Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
csak Jefferyhez fűznék hozzá: én is nagyon jó WR-nek tartom, sajnos a csapata utolsó éve miatt csökkent a morálja és a statjai is, viszont nálunk remek helye lenne, örülnék ha őt húznánk. viszont a "jól blokkol"-al vitatkoznék, pocsékul blokkolt az idei szezonban, ahogy én láttam róla meccseket és elemzéseket is 😕JoeyB
Scouting Jeffreyről, forrás walterfootball:
Strengths:
Big target; presents a size mismatch
Leaping ability
Good blocker
Physical with defensive backs
Attacks the football
Adept at finding soft spots in zone
Red-zone weapon
Reputation as a good locker-room presence
Good body control
Route-running
Experienced; battle-tested
Tough; played with a broken hand
Nice fit in a West Coast offense

Weaknesses:
Playing speed
Ability to get separation
Training habits
Work ethic?
több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
Bradie James Wade embere. A tavalyi szezonja elég pocsék volt. Már eléggé be van lassulva. Kíváncsi vagyok az Öreg kihoz-e még belőle valamit, mert a rendszert nem kell neki bemutatni.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Leigazoltuk tegnap Bradie Jamest, rutinos ILB eddig a Cowboysban játszott, Sharptonnal fog küzdenni a kezdő posztért, sztem le fogja nyomni, örülök ennek az igazolásnak. Valamint visszaigazoltuk Tim Dobbinst, szintén ILB főleg a ST-ben fontos.

több mint 12 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
A mock draft game-en ezt alkottam:

1/26 Alshon Jeffery, WR (South Carolina)
2/58 Kelechi Osemele, OL (Iowa State)
3/76 Audie Cole, ILB (North Carolina State)
4/99 Kheeston Randall, DT (Texas)
4/121 Cliff Harris, CB (Oregon)
5/161 Cory Harkey, TE, (UCLA)
6/195 Markus Zusevics, OT, (Iowa)
7/233 LaVon Brazill, WR, (Ohio)

Vélemények?roniadi
Kicsit nehéz értékelni úgy, hogy nem lehet látni ki volt még bent, de azért megpróbálom.
Az első körös tetszik. Én Blackmoon után Jefferyt tartom a legjobb WRnek a classból (nagy test, brutál jó kezek, jól blokkol, tapasztalt, jó teljesítmény a fősulin, pro dayen jól is futott) engem nem zavar, hogy nem sok mindent csinált a combinenon, viszont lehet, hogy ez valakinél red flag. DC
csak Jefferyhez fűznék hozzá: én is nagyon jó WR-nek tartom, sajnos a csapata utolsó éve miatt csökkent a morálja és a statjai is, viszont nálunk remek helye lenne, örülnék ha őt húznánk. viszont a "jól blokkol"-al vitatkoznék, pocsékul blokkolt az idei szezonban, ahogy én láttam róla meccseket és elemzéseket is 😕

Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 081 — I like the Texans, I like who we are
akkor viszon kell egy jó WR és sokkal nagyobb teher lesz Schaubon mert Fosternek és Tate-nek nem fognak akkora folyosókat nyitni mint eddig :S
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Kelechi Osemele-ról nem sokat tudok egyből kezdő lehet houstonban vagy kell neki 1-2 év padozás?samu09
Osemele soha az életben nem lenne Houstonban kezdő; 1, túl nagy G-nek; 2, túl lassú G-nek 3, RT-ként az összes speed rusher szétszopatná, és mintha a Colts és Titans sokat építene erre. Egyszerűen nem ZBS kompatibilis.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem biztos, hogy el fog kelni, semmi se biztos 😀
Osemelét én olyan kalibernek tartom, hogy szerintem rögtön bevethető lenne.
több mint 12 éve
Kandle Wright biztos el fog kelni 1/26-ig? Kelechi Osemele-ról nem sokat tudok egyből kezdő lehet houstonban vagy kell neki 1-2 év padozás?
több mint 12 éve

Vélemények?roniadi
Kicsit nehéz értékelni úgy, hogy nem lehet látni ki volt még bent, de azért megpróbálom.
Az első körös tetszik. Én Blackmoon után Jefferyt tartom a legjobb WRnek a classból (nagy test, brutál jó kezek, jól blokkol, tapasztalt, jó teljesítmény a fősulin, pro dayen jól is futott) engem nem zavar, hogy nem sok mindent csinált a combinenon, viszont lehet, hogy ez valakinél red flag. A legtöbb mock draftba Wrightot szokták húzni (tudom, hogy itt már korábban kiment), de én kétlem, hogy őt draftolnánk, mégha bent is lenne.
Osemele powerblock sémába való, a mi rendszerünkbe nem illik.
Cole, abból amit láttam nem a kedvencem, elég sok misstackleje van, könnyen fennakad a blokkokon és 4.7 40, 3. köröst mindenképp reachnek érzem érte
Randall meh
Harris karakter problémák, mi nem szoktunk ilyen tipusú játékosokat draftolni
tight endből tényleg minden drafton begyüjtünk 1-2 😊

Többiekről sokat nem tudok, szerintem mindenképp fogunk OLBt draftolni a későbbi körökben, nagyon kell a mélység a poszton

Esetleg te is megirhatod kit miért választottál, és köszi egyébként, hogy elvállaltad a draftunkat 😉
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Az első négy kör tetszik, utána lehetett volna még egy OLB meg szerintem egy K-t húzni, nem hiszem, hogy Rackers-t újra igazoljuk

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 932 — Circus Maximus
Sztem ezek a játékosok decemberben mind előrébb voltak rangsorolva, csak azóta csúsztak lefelé. Ami nem baj, lehet ez a siker titka.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan

Vélemények?

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Azzal hogy Leinart elment ki lett a 3. számú QB? Ha követjük a hagyományt jövőre szükség lesz rá :S 😀samu09
FA/Draft
több mint 12 éve
Azzal hogy Leinart elment ki lett a 3. számú QB? Ha követjük a hagyományt jövőre szükség lesz rá :S 😀
több mint 12 éve
Az új mezről pár kép

http://www.houstontexans.com/tv-media/photo-gallery/2012-Houston-Texans-NIKE-uniforms/ac3930ea-fb25-453e-aad7-d5e08f636c36#start

Szerencsére nem nagyon van változás

több mint 12 éve
Sajnos nem tudom vállalni a jövő hét vasárnapi mock draftot, nem tudná valamelyikőtök átvállalni?

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Meg ACL szakadást is szenvedett idény végén, szóval nem hiszem hogy 100%-os lesz szezonkezdetre, talán pupra rakjuk majd.

több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Leigazoltuk Donnie Jones ex-Rams puntert, remek kis húzás. Érdekes lesz, hogy melyik punter marad majd a rosteren, engem Hartmann meggyőzött, de most olvastam, hogy 3 meccse eltiltást kapott, valaki tudja miért?Bondi
Egész pontosan négyre, de abból egyet már letöltött.

http://blog.chron.com/ultimatetexans/2012/03/punter-brett-hartmann-suspended-four-games-for-violating-substance-abuse-policy/
több mint 12 éve
Leigazoltuk Donnie Jones ex-Rams puntert, remek kis húzás. Érdekes lesz, hogy melyik punter marad majd a rosteren, engem Hartmann meggyőzött, de most olvastam, hogy 3 meccse eltiltást kapott, valaki tudja miért?

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meglepetésre Foster megverte Tebowt a madden borító szavazásán az elsö körben.
A következő fordulóban Calvin Johnson az ellenfél.
http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2013cover

Már csak az a kérdés kire szavazzak? 😊DC
Hála istennek! Legalább attól nem kell rettegni, hogy a Madden bortón megjelenik TT... 😊SmAsH
Pedig ő biztos megtörte volna az átkot 😀 (bocsánat nem bírtam kihagyni 😛 )
több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan

Hála istennek! Legalább attól nem kell rettegni, hogy a Madden bortón megjelenik TT... 😊

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527

Calvinre ha jót akarsz a csapatodnak 😊
több mint 12 éve

Már csak az a kérdés kire szavazzak? 😊
több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Hatodikok vagyunk az ESPN ranglistáján
http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/56065/espn-coms-nfl-pre-draft-power-rankings
több mint 12 éve
Sajnos ezen nincsen semmi meglepő, remélem kezdő tud ott lenni. És azt is remélem, hogy azért Casey most már többször kap szerepet a passz játékban.