Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
Sok dologban jo, de egy dologban tagadhatatlanul a valahavolt legjobb Rodgers!Tőlem akár liheghet is. Csak dobja meg!😊
A hosszabb QB futasok utan, amikor tudja, hogy kozelrol adja a kamera, mindig mosolyog, ES SOHA, DE SOHA NEM LIHEG! Evek ota figyelem ezt a szuperkepesseget. Csiszolgatta, finomitotta, de ma mar tokeletes!
Mas, kezdo iranyitok ilyenkor szanalmasan lihegnek, fujtatnak, terdre tamadzkodva gornyednek.
A SF ellen, a first dawn-t ero futasat kovetoem neztem Arodot. Tokeletes volt a produkcio, aztan mikor mar nem premier planban adtak, a huddle-ban a futast koveto 5. snap elott is meg kapkodva vette a levegot...
Igazi profi, idosodo gentleman!
😀
jossbeaumont
több mint 4 éve
SBL
2 216
Sok dologban jo, de egy dologban tagadhatatlanul a valahavolt legjobb Rodgers!Hihetetlen, hogy embereknek mire van energiájuk!
A hosszabb QB futasok utan, amikor tudja, hogy kozelrol adja a kamera, mindig mosolyog, ES SOHA, DE SOHA NEM LIHEG! Evek ota figyelem ezt a szuperkepesseget. Csiszolgatta, finomitotta, de ma mar tokeletes!
Mas, kezdo iranyitok ilyenkor szanalmasan lihegnek, fujtatnak, terdre tamadzkodva gornyednek.
A SF ellen, a first dawn-t ero futasat kovetoem neztem Arodot. Tokeletes volt a produkcio, aztan mikor mar nem premier planban adtak, a huddle-ban a futast koveto 5. snap elott is meg kapkodva vette a levegot...
😀
jossbeaumont
| És itt nem csak Arod-ra gondolok!😊 |
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Sok dologban jo, de egy dologban tagadhatatlanul a valahavolt legjobb Rodgers! A hosszabb QB futasok utan, amikor tudja, hogy kozelrol adja a kamera, mindig mosolyog, ES SOHA, DE SOHA NEM LIHEG! Evek ota figyelem ezt a szuperkepesseget. Csiszolgatta, finomitotta, de ma mar tokeletes!
😀
több mint 4 éve
Sokat számít h a Leonard Williams - Dalvin Tomlinson - Dexter Lawrence DL mögött játszik Martinez, ami ligaszinten is élvonal a 3-emberes frontok között, kevesebb gap nyílik, így nem kell annyit totóznia h mégis melyiket tömje.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
gbol
383
Kirskey nem nagyon játszik és nem is jó, sajnos.A cikkben van szó róla, hogy Pettine nem azt a feladatot adta neki, amit a most a Giantsben csinál, hanem kifejezetten a "második vonalban" kellett takarítania, aki átjutott a falon és a LB-eken is, azokat kellett levadásznia. Ehhez nem léphetett fel a fal vonalába, és így azért kárhoztattuk, ami a feladata volt. Ilyen mélységig én nem értek hozzá természetesen, de Kirksey félpénzért a stat szerint nem jobb, mint a draftolatlan ILB-k, pláne mint Martin... remélem, elengedjük a szezon végén.Nem fajt igazan a szivunk Martinezert amikor elengedtuk(bar kar, h nem igazoltunk jatekost a helyere -csak Kirksey-t), de az Giants-beli eredmenyei azt sugalljak, h Pettine az ő hasznalatat is elbaltazta...Nem a tackle szám volt a baj nála - hiszen nálunk is mindig vezette a tackle statisztikát -, hanem az, hogy ezeket hol csinálta. És sajnos általában a scrimmage line közelében sem járt... Az ára viszont ehhez képest elég borsos lett volna.
"in 2020, Martinez has started all nine games for the Giants while leading the team, and NFL, with 92 total tackles. The next closest player, safety Logan Ryan, has 53. He’s recorded two sacks, a forced fumble, and an interception. Martinez has played every defensive snap in six games this season and has not played any less than 92 percent." (Packerswire)
jossbeaumont
James007
jossbeaumont
A holtszezonban visszanézegettem a meccseket és voltak dolgok, amiket direkt külön néztem (pl. Gary, Martinez). Remélem nem kapott olyan utasítást Martinez, hogy a futó előtt ne tömje be a lyukat (vagy ha igen, az elég gáz - melyik cikkről van szó?), de nagyon sokszor rossz lyukat választott, így már ha utol is érte a támadót, akkor is több yard vesztességgel, vagy a safetynak kellett kisegítenie. Idén eddig a pff alapján jobban játszik (nem ismerem a Giants rendszerét, de ha 2 belső LB-el játszanak, az lehet, hogy jobban fekszik, mint a Packers rendszere).
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
A cikkben van szó róla, hogy Pettine nem azt a feladatot adta neki, amit a most a Giantsben csinál, hanem kifejezetten a "második vonalban" kellett takarítania, aki átjutott a falon és a LB-eken is, azokat kellett levadásznia. Ehhez nem léphetett fel a fal vonalába, és így azért kárhoztattuk, ami a feladata volt. Ilyen mélységig én nem értek hozzá természetesen, de Kirksey félpénzért a stat szerint nem jobb, mint a draftolatlan ILB-k, pláne mint Martin... remélem, elengedjük a szezon végén.Nem fajt igazan a szivunk Martinezert amikor elengedtuk(bar kar, h nem igazoltunk jatekost a helyere -csak Kirksey-t), de az Giants-beli eredmenyei azt sugalljak, h Pettine az ő hasznalatat is elbaltazta...Nem a tackle szám volt a baj nála - hiszen nálunk is mindig vezette a tackle statisztikát -, hanem az, hogy ezeket hol csinálta. És sajnos általában a scrimmage line közelében sem járt... Az ára viszont ehhez képest elég borsos lett volna.
"in 2020, Martinez has started all nine games for the Giants while leading the team, and NFL, with 92 total tackles. The next closest player, safety Logan Ryan, has 53. He’s recorded two sacks, a forced fumble, and an interception. Martinez has played every defensive snap in six games this season and has not played any less than 92 percent." (Packerswire)
jossbeaumont
James007
több mint 4 éve
gbol
383
A Packers 8 milliót adott volna neki, ő 10-ért ment a Giantshez. Ez biznisz volt tisztán, mindkét fél részéről.Sajna, ez jellemzően tényleg így volt. Pedig én nagyon bírtam, és ennek ellenére is örültem volna, ha marad. (Tudom: sapka.)Nem fajt igazan a szivunk Martinezert amikor elengedtuk(bar kar, h nem igazoltunk jatekost a helyere -csak Kirksey-t), de az Giants-beli eredmenyei azt sugalljak, h Pettine az ő hasznalatat is elbaltazta...Nem a tackle szám volt a baj nála - hiszen nálunk is mindig vezette a tackle statisztikát -, hanem az, hogy ezeket hol csinálta. És sajnos általában a scrimmage line közelében sem járt... Az ára viszont ehhez képest elég borsos lett volna.
jossbeaumont
James007
nagylaza
több mint 4 éve
Sajna, ez jellemzően tényleg így volt. Pedig én nagyon bírtam, és ennek ellenére is örültem volna, ha marad. (Tudom: sapka.)Nem fajt igazan a szivunk Martinezert amikor elengedtuk(bar kar, h nem igazoltunk jatekost a helyere -csak Kirksey-t), de az Giants-beli eredmenyei azt sugalljak, h Pettine az ő hasznalatat is elbaltazta...Nem a tackle szám volt a baj nála - hiszen nálunk is mindig vezette a tackle statisztikát -, hanem az, hogy ezeket hol csinálta. És sajnos általában a scrimmage line közelében sem járt... Az ára viszont ehhez képest elég borsos lett volna.
jossbeaumont
James007
több mint 4 éve
James007
1 859
Nem fajt igazan a szivunk Martinezert amikor elengedtuk(bar kar, h nem igazoltunk jatekost a helyere -csak Kirksey-t), de az Giants-beli eredmenyei azt sugalljak, h Pettine az ő hasznalatat is elbaltazta...Nem a tackle szám volt a baj nála - hiszen nálunk is mindig vezette a tackle statisztikát -, hanem az, hogy ezeket hol csinálta. És sajnos általában a scrimmage line közelében sem járt... Az ára viszont ehhez képest elég borsos lett volna.
jossbeaumont
Szerkesztette: James007
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Nem fajt igazan a szivunk Martinezert amikor elengedtuk(bar kar, h nem igazoltunk jatekost a helyere -csak Kirksey-t), de az Giants-beli eredmenyei azt sugalljak, h Pettine az ő hasznalatat is elbaltazta..."in 2020, Martinez has started all nine games for the Giants while leading the team, and NFL, with 92 total tackles. The next closest player, safety Logan Ryan, has 53. He’s recorded two sacks, a forced fumble, and an interception. Martinez has played every defensive snap in six games this season and has not played any less than 92 percent." (Packerswire)
több mint 4 éve
Megnéztem😊Rögzítsük ezt is: McCarthy olyan trükkös visszahordás hívást vállalt be a tegnapi Boyz meccsen, hogy agyamat eldobtam. Az évtized alatt GB-ben ilyenre hiába vártunk, hiába üvöltöttem néha legalább egy fake punt-ért könyörögve a képernyő előtt.Trükkös visszahordás? Na, ezt megnézem.
Nem rajta múlt, hanem egyéni fegyelmezetlenségen, hogy nem jött össze. Amikor elvállalta a Dallast, azt mondta, egy évet felkészülésre fordított előtte. Szerintem csak a tököket növesztette!
jossbeaumont
nagylaza
Ha valakit még érdekel, 4:10-től:
www.youtube.com/watch?v=HrFL4gDa9KU
több mint 4 éve
Rögzítsük ezt is: McCarthy olyan trükkös visszahordás hívást vállalt be a tegnapi Boyz meccsen, hogy agyamat eldobtam. Az évtized alatt GB-ben ilyenre hiába vártunk, hiába üvöltöttem néha legalább egy fake punt-ért könyörögve a képernyő előtt.Trükkös visszahordás? Na, ezt megnézem.
Nem rajta múlt, hanem egyéni fegyelmezetlenségen, hogy nem jött össze. Amikor elvállalta a Dallast, azt mondta, egy évet felkészülésre fordított előtte. Szerintem csak a tököket növesztette!
jossbeaumont
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Rögzítsük ezt is: McCarthy olyan trükkös visszahordás hívást vállalt be a tegnapi Boyz meccsen, hogy agyamat eldobtam. Az évtized alatt GB-ben ilyenre hiába vártunk, hiába üvöltöttem néha legalább egy fake punt-ért könyörögve a képernyő előtt.Nem rajta múlt, hanem egyéni fegyelmezetlenségen, hogy nem jött össze. Amikor elvállalta a Dallast, azt mondta, egy évet felkészülésre fordított előtte. Szerintem csak a tököket növesztette!
több mint 4 éve
Rögzítsük: az alapszakasz félidejében (nyolc meccs után) a csoportban az első, a főcsoportban a második helyen állunk. Lehetne rosszabb is.😊
több mint 4 éve
Kampman
28 366
Azért az nem rossz stat, hogy MLF összes alapszakasz veresége (5) után győzelem jött. Kár, hogy a PO nem oda-visszavágós. 😀Azt hiszem Rodgersnek is volt egy ilyen éveken át tartó szériája a 2010-es évek első felében.
pecsi92
több mint 4 éve
pecsi92
505
Azért az nem rossz stat, hogy MLF összes alapszakasz veresége (5) után győzelem jött. Kár, hogy a PO nem oda-visszavágós. 😀
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Dexter Williams vart 1 evet a 2 db futasi kiserletre. Aztan osszehozott egy egy MCL spraint.Ujra varhatunk 1 evet a kovetkezo 8 yardjara.
AJ a SF ellen jol mozgott, de Dillon, J & D.Williamsék kiesese miatt szerencse, h van Tayler "Gadget" Ervin - Friscoban is osszehozott csendben 74 scr.yardot.
Azert ha őt tulhasznaljuk, ő sem lesz sokaig a rosteren...
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Tegnapi tesztekbol megint lett pozitív , miért nem lehetett atrakni vasárnapra ?!The Green Bay Packers have placed LB Krys Barnes and QB Jordan Love on the reserve/COVID-19 list.
nando89
több mint 4 éve
Az összefoglalóba MVS két TD-je mellett a látványos dropja is belefért. Bosszant a csávó. Lenne szar, vagy lenne jó, de így, hogy egyszer ez, egyszer az (akár meccsen belül is), baromi idegesítő. Az biztos, hogy szegény Black nem megoldás: a végén csúnyán beültették a hintába, maradt is a PS-ben. Ervinnel nem volt bajom, legalábbis az alapján, ami láttam a meccsből. ARodnak pedig megint volt néhány olyan hosszú passza (Adamsnek meg elkapása), amit többször visszanéztem, nem bírok betelni vele. Furcsa mód az FK-n lényegesen lelkesítőbbnek ítélik a Packers teljesítményét, mint itt a topikban.Kábé azóta vártam – nem minden aggodalom nélkül😊 – a Friszkó-meccset, amióta ismerem az idei programot. Erre a 49ers átalakul kórházcsapattá, az utolsó pillanatokban bedöglik a laptopom (már van másik), ráadásul bravúrosan elalszom és nem látom az első másfél negyedet…Az azért látszik, hogy mely posztok nagyon vékonyak. A két kezdő CB mögött csak fogalmatlanok vannak, LB nincs igazi, ha nincs Lazard és Adams, akkor ilyen gyenge secondary kell, hogy MVS-nek legyen elkapása. Vannak bőven hiányposztok. AJ és Williams jó, a többiek szinte csak egyenesen futnak. Crosby nem tud elvégezni egy kickoff-ot a sérülése miatt (vajon mikor fog ez gondot jelenteni a kapura rúgásoknál)
Mégis azt mondom: ha van meccs, amiből nem szabad „messzemenő következtetéseket levonni”, akkor szerintem ez a ma hajnali az volt. Más lenne a helyzet, ha még így is kikaptunk volna. De nem kaptunk ki.
nagylaza
Ugyanakkor, bár a D Line olyan, amilyen, de abban van egy kis mélység (Gary is mutat életjeleket, jó, nem első köröshöz méltóan), az O Line (a TB meccset leszámítva), szinte bármilyen felállásban megállja a helyét (persze Bakhtiarinak nem kell félnie, hogy kiszorul). ARod elég konstans módon hoz egy elit formát.
gbol
több mint 4 éve
gbol
383
Kábé azóta vártam – nem minden aggodalom nélkül😊 – a Friszkó-meccset, amióta ismerem az idei programot. Erre a 49ers átalakul kórházcsapattá, az utolsó pillanatokban bedöglik a laptopom (már van másik), ráadásul bravúrosan elalszom és nem látom az első másfél negyedet…Az azért látszik, hogy mely posztok nagyon vékonyak. A két kezdő CB mögött csak fogalmatlanok vannak, LB nincs igazi, ha nincs Lazard és Adams, akkor ilyen gyenge secondary kell, hogy MVS-nek legyen elkapása. Vannak bőven hiányposztok. AJ és Williams jó, a többiek szinte csak egyenesen futnak. Crosby nem tud elvégezni egy kickoff-ot a sérülése miatt (vajon mikor fog ez gondot jelenteni a kapura rúgásoknál)
Mégis azt mondom: ha van meccs, amiből nem szabad „messzemenő következtetéseket levonni”, akkor szerintem ez a ma hajnali az volt. Más lenne a helyzet, ha még így is kikaptunk volna. De nem kaptunk ki.
nagylaza
Ugyanakkor, bár a D Line olyan, amilyen, de abban van egy kis mélység (Gary is mutat életjeleket, jó, nem első köröshöz méltóan), az O Line (a TB meccset leszámítva), szinte bármilyen felállásban megállja a helyét (persze Bakhtiarinak nem kell félnie, hogy kiszorul). ARod elég konstans módon hoz egy elit formát.
Szerkesztette: gbol
több mint 4 éve
Kábé azóta vártam – nem minden aggodalom nélkül😊 – a Friszkó-meccset, amióta ismerem az idei programot. Erre a 49ers átalakul kórházcsapattá, az utolsó pillanatokban bedöglik a laptopom (már van másik), ráadásul bravúrosan elalszom és nem látom az első másfél negyedet… Mégis azt mondom: ha van meccs, amiből nem szabad „messzemenő következtetéseket levonni”, akkor szerintem ez a ma hajnali az volt. Más lenne a helyzet, ha még így is kikaptunk volna. De nem kaptunk ki.
több mint 4 éve
nando89
3 906
Tegnapi tesztekbol megint lett pozitív , miért nem lehetett atrakni vasárnapra ?!
több mint 4 éve
gbol
383
Alexander és King nélkül teljesen fogalmatlan ez a secondary. Eddig is az egyik legnagyobb baj volt, hogy Alexander egyedül nem bírja. LB közül kiesett Kamal Martin, így ott megint nem maradt értelmes játékos. Eddig sem volt jó a védelem, de ezekkel a hiányokkal milyen fejlődést várt bárki is?A támadó oldal rendben volt, de ha egy egészséges csapattal találkozunk nem lesz elég Adams egyedül. A meccs megmutatta, hogy futó poszton AJ No1, mögötte kicsit lemaradva Williams is használható, de mögöttük a nagy nihil. Ott már mindenki csak egyenesen tud szinte futni.
Az offense játékosbeli hiányait MLF-ék jól tudják kompenzálni, de defense oldalon ha hiányoznak játékosok (nincs ott sem mélység), akkor azt a DC nem tudja megoldani. (Jelen esetben mákunk volt, hogy a 49ers B volt az ellenfél)
több mint 4 éve
nando89
3 906
Szerintem támadó oldalon Lazard visszatérése nagy plussz lesz , vele megvan a kémia Aaronnak megbízik benne , szorosabb coverbe is bedobja h ő van ott , ugy h O oldalon én várok még előrelépést .Adams Lazard Tonnyan és a két futó a passz játékunkat megfogja oldani.
Védelemről ezt nem tudom elmondani nem nagyon várok komoly javulást ,illetve 1 dolog , Josh Jackson annyira ócska h várom vissza Kinget..nem egy nagy truváj ő sem , de sokkal inkább őt nézném.
több mint 4 éve
Elájulva senki nincs gondolom. Ez egy kötelező W volt, ha mindent figyelembe vettünk. Annyi a pozitívum, hogy nem tettük magunknak nehézzé.