Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
Nagyon sajnálom Ryans-t az egyik kedvenc játékosom volt a csapatban. Egy szerződésmódosítás talán jobb ötlet lett volna, de amit DC írt róla azzal teljesen egyetértek. Sharptonnal kapcsolatban elég szkeptikus vagyok. Ő is IR-listáról jön, és még nem láttam jól játszani. Első körben kell Jeffrey, másodikban feltrade és Hightower. Bár abban sem vagyok biztos hogyha lesz egy jó elérhető tackle /csúszik Martin, vagy még benn van Adams/ akkor nem-e oda lesz húzás 1. körben, mert ha Schaub vagy Foster összetörik.....
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Ha ez a csere lett volna az offseason első lépése az FOtól, akkor kevésbé lenne meglepő, mint most. Azt hiszem Winston elbocsátása után legtöbbünk azt hitte, hogy nem lesz több komolyabb áldozatibárány.

De az FO is nyilván tisztában van vele, amiről már mi is beszéltünk. Jövőre meg kell újitani a franchise LTnk , QBnk és legjobb pass rusherünk szerződését. A cap pedig ismét nem sokat fog emelkedni. Próbálják megelőzni a bajt.
Talán páran keveslik azt, amit kaptunk az Eaglestől, de a nagy szerződéssel rendelkező, korosodó veteránokat, nem éppen könnyü elcserélni. Ráadásul Demeco komoly sérülési múlttal is rendelkezik, és ha a másik csapat vezetése arra a következtetésre jut, hogy a játékos hamarosan egyébként is el lesz bocsátva, akkor nem fognak érte adni semmit. A 89 helyről feljebb lépünk a 77re és kaptunk egy 4/4 et, nem olyan rossz ez, tekintve a körülményeket.

Ami Demecot illeti, tavaly 16 meccsen kezdett és mindösszesen csak 64 szerelése volt, 0 sack 0 int és 1 FF. Persze a statok nem árulnak el mindent, főleg Demeco esetén nem, aki évek óta a vezetője a védelemnek. Csak ez most már inkább vokális vezetés volt, nem pedig tettekben nyilvánult meg, ami nem nem biztos, hogy megér nekünk évi 6 milliót.

Mindenesetre megnéztem az Eagles oldalán a nyilatkozatát: nem dobálta a sarat, csak elismerően nyilatkozott a Texans szurkolóiról és a csapatról, nem tudom, mennyien tudtank volna ilyen nyugodtan és mosolyogva nyilatkozni a történtek után, igazi profi, sok sikert neki Philadelphiában.

Ami a pótlását illeti, szerintem a vezetés Darryl Sharptont szánja kezdőnek, nem hiszem, hogy az első két körben draftolnánk ILBt idén (későbbi körökben, mélységnek, viszont biztosan). Kivéve persze, ha lecsúszik valami nagy név, a vezetés nagyon szeret(ne) olyan játékost draftolni, aki BPA és need is egyben.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Kikli meg Zach Brown is előrébb van, sőt Upshaw is előbb kimegy, bár kérdés, hogy minek viszik. Első körben meg szerintem más LB nem fog kimenni. Bár az igazolások függvényében majd később még változhatnak a dolgok, de jelenleg szerintem csak 2. kör.Shawn84
Kuechly alap, Zach Brown inkább 4-3-as LB, Upshaw OLB, vagy 4-3-as DE-nek is elviheti valaki. Az ILB needes csapatok között - a teljesség igénye nélkül - ott vagyunk pl. mi, a Ravens, a Giants, a Texans is ide vehető már. Persze, Lofton és Hawthorne szerződése még sok mindent átírhat, de Hightower szerintem gazdára fog találni az első körben. Akárhogy is, a harmadik kör kizárt.vassadi
Arra én se adnék 5%-nál több esélyt. Viszont szerintem a Ravensbe jól illene.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Kikli meg Zach Brown is előrébb van, sőt Upshaw is előbb kimegy, bár kérdés, hogy minek viszik. Első körben meg szerintem más LB nem fog kimenni. Bár az igazolások függvényében majd később még változhatnak a dolgok, de jelenleg szerintem csak 2. kör.Shawn84
Kuechly alap, Zach Brown inkább 4-3-as LB, Upshaw OLB, vagy 4-3-as DE-nek is elviheti valaki. Az ILB needes csapatok között - a teljesség igénye nélkül - ott vagyunk pl. mi, a Ravens, a Giants, a Texans is ide vehető már. Persze, Lofton és Hawthorne szerződése még sok mindent átírhat, de Hightower szerintem gazdára fog találni az első körben. Akárhogy is, a harmadik kör kizárt.
több mint 12 éve
Ő maximum 2. kör, esetleg csúszik 3.-ba. Bár arra kicsi az esély.Shawn84
Hightower szerintem biztos 1. körös, de legkésőbb a második elején kimegy.vassadi
Kikli meg Zach Brown is előrébb van, sőt Upshaw is előbb kimegy, bár kérdés, hogy minek viszik. Első körben meg szerintem más LB nem fog kimenni. Bár az igazolások függvényében majd később még változhatnak a dolgok, de jelenleg szerintem csak 2. kör.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Hightower szerintem biztos 1. körös, de legkésőbb a második elején kimegy.
több mint 12 éve
Majd ha megvan a szerződése akkor írd majd be légyszi ide is, kiváncsi vagyok ráBondi
Megvan a szerződése. Ami volt az marad. Ezt a pénzt simán tudjuk vállalni és még van 15 misink a cap alatt + ha nagyon kéne még Samuelt is el tudjuk passzolni aki legalább 6millát elvinne csak idén. Szóval szerintem egyenlőre Ryans szerződését nem fogjuk bazerálni. Viszont jövőre kell majd Maclinnel és McCoyal is hosszútávút kötni, akkor lehet, hogy majd át lesz alakítva kicsit.
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Majd ha megvan a szerződése akkor írd majd be légyszi ide is, kiváncsi vagyok rá

több mint 12 éve
Egyébként a 4/4-et kaptátok, amit a Tampától szereztünk anno.
több mint 12 éve
1.kör 15
2.kör 14
2.kör 19
3. kör 13
4.kör 4
4. kör 19
5. kör 18
6. kör 17
6. kör 25
6. kör 32

Ezek voltak eddig a mi pickjeink. Ebből most ti megkaptátok a 3/13-at, meg az egyik 4. kört.

Ryansnek mekkora szerződése van?Shawn84
Jó lenne legalább a 4/4, de Smith zsenialitását ismerve biztos a későbbi körötöket kaptuk.

Ezek lettek volna Ryans számai nálunk:

2012-5.9 M, 2013-6.6 M, 2014-6.8M, 2015-6.8M.Bondi
Ez nem is rossz. Lofton vagy Hawthorne drágább lett volna. Nagyon jól jártunk akkor.
több mint 12 éve
1.kör 15
2.kör 14
2.kör 19
3. kör 13
4.kör 4
4. kör 19
5. kör 18
6. kör 17
6. kör 25
6. kör 32

Ezek voltak eddig a mi pickjeink. Ebből most ti megkaptátok a 3/13-at, meg az egyik 4. kört.

Ryansnek mekkora szerződése van?Shawn84
Jó lenne legalább a 4/4, de Smith zsenialitását ismerve biztos a későbbi körötöket kaptuk.

Ezek lettek volna Ryans számai nálunk:

2012-5.9 M, 2013-6.6 M, 2014-6.8M, 2015-6.8M.

több mint 12 éve
1.kör 15
2.kör 14
2.kör 19
3. kör 13
4.kör 4
4. kör 19
5. kör 18
6. kör 17
6. kör 25
6. kör 32

Ryansnek mekkora szerződése van?
több mint 12 éve
Ez nem semmi. Én azt hittem, hogy ezt A. Smith-szel fogjuk meghúzni. Egyelőre nekem is vannak komoly kétségeim a jövő szezont illetően, de remélem, hogy az FO azért tudja mit csinál.
Az tény, hogy Ryans nem volt olyan jó, mint régen, de eléggé kevéske ellenértéket kaptunk, nekem ez az ami főként fáj. Már volt róla szó korábban, hogy Sharpton több szerepet fog kapni, úgyhogy nem lesz itt Hightower első körben, maximum majd későbbi körökben jöhet valaki.
Eddig nem volt sok égető needünk a drafton, de elrendeztük magunknak.Bondi
Lehet, nem nagyon figyeltem eddig ezt a posztot a draftra.
Most azt olvastam, hogy a 3. kört megcseréltük a Phillyvel, ill. most valami olyasmit olvastam, hogy az Eagles már korábban megkapta a Tampa 4. köré. De akkor nekik 2 4. körösük van?

több mint 12 éve
Ez nem semmi. Én azt hittem, hogy ezt A. Smith-szel fogjuk meghúzni. Egyelőre nekem is vannak komoly kétségeim a jövő szezont illetően, de remélem, hogy az FO azért tudja mit csinál.
Az tény, hogy Ryans nem volt olyan jó, mint régen, de eléggé kevéske ellenértéket kaptunk, nekem ez az ami főként fáj. Már volt róla szó korábban, hogy Sharpton több szerepet fog kapni, úgyhogy nem lesz itt Hightower első körben, maximum majd későbbi körökben jöhet valaki.
Eddig nem volt sok égető needünk a drafton, de elrendeztük magunknak.Bondi
Ő maximum 2. kör, esetleg csúszik 3.-ba. Bár arra kicsi az esély.
több mint 12 éve
Eddig nem volt sok égető needünk a drafton, de elrendeztük magunknak.

több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 081 — I like the Texans, I like who we are
Csak abban tudok reménykedni, hogy a front office tud valamit, mert ez igy tényleg nagyon silány offseason lenne. Ha Ryans még nem is volt régi önmaga, akkoris kezdő szintű játékos, és már alig van FA-n olyan játékos aki miatt kellene a cap hely, drafton meg nem húzunk annyira elől hogy nagyon sok kelljen. Remélem tudják majd orvosolni azt az űrt, amit eddig ez az offseason ejtett.JoeyB
Ryans most került megint a helyére. Neki 4-3-ban kell játszania. Olcsón szereztük meg szerintem. Idén megint állatkodni fog.Shawn84
persze, csak azért mégis fájó, hogy kitudja hanyadik kezdő játékos megy el, és kérdés, hogy jön-e a helyére valaki említésre méltó. ez a másik fele, hogy baromi olcsón jutott hozzá a phily, de legalább engem ennyi vigasztal, hogy philybe ment.JoeyB
Winston, Briesel, Williams, Ryans kezdek aggódni :S remélem ennek az van a hátterében hogy a Ryansért kapott pickeket illetve a sajátjainkat jobb draft helyekre cseréljük így 1-2 embert lehetne pótolni. És most akkor felmerül a kérdés hogy ha megint a defense-t erősítik akkor megint Johnsonra hagyják az összes elkapni valót az offense-ben? Tavaly se jött be és és Johnsont ismerve 5-6 meccset biztos ki fog hagyni :S
több mint 12 éve
nagyon is emlékszem azokra a Philys időkre, kb onnantól kezdett el csökkenni Phily iránti imádatom, mára már csak 2-3. kedvenc. hát én is valami ilyesmiben bízom amit leírtál, csak félek, hogy WR draft is csak a 2. körre marad az elvesztett falemberek miatt.JoeyB
Még ott lesz Sanou, Jeffery, Randlle, Criner és Jones is. Bármelyik jön,a z nektek tökéletes megoldás lenne. Főleg Sanu.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Wr draft nagyon erős idén 2. kőrben is lehet jót húzni

több mint 12 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
nagyon is emlékszem azokra a Philys időkre, kb onnantól kezdett el csökkenni Phily iránti imádatom, mára már csak 2-3. kedvenc. hát én is valami ilyesmiben bízom amit leírtál, csak félek, hogy WR draft is csak a 2. körre marad az elvesztett falemberek miatt.

Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Csak abban tudok reménykedni, hogy a front office tud valamit, mert ez igy tényleg nagyon silány offseason lenne. Ha Ryans még nem is volt régi önmaga, akkoris kezdő szintű játékos, és már alig van FA-n olyan játékos aki miatt kellene a cap hely, drafton meg nem húzunk annyira elől hogy nagyon sok kelljen. Remélem tudják majd orvosolni azt az űrt, amit eddig ez az offseason ejtett.JoeyB
Ryans most került megint a helyére. Neki 4-3-ban kell játszania. Olcsón szereztük meg szerintem. Idén megint állatkodni fog.Shawn84
persze, csak azért mégis fájó, hogy kitudja hanyadik kezdő játékos megy el, és kérdés, hogy jön-e a helyére valaki említésre méltó. ez a másik fele, hogy baromi olcsón jutott hozzá a phily, de legalább engem ennyi vigasztal, hogy philybe ment.JoeyB
Teljesen meg tudom érteni. Pár éve mikor az Eaglesből egymás után szórták ki a csapat történelmének fontos személyiségeit(Dawkins, Sheppard, Brown, Westbrook, McNabb) az még durvább volt mint amit most nálatok csinálnak, de be kell látni, hogy se Williams se Ryans nem illett ebbe a védelembe. Viszont tavaly is elég jól dolgozott a Houston FO, a draft is fasza volt, szóval szerintem idén se lesz gond. Hoztok DE-t, WR-t, LB-t, meg nem tudom hol van még lyukas rész, aztán jövőre megint irány a PO.
több mint 12 éve
persze, csak azért mégis fájó, hogy kitudja hanyadik kezdő játékos megy el, és kérdés, hogy jön-e a helyére valaki említésre méltó. ez a másik fele, hogy baromi olcsón jutott hozzá a phily, de legalább engem ennyi vigasztal, hogy philybe ment.

több mint 12 éve
Lehet azért is váltatok meg tőle ilyen könnyen mert itt van Cushing aki azér elég jól tolja sztem miatta nincs rá annyira szükség. De lehet butaságot beszélek. Inkább az ár olcsósága ami fájhat.dande
Majd hozzák helyette HighTowert. Ő pont faszán illik ide.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet azért is váltatok meg tőle ilyen könnyen mert itt van Cushing aki azér elég jól tolja sztem miatta nincs rá annyira szükség. De lehet butaságot beszélek. Inkább az ár olcsósága ami fájhat.
több mint 12 éve
Ryans most került megint a helyére. Neki 4-3-ban kell játszania. Olcsón szereztük meg szerintem. Idén megint állatkodni fog.
több mint 12 éve
Csak abban tudok reménykedni, hogy a front office tud valamit, mert ez igy tényleg nagyon silány offseason lenne. Ha Ryans még nem is volt régi önmaga, akkoris kezdő szintű játékos, és már alig van FA-n olyan játékos aki miatt kellene a cap hely, drafton meg nem húzunk annyira elől hogy nagyon sok kelljen. Remélem tudják majd orvosolni azt az űrt, amit eddig ez az offseason ejtett.