NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Wikipedia szerint Crennel az interim HC, az volna a leglogikusabb.
empty taxi
O aztan nagyon be szokott valni HCkent. Nem.
ulpianus
2017-es szezon után ki kellett volna baszni BoBot és promótálni Vrabelt, de most nem nagyon van jobb opció.
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
Na ezt is megéltük. Ugyan késtek vele vagy 2-3 évet de jobb később mint soha...

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
empty taxi
O aztan nagyon be szokott valni HCkent. Nem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 444
Szívből örülök nektek. Remélem mostantól felfele ível majd a franchise-otok.
több mint 5 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 663

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
tulajdonost nem lehet kirúgni?
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ugyse basszáki ki ezt a faszt...
FOGD MEG A SÖRÖM!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Jobb későn, mint soha.
Azért jobb lett volna, ha ezt Hopkins eltradelése előtt teszik meg.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 672
Na tessék, csak erre várt mindenki....irány a PO, a fék kiszállt!
több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 780 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
végre!!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Texans fired HC and GM Bill O’Brien, per @DanGrazianoESPN and me.
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
KIBASZTÁK!!!
több mint 5 éve
Merlin85 Houston Texans 1 576
A Miami örülni fog a top 5-ös picknek. Az egész csapat rosszul játszik, Watson is legalább 5 olyan dobást rontott, amit még egy rossz irányítónak is kötelező lenne megdobni. Teljesen érthetetlen hívások egész meccs alatt. Amúgy több értelme lenne Duke-ot kezdetni DJ helyett, mert jobban néz ki mikor ő van fent, csakhát ugye BoB ezt nem játsza meg mert hát milyen jó cserét csinált DJ-vel.
És hogy mi lesz úgy, hogy jövőre nincs első 2 körös pickünk, és Fuller, Stills is szabadügynök lesz? Melyiknek fogja megadni a nagy szerződést? Én Hopkinsra szavaztam volna...
BoB-nak mennie kell, és vár a csapatra pár rosszabb év.

több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 446 — I like the Texans, I like who we are
Oké,hogy majdnem összejött,viszont nem tudjuk megállítani a futást,nem tudjuk megállítani a passzt,nem tudunk futni és nem tudunk passzolni sem,addig amíg kb veszett helyzetből kéne Watsonnak végig carpe diembe dobni az 50-50 labdákat. Nincs ritmusa a csapatnak egy kalap langyos húsleves az egész. Személy szerint én adnék egy méghosszabb ideig elhúzódó vereségi sorozatot,csakhogy legyen valami változás.
DrChef
Én azt se zárom ki, hogy a játékosok kicsit már arra játszanak, hogy megbuktassák BoBot.
samu09
Van erre esélyük?
Rolni
Esélyük van. De nem tudom ki merné átvenni a csapatot. Lehet Crennelt odatennék interimnek, de utána mi lesz? Liga utolsó csapat draft pick nélkül. Kemény lesz.
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 078 — Raiders fan
Oké,hogy majdnem összejött,viszont nem tudjuk megállítani a futást,nem tudjuk megállítani a passzt,nem tudunk futni és nem tudunk passzolni sem,addig amíg kb veszett helyzetből kéne Watsonnak végig carpe diembe dobni az 50-50 labdákat. Nincs ritmusa a csapatnak egy kalap langyos húsleves az egész. Személy szerint én adnék egy méghosszabb ideig elhúzódó vereségi sorozatot,csakhogy legyen valami változás.
DrChef
Én azt se zárom ki, hogy a játékosok kicsit már arra játszanak, hogy megbuktassák BoBot.
samu09
Van erre esélyük?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
DrChef
több mint 5 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 399

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
Kinek adtátok oda a jövő évi első kört? Na ők most dörzsölik a tenyerüket
Toto21
Miami. És övék a jövő évi 2. körünk is.
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 444
Kinek adtátok oda a jövő évi első kört? Na ők most dörzsölik a tenyerüket
több mint 5 éve
Majd ha esetleg lehozzák 50%-osra a szezont, vagy 6-10, 7-9 elmondja, hogy mikor átvette a hívást mennyit javult a játék, és meg is tarthatja a melóját...

Lehet látjuk Greenardot is a pályán ma?

több mint 5 éve
Újra oda jutottunk, hogy BoB fogja hívni a playeket 😀

twitter.com/RapSheet/status/1312726465134374913

Olyan hír is kikerült, hogy több Texans játékos is nemtetszését fejezte ki Earl Thomas ellen, úgyhogy biztos nem fog jönni. Helyette jöhet Eric Reid végre...
Merlin85
Pont írni akartam, hogy eddig bírta hogy ne szóljon bele a playhívásba.
több mint 5 éve
Újra oda jutottunk, hogy BoB fogja hívni a playeket 😀

twitter.com/RapSheet/status/1312726465134374913

Olyan hír is kikerült, hogy több Texans játékos is nemtetszését fejezte ki Earl Thomas ellen, úgyhogy biztos nem fog jönni. Helyette jöhet Eric Reid végre...

több mint 5 éve
Garrick Jones, a texans korábbi támadó falembere indított egy petíciót, hogy ő legyen a csapat gm-je, mivel be akarja vezetni a győztes kultúrát a csapatnál. 😃 Ha csak ezen múlik én is indítok egy petíciót.
több mint 5 éve
Végre Duke újra bevethető, remélem javul a futójáték.