NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
Az állítás helytálló volt egyébként. 😀Sitton és Lang elengedése után írtad anno egy topicban, hogy ha Bakhtiarit is elengedjük, akkor csapatot váltasz. Nyilván csak elkeseredésből írtad, de én figyelek 😀 😀Alatriste, nem kell csapatot váltanod:A győzelem egy karlendítést kapott maximum. Ettől a hírtől viszont felugrottam a székből! 😊
www.nfl.com/news/david-bakhtiari-packers-agree-to-four-year-105-5m-extension
James007
Szép volt Gut!
Váltani pedig sose fogok, csak én legalább annyira szeretem magát a sportot (ha nem jobban) mint a kedvenc csapatomat.
alatriste
James007
Igen, kifejezetten kedvelem a támadófalak munkáját és örülök is, hogy a Packersnél (az utóbbi években) mindig jó egység áll össze. Bár nehezen fogadtam el, valahol meg tudtam érteni mind a két korosodó guard elengedését, de egy 29 éves, karrierje tetején lévő Bakh-ot nagyon nem szerettem volna elveszíteni. Örülök, hogy a vezetőség is úgy gondolja, látva pl Whitworth játékát, hogy egy LT esetén később jöhet el az öregedés és még akár 5+ (7+) évig is stabil pontja lehet a mindenkori Green Bay QB-nak a vak oldali tackle.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Sitton és Lang elengedése után írtad anno egy topicban, hogy ha Bakhtiarit is elengedjük, akkor csapatot váltasz. Nyilván csak elkeseredésből írtad, de én figyelek 😀 😀Alatriste, nem kell csapatot váltanod:A győzelem egy karlendítést kapott maximum. Ettől a hírtől viszont felugrottam a székből! 😊
James007
Szép volt Gut!
Váltani pedig sose fogok, csak én legalább annyira szeretem magát a sportot (ha nem jobban) mint a kedvenc csapatomat.
alatriste
több mint 5 éve
Jamaal Williams es AJ Dilonnal fogjuk terrorizalini jovore az NFC Northot ( meg az osszes sajtfeju idegrendszeret)Az a baj, hogy én AJ nélkül nem tudom elképzelni a csapatot. (Lehet, hogy szegényes a fantáziám.)Alatriste, nem kell csapatot váltanod:Kivancsi leszek a reszletekre, higxan akarjak megoldani 2021et. Ez nalam nagyjabol azt is jelenti, higy sem Jones, sem Lindsley nem kap (nalunk) uj szerzodest...
James007
gremi
nagylaza
több mint 5 éve
elragadott a munka a meccs végén...hát te jó ég
több mint 5 éve
Majd draftolunk egy futót a második körben és minden rendben lesz. Oh wait...Az a baj, hogy én AJ nélkül nem tudom elképzelni a csapatot. (Lehet, hogy szegényes a fantáziám.)Alatriste, nem kell csapatot váltanod:Kivancsi leszek a reszletekre, higxan akarjak megoldani 2021et. Ez nalam nagyjabol azt is jelenti, higy sem Jones, sem Lindsley nem kap (nalunk) uj szerzodest...
James007
gremi
nagylaza

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Alatriste, nem kell csapatot váltanod:A győzelem egy karlendítést kapott maximum. Ettől a hírtől viszont felugrottam a székből! 😊
James007
Szép volt Gut!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Az a baj, hogy én AJ nélkül nem tudom elképzelni a csapatot. (Lehet, hogy szegényes a fantáziám.)Alatriste, nem kell csapatot váltanod:Kivancsi leszek a reszletekre, higxan akarjak megoldani 2021et. Ez nalam nagyjabol azt is jelenti, higy sem Jones, sem Lindsley nem kap (nalunk) uj szerzodest...
James007
gremi
több mint 5 éve
A 24 stimmelt 😊Jaire inactiveKing is , Josh Jackson-Hollman páros a két szélén esetleg Sulivan ...sok pontos meccset várok , 60 pont föle , 40-24.
alatriste
nando89
több mint 5 éve
Szinten!H őszinte legyek most 1etértek Guteval én is ezt húztam volna meg , Jones egy nagyon szimpatikus és jo játékos de olyan poszton ami könnyebben potolható ,Linsley-ért is nagy kár ha úgy alakul .Alatriste, nem kell csapatot váltanod:Kivancsi leszek a reszletekre, higxan akarjak megoldani 2021et. Ez nalam nagyjabol azt is jelenti, higy sem Jones, sem Lindsley nem kap (nalunk) uj szerzodest...
James007
gremi
Remélem Jamal valahogy belefér majd .
Áldozatokkal fog járni , de ilyen Tackel-t nem lehet elengedni. Jó döntés
nando89
több mint 5 éve
H őszinte legyek most 1etértek Guteval én is ezt húztam volna meg , Jones egy nagyon szimpatikus és jo játékos de olyan poszton ami könnyebben potolható ,Linsley-ért is nagy kár ha úgy alakul .Alatriste, nem kell csapatot váltanod:Kivancsi leszek a reszletekre, higxan akarjak megoldani 2021et. Ez nalam nagyjabol azt is jelenti, higy sem Jones, sem Lindsley nem kap (nalunk) uj szerzodest...
James007
gremi
Remélem Jamal valahogy belefér majd .
Áldozatokkal fog járni , de ilyen Tackel-t nem lehet elengedni. Jó döntés
több mint 5 éve
Az eredménykövető topik nálam megadta magát a végén. Ezért: itt kérek elnézést a Jax-drukkerektől.Legyen az bye, vagy mini bye, mi nem tudunk utána játszani.
Nem tudom, mit mondjak... A W legalább megvan, de azt a teljesítményt, amit nyújtottunk, az NFC East bármelyik csapata hozta volna. Mi történt az első négy fordulóban? És mi történt a bye week után?
Jövő héten Colts...
nagylaza
Tudom, szentségtörés ide ilyet írni, de az aranylábúakon jobban szórakozom...
több mint 5 éve
Alatriste, nem kell csapatot váltanod:Kivancsi leszek a reszletekre, higxan akarjak megoldani 2021et. Ez nalam nagyjabol azt is jelenti, higy sem Jones, sem Lindsley nem kap (nalunk) uj szerzodest...
James007
több mint 5 éve
Minden csapatrész hozzátett ahhoz, hogy ilyen meccset lássunk.Hogy állhat ez a Jags 1-8-cal? Vagy ami érdekesebb a GB 7-2-vel?
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Az eredménykövető topik nálam megadta magát a végén. Ezért: itt kérek elnézést a Jax-drukkerektől.Nem tudom, mit mondjak... A W legalább megvan, de azt a teljesítményt, amit nyújtottunk, az NFC East bármelyik csapata hozta volna. Mi történt az első négy fordulóban? És mi történt a bye week után?
Jövő héten Colts...
több mint 5 éve
Jaire inactiveKing is , Josh Jackson-Hollman páros a két szélén esetleg Sulivan ...sok pontos meccset várok , 60 pont föle , 40-24.
alatriste
több mint 5 éve
Jaire inactive

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Aktiváltuk Kirkseyt, 2 meccset adok nekiA kis optimista!
pecsi92

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Aktiváltuk Kirkseyt, 2 meccset adok neki
több mint 5 éve
Ha mégis kikapunk, akkor jössz néhány karton sörrel. (Inkább lemondok róla.)Miheztartás végett: kedvenc magyar fogadóirodám 1,10-es szorzóval adja a GB győzelmét, a Jaxét 6,25-tel...1.01-en kéne lennie a Packersnek, a mi oddsunk meg 16-on, Nem jön a talán legjobb OL-ünk, a C Brandon Linder se, és egy 5. körös újonc kezd SS-ben Daniel Thomas személyében, Az eddigi kezdő, (egykori 2. körös bustotok, Josh Jones) IR-re lett ma rakva. Ja és új rugónk is lesz, mint szinte minden héten idén...Chase McLaughlin idén már a HATODIK kickerünk, Lambo sajna múlt héten megsérült(előtte még beállította franchise rekordot 59-ről...) és kidőlt erre az évre így nem jöhetett el a róla elnevezett stadionba 😊 ) .
nagylaza
iktriad
több mint 5 éve
Miheztartás végett: kedvenc magyar fogadóirodám 1,10-es szorzóval adja a GB győzelmét, a Jaxét 6,25-tel...1.01-en kéne lennie a Packersnek, a mi oddsunk meg 16-on, Nem jön a talán legjobb OL-ünk, a C Brandon Linder se, és egy 5. körös újonc kezd SS-ben Daniel Thomas személyében, Az eddigi kezdő, (egykori 2. körös bustotok, Josh Jones) IR-re lett ma rakva. Ja és új rugónk is lesz, mint szinte minden héten idén...Chase McLaughlin idén már a HATODIK kickerünk, Lambo sajna múlt héten megsérült(előtte még beállította franchise rekordot 59-ről...) és kidőlt erre az évre így nem jöhetett el a róla elnevezett stadionba 😊 ) .
nagylaza
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Miheztartás végett: kedvenc magyar fogadóirodám 1,10-es szorzóval adja a GB győzelmét, a Jaxét 6,25-tel...
több mint 5 éve
Oké, kösz, ennyi elég is!Alexander doubtful, King questionable -> Josh Jackson megint kezdeni fog. Ez eleg? 😊Bakhtiari vélhetően visszatér vasárnapRossz híreket kértem!😊😊😊
alatriste
nagylaza
casaubon
több mint 5 éve
A doubtful általában azt jelenti, hogy nem fog játszani a játékos, de Alexander esetében még várnék, mert az USÁ-ban gyakorlatilag még csak most fog elkezdődni a szombat, pénteken pedig már könnyített edzésen részt vett. Ez lehet, hogy az agyrázkódás protokolnak szól. Majd a holnapi sérülésjelentésekből okosabbak leszünk.Alexander doubtful, King questionable -> Josh Jackson megint kezdeni fog. Ez eleg? 😊Bakhtiari vélhetően visszatér vasárnapRossz híreket kértem!😊😊😊
alatriste
nagylaza
casaubon
több mint 5 éve
Alexander doubtful, King questionable -> Josh Jackson megint kezdeni fog. Ez eleg? 😊Bakhtiari vélhetően visszatér vasárnapRossz híreket kértem!😊😊😊
alatriste
nagylaza