NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 721 — beers & Packers
Rögzítsük ezt is: McCarthy olyan trükkös visszahordás hívást vállalt be a tegnapi Boyz meccsen, hogy agyamat eldobtam. Az évtized alatt GB-ben ilyenre hiába vártunk, hiába üvöltöttem néha legalább egy fake punt-ért könyörögve a képernyő előtt.
Nem rajta múlt, hanem egyéni fegyelmezetlenségen, hogy nem jött össze. Amikor elvállalta a Dallast, azt mondta, egy évet felkészülésre fordított előtte. Szerintem csak a tököket növesztette!
jossbeaumont
Trükkös visszahordás? Na, ezt megnézem.
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 199
Rögzítsük ezt is: McCarthy olyan trükkös visszahordás hívást vállalt be a tegnapi Boyz meccsen, hogy agyamat eldobtam. Az évtized alatt GB-ben ilyenre hiába vártunk, hiába üvöltöttem néha legalább egy fake punt-ért könyörögve a képernyő előtt.
Nem rajta múlt, hanem egyéni fegyelmezetlenségen, hogy nem jött össze. Amikor elvállalta a Dallast, azt mondta, egy évet felkészülésre fordított előtte. Szerintem csak a tököket növesztette!
több mint 5 éve
Rögzítsük: az alapszakasz félidejében (nyolc meccs után) a csoportban az első, a főcsoportban a második helyen állunk. Lehetne rosszabb is.😊
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 034
Azért az nem rossz stat, hogy MLF összes alapszakasz veresége (5) után győzelem jött. Kár, hogy a PO nem oda-visszavágós. 😀
pecsi92
Azt hiszem Rodgersnek is volt egy ilyen éveken át tartó szériája a 2010-es évek első felében.

több mint 5 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Azért az nem rossz stat, hogy MLF összes alapszakasz veresége (5) után győzelem jött. Kár, hogy a PO nem oda-visszavágós. 😀
több mint 5 éve
Dexter Williams vart 1 evet a 2 db futasi kiserletre. Aztan osszehozott egy egy MCL spraint.
Ujra varhatunk 1 evet a kovetkezo 8 yardjara.
AJ a SF ellen jol mozgott, de Dillon, J & D.Williamsék kiesese miatt szerencse, h van Tayler "Gadget" Ervin - Friscoban is osszehozott csendben 74 scr.yardot.
Azert ha őt tulhasznaljuk, ő sem lesz sokaig a rosteren...
több mint 5 éve
Tegnapi tesztekbol megint lett pozitív , miért nem lehetett atrakni vasárnapra ?!
nando89
The Green Bay Packers have placed LB Krys Barnes and QB Jordan Love on the reserve/COVID-19 list.
több mint 5 éve
Kábé azóta vártam – nem minden aggodalom nélkül😊 – a Friszkó-meccset, amióta ismerem az idei programot. Erre a 49ers átalakul kórházcsapattá, az utolsó pillanatokban bedöglik a laptopom (már van másik), ráadásul bravúrosan elalszom és nem látom az első másfél negyedet…
Mégis azt mondom: ha van meccs, amiből nem szabad „messzemenő következtetéseket levonni”, akkor szerintem ez a ma hajnali az volt. Más lenne a helyzet, ha még így is kikaptunk volna. De nem kaptunk ki.
nagylaza
Az azért látszik, hogy mely posztok nagyon vékonyak. A két kezdő CB mögött csak fogalmatlanok vannak, LB nincs igazi, ha nincs Lazard és Adams, akkor ilyen gyenge secondary kell, hogy MVS-nek legyen elkapása. Vannak bőven hiányposztok. AJ és Williams jó, a többiek szinte csak egyenesen futnak. Crosby nem tud elvégezni egy kickoff-ot a sérülése miatt (vajon mikor fog ez gondot jelenteni a kapura rúgásoknál)
Ugyanakkor, bár a D Line olyan, amilyen, de abban van egy kis mélység (Gary is mutat életjeleket, jó, nem első köröshöz méltóan), az O Line (a TB meccset leszámítva), szinte bármilyen felállásban megállja a helyét (persze Bakhtiarinak nem kell félnie, hogy kiszorul). ARod elég konstans módon hoz egy elit formát.
gbol
Az összefoglalóba MVS két TD-je mellett a látványos dropja is belefért. Bosszant a csávó. Lenne szar, vagy lenne jó, de így, hogy egyszer ez, egyszer az (akár meccsen belül is), baromi idegesítő. Az biztos, hogy szegény Black nem megoldás: a végén csúnyán beültették a hintába, maradt is a PS-ben. Ervinnel nem volt bajom, legalábbis az alapján, ami láttam a meccsből. ARodnak pedig megint volt néhány olyan hosszú passza (Adamsnek meg elkapása), amit többször visszanéztem, nem bírok betelni vele. Furcsa mód az FK-n lényegesen lelkesítőbbnek ítélik a Packers teljesítményét, mint itt a topikban.
több mint 5 éve
gbol Green Bay Packers 459
Kábé azóta vártam – nem minden aggodalom nélkül😊 – a Friszkó-meccset, amióta ismerem az idei programot. Erre a 49ers átalakul kórházcsapattá, az utolsó pillanatokban bedöglik a laptopom (már van másik), ráadásul bravúrosan elalszom és nem látom az első másfél negyedet…
Mégis azt mondom: ha van meccs, amiből nem szabad „messzemenő következtetéseket levonni”, akkor szerintem ez a ma hajnali az volt. Más lenne a helyzet, ha még így is kikaptunk volna. De nem kaptunk ki.
nagylaza
Az azért látszik, hogy mely posztok nagyon vékonyak. A két kezdő CB mögött csak fogalmatlanok vannak, LB nincs igazi, ha nincs Lazard és Adams, akkor ilyen gyenge secondary kell, hogy MVS-nek legyen elkapása. Vannak bőven hiányposztok. AJ és Williams jó, a többiek szinte csak egyenesen futnak. Crosby nem tud elvégezni egy kickoff-ot a sérülése miatt (vajon mikor fog ez gondot jelenteni a kapura rúgásoknál)
Ugyanakkor, bár a D Line olyan, amilyen, de abban van egy kis mélység (Gary is mutat életjeleket, jó, nem első köröshöz méltóan), az O Line (a TB meccset leszámítva), szinte bármilyen felállásban megállja a helyét (persze Bakhtiarinak nem kell félnie, hogy kiszorul). ARod elég konstans módon hoz egy elit formát.

Szerkesztette: gbol
több mint 5 éve
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 350
Tegnapi tesztekbol megint lett pozitív , miért nem lehetett atrakni vasárnapra ?!
több mint 5 éve
gbol Green Bay Packers 459
Alexander és King nélkül teljesen fogalmatlan ez a secondary. Eddig is az egyik legnagyobb baj volt, hogy Alexander egyedül nem bírja. LB közül kiesett Kamal Martin, így ott megint nem maradt értelmes játékos. Eddig sem volt jó a védelem, de ezekkel a hiányokkal milyen fejlődést várt bárki is?
A támadó oldal rendben volt, de ha egy egészséges csapattal találkozunk nem lesz elég Adams egyedül. A meccs megmutatta, hogy futó poszton AJ No1, mögötte kicsit lemaradva Williams is használható, de mögöttük a nagy nihil. Ott már mindenki csak egyenesen tud szinte futni.
Az offense játékosbeli hiányait MLF-ék jól tudják kompenzálni, de defense oldalon ha hiányoznak játékosok (nincs ott sem mélység), akkor azt a DC nem tudja megoldani. (Jelen esetben mákunk volt, hogy a 49ers B volt az ellenfél)
több mint 5 éve
Szerintem támadó oldalon Lazard visszatérése nagy plussz lesz , vele megvan a kémia Aaronnak megbízik benne , szorosabb coverbe is bedobja h ő van ott , ugy h O oldalon én várok még előrelépést .
Adams Lazard Tonnyan és a két futó a passz játékunkat megfogja oldani.

Védelemről ezt nem tudom elmondani nem nagyon várok komoly javulást ,illetve 1 dolog , Josh Jackson annyira ócska h várom vissza Kinget..nem egy nagy truváj ő sem , de sokkal inkább őt nézném.
több mint 5 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 820 — twitch@citromail.hu
Elájulva senki nincs gondolom. Ez egy kötelező W volt, ha mindent figyelembe vettünk. Annyi a pozitívum, hogy nem tettük magunknak nehézzé.
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
Lehet, hogy a 40 perces zanzából, amit láttam, nem jött ki játékunk zsenialitása, de én valahogy nem voltam elájulva a teljesítménytől.
A támadóknál Adamst és Jonest leszámítva nem igazán volt jó teljesítmény (azt nem is értettem, hogy miért kellett játszatni a még alig gyógyult Jonest garbage time-ban...), MVS első TD-jénél azon imádkoztam míg repült a laszti, hogy ne ejtse el a labdát.
Hol volt a többi WR? Ezen a meccsen bizonyíthattak volna...de nem volt elkapásuk sem.
A védelem pedig egy kínlódás volt, egy noname WR kapott el az SF-ból majd 200 yardot, pass rush pedig sehol sem volt...egy kicsit is potensebb QB-val a SF jobban meccsben lehetett volna.
Szóval ez a meccs a kötelező W behúzásán túl az ég világon semmire sem volt jó...
esz-ki-mo
Ahogy a WR sorban az egy Adams-en kívül csak egy-egy playre jó elkapók vannak, úgy a secondary-ben Alexander kiválásával megnyílt a pálya.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Nem lehet ezt realisan értékelni , annyira megtizedelt volt szegény sf , majd talán 2 hét múlva az Indianapolisi vendég játék tud támponttal szolgálni merre tartunk.
Nyilván Aaron Adams Jones trio extra de ezt eddig is tudtuk .

Védelemben én sok javulsát nem éreztem , gyengébb volt az ellenfél aztán ennyi.

Jah igen és Mvs egy nagyon jo megye3as elkapó , canadai ligában 1x még sztár lehet..😊

Szerkesztette: nando89
több mint 5 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 370
Lehet, hogy a 40 perces zanzából, amit láttam, nem jött ki játékunk zsenialitása, de én valahogy nem voltam elájulva a teljesítménytől.
A támadóknál Adamst és Jonest leszámítva nem igazán volt jó teljesítmény (azt nem is értettem, hogy miért kellett játszatni a még alig gyógyult Jonest garbage time-ban...), MVS első TD-jénél azon imádkoztam míg repült a laszti, hogy ne ejtse el a labdát.
Hol volt a többi WR? Ezen a meccsen bizonyíthattak volna...de nem volt elkapásuk sem.
A védelem pedig egy kínlódás volt, egy noname WR kapott el az SF-ból majd 200 yardot, pass rush pedig sehol sem volt...egy kicsit is potensebb QB-val a SF jobban meccsben lehetett volna.
Szóval ez a meccs a kötelező W behúzásán túl az ég világon semmire sem volt jó...
több mint 5 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.

Annyit még megjegyeznék ha Mahomeska vagy Wilsonka, esetleg Bradyke csapatánál van Covidos akkor eltolják legalább Hétfőre vagy Keddre a meccset.(nem mintha akkor ne nyert volna a Packers, de szánalmas hogy megvannak a Liga kedvencek és ez nem magyarázat hogy változtattak a protokolon, nem a fordulót kellett eltolni vagy a meccset elhalasztani, hanem adni pár nap esélyt a csapatnak hogy valami sansza is legyen)
wide open
Van még olyan platform ahova ezt nem írtad le? 😀
Rubens
Valószínűleg igen 😊
wide open
Mesélj már hogy Wilsonka miért is kedvenc ? Meg miben nyilvánul meg ?
Rózsa Sándor (betyár)
Szerinted nem védik jobban az elit irányítókat mint mondjuk Fitzmagicet ? Sok esetben nem másképp ítélik meg a büntetéseket egy contender csapatnál mint egy 1/1-nél ? Vagy szerinted ha Mahomes, Fischer és Kelce trió kerül Covid listára nem halasztják el ? Itt erről van szó, nem személyeskedésnek vegyétek, de kb leírtam minden elit irányítót Watsonon kívűl. Hét elején is leírtam már amikor a futókról kiderül nem játszhatnak Green Bayben hogy meddig tart átnyomni a meccset Hétfőre vagy Keddre hogy mindenki lehetőleg a legjobb összeállításban játszhasson ? Aztán kiderült a 9ersnél se játszhatnak páran. Nem forduló vagy meccs halasztásról van szó hanem hogy ne egy XFL szintű meccset lássunk.
több mint 5 éve
Sima Packers W lett volna valószínűleg de amit a bírók az első félidőben műveltek szánalmas volt.

Annyit még megjegyeznék ha Mahomeska vagy Wilsonka, esetleg Bradyke csapatánál van Covidos akkor eltolják legalább Hétfőre vagy Keddre a meccset.(nem mintha akkor ne nyert volna a Packers, de szánalmas hogy megvannak a Liga kedvencek és ez nem magyarázat hogy változtattak a protokolon, nem a fordulót kellett eltolni vagy a meccset elhalasztani, hanem adni pár nap esélyt a csapatnak hogy valami sansza is legyen)
wide open
Rubens
Valószínűleg igen 😊
wide open
Rózsa Sándor (betyár)
Jaj, ne...
Sracok, ezt biztosan jo helyen akarjatok megbeszelni?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

wide open
Rubens
Valószínűleg igen 😊
wide open
több mint 5 éve

wide open
Vasárnap nem emlékszem h írtál volna h szánalmas volt ahogy vikingst megtolták.
nando89
Ha láttam volna a meccset biztos lehetsz benne hogy írok de nem néztem. Ezt nem a Packers ellen vedd, hanem általánosságban hogy milyen értelmetlen döntéseket hoznak. Ezen a meccsen is, a Raiders - Brownson, vagy a Giants - Bucson a sisakos flag. Annyira felfoghatatlan döntések ezek...
több mint 5 éve

wide open
Vasárnap nem emlékszem h írtál volna h szánalmas volt ahogy vikingst megtolták.
több mint 5 éve

wide open
Rubens
Valószínűleg igen 😊
több mint 5 éve
Rubens Green Bay Packers 901

wide open
több mint 5 éve