Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
Igen, Iktriad volt az. El is könyveltem Lazardot azonnal a 2 hét után kivágandó töltelékek újabb esetének a jinx miatt...Jó eséllyel igen. Sokat pofázom itt, nem emlékszem mindenre.Emlékszem, anno egy Jax-drukker írta, hogy mennyire jól járunk vele. Te voltál?Valamint a Jaguarsnak, aki szokás szerint volt olyan barom, hogy a practice squadban tartva hagyta, hogy elvigyétek.Gonosz vagyok!😊 Ez a második leap, ami jobban sikerült.😊 (Az elsőt nem találom...)Tudom, hogy Lazard "csak" 3-4. számú elkapó, de nekem óriási kedvencem lett. Többek közt pont az ilyen akciói miatt, ahogy segít Dillonnak megugrani a Leapet. Igazi csapatember, mindamellett jó kis elkapó és nagy blokkmester is. Áldassék a neve annak, aki kiszúrta, fillérekért idehozta és így felépítette.
twitter.com/NFL/status/1343406608827568128
Részemről amúgy nagy grat Dillonnak!
nagylaza
James007
iktriad
nagylaza
iktriad
több mint 5 éve
Jó eséllyel igen. Sokat pofázom itt, nem emlékszem mindenre.Emlékszem, anno egy Jax-drukker írta, hogy mennyire jól járunk vele. Te voltál?Valamint a Jaguarsnak, aki szokás szerint volt olyan barom, hogy a practice squadban tartva hagyta, hogy elvigyétek.Gonosz vagyok!😊 Ez a második leap, ami jobban sikerült.😊 (Az elsőt nem találom...)Tudom, hogy Lazard "csak" 3-4. számú elkapó, de nekem óriási kedvencem lett. Többek közt pont az ilyen akciói miatt, ahogy segít Dillonnak megugrani a Leapet. Igazi csapatember, mindamellett jó kis elkapó és nagy blokkmester is. Áldassék a neve annak, aki kiszúrta, fillérekért idehozta és így felépítette.
nagylaza
James007
iktriad
nagylaza
több mint 5 éve
Emlékszem, anno egy Jax-drukker írta, hogy mennyire jól járunk vele. Te voltál?Valamint a Jaguarsnak, aki szokás szerint volt olyan barom, hogy a practice squadban tartva hagyta, hogy elvigyétek.Gonosz vagyok!😊 Ez a második leap, ami jobban sikerült.😊 (Az elsőt nem találom...)Tudom, hogy Lazard "csak" 3-4. számú elkapó, de nekem óriási kedvencem lett. Többek közt pont az ilyen akciói miatt, ahogy segít Dillonnak megugrani a Leapet. Igazi csapatember, mindamellett jó kis elkapó és nagy blokkmester is. Áldassék a neve annak, aki kiszúrta, fillérekért idehozta és így felépítette.
nagylaza
James007
iktriad
több mint 5 éve
Valamint a Jaguarsnak, aki szokás szerint volt olyan barom, hogy a practice squadban tartva hagyta, hogy elvigyétek.Gonosz vagyok!😊 Ez a második leap, ami jobban sikerült.😊 (Az elsőt nem találom...)Tudom, hogy Lazard "csak" 3-4. számú elkapó, de nekem óriási kedvencem lett. Többek közt pont az ilyen akciói miatt, ahogy segít Dillonnak megugrani a Leapet. Igazi csapatember, mindamellett jó kis elkapó és nagy blokkmester is. Áldassék a neve annak, aki kiszúrta, fillérekért idehozta és így felépítette.
nagylaza
James007
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Ugy gondolom, MLF rendszere, es a jatek elotti akciok, a futas/passz keverese stb. mellett az idei fo kulonbseg, h Arod is szemmel lathatoan hisz abban amit csinalnak(Love szerepet a pszichologusokra hagyom). Hozzaadja a zsenialis szikrát, amikor kell, de eltunt a 2019-es pantomim.Amugy a rendszer egyik nagy haszonelvezoje ő maga, nezzuk csak az idei sack-ek szamat. Ha kivesszuk a két 5zsakos meccset (Panthers, Tampa), akkor szinte valoszinutlenul tiszta zsebben dolgozhat.
Az, h milyen kulturat epitett Gute es MLF GB-ben, az a rajatszastol fuggetlenul megsuvegelendo...
több mint 5 éve
Én azt emelném ki h tavaly az alapszakasz után több fórum társ , csoport más csapatainak drukkere emelte ki és mondta el h ez így nem fenntartható és jönni fognak a zacskók jövőre , és őszintén jómagam is így gondoltam meg még itt sokan mások is .Ehhez képest ott vagyunk megint 13-3 kapujában ,ami idén No1 seed lehet ,ehhez mérten én néha úgy érzem h Mlf és az egész rendszere nincs eléggé elismerve , tőlünk kb semelyik edző nincs kanyarban sem h valahol hc állást kapjon , mondjuk annyi baj legyen 😊 Pettine-t meg ha viszik , hát legyen 😀
Tavaly jogos volt kritika nyögvenyelős meccsek , kiszenvedett győzelmek , a futás túl erőltetése , idén tudtunk váltani ,futás es a passz játék balanszba került ,Aaron beleszokott rendszerbe, a fal előtte pedig csak jobb lett pedig Bulaga távozása után aggódtam .
Mindenzt úgy h az O új fegyvereket nem kapott .
Sokan hajlamosak csak az egészet Aaronnak tulajdonítani , valóban Mvp formában van de én ugy gondolom h ahhoz h ő így tudjon teljesiteni kellett Mlf is vastagon , ne feledjük Mlf előtt 2 Po nélküli szezont mentünk .
Idénre lett ebből pontokban a legeredményesebb O , látványos játék , magabiztos Po-ba jutás.
Szóval jár az elismerés nálam az edzői stábnak is.
Nyerni kell vasárnap sztm nagyon nehéz lesz , Bears nem rossz csapat és nagyon fognak harapni a Po-ért.
Kell a kiemelés tegnap láttuk mit jelent a hazai pálya 😊
több mint 5 éve
Most látom, hogy az FK-n fent van a Dillon-féle mágikus első leap is!😊😊😊ja, míg a futást egyszer ismételték, a leap-et vagy háromszor 😀
twitter.com/NFL/status/1343398235184906243?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1343398235184906243%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fa-seahawks-es-a-steelers-megnyerte-csoportjat-a-vegletekig-kielezett-maradt-az-nfc-east%2F
nagylaza
több mint 5 éve
Most látom, hogy az FK-n fent van a Dillon-féle mágikus első leap is!😊😊😊twitter.com/NFL/status/1343398235184906243?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1343398235184906243%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fa-seahawks-es-a-steelers-megnyerte-csoportjat-a-vegletekig-kielezett-maradt-az-nfc-east%2F
több mint 5 éve
Ezeket a hajnali meccsket én felvételről nézem reggel. Eddig minden meccs előtt rosszul aludtam, többször felkeltem, de most teljesen jól aludtam és álmomban mintegy mellékszálként a Titans elleni győzelem is megjlent...és bejött, viszonylag könnyen nyertünk...asszem vátesz vagyok.
több mint 5 éve
Gonosz vagyok!😊 Ez a második leap, ami jobban sikerült.😊 (Az elsőt nem találom...)Tudom, hogy Lazard "csak" 3-4. számú elkapó, de nekem óriási kedvencem lett. Többek közt pont az ilyen akciói miatt, ahogy segít Dillonnak megugrani a Leapet. Igazi csapatember, mindamellett jó kis elkapó és nagy blokkmester is. Áldassék a neve annak, aki kiszúrta, fillérekért idehozta és így felépítette.
nagylaza
több mint 5 éve
Fáztam a tegnapi meccstől! Mint mindenki én is szinte biztosra vettem Henry 200 yardos meccsét. Nem hiszem, hogy csak a fagyos talaj miatt nem jött össze. Pettine-t nem emelném piedesztálra (egyelőre), de örüljünk, hogy végre jó felállásokat rakott fel a pályára futás ellen és nem csak a passz levédekezésére koncentrált. Alexander egy kincs. Ha a másik oldalon is lenne egy legalább fele ilyen jó CB akkor... Na jó, kiveszem a kezem a biliből.Nyugodtan dicsérjük Pettine-t, annyit kapott már tőlünk, hogy nem fogja elbízni magát.😊 Ezen a meccsen pedig tényleg megérdemli.
Az offense-nél megint voltak kreatív hívások. MLF (vagy Arod, esetleg mindkettő) szépen variálta a hívásokat. Nem egy-két dolgot erőltettünk az egész meccsen. Ha Arod nem szúrja el a Bears ellen akkor harmadszorra is MVP lesz idén.
És nem menjünk el szó nélkül az idei draft csillaga, Dillon mellett sem.😊
Kellemes meglepetés volt látni, hogy tud írány váltani (még ha nem is AJ szinten) és nem csak a főiskolás CB-ket ültetni seggre, de az NFL-es LB-ket is fellöki ha kell.
Most már csak Bears ellen kell egy ilyen jó meccs és a W és akkor megvan az hőn áhított első kiemelés. És a még inkább áhított "Bears oda-vissza".
SBL
több mint 5 éve
Fáztam a tegnapi meccstől! Mint mindenki én is szinte biztosra vettem Henry 200 yardos meccsét. Nem hiszem, hogy csak a fagyos talaj miatt nem jött össze. Pettine-t nem emelném piedesztálra (egyelőre), de örüljünk, hogy végre jó felállásokat rakott fel a pályára futás ellen és nem csak a passz levédekezésére koncentrált. Alexander egy kincs. Ha a másik oldalon is lenne egy legalább fele ilyen jó CB akkor... Na jó, kiveszem a kezem a biliből.Az offense-nél megint voltak kreatív hívások. MLF (vagy Arod, esetleg mindkettő) szépen variálta a hívásokat. Nem egy-két dolgot erőltettünk az egész meccsen. Ha Arod nem szúrja el a Bears ellen akkor harmadszorra is MVP lesz idén.
És nem menjünk el szó nélkül az idei draft csillaga, Dillon mellett sem.😊
Kellemes meglepetés volt látni, hogy tud írány váltani (még ha nem is AJ szinten) és nem csak a főiskolás CB-ket ültetni seggre, de az NFL-es LB-ket is fellöki ha kell.
Most már csak Bears ellen kell egy ilyen jó meccs és a W és akkor megvan az hőn áhított első kiemelés. És a még inkább áhított "Bears oda-vissza".
több mint 5 éve
Gonosz vagyok!😊 Ez a második leap, ami jobban sikerült.😊 (Az elsőt nem találom...)twitter.com/NFL/status/1343406608827568128
több mint 5 éve
Azt gondolom, az extrém korulmények, es az ellenfel miatt nem feltétlenul kaptunk valaszt minden kerdesre.nem gyalázat, így épít egy jó gm csapatot. ha nincs fal akkor a futó teljesen mindegy kicsoda, ha van, akkor is majdnem, mert a fal nyitja az utat úgyis.
A TEN tenyleg nem tudta kezelni az idojarast, Henry nehezen allt a laban, passzjatekuk pedig nem volt. Így a megerositett box-szal jol tartottuk a futast, a remek napot fogó Savage es Alexander pedig megoldotta a tobbit.
Tovabbra sem hiszek abban, h Pettine megvilagosodott...
En most eloszor lattam egy evtized alatt, hogy a tundra tenyleg elony is tud lenni. Ha NO v Tampa, akkor inkabb jojjenek kopogosra fagyni...
Adams, AJ remelem rendben van, nelkuluk azert ez nem eselyes csapat. A mai napot Dillonnak szerkesztették, es ez jelentos reszben Linsley-nek is koszonheto.
Lehet, hogy gyalazat, de ha kozte, es az egyik futo hosszabbitasa kozul kellene valasztani, en biztos a falra szavazok...
jossbeaumont
több mint 5 éve
Azt gondolom, az extrém korulmények, es az ellenfel miatt nem feltétlenul kaptunk valaszt minden kerdesre.A TEN tenyleg nem tudta kezelni az idojarast, Henry nehezen allt a laban, passzjatekuk pedig nem volt. Így a megerositett box-szal jol tartottuk a futast, a remek napot fogó Savage es Alexander pedig megoldotta a tobbit.
Tovabbra sem hiszek abban, h Pettine megvilagosodott...
En most eloszor lattam egy evtized alatt, hogy a tundra tenyleg elony is tud lenni. Ha NO v Tampa, akkor inkabb jojjenek kopogosra fagyni...
Adams, AJ remelem rendben van, nelkuluk azert ez nem eselyes csapat. A mai napot Dillonnak szerkesztették, es ez jelentos reszben Linsley-nek is koszonheto.
Lehet, hogy gyalazat, de ha kozte, es az egyik futo hosszabbitasa kozul kellene valasztani, en biztos a falra szavazok...
több mint 5 éve
Hát, abban a tekintetben igen, hogy egy pozitív és egy negatív forgatókönyv közül a pozitívnek adok nagyobb esélyt..PROIlyen ha optimista vagy?😀
Tényleg nagyon jól játszottunk ma éjjel, A-Rod elit volt, a futás szintén jól ment (Dillon is bizonyított egy kicsit) és Adams nálam végérvényesen az év top elkapója a ligában.
A védelem talán idei legjobbját hozta, ha valaki előzetesen azt mondja, hogy Henry-t 100 y alatt tartjuk, azt kinevetem. De a Def minden csapatrésze jó volt szerintem, remélem, mostanra összeértek, s ez megmarad a PO-ra is.
S most látszott igazán, miért is jelenthet sokat nekünk ebben a téli időszakban az első kiemelés és a fagyos-havas tundra...persze, hogy nem ideális a mi passzjátékunknak sem, de mi tudjuk ezt kezelni, ellentétben az ellenfelek többségével.
KONTRA
Ez a mai meccs tetszetős volt, de ne felejtsük, hogy a Ten a liga egyik legrosszabb védelme, ellenük elvárható volt, hogy feltegyünk min. 40 pontot. Szerencse, hogy ők nem tették meg ugyanezt, de ez főleg a havas időnek köszönhető, amire azonban nem számíthatunk minden héten.
A mai győzelem semmit nem ért, ha jövő héten kikapunk a Bearstől...akkor a WC után (ahol akár jöhet szembe ismét a Chi...) oda a hazai pálya előnye, s mehetünk Seattle-be meccselni...ahol szintén nagyon összeállt a védelem szezon végére...
S ne felejtsük, hogy van a PO-ban olyan potenciális ellenfél, akiktől nagyon csúnyán kikaptunk idén, s azóta csak jobbak lettek...azaz ahhoz, hogy egyáltalán SB-t játsszunk, még nagyon kemény akadályok és kedvezőtlen matchup-ok állnak előttünk, ahol nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek...
SUMMA
Azért én optimista vagyok, GO PACKS! 😊
esz-ki-mo
hegedusggergo
(mondjuk úgy 51 %-ot...) 😊
több mint 5 éve
PROIlyen ha optimista vagy?😀
Tényleg nagyon jól játszottunk ma éjjel, A-Rod elit volt, a futás szintén jól ment (Dillon is bizonyított egy kicsit) és Adams nálam végérvényesen az év top elkapója a ligában.
A védelem talán idei legjobbját hozta, ha valaki előzetesen azt mondja, hogy Henry-t 100 y alatt tartjuk, azt kinevetem. De a Def minden csapatrésze jó volt szerintem, remélem, mostanra összeértek, s ez megmarad a PO-ra is.
S most látszott igazán, miért is jelenthet sokat nekünk ebben a téli időszakban az első kiemelés és a fagyos-havas tundra...persze, hogy nem ideális a mi passzjátékunknak sem, de mi tudjuk ezt kezelni, ellentétben az ellenfelek többségével.
KONTRA
Ez a mai meccs tetszetős volt, de ne felejtsük, hogy a Ten a liga egyik legrosszabb védelme, ellenük elvárható volt, hogy feltegyünk min. 40 pontot. Szerencse, hogy ők nem tették meg ugyanezt, de ez főleg a havas időnek köszönhető, amire azonban nem számíthatunk minden héten.
A mai győzelem semmit nem ért, ha jövő héten kikapunk a Bearstől...akkor a WC után (ahol akár jöhet szembe ismét a Chi...) oda a hazai pálya előnye, s mehetünk Seattle-be meccselni...ahol szintén nagyon összeállt a védelem szezon végére...
S ne felejtsük, hogy van a PO-ban olyan potenciális ellenfél, akiktől nagyon csúnyán kikaptunk idén, s azóta csak jobbak lettek...azaz ahhoz, hogy egyáltalán SB-t játsszunk, még nagyon kemény akadályok és kedvezőtlen matchup-ok állnak előttünk, ahol nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek...
SUMMA
esz-ki-mo
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 5 éve
PROTényleg nagyon jól játszottunk ma éjjel, A-Rod elit volt, a futás szintén jól ment (Dillon is bizonyított egy kicsit) és Adams nálam végérvényesen az év top elkapója a ligában.
KONTRA
SUMMA
Szerkesztette: esz-ki-mo
több mint 5 éve
Ahogy mi kezdunk jobban kinezni, ugy a Chiefs kezd sebezhetonek tunni. Meg mindig nem magunkra tennem a hazat, de nem kell toluk beszarni. Persze jussunk el addig.Minden várakozásomat túlszárnyalta a csapat. Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne írjam le, mit várok a rájátszásban.😊A SB-ben ez kevés lesz a KC ellen 😉
nagylaza
ParadSEC
több mint 5 éve
Kösz h benéztél meg az önzetlen infót 😊Minden várakozásomat túlszárnyalta a csapat. Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne írjam le, mit várok a rájátszásban.😊A SB-ben ez kevés lesz a KC ellen 😉
nagylaza
ParadSEC
több mint 5 éve
Minden várakozásomat túlszárnyalta a csapat. Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne írjam le, mit várok a rájátszásban.😊A SB-ben ez kevés lesz a KC ellen 😉
nagylaza
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Minden várakozásomat túlszárnyalta a csapat. Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne írjam le, mit várok a rájátszásban.😊Nem kell leirni, az NFC legjobb csapata vagytok jelenleg.
nagylaza
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Minden várakozásomat túlszárnyalta a csapat. Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne írjam le, mit várok a rájátszásban.😊
több mint 5 éve
Let it SNOW at Lambeau! ❄️#GoPackGo pic.twitter.com/W5rY5LZAL8
— Green Bay Packers (@packers) December 27, 2020

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Hoppá. Újra megnéztem, visszaállt 2:20-ra. (Most már a többi meccsnél is magyar idő szerint vannak az időpontok.) Sejtelmem sincs, mi történt.Kösz. Eddig úgy volt, de most váratlanul 5:20 jelent meg, amit nem tudtam értelmezni.Furcsa kezdési időpontokat látok az nfl.com-on. Nyugtassatok meg, hogy hajnali 2.20-tól lesz a Titans-meccs.Akkor lesz, nekem azt az időpontot adja nfl. Com is.
nagylaza
Nem lehet hogy a géped vagy telefonod másik időzónára van állítva, mert elvileg az alapján írja ki az időpontokat az nfl. com
kapitnono
nagylaza