igazán volt jó teljesítmény (azt nem is értettem, hogy miért kellett játszatni a még alig gyógyult Jonest garbage time-ban...), MVS első TD-jénél azon imádkoztam míg repült a laszti, hogy ne ejtse el a labdát.
Hol volt a többi WR? Ezen a meccsen bizonyíthattak volna...de nem volt elkapásuk sem.
A védelem pedig egy kínlódás volt, egy noname WR kapott el az SF-ból majd 200 yardot, pass rush pedig sehol sem volt...egy kicsit is potensebb QB-val a SF jobban meccsben lehetett volna.
Szóval ez a meccs a kötelező W behúzásán túl az ég világon semmire sem volt jó...
esz-ki-mo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
nando89
3 906
Nem lehet ezt realisan értékelni , annyira megtizedelt volt szegény sf , majd talán 2 hét múlva az Indianapolisi vendég játék tud támponttal szolgálni merre tartunk.Nyilván Aaron Adams Jones trio extra de ezt eddig is tudtuk .
Védelemben én sok javulsát nem éreztem , gyengébb volt az ellenfél aztán ennyi.
Jah igen és Mvs egy nagyon jo megye3as elkapó , canadai ligában 1x még sztár lehet..😊
Szerkesztette: nando89
több mint 4 éve
esz-ki-mo
307
Lehet, hogy a 40 perces zanzából, amit láttam, nem jött ki játékunk zsenialitása, de én valahogy nem voltam elájulva a teljesítménytől.A támadóknál Adamst és Jonest leszámítva nem igazán volt jó teljesítmény (azt nem is értettem, hogy miért kellett játszatni a még alig gyógyult Jonest garbage time-ban...), MVS első TD-jénél azon imádkoztam míg repült a laszti, hogy ne ejtse el a labdát.
Hol volt a többi WR? Ezen a meccsen bizonyíthattak volna...de nem volt elkapásuk sem.
A védelem pedig egy kínlódás volt, egy noname WR kapott el az SF-ból majd 200 yardot, pass rush pedig sehol sem volt...egy kicsit is potensebb QB-val a SF jobban meccsben lehetett volna.
Szóval ez a meccs a kötelező W behúzásán túl az ég világon semmire sem volt jó...
több mint 4 éve
wide open
158
Szerinted nem védik jobban az elit irányítókat mint mondjuk Fitzmagicet ? Sok esetben nem másképp ítélik meg a büntetéseket egy contender csapatnál mint egy 1/1-nél ? Vagy szerinted ha Mahomes, Fischer és Kelce trió kerül Covid listára nem halasztják el ? Itt erről van szó, nem személyeskedésnek vegyétek, de kb leírtam minden elit irányítót Watsonon kívűl. Hét elején is leírtam már amikor a futókról kiderül nem játszhatnak Green Bayben hogy meddig tart átnyomni a meccset Hétfőre vagy Keddre hogy mindenki lehetőleg a legjobb összeállításban játszhasson ? Aztán kiderült a 9ersnél se játszhatnak páran. Nem forduló vagy meccs halasztásról van szó hanem hogy ne egy XFL szintű meccset lássunk.Mesélj már hogy Wilsonka miért is kedvenc ? Meg miben nyilvánul meg ?Valószínűleg igen 😊Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.Van még olyan platform ahova ezt nem írtad le? 😀
Annyit még megjegyeznék ha Mahomeska vagy Wilsonka, esetleg Bradyke csapatánál van Covidos akkor eltolják legalább Hétfőre vagy Keddre a meccset.(nem mintha akkor ne nyert volna a Packers, de szánalmas hogy megvannak a Liga kedvencek és ez nem magyarázat hogy változtattak a protokolon, nem a fordulót kellett eltolni vagy a meccset elhalasztani, hanem adni pár nap esélyt a csapatnak hogy valami sansza is legyen)
wide open
Rubens
wide open
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Jaj, ne...Mesélj már hogy Wilsonka miért is kedvenc ? Meg miben nyilvánul meg ?Valószínűleg igen 😊Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.Van még olyan platform ahova ezt nem írtad le? 😀
Annyit még megjegyeznék ha Mahomeska vagy Wilsonka, esetleg Bradyke csapatánál van Covidos akkor eltolják legalább Hétfőre vagy Keddre a meccset.(nem mintha akkor ne nyert volna a Packers, de szánalmas hogy megvannak a Liga kedvencek és ez nem magyarázat hogy változtattak a protokolon, nem a fordulót kellett eltolni vagy a meccset elhalasztani, hanem adni pár nap esélyt a csapatnak hogy valami sansza is legyen)
wide open
Rubens
wide open
Rózsa Sándor (betyár)
Sracok, ezt biztosan jo helyen akarjatok megbeszelni?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mesélj már hogy Wilsonka miért is kedvenc ? Meg miben nyilvánul meg ?Valószínűleg igen 😊Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.Van még olyan platform ahova ezt nem írtad le? 😀
wide open
Rubens
wide open
több mint 4 éve
wide open
158
Ha láttam volna a meccset biztos lehetsz benne hogy írok de nem néztem. Ezt nem a Packers ellen vedd, hanem általánosságban hogy milyen értelmetlen döntéseket hoznak. Ezen a meccsen is, a Raiders - Brownson, vagy a Giants - Bucson a sisakos flag. Annyira felfoghatatlan döntések ezek...Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.Vasárnap nem emlékszem h írtál volna h szánalmas volt ahogy vikingst megtolták.
wide open
nando89
több mint 4 éve
nando89
3 906
Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.Vasárnap nem emlékszem h írtál volna h szánalmas volt ahogy vikingst megtolták.
wide open
több mint 4 éve
wide open
158
Valószínűleg igen 😊Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.Van még olyan platform ahova ezt nem írtad le? 😀
wide open
Rubens
több mint 4 éve
Rubens
830
Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.Van még olyan platform ahova ezt nem írtad le? 😀
wide open
több mint 4 éve
wide open
158
Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.Annyit még megjegyeznék ha Mahomeska vagy Wilsonka, esetleg Bradyke csapatánál van Covidos akkor eltolják legalább Hétfőre vagy Keddre a meccset.(nem mintha akkor ne nyert volna a Packers, de szánalmas hogy megvannak a Liga kedvencek és ez nem magyarázat hogy változtattak a protokolon, nem a fordulót kellett eltolni vagy a meccset elhalasztani, hanem adni pár nap esélyt a csapatnak hogy valami sansza is legyen)
több mint 4 éve
Reggio1914
1 389
Azokon volt wap 😀Bármilyen hihetetlen: "buta" telefonom van.Nem akarom privatizálni a topikot, de a laptopom bemondta az unalmast. Most egy PC-ről írok, amit a régi szép idők emlékére tartottam meg emlékbe. Borzalmas lassú stb., szóval, könnyen lehet, hogy az eredménykövetőt kénytelen leszek kihagyni. Csak azért írok, hogy : Go Pack Go!Mobil telo ?
nagylaza
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
több mint 4 éve
Sima W-re számítok. Szenvedő 9ers-re és pár sikeres ARod-Adams drive-ra. Amivel majd újra palástólni próbálják a rengeteg hiányosságot...Na akkor most higgyük el mekkora SB esélyesek vagyunk 😀 . 6-2, jó az offense, jó a D, MVS egy állat, domináltunk a tavalyi döntős otthonában(csak megvan az offseason eredménye), MLF egy sok dimenziós zseni...stb stb. (csak megfelelő ellenfél kell hozzá)
twitch(4thline)
Szerkesztette: twitch(4thline)
több mint 4 éve
Bármilyen hihetetlen: "buta" telefonom van.Nem akarom privatizálni a topikot, de a laptopom bemondta az unalmast. Most egy PC-ről írok, amit a régi szép idők emlékére tartottam meg emlékbe. Borzalmas lassú stb., szóval, könnyen lehet, hogy az eredménykövetőt kénytelen leszek kihagyni. Csak azért írok, hogy : Go Pack Go!Mobil telo ?
nagylaza
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem akarom privatizálni a topikot, de a laptopom bemondta az unalmast. Most egy PC-ről írok, amit a régi szép idők emlékére tartottam meg emlékbe. Borzalmas lassú stb., szóval, könnyen lehet, hogy az eredménykövetőt kénytelen leszek kihagyni. Csak azért írok, hogy : Go Pack Go!Mobil telo ?
nagylaza
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ez a legnagyobb kérdés, mert a legutóbbi x alkalommal azért ez látszott. És annyira azért nem teljesen üres a roster, hogy ne lenne ennek esélye. Max, ha nagyon elléptek az elején, és passzolnia kell végig MullensnekGyakorlatilag fölösleges, ha keresztülfutkosnak rajtunk. Én ettől tartok (igen, még ennyi sérült mellett is).Az lesz szép, ha - miközben mindenki futásra készül - WR-sor nélküli passzjátékkal győznek le bennünket. (Jó: túlkombinálom. Lehet, hogy agyamra ment a vírus.)Ha csak 2-3 ember egészséges lenne erről a listáról olyan simán mondtam volna 49erst, mint a huzat. Sajnos látva a runD-t és tudva, hogy Shanahan a liga legjobb run designere azért még így is tartok egy kicsit a dologtól.Ijesztő nézni. Tudtam, hogy hosszú a lista, de azt nem, hogy ilyen sok a nevek mellett az out. Azt hittem, hogy sérültfronton nagyjából egálban leszünk.Mintha Merlin megkerdezte volna a mult szezonbeli meccsek utan, kivel nem szeretnenk talalkozni Friscoban, azt "kipipalja".Harman vannak “csak” Covid-listan, pont mint nalunk, amiatt pedig nem johet szoba halasztas, hogy sok a serult. De az teny, hogy ritka balszerencsesek iden.
A 49 lassan kiallni sem tud. Ujabb 2 ment CovIR-re Aiyuk, Tr. Williams.
Nem tuuuuul sportszeru a liga, h kenyszeriti oket a jatekra.
Es de cikiiiiii lenne kikapni....😕
Gyogyulast-jobbulast mindenkinek!
QB - Jimmy G - out
RB - Raheem Mostert - out
Backup RB - Tevin Coleman - out
Backup to the Backuo RB - Jeff Wilson - Out
WR 1 - Deebo Samuel - Out
WR 2 - Brandon Aiyuk - Out
WR 3 - Kendrick Bourne - Out
WR 4/5/6 - Pettis / James Hurd - Out
TE 1 - George Kittle - Out
LT - Trent Williams - out
C - Weston Richburg - Out
Backup C - Ben Garland - out
DE - Dee Ford- Out
DT - Solomon Thomas - Out
DE - Nick Bosa - Out
Multiple other depth DL - out
LB - Kwon Alexander - Out and now traded bit just got Greenlaw back
CB - Richard Sherman - out
CB - Mosely, Williams, Witherspoon - in and out over the past 4 weeks
SS - Jaquaski Tartt - Out
FS - Jimmie Ward - Might play
jossbeaumont
casaubon
Ha viszont így áll a helyzet, akkor nem lesz mérvadó meccs + tényleg nagyon ciki lenne kikapni. Nem véletlen, hogy az FK-n tízből tíz a GB W-re tesz. (Persze, alatriste számára kötelező🙂)
Részemről is jobbulást! Nekik is, nekünk is...
nagylaza
alatriste
nagylaza
gbol
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Sajnos el nem tudom kepzelni, h sima gyozelem legyen. Esetleg, h az elso drive-okban elonyt szerzunk, aztan elkezdjuk nyelni es nyelni...A vege pedig minimum szoros.
De ha nem nalunk lesz az elony az elso negyed utan, akkor szomorujatek lesz.
több mint 4 éve
Nem akarom privatizálni a topikot, de a laptopom bemondta az unalmast. Most egy PC-ről írok, amit a régi szép idők emlékére tartottam meg emlékbe. Borzalmas lassú stb., szóval, könnyen lehet, hogy az eredménykövetőt kénytelen leszek kihagyni. Csak azért írok, hogy : Go Pack Go!
több mint 4 éve
Sima W-re számítok. Szenvedő 9ers-re és pár sikeres ARod-Adams drive-ra. Amivel majd újra palástólni próbálják a rengeteg hiányosságot...
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 919
Kínkeserves meccsre számítok. A legdurvább egy elbukott hosszabbítás lenne.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
gbol
383
Gyakorlatilag fölösleges, ha keresztülfutkosnak rajtunk. Én ettől tartok (igen, még ennyi sérült mellett is).Az lesz szép, ha - miközben mindenki futásra készül - WR-sor nélküli passzjátékkal győznek le bennünket. (Jó: túlkombinálom. Lehet, hogy agyamra ment a vírus.)Ha csak 2-3 ember egészséges lenne erről a listáról olyan simán mondtam volna 49erst, mint a huzat. Sajnos látva a runD-t és tudva, hogy Shanahan a liga legjobb run designere azért még így is tartok egy kicsit a dologtól.Ijesztő nézni. Tudtam, hogy hosszú a lista, de azt nem, hogy ilyen sok a nevek mellett az out. Azt hittem, hogy sérültfronton nagyjából egálban leszünk.Mintha Merlin megkerdezte volna a mult szezonbeli meccsek utan, kivel nem szeretnenk talalkozni Friscoban, azt "kipipalja".Harman vannak “csak” Covid-listan, pont mint nalunk, amiatt pedig nem johet szoba halasztas, hogy sok a serult. De az teny, hogy ritka balszerencsesek iden.
QB - Jimmy G - out
DE - Dee Ford- Out
DE - Nick Bosa - Out
jossbeaumont
casaubon
Ha viszont így áll a helyzet, akkor nem lesz mérvadó meccs + tényleg nagyon ciki lenne kikapni. Nem véletlen, hogy az FK-n tízből tíz a GB W-re tesz. (Persze, alatriste számára kötelező🙂)
nagylaza
alatriste
nagylaza
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Erdekes a csapatnal a "minor" serulesek kezelese.Nem mintha azt akarnam, h raseruljenek, de AJ okt 18an jatszott utoljara.
több mint 4 éve
Jelen helyzetben szerintem elég gáz lenne kikapni, de ilyen szempontból eddig se zavartatták magukat, ha valamelyik csapat képes rá az ez 😊
több mint 4 éve
Az lesz szép, ha - miközben mindenki futásra készül - WR-sor nélküli passzjátékkal győznek le bennünket. (Jó: túlkombinálom. Lehet, hogy agyamra ment a vírus.)Ha csak 2-3 ember egészséges lenne erről a listáról olyan simán mondtam volna 49erst, mint a huzat. Sajnos látva a runD-t és tudva, hogy Shanahan a liga legjobb run designere azért még így is tartok egy kicsit a dologtól.Ijesztő nézni. Tudtam, hogy hosszú a lista, de azt nem, hogy ilyen sok a nevek mellett az out. Azt hittem, hogy sérültfronton nagyjából egálban leszünk.Mintha Merlin megkerdezte volna a mult szezonbeli meccsek utan, kivel nem szeretnenk talalkozni Friscoban, azt "kipipalja".Harman vannak “csak” Covid-listan, pont mint nalunk, amiatt pedig nem johet szoba halasztas, hogy sok a serult. De az teny, hogy ritka balszerencsesek iden.
QB - Jimmy G - out
DE - Dee Ford- Out
DE - Nick Bosa - Out
jossbeaumont
casaubon
nagylaza
alatriste
több mint 4 éve
Ha csak 2-3 ember egészséges lenne erről a listáról olyan simán mondtam volna 49erst, mint a huzat. Sajnos látva a runD-t és tudva, hogy Shanahan a liga legjobb run designere azért még így is tartok egy kicsit a dologtól.Ijesztő nézni. Tudtam, hogy hosszú a lista, de azt nem, hogy ilyen sok a nevek mellett az out. Azt hittem, hogy sérültfronton nagyjából egálban leszünk.Mintha Merlin megkerdezte volna a mult szezonbeli meccsek utan, kivel nem szeretnenk talalkozni Friscoban, azt "kipipalja".Harman vannak “csak” Covid-listan, pont mint nalunk, amiatt pedig nem johet szoba halasztas, hogy sok a serult. De az teny, hogy ritka balszerencsesek iden.
QB - Jimmy G - out
DE - Dee Ford- Out
DE - Nick Bosa - Out
jossbeaumont
casaubon
nagylaza
Liverpool Fc